Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
RAKTÁR1,2-be pedig mindent megtalálsz amit csak másolni, vagy letölteni kell😊
A grafikát max-ra állítottam egybõl-gondoltam 10 éves enginnél nem lehet gond.De azt tapasztaltam hogy kissé akad,szaggat.Fõleg a lezuhanásos effektél.Így még a LOck On sem szaggatott be pedig az azért...A gépem jó erõben van,oprendszer friss.A leginkább a Joy beállításával nem tudok mit kezdeni.Vélemények?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A videodban lesz multis képkockák is?Csak hogy lássuk milyen mozdás közben.
A kép szélén látszó szinezõdõ csíkot, meg ezt a kék dolgot SZTEM. érdemes lenne eltüntetni, és ha van rá mód akkor a DEV-ek figyelmét próbáld már erre felhívni. CSAK JAVASLAT!!!!!!! nem nyavajgás, nem követelõdzés
Egyébként van jogtszita szoftverem. A Track IR4 drivere és a Joy drivere is az, sõt az alaplapé is az. 😊
egyébként is.. mibõl gondlod hogy nem eredetim van??? <#wilting>#wilting>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Akinek van ezirányú tapasztalata ossza meg velem:
A TracIR 4 bedöglött (szerintem) a zöld led csak kétszer felvillan az exe indulásánál aztán elalszik és nem világítanak a piros IR ledek jelzõi. Valamint a tracking képernyõ teljesen szürke, nincs fekete kamerakép a zöld visszaverõdõ pontokkal. (a kamera led on opció be van kapcsolva).
Több gépen is kipróbáltam.
Tartok tõle h. garancia érvényesítés lesz 😞
Addig is visszajön a jó öreg freetrack.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A reptereken akkora mozgás van amekkorát csinálsz TE-ben vagy a hadjáratban az ATO-tól függ. A kép azt demonstrálja, hogy korrekten vannak pozícionálva a gépek még ilyen nagy számban is. A gépek újak, nem mást szorítottak ki. Még az SR-71 is visszakerült az adatbázisban. Lehet majd MiG-31 vs. SR-71-et találkozást szimulálni. 😊
A képeket nem Aragorn csinálja. Aragorn szökõévenként repül csak. Egy-két képen néha tényleg nincs élsimítás.
Ahogy látom akkor az utánégetö a páraleválás és a chaff is jobb lett.
Ahol a sok f2, f4 és f104-es van az egy beállitott kép vagy ilyen nagy mozgás lesz a reptereken?Amugy ezek uj modellek, mert elég részletesek és ha jol tudom az f104-est az a régebbi modokban csak egy lod cserével lehetett beletenni.Ezek szerint bövült a AI gépek listája is?
Egyébként Arának milyen gépe van?Mert egy kis élsimitást dobhatna rá és tölthetne fel teljes méretü képeket is.
Egész nap rohangálás volt, vásárlás, délután vendégség. Az itthoni dolgokra csak este maradt idõ.
Majd bepótoljuk legközelebb.
Pedig frankó a masina, megy szépen.