Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
A pinget( válaszjel, kapcsolat minõségére utal ). A zöld a jó. Piros túl nagy. Millisecundumban mérik.
DANIELE
Ki tudja a HYPER LOBBYN mit jelentenek a sárga – piros - és zöld jelek, a nevek után. A piros jelûhöz egyáltalán nem tudok kapcsolódni.
.

L Viper
Grat. Boci <#vigyor3><#eljen>!
Pörgõs mint mindig. Persze System of a Down-ra nem is lehet másféle videót csinálni.
JoeDestroy
Hali! Rég láttunk.
A zene is jó! 😉
Nekem legalábbis!!!!!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Scottt
Jó lett,adtam neki 5*-t

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A zene nem éppen a kedvencem, de másnak biztos tetszik. Attól még jó. A képminõség is javult. Új géped van? Jó, hogy nagyon eltérõ stílusban alkotunk így ki vannak elégítve az igények két irányban is. 😊

Grat!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
enjoy 😉
L Viper
Sajnos a még mindig dolgozom este. <#szomoru1>
Molnibalage

Molnibalage
Most rederelem a végleges verziót. 21%-nál áll. Még kb. 1,5 óta míg kész és méh annyi amíg felrakom valahova. Ezután Ara leszedi és AZ lesz már elérhetõ.

DANIELE
Remélem, azért haladsz vele, a képek nekem tetszenek.

Molnibalage
Én most egy ideig sajnos nem érek rá. FF4 és beta együtt nem lehet fent. Mivel csak manuális install van azért nem fogom leszedni.

DANIELE
Hello skacok. Akar e valaki egy kis légi harcot mûvelni gépágyúval, a sok szövegtõl eltunyultok. Van e kedve valakinek a virtuális égboltról lealázni!!!

Molnibalage
Persze a FOV beállítás miatt ilyen nagy nem ALAPBÓL ilyen nagy. Nagy kis FOV van és ki van léptetve a kamera. A videómban nem ez a Nap szerepel.

Molnibalage
Választható az FF4 Nap és még további 5 vagy 6.

LeonSilver
A lokkonnak az egyik leges legnagyobb hátránya az a dinamukis kampány hiánya.
Egyszerûen elképzelni sem tudom, hogy mi a faxért nem tesznek ilyet a szimekbe.Nézzük a Falcont.Az alap õsöreg stuff de a kampány miatt még ma sem übereli semmi.Én amúgy szeretek mindkettõvel repkedni.Illetve a sturmovikot is elõszedem néha-néha.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
A kék égnél a felhõk az F-18 -assal az fantasztikus. Meg látszanak szép új modellek.
Az a bazi krumpli nap effekt továbbra sem tetszik viszont. Ha jól emlékszem említetted, hogy lesz benne több választható. Nekem bõven jó a BMS nap. Az realisztikusabb.
Molnibalage
Újabb képek. Elég sûrû frissítés? 😊

Na akkor a Mirage képen látszik az ami még nem tuti. Az új levlálási pára modellezése. Ez nem 3D-s modell része hanem új modellet használ. Egyes esetekben agyonver mindeneddigi ilyet viszont vannak vele gondok. Sok gépnél a gép alatt is van pára, mert átmegy a gépteseten. Majd meglátjuk mi sül ki belõle.

polluxware
+amúgy

polluxware
Látjátok ez is egy teljesen más áspektusa ennek az oldalnak... Lock on fórumon egyszer kérdeztem valami Falcon-nal kapcsolatos dolgot, rögtön lehurrogtak a sárga földig..

Nemtom miért van annyira istenítve, egyedül a su-25t ami megfogott benne, amúgy olyan kihalt az egész, a multi része meg egy nagy akadozós unalomtenger.

Amúgy Lock on/IL2 fan voltam annó<#zavart1>

Sehogy se volt trim,mignem tegnap olvastam mit irt egy srác a lockonon,kipróba és mene....Áldják az égiek 😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Ha az égiek is úgy akarják akkor ma esete kilenc fele kint lesz az új movie.

Köszönöm... jól jön Isten áldása! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Mivel? Nem 12,7-es géppuska van a harckocsikon? Szembõl és nagy távolságon azért azzal nem könnyû leszedni egy indiánt. Egyáltalán mit keres olyan közel a heli?

ha f@sz a helikopter pilótája,akkor le tudják lõni.szerintem eléggé egyoldalú az a vélekedés is,hogy egy apache-ot nem lehet lelõni,fõleg nem orosz harckocsizóknak.amúgy a lock on-ban,ha az ellenséget excelent-re álítja az ember,akkor lehet kapaszkodni játék közben,mert ahogy meglátnak,azonnal tüzet nyitnak mindenbõl az elenséges reptéren,ami csak a kezük ügyébe esik.én a trimmelõ gombokat átkonfigoltam a joy-ra,és simán mûködnek.mi a gond hogy nem tudsz trimmelni?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Miért hajlana? Ugyan már.
Vologyáék elit harckocsizók. A Vlagyivosztoki Harckocsizó Iskola elit növendékei.
Ügyesek. A Jenkik meg másnaposak az Apache-okban. Jól "bevodkáztak" elõzõ este.
Mi van?Feketelik?
Azért az durva lesz.....állitólag az eseményhorizontot elérve az idõ gyakorlatiag megáll.....amilyen szerencsém van,nem Bódi Szilvivel leszek abban a pillanatban,hanem Bódi Gusztival😊))))
Ha valaki megtenné,aki ir a Lockon ba is,Isten áldását küldöm annak a gentleman-nek,aki megfejtette a talányt,miért nem tudok trimmelni.<#worship>
Végre tudok A10 esezni.Bár kicsit elborzadok,mikor olyat látok hogy 4 Apachot lelõ 5 T-80 as😊)Kissé az orosz technika felé hajlott a keze a készitõknak.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Ismerek még egy csapatot akik egyik este elkértek a szomszédoktól minden ezüstöt, mondván, búcsúeste, holnap megyünk... most ünneplünk. Persze visszaadni elfelejtették! 😄 A mai napig nem értik, hogy miért kergette õk fél Egyiptom! <#vigyor2><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Gundark
Hasonlóképpen mint a Vandálok. Pedig õk igazán szabad elveket hirdettek a vallás terén. Mindenki azt csinált amit akart. Sõt ha bementél pofázni egy másik vallás templomába, a helyi rendõrség vitt ki és tett rendbe. Aztán részt vettek egy akcióban minek során elvittek mindent ami aranyból volt 😊 Nem csak õk hanem a Barbárok is. És õk lettek a negetiv példa hogy mi lesz belõlünk ha nem igyekszünk 😊

A pogány szavunk a latin paganus szóból származik, ami nem mást jelent mit: népi, falusi, nemzeti. Ez az eredeti jelentése... a judeo-krisztián egyház csinált ebbõl pejoratív jelzõt... mindenkit pogánynak neveznek, aki nem judeo-krisztián. 😊

Ilyen furcsaság még a gój szó is. Az is csupán annyit jelent, hogy "nép" Izrael alapító okiratában a zsidó népet is gójnak nevezik! 😄

www.smart-bus.hu

A többit, majd egyszer egy sör mellett! 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
Van itt élet politikán túl <#eplus2>

polluxware
Velem van a baj... Engem annó próbáltak alsótagozatos koromban hittanra járatni, de valhogy addig tartott amíg az öreg szentfazék ki nem kergetett .. Az ok annyi volt hogy a családjáról esett szó akit sajnálatos módon egy Liberátorról ledobott bomba pusztított el a 2.vh-ban. Nos akkor jobban érdekelt az hogy milyen hangja volt a gépeknek, mintsem maga a szomorú tény. Úgy esett hogy a 2-3. órán is ez volt az általam szóbahozott téma, pusztán érdeklõdés miatt... ráunt a témahárításra szegény.

Tehát ezért lettem pogánya<#whatever>

Gundark
Akkor egyszerûsitsünk : Hit=Vallás. Egyház=hatalom. Tudnak bocsánatot kérni. Jobb esetben csak pár évtized rosszabban pár évszázad után 😊 A kicsi gond hogy eleve a tanitások szerint úgy kellene élniük hogy ne kelljen bocsánatot kérni 😊

Lehet, de ez nem mentesíti õket! Ez a homokozóba divat: "Óvónéniiii... jó, de õõõ is ezt csinálta"! 😊))

Ettõl függetlenül legalább tudnak bocsánatot kérni, és többet segítenek mint ártanak... most már...

www.smart-bus.hu

polluxware
Kereszténység=vallásfajta

papok=legõsibb maffia szervezet

Én az utobbiról próbáltam pár sajátos gondolatot közvetíteni, a kereszténységgel mint vallás semmi bajom.

De legyen úgy ahogy te akarod<#vigyor1>

Gundark
Megnyugtalak barátom, bárki aki olyan hatalmat kap mint róma, ilyen lesz. Persze lesznek akiknek nem tetszik a rendszer. Belõlük lesznek a lutherek és mennek szögezni. Akiket majd szent lopótök frakciónak nyilvánitunk és utálunk 😊 És megmagyarázzuk a nyájnak (mily találó kifejezés) hogy azok miért hölyék 😊

Buren
áá, miért is tennénk <#vigyor0>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Jaj! Vannak hiányosságok! 😊 Maradjunk annyiban, hogy amit körbeírtál, azt judeo-krisztián, más néven római katolikus egyháznak hívják. Ne keverjük a kereszténységgel... a tiszta kereszténység, mint például a manicheizmus, össze sem hasonlítható Róma húzásaival.

www.smart-bus.hu

polluxware
Gundark
Ez azért ennél picit összetettebb. Háborúk okai? Persze, ez a casus belli. De ott mindig volt más is 😊 Hogy hogynem a keresztes háborúk során nem felejtették el az ideológiától kipakolni a pincéket, különös tekintettel a palotajellegû házakban. Ezek jó része a "támogatókhoz" került. Ebben benne vannak az európai királyok is. De vegyünk más példát, mondjuk Hunyadi Mátyást. Szerettük õt. Igazságos volt. Ami azt jelenti hogy ha azt mondtad hogy Mátyás hüjje, akkor nem vágták le a fejedet. Legalábbis nem egybõl. Mondjuk jó ideje már de valószinûleg eddig õ az utolsó akinek volt némi elképzelése hogy mit kéne csinálni az országgal. A történelem másitása? A történelmet a gyõztesek irják. Ami viszont még általuk is elismerten a legtöbbet ártott a katolikus egyháznak, az az hogy a pápa (akkor még II. János Pál) nem állt fel a sorozatos botrányok után és nem közölte a pedofil papokkal hogy ennyi, irány a börtön. Hanem sunnyogtak hogy majd elintézik. Ja és ne gondold hogy a többi egyház jobb. Minden ami tömegeket tud megmozgatni, elõbb utóbb félteni kezdi a hatalmát. És akkor jönnek elõ a "gyanús" és "bérenc" elemek. S ahogy göring is mondta : azt hogy ki a zsidó azt én döntöm el 😊

L Viper
Késõ bánat pogány. 25 Rampstart billentyûzetrõl, csukott szemmel, közben joy zsinórral önkorbács. Tudod, a szokásos büntetés :-)
polluxware
Lehet hogy csöppet elragadtattam magam<#zavart1>

polluxware
Amúgy visszatérve erre a pápás dologra, fel nem fogom miért imádják õket annyira, mint példul ami most Franciaországban. Én bevallom hóóttt pogány vok, ennek ellenére tisztelem mindenki sajátos hitét és vallását...

ugyanakkor a kereszténységrõl csak ezek jutnak eszembe:

-sötét középkor felvirágoztatása
-emberi elme évszázados pincében tartása
-segítség nyújtás a zsidók üldöztetésében, kizsebelésében
-piciny gyermektesteket simogató pedofil faszom papok
-ideológiai homály
-évszázados harácsolás
-történelem másítás
-háborúk okai

Ha volt valaha Jézus azt is õk tüntették el, aztán átírtak mindent és "ráültek" erre a mesére.

Meg ez a Szent István ünnep is... basszus, hány embert gyilkoltatott az le meg kinzott meg mert nem akart hitet váltani...

Az egész történelem egy nagy Fpúúújjjj

Kereszténységet nem😊 de papokat k.ra utálom

L Viper
Még jó, hogy nem politizálunk:

Gundark
Na lehet abbahagyni az offolást mert szólok az Õrnagy elvtársnak <#vigyor3>

Nem is kell! Egy zseni volt! Isten nyugosztalja...

www.smart-bus.hu

polluxware
Hofi az utolsó király... Errõl nem nyitok vitát

Buren
Nekem talán ez a kedvenc idézetem tõle:
"Tudom ám, az MSZP–nek miért szegfû a jelképe! Mert a szeghez kalapács kell, a fûhöz meg sarló!"<#hehe>

/ON

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.