Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
Pörgõs mint mindig. Persze System of a Down-ra nem is lehet másféle videót csinálni.
A zene is jó! 😉
Nekem legalábbis!!!!!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Grat!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyszerûen elképzelni sem tudom, hogy mi a faxért nem tesznek ilyet a szimekbe.Nézzük a Falcont.Az alap õsöreg stuff de a kampány miatt még ma sem übereli semmi.Én amúgy szeretek mindkettõvel repkedni.Illetve a sturmovikot is elõszedem néha-néha.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az a bazi krumpli nap effekt továbbra sem tetszik viszont. Ha jól emlékszem említetted, hogy lesz benne több választható. Nekem bõven jó a BMS nap. Az realisztikusabb.
Na akkor a Mirage képen látszik az ami még nem tuti. Az új levlálási pára modellezése. Ez nem 3D-s modell része hanem új modellet használ. Egyes esetekben agyonver mindeneddigi ilyet viszont vannak vele gondok. Sok gépnél a gép alatt is van pára, mert átmegy a gépteseten. Majd meglátjuk mi sül ki belõle.
Nemtom miért van annyira istenítve, egyedül a su-25t ami megfogott benne, amúgy olyan kihalt az egész, a multi része meg egy nagy akadozós unalomtenger.
Amúgy Lock on/IL2 fan voltam annó<#zavart1>#zavart1>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Vologyáék elit harckocsizók. A Vlagyivosztoki Harckocsizó Iskola elit növendékei.
Ügyesek. A Jenkik meg másnaposak az Apache-okban. Jól "bevodkáztak" elõzõ este.
Azért az durva lesz.....állitólag az eseményhorizontot elérve az idõ gyakorlatiag megáll.....amilyen szerencsém van,nem Bódi Szilvivel leszek abban a pillanatban,hanem Bódi Gusztival😊))))
Ha valaki megtenné,aki ir a Lockon ba is,Isten áldását küldöm annak a gentleman-nek,aki megfejtette a talányt,miért nem tudok trimmelni.<#worship>#worship>
Végre tudok A10 esezni.Bár kicsit elborzadok,mikor olyat látok hogy 4 Apachot lelõ 5 T-80 as😊)Kissé az orosz technika felé hajlott a keze a készitõknak.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
www.smart-bus.hu
Ilyen furcsaság még a gój szó is. Az is csupán annyit jelent, hogy "nép" Izrael alapító okiratában a zsidó népet is gójnak nevezik! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tehát ezért lettem pogánya<#whatever>#whatever>
Ettõl függetlenül legalább tudnak bocsánatot kérni, és többet segítenek mint ártanak... most már...
www.smart-bus.hu
papok=legõsibb maffia szervezet
Én az utobbiról próbáltam pár sajátos gondolatot közvetíteni, a kereszténységgel mint vallás semmi bajom.
De legyen úgy ahogy te akarod<#vigyor1>#vigyor1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
www.smart-bus.hu
ugyanakkor a kereszténységrõl csak ezek jutnak eszembe:
-sötét középkor felvirágoztatása
-emberi elme évszázados pincében tartása
-segítség nyújtás a zsidók üldöztetésében, kizsebelésében
-piciny gyermektesteket simogató pedofil faszom papok
-ideológiai homály
-évszázados harácsolás
-történelem másítás
-háborúk okai
Ha volt valaha Jézus azt is õk tüntették el, aztán átírtak mindent és "ráültek" erre a mesére.
Meg ez a Szent István ünnep is... basszus, hány embert gyilkoltatott az le meg kinzott meg mert nem akart hitet váltani...
Az egész történelem egy nagy Fpúúújjjj
Kereszténységet nem😊 de papokat k.ra utálom
www.smart-bus.hu