52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#26083 Addig is maradnak az örömrepkedések, most épp ezzel a Balcsi felett :-)
-
#26082 veszedelmes vagy TűzZsolti... -
#26081 MÉGVALAMI!
amennyire észrevettem mintha picit más lenne a 2ds kabin a final verzsönhöz képest...
HA valkinek megvan az FF5 Final a gépén és szeretne Tündi-bündi jelzővel tetszelegni (lenin rend már nem dívik újabban...)
az a cockpit mappából a Block40,50,MLU kabinjainak betömörített verzsönjét ha valhova feltudná tenni... esetleg
az gyó lenne -
#26080 csak azért kérdezem mert tegnap felraktam az alfát, elkezdtem beállítgatni és az alap korea első kampányát egy ROKAF századbeli géppel nyomattam.
szépen ment is, csak a visszaúton megakadt a hang amikor egy mig29 elkezdett csipogtatni, hirtelen megált a kép.. ugrott még egyet
aztán sehova
lehet hogy a Vista miatt... tehát nem dobott ki az asztalra csak lefagyott
sima 32bit-es Visnyám van.
bár ha más is tapasztalt pont ilyen jellegű lefagyást xp alatt akkor nem baszok el egy napot xp64 telepítgetéssel. -
-
#26078 Gyorsulási verseny Danielel...
-
#26077 Nagy űrt fog pótolni, akárhogy is nézzük.
Legyen egy kis Falcon is:
Ma felrakom az Alphát én is :-) -
#26076 Lesz :) A SImHQn már gyilkolták a bétát. És igen elégedettek vele eddig. Az első gond a felszállás :) Én kapaszkodtam a székben ahogy az végig züttyögött a réten :) Jelenleg egyébként május a kiadási dátum. Jelenleg a repszázadok általi béta folyik.
Az hogy az Eindecker nem lesz benne az elején kicsit zavart engem is. De aztán rájöttem hogy az "igazi" légiháborút akarják játszani nem az 1 vs 1et :) Mikor Immelmann volt a Lille-i sas.. Azaz a város légiereje :) De a későbbi kor klasszikusai már benne lesznek. Mondjuk nem tudom hogy a Triplane használható lesz e, de mivel a replikájával a DR1el megyek majd szinte tök mindegy :)
Az antant oldalon úgyis csak a SPADot próbálom ki :) -
#26075 Nem. Nekem ugyannnak tűnik. Egyformán istabil alatta a régi verzió is. Mivel az egyetlen igazán stabil verzió az A2.0 jaunárban jött ki és akkor már új gépem volt nem nagyon van összehasonlítási alapom. Ranger is XP64-et használ és megy neki.
Gigabyte GA-EP45-UD3P, Q6600 2.4 Ghz Core 2 Quad, Overclocked @3.0Ghz, Corsair 8GB 800 DDR2, Sapphire HD4870 Toxic, 1GB DDR5, XP-64bit SP3
Ez a konfigja. Picit durva. :) -
#26074 neked az xp 64-bit-en hogy fut az FF5?
van bármi különbség sima xp32-hozhöz képest? -
#26073 hát ez gebasz.. -
#26072 Szép lesz bizony, de a gépigénnyel már riogatnak.
Sajna a háború eleje nem lesz benne. Kár, hogy kihagyták. A monoplánok hiányozni fognak. Meg Immelman is.
Ejj de jó is volt a Red Baron 3D-ben.
Annyira rossz ez a mai tendencia a szimekben. Nem tudom, hogy lesz -e olyan szinten kidolgozott menü, enciklopédia, átvezető videók, újsághírek, karrier, hangulat, mint a Red Baron 3D-ben volt.
Attól tartok ez ismét kimarad. Mindig csak a grafika.
-
#26071 Érdekes dolgok. -
#26070 -
#26069 Elvileg ebben a hónapban kéne kijönnie a Rise of Flightnek,legalábbis a ruszkiknál,abban aztán szépen ki lesznek dolgozva ezek a Fokkerek. -
#26068 Szokás szerint későn jött, mint minden német "csodafegyver".
De az volt.
Gyönyörű madár . -
#26067 Ez még repülő volt. A korának F-22ese :) Köszi. -
#26066 OFF - De olyan sokan FS 9-ezünk, hogy ez tetszeni fog, már ha kijön végre. -
#26065 Ezt olvastad már Pollux ?
Megszűnik vajon kedvenc oldalad ? -
#26064 feladatkezelő
folyamatok
és ha látol olyat a process-ek mellett hogy "*32" akkor biza 64-bit-es
vagy a gép tulajdonságai panelen -
#26063 Off
Azt, hol a pcsbe tudom megnézni, hogy 64 vagy 32bites az oprendszerem? -
#26062 tökéj a villogó! eltünt a fehér folyamatosan világító pontocska, és csak fényforrás nélkül pulzálgat -
#26061 mielőtt felötlene eme kérdés
a válasz: rainbow -
#26060 perpill ezt várom hogy valki feltegye
-
#26059 nekem most ez a kedvencem:) iszonyat natúr, de rettentően kézre áll
innen meg lejön ha valkit érdekel (fsx/fs9) -
#26058 műkszik! 4. 12. volt rossz.. -
#26057 Most azt raktam rá. -
#26056 Zinertek vized van? -
#26055 Érdekes, minden fájl felrakásakor a verify nem mutatott hibát. Jónak kell lennie. -
#26054 Addig egy kis OFF Gundark barátomnak, ki szintén szerelmese eme remek szerkezeteknek :
Lehet vele lövöldözni is -
sindelnet #26053 nekem az egyes volt crc...:( -
#26052 Köszi megnézem, csak még nincs fent a játék :-) -
#26051 te is Tindér vágyol:) nézem amint tudom -
#26050 Másnak sem volt jó az a két file amit Pollux jelzett?
Amúgy mindegy is, mert nézegetés, meg próba helyett inkább feltettem újra őket :-) Hamarabb ment így. -
#26049 Tindér vágy:) egyenlőre még nem köszönöm -
sindelnet #26048 Ennek elviekben működnie kell...(no nav lights)
Jelezzétek,h vmi bug van,javítom....
1770.dds -
#26047 Kicsomagoltam a feldaraboltat és jó volt. -
#26046 Kicseréltem. -
#26045 mosmééé? -
#26044 mielőtt felraktad futtattál rajta crc hiba ellenőrzést? hátha csak a server gányolt el valmit...