52965
  • Molnibalage
    Horus módosítva tajvanira. Asszem zsolti csinálta. A preview threadben volt, csak derstef sávszélessége ehónapra betelt a képmegosztón.

A final verzió ez lett.

Ez akkor jó lesz?

• L Viper #26162
    Jobb, sokkal jobb, de a general... lehet még kisebb, hogy harmonizáljon a lockheed...-al :-)

Ritka szép banner lesz ez
  • polluxware
    26129es hozzászólásban lévő első két képen!

milyen skinek azok? Horus? vagy milyen?
  • polluxware
    general dynamics is mehet kisebb betűkkel:)

én csak kérdeztem ám, nemazé hogy berakd... bár mosmán mind1

jó az ott
  • Molnibalage

Picit kisebb betűk.
  • Molnibalage
    Mehet a csere? Nekem ez az új jobban bejön. Olyan, mint egy igazi felvarró. Jó zsúfolt. :)

Valahogy sokkal Falconosabb hangulata van. Bár ez lehet, hogy csak az újdonság varázsa.
  • L Viper #26157
    Jó nagyon.
    Esetleg a General Dynamics kisebb legyen és elég a felirat. A long live... már sok szerintem.
  • Molnibalage

Nos?
  • Molnibalage
    Esetleg még egy Long live Falcon 4 középre?
  • Molnibalage
    Akkor ez jobb?

• L Viper #26153
    A felső képen a beton és a megnőtt fű olyan oroszos.
    Azon az oldalon láttam ilyen képeket. A 16-ost Zsolti rakta oda :-)
  • Molnibalage
    Valóban ők alkották meg a gépet, de igazán sikeres már a Lockhedd színeiben lett. Meg a logójuk is kevésbé szép..
  • zsoltfireman
  • zsoltfireman
    Rögtön az elején.........
  • polluxware
    nemaz...

az F-16
  • L Viper #26148
    Szovjetszkij reptér az Asim.ru -ról :-)
  • L Viper #26147
    Ez elképesztően jó lett ! Benne van a Falcon feeling. Nagyon tetszik.

• polluxware
    de miaza lokhíd martin?

nem Generel dinamiccse kéne?
  • polluxware
    ez fsx vagy fs9?

ha fs9 akkor -> link
  • Molnibalage
    Mozgalmasabb. Átjön az, hogy a világ ÉL!
  • zsoltfireman
    Nekem is tetszik,de az előző is nagyon!
    Mondjuk én csak F-16-sokból állítottam volna össze a képet....
    De ez is szép
  • DANIELE
    Szerintem nagyon jó.
  • Molnibalage
    Megpróbálhatom picit a kép jobb oldalát használni,hogy a Falcon4.0 és az MP középen legyen. Akkor viszont szűkül a hely a túloldalt...
  • Gundark 1 1
    Nekem tetszik :) Olyan falkonos :)
  • Molnibalage
    Ehhez mit szóltok első körben?

• zsoltfireman

• Gundark 1 1
    Miattam nem kell fáradni :) Csak megjegyeztem hogy mindig a 16os a banner :) Majd a legközelebbi multin a parkolóban fotózhatsz mindenkit amikor mindenki mással megy :P Legközelebb akkor OF, meg alfa? Már csak hogy mivel készüljek :)
  • Molnibalage
    Meg tudom én ezzel is csinálni, max. kisebbek lesznek a feliratok.
  • Gundark 1 1
    Valami olyan tuti kép kéne mint ez :) Előtérben és nagyban mindenképp egy 16os mert ez a játékunk fő madara, de a háttérben lehetnének kicsiben a többiek, hogy lássák hogy van :) Ilyen szempontból ez a "parkolós kép" jó. No meg ha valami szép fény van az sem rossz :) Nem aggódom én, sok itt a művészlelkű lantlény errefelé :)
  • Molnibalage
    Itt van. Rosszul emlékeztem, ezt nem Vapor csinálta.
  • Molnibalage
    Megpróbálhatom akkor kicsit átvariálni, hátha összejön. Igazság szerint jobb, mint az én shotom bár az ősrégi akkor még Tornado sem volt.

Csak nagyon alacsony, hova rakjam a sok logót? El kéne kérni az eredetit a készítőtől hátha az még fullos magasságú.
  • Gundark 1 1
    Az alsó még bannernak is jó lenne :)
  • Molnibalage
    Nem én csináltam. A screenshot topikban az FF fórmuon csinálta egy tag. V-vel kezdődik a nicje. Küldök majd neki alapanyagot ilyen screenekhez.
  • DANIELE
    Balázs, az alsó képet, hogy csináltad az nagyon bejön nekem.

• Molnibalage
    Ezek már voltak?

• Molnibalage
    Na, asszem hagyom a picsába az extrát, ha ez így megy tovább. Már megint blokkolták a redviper accountot. Múltkor tényleg volt egy meg nem osztott file a 10 éve sévforduló movie. Egyik este tettem fel és elfelejtettem szólni Rougeblade-nek, hogy rakja fel a linket. Múlt hétet 3-szor ellenőriztem a linkeket és nem találtam meg nem oszott tartalmat. Most vagy én vagyok vak vagy ők...

Inkább felrakok MF-re mindent és felejtsük el ez a bohóckodást. Van egy olyan tippem, hogy azt akarják elérni, hogy fizessen nekik az ember elő.

• Molnibalage
    Ja, hogy ez saját? Azt hittem, hogy a screenshot thread-ből van ahol egy srác szép PS-elt képeket csinál. Akkor is szép. Kár, hogy nem 1280x960-as. :(
  • arrow19
    Van rajta kis kontraszt allitas :) amugy sajat screenek,de en ugy tudom hogy a kontrasztot lehet allitani egy util progival a jatekban....
  • polluxware
    nagyon szép.. de inkább a patch-re kéne ráfeküdni:)
  • Molnibalage
    FF logo intro.