Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Közben halkan megjegyzem, hogy megint fejlesztés volt nálunk és a 15/15 megabites net immár 30/20 megabitessé nõtte ki magát, szerencsére az ár nem változott. Azthiszem jó multik elé nézünk.

Molnibalage
Fingom sincs, de azér volt. Nem a sávszél a fontos. A ping. Az én szar 256 ADSL (!!) netemmel is repkedtünk már 3-an hadjáratot. A 4 gépes repülés is Jeager 900kbps-es netjén volt. Egy átlagos multi egy 512-ks uploaddal simán lezavarható lesz. Még EGYETLEN egy ugrást sem láttam több órányi repkedés alatt sem. A földön gurulás közben vannak néha apró eltérések. Ez amit láttok ez még amúgy is a régi beta multi kód. Az újabb, még mindig nincs benne tudtommal.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Mekkora volt a sávszélessége a kanadainak?

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Akkor ez helyileg nálunk ettõl csak jobb lehet és az sem rossz. Sõt!
Molnibalage
Durva mi? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Két eseményrõl is van felvétel. Mikor 3-nál több gép van az az elsõ nagymulti alatt készült. Khronik gépe volt a dedikált szerver (õ kanadai asszem) és ott volt indiai, izraeli, osztrák, holland és amerikai is a kötelékben.

L Viper
Balázs, helyileg hol voltak a multi résztvevõi ?
Molnibalage
A sebességérzet az a FOV állítás miatt van. A grafmotor hogyan is befolyásolán ezt? Sehogy. A talaj amúgy is még az alap Falconé még mindig ahogy írtam már párszor...

"Azért mindig megtaláljátok azt a területet ahol a legelhanyagolhatobb a változás"

Ezt nem értem. Mire gondolsz itt pontosan?

repvez
Ahogy látom meg fog alakulni ujra az Air grafiti team 😄
A vidi alapján a sebességérzetnek is jot tett a grafmotor ujrairása.
Azért mindig megtaláljátok azt a területet ahol a legelhanyagolhatobb a változás <#eplus2>
Buren
"Szerintem egy igen közismert tény, hogy az utolsó verzió volt Vulcannal ellátva a többi meg 4 x 12,7-sel."

De attól még be lehet írni nem? Vagy akár egy kis lógó "rudacskát" is be lehetne biggyeszteni mint Vulcan. (Én megcsinálnám az alap modellhez csak akkor valami tutorial-al dobjon meg valaki, fingom sincs hogy kell falcon-os modelleket megmatatni. <#alien>)

"... 1998-ben még nehezebb volt infóhoz hozzájutni."

Ehhez nincs kétségem.

"Ma leülsz és a neten fél perc alatt többet találsz ami ott van (nyugati gépekrõl)"

De a neten nem nagyon van a szöveg mellé bebiggyesztve egy forgathatós 3D-s modell. <#vigyor>

"Adatbázis, új hadjárat, videók, tesztelés, magyar nyelvû kézikönyv. És ez csak Falcon, mást is szoktam csinálni..."

Sok sikert (zsigert) mindenhez! <#eljen><#hehe>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

JoeDestroy
Ritkán nézegetem Aeyes oldalát, de most igen, nyár közepén megjelent az AF-hez az F-16 AM és CG superpit. Én a CJ-t használom és garantáltan eltünteti a fekete csíkokat (widescreen 1900-as felb). Ha valakit érdekel míg kijön az FF-5 írjon priv-et AM 12€ és CG 11€ áron van. (torrenten nem található meg -most-).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
redviper.extra.hu/MP.part1.rar
redviper.extra.hu/MP.part2.rar

Ne postoljátok kintre, ha kérhetném. Amennyiben belefér töltsétek le majd a preview thread-s linkrõl is, hogy Aragorn láthassa, hogy hányan töltik le. Neki fontos lenne.

Igazából lesz egy másik verzió. Ez Wmv codeket használ, de csináltam egy XVid verziót is. Kisebb is és nagyon picivel mintha szebb lenne. Azt még nincs feltöltve azt lesz érdemes megtartani, ha valakinek az a célja.

Sajnos rosszul votl belõve a Track IR ezért a zoom ugrálós, mert egérrel volt a zoom vezérelve. Sebaj, lesz még videó.

Molnibalage
A Tacref az nagyon zûrös. A legtöbb bejegyzés finoman szólva idejétmúlt és nem részletezi, hogy melyik altípusról írt. Szerintem egy igen közismert tény, hogy az utolsó verzió volt Vulcannal ellátva a többi meg 4 x 12,7-sel.

Van / volt egy Tacref update project. Pár orosz gépnek már írtam újat, maj befejezem a többit is. Igazából ez a rész kicsit felesleges. 1998-ben még nehezebb volt infóhoz hozzájutni. Ma leülsz és a neten fél perc alatt többet találsz ami ott van (nyugati gépekrõl). Ezért is vállalatam az orosz gépekrõl ezt-azt, mert több érdekességet tudok róla írni. A gond, hogy itt a meló és ezer dolgom van... Adatbázis, új hadjárat, videók, tesztelés, magyar nyelvû kézikönyv. És ez csak Falcon, mást is szoktam csinálni...

Buren
Jól hangzik. Gúd dzsob.<#vigyor0>

Hallod, a B52 H típusánál a TACREF-ben kivették a Devek azt a bejegyzést, hogy 4 db .50-es kaliberû géppuska van beszerelve? A valóságban már a legelsõ H jelzésû gépeknél is egy Vulcan volt, amit az Öböl háború utáni idõkben szereltek ki/selejteztek le. Ez mondjuk az alap Koreai hadjáratoknál irreveláns, de a Vietnámi, Korea '83 illetve Öböl háborús hadszíntereknél fontosabb lenne. (de gondolom ahhoz kell egy újabb B52H a database-ben ami nem lenne mindenki ínyére...)

The old quad-fifty turret was replaced by a new turret with a single 20-millimeter GE M-61 Vulcan six-barreled Gatling-type cannon, directed by an Emerson ASG-21 fire control system. The cannon had a rate of fire of 6,000 rounds per minute and an ammunition supply of 1,242 rounds. The engine-driven alternators were also uprated to 120 kilowatts.

FORRÁS

polluxware
FF4? Én úgy hallottam hogy abban van a legtöbb bug...<#eplus2>

AF-el tudsz on-line is játszani... Ja és ne hallgass az ellenséges propagandára!

L Viper
<#vigyor><#eljen>
Molnibalage
Sacok, meg tudtam csinálni a szükséges Rack edite a Szu-24-hez. Ha minden jól megy majdem full reaális fegyverkonfig lesz a Szu-24-hez és Szu-17-hez is. Még a bombák is jól lesznek pozícionálva, nem ütköznek bele sem a törzsféklapba sem a futómû áramvonalazó lemezébe!

Molnibalage
Az én véleményem benne van a kézikönyvben. Legtöbben itthon tudtommal az FF4 verziót preferálják. Multiban az AF a menõ. Az OF-et nagyon kevesen használják tudtommal a kézikönyvben említett gondok miatt. Hatalmas gépigény és instabilitás.

Sziasztok!
Ti melyik verziót tartjátok a legjobbnak illetve melyik verziót használjátok? Nekem Redviper 1,0,0,4 van fent éppen.
Molnibalage

Molnibalage
De, az volt megbeszélve... Nem lett nagy baj, mert a lágyabb manõverek jobban is mennek a zenéhez. Majd meglátjátok hamarosan. 😊

Scottt
De a Pápa bekeményített😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Buren
Szerintem ez csak annyi, hogy az arcok alapból örömrepkedni akartak nem pedig koreografált manõvereket csinálni...<#wave>

Scottt
Hát ja,a Magyarok jobban felfogják mit kell csinálni😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Valamin nagyon dolgoznak az OF-esek is. A fórumon már van OF 4.7 topic. A végén még nem a 4.6 lesz kiadva, hanem ugranak 4.7-re.
Molnibalage
Naná. Most már minden kép az aktuális installból van. Az beta I previewban nem így volt. Számtalan olyan dolog amit abban láttál még most sincs benne a gammában.

L Viper
Jaja. Szép gyûjtemény.

Más: Az elõzetes képek közt egyszerûen nem tudok betelni a 3D-s felhõk látványával. Ez már benne van a Beta 2-ben amit most teszteltek ?
Molnibalage

Molnibalage
Angolok? Beszélek hülyeségeket... Csak angolul beszéltek. 😊

Molnibalage
Készen van új videóm, az új (de nem végeleges) MP kód képességeit demonstrálja több-kevesebb sikerrel. Az angol guyok az istennek sem repülik le az amit kértem pedig részletesen ábrával is illusztráltam, hogy mi kéne. 😞

Azért egész jó lett. 😊 Holnap lesz renderelve. Hamarosan jön egy másik is valaki mástól. Ennyit tudok róla eddig.

L Viper
Majd legközelebb bepótolod. Jön az õsz, a tél, szerintem megint jobban ráérünk majd repkedni.

Egyébként az AF résznél volt tegnap egy kampányküldetés, ahol egy vegyi gyárat kellett támadni. Az hangulatosra sikerült, bár erõs volt a légvédelem és nem sikerült teljesen kiiktatni õket a célkörzetben. Maradt még egy SA-3 -as üteg, meg csöves légvédelem is zargatott.
Rendhagyó módon, irányítatlan rakétablokkokat is vittem szerencsére. A bombázáshoz fel sem mertem volna emelkedni, olyan volt a szitu.
Destroyék lefogták a légvédelmet, én meg berepültem és egy gyors rácsapásban amit tudtam szétlõttem a raksikkal és huss haza.
Sajnos ott képmentésre nem volt idõ :-)
Basszus,tenynap este olyannyira szabaddá tettem magam hogy idõ elött bealudtam...<#falbav><#falbav><#falbav>
Molnibalage
1. Ha segíteni akartok akkor jelentkezni kell a csapatba. Külsõsként ez szóba sem jöhet.

2. A 3D modell elkészítése az egy teljes gép berakásának ciklusából kb. 15-20%-nyi idõ. A többi a skin és a helyes importálás végrehajtása és minden más.

A SW-t azért hasztálta a srác, mert a meglevõ modellt kezte el átalkítani asszem. Hogy most mi van a B-1-gyel nem tudom, de volt és van nála lényegesebb projectje is.

repvez
Ha jol olvastam akkor ezér is hagyta abba a b1-es modellezését és kezdett bele az ef2000-be tisztán a maxba.De a polygon száma az játéka válogatja hogy melyik mennyit enged meg.A falcon ha jol tudom max10k a lockon 50k.Ugyhogy egy kicsit nagyobb a szabadsága az alkotonak a modellezésben.
Itt egy repülö modellezési tutor MODO-ban
Sokkal egyszerübben lehet vele dolgokat csinálni mint maxban.
Én meg fel tudok ajánlani 3 nézeti rajzokat és leirásokat több gépröl is, vagy besegiteni a modellezésben.Bár most eléggé behatárolt a szabadidöm.
Jövöre viszont nekiálok mindenképpen egy modellnek.
Én elhiszem. (ha látom)
Solidworks-ben felületalapú modellt készíteni (ami a játékprogramokhoz is kell) nem túl szerencsés, mert testmodellezõ program, nem pedig felületmodellezõ. A srác szenved a SW-ben, és írja, hogy majd MAX-ban optimalizálja... Hát ez nem fog menni, mert újra kell horgolnia az egész modellt.
Persze az õ dolga/ti dolgotok.

Bátorkodnék felajánlani a segítségemet a modellezésben, csak nem tudom, mennyire van rá szükség.

Molnibalage
A modeller hidd el tudja mit csinál, mihez és hogy hogyan.

JoeDestroy
Az SP4.2 2004 évi megapatch, amit a Benchmarksims (BMS) egy kicsit átszabott. A flight modelljébe integrálták (BMS2-ben) a HFFM-et. A sebességérzet nagyobb mint akár az AF-ben, fordulékony, és a rudder hatása erõteljes fõleg kis sebességnél. Kis gépigény és nagy stabilitás jellemzi. Most már a multi beállításának a módja is tisztázódott. Mindenhol (TE kampány dog) minden gép repülhetõ, kabinokat a neten lehet hozzá találni. Asszem én is átszabom egy kicsit ezt az "õskövületet" 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
<#hehe><#eljen>
tényleg jól fog kinézni az új Falcon.egész élethûnek látszik ezen a videón!<#vigyor3>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Condort "szeressük" :-)
polluxware
JoeDestroy
AF multi
😊

polluxware

L Viper
Mai AF Multi. Balkán új hadjárat:

L Viper
Leírom majd privben, mit, honnan, hogyan...
polluxware
[/img]

JoeDestroy
Hát ez az bizony! 😊

Ez a repcsi a pilótákat leszámítva 4500 poligonból készült.
Húúú, ha kétszer ennyibõl dolgozhattam volna... 😊
Jantar 2B

DonZorro
Mi ez a Supepak 4.2 + BMS 1.03 ??? <#fejvakaras>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

A modellezésre visszatérve:
Ezek a modellek elég furcsák. A B1 már több ezer poligonból áll, és még nincs szárnya...
Nem fényezni akarom magam, de csináltam már pár modellt szimulátorokhoz, és az optimalizálás elég kemény dió. Nem szabad bonyolult modellbõl kiindulni, és aztán butítani... Fordítva kell csinálni.