Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ez Europe helyszín az külön van. SP4.2-höz már nincs is aktív link szerintem csak RV verzióhoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Csak Korea van benne alapból. Nem lehet európát választani.

F4-BMS1.03 -at ráraktad ?

DANIELE
Sikerült felraknom, de csak koreai hadszíntér van benne, vagy még egyszer kel futtatni az SP42-OCI.exe patch-ot az Európai hadszínteret választva?

L Viper
Jó képep vannak rajta, de a francia nyelvtudásom az nulla.
DANIELE
Hello, mi a véleményetek errõl az oldalról !http://www.jeuxvideopc.com/jeux/1182-falcon-4.php

szépek,igen,és irigylem õket,hogy játszhatnak vele.de majd egyszer,...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Buren
OFF

DCS Black Shark-nak a kezelõfelületérõl postoltak pár képet...

Nagyon szépre sikerült szerintem, öröm ránézni. <#vigyor>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Szép lenne, ha érteném mit írt:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Valszeg erre gondolsz.

Ha nem akarod megvásárolni a fenti linken, akkor gondolom, hogy ismered a dörgést. <#wink>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Sziasztok!

Segítsetek légy szíves.

Az Allied Force-al szeretnék játszani, minden hivatalos patch-et felraktam már. Van hozzá olyan textura patch ami javít a grafikán de magán a játék meneten nem (küldetések meg ilyenek)
ha van ilyen akkor meg tudnátok mondani honnan lehet letölteni?

Köszönöm elõre is

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

DANIELE
Köszi!!!

Molnibalage
Kézkönyvben benne van. A bal oldalon a mater fuel kapcsolótól kicsit jobbja. A billkombinációra nem emlékszem.

DANIELE
Hello srácok ki tudná, nekem megmondani mely gombokkal tudom megnyitni a légi tankolás csatlakozó fedelét az AF-ben és a RedViperben, elõre is, köszi.ÉS AKAR E VALAKI NETEN RV-vel REPKEDNI ÁLLOK SZOLGÁLATÁRA!!!

L Viper
Elképesztõ !
Ez még nem rommáeffektelt, számítógépes hollywoodi "remekmû".
Nagyon komoly ez a kis részlete is.
repvez
Sajna nem találtam meg neten ezt a filmet pedig mindenhol átnéztem
Molnibalage

Buren
Itt jól össze van foglalva a két rendszer közti különbség:

"Pantzir is a modul block,that can be mounted on different chassis - wheeled,tracks, on ships,or even made a stacionar fire-point without chasis,while Tunguska is monolite one-piece device.
4 more missiles lauchers - 12 instead of Tunguska's 8.
and
"The system has two new radars with increased range, capable of tracking more air targets but also land targets and have integrated IFF. Within the cabin two new LCD multi-function displays have replaced the multiple CRT display and a new central computer system greatly decreased the reaction time, single operator operation can be achieved when needed. Due to the new technologies adopted, the overall volume of the weapon station is reduced by a third while the overall weight is reduced by a half. System has also enhanced missiles (from type 57E6 to type 57E6-E probably interchangeable) and guns (from type 2A72 to type 2A38M)."

"...the PANTSIR's larger missile has double the range of the Tunguska. The system is more advanced (it is 2 decades newer) and more capable in every aspect. You really cannot compare the two systems directly."

"...missiles with 20 km range and they have longer range than some medium range SAM systems like BAMSE or SPADA/ASPIDE. Pantsir could simultaneously engage 4 targets, 3 by radar and 1 optically."

Aztán késõbb írja az egyik csávó, hogy az új raksikat nyugodtan rálehetne tenni a a Tunguzkára, meg hogy a legnagyobb különbség csak annyi, hogy míg az elõbbi együtt robog a T-80-as hadosztállyal addig a Pantzir statikus védelemként szolgál.
De viszont az orosz vezetés jobbnak (olcsóbbnak?) látja a Pantzirt, így hát búcsút intenek a Tunguzkának. Meg azt is, hogy kivettek valami drága követõ radart, de a hivatalos "honlap" szerint természetesen van ilyen funkciójú rendszer, csak az nem vili milyen típusú. És ha majd nagyon akarnak valami páncélozott "hordozót" akkor biztos vagyok benne, hogy rábiggyesztik valamilyen kiöregedett/olcsó harckocsi alvázra (T-55; T-64, T-72 mondjuk)

Az eredeti fórum, ahonnan ki lett másolva a szöveg.

Mindent összegezve semelyik fölött sem repkednék szívesen az biztos.
De azért egy 2010-es kampányban szívesen látnám az új jövevényt. <#vigyor>

/ON

L Viper
Hogy jól aludjatok, vagy jól ébredjetek:

Molnibalage
Ma lesz MP stress test. Aki él és mozog az megpróbál csatlakozni. Jó lenne 10 player fölé menni. Fraps persze be lesz lõve, de attól tartok csak fél felbontáson. Már a múltkor sem bírta a 24 FPS-t...

Molnibalage
Ácsi. Tudtommal ez Tunguska rendszer csak nem páncélos lánctalpas jármûvön és ezért olcsóbb. Asszem annyi, hogy kicsit más rakétája van, messzebbre röppenek. Ezt inkább a HT topikba kellett volna ott több okos ember van e téren.

Buren
Mindenki olvassa el, köszi. Bocsi, de szemet szokott szúrni ha valaki összekeveri... <#zavart1> <#worship>

Amíg újabb updatekre várunk a preview topikban, valaki tudna nekem mondani valamit
errõl a viszonylag új légvédelmi rendszerrõl? Annyit tudok, hogy a tunguzkát fogja leváltani az orosz anyaföldön, sokkal jobb tûzvezetõ rendszerrel lesz felszerelve és hogy modulárisan ráilleszthetõ sokféle alvázra. Egyes külföldi haditechnikai fórumokon olyan nagy vonalakban beszélnek róla mintha az SA-300-as csapatlégvédelmi változata lenne...

repvez
Mav-JP is ha látni akar egy kis AMAZING-ot akkor tegye elérhetövé az FM-jét a FF5 számára.És ne csak a szája járjon mert egyenlore a youtubos vidin kivül sehol nem láttuk még müködés közbe még OF-ben sem.
L Viper
Nyugi Balázs.

Az idegesség levezetésére egy kis nyugtató zenéjû videó.

Kérlek ne ölj meg <#hehe><#eljen>
Molnibalage

Oh my God! a végén el is ájul a menyecske pár pillanatra.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage

L Viper
Repvez, ez nagyon frankó link volt. <#eljen>, Wampa detto <#eljen>.
Molnibalage
Már kaptam anyagot, de ez NAGYON zsír. Csak mikor lesz idõm megcsinálni... Jelen állás szerint talán jövõ februárban...

JoeDestroy
Hát nekem az maxon szokott lenni. Az észlelést mennyiben befolyásolja a kisebb érték?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Off
Ez de cool
on

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

repvez
Balage régebben kerestél skin mintát az ünnepi 29-es festéshez.
Ezeken az oldalakon találsz szinte az összes rendszeresitö orságra vonatkozóan festésmintát mig29 és szu27-hez is.
mig
szu
Molnibalage
A bubble az 3-ason legyen. Az FF 5.0-ben ilyen gond nem lesz, mert nem lehet állítani a bubble-t.

JoeDestroy
Amit Viper említett, az egy (nemtomki által írt) külsõ patch, amit csak a confeditor egy opciója után rak fel (módosítja az SP exe-t!). utána ment a net normálisan a 4.2-ben. Egyébként legközelebb le kellene csekkolni az RV-ben a beállítások egyezését (conf editor opciók, bubble méret, és egyéb graf objektumok beállítását), mert vannak olyan pontok, amik ha nem egyeznek, nem lesz jó a multiplay sem. (az OF és a BMS2 kitér néhány ilyen opcióra)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Szia, köszi a választ. Tegnap este el kellett mennem. Ettõl féltem én is, hogy nem lehet megvenni az Allied Force-ot itthon. Említettél egy másik utat. Az mi?
Molnibalage
Azt sajnáltuk nagyon, hogy az RV kiadásakor nem integráltak valami legalább hasonló kódot, mint ez a SuperPak 4.2 MP 5.1-ese.

Na ez nem clear nekem. Én úgy tudom, hogy az RV ugyanazzal a kóddal bír, mint az SP4 széria.

L Viper
A brutálisan közeli kötelékezésnél volt pici ricegés, de normál formációknál jól ment. A SuperPak 4.2 azt is bírta gond nélkül.

Szerintem nagyon függ az RV netes kampány attól is, hogy milyen a net minõsége. Gondolom, hogy Destroynak és Nekem is jók voltak a pingjeink BP-vel is és Nyíreggyel is, ( olyan 20 millisec. volt neki ) és csak ketten voltunk ,ráadásul helyileg közel egymáshoz, ezt még le tudta kezelni. Nem volt lebegõ gép és besüppedés sem.
Azt sajnáltuk nagyon, hogy az RV kiadásakor nem integráltak valami legalább hasonló kódot, mint ez a SuperPak 4.2 MP 5.1-ese.

Az viszont leszögezhetõ, hogy az AF-et nem veri semmi más Falcon verzió netkódban jelenleg, csak az SP 4.2 van hasonló szinten, de mivel abba még nincs BMS integrálva ezért nem érdemes vele multizni. Akkor már inkább AF.
Boconadi
köszi a dícsérõ szavakat mindenkitõl.

Nincs új gépem, csak sok szabad hely volt a gépen, így kicsivel jobban fut a játék, és könnyebb volt a videót rögzíteni. Na meg van a videón egy pár grain és colour collector.
Szal nincs új gépem, és nem is lesz, csak ha nyerek a hatoson 😄
Molnibalage
Ja kicsit tesztelgettem az beta II (alig van idõm arra). A bubble BRUTÁLISAN meg lett növelve egyes géphez. Az új vadászoknaj 60 méröld is egyes esetekben. Ez nagyon megnöveli az RWR fontosságát és a radar kikapcsolva tartását modern környezetben.

Molnibalage
Szóval az SP4.2 és FF4 is mûködött hadjáratban?

JoeDestroy
Csak a képek készítésénél volt egy kis röccenés normál repülés közben mintha lanparty lett volna, de a repülés közbeni idõgyorsítás az nem volt jó (siettünk a dmz-hez). Ami érdekes, hogy az SP42-ben 4x idõgyorsítás mellett is folyamatos volt a net, Viper gépét úgy is lehetett követni, tartani a köteléket egy kb 0,6 nm térközzel kampányban (ott is a Korea 2. kampány volt).

Molnibalage
Az FF 5.0-ban még nem. Késõbbi patch hozza majd az új F-16 3D kabinokat. MINDEN gomb és kapcsoló 3D-s lesz és mozogni fognak.

A NAGYOBB frissítések is sokkal gyakoribbak lesznek. 3-4 havonta az új dolgok be fognak kerülni. Ennek része a kabin is, aztán RipTiles aztán új hadjárataim stb.

Molnibalage
Tegyél be screen, mert nem otthon vagyok és a gépemre semmi flash player nem rakható fel így nem látok.

A destroy képein levõ 3D kabin textúra benne van a honlapomon levõben és véletlenül benne maradt a Raider féle is. Ami még lehet, hogy a Stopworks féle 2D-s kabint láttad.

Molnibalage
Nem volt CTD és lagg sem FF4 alatt? Nofene.

JoeDestroy
25% után idle detent kapcsoló, és majd csak utána lehet tolni fölé (turbina 1 fokozati alapjárat.) A falcon4 docs mappában van egy checklist file pdf formában, ott A5 lapon megvannak a lépések. Onnan csekkold mit csinálsz és hol tartasz.
Itt minden leírás megvan!!! Ramp start cheklist is van.

Willenbrock
Nekiálltam begyakorolni a Falcon kezelését.Rump módban kezdtem a felszállást tehát hajtómûindítással.Úgy csináltam ahogy a videóban van.Felpörgött 25%-ig a hajtómû de aztán tovább nem,hiába toltam elõre a kart meg nyomkodtam az Alt+i-t.4.re sem sikerült.A controls beállításoknál nem is látok Alt+i kombinációt.Nem tom mi lehet a gond.

Willenbrock
De a videón a panelek gombjai is 3d-sek voltak a 3d nézetben,olyan minõségben mint a 2d-s panelen látható.Nálam azért a 3d-s fülkében kicsit laposak a gombok.A zoomot az egérkerékre állítottam de a 3d-s fülkén belül így sem tudok a panelekre zoomolni.Hogy lássam a gombok feliratait 2d-re kell átváltanom.Van erre valami megoldás vagy csak az hogy váltogatni kell a nézeteket?Amúgy szép és elég részletes a kabin de a FF5-ben talán ezt is továbbfejlesztik majd.

JoeDestroy
Kamerával vették a monitort. Az a 3D-s és a 2D-s fülke jól kapcsolt egyvelege amit láttál. Mindkettõ az alap RV fülkéje.
😊