Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Húúú, ha kétszer ennyibõl dolgozhattam volna... 😊
Jantar 2B
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ezek a modellek elég furcsák. A B1 már több ezer poligonból áll, és még nincs szárnya...
Nem fényezni akarom magam, de csináltam már pár modellt szimulátorokhoz, és az optimalizálás elég kemény dió. Nem szabad bonyolult modellbõl kiindulni, és aztán butítani... Fordítva kell csinálni.
AF szintû netkapcs.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Baromi jók a földi egységek harcai. Füstök, fények a ködön átvilágítanak:

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gondolom ezek azért rakta fel mert ahogy olvasom még kezdö a MAX modellezésben és tanácsokat kér a többiektöl.Mivel itt a modellezésen van a hangsuly és a forumozok 90%-a azt sem tudja hogy mi a falcon4.
Én meg azt kérem hogy te ne áruld be ezt a forumot az FF teamnél, nehogy szankciokat vessenek ki erre a srácra amiért postolta ezeket.Én szurkolok neki hogy tudjon minél több gépet kicsinositani.
Egyébként innen tudom hogy õ csinálta az F22-est:
kabin 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ö csinálta az F22-est is az FF5-be remélem belejön a modellezésbe a srác és tolja majd a javitott modelleket a gamába.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Jó lenne még Zaccos és Pzolika csendes társak is ráérnének. Meg persze még a többiek is.
Ugyhogy nagyon nem tudok jönni multira mostanában.
UI:Akinek lenne Mig21-eshez modelje FS04 vagy FSX-hez az szoljon.Lehetöleg a jobbik fajta amiben hasonlo az inditási procedura az igazihoz.A tanulmányaimhoz nagy segitség lenne.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ez a csákó már sokkal inkább szerencsésebb.
Ha az a 12,7-es lövedék egy picit arrébb találta volna el, akkor már nemigen lehetne fenn youtubén a vidi.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A tgp képét a külsõ conf editorban kell engedni, de meghal az fps ráta.
Így kell installálni.
Ja és nem bírja a T&L beállítást.DX5-6 keverék. A BMS-ek sem szívlelik mindig.
A fura az, hogy T-Rex cimbivel volt erre egy terv. Aztán Ara közölte, hogy aztán mégsem. Zavaros a helyzet. Legrosszabb esetben magam intézkedem.
Nem lesz itt soha normális 4.6.
Az old sounds az mást jelent de azt, hogy vissza FF3-ra. Az már az SP-ben is benne volt. Mellesleg az sem segített...
A hangok egy kattintással átállíthatóak a régiekre a konfig editorban.
Nálam a füst is hibátlan, a flare is szép.
A multikód lehet jó, de az szart sem ér instabil kampánnyal. Dogfightra a többi is tökéletes.
Ezt a verziót használom, szedd le ezt: OF4.5-OCI.zip innen:
http://falcon.tonych.info/OpenFalcon/of4.5.One.Click.Install/
Aztán peccseld meg ezzel: OF4.5Patch.zip itt találod :
http://falcon.tonych.info/OpenFalcon/of4.5/
Csak rá kell másolni, felülírni.
Én ezeket is ráraktam, mert nem csupán grafikus javítások, hanem új konfig editor is van benne:
4.6files.7z itt van : http://falcon.tonych.info/OpenFalcon/of4.6/
Ezzel a kombóval sokat javult az FPS. Játszható a hadjárat a gépemen, ha nem lennék rá kiakadva a hülyeségei miatt.
Akkor már inkább BMS 1.03 :-)
Ezzel szemben mit ad az OF?
- Az OF tényleg szebb 3D modellekkel rendelkezik egyes esetekben és szebb skinekkel. (Bár máig rejtély nekem, hogy miért nem voltak képesek a szép F-15C modellt alárakni az F-15A alá....)
- Jelenleg jobb MP kód.
- Részletesebb avionika.
És mi az ára és hátrányok?
- Bûnszar hangok, nem lehet rendesen belõni. Valami mindig vagy túl halk vagy hangos. MINDEN szép és jó a gépemen, de ez alatt összevissza recsegett a hengfalam.
- 0 FPS átlagos gépeken. Egy képregény az egész.
- Instabil, mint állat. A beta FF verziók stabilitása nagyobb.
- Kevesebb kabin van hozzá.
- Az én gépemen olyan az UI mint az FF4 elsõ kiadásában. Összevissza szaggat és az idõgyorsítás felrakása után nincs elég prociidõ bármit tenni. Marad a reset...
- A szépséget embertelenül részletes 3D modellel és 2048-as skinekkel éri le. --> lásd képrgény
- A füstmodellje egy rossz vicc még mindig az FF4-hez képest is.
Szépek az elõnyök csak az ára nagy. Az FF széria olyan gépen amin az OF megy 200 FPS-sel játszható. Ez nem vicc. Bátyus gépén a Crysis ment, de OF alatt az üres terepen néha 24 FPS volt. FF 5.0 beta alatt Fraps felvétel alatt (!!!) 16-szoros AA és AF mellett 2 gépes dofightban 1280xakárhányban 60FPS-sel vett fel. Eh...
Nekem is ment elsõre minden csak az elején oda kellett figyelni egy kicsit.
Jöhetne már az a qrva FF5 vagy a blekk sárk.De legalább a DN4ever 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"