Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ezidáig Viperhez csatlakoztunk,úgy multiztunk.....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hamarosan Ara megnyitja az FF5 beta II preview thread-et Én az új videón dolgozom, este multis teszt a skacokkal. Tiszta diliház van most. 😊
Amugy meg kevesebb darabbol kell telepiteni annál kisebb a hibalehetöség arra hogy valami összekavarodjon.
Elsõ MP tesztek eredménye. Sajnos a többi téren már egyáltalán nem ilyen jó a helyzet... Én nem vagyok optimista, de Baldeagle szerint lehetségesa dec15. Háááááát. Ha õ mondja. Õ a fõ kóder õ indította el az egész FF csapatot.
csak hiába a fullos grafika ha nem lehet benne lõni és az MFD képe is a szokásos Fsx-es.De azért egy hazai táj feletti örömrepkedésre jó lesz
Igen, a fél nap a kampányban értendõ. De nem hiszem, hogy lebombázzák, mert semmi jele nincs. Az utolsó repülhetõ küldetés végén szépen leszállok, a 2D képen ottmarad a repcsi ikonja a reptér felett, mint ha egy helyben állna a levegõben. A többi visszatérõ gép is leszáll, az ATO azt írja, hogy "planning", és nem történik semmi. Ha mentek, és próbálok visszatérni a kampányba, akkor már nem választható a reptér és a sqdn sem. Ez elõfordult már a több reptéren, kb 3-4 küldi után, B-52-vel, F-15E-vel is. Nem írta ki, hogy áttelepülünk, semmi infó, csak megszûnik a reptér. De még a kampány betöltö képernyõjén sem látható.
A CCC meg a Tray toolsban a texture meg a mipmap details kavarhat.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem is csodálkozok hogy német..
2vh után csináltak a nyugat németek olyan kisérleti csónakmocit, ami 350köbcenti adott le 130-140le-t metanol-benzol-ricinus keverékkel.
Balage jo hallani hogy megjött a beta2, remélem most már nem lesz olyan nagy titkolozás az ujitások körül, hogy csak egy képen vagy videoban mindig csak 1 feature lesz látható és az is egy pillanatra.
Ha lehet minél több ujitásrol huljon le a lepel a videokban.
LESCO: sztem egyszerüen az a probléma hogy ha az a fél nap az kampányba értendö akkor az aszt jelenti hogy lerombolták a repteredet igy azért nincs meg a reptér és mivel nincs honnan felszálnod ezért nem is generál küldit.Megoldás válasz másik repteret ahol vannak más repülhetö gépek vagy bebuktad a kampányt és kezdheted elöröl, ilyen nálam is sokszor elöfordul.
nem repülö, de állat hogy mire képesek már
Most meg utána elindítom és jó..
Sakcok a legjobb tárhely perpillanat a mediafire.
Játszottam egy mission-t AF-el, és helyre ált az RV-ben a betûk mérete...
Nem megy ez a két progi egymás nélkül<#eplus2>#eplus2>
jobb ötletem sajna nincs.. avagy itten privátban nemtom mennyit enged.
Miért van az, hogy RV kampányban fél nap után eltûnnek repterek, és nem generál több küldit az AI? Ha elmentem, és kilépek a kampányból, akkor utánna már nem választható az a reptér, és a rajt alévõ gépek sem... 😞
Van,de a data.hu-ra képtelenség feltölteni.
Ha van más 5leted?
28MB az egész becsomagolva....
Üdv!
az én installom ennyi ezekkel.
Egy újabb anomália:
Tegnap szépen futott az RV, ma meg olyat csinál hogy a betûk más méretben vannak, fõleg a hudon, és minden erre való opciót állítgattam már, SÕT!!! visszaraktam a tegnapi jó lementést és ugyanolyan rossz.
Ember legyen a talpán aki ugyanazt az RV képes futtatni minden nap😊
Az érdekes az hogy semmit nem állítgattam tegnap óta..