Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BMS-ekkel nem sikerült kapcsolódni, Hamachival sem.
A Superpak 4.2-vel sem jött össze a kapcsolódás mindaddig, amíg a config editorban nem állítottuk be a MP 5.1 új multi exét.
A Rolling Fire tökéletesen, AF szinten ment. Ez szépen össze van rakva.
Az érdekes az RV volt, mert most az is tökéletesen játszható volt a Rolling-ban.
Ketten gond nélkül ment.
Kár, hogy az RV-be egy ilyen MP 5.1 szintû dolog nem lett beintegrálva anno.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Részletek Vipernél.
Ja Balázs, az RV a Rolling fire-el lett tesztelve, hibátlanul futott kettõnk közt a multi.
Lazulás kampány közben 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Érdekes eredmények született. Addig pár kép a RedViperbõl:

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Akkor lehet hogy tudat alatt sajnálom,mert régebben is csak UAZ-al csinált ilyet,csak akkor az A-10 kampány 1.missiójában
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Láttam már sokkal rosszabbat... (khm... alphasim... khmm) <#zavart1>#zavart1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
De Jézusom, azok az emberek...hmmmmm...inkább ne lennének ott ilyen színvonalú modellek. Remélem ki lehet majd kapcsolni.
A legidegesítõbb a 2D-s oxigéncsõ. :-)
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Mint anno a DukeNukem3D-ben.A holodukeal szopattuk egymást 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Valaki találkozott már a Lockon-ban az elpusztithatatlan UAZ terepjárókkal?Régen a seregben mindig azt hittem hogy egy csavarhuzóval kinyirom....pedig dehogy😊)
Két UAZ-tnem tudtam kinyirni 4 Maverick-el,4 CBU val,4 rakétablokkal,
éa két teljestöltés gépágyú lõszerrel.
Lehet hogy páncélozott UAZ-ok voltak, akik Medve presidentet vitték valahová?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De ezzel a progival bármilyen helyszinhez le lehet szedni a texturákat.
A 3. kérdésre az én elképzelésem az hogy a texture.zip-ben szereplö PCX formátumu talajtexturákat egyszerüen kicserélni a letöltött magasabb felbontásu GE-s képekkel igy a progi azt fogja betolteni igy nem változtat meg semmit a helyszinben csak a felbontása lesz nagyobb.
PMC leirás
vagy igy beilleszteni a kockák helyére az uj kképeket
1. Nincs olyan helyszín Európán kívûl ahol lenne Mo.
2. FF csapat nem csinál helyszíneket csak Snakeman PMC tagok.
3. Még így sem vagyok teljesen meggyõzõdve arról, hogy ez hogyan lehetséges.
Azért próbálkozz, de ne remélj sokat.
Innen a terrain a domborzatot a satelit downloader a satelit képeket menti le.
Csak még nem jöttem rá hogyan lehet leszedni egy egész magyarországnyi képet.
De elviekben tile-zve menti le a képeket amit össze lehet 1 képpé combinálni ha minden jo akkor akár emészhetö is lehet a falconnak.És az ára sem olyan borsos.
4800dpi-felbontás is lehetséges a regisztrált változattal kiemelt részeknél
kb milyen vas kell majd a végén hozzá 1280*1024-be full mindenben?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
redviper.extra.hu/FF_5.0 techdemo.rar
Itt az új movie.
Kérlek külföldi fórumra ne rakjátok ki a linket, mert oda Mediafire link kell. Az extra nem bírja az külföldi letöltést nagy számban és Aragorn is azt szeretné, ha látná hogy hányan töltik le. Az a max. 100 db magyar letöltés nem sokat torzít az átlagon. Vagy szedjétek le majd ti is onnan azt csá.
SuperPak 4.2 OCI + BMS 1.03 és a lényeg a felhõk.
A RedViperben van olyan file, hogy Cumulus.dds. és Cumulus0-9 -ig számozva. Utóbbik valami oknál fogva, gondolom véletlenül benne maradtak a RedViperben. Abszolute nem használja az RV ezeket a DDS-eket.
A régi BMS felhõkód állt 9 fájlból a 2.0 óta ez a 9 db DDS egy képben van kezelve.
Tehát a képen a felhõk az RV nem használt Cumulusai. Tökéletesen mennek a BMS 1.03 alatt.
A BMS 2.0-hoz meg az OpenFalcon felhõi ( Lazystones, Lee ) jók.
Egyszerû ez kérem :-)
Egyébként unalmamban, amíg nincs FF5 nézegettem a régebbi Falcon cuccokat.
Most van fent nálam egyszerre:
Allied Force
RedViper
SuperPak 4.2 + BMS 1.03
SuperPak 4.2 + BMS 2.0
Ez utóbbiban nagyon szép a táj, a fények és árnyékok, mint OF-ben, de van két idegesítõ bug, amit nem lehet eltüntetni. Villogó "taxiway" textúrák és a kifutó melletti piros irányfény is krisz krasszos. A Z-Buffering kikapcsolása megoldaná, de a 2.0-ás BMS -ben nincs ez az opció a Graphics/Advanced setupban sajnos. Nem tudom ,mi a szarért vették ki.