Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Jobb ma egy Pershing a tanyámon, mint holnap egy......"

Ezt ismerem... ezt az a kopasz Hoffman gyerek mondta! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

polluxware
freefalcon.com kezdõoldala, most rakhatták fel...

Vip

Jobb ma egy Pershing a tanyámon, mint holnap egy......

Molnibalage
Ezt hol találtad?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
No és a svájci részecskegyorsítóhoz mit szóltok?
Olyan dolgokat lehet vele csinálni, amit eddig még kísérletileg nem tudtak kipróbálni. Csak papíron van levezetve.
Csinálnak egy kis antianyagot, vagy mini fekete lyukat svájcban ? <#vigyor3>
Állítólag az USA-ban ezért nem építettek ilyen gyorsítót. Jó ez ide Európába.

Balázs teszteli az FF5-öt?!!!!!picit fiatalabbnak képzeltem el<#eplus2>.
polluxware
Qawa
by Aragorn
Qawa is currently negotiating the rights to Flaming Cliffs.

He is hoping to add it to his private collection of code.

He currently owns the rights to Doom III, Duke Nukem 3D and Windows Vista.

G'luck Qawa....!

Free Falcon honlapján😊

polluxware
Nos igen Buren.. erre én is kíváncsi leszek<#hehe> Az oroszoknál is Medvegyen az elnök (vagy mifene) "papiron".

Órási hézagok vannak... A világ egyik oldalán süt a nap és 10mach-al bohóckodnak mondván jó lesz majd ha megyünk az új "telekre". A túloldalon meg hullik a humanoid-hangya-népség.

Értem én hogy innyováció, meg tudás... de amíg nincs kész a lecke normálisan, addig a kúrva kölköt se engedik játszani.

Buren
Jó cucc.

Lehetséges, hogy Bush bácsi X-Szárnyúval fogja körülrepülni a fehér házat mikor átadja a helyét az új fõnöknek?<#zavart2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
A hülye amerikaiak már megint elhúznak a világtól.

A "zoroszoknak" is biztos van ilyenjük, már régóta, csak õk titkolják <#vigyor1>.
Molnibalage
Bársony fotelban ülve a fejlesztés is más érzés. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Kétszer is elolvastam ezt a mondatot <#fejvakaras>

Amúgy politika az majd most kezd beindulni...
Úgyis jönnek az Õszi rózsás "hadjáratok", valaki naon beakar már költöcködni a Sándor palotába <#vigyor1>

repvez
Egyébként arrol van valakinek infoja hogy hogyan lehet lementeni a GE-s képeket a gépre nagy felbontásban?Mert szivesen tesztelnék egy kis látványképpel
Scottt
Látom a FF4 topik hû önmagához
A Lantlények gyarapodnak😊
Ha nincs vmi újdonsáng amin csámcsoghatnánk akkor beindul a humorlantkodás😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Teljes mértékben egyetértek! <#nyes>

www.smart-bus.hu

L Viper
Így van, ettõl nem unalmas a dolog. a karakterek maradjanak hûek önmagukhoz.<#vigyor1>
Ezt teszi a hit... szeretjük egymást... még a másik hibáit is! 😊) Én például kifejezetten imádom amikor Balázs "oktat", vagy amikor örök pesszimistánk, Bucser, valami velõt rázóan negatív, és még az utolsó reménysugarat is leromboló hozzászólást intéz! Nem személyeskedés, nehogy megsértõdjenek az érintettek! <#worship>

www.smart-bus.hu

L Viper
Ezért szeretem ezt a fórumot.Sok humor, semmi politika.<#nyes>
<#eljen><#worship>

www.smart-bus.hu

L Viper
Csak a teste! Lélekben mindig köztünk marad <#eljen>.
Naaaa... Õ már halott! 😞

www.smart-bus.hu

Buren
Csendet!

Õszentsége dolgozik.

<#nyes>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Te beteg vagy vazzeg<#vigyor><#vigyor>
polluxware
Hát ez odabasz Vip... <#vigyor2>

L Viper
A hit a fontos, még ha nehézségekkel is van kikövezve. Ne csüggedjetek Testvéreim. A Pápa a sok munkától agresszív kismalac, de értünk él. :-)

polluxware
Kereszténység lándzsája <#idiota>

Jóóóóóóvan felfogtam... áááúúú jóóóvan mááán <#violent> <#rinya>

<#duhos2>

JoeDestroy
Ja. Így van.
Ámen!<#vigyor>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Nem. A beaming azt a doppler radar gyengségét használja ki. Ha a radart cipelõ géphez képes a reltív sebesség nagyon kicsi akkor a doppler effektus mérétke is kicsi, nehéz mérni fõleg földháttérben. Mivel a föld és a célgép relatív sebessége közel azonos. Így már világos? A radar kerszetmeteszet irányfüggõ, de SEMMI köze a beminghez. Ez nem derült ki a kézikönyvebõl? Az egyik a célgép geometriájától függ a másik meg CSAK a sebességek viszonyától.

polluxware
"- Ne legyan irányfüggetlen a gépek radarkeresztmetszete."

Ennek sztem. van köze a bííímhez<#zavart1>

Amúgy meg Balázs az ilyen agreccív kismalac néha😊 Engem nem zavar, én így is imádom<#integet2>

Igen így a pontos. Annak tûnsz... nemcsak ez a hozzászólás, úgy általában mostanában. Egybõl harapsz! Nehéz napok? 😊)))

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Ja, meg azért vagyok, mert a köcsög Mediafire KÉTSZER baszta el a videóm feltöltését és ezzel romba döntötte a ma esti multis tesztet. Szóval, ha ma multizok akkor a videó még egy napot csúszik... Most Rapidra töltöm.

Molnibalage
Annak tûnök? Hm.......... Ez lehet, hogy azért van, mert egyszer már elmagyaráztam és asszem pont Polluxnak. Mivel nem láttok be a kulisszák mögé ezért nem vagyotok képben sem. Ez van...

Molnibalage
"Magyarán azt mondod hogy a BEAM manõvernek semmi értelme RV-ben?"

Ezt én hol mondtam? A beaming manõvernek semmi köze a radarkeresztmetszethez. A beaming hatás le van modellezve.

Ici-picit agresszív vagy mostanában Atyám! <#kuss><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

polluxware
Magyarán azt mondod hogy a BEAM manõvernek semmi értelme RV-ben? Érdekes dolgok ám ezek.. szóval van azért bõven dolog amibe nem tudtok belenyúlni, vagy ahhoz dedikált programozó gárda kellene.

Gyóvan megértettem..<#whatever>

Molnibalage
"Miért kell annyi 'irányba' indulni??"

Ezt már egyszer elmagyaráztam. A kóderek képességei adják a legszûkebb kersztetszetet. Egyáltalán nem mozdulunk sok irányban csak egy eleve bugos kódot továbbfejleszteni "mókás". Megoldottak a kóderek két atomnagy bugot erre okozott egy újat a javítás. És ez nem az elsõ ilyen eset. Mivel a kód miatt nem lehet egyes területen elmozdulni mi változik? Szebb gépek lesznek stb. --> több adat

Tudod hány olyan dolog van ami súlyos hiányosság és mégsem mozdult rá senki? Na AKKOR mennénk sok irányba.

pl.:

- Nagy rakéták is látszódjanak a radaron számítsanak repcsinek is meg nem is, de a hajók légvédelme mozduljon rá. A Tor és Tunguzka is képes bombákat és nagyobb rakétákat lelõni.

- Legyen a fegyverzetnek is radar kersztetszete.

- Ne legyan irányfüggetlen a gépek radarkeresztmetszete.

- A zavarótöltetek ne legyenek egyforma méretûek és hatásúak. Igen, a valóságban nagyon eltérõek. A svéd BOL rendszerben 160 van, de nagyon kicsik... Láttál már képet az F-16 nagy töltetérõl. Egy darab akkora fénytgömböt produkál, mint a fél gép.

- A fentibõl következik, hogy az F-16-on pl. vagy 3-4 fajta méret van (ezt az izraeli technkus mondta).

- A felhõk, idõjárás és a Nap blokkolja az AI szenzorait és számítson bele az IR keresztmetszet számításába. Jelenleg ez CSAK az Il-2-ben rejt el a felhõ és a Nap. A Nap az bezavarja az IR rakétát a Falconban.

- Legyen változó a szélirány.

- Radar nélküli gép ne repüljön este harci bevetést és fõleg ne alacsonyan.

Stb. Soroljam még? Na, ha ez mind egyszerre csinálnák az lenne sor irányba indulás.

Mi adja a sok adatot? Hát a cirka 15 új kabin és sok másegyéb. Gondolod viccbõl ekkora?

Molnibalage
Kapcsold ki a Haze-t azt csá. Ez alap. Én is úgy csinálok minden screent. Az új videóban amúgy is vannak ilyen jelenetek. Van benne több skyfix is.

polluxware
Szépek...<#smile>

Akkor se értem, mi lesz ebben 2gb... Sztem, ez a pár grafikai újítás, meg egy alapos !!!kód átnézés!!! bõven elég lenne hogy felvegye a versenyt akár a BS-el is... meg egy csipetnyi AF kampány dolog.

Miért kell annyi 'irányba' indulni??

Balázs egy dolgot kérnék, ha lehet egyszer csinálj egy olyan screen-t amin nappal van, lehet látni a gépet, a tájat, úgy tiszta valójában 'ködösítés' nélkül.

Molnibalage

polluxware
Akkor politikailag az volt az álláspont<#vigyor1>

repvez
Jo lenne ha megvalosulna.De az érdekes hogy amikor én rákérdeztem hogy meg lehetne-e oldani egy ilyen GE-böl kiszedett texturát akkor le lettem hurrogva, hogy, nem mindenhol jo a felbontása meg hogy ugyse lehet megoldani.<#fejvakaras>
Várom a video linket erröl a tájrol és az FF5-öset is.
Molnibalage
Még talán olyan amit nem is érdemes. 😊

Molnibalage
Magyar honlap és keresd meg a kézikönyvet. MINDEN benne van szájbarágósan. Nem írom le újra amit már megtettem. Az elsõ pár oldalon mindenrõl szó van ami kell ahhoz, hogy elindulhass. Egyébként igen, 1998-as F4.0-ra mehet az RV és utána két patch.

A 3D fülke az nem egyértelmû. Az OF-é "jobban 3D-s" (egy gombok), de Raider textárival térhatású lesz az F-16C fülke. Szóval kinek mi jön be. Hiába szép az OF, ha totál instabil és atomerõvön sem fut még TE-sem nemhogy hadjárat...

polluxware
sima falcon 4.0-ra és "tipikus" telepítéssel, ott nem rakja fel a vidijókat, késõbb úgysem használja...

aztán felkéne rakni rögtön utána 1.0.0.3 és 1.0.0.4 patch-et!

de a molnibalage-féle pdf-ben ott van az is, tényleg OLVASD EL ott benne van "szinte" minden amit tudni érdemes.

Willenbrock
Néztem a youtube-on is videókat a Redviperrõl-különösen a Falcon gyönyörûen van kidolgozva.A 3d-s fülkéje gondolom annak a legrészletesebb.
Letöltöttem a Red Viper1-et.Az lenne a kérdésem hogy ezt egyszerûen csak telepítsem rá az alap 4.0-ára,vagy azt elõtte patch-elni kell-e?És melyikre telepítsem a RV-t az alap 4.0-ára vagy inkább a Allied Force változatra?Most még csak a 4.0 van nálam telepítve.

Molnibalage
Ja, a videó kész. Még le kell renderelni és fel kell tölteni. Este 9 fele már láthatja a csapat a release idõpontja tõlük függ. Midenki ki van éhezve rá szóval nem gatyáznak vele sokat szerintem.

Molnibalage
Egyszerûen nem bírom abbahagyni, hogy ne nézzek rá. Felvetettem, hogy esetleg mi is megpróbálhatnánk, de CSAK ott ahol jó a felbontása a GE textútûknak. RipTiles + GE kombó nem lenne rossz.

Molnibalage
Nézd meg a lentebb linkel preview threadet-t a FreeFalcon honlapon és nézegesd a Screenshot topikot is. Az elõnézet az ami majd lesz, a többi már van.

Willenbrock
Kösz ki fogom próbálni!

L Viper
Ezt nézzétek:

Ez azért nem ronda !!!