Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
Na gyóvan csak viccöltem... Balázs vmit léptek a fejlesztõk erre a kék csíkjaimra, meg a képernyõ szélén lévõ szinezõdésekre? Inkább az FF5 miatt érdekel... FF4-ben már nem várom hogy javítsák.

Molnibalage
És feljebb és feljebb a ranglétrán. <#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Voltam én már Kommunikációs Atya is <#hehe>.
L Viper
Az RV-ben a robbanások és füstök adják a plusszt és a kabinok ugye.
Jó volt természetesen.
A szép égbolt, nap effekt, fények, szép felhõk amik nagyon hiányoznak az AF-bõl. A képeken látszik, amiket beraktam :-)
Molnibalage
És milyen volt a hadjárat feelingje az AF-hez képest?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ezennel kinevezlek a telepítés érsekévé. 😊

Molnibalage
Mivel ezt nem vágom és a beta tesztelésnek elég szigorú követelménye van a manuálui install miatt marad az AF..

L Viper
Valóban jól játszható volt mindkét alkalommal az RV kampány, amikor ketten teszteltük Destroy-jal.
A közeli köteléknél nem olyan jó, mint az AF, de ahhoz már tényleg szorosan kellett menni, hogy zizegjen picit.
Nálam semmi extra nem volt az RV-n, csak ég mod és felhõmod. Realism patch sem volt nálam, Destroy-nál igen, de így is jó volt.
A konfig editorban viszont vannak olyan opciók ami feltétlenül kell, hogy egyezzen a multihoz.
Az OpenFalconnál ez külön jelezve is van a konfig editorban.

Egyébként a Hamachi tényleg picit reszketõsebbé teszi a játékot, de annyira nem vészes.
L Viper
Nálam csak 6 Falcon verzió van most felt :-)

Balázs, így is tökéletesen mûködik:

Falcon verziók egyszerre:

Úgy szoktam csinálni, hogy mindig Falcon4 mappába rakom az alapfalcont.

Rárakom mondjuk a RedVipert, beállítom ahogy szeretem, stb.

Ha másik Falcon verziót akarok használni, pl. OpenFalcon, SuperPak4, stb, akkor átnevezem valamire a Falcon4 mappámat, jelen esetben ugye a RedViper volt rátéve:

Legyen ez a neve Falcon4_RV

Létrehozok újra egy Falcon4 mappát, ami ugye most teljesen üres. Ebbe újra feltelepítem a Falcon4 -et, majd a SuperPak 4.2-t, vagy az OpenFalcont, vagy amit akarok.

Indul frankón, bekonfigolom, játszok stb.

Ha újra RedViperezni akarok átnevezem megint valmire, célszerû mögé tenni a nevét ( Falcon4_OF ). Ebbõl tudom, hogy pl. OpenFalcon van benne.

A Falcon4_RV mappát visszanevezem Falcon4-re és megy újra a RedViper. És így tovább.

Momentán fent van egyszerre nálam:

RedViper, SuperPak4.2 alap, SuperPak4.2+BMS 1.03, SuperPak4.2+BMS 2.0 OpenFalcon 4.5 a 4.6 fájlokkal és egy mentett BMS 1.03 is.

Az Allied Force is fent van, de az amúgy is megy bármelyik mellett.

A konfig editort újra elindítva elõfordulhat, hogy újra ki kell tallózni a hozzá tartozó játék indító .exe fájlt, de a cfg az ettõl jó marad. Ez csak akkor érdekes, ha esetleg megint állítgatni akarok valamit.
JoeDestroy
Ne tedd!
Ha más nincs, registry microprose és f4patch bejegyzések ment, könyvtár átnevez, mentett regben az elérést módosítod, F4+RV+egyebek install, reg újra ment, Már csak indítás elõtt a megfelelõ reget kell lefuttatni.
Vagy az Elephant-os falconswitcher1.13.
A Viperrel lefolytatott tesztek miatt nálam most min. 8 féle verzió van fent. Teljesen izoláltan tartva az elefánttal 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Mikor az õskorban még azt használtuk azzal sem volt semmivel rosszabb.

Viper, az FF4 hadjárat TÉNYLEG játszahtó volt akkor mikor te voltál a szerver? Kipróbálnám, de újra leszedni és felrakni a beta II-õt mikor már editáltam is...

L Viper
Routered van? Mert ha igen akkor van két port, amit engedélyezni kell, másképp nem tudsz csatlakozni.

A Hamachival csak annyi a bibi, hogy kicsit "elszarja" a pinget. Destroyyal tesztelgettünk nemrég Hamachival és anélkül is, próbaképp.
Molnibalage
Ha minden kötél szakad akkor Hamachi.

DonZorro
Nem tudok sajna...<#confused>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

L Viper
Gyere, várunk.
Nem lobbyn lesz. Lobbyra tudsz csatlakozni egyébként az AF-el?
DonZorro
Remélem tudok gyünni szombat este én is?! <#integet2>
Lobbyn lesz a party? Mert azzal lehet hogy gubanc lesz! <#fejvakaras>
TS-tek van? Elérhetõségei? <#kerdes>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

L Viper
Én benne vagyok, nekem szombat este lenne jó. Nálam is 1.013 van fent, a Lobbyn is ezzel nyomják már.
Molnibalage
Skacok most már NAGYON kéne egy AF multi. Amennyire látom sokan már 1.013-mal repülnek. Akkor erre váltunk. Mert akkor ehhez is meg kell csinálni a realism MOD-ot.

polluxware
köszi vip<#zavart1>

ááá... csak tüntetni voltunk, felvonulni, meg divatbemutatón...

Õsz slágerszíne idén a fekete barnával, meg a fehér-pirossal😊
söröskupaknak álcázott terméskövet hajigáltunk a tóba...

te is voltál gyerek, tudhatnád <#zavart1>

L Viper
Te meg hol a francban kujtorogtál ?! Már hiányoltalak vazzeg <#vigyor1>.
polluxware
Azért várjuk meg azt amíg letölthetõ lesz...

Röhögném ha az LP is reagálna a jubileumra egy saját verzióval.<#eplus2>

Molnibalage
Bazz, nap mint nap egyre több új arc jön itt is. FF forumon sorra kapom a privátokat hogy ej, micsoda gamma ez és milyen lesz. 😊

L Viper
Nem használok kodekcsomagot, mióta átálltam a KMPlayerre.
Sõt Winampot sem. Tartalmaz új Winamp skint is. Eddig minden létezõ videóformátummal megbírkózott. Install sincs, csak kicsomagolni kell.

Legújabb verzió itt.
Movies mappa átnevezése megoldotta! 😊))

szuper, köszönöm a segítséget!
L Viper
A szokásos két ok:

1. Kodek probléma: A játékban a movies mappa átnevezése és kiderül.
2. Nem jó a videókártya setupban a vonalsimítás érték. 2x- vagy 4xQ-ra tedd, azt bírja.

Több ötletem nincs
Sziasztok!

Újra raktam a Vista-t (64bit) és nem akar elindulna a játék. Elindul és fekete képernyõt látok és hallom alatta a szírénak visítását az intróból.

Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?

Köszi
Molnibalage
Majd FF 5.0 alatt ennél sokkal durvábbakat csiálunk. Ha minden jól megy akkor év végi ajándékként veszek magamnak egy új gépet. Majd ez még eldõl. Mindkettõ odébb van még.

L Viper
Ütõs videó. Szép munka. Nálam a zene is passzol. ( Mötley Crüe - Kickstart My Heart )
LeonSilver
Fincsike!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage

Molnibalage

Igen, ebben a sorrendben tettem fel.
L Viper
Ugye úgy patch-elted, hogy az 1.0.0.3c és arra az 1.0.0.4. Mindkettõ szükséges.
Ja, az elõbb elfelejtettem Track IR 4 Pro
Igen, 3D-ben sem az.
Elõre is köszönöm a segítséget.
JoeDestroy
Csak már nem jó 😞
Délután elküldöm, majd nézd át a beállításokat.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
A 3D-s kabinban nem folyamatos a TrackIR?
TrackIR v. FreeTrack?
A 2D-s kabinban szakaszosan vált azt én ki is szoktam kapcsolni. A mintavételezés és a 4-6 DOF beállítás a config editorban van a falconon belül.Anno tettem be képet errõl itt a fórunban tavaly nov közepe felé.

Üdv!

Szeretném kérni egy hozzáértõ segítségét.
A helyzet az, hogy FF4-ben egyszerûen képtelen vagyok elérni folyamatos TIR mozgást. Ugyanolyan "szaggatottan" mûködik, mintha HAT switch-csel nézelõdnék.Már próbáltam állítgatni a CE-ben is(6 DOF-ra lenne szükségem, de eddig a 4 DOF sem megy folyamatosan, ez is ugrál), játékon belül is babráltam, de nem jöttem rá a megoldásra. Pedig valahogy össze lehet hozni, youtube-on láttam 6 DOF-os videókat FF4-rõl.
Akinek van tapasztalata ebben, az legyen szíves segítsen.(1.0.0.4 van fent)
Molnibalage

JoeDestroy
Tényleg ....

L Viper
Ez a két screen is SuperPak 4.2 + BMS 2.0-val készült, ha megnézed, ott a bug a piros fényben. ( Z-buffering. )
L Viper
Teszteltünk tegnap késõ este RV kampányt újra. Korea 83 volt a menü.
Frankó volt Amraamok és Harm-ok nélkül.
A kapcsolat megint jó volt, géppár felszállás teszten is átment kiválóan.

JoeDestroy
A BMS2-es is olyan. Nagyon tetszik, nem sötétedik el annyira mint a többiben napárnyékban.

L Viper
Nagyon durva az a 3D-s kabin ami a SuperPak 4.2 -ben van. Nem is a felbontása, hanem az összhang a 2D-ssel.
Picit rázoomolva alig lehet megkülömböztetni a 2D-stõl.

JoeDestroy
SP4.2+BMS1.03+DATA patch.
Hiába a LAN az LAN 😊

JoeDestroy
Valahogy lehet, de még nem jött össze 😞
Helyi hálón megy, de a netet valamiért nem bírja.

DANIELE
A 4-BMS-sel lehet multizni?

DANIELE
Igen ráraktam az F4-BMS1.03 -at .

JoeDestroy
Abban csak korea van alapból.

Gundark
Kezembe került néhány régi Aranysas. Tök jó cikk van az utolsó tomket századról 😊 Balázs inkább ebbõl kellene idézni nincs benne baz+ 😊 "A gép csöpög- mondja Justin Peszko szerelõ- kenõ és hidraulika olaj, kerozin, mind. Állitólag ha valami nem folyik belõle, nem is képes repülni" 😊 De mégis szeretjük a kandúrt. Hogy miért? Az utolsó Tomcat század a VF-31esek fõmérnöke, John Turner sorhajóhadnagy ezt tömören igy foglalta össze : "Tudod a Hornetrõl senki nem forgat filmet" 😊 Mideközben elkezdtem már sokadszor olvasni az Igazakat. Jó könyv. Megnéztem volna amikor Gus meg Gordo beszéli a "seregi kreolt" 😊