52965
  • L Viper #26003
    Szerintem meg jó az úgy. Ha "olyan" ember is leszedné, nem ismeri a titkot. :-)
  • Molnibalage
    A régit próbáltam az új alá. Az KO volt úgyhogy gondolom visszafele is ez a helyzet.
  • polluxware
    sö ha az új exe-t nem lehet az alfa alá berakni? vagy attól totál KO?
  • Molnibalage
    Igazság szerint a mediafire ingyenes és eddig még egy dolgomat sem tiltották le. Van letöltésszámláló is. Az extra csak azért jó, mert az az oldal látogatottságát méri. Csak azért kell, hogy a "felszínt" adja a tárhelyhez.
  • Molnibalage
    Most rögtön és az Inkvízíció bűnbocsánatban részesít.
  • Molnibalage
    Az A2.0 miatt kérdezed? A villogás paramétereit a dat. file állítja a simadatában asszem, de a ki / be kapcsolás az exe bug, nem tudsz vele mit csinálni. Én leszarom, ha működik a játék őszintén szólva. Az F-16A-nál meg jó és a többi gépnél is...

A villogás új lett az FF5.0-ben (deszinkronizált), de az időzítés asszem még mindig rossz. A hotfixben az is javítva lesz. Engem nem érdekel. Huszadrangú kérdés.

Majdnem biztos vagyok, hogyha az A2.0 nyagyon pici fixekkel lett volna kiadva akkor ma csak hozsánnákat zenge az emberek 99%-a aki eddig szerette vagy új falconos. Mindenkinek stabil volt, kivétel nékül és nem kellett thunder / old sound / antivirus és tűzfallal buherálni vagy hangkártya hardvergyorsítással próbálkozni ehhez. Felrak, játsz, örül. Ennyi volt a metódus. Tegnap derstef megkérdeztem, hogy miért nem repkedek vele multiban. Közöltem vele, hogy

ad 1.: Nincs időm. Még szólóban sem.
    ad 2.: Ez egy rakás szar. Igen, fejlesztőjekén mondom ezt. Soha nem szabadott volna ilyen állapotban kiadni. Ha már annyira ki akartak volna valamit adni akkor az A2.0 tökéletes választás lett volna, minden szempontból.

1. Atomstabil. Szó szerint. Tesztelve is volt kb. 1 hónapig és nem 3 napig és az elődjétől alig tért el. Aztán betettek pár új dolgot és gyakorlatilag tesztelés nélkül kiadták. Zseniális. Az eredmény ismert...

2. Leteszított DB-vel bír, de régi és nyílt. Az összes régi helyszín megy alatta, mert nincs Tornado benne és az új F-16C kabin. Az eredeti terv szerint nem is lett volna!

3. Mobil SAM végre működik. Számomra ez igan sarkallatos kérdés. Milyen világ az ahol a mobil SAM-ek gyakorlatilag nem működnek?

4. MP alatt is jó volt. Csak ott kaptam 1 azaz 1 db CTD-t több óra alatt.

Mióta kiadták azóta kicsit szar a kedvem a Falcon kapcsán. Egyszerűen nem akarok semmit sem csinálni ezzel az FF5.0-tel, mert ez csak kínszenvedés minden szinten jóformán. Amíg nincs működő verzió addig én ezzel nem foglalkozok. Tesztelni sem teszetelem. Minek? Ugyanazt a 2-3 CTD kapom állandóan így tesztelni sem lehet.

Az UI 1 éve instabil nekem. Minden verziója az volt. Jó, hogy egy év után NF kedzi komolyan venni aggályaimat, mert egyet már tudot reprodukálni a not respondig állapotból...

Lehet, hogy viszonylag új tag vagyok, de talán figyelhettek volna rám egy kicsit, de tényleg csak egy kicsit, hogy ez így nem lesz jó. Megjegyzem derstef és mások is osztják véleményem. Szóval azért nem mindig olyan harmonikus az együttműködés, mint amilyennek látszik.
  • arrow19
    Pont tegnap néztem énis,miért nem fizetsz be kb 2évre 5000ft szerintem lenne rá igény.De ha kell adok tárhelyet...
  • Gundark 1 1
    Felebarátaim a Falconban. Minap miközben, az eretnekség nyomait kutattam égen s földön, ráakadtam egy titkos helyre melyet a gaz és alattomos hitszegők és árulók valamint hitetlenek hoztak létre, ármányos céllal.

Az inkvizíció lesújtott, és megszerezte eme kincseket, miközben a barábárok elmenekültek.

Ezennel felajánlanám egyik legszebb gyémántját vallásunknak :

Melynek neve Falcon. Készítette a Spectrum Holobyte 1988-ban. Ez a legelső falcon. Illetve annak a VGA-változata, mely kiválóan igaz kiválóan gyorsan fut a jelenlegi gépeken :) Mérete 800k :)

Ezenkivül van még 3 gigányi old játék. Pl F19, F117, F15, F15II, meg ilyenek :) Ha valakit érdekel akkor irjon PM-et. Van szép kisz liszta :)
  • polluxware
    ez a strobe lights egyébként exe szinten van kódolva vagy adatbázis szintjén?

gondlom ez áll egy dds fájból amit berak (mondjuk ez törölhető is lenne ha zavaró) meg a particle system bökködi a "kapcsolót" hogy villogjon.

aki kijavította ezt a bugot, nem tudol rákérdezni hogy ez hogyan javítható?
  • polluxware
    Ja Vip.. ha esetleg majd felraknád... a távoli jövőben... majd... úgy kb. akkor..

RAR, vagy Winzip

csak gondolva a múltkori cumira amibe sajna nem csak én szaladtam bele:)

• Molnibalage
    Csak szólok, hogy a redviper tárhelyem blokkolva van. Miért? Rejtély. Miden meg van osztva rajta és csak Falcon cucc van fent.

Kezd kibaszottul elegem lenni ebből az extrából... Ráadásul basznak szólni, hogy blokkoltak. Kibaszott nehéz lenne egy automata emailt küldeni?

(Egy külföldi srác szólt, hogy baj van. Ott van a skinpack és nem jön le neki.)
  • Molnibalage
    Ha valaki nem ismerné.
  • Molnibalage
    Lenne egy kérdésem. OF multi szombaton vagy péntek este? Valami agresszoros móka kéne. Egymás ellen jó lenne, persze szigorúan '80-as évek hangulatával. :)

Én mehetek MiG-29 vagy Szuhoj géppel.
  • L Viper #25990

Azért köszi.
  • Wampa
    Húha,b...a meg,ezt elizéltem,ezt Vipernek akartam privátban.
    Bocs a w.ért.....már másodszor cseszem el amit neked küldök Viper.
    De ha már itt van,szigoruan csak tesztelés céljából,kipróbálhatnátok.
    Bocsi mégegyszer.
  • Wampa
    EECH2 Desert Ops
    http://rapidshare.com/files/193871213/Desert.Operations-FAS.part1.rar.html
    http://rapidshare.com/files/193886160/Desert.Operations-FAS.part2.rar.html
    http://rapidshare.com/files/193866492/Desert.Operations-FAS.part3.rar.html
  • Molnibalage
    TSHV4!
  • Scottt
    Erről a szmájliról,meg a beszólásomról ez jutott eszembe
  • polluxware
    akkor 182Q :)

abban már van autopilóta is

milyen GPS van benne?
  • JoeDestroy
    Valós reppenésnél is is. Időjárás (légnyomás) függő (nem teljesen mindegy hogy 1100 HPa v. 920 HPa - "barometrikus magasságmérés nullázása e miatt is kell" -, meg mit ad le a motor ).

Repvez :)
    Az "AI" legalább olyan szétszórtan ment mint a vezér :D. Egyébként driver hiba. A Hardware jó :)

Ja 182-es modell, de nagy különbség nincs. 940mm fesztávval.
    K..va jó volt. Már alig vártuk hogy enyhüljön a szél :)
  • polluxware
  • Scottt
    Lehet röhögni fogtok de szoktuk ezt is gyakorolni,viccen kívül:)Polli te csak ne röhögj,ne röhögj:)
  • polluxware
  • repvez
    Azért nem irsz annyit mert te is ilyen edzésen voltál és fáj a kezed ? :D
    edzés
  • repvez
    Én egy kicsit az élsimitáson visszább vennék mert kicsit homályos lesz töle a kép ,de ez lehet driver hiba is.A képfrissités milyen, nem akadt vagy laggolt ?
    Amugy az AI wingman jol dolgozott, azt csinálta amit mondtatok vagy a saját feje után ment ?
    :D
  • Scottt
    Wampus sempai,nem írok annyit mint te
    Legyen béke ebben a topikban és .(Edzésvolt és kifogyott a szókincsem:))
  • L Viper #25977
    Az Alphában nem emlékszem, csinálta-e ezt a Recon dolgot?

Tényleg, abban még a régi 3D-s kabin van, amit lehet moddolni. :-)
    ( Raider és a másik ami a Stopworks-hoz készült. Utóbbi jobban tetszik nekem. )
  • polluxware
    Cessna 172:)

figyumán a Mixture-t azt teljesen "fülre" huzogatjátok, vagy ott is azért megvannak a határok hogy példul 3000ft alatt FULL, aztán visszább.. 500ft-ként.

• Molnibalage
    Nekem meg ott nem döglik meg. Jó mi?
  • JoeDestroy
    Hát skacok jó idő lett, így alapvetően sokáig tart egy nap.
    Olvasgatok itt és vigyorgok magamban. Jó a hangulat.
    Na akkor egy kis repülés:)
    Mai kötelék enyhe de erősödő oldalszélben az úthoz képest. Gépvesztés és törés nélkül megúsztuk a le és felszállásokat. A fizika elég élethű :D (sajna a fotós csak egy gépet sikerült lekapnia)
  • L Viper #25973
    CTD nekem sem nagyon van, ami idegesít, hogy Reconnál "kidöglik".
  • L Viper #25972
    Igen. Bár szép a Tornado, akkor is inkább a 16-osokkal tolom.
    Legyen stabil és multiban is jó, nekem ez elég is.
    Mostanában ezért Open Falconozok inkább, mert ebben ez megvan.
    Kabinok persze kevés típushoz vannak, de a régebbi Aeyes pitek bőven jók a kedvenc gépeimhez is.
  • arrow19
    Jelentem miota nincs virusirtom egyetlenegy CTD-d sem produkalt az FF,az alpha otletet dijazom!
  • Buren
    Őszintén szólva volt idő amikor én a manual reticle-el szórakoztam.

Ah, a régi szép idők.
  • Molnibalage
    Egyszer biztos. Tényleg csak reménykedni tudok benne, hogy az A2.0 stabilitása visszatér egyszer. Tényleg szép a Tornado, de őszintén szólva kit izgat? Huszadrangú gép az ODS-t és ez Europe helyszít leszámítva...
  • L Viper #25968
    Jó, felrakom, lesz nemsoká egy szabadnapom.
    Aragornnal mi van egyáltalán? Fog még ő irányítani?
  • L Viper #25967
    Tök gáz, hogy van borító és készítők listája is. Minek az, csak zavaró tényező :-)

Béke minden Falconosnak
  • Molnibalage
    Megnéztem az A2.0-át. Ott is dolgoznak a mobil SAM-ek. Ezennel felkérem Viperát, hogy tényleg rakja fel. Nem érdekel, hogy mi a csapat hozáállása. Játszhassatok olyan Falconnal ami működik. Lehet, hogy a strobe light nem kapcsolható ki, nincs Tornado és új F-16C 3D pit, de nem CTD-zik összevissza és nyílt adatbázisa van.

Tényleg nem értem, hogy mi a halál faszáért kellett Aragorn tervétől eltérni... Egy katasztrófa lett belőle. Az A2.0 is kibaszott nagyot szólt volna.
  • Wampa
    Dicsőség Scotty

@Wampa:Te kun béláztad le pollit amire tudhatnád, hogy harap:)

Ja,aha.....igaz az a múlt héten volt és 100%poén.
    A hiba ott volt,hogy egyáltalán betettem.
    Most olyasmit olvastam,hogy a gyíkba irhatok ilyen komersz, szar filmekről,mikor kultúrattasénk a Das Bootról irt.....
    Bár mondjuk az Xmanben legalább repülnek.Ha már topik szellemiség..:)
    Mindig is különösnek találtam,mikor valaki felhág az önmaga által ácsolt szellemi piedesztára.Sose néztem le senkit,mert a Julia füzeteket olvasta,azért mert én Willont olvastam.Eredetiben:)Elolvastam a Juliákat is és kitárgyaltuk.Mellesleg Willon is populáris irodalom volt annak idején.8 évesen olvastam a Csendes Dont,kb 10 évesen meg a Star Warst,na és besz.ás,SW rajongó lettem,nem Solohové.
    Banyek,nekem tetszik Tupak,pedig amúgy Piafot imádom.
    Sőt tetszik Britney is,pedig már akkor hallgattam a Judast meg az I.Maident,mikor a mostani "ősrajongók" nagyrésze még a szitát lökdöste,amivel letakarták a macska elől:)
    De sose fikáztam aki a kis tündért szerette.
    Engem Balázs stilusa se zavar pld,de ha zavarna,akkor biztos nem intenék
    le senkit még durvábban,lebegve a víz felett,mint Jehova szíve:)
    De amugy az igaz,nem kell hozzászólni a szent témákhoz.Nem kell lélegezni sem.Hiszen a titkot csak a Kiválasztott ismerheti....:)

Kitettem a smiley-t mindenhová,ez jelzi,hogy én nem harapva irtam.
  • Scottt
    Pl: Generation Kill,Bagdad előtt állnak a bőrnyakúak és akkor mondja Iceman, hogy levehetik a vegyvédelmi hacukát.Mire a tudósító megkérdezi:Akkor mi a f*ért vagyunk itt?! Hisz vegyifegyverek miatt jöttünk ide vagy nem?!Aztán jól leugatják:D
    @Balázs: Azt nem veszed figyelem, hogy az amerikai nép nem olyan harcias mint az európai főleg nem a keleti népek.Ott az az évi párszáz/ezer katona is hatalmas botrány.Ilyen nép hozzá vannak szokva, hogy 300 év óta nem volt háború abban az országban nem is tudják milyen...
    @Wampa:Te kun béláztad le pollit amire tudhatnád, hogy harap:)

Irakra meg szerintem előbb-utóbb az USA megunja és kivonulnak és otthagyják az ország és felbomlik mint az úgyhagyott gyarmatok Afrikában.Polgárháború minden törzsnek terület kell stb-stb..Van erről egy dal de nem linkelem(Az afrikai részről)