Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem az én korszakom. Ez van. A gázturbina dübörgése tetszik a fülemnek és a brutális teljesítmény.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A kormányzás megoldása félelmetes volt a szárny elcsavarásával. Ahogy recsegett ropogott minden a Red Baron 3D-ben. Na abban volt Digfight rendesen.
Biztos, hogy a Duke elõtt kijön :-)
Nagy ûrt pótolna egy mai grafikával készült I. Vil. Háborús repszim.
Ahogy lehet hinni nekik, nem árkád lesz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aztán <#pias>#pias>.
Tudom.. Balázs
Csak olyan rég írtál nekem, gondoltam ezzel kicsalhatlak... <#hehe>#hehe>
Ezzel nagyjából egyetértek. Egyeseknek van hozzá gépe.
"RV-ben most próbáltam újfent euro kampányt repülni, de a kifutó mellett a gyeprõl majd a hegynek csapódó mirage köteléktõl, valamint a hajnali felszállás közbe bekövetkezõ fehér dobozzá válló objektumok, valamint az ész nélkül repkedõ wingmanóók, és a talajszinten gokartozó mi-24hind's-tõl újfent elment a kedvem."
Az elsõ megjegyzéssel nem tudok mit kezdeni. Soha nem tapasztaltam ilyet. A fehér doboz effektus sem volt eddig soha, de videokari driver probléma lehet (esetleg LOD/hitbox/textúra hiba kombó). A wingman néha megkergül, de az AF-re is áll... A Helikopternél arra gondolsz, hogy beleragad a talajba? Ismert bug, elvieg már javítva van.
"Arról nem is beszélek hogy a helókra kilõtt aim-9m rakettya kis gondolkodás után eltünt mintha pilonon se lett volna, avagy az akárhogy állítgatom az idõzítést fel nem robbanó "dumb" bombákról"
A rakéták eltûnése is ismert bug, néha elõfordul. Ez is javítva van már. Az utolsó két beta alatt a sokezer kilõtt rakettámból kb. 2 tûnt el. A dumb bombnak meg semmi baja. Ez tuti.
"Már bocsi ,de megint AF-et emlegetem amihez képest ez k*****-ra bugos."
Egyes részei igen. Viszont az AF meg döguncsi, atomranda és ehhez képes brutális gépigyéne van + Moddolhatatlan.
Viszont nagyon tetszik a grafikája
"Meg az a rengeteg idióta fegyver kombináció más feladatokra beosztott gépeknél... "
Ez alatt mit értesz? AF-ben is csinál blõdségeket az ATO bõven.
A csillagos képet ajánlatos sötét szobában teljes képernyõn tanulmányozni <#vigyor3>#vigyor3>.
Ami el van szarva az OF-ben, ebben tökéletes a 2D-s éjszaka:
A csillagképek valódiak és tökéletesen lehet navigálni is velük.
A cirkumpolárisak szépen körbejárják a sarkcsilalgot. Ha megnyomod a SHIFT+P -t és rárakod a 64x-es idõgyorsítást látható a "forgásuk".
Ott a Nagygöncöl ( Nagymedve - Ursa Major ) "seggel" lefelé baloldalt és jobbszélen a kép közepe alatt a Sarkcsillag ( Polaris ).
Az OF-ben beraktak egy csomó felesleges csillagot és totál elszarták. Az AF-ben szintén. Éppen ki lehet venni a csillagképeket, de ehhez képest baromi nehezen. Nem helyes a fényesség.
Néha a kevesebb a több. Remélem az FF5-ben ez is jó lesz.
RV-ben most próbáltam újfent euro kampányt repülni, de a kifutó mellett a gyeprõl majd a hegynek csapódó mirage köteléktõl, valamint a hajnali felszállás közbe bekövetkezõ fehér dobozzá válló objektumok, valamint az ész nélkül repkedõ wingmanóók, és a talajszinten gokartozó mi-24hind's-tõl újfent elment a kedvem. Arról nem is beszélek hogy a helókra kilõtt aim-9m rakettya kis gondolkodás után eltünt mintha pilonon se lett volna, avagy az akárhogy állítgatom az idõzítést fel nem robbanó "dumb" bombákról😊
Már bocsi ,de megint AF-et emlegetem amihez képest ez k*****-ra bugos.
Viszont nagyon tetszik a grafikája<#zavart1>#zavart1>
Meg az a rengeteg idióta fegyver kombináció más feladatokra beosztott gépeknél...
Van az MFD alján a szép kövér zöld téglalap. ( alul jobbról a 2. ) Az alatti gombra bökjél és elõtûnnek a funkciók. Innentõl ugyanaz, mint AF-ben vagy RV-ben. Vannak azért eltérések az OF avionikában.
Az OF fórumán van egyébként weapons oktatás topic ( angolul ).
A2G-Master Arm-LGBkiválaszt-Tgpre átmászik
Erre azt írja, hogy Not Soi meg még talána azt, hogy ready v vmi hasonló?
Jó szájbarágósan vmi OF guru vakerolja má' el szeginy nigger kisköcsögnek😊))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Egyébként a régi FF3-ban is ugyanez a bug megvolt az éjszakai 2D-s kabinnal. Úgy volt orvosolva, hogy az add-on cockpit installban voltak gifek az éjszakai kabinhoz is. Kézi úton kellett babrálni, hogy jó legyen. Az FF4 megoldotta.
OF-ben meg nagyon jó a 3D-s kabin, azt használom csak éjszaka.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ja lehet hogy a BMS-hez megoldható a net. Majd megnézzük. Megint van egy ötletem.
Night pit mod:
😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Most visszaraktam anélkül. Elkezdtem egy buglistát írogatni, most összehasonlítom, hogy azok nélkül is jelentkeznek -e.
Köszi Vipera.
Szvsz elég pofás darab az OF,annyira nem vészes az fps különbség
Aztán jöhet a <#pias>#pias>.
Én írtam le neki az OF telepítést privátban, hogy mit és hogyan kell felrakni illetve letölteni.
Scott: a Texel Bias Fix a graphics - Advancedben van. A többi opcióval csínján, mert FPS esést okoz gyengébb masinán.
De valaki eltudná magyarázni mi a magasságos zeusz szent seggluykáért
ilyen recések a betûk a hudon,az mfdken,meg a deden?
Nemtudok gyakorlatilag semmit se leolvasni.
Ha kiadják az FF5-öt ott válás lesz :-)
Azért remélem kiadjátok <#vigyor3>#vigyor3>.
Abban legalább nincs graf. bug meg CTD sem volt még...
De ha telerakom kabinokkal<#eplus2>#eplus2>! Meg a 3D Superpit!!! majd ad neki
<#boxer>#boxer>
Meglepõ, de nekem a BMS 1.03 jön be legjobban.
Eleve F16-al repkedek fõleg. Az idõjárás hibátlan, a kabinok is jók és atomstabil a cucc. A gépigény meg nokedli. A képeken láthatod #19401
mind1.. ha ilyen gondok vannak, akkor ez még bõven ráér<#zavart1>#zavart1> TÖBBET NEM HOZOM FEL! max kiadás után😊
Viper: prószáltam az OF 4.5-öt de 5perc játék után CTD-vel elköszönt😊 érdekes módon szépen futott, csak hát így kampányt kezdeni, az felejtõs számomra.
Black SZarka kijöhetne már... újra tanulni a repülést az hev fán lenne😊
Na megyek vissza tüntetni<#idiota>#idiota>
Még ez sem igaz. Még most sem DX7 a talaj, pedig ez lenne a legfontosabb talán.
- AI az FF4-ben két Maverick ellövése után mindig unable-t mond. --> Az egyik fõ fegyver cipelése AI-on 100%-san tönkrevágja a játékot. Beta I-ben ez fixálva volt. Most beta II-ben a HARM csinálja ugyanezt.
- AI szarul használja a fegyvereket, amikor sorozat oldás kéne akkor sem azt csinálja.
És ez még csak két AI gond volt, de már ez nagy gebasz. Ehhez képest a képernyõ szélén s csík semmiség szerintem. És akkor ott van még az adatbázis hiba, az ATO szar és lényegtelen küldetések garmadáját csinálja, stb.
Abban is látszik icipicit, de lényegesen jobb, mint RV-ben. Már ha bírja a géped.
A raktár 2-ben van 4.5-ös One Click Installer és javítás is arra. 4.5 patch néven. Én még rátettem a 4.6 fájlokat is - bemásolós. Sok plusz dolog van benne és új konfig editor.
A grafikus részeknél van amit szívem szerint visszaállítanék a régebbire, mint pl. a kifutó textúrák. A középsõ szekció a régi. Ez még sajnos nem lett befejezve. Vájtszemûeknek ez is szemet szúr, de annyira nem zavaró.
Totál új grafikai engine-t írtak hozzá ha jól tom, meg modelleket is.. azért nemhiszem hogy erre nem lehetne mit lépni, de ha nem hát nem..
Az a baj, hogy még mindig nem vágom hogy mire gondolsz. Mert mintha két eset lenne. Egy a kabin miatt és egy általánosan. Ha a kabin képei okozzák az javítható. A másikkal nem tudom mit lehet kezdeni. Majd írok rá. Õszintén szólva engem kicsit "bõszít", hogy ilyen kicsinységet hozol fel állandóan. A játszhatóságot sehogy sem befolyásolja. Még videókészítés alatt sem tûnik fel legtöbbször... Ennél SOKKAL súlyosabb és fontosabb dolgok vannak..