Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Ilyen 3d-s fülke honnan tölthetõ le?Ez valami új kiegészítõ a Red Viperhez?video

L Viper
Teszteltük a SuperPak 4.2-t BMS 1.03-al 2.0-val és magában az SP 4.2-t.

A BMS-ekkel nem sikerült kapcsolódni, Hamachival sem.
A Superpak 4.2-vel sem jött össze a kapcsolódás mindaddig, amíg a config editorban nem állítottuk be a MP 5.1 új multi exét.
A Rolling Fire tökéletesen, AF szinten ment. Ez szépen össze van rakva.

Az érdekes az RV volt, mert most az is tökéletesen játszható volt a Rolling-ban.
Ketten gond nélkül ment.

Kár, hogy az RV-be egy ilyen MP 5.1 szintû dolog nem lett beintegrálva anno.
JoeDestroy
Ja a Label meg csak mert muszáj (szitu). 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Multi kód fejtegetés képei RV-ben. (SP42-ben és BMS-ben is)
Részletek Vipernél.
Ja Balázs, az RV a Rolling fire-el lett tesztelve, hibátlanul futott kettõnk közt a multi.

Lazulás kampány közben 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Destroyyal csináltunk egy multi tesztet egy jópár Falcon4 verzióval.
Érdekes eredmények született. Addig pár kép a RedViperbõl:

L Viper
Próbáld a raktár 2 -bõl, az RV mappából. Legfelül van, az tutijó.
Willenbrock
A raktárból letöltöttem a Red V-hez a két patchet,de a 1003-ast csak jobbklikkel és hivatkozás mentése módszerrel sikerült,mivel ráklikkelve nem volt a szerver elérhetõ.Az vele a gond hogy nem tudja megnyitni a Win RAR.(A Zip se)Azt írja ki hogy sérült vagy nem felismert verziójú fájl.Mit kéne tenni?

Molnibalage
Az FREEFalcon milyen? Ingyenes. A FREEFalcon 5.0 is az lesz. Ez egy nagyon szigurú elv ha van Aeyes cockpit valamibõl az nem jelenti azt, hogy nem lesz belõle egyszer egy free is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

megnéztem ezt a FF5 techdemo filmet.ez fizetõs lesz,vagy ingyenes?már a FF5.ha fizetõs,és csak kintrõl lehet majd beszerezni,mint a FC-et,akkor valaki segítsen majd alkalom adtán beszerezni nekem egyet.elõre is köszi.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Itthon nem forgalmaznak ilyet. Ha eredetire vágysz akkor kintrõl kell rendelni vagy marad a másik út.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok! Bocs, hogy közbevágok. Új vagyok a fórumon, de hozzátok irányítottak. Szeretnék venni egy Falcon 4 Allied Force-t, lehetõleg eredetit és Budapesten. Használt is jó. Tud valaki segíteni? Köszi
DonZorro
Szép videó Molnibalage Mesterem... <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

L Viper
A négerrõl mondtam, hogy az jó modell. A kamerába bekukkantó nekem is gyanús volt, hogy Aragorn.
Molnibalage
Elvileg õ Aragorn.

Molnibalage
Miben?

L Viper
A videó végén az az afroamerikai fiatalember az már valóban nem olyan rossz. Az jópofa. <#hehe><#eljen>
Asszondod?
Akkor lehet hogy tudat alatt sajnálom,mert régebben is csak UAZ-al csinált ilyet,csak akkor az A-10 kampány 1.missiójában

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

vagy,csak nem találtad el õket.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Buren
A videó alapján nem annyira rosszak az emberek szerintem.
Láttam már sokkal rosszabbat... (khm... alphasim... khmm) <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Nagyon fasza az a kabin! <#worship>
De Jézusom, azok az emberek...hmmmmm...inkább ne lennének ott ilyen színvonalú modellek. Remélem ki lehet majd kapcsolni.
A legidegesítõbb a 2D-s oxigéncsõ. :-)
Buren
Emberek! Tessék az utolsó felrakott vidijótleszedni és megnézni. Nem rossz, nem rossz... <#hehe><#wow1><#worship>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

LeonSilver
Szerintem hologramok voltak és a népek ott röhögtek rajtad az árokban.
Mint anno a DukeNukem3D-ben.A holodukeal szopattuk egymást 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Uraim
Valaki találkozott már a Lockon-ban az elpusztithatatlan UAZ terepjárókkal?Régen a seregben mindig azt hittem hogy egy csavarhuzóval kinyirom....pedig dehogy😊)
Két UAZ-tnem tudtam kinyirni 4 Maverick-el,4 CBU val,4 rakétablokkal,
éa két teljestöltés gépágyú lõszerrel.
Lehet hogy páncélozott UAZ-ok voltak, akik Medve presidentet vitték valahová?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

DANIELE
Hello Viper látom ügyködtél, faszák a képek. Jó lenne, ha az enyémek is ilyenek lennének, csak én már nem merek állítgatni semmin, nehogy megint romba essen a netre való kapcsolódás lehetõsége.

L Viper
Dehogynincs, 15 -en szedik most is.
L Viper
Pár screen. Többféle idõjárás:

zsoltfireman
Ott nincs semmi,de azért köszi!

zsoltfireman
Köszi,probe!

DANIELE
www.mininova.org/tor/1314113 .Innen próbáld meg

zsoltfireman
Sziasztok!
Egy kis OFF:
Segítsetek,honnan lehet megszerezni a Wings Over Israel-t???
ON!
Üdv!

sorry hangrobbanás

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

3:59-nél hanrobbanás?!

Molnibalage

Molnibalage
Van új videó megint.

repvez
Az 1. választ nem értem.Még jo hogy europán kivul nincs M.O.
De ezzel a progival bármilyen helyszinhez le lehet szedni a texturákat.

A 3. kérdésre az én elképzelésem az hogy a texture.zip-ben szereplö PCX formátumu talajtexturákat egyszerüen kicserélni a letöltött magasabb felbontásu GE-s képekkel igy a progi azt fogja betolteni igy nem változtat meg semmit a helyszinben csak a felbontása lesz nagyobb.
PMC leirás
vagy igy beilleszteni a kockák helyére az uj kképeket
Molnibalage
Ne reménykedj ilyesmiben.

1. Nincs olyan helyszín Európán kívûl ahol lenne Mo.

2. FF csapat nem csinál helyszíneket csak Snakeman PMC tagok.

3. Még így sem vagyok teljesen meggyõzõdve arról, hogy ez hogyan lehetséges.

Azért próbálkozz, de ne remélj sokat.

repvez
A link majdnem lemaradt
Innen a terrain a domborzatot a satelit downloader a satelit képeket menti le.
repvez
Na találtam egy progit amivel le lehet szedni a GE-böl a satelit képeket és a terrian mappot is.
Csak még nem jöttem rá hogyan lehet leszedni egy egész magyarországnyi képet.
De elviekben tile-zve menti le a képeket amit össze lehet 1 képpé combinálni ha minden jo akkor akár emészhetö is lehet a falconnak.És az ára sem olyan borsos.
4800dpi-felbontás is lehetséges a regisztrált változattal kiemelt részeknél
Molnibalage
Ugyanaz, mint az FF4-hez. Az új grafikai motor miatt egyszerre lesz szebb és GYORSABB is. Ez tette lehetõvé pl. a repcsik számára kb. 30%-kal megnövelt bubble-t. 4. generációs vadászoknak minimum 40 mérföldes bubble-je van. Az AWACS gépeknek 100 (!!!) mérföld körüli. Végre jelzi a keresõradarjukt így az RWR már messzirõl is (persze ez a gépen levõ RWR érzékenységétõl is függ).

szépek a felhõk

kb milyen vas kell majd a végén hozzá 1280*1024-be full mindenben?

LeonSilver
Fasza!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Az a furcsa, hogy belegondoltam mit éreztek. Nekem az FF5 beta szépsége szinte már természetes, hiszan sokat látok belõle. Miután megnézem a régi FF4 screeneket sokszor csak lefittyed a szám. Az ember hamar megszokja a jót. 😊 Vizuálisan tényleg élmény tesztelni, de egyben elég nagy szívás is sokszor...

repvez
Ha jol tudom a kinzást a törvény bünteti! 😄
Mán jellegel kéretik kiadni 😊
Molnibalage

Molnibalage
Na Aragorn el van havazva úgyhogy engedélyt kaptam megosztani.

redviper.extra.hu/FF_5.0 techdemo.rar

Itt az új movie.

Kérlek külföldi fórumra ne rakjátok ki a linket, mert oda Mediafire link kell. Az extra nem bírja az külföldi letöltést nagy számban és Aragorn is azt szeretné, ha látná hogy hányan töltik le. Az a max. 100 db magyar letöltés nem sokat torzít az átlagon. Vagy szedjétek le majd ti is onnan azt csá.

L Viper
No épp ez az érdekes, ezért raktam be a képeket.

SuperPak 4.2 OCI + BMS 1.03 és a lényeg a felhõk.
A RedViperben van olyan file, hogy Cumulus.dds. és Cumulus0-9 -ig számozva. Utóbbik valami oknál fogva, gondolom véletlenül benne maradtak a RedViperben. Abszolute nem használja az RV ezeket a DDS-eket.
A régi BMS felhõkód állt 9 fájlból a 2.0 óta ez a 9 db DDS egy képben van kezelve.
Tehát a képen a felhõk az RV nem használt Cumulusai. Tökéletesen mennek a BMS 1.03 alatt.
A BMS 2.0-hoz meg az OpenFalcon felhõi ( Lazystones, Lee ) jók.
Egyszerû ez kérem :-)

Egyébként unalmamban, amíg nincs FF5 nézegettem a régebbi Falcon cuccokat.
Most van fent nálam egyszerre:

Allied Force
RedViper
SuperPak 4.2 + BMS 1.03
SuperPak 4.2 + BMS 2.0

Ez utóbbiban nagyon szép a táj, a fények és árnyékok, mint OF-ben, de van két idegesítõ bug, amit nem lehet eltüntetni. Villogó "taxiway" textúrák és a kifutó melletti piros irányfény is krisz krasszos. A Z-Buffering kikapcsolása megoldaná, de a 2.0-ás BMS -ben nincs ez az opció a Graphics/Advanced setupban sajnos. Nem tudom ,mi a szarért vették ki.
polluxware
Én arra BMS-combo izére szavaznák amit itten bazirgálsz jó pár napja😊 szép felhõk!

DonZorro
FF1 <#idiota>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

L Viper
Találós kérdés: Melyik Falcon4 verzióval készítettem a képeket ?