52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#26203 Ez "LAGO F-16" ? -
#26202 Taiwan preview
PM-ek szétmentek. :) -
#26201 Wampus sempai mintha te említetted volna, hogy van a B 2 0-hoz hasonlú témájú E-bookod,azt felrakhatod ha lesz időd:) -
#26200 Én is megpróbálnám.... -
#26199 pm ment :) -
#26198 Jöhet nekem is. -
#26197 dede -
#26196 Komolyan mondom bezombulok és most telerakom a fórumot FF5.0 és OF screenekkel. :)
Teszt exe-t senki nem akar? -
#26195 -
#26194 Jó ez az új logó. Valamiképpen szimbolizálja a falcon-életet. Balázs ne keseredj el :) Még igy is a legkomplexebb avionikával rendelkezünk :) A naval szimet végülis könnyű lenne elintézni, úgy hogy nem teszitek repülhetővé a hordóról a gépeket. Persze kiesés, de 18asokat lehet a szárazfődre is telepiteni (Marines Rulez:)
-
#26193 -
#26192 Itt a Falcon-t értettem. Konkrétan?
1 - SARH modellezés nem rakétafüggő sajnos, hanem az indító gép radarjától függ. Magyarán, ha F-15C-re raksz egy AIM-7E-t (ezt persze nem lehet) vagy AIM-7F-et vagy AIM-7M-et totál ugyanaz lesz a zavarvédettésge stb. Tehát a SARH szenzormodellezés valójában a hordozógéptől függ. Na ez így nagyon nem igaz... Ez addig jó amíg egy gép csak egy generációba tartozó raksit hordoz.
2 - HOJ modellezés totál hiányzik. Kipróbáltam. Bárki bármit mond, nem működik. Csak egy felirat a HUD-on semmi más.
3 - Radarkeresztmetszet szinte teljesen állandó. Szemból 100% távolodó célnál asszem 75%. Ennek gépenként kéne egyedinek lenni (becslés a gép geometria alapján) és legalább 4 törésponttal modellezve 0-180 fokos rálátásból (és akkor csak síkmodell lenne ez, mert az hogy a gép alulról vagy felülról látszik azt leszarjuk)
4 - Az IR szenzoroknál is távolság számít a magassággal asszem egyáltalán nem számol most rálátás szempontjából. Biker küldte még ezeket 1.5 éve, de ő már nem FF tag.
5 - A haditengerészeti modul totál hiányzik, de ez a modern SAM-eknek kellene. Ez mit jelent?
5/1 - Hajóknak nagyobb bubble (most 40 mérföld, de 80-120 kéne alsó hangon) és sokkal agresszívebb légvédelem.
5/2 - Nagy rakéták látszanak a radaron, hogy lehessen támadni őket. Az SA-10/12, SA-15 valószínűleg már a HARM méretű rakétákat képesek támadni, mert a hajóra telepített rendszer ezekből simán képes erre. A hajóknek ez a képessége teljesen hiányzik. Ehhez nagyon komoly AI fejleszés is kéne.
5/3 - Akkor viszont kell radaros AG rakéta modul. Ez nincs.
5/4 - Hajóra is kell chaff.
(A Falcon nem naval sim...)
6 - A Mav szim kicsit túlzó, nincs pontatlanság bevie a rendszerbe. Ha nem a bugról beszélünk 100% a találati aránya a rakétának, ha kinematikai paramétereken beülül van a cél. TV és IR szenzor nincs megkülönböztetve. Az orosz Kh család lézeres rakétái hiányoznak. Optikai bomba az lesz elvileg Mav szenzorral ahogy az AGM-123 (és AGM-130 is asszem) működik most is.
7 - Egyes gépeken a lézeres célzás rálátása korlátozott. Ez nincs leszimulálva a szeparált avionika hiánya miatt.
8 - Modern gépeken nincs az rakétaindításra figyelmezető IR rendszer szimulálva.
9 - Az AI tökéletes lát éjszaka is! MANPAD pont olyan effektív éjszaka, mint nappal. Vicc. Valóságban látni kell a célt amire indítasz.
10 - Időjárás csak grafika. Sem az általános időjárási helyzet, sem a helyi zavarok (felhők) nem blokkolják egyik fegyvert sem, sem az AI vizuális felderítését. A Nap a padlockot blokkolja.
11 - Padlock nagyon felülmodellezett. 8 mérföldről bármire lockolhasz, akár éjszaka is... A gépeknek van vis. sig értéke az AI eyeball szimulációhoz. Ezt bele kéne rakni a padlock kódba.
stb. Látható, hogy milyen iszonyatosan sok dolog hiányzik a sok modellezett dolog ellenére is. -
#26191 Egy fontos felfedezés.
A legutolsó exe-val csináltam, de erős a gyanúm, hogy ez minden verzióban igaz.
Akkor egy komoly szabálysértési eljárás jön. Ki akarja kipróbálni a két legutóbbi exe-t? Ti tutira többet repültök vele, mint én. Minden tapasztalat jöhet a mailcímemre (kivéve Crashlog, mert az mutatja, hogy nem tőlem van...) A stabilitást kéne csak vizsgálni első körben. Eddig 5 bevetésem volt és CTD eddig csak egy esetben volt mikor a játék egyszer nem töltött be egy bevetés után. Ez viszont nem 3D világ hibája hanem valami másé. -
#26190 Ne légy barbár és a repülőgép hordozót ne hívd anyahajónak. Az anyahajó az egy másik dolog. A hornet ideális leszállósebessége 135 csomó. Ezt beleverik az emberebe a DI és a Janes után :) A DI legalább 10 pontot von le ha nem annyival vágod le. -
#26189 Mint pl??????? -
#26188 Egyértelmű. Ez kikapcsolódni tökéletes.
Zúzni, rombolni csak a Falcon -
#26187 Hoppá -
#26186 Megint új exe van. Akkor most tessék figyelni és kussolni egyszerre. :)
- Added option for B&W MFD TGP and WPN displays. You need to add
set g_bGreyScale 1
to ffviper.cfg -
#26185 Tényleg iszonyat szép. Nekem viszont inkább a tucatnyi nem modellezett dolog hiányzik.. -
#26184 Mai FS9 adagom.
Remélem ilyen effekt egyszer lesz szeretett Falconunkban is. ( A vízre gondolok ) Tudom, nehéz lenne megoldani:
-
#26183 Mondhatod!!! Tudod én nagy kritikus vagyok, de ebbe nem tudok belekötni !
-
#26182 Szerénytelenül mondom, hogy ez kurva jó lett. Cégnél is ez most a háttér a gépemen csak az original széles képen. :) -
#26181 Remélem hamar láthatjuk fent ezt a szép bannert.
-
#26180 150kts -
#26179 FSX-ban van valami navigációs segítség az anyahajós leszálláshoz?Az első feladatban még könnyen leszálltam,de a 2. ködös időben való leszállást mindíg elcseszem.A leszállósebesség mennyi amúgy F-18 nál?Agyamramegy hogy kb 5X rontottam el. -
#26178 Ez már F4.0 és FS9 és FSX topik is egyben. :)
A banner ügyben meg intézkedek. -
netmester #26177 hello emberek miből vannak ezek a szép képek? -
#26176 Erre mit lehet mondani? METÁL :)
-
#26175 -
#26174 Tegnap röppentem egyet az új exevel. Minden fasza volt.
1, AWACS would call Boggies before they took off. - Fixed
2. AWACS would call Ghost Bogies after they are killed - Part Fix. AWACS still calls them out for 3-4 minutes after kill, however if you ask AWACS for 'Picture' or 'Vector to Threat', he will give you Picture Clear.
Egyre jobb. ITO részéhez is készülget fix., de szerintem az még nagyon odébb van. -
Solt #26173 Ez öléggé rendben van! -
#26172 -
#26171 Ez k..va jó :))))
Szép banner! Mikor lesz csere?
Zsolti, az F-16-ra szerverhibát ír. Jó lenne betárolni valahová :) oszt jól leszedem.
Egy multi jó lenne már, bár mint mondottam, itt vidéken túlzottan is kitavaszodott. Azért valahogy szaggatnék időt :)
SuperBug -
#26170 Akko meg a SuperHornet! -
#26169 Nem Flight Deck 5! -
#26168 Úgy látom "bejön" a 2009-es Zinertek cucc :-)
+ Flight Deck 5
-
-
#26166 Nem tudom megcsinálni, hiszen más ps-elt alapanyagát használom ami ráadásul fantasztikusan jó beállítású. -
#26165 Áhh, hagyd már Polli, ez is maga a tökély :-)
Klasszisokkal jobb, mint a mostani.
Azért rakhatna be FS9-ből is valamit, mert mostanában FS9 topik is vagyunk. ( Csak vicc volt ) -
#26164 szerintem a tornado helyett f18 kéne.. meg kéne pár felhő is