52965
  • Gundark 1 1
    Na jóvan baz+ meggyőzté. Leszedem :) Nekem legjobban a felderítő bevetések hiányoznak. Tudom hogy műhód, meg predátor, meg globálhók, de jó volt átlógni a védelmen, fényképezni meg filmezni és olajra lépni :)

A recce pod szép :)
  • zsoltfireman
    A Sniper XR POD nem ilyen volt...Nem emlékeszem ASQ-11 Mars POD-ra sem...
    Ráadásúl az AM-ek NEM Sniper XR POD-ot viseltek,hanem Litening II-est
  • polluxware
    maga a modell alakjai nem változtak...

a kabin külső nézetben rettentően szép (ülés, pilóta sisak, hud üveg kerete)

apróságokkal vannak feljavítva a modellek..

másrészről telepítés után megnéztem a temp mappát és ottan *.dat fájlokkal volt tele egy mappa.

én azt mondom hogy érdemes vele bohóckodni, plussz ha az ember bemásolja az FF5 kabinokat (2ds), akkor nagyságrendekkel javul az élmény:)
    alap kabinjai rettentően bénák... (1280x1024ben)
  • zsoltfireman
    Ha már nem töltöd le...

Open Falcon Skins and Models by "JanHas" and “Skwabie”
    IMPORTANT!!
    –––––––––––––
    This patch is only for the Open Falcon 4.7 add-on!! The content of this package is not made compatible with any other additional theatre’s than the standard theatre’s in Open Falcon 4.7.
    This package content is copyrighted!! Please read the `User License – Read before using` for further details.
    PATCH DESCRIPTION:
    ––––––––––––––––––––
    The LaunchVipers.zip file contains the following files. The main package is the “LaunchVipers.exe” file. This one click installer will install updated F–16 models, weapon models and skins. See the details in the Patch details section.
    The “Launch–HAF–Vipers.exe” will replace the F–16C block 30 with an HAF F–16C block 30 / TuAF block 40. Four additional skin sets will be installed (two HAF and two TuAF). It should be installed after the main “Launch Vipers” installation.
    The PSD.zip file contains F–16 model textures (psd format) that you can use to create new skins.
    Last two files are this “Install Manual” and the “User License – Read before using”.
    REQUIREMENTS:
    ––––––––––––––––
    This patch requires that you have installed Falcon 4 with the Open Falcon 4.7 add–on. If you don’t have OF 4.7 installed problems will arise.
    PATCH DETAILS:
    ––––––––––––––––
    Some things you might want to know before installing the models.. or just skip to the Installation section.
    The Pumpyhead Free Falcon 4 F–16 models were used as the basis for the upgraded F–16 models. All F–16 models in Open Falcon 4.7 will be upgraded with the “LaunchVipers.exe” installer. All jets will be upgraded to latest and realistic standard.
    Also the following weapon models and skins for those are installed; AGM–65A/B/D/G Maverick, GBU–38 JDAM, LAU–10–HE 7 shot rocket launcher, ASQ–11 MARS recon pod (low alt cam), AIM–9M/P/X Sidewinder, AIM–120B/C Amraam and Iris–T.
    All parts and models were build in Lod Editor.
    INSTALLATION:
    –––––––––––––––
    Step 0 (optional but recommended) – Create a back–up of the Objects folder. Also back–up the following files: userids.id (..Falcon4/art/dgft folder), textids.id and units.irc (..Falcon4/art/main folder), actypes.lst (..Falcon4/sim/acdata folder).
    Step 1 – Install Falcon 4 and the Open Falcon 4.7 add–on.
    Step 2 – Run the “LaunchVipers.exe” installer. NOTE!! The install screen can disappear for about 20 seconds during this install. Don’t panic, it will come back when the install is done!! After the install is done you are ready.
    Step 3 (optional) – Run the “Launch–HAF–Vipers” installer. When the install is done you are ready.
    (Installing the installer a second time will un–install the models only. You can run the installer a third time to install the models again).
    BACKGROUND:
    ––––––––––––––
    Last year (2008) Max wanted to include my old F-16 skins in an updated F–16 pack for OF and had permission to use adjusted FF4 models for OF. I just had started a new F–16 skin set and I was also working on the JHMCS helmet model. From that point we teamed–up and one thing led to another. The models became more upgraded and rebuild parts were added as time flew by. The weapon models were created as a way to escape the tedious process of skinning.
    CREDITS:
    –––––––––
    Jan Has for creating models (–parts) and the textures.
    Skwabie for testing the models and installers, adjusting some program files for the models and his offering his expertise on the Open Falcon subject.
    A good friend in sunny California for building the “Launch Vipers” and “Launch–HAF–Vipers” installers.
    Robert “Pumpyhead” Lozada for building the original F–16 models. You, Robert Lozada, have permission to take the new model parts off the upgraded F–16 models and use them for other work.
    The one who created some of the original weapon models.
    BaldEagle for the creation of Lod Editor.
    The www.af.mil, www.airlines.net and www.f-16.net websites for reference photo’s. Also the f–16.net website for the reference about the F–16 squadrons and badges .
    CREATOR’S :
    ––––––––––––
    Jan "JanHas" Has [email protected]
    “Skwabie” [email protected]
    A good friend in sunny California
    All suggestions, requests, corrections and comments are welcome!

• Molnibalage
    Konkértan az OF most fent sincs + időhiány. Napi 2 nyúzós tesztbevetés és fórum olvasás. Kb. ennyi fér bele az időmba március közepe óta.
  • zsoltfireman
    Nem voltak benne!!!
    Futtatós két csomag van benne!
    Miért nem próbálod ki?????
    Engem meggyőzött.....
  • Molnibalage
    Mit vegyek észer? Ezek eddig is benen voltak szerinem. A skin változhatott, de a modell nem. Van bármiféle exe amit futtani kell vagy LOD Editor használat. Szimplán másolgatással csak úgy lehet betenni valamit a DB-be, ha az EGÉSZ DB-t felülírod egy újjal...
  • zsoltfireman
    Tényleg nem veszel észre semmit????
    Pilóta????
    RECCE POD????
    SNIPER XR????
    stb,stb,stb.....

• Molnibalage
    Ha jól látom akkor szó sincs új 3D modellekről "csak" skinekről. Valamit félreéthettem. Lehet, hogy úgy gondolta, hogy 20 F-16 modellehez 90 skin? Van annyi F-16 OF-ben?
  • zsoltfireman
    Ez a JANHAS gyerek tényleg jó!

Megkérdezem tőle,hogy FF5-re is készít egy ilyen combo-t!!!!!!!

Ja......és persze.....
  • Molnibalage
    Igen. Nekem eddig is jó volt. Ez a legrejtélyesebb. Az instabil UI-t szinte nem is említi senki a recon-t hibát meg szinte konstansnak veszi mindenki. Nálam pont fordítva van...
  • L Viper #26272
    Recon is jó ?
  • Molnibalage
    Ez az új exe eddig egy álom. Atomstabil 3D-s világ 3 különböző hadjáratban. Gyorsítom, lassítom az időm, mindenféle géppel repülök, Mav, HARM, JDAM, LGB, stb. is megy. Ez kezd összeálni.
  • JoeDestroy
    Cuki a szárnyfestés!!!!!!!!!!!!!
  • L Viper #26269
    Na azt én is várom. Remélem kiadják.
    A kiszivárgott képek bíztatóak voltak.
  • L Viper #26268
    Nekem ez a 3D-s cockpit, most jobban bejön.
    Egyszerű, lényegretörő és vadászgép:

Pfalz D III
  • Molnibalage
    Szép álom, de nem kivitelezhető. Nehogy azt hidd, hogy nem várom az BMS4-et... Ha az FF csapatban megcsináltam amit akartam nincs akadálya, hogy az másik irányon is terjesszem a "hitet". :)

Kokrtétan küldtem pár hónapja egy masszív listát, hogy mi az ami hibás (és nem modellezési arányokró van szó!) az OF adatbázisban. Megköszönték. Nem kicsit. Nagyon. :)
  • L Viper #26266
    Bevallom, még nem néztem meg.
    Nem sok időm volt, egy kis FS-t toltam csak.

A tegnapi város ( Seatttle - alap FS9 scenery ) alacsonyan:

• polluxware
    Azért vannak jó oldalai ennek az OF vonulatnak is...

mekkora gém lenne már az ha a legjobb adottságait az FF5-nek meg az OFnek összegyúrnák
  • polluxware
    úgy ja ja..

bár a 3d-s OF-et azért nem cserélném le.. persze ha még használnám is:)
  • Molnibalage
    Valszeg az új exe + DB okozza. Nem kell régi cucc oszt jóvan. :)

Az teszt exe hogyan hasít? Eddig nem hallok panaszos benyögéseket.
  • Molnibalage
    Mármint a 2D-sek. A 3D-s tutira nem.
  • Molnibalage
    És ki mondta, hogy nem? A LOD Editor ahhoz jó. Még tutorial is van valahol hozzá Baldeagle-től.
  • polluxware

• JoeDestroy
    pm ment
  • L Viper #26258
    FF5-ben egy érdekes dolog:
    Ha alapkabinnal pl. Jammert kapcsolsz, mondja is szóval, hogy "jammer".
    Viszont, ha raksz fel régebbi kabint, vagy akár Stopworkst, ez megszűnik.

Balázs az is okozhat bugokat, hogy az új kabinok miatt esetleg belenyúltak dolgokba? Ez a Jammer kimondós dolog csak FF5-ben van és az új kabinokkal.
  • polluxware
    Az FF5 kabinok mennek OF 4.7 alatt:)

viszont!!!

megesett egyszer hogy nem dobott sem chaffot, sem flaret...

erre varjatok gombot:)

amúgy a flare effekt is ki lett cserélve... zorás naon
  • polluxware
    A block 40-es f16 még a HUD üvegét is kicserélte a kölök:)

az összes skint kicserélte, még az agresszorokat is...

veszedelmesen jól néznek ki:) kár hogy csak jpg, de érdemes megnézni közelítve a kabint, sisakot, meg a helyzetjelző fényeket

egy dolog van amit még lehetne....

a hajtómű beömlő lehetne picit kerekítettebb, a felső ajaknál

SUFÁT viszont nem csinált!!
  • polluxware
  • zsoltfireman
    OF-be be tud tenni!!! Még én is betettem!!!
    Sőt még AF-be is betettem új fegyvert!!!
    Olvasd el figyelmesen a readme-jét!
    Új F-16 modellek! Új fegyverek! Új skinek!
  • polluxware
  • Molnibalage
    Ha megnézed az FF5.0 cuccokat ott is nagyfelbontású textúrák vannak. Új modelt ő nem tud betenni még FF4-be sem, nemhogy 5.0-ba...
  • polluxware
    nekem műkszik...

nagyon dúúúrva:) prószálok majd screen-t csinálni

egyébként az AF janhas skineket képzeld rá a finomított OF modelleken

remélem FF5-re is csinál valmilyen hasonló konverziót...

fények, apró dolgok, ECMpod, meg hasonlók is fel vannak javítva nagyfelbontású textúrákkal
  • polluxware
    nem is gondoltam volna hogy szalmából van az f-111nek az orra... olyan zsindej tető jellege van:)
  • polluxware
  • polluxware
    Polli papa is ránéz azért...
  • zsoltfireman
    No..Hát első körben JANHAS....
    Az egész csak az OF fanokra vonatkozik,4.7-re!!!
    A PSD,háááát használhatatlan! Tőle többet vártam!(találkozott már igazi template-vel????)
    A leírása szerint ÚJ FEGYVEREKET,ÚJ F-16 MODELLEKET TARTALMAZ!!!
    Van a pack-ban két quick installos dolog,az egyik rögtön sikított,hogy nincs vent az AEGEAN theatre,felejtős!
    A másik,tallózás nélkül berakja az OF-be!
    Ezek után nem tudom a programot indítani!
    Pedig 4.7 fent van!
    Egyszóval SUCKS!

Pedig nagyon vártam!
  • polluxware
    oksi, Köszi szépen
  • Molnibalage
    A régi tartalmaz HP modósítást is, de az nagyon keményen belenyúl a modellező értékekbe is. Az xls-ben benne vannak a változások.

A v0.1 az újabb, de az más. Abban már csak rack edit és HP tweak van, de szinte csak a vörös gépekkel foglalkozik. Azért maradt meg ilyen szinten, mert nincs időm foglalkozni vele. Nem mixelheted a kettőt sajnos és FF5.0-höz sem jó. Modellező értékek nem változtak.

Ha majd egyszer végre nyílt DB lesz és időm is lesz az új hadjáratok az új modellező értékeket fogják használni és nem érdekel, hogy mit gondol erről a csapat. A jelenlegi értékek nagyon sokszor vicckategóriásak a szememben.
  • polluxware
    honlapodon van FF4hez két realisme modifikációne..

a kérdés!

melyik a frissebb, és lehet e a kettőt egybegyúrni vagy egyik tartalmazza a régi beállításait is? avagy hogy?