Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Azért mindig megtaláljátok azt a területet ahol a legelhanyagolhatobb a változás"
Ezt nem értem. Mire gondolsz itt pontosan?
A vidi alapján a sebességérzetnek is jot tett a grafmotor ujrairása.
Azért mindig megtaláljátok azt a területet ahol a legelhanyagolhatobb a változás <#eplus2>#eplus2>
De attól még be lehet írni nem? Vagy akár egy kis lógó "rudacskát" is be lehetne biggyeszteni mint Vulcan. (Én megcsinálnám az alap modellhez csak akkor valami tutorial-al dobjon meg valaki, fingom sincs hogy kell falcon-os modelleket megmatatni. <#alien>#alien>)
"... 1998-ben még nehezebb volt infóhoz hozzájutni."
Ehhez nincs kétségem.
"Ma leülsz és a neten fél perc alatt többet találsz ami ott van (nyugati gépekrõl)"
De a neten nem nagyon van a szöveg mellé bebiggyesztve egy forgathatós 3D-s modell. <#vigyor>#vigyor>
"Adatbázis, új hadjárat, videók, tesztelés, magyar nyelvû kézikönyv. És ez csak Falcon, mást is szoktam csinálni..."
Sok sikert (zsigert) mindenhez! <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
redviper.extra.hu/MP.part2.rar
Ne postoljátok kintre, ha kérhetném. Amennyiben belefér töltsétek le majd a preview thread-s linkrõl is, hogy Aragorn láthassa, hogy hányan töltik le. Neki fontos lenne.
Igazából lesz egy másik verzió. Ez Wmv codeket használ, de csináltam egy XVid verziót is. Kisebb is és nagyon picivel mintha szebb lenne. Azt még nincs feltöltve azt lesz érdemes megtartani, ha valakinek az a célja.
Sajnos rosszul votl belõve a Track IR ezért a zoom ugrálós, mert egérrel volt a zoom vezérelve. Sebaj, lesz még videó.
Van / volt egy Tacref update project. Pár orosz gépnek már írtam újat, maj befejezem a többit is. Igazából ez a rész kicsit felesleges. 1998-ben még nehezebb volt infóhoz hozzájutni. Ma leülsz és a neten fél perc alatt többet találsz ami ott van (nyugati gépekrõl). Ezért is vállalatam az orosz gépekrõl ezt-azt, mert több érdekességet tudok róla írni. A gond, hogy itt a meló és ezer dolgom van... Adatbázis, új hadjárat, videók, tesztelés, magyar nyelvû kézikönyv. És ez csak Falcon, mást is szoktam csinálni...
Hallod, a B52 H típusánál a TACREF-ben kivették a Devek azt a bejegyzést, hogy 4 db .50-es kaliberû géppuska van beszerelve? A valóságban már a legelsõ H jelzésû gépeknél is egy Vulcan volt, amit az Öböl háború utáni idõkben szereltek ki/selejteztek le. Ez mondjuk az alap Koreai hadjáratoknál irreveláns, de a Vietnámi, Korea '83 illetve Öböl háborús hadszíntereknél fontosabb lenne. (de gondolom ahhoz kell egy újabb B52H a database-ben ami nem lenne mindenki ínyére...)
The old quad-fifty turret was replaced by a new turret with a single 20-millimeter GE M-61 Vulcan six-barreled Gatling-type cannon, directed by an Emerson ASG-21 fire control system. The cannon had a rate of fire of 6,000 rounds per minute and an ammunition supply of 1,242 rounds. The engine-driven alternators were also uprated to 120 kilowatts.
FORRÁS
AF-el tudsz on-line is játszani... Ja és ne hallgass az ellenséges propagandára!
Ti melyik verziót tartjátok a legjobbnak illetve melyik verziót használjátok? Nekem Redviper 1,0,0,4 van fent éppen.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Más: Az elõzetes képek közt egyszerûen nem tudok betelni a 3D-s felhõk látványával. Ez már benne van a Beta 2-ben amit most teszteltek ?
Azért egész jó lett. 😊 Holnap lesz renderelve. Hamarosan jön egy másik is valaki mástól. Ennyit tudok róla eddig.
Egyébként az AF résznél volt tegnap egy kampányküldetés, ahol egy vegyi gyárat kellett támadni. Az hangulatosra sikerült, bár erõs volt a légvédelem és nem sikerült teljesen kiiktatni õket a célkörzetben. Maradt még egy SA-3 -as üteg, meg csöves légvédelem is zargatott.
Rendhagyó módon, irányítatlan rakétablokkokat is vittem szerencsére. A bombázáshoz fel sem mertem volna emelkedni, olyan volt a szitu.
Destroyék lefogták a légvédelmet, én meg berepültem és egy gyors rácsapásban amit tudtam szétlõttem a raksikkal és huss haza.
Sajnos ott képmentésre nem volt idõ :-)
2. A 3D modell elkészítése az egy teljes gép berakásának ciklusából kb. 15-20%-nyi idõ. A többi a skin és a helyes importálás végrehajtása és minden más.
A SW-t azért hasztálta a srác, mert a meglevõ modellt kezte el átalkítani asszem. Hogy most mi van a B-1-gyel nem tudom, de volt és van nála lényegesebb projectje is.
Itt egy repülö modellezési tutor MODO-ban
Sokkal egyszerübben lehet vele dolgokat csinálni mint maxban.
Én meg fel tudok ajánlani 3 nézeti rajzokat és leirásokat több gépröl is, vagy besegiteni a modellezésben.Bár most eléggé behatárolt a szabadidöm.
Jövöre viszont nekiálok mindenképpen egy modellnek.
Solidworks-ben felületalapú modellt készíteni (ami a játékprogramokhoz is kell) nem túl szerencsés, mert testmodellezõ program, nem pedig felületmodellezõ. A srác szenved a SW-ben, és írja, hogy majd MAX-ban optimalizálja... Hát ez nem fog menni, mert újra kell horgolnia az egész modellt.
Persze az õ dolga/ti dolgotok.
Bátorkodnék felajánlani a segítségemet a modellezésben, csak nem tudom, mennyire van rá szükség.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
😊

Húúú, ha kétszer ennyibõl dolgozhattam volna... 😊
Jantar 2B
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ezek a modellek elég furcsák. A B1 már több ezer poligonból áll, és még nincs szárnya...
Nem fényezni akarom magam, de csináltam már pár modellt szimulátorokhoz, és az optimalizálás elég kemény dió. Nem szabad bonyolult modellbõl kiindulni, és aztán butítani... Fordítva kell csinálni.