52965
  • Molnibalage
    Nem. Ez csak exe. Az exe-nek és adatbázisnak is van kapcsolata. Az A2.0 is csak az akkori fix exe-vel stabil, ha jól emlékszem. Azzal viszont állatira. Most is azt tapasztaltam, mint A2.0 alatt. Ahol eddig CTD vagy sejthetően CTD helyzet volt ott most egy nagyon pici FPS ugrás van és nincs CTD.
  • Solt
  • polluxware
    menthetetlenek...
  • L Viper #26120
    Kész vagyok Zsoltitól, meg Danitól :-)
    Ezek autókáznak FS9-ben, most beszéltem velük :-)))))
  • polluxware
    csak egy exe ennyit változtat? adatbázison buheráltak valmit?
  • Molnibalage
    Ma új teszt exe-t kaptnuk. Első eredmények nagyon bíztatóak. Ott ahol eddig rakásra kaptam CTD eddig egy sem volt.
  • Buren
    A Jane's F-15-re gondol Gundark barátunk. Kellett a játék az iraki helyszínhez.
  • L Viper #26116
    Mondjuk az jó, hogy nem kell már hozzá a Janes F15 is, hogy legyen Irak.
    Bevallom, még nem néztem meg.
  • L Viper #26115
    Pedig lehet és kabin is van ám.
  • Molnibalage
    Milyen 15-sel? Én még az F-14-et sem bírtam soha kiválasztani benne...
  • Molnibalage
    Lehet, hogy van rajta PS-ig, de akkor is elképesztő, hogy hova fejéődött a Falcon 10 év alatt.
  • L Viper #26112
    Anno Seawed moddolgatta. Az SG-s topikjain is sok szó volt ezekről, de már régen.
  • Gundark 1 1
    Kipróbáltam a TSH4-et. Nem akarok izélni de ez egy átba**ás. Tulajdonképpen ez csak egy összesítő pecs, amiben van irak és nem kell pöcskölni a 15össel. Ezt 4 néven kiadni.. Hmm. Az meg hogy új az introvideó, pont nem érdekel. Na majd a Rof :)
  • Willenbrock
    Kicsit off téma:Wings Over Israelhez letöltöttem az Attrition war modot,de csak az Izraeli légierő választható,az Egyiptomi nem pedig elvileg azt is lehetne.Mig 21-25 csomagok telepítve,single módban működnek is.(a 25-ös fülkéjét szintén szépen megcsinálta valaki egyébként)
    Ha valaki vágja a témát vagy ismer valakit aki foglalkozik ezzel az legyen szíves tanácsot adni.Off vége:-)
  • arrow19

• repvez
    nekem megvan, de még nem tettem fel nézz körül a kalozok öblében én ott futottam vele össze :D
  • DonZorro
    Nos Srácok, ha már ennyire FS megy, egy kérdés:
    EZ nincs meg valakinek? Vagy link a letöltéshez?
  • zsoltfireman
    FS9...már a földön is.....
  • Molnibalage
    Nem. A Falconnal sem igazán jelen állapotában. Időm sincs rá, más élvez most prioritást.
  • polluxware
    lassan FS9 totyik lesz itten..:)

BALÁZS!! te játszol FS9-el?
  • L Viper #26103

Ráadásul minőségi, igényes munka!
  • zsoltfireman
  • Gundark 1 1
    Nekem tetszik. Főleg az A10es, de jópofa a B2 is, amilyen genyó feje van
  • polluxware
    EZZZKÉSSSZ van
  • Scottt
    OMFG:O
  • zsoltfireman
    Vazzzeg....Jóóóóó!
  • Molnibalage
    Atyaisten....
  • zsoltfireman
    Recon...
  • DANIELE
    Szomszédolás

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • polluxware
    visszaszívom amit múltkor mondottam erről..

néhány dolgot tényleg jó lenne "pontosítani"
  • Molnibalage
    Az már említettem, hogy az AIM-7 rakéták égésideje irreálisan rövid? Nem tudom, hogy ez mikor lesz javítva pedig elég egyszerű. Valami adat jó lenne erről, már a többi rakéta adata is nem'tom, hogy honnan jön.

(8 iőpontban van megadva a tolóerő, az időpontok tetszőlegesek lehetnek. Most kb. 5 másodpercig van számottevő tolóerő. Az AIM-7M és AIM-9M égéisideje szinte azonos. Vicc...)
  • polluxware
  • Solt
    Értelek, csak én nem neked válaszoltam! :)

Nálam, ha lefagy, akkor az asztalon találom magam... ennyi... :S
  • polluxware
    értelek.. szuper, csak én nem ezt kérdeztem

nálatok az úgynevezett CTD az ff5 akármilyen verzsönjénél úgy jelentkezik hogy kidob az asztalra egy csinál egy log fájlt?

ctd tudom mi úgyhogy az előzőt idézőjelesen fogd fel

nálam példul eddig a natív CTD helyett csak egyszerűen lefagyott a kép, és sehova

aztán feladatkezelő-> és lelőttem a nem válaszoló taskot (ff5)

namost tegnap ugyanezt csinálta a "stabil" alfánál is, tehát felmerült bennem a kérdés hogy Vista a ludas

tehát ilyet csinált már másnak is?

• Solt
    Nálam ilyen gondok nincsenek, én csak ezt mondom, illetve reagáltam Balázs általánosítására...

Nálam a recept: Minden program gyári, semmit nem használok, ami buherált... :)
  • L Viper #26088
    Remélem jó lesz egy Alfás multi, gebaszok nélküli
  • polluxware
    Neee Neee Neee ebbe menjünk bele...

én csak azt kérdezem hogy ilyen jellegű lefagyás volt e olyannak alfa, vagy final ff5 alatt amit XP 32-bit, vagy XP64bit alatt volt futtatva..

példul Vistánál az a gond hogy a 3-4. indításnál setét képernyő fogad pedig holott hallom hogy nem fagyott le.
    vagy hogy a menüben a felfegyverzésnél eltünnek a menüpontok..
  • Solt
    Az a fránya általánosítás... csak azt tudom mondani, hogy nálam a 64 bites immáron 2. éve hibátlanul fut... egy általam játszott játékkal sem volt bajom a Vista miatt...

• Molnibalage
    Mármint az új? Grafikailag biztos nem, buxfixek történhettek. Semmi sem gátol meg engem az A2.0 élvezetében.
  • Molnibalage
    Én soha. A Vistát meg el kéne felejteni. Fel nem fogom miért erőltetik egysek főleg, ha Falconozni akarnak. Falcon utálja a Vistát. Lehet, de egyáltalán nem ajánlott kategória.