Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Nagyon szép, remek munka.
Molnibalage
Egy tök lényegtelen apróság miatt két install? Ez nagyon rossz ötlet. A FreeFalcon az Freefalcon. Minden gép ilyen részletes nem lesz, mert ez iszonyat munkaigényes. Az elsõvonalbeli gépek igen. Amennyire tudom új Jaguar modell is készülget.

Számomra nem az ilyesmi a részlet...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Üdv
Ez volt már?
F-18 cockpit

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

repvez
Kár,Még olyan verziot is el tudnék képzelni, hogy 2 fajta setupot lehetne letölteni.1 Freeware verziot és egy olyat amibe bele vannak az aeyes cuccok integrálva és ezért fizetni kéne de letöltés elött aeyesnek.

Egyébként meg tudhatod hogy a részletek teszik teljessé az összhatást.

A tornádo képeket elnézegetve pár üzemórát bele fogok hajtani ebbe a masinába is.Ha minden madárka ilyen részletességü lesz majd az lesz ám a nagy feeling.
Molnibalage
Aeyes nem FF tag. Az FF csapatnak is van új pilóta modellje és textúrája csak nem ennyire részletes. Enyébként szerintem meg totál lényegtelen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Na ezért a 3d-s kabinért én is fizetnék már.A 3d-s pilota az nem lesz benne alapbol az FF5-be?mert az ugy elég csünya lenne ha csak az f18ból kattintva lenne ilyen szép pilota a többi és föleg az f16-bol meg csak 2ds textura látszana.
Molnibalage

Nofene. Aragorn is változik?

Molnibalage
Aztahétszentségit! Ilyen 3D kabinmodell az FO-ra jellemzõ..

Gundark
Amikor hullanak a vizibombák én biztos nem a kárelháritásnál lennék 😊 Sok minden nem nagy munka mégsem teszik meg, nem csak itt máshol sem. A modern tengószimekben még ennyi sincs 😊

polluxware
Luxion.. <#awink>

Fûszerezzûk meg azzal a dolgot hogy javítgatni is kell, meg ide-oda rohangálni vízbetöréseknél... hidd el hogy tutira feldobná a játékot, meg berakni a legénységet nem csak azt 2-3 embert amelyik néhanapján próbál rémültnek látszani. Nem hiszem el hogy olyan nagy meló lenne........

Gundark
Abban a korszakban (Balaton) amit szeretek abban a G2es már kiskacsa 😊 Ha mánõverezés kell akkor F2. Barkhorn szerint ez volt a legjobb messzer. Érdekesség, de a fókát nem szeretem annyira. Lehet hogy túl sok rajta a fegyver 😊 Pedig nála sokkal "rosszabb" reptulajdonságú vasakat meg kedvelek. Valahogy mindig messzer párti voltam. (abban meg a K-4 nem jön be 😊
Luxion : Én még mindig játszom az SH4et. (mondjuk az úbót missziók tök fölöslegesek voltak bele, de mindegy) Gondold csak végig : tök jó dolog hogy bejárod a tengót. Egyszer. Kétszer. De többször nem nagyon. Meg egyébként minek 😊 Abból meg nekem a Narwhal osztály hiányzik. Nem gyors, nem erõs, de tök jól nézett ki 😊 Bár már a Gatoktól, meg a Balaoktól már szinte könnyû az élet 😊 Az S osztály az igen. Se légkondi se számittógép, érzésbõl kell lõni, igazi férfiaknak az való 😊

Bucser
G 10 és g14 azokak való akik nem tudnak repülni😊

G2 az igazi meg az F2😊

na meg ugye az A4-es fóka azoknak akik nem tudnak lõni, de repülni igen😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

polluxware
bocs.. január 30

polluxware
Alakul ám a dolog..................................

Eddig a Black Shark megjelenése 2008 dec 20.-ra volt kitûzve szerintük😊

Most meg suttyonban átrakták !!!!!!!2009!!!!!!! január 1.-re...

Ez azért dúúúrva<#eplus2> Francért nem írják oda hogy Duke nukem 3d f. után 2 nappal

polluxware
SH4-t nemtom kijátszotta valaha (tudom nem repszim😊. Abban példul azt vártam hogy végre az überfasza grafika mellett be lehet járni az egész tengót. Talán egy ilyen játék van (microprose😊 B-17 Flying fortressII...
Mai napig elõveszem mert gyóó!

polluxware
IL-2-vel egy bajom van csak.. Tudom iszonyat hülyeség, de nekem hiányzik az a fajta dinamikus jellegû anyag háború ami az 1942 PAF-ban volt.. Tudom van benne dinamikus jellegû kampány, de hiányzik az hogy tudjam mibõl, mennyi van, mi repképes mivan javítás alatt. Ez hiányzik jópár szuperfasza szimbõl is... amolyan gazdaságis jellegû mellékzöngék, hogy példul van egy gépem amit repülök és az egyedi nem új csilli-villit raknak a seggem alá minden küldi után. Nekem ez annyit dobna egy játékon... Annak idején a TEAM APACHE volt ilyen. Lock on-ból is ez hiányzik rettentõen, a lineáris kampányban nincs kapcsolat a két misszió között.

Gundark
Il2 a király 😊 Szok szok kedvencem repülhetõ benne. Pl a G10es, a G14es, a Corsair, Hellcat. De a legeslegjobbak a Wildcat, és az I16os 😊 A Rata (patkány 😊 az igazi repcsi, süvít a szél, bazi nagy csillagmotor elöl.. Polikarpov le sem tagadhatná hogy a Gee Bee Super Sportster inspirálta 😊

Üdv
Nekem még az IL-2 re is nehéz átállnom,állandóan leperegtem,mert
túlhúztam fordulókban a gépet,az meg le dugózott😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Vannak még szép számmal virtuális századok, akik a RedBaron 3D-t repülik, a Google-on keresgélj rájuk, talán lesz szerver is, de gyanítom, csak tagoknak. Eléggé zárt közösségek.
A Hell Angells Superpatch-el valóban nagyon jó lett. Nekem még az tetszett, hogy a glide emulátorral frankón fut 3DFX módban is. Semmi pixel. Sõt van hozzá TrackIr patch is.
A galériámban van pár kép is. Nagyon szeretem ezt a szimet is.

Azok a hangok, amikor szakad a vászon, recsegnek a szárnyak, süvít a szél, elakad a géppuska :-)
Willenbrock
Létezik manapság olyan szerver ahol Red Baronnal lehet online játszani?Nekem fel van telepítve a Hells Angels Superpatch hozzá.Meg új térképek,így már nem rossz a grafikája.Dr I a fordulóharc bajnoka.Aki közel kerül hozzá annak vége-😊Be is fejezem az offolást ezzel.
Most megyek hátha összejön végre a rumpstart...(mostanáig nem volt idõm gyakorolni.

Gundark
Luxion lantlény, igazi mûvész vagy. Egyébként végre visszatért az élet (hiába a hülyeség örök😊 az egyik kedvenc topicomban, és ismét nagy igazságokat tudtam meg. S bizony Balázs, még az FF5 tesztelése is jobban menne, ha járnál könyvtárba 😊 Be gyönyörû dolog ez az internet..<#awink><#taps><#idiota>

Scottt
A böszörményi másik oldalán van.Mögöttünk a ligetben van.
Nembaj😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Enyhén Van Gogh-os beütése van, ügyi vagy :-P
polluxware
megvan!

polluxware
Hogy tudok ilyen színes képet rakni a nevemre, bele, fele, köré?

mint ami Vipernyónak, Balázsnyónak, meg Gundírnak, meg Jó Destroyának vana?

L Viper
Köszi. :-)
Molnibalage
Nem kell az modernebben nekem. Jó az zseniális eredeti is. 😊

Buren

<#nevetes1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
mázlis vagy Viper.. Gyó isten áldjon érte😊

Balázs -> "FELON c. film" = Remény rabjai modernebb formában

JoeDestroy
Csak nem feltûnt?????!!!
Rosszul értékeled. Ez az amin át kell esni egyedfejlõdésileg.
Ottan sukhoi van! ! itten meg repkedünk (mindennel amivel csak lehet... vagy nem lehet 😄 )
Ha nem térél volna onnan vissza.....

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark
Mi a baj Polluxelvtárs? Ne aggódjál, már elhatárolódtunk a múlttól. Ami pedig Viperát illeti, az a igasság hogy magánhasználatra megnyitotta a baráccság kõolajvezetéket és azon jön a nettye oroszországból.

polluxware
Faszér olyan ellenséges ez lonci topic??

polluxware
+l +ú

polluxware
Scott... ne elvtársazzá itten! lehalgatnak!

bugyiváltás után te leszel az elsõ akit kivisznek a kukoricásba...

Vigyázzáááá ember <#eplus2>

Viper egyszerûen szerencsés, és a közösség nevében is mondhatom egyhanguan hogy különleges <#beka3>

Ez van<#zavart1>

Scottt
Nem úgy megy az elvtársak.
én is egy helyen szántok a viperával nálunk még sincs ilyen net.
Csak a szorgalmas TSZ tagok kaphatnak..😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Elõléptetések rendje elvileg jelenleg.

1. Lt. 150 pts
Capt. 300 pts
Maj. 800 pts+finished campaign
Lt.Col. 1600 pts+finished campaign
Col. 3200 pts+won campaign

Molnibalage
Fent van az oldalamon a végleges Xvid verzió ha kell valakinek. Ara megint sokat kéik a kirakással pedig még õ sürgetett...

polluxware
Ezt én se hiszem, sztem csak vhol a csákánnyal belevágott a Debreceni fûdbe vhol etyetem alatt asztán zsinórral elhúzta a házáig az üveggyapotot...

Tutttti...

LeonSilver
Mi a bánatos lóf*** neted van tezsvír??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Az nem 6DOF csak a 3 forgástengely (a 6 irány megzavarhatta a készítõt) + a zoom (az meg nem szabadságfok) Ergo "4DOF" support. A pit file editálása nélkül nincs 6DOF és minden 3dckpit.dat-ba be kell írni egy sort ahol használni akarja valaki. Én is belenéztem gyorsan párba. ahol XYZ tengely is engedélyezett, Elmozdul a fej a középpontból, ott a HUD egyenes átnézet követi ha kell a mûszerfalba is 😞

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Ez a HUD és MFD kimozdulás érdekes. Egyeseknél csinálja, egyeseknél nem. Van fent a neten olyan videó ahol tökéletesen megy az OF 6 DOF-fal.

JoeDestroy
Tény.
OF-ben a 6DOF bejegyzést vissza is vettem, bár szép a "domborzatos" kabin, de a HUD kép kilépése az üvegébõl marhára zavar. Van amikor azért néznék el mellette mert kitakar valamit, erre jön a nézet után bele a kabinba. Úgyhogy 3DOF+FOV az OF nálam. Az RV-ben meg jó a 6DOF. A HUD kép nem jön ki az üvegérõl. A FOV viszont tényleg nagyom sima, folyamatos.

Molnibalage
Asszem lehet, hogy már írtam, de 6 DOF Freetrack és Track IR 4 esetén SOKKAL jobban megéri a FOV-ra rakni az egyik tengelyt. A FOV segítségével ugyanúgy rá lehet zoomolni az MFD képernyõkre, de a FOV zoom olyan sima lesz 1024-es mintavételezésben, mint a Lonciban. ELKÉPSZETÕEN jól néz ki az egérrel való szenvedéshez képest.

L Viper
A legdurvább, hogy nagyon sokan nem is ebben a csomagban vannak amiben én, hanem a 2500 forintosban, ami 20/10 megabites.
Egyébként az enyém sem a legnagyobb, ez a közepes csomag. A fullos az 40/30-as, ha jól tudom.
Molnibalage
Invitel, T akármi és társai mind egykutya. Drága net, 0 fejlesztés. Minden bevételt szépen kivisznek. Viperánál havi 3 ropis net mellett is tellett fejlesztésre. Akkor havi 10-13-ból miért nem telik?

Gundark
Nos, én 4900et fizetek 2mb/256 ért. Igaz ez kábel, igy szinte mindig maxon megy. Mikor hivtak hogy vegyem meg a 8mb-t vigyorogtam és megkérdeztem hogy itt mikor lesz 10-15-20 megás net? Persze ugyan ennyiért.. Megkaptam a kincstári szöveget bla bla bla... Mire jött a csattanó : ezek a netkapcsolatok olyan szarok hogy akár a felére is eshet! Mire közöltem : Asszonyom tegyük fel van egy 15 megás netem. Az leesik a felére. Az nem 2, és 256 😊 De bejelentettem már a t-hóm hogy irgalmatlan nagy fejlesztések lesznek, és minden jó lesz. És én hiszek nekik <#hehe>

JoeDestroy
Vipert a cívis városban nem lehet ûberelni 😊 (szerettem szeretem azt a helyet) de közel 8/0,5 Mbps itten meg 8 eFt. (sokallom teszem hozzá ADSL) mert tényleg közel csak 6,5 Mbps van átlag (bár már volt 1.34MBps letöltés is ami meg több.Az upload az ált 420-450 közötti)
S csak csenedesen...

L Viper
Ezért havi 3500-at fizetek. Azért durva, mert ilyen tarifákkal is nyereséges ezek szerint.
Ahol nincs sok szolgáltató a monopol helyzetet ki is használják elképesztõ pofátlansággal.
Molnibalage
Jó, hogy nálatok valóban verseny van. Elképesztõ, hogy Bp szomszédságában van pofája az Invitelnek 10 ropit kérni egy szaros 4096/256 kbps netért. A magyar netpiac nagy átlagban egy rossz vicc szerintem.