Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra nem az ilyesmi a részlet...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Egyébként meg tudhatod hogy a részletek teszik teljessé az összhatást.
A tornádo képeket elnézegetve pár üzemórát bele fogok hajtani ebbe a masinába is.Ha minden madárka ilyen részletességü lesz majd az lesz ám a nagy feeling.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fûszerezzûk meg azzal a dolgot hogy javítgatni is kell, meg ide-oda rohangálni vízbetöréseknél... hidd el hogy tutira feldobná a játékot, meg berakni a legénységet nem csak azt 2-3 embert amelyik néhanapján próbál rémültnek látszani. Nem hiszem el hogy olyan nagy meló lenne........
Luxion : Én még mindig játszom az SH4et. (mondjuk az úbót missziók tök fölöslegesek voltak bele, de mindegy) Gondold csak végig : tök jó dolog hogy bejárod a tengót. Egyszer. Kétszer. De többször nem nagyon. Meg egyébként minek 😊 Abból meg nekem a Narwhal osztály hiányzik. Nem gyors, nem erõs, de tök jól nézett ki 😊 Bár már a Gatoktól, meg a Balaoktól már szinte könnyû az élet 😊 Az S osztály az igen. Se légkondi se számittógép, érzésbõl kell lõni, igazi férfiaknak az való 😊
G2 az igazi meg az F2😊
na meg ugye az A4-es fóka azoknak akik nem tudnak lõni, de repülni igen😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Eddig a Black Shark megjelenése 2008 dec 20.-ra volt kitûzve szerintük😊
Most meg suttyonban átrakták !!!!!!!2009!!!!!!! január 1.-re...
Ez azért dúúúrva<#eplus2>#eplus2> Francért nem írják oda hogy Duke nukem 3d f. után 2 nappal
Mai napig elõveszem mert gyóó!
Nekem még az IL-2 re is nehéz átállnom,állandóan leperegtem,mert
túlhúztam fordulókban a gépet,az meg le dugózott😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A Hell Angells Superpatch-el valóban nagyon jó lett. Nekem még az tetszett, hogy a glide emulátorral frankón fut 3DFX módban is. Semmi pixel. Sõt van hozzá TrackIr patch is.
A galériámban van pár kép is. Nagyon szeretem ezt a szimet is.
Azok a hangok, amikor szakad a vászon, recsegnek a szárnyak, süvít a szél, elakad a géppuska :-)
Most megyek hátha összejön végre a rumpstart...(mostanáig nem volt idõm gyakorolni.
Nembaj😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
mint ami Vipernyónak, Balázsnyónak, meg Gundírnak, meg Jó Destroyának vana?
<#nevetes1>#nevetes1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Balázs -> "FELON c. film" = Remény rabjai modernebb formában
Rosszul értékeled. Ez az amin át kell esni egyedfejlõdésileg.
Ottan sukhoi van! ! itten meg repkedünk (mindennel amivel csak lehet... vagy nem lehet 😄 )
Ha nem térél volna onnan vissza.....
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
bugyiváltás után te leszel az elsõ akit kivisznek a kukoricásba...
Vigyázzáááá ember <#eplus2>#eplus2>
Viper egyszerûen szerencsés, és a közösség nevében is mondhatom egyhanguan hogy különleges <#beka3>#beka3>
Ez van<#zavart1>#zavart1>
én is egy helyen szántok a viperával nálunk még sincs ilyen net.
Csak a szorgalmas TSZ tagok kaphatnak..😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
1. Lt. 150 pts
Capt. 300 pts
Maj. 800 pts+finished campaign
Lt.Col. 1600 pts+finished campaign
Col. 3200 pts+won campaign
Tutttti...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
OF-ben a 6DOF bejegyzést vissza is vettem, bár szép a "domborzatos" kabin, de a HUD kép kilépése az üvegébõl marhára zavar. Van amikor azért néznék el mellette mert kitakar valamit, erre jön a nézet után bele a kabinba. Úgyhogy 3DOF+FOV az OF nálam. Az RV-ben meg jó a 6DOF. A HUD kép nem jön ki az üvegérõl. A FOV viszont tényleg nagyom sima, folyamatos.
Egyébként az enyém sem a legnagyobb, ez a közepes csomag. A fullos az 40/30-as, ha jól tudom.
S csak csenedesen...
Ahol nincs sok szolgáltató a monopol helyzetet ki is használják elképesztõ pofátlansággal.