52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#25923 nos nem centi pontosan lőtt, mivel az ellennek szinte minden lövése talált, amíg az övé (jobb puskával) csak az 4-5.-re..
másrészről annál a borotválkozos jelenetnél a nigró csávó elmondja hogy hol volt 7évvel előtte katona.
evriting are in dö ditélz.. MÁNNN -
#25922 Horus az egy jógyerek!
-
#25921 Egy jó tanács. Hátha bejön. -
#25920 Videó. -
#25919 Jelentem mester úr már 2 hete megvolt:)
Fasza egy film,pörög végig.Vannak benne furcsa dolgok pl a bombaszakértő mióta tud lőni egy mesterlövész puskával centi pontosan:D De azért tetszett^^ -
#25918 Még. :)
Azért ez nagyon durva szerintem. Múlkor megnéztem a Loncit és bizony egyes gépek részletessége bizony már a Falcon alatt marad most is. A táj viszont ott egy egészen más kategória... -
#25917 Kegyetlen jól néz ki a Horus skin...
A másik sem kutya ugye zsolti? :) -
#25916 namostan ha valki még nem látta eztet a filmet
akkor az amikor tudja akkor leszedi és
MEGNÉZI! de nagyon rögtön ám -
#25915 ha valakinek hiányozna valami a gyüjteményéböl:
repszimek -
#25914 Mert azok a mezgőgazdasági gépek királyai. -
#25913 annó hallottam én is ezt azt a John Deer vagy mifene taktorokról amikben már akkor cd lejátszó volt, amikor idehaza még asztali lejátszót sem árultak.
kemény dolgok ezek -
#25912 Akkor te valamelyik ujgazdag céghez mehettél ,mert nálunk még csak pár éve lett olyan amibe egyáltalán van légkondi.Bár minden évben idejön az amerókai meg a német mutogatni a legujabb fejlesztéseit :)
ON
mielött megint jön a cenz ura :) -
#25911 Minap jártam egy játékboltban. Másféle célzattal jöttem de nézegettem hogy mik vannak. Rácsodálkoztam erre arra, néha az árakra, de a legjobban a mezőgazdasági dolgok tetszettek meg. Volt 200 féle traktor meg dózer, eke, borona és hasonlók. De a legjobbat a trágyaszóró utánfutón röhögtem :) Azért mekkora parasztnak (a földmunkás értelemben:) kell lenni ahhoz hogy ilyet vegyél a gyereknek karácsonyra :)
Megyek kipróbálom ezt :) Úgyis régen vezettem kombájnt. Már vagy 5-6 éve hogy vidéken aratáskor odaengedtek egy igazi Claas fülkéjébe. Hernyótalp elöl, bent légkondi, 8-9 szines monitor, és üveg mindenhol. Szerintem még a gripenünk is elszégyellte volna magát :) -
#25910 ne is mond az unokaöcséim ezzel nyomják egész nap, muszáj volt feltennem a gépemre.Nagyon érdekfeszitö ahogyan köröznek a földeken :) -
#25909 -
#25908 Igazad van, az igazi neved nem Kun Béla, az csak az illegalitásban használtad, valójában Ságvári Endre vagy :) És a múltunkon mindig tovább tudunk lépni. Ugyanis elhatárolódunk tőle :) -
#25907 anyám mit el nem kattognak ezzel a Szántó/vető szimulátorral:)
állandóan a totyik tetején van a fórumcíme -
#25906 na figyeld még pár nap aztán erre is lesz próbálkozás
megindul a tavaszi hadjárat:) -
#25905 tudom= -
Solt #25904 Ne feszülj... csak a véredet szívják! :D A múltat meg nem töröljük el, főleg végkép nem! :D -
Wampa #25903 Tudod::))=poén
-
#25902 Kun Béla..
azért mert baloldali érzelmű vok ,meg nem tartom semmivel se kisebb hazug gazembernek Orbánkáékat meg a népi felszabaditó egyletét mint a möszöpö oszlopos naplopóit, azért ne legyek már én a VÉRKOMMUNISTA basszus..
ennyire nem gondolom én ezt ám komolyan a lenin renddel meg többi szarsággal
csak azt utálom hogy képtelenek vagyunk tova lendülni a múlton...
uncsi már:/ 2009et írunk
csak ennyi -
#25901 Hát inkább mint Szálasi, Göbbelsz, meg Shujbejt Nojbié -
Wampa #25900 Basszus Polli,olyan vagy mint Kun Béla,Che Guevara meg Kovi keveréke:)) -
#25899 Sirály csak bátyám ne néze miket írok :D -
#25898 oszt itt kattog nekem az fórumügyi erkölcscsősz
ejjj
-
Wampa #25897 De nekem ilyet!:)BB -
#25896 Kellemes Úsvétolást mindenkinek
és hölgyismerőseiteknek: ne ilyen nyuszit :-) -
Jammer #25895 Boldog Nyulat mindenkibe! :) -
#25894 Üdv a Tornádónál a belső világítás bekapcsolásánál másnak kilép a játék?
És kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
#25893 nos igen..
az hogy az ország fontosabb gazdasági civil létesítményeit lerombolták az egy dolog
az meg egy másik hogy a hadi eszközök "Nagy" része sértetlenül vonult vissza
-
#25892 Nehezebb lenne, ha tudnám hogyan működik a ARM modellezés. 1000 feletti HARM volt indítva AF alatt és a szerb radarhálózat és SAM radarok komoly része megmaradt. És ez csak egy "apróság". -
#25891 példa:
Jane's F-18
1. küldetés: két Tu-95öt kellett elhesegetni (nem lelőni!) ,mert berepültel a biztonsági zónán belülre
vagy hogy figyelni kellett a gépekre rakott fegyverzetet és gazdálkodni azzal
szervizelni a visszatérő gépeket..
meg azok a taktikai összehangolt támadások NFLYZ övezetekkel tűzdelve
valmi ilyesmire gondolok
kitalált volt az is de Brilllliáns
-
#25890 másrészről ha totál reális lenne az avionika (a'lá Balázs által mondjuk), akkor a könnyebb kampány néhol még izgalmasabb is lenne.
utántankolások levegőben, őrjáratozás, egy-két gumitank becserkészése gbu12-vel..
szóval realisztikus:) hogy Solt nevű ellenlábasomat idézzem: fél órás óvatos lopakodás néha sokkal izgalmasabb tud lenni mint 6 tárat kilőni 30katonára 2perc alatt
(Arma) -
#25889 na jóóóó, de így legalább garantált lenne a sikerélmény -
#25888 azok se mai göbzik..
máma itt is nagy élet volt Szeged felett:) hóóléggömböcök, meg azokat kergető zlinek zümmögtek egész nap -
#25887 Nem lenne olyan túl jó, totális volt a NATO légi fölénye.
Azért jobb, hogy erősebb a hadjáratban is az ellen, úgy nagyobb kihívás szerintem. -
#25886 Még egy bodzaszedős ancsa hátra van :)
Kép hegyek lesznek! -
#25885 meg még vagy két F-16ot is lelőttek.. asszem abból az egyiket ugyancsak sa-3al
régebben találtam egy oldalt ahol összesítve volt az összes hadieszköz ami AF-ben volt mindkét oldalon
na abból gyúrni egy totál reális kampányt szép balkán scenery-vel..
az lenne az igazi -
#25884 Szép képek, frappáns komment