52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#26243 Ez így van! Nekem is ez a problémám csak F-16-nál!!!
-
#26242 Új skin készülget. -
#26241 I've tested this on the F-15E and the F-18.
Loading up Unguided bombs in combination with the Guided bombs(LGBs and JDAMs) results in CCIP being broken when you try to use the Unguided bombs in CCIP mode. It is irrespective whether you've expended guided bombs or not.
Only a piper shows up but it is right in the middle where FPM is.
Have not tested this with the F-16s yet.
Csekkoljátok légyszíves.
-
#26240 Hoppá. 20 model? 3D modell is változik? -
#26239 Ez a szmájli, lassan már a védjegyed lesz :-) -
#26238 -
#26237 Hoppá hoppá!!!!!!
Na ezt vártam mióta! Van benne PSD is??????????????????????????????
Most itt vagyok a TO-n,most jön le,de csak délután tudom megnézni...
Ha van benne template,akkor..............[IMG]http://www.marshallampforum.com/forum/images/smiles/hdbng3_smiley.gif[\IMG] -
#26236 Bakker Zscsávó Janhas a PSD-t is mellékelte!
lehet alkotni.. -
#26235 Open Falcon 4.7-hez Kötelező! -
#26234 ritkán repülök gyorsan és magasan... sőt!! -
#26233 Á, nem szemetelek több FS képet ide, elég ez is :-)
Egyébként van egy hibája az FS-nek. Ha nagyon gyorsan repülsz nagyon magasan egy gyors géppel, a távolabbi textúrák homályosak, majd kiélesednek. A betöltődési idő nem bírja utúlérni magát :-)
Lehet ugyan a cfg-ben javítani, de bizonyos szintig megmarad a jelenség.
Annyira nem zavaró, de észrevehető. Főleg, ha váltogatja az ember a külső nézetre. ( Ha jól tudom, még a nagyon erős számítógépeken is fennál. ) -
#26232 Nagyon örülök! Eléggé szétmódolom az F-16-ost,lesz még pár meglepi....
-
#26231 Megkaptam a képeken. Nyilvános bűnbocsánatért esedezem. :)
Mindjárt jönnek screenek? Ja eddig az új exe is atomstabil. Ha ilyen marad akkor EZ lesz az az FF5.0 ami játszható is lesz! Már csak nyílt adatbázis kéne. Bár úgysem érek rá hadjáratokat csinálni május végéig... -
#26230 No, így már más.
A Falcon-t használja valaki a -g2 swithc-csel? Húzzátok fel 9-11 köré a terrain detailt és repüljetek a tenger felől a part felé. Iszonyat jó. Nagyon messziről rajzolja ki a tájat! -
#26229 :-)
Ez jó, repülj majd alacsonyan is.
Mindjárt dobok priviben pár képet :-) Ki fogsz akadni.
Előleg:
-
#26228 Szép sólyóm, szép víz, de tájtextúrában még a Falcon is veri... -
#26227 Ezt akartam:
-
#26226 Köszi Zsolti
Ebben már nagyon jók a HUD adatai is, a modell meg maga a tökély:
-
#26225 Nem próbáltam, de ez tűnik logikiusnak. Icebrain szerint csak hivatkozáshiba van az exe-ben. Nagyon bírom azt a tagot. Nagyon tud.
A hadjáratok amiről beszéltem benne vannak az másik két koreai helyszínben. Még a Victory condition is benne van a compainonban. Én írtam... -
#26224 Hu. Azért látom megoldottad :-) -
#26223 Ezeket az FF5 tartalmazza vagy külön feltelepítendő csomagok? -
#26222 No egy durva bug már van. Az új exe-vel nem tudsz helyszín változtatni... Régi exe vissza, helyszínvált és új exe megint copy az megy szerintem. -
#26221 A második FSX-es anyahajó landolás nem valami könnyű,vagy én vagyok nagyon béna?Leszállni sikerül ugyan többnyire de asszem nem elég pontos mert nem írta ki hogy Sucess,azt se hogy failed. -
#26220 Koszonom Balazs,nekiesek kampany tesztelesnek. -
#26219 Ja -
#26218 Hát ezaz.......de OF-es TGP-vel nem találkoztam......
Bár én csak áthúztam azt a két fájlt....
én se.....
-
netmester #26217 mért vagyok én eretnek? tegnap is totam haver ellen dogfightot amit nagy fölényel megnyertem pedig a gyerek nem gyenge(loc on ról térítettem át)
sajna mission nem jött össze mert átestün a repülőgéphordozón mielött felszálhattunk volna de hát ez van.balázs majd kijavítja :) -
#26216 Kár, hogy még odébb van. Nagyon kéne már !
Addig FS9. Egyszerűen nem tudok szabadulni ettől a frankó új víztől:
-
#26215 jó az úgy ahogy van! eretnek csávó -
#26214 sakkor TűzZsoltinak hogy fut? -
netmester #26213 mióta kijött az ff5 azóta lett rajta valami javítva? -
#26212 Kis humor. :) -
#26211 Több hadjáratban is van hordozó. Iron Fortress-ban angol Harrerek asszem, Korea 1983-ban két hordozó és mintha Eurowar és Vailant Warriorban is lenne... -
#26210 Nem. Nem megy. -
#26209 az új exe mehet az FF5 alfával? valki kiprószálná? -
#26208 Ezt a videót találtam a Y.Tube-on.Ez a Tajvanos hadszíntér készülőben van?Úgy mutatják hogy itt már lesznek hordozók is amikre le is lehet szállni. -
#26207 Nem most... -
#26206 Na erre csak ezt tudom mondani.....
No és persze a rajongók......
Megjelenés????? -
#26205 Azkénemégcsak!!!!
Kirk Olson féle!
Ment PM! -
#26204 Egy halk tipp Vista alatt fálkonozóknak..
17,19colos tft 4:3, 5:4es TFT esetén
FF4,FF5
-hires -window
és 1152x864-es felbontás ablakban
megszűnik a vsysn-s probléma (max fsp-n fut), + sokkal stabilabb mint teljes képernyőn