Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt ismerem... ezt az a kopasz Hoffman gyerek mondta! <#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
Vip
Jobb ma egy Pershing a tanyámon, mint holnap egy......
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Olyan dolgokat lehet vele csinálni, amit eddig még kísérletileg nem tudtak kipróbálni. Csak papíron van levezetve.
Csinálnak egy kis antianyagot, vagy mini fekete lyukat svájcban ? <#vigyor3>#vigyor3>
Állítólag az USA-ban ezért nem építettek ilyen gyorsítót. Jó ez ide Európába.
by Aragorn
Qawa is currently negotiating the rights to Flaming Cliffs.
He is hoping to add it to his private collection of code.
He currently owns the rights to Doom III, Duke Nukem 3D and Windows Vista.
G'luck Qawa....!
Free Falcon honlapján😊
Órási hézagok vannak... A világ egyik oldalán süt a nap és 10mach-al bohóckodnak mondván jó lesz majd ha megyünk az új "telekre". A túloldalon meg hullik a humanoid-hangya-népség.
Értem én hogy innyováció, meg tudás... de amíg nincs kész a lecke normálisan, addig a kúrva kölköt se engedik játszani.
Lehetséges, hogy Bush bácsi X-Szárnyúval fogja körülrepülni a fehér házat mikor átadja a helyét az új fõnöknek?<#zavart2>#zavart2>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A "zoroszoknak" is biztos van ilyenjük, már régóta, csak õk titkolják <#vigyor1>#vigyor1>.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy politika az majd most kezd beindulni...
Úgyis jönnek az Õszi rózsás "hadjáratok", valaki naon beakar már költöcködni a Sándor palotába <#vigyor1>#vigyor1>
A Lantlények gyarapodnak😊
Ha nincs vmi újdonsáng amin csámcsoghatnánk akkor beindul a humorlantkodás😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Õszentsége dolgozik.
<#nyes>#nyes>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Jóóóóóóvan felfogtam... áááúúú jóóóvan mááán <#violent>#violent> <#rinya>#rinya>
<#duhos2>#duhos2>
Ámen!<#vigyor>#vigyor>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ennek sztem. van köze a bííímhez<#zavart1>#zavart1>
Amúgy meg Balázs az ilyen agreccív kismalac néha😊 Engem nem zavar, én így is imádom<#integet2>#integet2>
www.smart-bus.hu
Ezt én hol mondtam? A beaming manõvernek semmi köze a radarkeresztmetszethez. A beaming hatás le van modellezve.
www.smart-bus.hu
Gyóvan megértettem..<#whatever>#whatever>
Ezt már egyszer elmagyaráztam. A kóderek képességei adják a legszûkebb kersztetszetet. Egyáltalán nem mozdulunk sok irányban csak egy eleve bugos kódot továbbfejleszteni "mókás". Megoldottak a kóderek két atomnagy bugot erre okozott egy újat a javítás. És ez nem az elsõ ilyen eset. Mivel a kód miatt nem lehet egyes területen elmozdulni mi változik? Szebb gépek lesznek stb. --> több adat
Tudod hány olyan dolog van ami súlyos hiányosság és mégsem mozdult rá senki? Na AKKOR mennénk sok irányba.
pl.:
- Nagy rakéták is látszódjanak a radaron számítsanak repcsinek is meg nem is, de a hajók légvédelme mozduljon rá. A Tor és Tunguzka is képes bombákat és nagyobb rakétákat lelõni.
- Legyen a fegyverzetnek is radar kersztetszete.
- Ne legyan irányfüggetlen a gépek radarkeresztmetszete.
- A zavarótöltetek ne legyenek egyforma méretûek és hatásúak. Igen, a valóságban nagyon eltérõek. A svéd BOL rendszerben 160 van, de nagyon kicsik... Láttál már képet az F-16 nagy töltetérõl. Egy darab akkora fénytgömböt produkál, mint a fél gép.
- A fentibõl következik, hogy az F-16-on pl. vagy 3-4 fajta méret van (ezt az izraeli technkus mondta).
- A felhõk, idõjárás és a Nap blokkolja az AI szenzorait és számítson bele az IR keresztmetszet számításába. Jelenleg ez CSAK az Il-2-ben rejt el a felhõ és a Nap. A Nap az bezavarja az IR rakétát a Falconban.
- Legyen változó a szélirány.
- Radar nélküli gép ne repüljön este harci bevetést és fõleg ne alacsonyan.
Stb. Soroljam még? Na, ha ez mind egyszerre csinálnák az lenne sor irányba indulás.
Mi adja a sok adatot? Hát a cirka 15 új kabin és sok másegyéb. Gondolod viccbõl ekkora?
Akkor se értem, mi lesz ebben 2gb... Sztem, ez a pár grafikai újítás, meg egy alapos !!!kód átnézés!!! bõven elég lenne hogy felvegye a versenyt akár a BS-el is... meg egy csipetnyi AF kampány dolog.
Miért kell annyi 'irányba' indulni??
Balázs egy dolgot kérnék, ha lehet egyszer csinálj egy olyan screen-t amin nappal van, lehet látni a gépet, a tájat, úgy tiszta valójában 'ködösítés' nélkül.
Várom a video linket erröl a tájrol és az FF5-öset is.
A 3D fülke az nem egyértelmû. Az OF-é "jobban 3D-s" (egy gombok), de Raider textárival térhatású lesz az F-16C fülke. Szóval kinek mi jön be. Hiába szép az OF, ha totál instabil és atomerõvön sem fut még TE-sem nemhogy hadjárat...
aztán felkéne rakni rögtön utána 1.0.0.3 és 1.0.0.4 patch-et!
de a molnibalage-féle pdf-ben ott van az is, tényleg OLVASD EL ott benne van "szinte" minden amit tudni érdemes.
Letöltöttem a Red Viper1-et.Az lenne a kérdésem hogy ezt egyszerûen csak telepítsem rá az alap 4.0-ára,vagy azt elõtte patch-elni kell-e?És melyikre telepítsem a RV-t az alap 4.0-ára vagy inkább a Allied Force változatra?Most még csak a 4.0 van nálam telepítve.