Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AF szintû netkapcs.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Baromi jók a földi egységek harcai. Füstök, fények a ködön átvilágítanak:

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gondolom ezek azért rakta fel mert ahogy olvasom még kezdö a MAX modellezésben és tanácsokat kér a többiektöl.Mivel itt a modellezésen van a hangsuly és a forumozok 90%-a azt sem tudja hogy mi a falcon4.
Én meg azt kérem hogy te ne áruld be ezt a forumot az FF teamnél, nehogy szankciokat vessenek ki erre a srácra amiért postolta ezeket.Én szurkolok neki hogy tudjon minél több gépet kicsinositani.
Egyébként innen tudom hogy õ csinálta az F22-est:
kabin 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ö csinálta az F22-est is az FF5-be remélem belejön a modellezésbe a srác és tolja majd a javitott modelleket a gamába.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Jó lenne még Zaccos és Pzolika csendes társak is ráérnének. Meg persze még a többiek is.
Ugyhogy nagyon nem tudok jönni multira mostanában.
UI:Akinek lenne Mig21-eshez modelje FS04 vagy FSX-hez az szoljon.Lehetöleg a jobbik fajta amiben hasonlo az inditási procedura az igazihoz.A tanulmányaimhoz nagy segitség lenne.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez a csákó már sokkal inkább szerencsésebb.
Ha az a 12,7-es lövedék egy picit arrébb találta volna el, akkor már nemigen lehetne fenn youtubén a vidi.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A tgp képét a külsõ conf editorban kell engedni, de meghal az fps ráta.
Így kell installálni.
Ja és nem bírja a T&L beállítást.DX5-6 keverék. A BMS-ek sem szívlelik mindig.
A fura az, hogy T-Rex cimbivel volt erre egy terv. Aztán Ara közölte, hogy aztán mégsem. Zavaros a helyzet. Legrosszabb esetben magam intézkedem.
Nem lesz itt soha normális 4.6.
Az old sounds az mást jelent de azt, hogy vissza FF3-ra. Az már az SP-ben is benne volt. Mellesleg az sem segített...
A hangok egy kattintással átállíthatóak a régiekre a konfig editorban.
Nálam a füst is hibátlan, a flare is szép.
A multikód lehet jó, de az szart sem ér instabil kampánnyal. Dogfightra a többi is tökéletes.
Ezt a verziót használom, szedd le ezt: OF4.5-OCI.zip innen:
http://falcon.tonych.info/OpenFalcon/of4.5.One.Click.Install/
Aztán peccseld meg ezzel: OF4.5Patch.zip itt találod :
http://falcon.tonych.info/OpenFalcon/of4.5/
Csak rá kell másolni, felülírni.
Én ezeket is ráraktam, mert nem csupán grafikus javítások, hanem új konfig editor is van benne:
4.6files.7z itt van : http://falcon.tonych.info/OpenFalcon/of4.6/
Ezzel a kombóval sokat javult az FPS. Játszható a hadjárat a gépemen, ha nem lennék rá kiakadva a hülyeségei miatt.
Akkor már inkább BMS 1.03 :-)
Ezzel szemben mit ad az OF?
- Az OF tényleg szebb 3D modellekkel rendelkezik egyes esetekben és szebb skinekkel. (Bár máig rejtély nekem, hogy miért nem voltak képesek a szép F-15C modellt alárakni az F-15A alá....)
- Jelenleg jobb MP kód.
- Részletesebb avionika.
És mi az ára és hátrányok?
- Bûnszar hangok, nem lehet rendesen belõni. Valami mindig vagy túl halk vagy hangos. MINDEN szép és jó a gépemen, de ez alatt összevissza recsegett a hengfalam.
- 0 FPS átlagos gépeken. Egy képregény az egész.
- Instabil, mint állat. A beta FF verziók stabilitása nagyobb.
- Kevesebb kabin van hozzá.
- Az én gépemen olyan az UI mint az FF4 elsõ kiadásában. Összevissza szaggat és az idõgyorsítás felrakása után nincs elég prociidõ bármit tenni. Marad a reset...
- A szépséget embertelenül részletes 3D modellel és 2048-as skinekkel éri le. --> lásd képrgény
- A füstmodellje egy rossz vicc még mindig az FF4-hez képest is.
Szépek az elõnyök csak az ára nagy. Az FF széria olyan gépen amin az OF megy 200 FPS-sel játszható. Ez nem vicc. Bátyus gépén a Crysis ment, de OF alatt az üres terepen néha 24 FPS volt. FF 5.0 beta alatt Fraps felvétel alatt (!!!) 16-szoros AA és AF mellett 2 gépes dofightban 1280xakárhányban 60FPS-sel vett fel. Eh...
Nekem is ment elsõre minden csak az elején oda kellett figyelni egy kicsit.
Jöhetne már az a qrva FF5 vagy a blekk sárk.De legalább a DN4ever 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azért megjegyzem, hogy én nem olvastam és mégis sikerült elsõre megcsinálni majdnem mindent. 😊
Az OF Docs mappájából kell összevakargatni checklistekbõl, meg a régi pdf-ekbõl, mindent, vagy az OF fórumot bogarászni. Pedig pont ehhez kéne legjobban egy komlett manuál, mert nagyon más sok dolog, mint a többi Falcon verziónál.
A TGP stndby módba volt.Átkapcsolom erre ez fogad:
A mavericknél szintén ilyen fekete képernyõ fogad.Adjátok kifele az FF5-t😊