52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#25883 THX!
FSXXL patch.
Érdekes módon csak egy kóderről tudok.
Ha érdekel a többi szólj, felrakom valahová. -
#25882 Mi ez? FS9? FSX?
"Azok a csodálatos férfiak,és azok repülő masinái"
Klasz képek Joe!
-
#25881 PM ment. -
Ezek már szépek:) -
#25879 Happy flying time! -
Razor18 #25878 Juhhúúúúúú !
Ha jó idő lesz, holnap ugrok is belőle...
Ezt viszont most találtam, qrva jó, főleg az alsó youtube video. Anno egy székely lőtte le a lopakodót, sosem tudtam... -
#25877 Na bazz, 2 hete voltam az alulról a 2.ik képen látható élményfürdőben(hosszú volt az út, de megérte) :) -
#25876 Oké köszi -
sindelnet #25875 A FreeFalcon fórumon egy tag "Eole2" csinált egy párat,ott nézz utána... -
Solt #25874 -
#25873 Razor kollégának ajánlva (neki ez megvan)!!!! :)
A mai training képekben.
A gép:
A pit kidolgozása elég jónak mondható:
A kabintükröződés majdnem élethűre sikerült.
Oldalnézetből Low Tiles:
Mid Tiles: már látszik a nagyolás.
Város felett repülve elég kidolgozottak a házak, épületek.
A víz textúra azért hajaz a REX-re.
A scenery kidolgozása néhány helyen kiemelkedő!
Leszállás után a sceneryben automatikusan vizsgálják a gépet.
Összefoglalva, az alig 40 perces küldetés útvonalát lerepülve elég jól adta vissza a repülés élményét. Az időjárás is változatos volt, kb. 200m-ig enyhén oldalirányú szél, így a le és felszállás oldakormánnyal és enyhe csűréssel volt korrigálható, 200 m felett gyengébb széllökések emeltek a gépen néha 15-20m-t. Ez az ülésben is érezhető hatású volt.
Ajánlom mindenkinek, keressen egyszer egy ilyen sceneryt kipróbálás céljából.
-
#25872 Ez meg hogy csináltam nagyon tok -
#25871 Kösz, de azért csinálni nem kell, csak találok, valahol mert F16az van dögivel mindenhol:) -
#25870 @:)Talált süllyedt,de fejből írtam
Hakan:Ha szépen megkéred TűzZsoltit csinál neked gondolom,de ha nem én kérek elnézést:) -
#25869 Gondolom, azért mert nem tetszik, de hagyjuk, majd keresek. -
#25868 Lemil blog, mesterlövészek? :)
Hakam, milyen jobb Rafale skint akarsz? Mi a baj a mostnaival? -
#25867 Az auszik tökös csávók,nem egyszer szidhatta őket Rommel:D
Akinek vágott szeme van az nem ér,azok 1x beássák magukat akkor vagy 6hónapig nem is agyalnak rajta mi lehet a további parancs:)
-
Wampa #25866 Különben ,most hogy igy irtam,a japókra meg a koreaiakra is tennék manit.
Meg az auszikra -
#25865 Hát a legendás német precizitás:)Egyébként szerintem is ez a 2 nép de inkább a németekre meg a svájciakra igaz ez,bár az angolok is azok ha van 1 jó vezetőjük;) -
#25864 Sziasztok, a Rafale gépre nem tud valaki egy jó skint? -
#25863 Küldj már priviben egy-két képet, milyen a reptér mellett a város pl.
-
Wampa #25862 Egyem a szivét a németeknek,eszükbe nem jutott mikor kijelölték a biztonsági sávot,hogyha két gép 1000km/h körüli relativ sebességű ütközésbe megy,akkor ott nem feltétlenül a "Nézd mama milyen szép"kiáltások lesznek többségben?Nem jellemző amugy a friccekre.
Nekem amugy az a véleményem,hogy a legfegyelmezettebb katonanép a német meg az angol.
Mikor Mogadishunál kimondta a GSG-9 a varázsszót:)egy bent lévő tusz valami olyasmit nyilatkozott utána:
Hirtelen kommandósok jelentek meg a széksorok között,hihietetlenül higgadtak és profik voltak.Rögtön tudtam hogy a németek azok. -
#25861 Igen és igen. -
#25860 Jó kis videó. -
Wampa #25859 1:35 nál mi volt a Grippennel?Tud róla valaki bővebbet?
Nem ez volt a szoftverhiba?
Utána a choppernél a bakák biztos örültek az alternativ landing style-nak:))
3:25 nél az a Frecce Tricoloris baleset van?Nem láttam még ebből a szögből....
Balesetek -
Wampa #25858 Van azért erő az F15 ösökbensasok -
#25857 LOD Edit gurunak kell lenni hozzá. -
#25856 Biztos be lehet tenni az F-15A-nak is valahogy. -
sindelnet #25855 HELP,hálás lennék,ha vki el tudná küldeni az OF4.7
C:\MicroProse\Falcon4\sim\-mappából a "Misdata" mappát. -
#25854 Mert szerintem a 3D modell más és a textúrák is asszem kétszer akkora felbontásúak. -
#25853 De. Install után van egy bak file az exe-ről. Azt kő használni. Kapocsolj ki minden antivírus komponenst - ha AVG-d van nem elég csak a tray-t lelőni a task managerben láthatod, hogy futnak az AVG különböző moduljai - és tűzfalat is. Nekem ez segített. -
#25852 Tényleg szép az OF is sok helyen, de vannak dolgok ami mellett nem tudok elmenni.
Miért csak az F-15C modellje szép? Miért nem lehet az F-15A-nak is betenni? -
#25851 Na, nézzétek meg VIPER képein az F-15ket én szerintem az FF-5ben nem ilyen szépek lehet, hogy csak én képzelem be magamnak, de nem ilyen minőségűek, valahogy szerintem a kabintető is másabb. -
Üdv a Zsoltoknak!
-
#25849 Az OF 4.7 gyökerében az F4-BMS.bak -ot nevezd át exe -re, előtte az exet meg F4-BMS.exe.new -ra.
Az átnevezés után az ATI kártyákon is jó lesz az FPS ráta. -
#25848 Zsolti odaadtam a Yakot? A tűzoltós repcsit sajna nem találtam meg még.... -
#25847 Nekem gyönyörű a környék is!!! -
#25846 Srácok nincs valami megoldás erre:
HD3870em van és FF5ben 60-70fps OFban meg 20-30?
Aszondják vegyek nVidia karit azt meg most adtam el...lehet megnézem a backup géppel is hátha azzal jobban muzsikál -
#25845 Azok az Aggressor F-15C skinek honnan vannak????
Klasz képek!
-
#25844 Akkor még egy szép esti OpenFalcon kép:
Meg pár szép is: