52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#26163 Horus módosítva tajvanira. Asszem zsolti csinálta. A preview threadben volt, csak derstef sávszélessége ehónapra betelt a képmegosztón.
A final verzió ez lett.
Ez akkor jó lesz?
-
#26162 Jobb, sokkal jobb, de a general... lehet még kisebb, hogy harmonizáljon a lockheed...-al :-)
Ritka szép banner lesz ez -
#26161 26129es hozzászólásban lévő első két képen!
milyen skinek azok? Horus? vagy milyen? -
#26160 general dynamics is mehet kisebb betűkkel:)
én csak kérdeztem ám, nemazé hogy berakd... bár mosmán mind1
jó az ott -
Picit kisebb betűk. -
#26158 Mehet a csere? Nekem ez az új jobban bejön. Olyan, mint egy igazi felvarró. Jó zsúfolt. :)
Valahogy sokkal Falconosabb hangulata van. Bár ez lehet, hogy csak az újdonság varázsa. -
#26157 Jó nagyon.
Esetleg a General Dynamics kisebb legyen és elég a felirat. A long live... már sok szerintem. -
Nos? -
#26155 Esetleg még egy Long live Falcon 4 középre? -
#26154 Akkor ez jobb?
-
#26153 A felső képen a beton és a megnőtt fű olyan oroszos.
Azon az oldalon láttam ilyen képeket. A 16-ost Zsolti rakta oda :-) -
#26152 Valóban ők alkották meg a gépet, de igazán sikeres már a Lockhedd színeiben lett. Meg a logójuk is kevésbé szép.. -
#26151 -
#26150 Rögtön az elején......... -
#26149 nemaz...
az F-16 -
#26148 Szovjetszkij reptér az Asim.ru -ról :-) -
#26147 Ez elképesztően jó lett ! Benne van a Falcon feeling. Nagyon tetszik.
-
#26146 de miaza lokhíd martin?
nem Generel dinamiccse kéne? -
#26145 ez fsx vagy fs9?
ha fs9 akkor -> link -
#26144 Mozgalmasabb. Átjön az, hogy a világ ÉL! -
#26143 Nekem is tetszik,de az előző is nagyon!
Mondjuk én csak F-16-sokból állítottam volna össze a képet....
De ez is szép
-
#26142 Szerintem nagyon jó. -
#26141 Megpróbálhatom picit a kép jobb oldalát használni,hogy a Falcon4.0 és az MP középen legyen. Akkor viszont szűkül a hely a túloldalt... -
#26140 Nekem tetszik :) Olyan falkonos :) -
#26139 Ehhez mit szóltok első körben?
-
-
#26137 Miattam nem kell fáradni :) Csak megjegyeztem hogy mindig a 16os a banner :) Majd a legközelebbi multin a parkolóban fotózhatsz mindenkit amikor mindenki mással megy :P Legközelebb akkor OF, meg alfa? Már csak hogy mivel készüljek :) -
#26136 Meg tudom én ezzel is csinálni, max. kisebbek lesznek a feliratok. -
#26135 Valami olyan tuti kép kéne mint ez :) Előtérben és nagyban mindenképp egy 16os mert ez a játékunk fő madara, de a háttérben lehetnének kicsiben a többiek, hogy lássák hogy van :) Ilyen szempontból ez a "parkolós kép" jó. No meg ha valami szép fény van az sem rossz :) Nem aggódom én, sok itt a művészlelkű lantlény errefelé :) -
#26134 Itt van. Rosszul emlékeztem, ezt nem Vapor csinálta. -
#26133 Megpróbálhatom akkor kicsit átvariálni, hátha összejön. Igazság szerint jobb, mint az én shotom bár az ősrégi akkor még Tornado sem volt.
Csak nagyon alacsony, hova rakjam a sok logót? El kéne kérni az eredetit a készítőtől hátha az még fullos magasságú. -
#26132 Az alsó még bannernak is jó lenne :) -
#26131 Nem én csináltam. A screenshot topikban az FF fórmuon csinálta egy tag. V-vel kezdődik a nicje. Küldök majd neki alapanyagot ilyen screenekhez. -
#26130 Balázs, az alsó képet, hogy csináltad az nagyon bejön nekem.
-
#26129 Ezek már voltak?
-
#26128 Na, asszem hagyom a picsába az extrát, ha ez így megy tovább. Már megint blokkolták a redviper accountot. Múltkor tényleg volt egy meg nem osztott file a 10 éve sévforduló movie. Egyik este tettem fel és elfelejtettem szólni Rougeblade-nek, hogy rakja fel a linket. Múlt hétet 3-szor ellenőriztem a linkeket és nem találtam meg nem oszott tartalmat. Most vagy én vagyok vak vagy ők...
Inkább felrakok MF-re mindent és felejtsük el ez a bohóckodást. Van egy olyan tippem, hogy azt akarják elérni, hogy fizessen nekik az ember elő.
-
#26127 Ja, hogy ez saját? Azt hittem, hogy a screenshot thread-ből van ahol egy srác szép PS-elt képeket csinál. Akkor is szép. Kár, hogy nem 1280x960-as. :( -
#26126 Van rajta kis kontraszt allitas :) amugy sajat screenek,de en ugy tudom hogy a kontrasztot lehet allitani egy util progival a jatekban.... -
#26125 nagyon szép.. de inkább a patch-re kéne ráfeküdni:) -
#26124 FF logo intro.