Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Jó volt természetesen.
A szép égbolt, nap effekt, fények, szép felhõk amik nagyon hiányoznak az AF-bõl. A képeken látszik, amiket beraktam :-)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A közeli köteléknél nem olyan jó, mint az AF, de ahhoz már tényleg szorosan kellett menni, hogy zizegjen picit.
Nálam semmi extra nem volt az RV-n, csak ég mod és felhõmod. Realism patch sem volt nálam, Destroy-nál igen, de így is jó volt.
A konfig editorban viszont vannak olyan opciók ami feltétlenül kell, hogy egyezzen a multihoz.
Az OpenFalconnál ez külön jelezve is van a konfig editorban.
Egyébként a Hamachi tényleg picit reszketõsebbé teszi a játékot, de annyira nem vészes.
Balázs, így is tökéletesen mûködik:
Falcon verziók egyszerre:
Úgy szoktam csinálni, hogy mindig Falcon4 mappába rakom az alapfalcont.
Rárakom mondjuk a RedVipert, beállítom ahogy szeretem, stb.
Ha másik Falcon verziót akarok használni, pl. OpenFalcon, SuperPak4, stb, akkor átnevezem valamire a Falcon4 mappámat, jelen esetben ugye a RedViper volt rátéve:
Legyen ez a neve Falcon4_RV
Létrehozok újra egy Falcon4 mappát, ami ugye most teljesen üres. Ebbe újra feltelepítem a Falcon4 -et, majd a SuperPak 4.2-t, vagy az OpenFalcont, vagy amit akarok.
Indul frankón, bekonfigolom, játszok stb.
Ha újra RedViperezni akarok átnevezem megint valmire, célszerû mögé tenni a nevét ( Falcon4_OF ). Ebbõl tudom, hogy pl. OpenFalcon van benne.
A Falcon4_RV mappát visszanevezem Falcon4-re és megy újra a RedViper. És így tovább.
Momentán fent van egyszerre nálam:
RedViper, SuperPak4.2 alap, SuperPak4.2+BMS 1.03, SuperPak4.2+BMS 2.0 OpenFalcon 4.5 a 4.6 fájlokkal és egy mentett BMS 1.03 is.
Az Allied Force is fent van, de az amúgy is megy bármelyik mellett.
A konfig editort újra elindítva elõfordulhat, hogy újra ki kell tallózni a hozzá tartozó játék indító .exe fájlt, de a cfg az ettõl jó marad. Ez csak akkor érdekes, ha esetleg megint állítgatni akarok valamit.
Ha más nincs, registry microprose és f4patch bejegyzések ment, könyvtár átnevez, mentett regben az elérést módosítod, F4+RV+egyebek install, reg újra ment, Már csak indítás elõtt a megfelelõ reget kell lefuttatni.
Vagy az Elephant-os falconswitcher1.13.
A Viperrel lefolytatott tesztek miatt nálam most min. 8 féle verzió van fent. Teljesen izoláltan tartva az elefánttal 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Viper, az FF4 hadjárat TÉNYLEG játszahtó volt akkor mikor te voltál a szerver? Kipróbálnám, de újra leszedni és felrakni a beta II-õt mikor már editáltam is...
A Hamachival csak annyi a bibi, hogy kicsit "elszarja" a pinget. Destroyyal tesztelgettünk nemrég Hamachival és anélkül is, próbaképp.
Lobbyn lesz a party? Mert azzal lehet hogy gubanc lesz! <#fejvakaras>#fejvakaras>
TS-tek van? Elérhetõségei? <#kerdes>#kerdes>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
ááá... csak tüntetni voltunk, felvonulni, meg divatbemutatón...
Õsz slágerszíne idén a fekete barnával, meg a fehér-pirossal😊
söröskupaknak álcázott terméskövet hajigáltunk a tóba...
te is voltál gyerek, tudhatnád <#zavart1>#zavart1>
Röhögném ha az LP is reagálna a jubileumra egy saját verzióval.<#eplus2>#eplus2>
Sõt Winampot sem. Tartalmaz új Winamp skint is. Eddig minden létezõ videóformátummal megbírkózott. Install sincs, csak kicsomagolni kell.
Legújabb verzió itt.
szuper, köszönöm a segítséget!
1. Kodek probléma: A játékban a movies mappa átnevezése és kiderül.
2. Nem jó a videókártya setupban a vonalsimítás érték. 2x- vagy 4xQ-ra tedd, azt bírja.
Több ötletem nincs
Újra raktam a Vista-t (64bit) és nem akar elindulna a játék. Elindul és fekete képernyõt látok és hallom alatta a szírénak visítását az intróból.
Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
Köszi
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Elõre is köszönöm a segítséget.
Délután elküldöm, majd nézd át a beállításokat.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
TrackIR v. FreeTrack?
A 2D-s kabinban szakaszosan vált azt én ki is szoktam kapcsolni. A mintavételezés és a 4-6 DOF beállítás a config editorban van a falconon belül.Anno tettem be képet errõl itt a fórunban tavaly nov közepe felé.
Szeretném kérni egy hozzáértõ segítségét.
A helyzet az, hogy FF4-ben egyszerûen képtelen vagyok elérni folyamatos TIR mozgást. Ugyanolyan "szaggatottan" mûködik, mintha HAT switch-csel nézelõdnék.Már próbáltam állítgatni a CE-ben is(6 DOF-ra lenne szükségem, de eddig a 4 DOF sem megy folyamatosan, ez is ugrál), játékon belül is babráltam, de nem jöttem rá a megoldásra. Pedig valahogy össze lehet hozni, youtube-on láttam 6 DOF-os videókat FF4-rõl.
Akinek van tapasztalata ebben, az legyen szíves segítsen.(1.0.0.4 van fent)
Frankó volt Amraamok és Harm-ok nélkül.
A kapcsolat megint jó volt, géppár felszállás teszten is átment kiválóan.

Picit rázoomolva alig lehet megkülömböztetni a 2D-stõl.

Hiába a LAN az LAN 😊

Helyi hálón megy, de a netet valamiért nem bírja.