Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buren
Mielõtt bármihez is kezdenél szedd le ezt. (ez a freefalcon 4 amit pollux lejjebb említett) Eme csomag az elmúlt 9-10 év közösségi moddolásának gyümölcse... Jó repkedést. <#eljen>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Falcon 4.0 rettentõen öreg programocska😊 A lap tetején a kép alatt van egy olyan hogy MAGYAR HONLAP link. Erre kattints rá és a segédlet menüben találsz leírást a FreeFalcon4-hez. Namost! Ez egy kiegészítõ ami modernizálja a Falcon 4.0-t. A pdf-t olvasd el figyelmesen és szinte minden kérdésedre gyors választ kaphatsz.

RAKTÁR1,2-be pedig mindent megtalálsz amit csak másolni, vagy letölteni kell😊

Willenbrock
Sikerült "beszerezni" a Falcon 4.0-át.Ha jól látom 1998-as játék?Az angol verzió van meg.Komolynak tûnik de a grafikán meglátszik a kora.Van 1 olyan gondom hogy nem tudtam a joyt beállítani hozzá.Van joyom és mellette 1 pedálom.Mindkettõ nevét megjeleníti a controller menüben de az indikátort csak a pedál tudja mozgatni.Hiába jelöltem ki a joyt.A jobboldali listában meg csak a billentyûzettel lehet variálni.Nincs sehol olyan opció ahol a tengelyeket lehetne beállítani?
A grafikát max-ra állítottam egybõl-gondoltam 10 éves enginnél nem lehet gond.De azt tapasztaltam hogy kissé akad,szaggat.Fõleg a lezuhanásos effektél.Így még a LOck On sem szaggatott be pedig az azért...A gépem jó erõben van,oprendszer friss.A leginkább a Joy beállításával nem tudok mit kezdeni.Vélemények?

L Viper
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ez nagyon fájt. <#hehe>
Meg a benzinrevalót. <#vigyor1>
DANIELE
Jó tudni legalább van, ki megtermelje szegény nyugdíjasok betevõjét.

L Viper
Én meg munkával ünneplem a vasárnap estét <#szomoru1>.
DANIELE
Na, megkaptad a kívánt mappádat? Mert elküldtem.

Sajnos még mindig nincs eredeti objectsem,s így esélytelen hogy csatlakozzak.
Molnibalage
De hogyan? Az NEM kabinfüggõ! Külsõ nézetben is megtörténik. FINGOM nincs, hogy mitõl van ott, de gondolod nem tüntetnék el, ha olyan egyszerû lenne? Majd szólók, de már elõre sejtem a választ.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Lesznek, nem is akármilyenek és most gyakrabban is. Most ISZONYATOS mozgás van. Két nap alatt több post volt most, mint az elmúlt 2 hónapban. 2 hónapig nem történt semmi várunk az új adatbázisra. Vannak azért hibák elég rendesen, de viszonylag gyorsan gyomlálhatók. Csak végigtesztelni sok idõ.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
már próbáltam... sajna nem mûkszik a dolog.

repvez
Szem ezt házilag is el tudod tuntetni ha nagyon zavar megnyitod a kabinhoz tartozo 2d-s képeket egy képszerkesztövel és megprobálod jobban kitörölni a kabin körüli képekhez tartozo alfa csatornát.
repvez
jo lenne ha mindig ilyen gyakran frissitenék ezt a topikot amig meg nem jelenik 😄
A videodban lesz multis képkockák is?Csak hogy lássuk milyen mozdás közben.
polluxware
Nem is tom merjem-e írni... Az a FF5 beta képeken, van egy amin a pilóta buksija látszik amint elnéz a válla fellett hátra. Na most! Ha valki jól megnézi a képet, akkor biza ottvan az a fránya "K. SZÍNÛ csík" a keretnél..

A kép szélén látszó szinezõdõ csíkot, meg ezt a kék dolgot SZTEM. érdemes lenne eltüntetni, és ha van rá mód akkor a DEV-ek figyelmét próbáld már erre felhívni. CSAK JAVASLAT!!!!!!! nem nyavajgás, nem követelõdzés

Molnibalage
Új F-14 skin és még W.I.P.

Egyébként van jogtszita szoftverem. A Track IR4 drivere és a Joy drivere is az, sõt az alaplapé is az. 😊

polluxware
Egyem a szííved ,én aztán nem morgok<#schmoll2>

DANIELE
Hello, akar valaki multizni?

Molnibalage
😊 <-- Ez nem mond semmit? A válasz meg egyébként ott a kézikönyvben...

polluxware
Azért megnézném én a te gépedet találnák-e rajta egyáltalán jogtiszta szoftvarét... hunfitárs<#schmoll2>

egyébként is.. mibõl gondlod hogy nem eredetim van??? <#wilting>

Molnibalage
Enyje kis warezoló. 😊 A 3.0 az RV alá one click. A 3D-s kabin csak abban van benne. A régi 2.2 (?) az nem jó. Vedd meg. Kérd meg Bucsert. Támogasd Aeyest, mert pénz nélkül õ sem fog csinálni több kabint...

polluxware
Aeyes F15C kabint tudja valki hogy lehetne beüzemelni RV alá? Valami 3.0 update kéne ,de az sajna nincs meg... ötlet?

JoeDestroy
Sajnos nem pause gond 😞

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
A status bar-t és a látható szövegrész miatt egyesek megvágják a képeket. Ha megnézed a videóimat és is a minimum minimumára szorítom le a feliratok láthatóságát. A legutóbbi páron már nincs is. Az új videó 70%-a kész. Annyi szép jelenetem van, hogy még tartalékba is van jópár a jövõre nézve.

Molnibalage
Nem nyomtad le véletlenül a Pasue-hoz tartozó gombot? Egyszer én is azt hittem, hogy tönkrement, csak én voltam a barom. Azóta nincs pause gomb hotkey. 😊

repvez
HÁt hogy nincs átméretezve vagy lekicsinyitve.de ahogy most nézem ezek 1024x640-es méretüek. akkor ezek szerin csak az én 1680x1050-es felbontásomon tünik kicsinek. 😄
JoeDestroy
Urak!
Akinek van ezirányú tapasztalata ossza meg velem:
A TracIR 4 bedöglött (szerintem) a zöld led csak kétszer felvillan az exe indulásánál aztán elalszik és nem világítanak a piros IR ledek jelzõi. Valamint a tracking képernyõ teljesen szürke, nincs fekete kamerakép a zöld visszaverõdõ pontokkal. (a kamera led on opció be van kapcsolva).
Több gépen is kipróbáltam.
Tartok tõle h. garancia érvényesítés lesz 😞
Addig is visszajön a jó öreg freetrack.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Ja és mit értesz teljes méretû képek alatt???

Molnibalage
A páraleválás sajnos csak belülrõl néz ki jól. Már nem 3D-s elemekbõl rakja össze, hanem ez is "füst" elemekt használ. Sajnos gondok vannak vele, ezért az új videóben ezt nem mutatom meg, mert nem szeretnék olyat mutatni ami lehet, hogy nem kerül bele. Már így is többet mondtam a kelleténél. Szólval igen zsír új, de bizonytalan.

A reptereken akkora mozgás van amekkorát csinálsz TE-ben vagy a hadjáratban az ATO-tól függ. A kép azt demonstrálja, hogy korrekten vannak pozícionálva a gépek még ilyen nagy számban is. A gépek újak, nem mást szorítottak ki. Még az SR-71 is visszakerült az adatbázisban. Lehet majd MiG-31 vs. SR-71-et találkozást szimulálni. 😊

A képeket nem Aragorn csinálja. Aragorn szökõévenként repül csak. Egy-két képen néha tényleg nincs élsimítás.

DANIELE
Hello, e képek láttán az történt velem, mint ami ilyenkor szokott történni, az egyszerû paraszt gyerekkel, amikor a cukrászdába téved, ELKEZDET CSOROGNI a NYÁLAM ÉRTE. Ha ez az, FF 5.0 beta II akkor nagyon fasza lesz.

repvez
Jol néznek ki a képek.
Ahogy látom akkor az utánégetö a páraleválás és a chaff is jobb lett.
Ahol a sok f2, f4 és f104-es van az egy beállitott kép vagy ilyen nagy mozgás lesz a reptereken?Amugy ezek uj modellek, mert elég részletesek és ha jol tudom az f104-est az a régebbi modokban csak egy lod cserével lehetett beletenni.Ezek szerint bövült a AI gépek listája is?
Egyébként Arának milyen gépe van?Mert egy kis élsimitást dobhatna rá és tölthetne fel teljes méretü képeket is.
Molnibalage
Na és ez? Ez is must see. 😊 Beta II preview thread.

DANIELE
A GAMES IN PROGRESS-be NEM ENGED BE DE A PUBLIC MISSION 1 be enged.

polluxware
L Viper
Na, ha Lobbyra engedett akkor jó lesz a mi hálózatunkra is <#eljen>.
DANIELE
SIKER KÉT BELGA SZERVER FOGADOTT a LOBBYN 8 LÉGIGYÕZELMEM VOLT és ÖTSZÖR LELÕTTEK.

polluxware
csanád az elsõ<#whatever>

L Viper
Hagytak volna, õk már valamivel este 8 után alszanak.
Egész nap rohangálás volt, vásárlás, délután vendégség. Az itthoni dolgokra csak este maradt idõ.
Majd bepótoljuk legközelebb.
polluxware
polluxware
büdös kölkök nemhagytak játszani? <#nyes>

L Viper
Na uraim ,megint úgy ment el a napom, hogy multizni nem maradt idõm.
Pedig frankó a masina, megy szépen.
polluxware
Próbáltam,de nem sok sikerrel.Úgy látszik kell hogy ugyanaz legyen fent mindenkinek.Na mindegy,majd legközelebb.joccakát mindenkinek!
DANIELE
A csatlakozásnál akadok el,nyitok egy csatornát a Teamspeak 2-ön Falcon néven, szóban tudunk kommunikálni.

polluxware
Na én mára dobok egy leborítást😊 cakát<#integet2>

polluxware
az ipémet prószáld beírni, hátha beenged

polluxware
igaz...

csak az a baj hogy a módosított mappa miatt nem engedi felpeccselni.Daniele,meddig jutsz el a lobbyval?chatig?vagy te is a csatlakozásnál akadsz el,mert akkor nem a peccs az én bajom sem.
polluxware
192.168.2.102 próba😊 teszt...

polluxware
1.0.13 peccss az muszi hyperlobby-hoz, objects mappát azt nemtok😞 nekem is módosított van, de azzal is megy! Én annó általam módosítottal csatlakoztam Vip-hez..