Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Pedig faterkám a kávédarálók hangjának is megvan a maga varázsa.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Sakcok egy árva szót sem értek abból amirõl dumáltok. 😊

Nem az én korszakom. Ez van. A gázturbina dübörgése tetszik a fülemnek és a brutális teljesítmény.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Morane fúj. Nem látok elõre a hülye csigatártól 😊 Eindecker az igen. A szárnycsavarásos módszer már az Etrich Taubé-nél lenyûgözött. S ha már szárny, mindig vicces volt ahogy a Sopwith Triplane elhagyta a felsõ szárnyát egy egy erõsebb manõver és némi lövedék után 😊 De az a nyomorult még akkor is leszállt biplánként, mig a Dr1 általában a középsõ szárnyból is kitépett egy jó darabot ha elhagyta az övét. Persze ebbe belejátszik az is hogy a merevités itt nem drótokból volt mint a triplánnál. De a legkirályabb akkor is a Junkersnek az egyfedelûje volt. Valami okból kifolyólag azoknak a 90% lila vagy erõsen lila beütésû festést kapott. Amikor felszálltak kötelékben olyanok lehettek mint a meleg büszkeség napi parádé 😊

L Viper
Ne feledkezzünk meg a monoplánokról sem: Eindecker vs Morane Bullett!
A kormányzás megoldása félelmetes volt a szárny elcsavarásával. Ahogy recsegett ropogott minden a Red Baron 3D-ben. Na abban volt Digfight rendesen.

Biztos, hogy a Duke elõtt kijön :-)
Nagy ûrt pótolna egy mai grafikával készült I. Vil. Háborús repszim.
Ahogy lehet hinni nekik, nem árkád lesz.
Gundark
Remélem rendesen lehet majd lõdözni a D VIIessel meg IIIas Albával a köcsög kameleket meg a spadokat 😊 A nipõrökrõl nem is beszélve. Mikor jön? Még a Duke Forever elõtt?

Molnibalage
Lehet majd itt is hidak alatt repkedni. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
King Of The Sky lesz a hivatalos elnevezés.
L Viper
OFF, de ezt a szimet nagyon várom:

Richthofen's Skies

Gundark figyejjéééé !

ON
Molnibalage
Nekem igen. Tesóm feleségének születésnapja. Paintballozni fogok aznap este. <#violent><#vigyor1>

Aztán <#pias>.

L Viper
Szombat este multi! Remélem semmi nem jön közbe.
polluxware
Viper!!!! <#eplus2>

Tudom.. Balázs

Csak olyan rég írtál nekem, gondoltam ezzel kicsalhatlak... <#hehe>

Molnibalage
"Nem is értem miért erölködtök az OF-el... max örömrepkedésre jó"

Ezzel nagyjából egyetértek. Egyeseknek van hozzá gépe.

"RV-ben most próbáltam újfent euro kampányt repülni, de a kifutó mellett a gyeprõl majd a hegynek csapódó mirage köteléktõl, valamint a hajnali felszállás közbe bekövetkezõ fehér dobozzá válló objektumok, valamint az ész nélkül repkedõ wingmanóók, és a talajszinten gokartozó mi-24hind's-tõl újfent elment a kedvem."

Az elsõ megjegyzéssel nem tudok mit kezdeni. Soha nem tapasztaltam ilyet. A fehér doboz effektus sem volt eddig soha, de videokari driver probléma lehet (esetleg LOD/hitbox/textúra hiba kombó). A wingman néha megkergül, de az AF-re is áll... A Helikopternél arra gondolsz, hogy beleragad a talajba? Ismert bug, elvieg már javítva van.

"Arról nem is beszélek hogy a helókra kilõtt aim-9m rakettya kis gondolkodás után eltünt mintha pilonon se lett volna, avagy az akárhogy állítgatom az idõzítést fel nem robbanó "dumb" bombákról"

A rakéták eltûnése is ismert bug, néha elõfordul. Ez is javítva van már. Az utolsó két beta alatt a sokezer kilõtt rakettámból kb. 2 tûnt el. A dumb bombnak meg semmi baja. Ez tuti.

"Már bocsi ,de megint AF-et emlegetem amihez képest ez k*****-ra bugos."
Egyes részei igen. Viszont az AF meg döguncsi, atomranda és ehhez képes brutális gépigyéne van + Moddolhatatlan.

Viszont nagyon tetszik a grafikája

"Meg az a rengeteg idióta fegyver kombináció más feladatokra beosztott gépeknél... "

Ez alatt mit értesz? AF-ben is csinál blõdségeket az ATO bõven.

L Viper
Hogy találsz haza, ha megsérülnek a mûszerek, mágneses viharba kerülsz és a tartalék iránytû is pörög ide-oda. A jó öreg csillagok akkor is haza visznek <#vigyor1>.
polluxware
Baszki nem csillagászkodni akarok hanem repülni <#eplus2>

L Viper
Egyébként igazad van az OF így csak örömrepkedni jó. Ha rendesen meg lenne csinálva és befejezve végre, akkor méltó folytatása lenne a BMS-nek.

A csillagos képet ajánlatos sötét szobában teljes képernyõn tanulmányozni <#vigyor3>.
L Viper
A csillagos kép lemaradt, bocs:

L Viper
Akkor rakd fel a Suparpak 4.2-t és arra a BMS 1.03-at. Gyönyörû, atomstabil, nem bugos. Dinamikus idõjárás a kampányban. Szebbek a füstök és robbanások mint az AF-ben, a gépigény meg nokedli.

Ami el van szarva az OF-ben, ebben tökéletes a 2D-s éjszaka:

A csillagképek valódiak és tökéletesen lehet navigálni is velük.
A cirkumpolárisak szépen körbejárják a sarkcsilalgot. Ha megnyomod a SHIFT+P -t és rárakod a 64x-es idõgyorsítást látható a "forgásuk".

Ott a Nagygöncöl ( Nagymedve - Ursa Major ) "seggel" lefelé baloldalt és jobbszélen a kép közepe alatt a Sarkcsillag ( Polaris ).

Az OF-ben beraktak egy csomó felesleges csillagot és totál elszarták. Az AF-ben szintén. Éppen ki lehet venni a csillagképeket, de ehhez képest baromi nehezen. Nem helyes a fényesség.

Néha a kevesebb a több. Remélem az FF5-ben ez is jó lesz.
polluxware
Nem is értem miért erölködtök az OF-el... max örömrepkedésre jó (á'la Viper módra😊

RV-ben most próbáltam újfent euro kampányt repülni, de a kifutó mellett a gyeprõl majd a hegynek csapódó mirage köteléktõl, valamint a hajnali felszállás közbe bekövetkezõ fehér dobozzá válló objektumok, valamint az ész nélkül repkedõ wingmanóók, és a talajszinten gokartozó mi-24hind's-tõl újfent elment a kedvem. Arról nem is beszélek hogy a helókra kilõtt aim-9m rakettya kis gondolkodás után eltünt mintha pilonon se lett volna, avagy az akárhogy állítgatom az idõzítést fel nem robbanó "dumb" bombákról😊

Már bocsi ,de megint AF-et emlegetem amihez képest ez k*****-ra bugos.

Viszont nagyon tetszik a grafikája<#zavart1>

Meg az a rengeteg idióta fegyver kombináció más feladatokra beosztott gépeknél...

L Viper
Mikor rádvigyorog a szép BLANK felirat, gondolom arról beszélsz.

Van az MFD alján a szép kövér zöld téglalap. ( alul jobbról a 2. ) Az alatti gombra bökjél és elõtûnnek a funkciók. Innentõl ugyanaz, mint AF-ben vagy RV-ben. Vannak azért eltérések az OF avionikában.

Az OF fórumán van egyébként weapons oktatás topic ( angolul ).
Scottt
Apropó, hogy a pöcsbe lehet bekapcsolni a tgp-t az OF-ben?
A2G-Master Arm-LGBkiválaszt-Tgpre átmászik
Erre azt írja, hogy Not Soi meg még talána azt, hogy ready v vmi hasonló?

Jó szájbarágósan vmi OF guru vakerolja má' el szeginy nigger kisköcsögnek😊))

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kíváncsi vagyok meddig bírja a pápa az eretnek mesterségünket eme topikban😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Igen, 3D-ben rendben van. A konfig editorban én is megnéztem ezt a másik fajta világítás modot. Nagyon szép.

Egyébként a régi FF3-ban is ugyanez a bug megvolt az éjszakai 2D-s kabinnal. Úgy volt orvosolva, hogy az add-on cockpit installban voltak gifek az éjszakai kabinhoz is. Kézi úton kellett babrálni, hogy jó legyen. Az FF4 megoldotta.

OF-ben meg nagyon jó a 3D-s kabin, azt használom csak éjszaka.
Gundark
Aztá' maj' ha a Zensz fõtitkára leszel, lehet ránk is gondolni 😊 Én pl szeretnék egy F/A-18-ast a kertembe. De ha lehet akkor SH legyen, ne valami régi A vagy hasonló 😊

JoeDestroy
Olvasgattam egy csomót a multiplayer kritériumokról, Összefoglalom majd azon beállítások listáját, aminek mindenkinél egyeznie kellene. Az OF-ben ez úgy van megoldva, hogy az RL-el meg lehet osztani a server konfigját, és így azonosak a kritikus paraméterek mind a külsõ, mind a belsõ konfigban. Az OF-et meg sikerült úgy beállítani, hogy a CTD-k megszüntek TE alatt. Már örültem, mert a Rolling Fire-t csináltam már a 3-4. küldetésben és még nem volt CTD (összesen vagy 3.5 órája futott már az OF) mire hazaúton egy LGB-s küldetésbõl a pálya elõtt ~15 mérföldre CTD. B.SSZ! A faja fekete fehér TGP kép meg 3-4 fps-re lenyomta kampányban a gépet. Megint B.SSZ!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Aha nappali. De a 3D-shez van egy faja világítás mod éjjelre.
Ja lehet hogy a BMS-hez megoldható a net. Majd megnézzük. Megint van egy ötletem.
Night pit mod:

😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Nézzétek már meg akinek van fent OF, hogy éjszaka nálatok is nappali fényben van a 2D cockpit ? Pl. Dogfight 01:00-kor. Érdekes, mert a Mirage 2000 meg jó.

Scottt
4.6hatossal tolom😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
A 4.6-os fájlokkal tolod ?
Most visszaraktam anélkül. Elkezdtem egy buglistát írogatni, most összehasonlítom, hogy azok nélkül is jelentkeznek -e.
Molnibalage
Nekem napközben. Ma Ausztriában voltam. 😊 Eddig nagyon bejön.

Scottt
A texel bias fix megoldotta a problémát
Köszi Vipera.

Szvsz elég pofás darab az OF,annyira nem vészes az fps különbség

L Viper
Igyál nekem is egyet. Este meló.
Molnibalage
Bocs, csak hézagosan olvastam. Reggel óta nem ettem. Most toltam le 5 perc alatt egy fél pizzát. <#finom>

Aztán jöhet a <#pias>.

L Viper
A 4.6 fájlokkal használod az OF-et, vagy azok nélkül ?
L Viper
Múltkor Te neveztél ki engem telepítési érseknek :-)
Én írtam le neki az OF telepítést privátban, hogy mit és hogyan kell felrakni illetve letölteni.

Scott: a Texel Bias Fix a graphics - Advancedben van. A többi opcióval csínján, mert FPS esést okoz gyengébb masinán.
Molnibalage
?? Én az FF telepítését írtam le. A font texel bias bekapcsolása segíthet. Asszem így hívják. Milyen felbontásban tolod. Mert van cockpit resize és hasonló dolgok a config editorban.

Scottt
Srácok gondoltam felrakom az OF-t jó minden felment úgy ahogy a Telepítõ érsek priviben elmagyarázta.
De valaki eltudná magyarázni mi a magasságos zeusz szent seggluykáért ilyen recések a betûk a hudon,az mfdken,meg a deden?
Nemtudok gyakorlatilag semmit se leolvasni.

polluxware
Ross Kemp

Jó felvételek... (F-15E)

Molnibalage

Molnibalage
Jogi felelõsséget nem vállalunk. 😊

L Viper
Enyhén költõi a csávó.
Ha kiadják az FF5-öt ott válás lesz :-)
Azért remélem kiadjátok <#vigyor3>.
polluxware
beteges...

Molnibalage

JoeDestroy
Adok én majd az 1.03-nak.
Abban legalább nincs graf. bug meg CTD sem volt még...
De ha telerakom kabinokkal<#eplus2>! Meg a 3D Superpit!!! majd ad neki
<#boxer>

Molnibalage
A BMS munkáját Aragorn is mélyen tiszteli nem véletlenül fõleg, hogy odaadták a GFX részt az FF3-hoz csípõböl...

L Viper
A kampány nekem úgy lehalt szintén 5 perc után, hogy csak a reset segített. Kár, hogy nem lesz 4.6 belátható idõn belül. Grafikailag baromi jó egyébként, de ez kevés.
Meglepõ, de nekem a BMS 1.03 jön be legjobban.
Eleve F16-al repkedek fõleg. Az idõjárás hibátlan, a kabinok is jók és atomstabil a cucc. A gépigény meg nokedli. A képeken láthatod #19401
polluxware
Csak külsõ nézeteknél van.. bal oldalt meg alul ált.

mind1.. ha ilyen gondok vannak, akkor ez még bõven ráér<#zavart1> TÖBBET NEM HOZOM FEL! max kiadás után😊

Viper: prószáltam az OF 4.5-öt de 5perc játék után CTD-vel elköszönt😊 érdekes módon szépen futott, csak hát így kampányt kezdeni, az felejtõs számomra.

Black SZarka kijöhetne már... újra tanulni a repülést az hev fán lenne😊

Na megyek vissza tüntetni<#idiota>

Molnibalage
"Totál új grafikai engine-t írtak hozzá ha jól tom, meg modelleket is."

Még ez sem igaz. Még most sem DX7 a talaj, pedig ez lenne a legfontosabb talán.

Molnibalage
Csinálj errõl fraps-szel felvételt úgy könnyebb lesz elmagyarázni a dolgot. Majd megnézeml, hogy FF 5.0 beta II-bene ez mennyire van meg. Egyébként soroljak súlyosabb problémákat?

- AI az FF4-ben két Maverick ellövése után mindig unable-t mond. --> Az egyik fõ fegyver cipelése AI-on 100%-san tönkrevágja a játékot. Beta I-ben ez fixálva volt. Most beta II-ben a HARM csinálja ugyanezt.

- AI szarul használja a fegyvereket, amikor sorozat oldás kéne akkor sem azt csinálja.

És ez még csak két AI gond volt, de már ez nagy gebasz. Ehhez képest a képernyõ szélén s csík semmiség szerintem. És akkor ott van még az adatbázis hiba, az ATO szar és lényegtelen küldetések garmadáját csinálja, stb.

L Viper
OpeFalcont próbáld ki.
Abban is látszik icipicit, de lényegesen jobb, mint RV-ben. Már ha bírja a géped.
A raktár 2-ben van 4.5-ös One Click Installer és javítás is arra. 4.5 patch néven. Én még rátettem a 4.6 fájlokat is - bemásolós. Sok plusz dolog van benne és új konfig editor.
A grafikus részeknél van amit szívem szerint visszaállítanék a régebbire, mint pl. a kifutó textúrák. A középsõ szekció a régi. Ez még sajnos nem lett befejezve. Vájtszemûeknek ez is szemet szúr, de annyira nem zavaró.
polluxware
bõszít?? meg kicsinység?? Példul engem rohadtul zavart éjszakai repüléseknél a tök sötétben az hogy csak kék kontúrokat láttam meg a mûszereknél kék karikákat csíkokat, vagy szürkületnél. A másik meg.. CRT monitornál 1024x768-ban tudom hogy nem feltünõ, de TFT-n 1280x1024-ben igen is jól látható. Ezzel igen is azt akarom mondani hogy biza a CRT monitor ilyen szempontból jobb mint a tft-n, ugyanis ott ez halványabban jelentkezik, TFT-nél viszont teljes képpontokként jelentkezik. Bachatom a sokkal súllyosabb dolgokat, ha ezt látom meg elsõnek, abban a szir-szar AF-ben vmiért ez nincs, meg a szinezõdõ keret se.

Totál új grafikai engine-t írtak hozzá ha jól tom, meg modelleket is.. azért nemhiszem hogy erre nem lehetne mit lépni, de ha nem hát nem..

Molnibalage
Az FF4 nem is lesz javítva, azért lesz FF 5.0

Az a baj, hogy még mindig nem vágom hogy mire gondolsz. Mert mintha két eset lenne. Egy a kabin miatt és egy általánosan. Ha a kabin képei okozzák az javítható. A másikkal nem tudom mit lehet kezdeni. Majd írok rá. Õszintén szólva engem kicsit "bõszít", hogy ilyen kicsinységet hozol fel állandóan. A játszhatóságot sehogy sem befolyásolja. Még videókészítés alatt sem tûnik fel legtöbbször... Ennél SOKKAL súlyosabb és fontosabb dolgok vannak..