52965
  • polluxware
    nos nem centi pontosan lőtt, mivel az ellennek szinte minden lövése talált, amíg az övé (jobb puskával) csak az 4-5.-re..

másrészről annál a borotválkozos jelenetnél a nigró csávó elmondja hogy hol volt 7évvel előtte katona.

evriting are in dö ditélz.. MÁNNN
  • zsoltfireman
    Horus az egy jógyerek!
  • Molnibalage
    Egy jó tanács. Hátha bejön.
  • Molnibalage
    Videó.
  • Scottt
    Jelentem mester úr már 2 hete megvolt:)
    Fasza egy film,pörög végig.Vannak benne furcsa dolgok pl a bombaszakértő mióta tud lőni egy mesterlövész puskával centi pontosan:D De azért tetszett^^
  • Molnibalage
    Még. :)

Azért ez nagyon durva szerintem. Múlkor megnéztem a Loncit és bizony egyes gépek részletessége bizony már a Falcon alatt marad most is. A táj viszont ott egy egészen más kategória...
  • Molnibalage
    Kegyetlen jól néz ki a Horus skin...

A másik sem kutya ugye zsolti? :)
  • polluxware
    namostan ha valki még nem látta eztet a filmet

akkor az amikor tudja akkor leszedi és

MEGNÉZI! de nagyon rögtön ám
  • repvez
    ha valakinek hiányozna valami a gyüjteményéböl:
    repszimek
  • Molnibalage
    Mert azok a mezgőgazdasági gépek királyai.
  • polluxware
    annó hallottam én is ezt azt a John Deer vagy mifene taktorokról amikben már akkor cd lejátszó volt, amikor idehaza még asztali lejátszót sem árultak.

kemény dolgok ezek
  • repvez
    Akkor te valamelyik ujgazdag céghez mehettél ,mert nálunk még csak pár éve lett olyan amibe egyáltalán van légkondi.Bár minden évben idejön az amerókai meg a német mutogatni a legujabb fejlesztéseit :)

ON
    mielött megint jön a cenz ura :)
  • Gundark 1 1
    Minap jártam egy játékboltban. Másféle célzattal jöttem de nézegettem hogy mik vannak. Rácsodálkoztam erre arra, néha az árakra, de a legjobban a mezőgazdasági dolgok tetszettek meg. Volt 200 féle traktor meg dózer, eke, borona és hasonlók. De a legjobbat a trágyaszóró utánfutón röhögtem :) Azért mekkora parasztnak (a földmunkás értelemben:) kell lenni ahhoz hogy ilyet vegyél a gyereknek karácsonyra :)

Megyek kipróbálom ezt :) Úgyis régen vezettem kombájnt. Már vagy 5-6 éve hogy vidéken aratáskor odaengedtek egy igazi Claas fülkéjébe. Hernyótalp elöl, bent légkondi, 8-9 szines monitor, és üveg mindenhol. Szerintem még a gripenünk is elszégyellte volna magát :)
  • repvez
    ne is mond az unokaöcséim ezzel nyomják egész nap, muszáj volt feltennem a gépemre.Nagyon érdekfeszitö ahogyan köröznek a földeken :)
  • polluxware
  • Gundark 1 1
    Igazad van, az igazi neved nem Kun Béla, az csak az illegalitásban használtad, valójában Ságvári Endre vagy :) És a múltunkon mindig tovább tudunk lépni. Ugyanis elhatárolódunk tőle :)
  • polluxware
    anyám mit el nem kattognak ezzel a Szántó/vető szimulátorral:)

állandóan a totyik tetején van a fórumcíme
  • polluxware
    na figyeld még pár nap aztán erre is lesz próbálkozás

megindul a tavaszi hadjárat:)
  • polluxware
    tudom=
  • Solt
    Ne feszülj... csak a véredet szívják! :D A múltat meg nem töröljük el, főleg végkép nem! :D
  • Wampa
    Tudod::))=poén
  • polluxware
    Kun Béla..

azért mert baloldali érzelmű vok ,meg nem tartom semmivel se kisebb hazug gazembernek Orbánkáékat meg a népi felszabaditó egyletét mint a möszöpö oszlopos naplopóit, azért ne legyek már én a VÉRKOMMUNISTA basszus..

ennyire nem gondolom én ezt ám komolyan a lenin renddel meg többi szarsággal

csak azt utálom hogy képtelenek vagyunk tova lendülni a múlton...

uncsi már:/ 2009et írunk

csak ennyi
  • polluxware
    Hát inkább mint Szálasi, Göbbelsz, meg Shujbejt Nojbié
  • Wampa
    Basszus Polli,olyan vagy mint Kun Béla,Che Guevara meg Kovi keveréke:))
  • Hakan
    Sirály csak bátyám ne néze miket írok :D
  • polluxware
    oszt itt kattog nekem az fórumügyi erkölcscsősz

ejjj

• Wampa
    De nekem ilyet!:)BB
  • L Viper #25896
    Kellemes Úsvétolást mindenkinek
    és hölgyismerőseiteknek: ne ilyen nyuszit :-)
  • Jammer
    Boldog Nyulat mindenkibe! :)
  • Hakan
    Üdv a Tornádónál a belső világítás bekapcsolásánál másnak kilép a játék?
    És kellemes ünnepeket mindenkinek!
  • polluxware
    nos igen..

az hogy az ország fontosabb gazdasági civil létesítményeit lerombolták az egy dolog

az meg egy másik hogy a hadi eszközök "Nagy" része sértetlenül vonult vissza

• Molnibalage
    Nehezebb lenne, ha tudnám hogyan működik a ARM modellezés. 1000 feletti HARM volt indítva AF alatt és a szerb radarhálózat és SAM radarok komoly része megmaradt. És ez csak egy "apróság".
  • polluxware
    példa:

Jane's F-18

1. küldetés: két Tu-95öt kellett elhesegetni (nem lelőni!) ,mert berepültel a biztonsági zónán belülre

vagy hogy figyelni kellett a gépekre rakott fegyverzetet és gazdálkodni azzal
    szervizelni a visszatérő gépeket..

meg azok a taktikai összehangolt támadások NFLYZ övezetekkel tűzdelve

valmi ilyesmire gondolok

kitalált volt az is de Brilllliáns
  • polluxware
    másrészről ha totál reális lenne az avionika (a'lá Balázs által mondjuk), akkor a könnyebb kampány néhol még izgalmasabb is lenne.

utántankolások levegőben, őrjáratozás, egy-két gumitank becserkészése gbu12-vel..

szóval realisztikus:) hogy Solt nevű ellenlábasomat idézzem: fél órás óvatos lopakodás néha sokkal izgalmasabb tud lenni mint 6 tárat kilőni 30katonára 2perc alatt
    (Arma)
  • polluxware
    na jóóóó, de így legalább garantált lenne a sikerélmény
  • polluxware
    azok se mai göbzik..

máma itt is nagy élet volt Szeged felett:) hóóléggömböcök, meg azokat kergető zlinek zümmögtek egész nap
  • L Viper #25887
    Nem lenne olyan túl jó, totális volt a NATO légi fölénye.
    Azért jobb, hogy erősebb a hadjáratban is az ellen, úgy nagyobb kihívás szerintem.
  • JoeDestroy
    Még egy bodzaszedős ancsa hátra van :)
    Kép hegyek lesznek!
  • polluxware
    meg még vagy két F-16ot is lelőttek.. asszem abból az egyiket ugyancsak sa-3al

régebben találtam egy oldalt ahol összesítve volt az összes hadieszköz ami AF-ben volt mindkét oldalon

na abból gyúrni egy totál reális kampányt szép balkán scenery-vel..

az lenne az igazi
  • L Viper #25884
    Szép képek, frappáns komment