Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F16 AGGRESSOR
kb 78 mega

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
A lényeg, hogy a szögletes zárójelest rakd be üzenetként :-)

"kép beszúrás"-ához tettem eddig,de akkor legközelebb majd így csinálom,köszi,a tippet!

L Viper
Engem érdekel :-) Köszi

Képfeltöltést ott tolod el, hogy amikor a képfeltöltõrõl megfogod a szögletes zárójeles linket, azt az URL beszúrásához rakod.
Ne oda rakd, hanem simán ide a szövegmezõbe, mint üzenet.
akkor is berakja ezt a linket a kép elé,ha csak a címet másolom be a beillesztéshez.egyébként ha érdekel valakit ez az õsi játék,reggelre feltöltöm data.hu-ra.már megy felfele,de az én dsl kapcsolatommal kb reggelre lesz fent.régi,de a müszerek mûködnek a mûszerfalon,a pilóta kezei mozognak,külsõ nézetben a gépen a kormánylapok is mozognak.tréning rész is van benne.

Willenbrock
Hát nem igaz már.Rumpstartot próbálgatom.Mindent úgy ahogy a videón meg leírva van.Stareterral indítok és 25 rpm ig felmegy ekkor nyomkodom az Alt I-t meg kicsit elõretolom a gázt és semmi.Nem pörög följebb.Pont úgy csinálom pedig ahogy a videón is van.Mi lehet a gond?

Molnibalage
Kép beillesztéséhez csak az közé kell rakni a linket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

most találtam a régi cd-im egyikén.F16 Agressor a neve.

http://www.2and2.net/files/48e7cecebc032.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

http://www.2and2.net/files/48e7cf36e6c33.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

egy kis F16 szimulátor történelem:

""

L Viper
<#hehe>
polluxware
hümm... ezt még elolvasom 2x 😊

de lehet 3x ugyanis késõn ébredtem<#zavart1>

Ma elég szar napjuk volt a Ronnie-n azoknak akik kimentek bagózni a
tat részre a repfedélzet alatt.
Úgy kezdõdött hogy elindultam teherótókra lõdözni.
Kilõttem két infrás Mavericket,az mÉg ok.Kiment két HARM,mondjuk siker.
Na aztán nekiláttam raketyázni,mire befejeztem,egy magából kikelt szuka egyfolytában vonyitott a fülembe:APU fire,Left engine fire,All the world fire....😊)
Na,mondom ez nem lesz könnyû szülés,elótottam a fire-t,elindultam vissza az elnök úrra(tényleg van amugy USS Bob Hope?)
A nehézség itt kezdõdött,bekapcsoltam az ILS-t,nemhogy nem szálkeresztet láttam,nem is érintkezett a két vonal.
A lelkes call the ball,roger ball párbeszéd is felesleges volt,még a hordozót se láttam😊)
A faszikám is orditozott a fülembe,too high,too fast,too big.Ez utóbbi igaz.
Ugyhogy a comeback-em kb igy végzõdött,135 csomós sebességgel beköszöntem a hajóseggben bámuló matrózokhoz..😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
polluxware
van, olvasó is van

Molnibalage
Egy OFF kérdés. Van olyan DVD író aminek SATA-s csatlakozója van?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Janhas skin pack

Az összes benne van amit kézzel kiszedtem (orosz raksik skinje hiányzik csak, de azt úgyse sokat nézi az ember miközben felé repül😊

skin.txt -ben vannak a link számok amiket a lodeditorban hozzá kell rendelni. (lodeditor61 kell hozzá)

janhas skin (bmp)

Molnibalage
Ez a skin honnan van? JanHas? Ezzel végre nem egy okádék az AF F-16..

L Viper
A Balkánt nyomattuk tovább, nomeg a végére egy kis bolondozás. Jó volt.
Mai Multis képek:

polluxware

L Viper
Teamspeak : tss.thomi.hu

Falcon szoba, jsz: multi
L Viper
Olysmi :-)

Na ha valaki jönni akar, olyan 21:30-kor lesz TS szoba. Ott leszek.
Majd elõtte pontosítok.
JoeDestroy
Te! Abban a vidiben nem HiTiles van?
<#eplus2>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Tudom, a kedvenc színed a "légifölény szürke" <#hehe><#eljen>.
Molnibalage
Az F-15 festése az ami érdekes. Még a nagyon világos, szinte már fehér verzió. Asszem ez is benne van az FF4-ben is. Nekem valamiért ez jobban teszik, mint a kétszínû szürke.

L Viper
Nagyon "ottvan" ez a kötelék. A füstölgõ olajkutakat látni még mindig döbbenetes.
L Viper
Persze, mindjárt átküldöm privátban.
Egyébként olyan profilt csinálsz, amilyet akarsz, érdemes rászánni az idõt.
Molnibalage
1.013 lesz? Mert ahhon nincs realism MOD..

L Viper
AF multi, igen, bár nekem tökmindegy, mert van egy jópár Falcon verzió fent nálam.
Molnibalage
Az ODS wiki oldalán ez a kép az elsõk között van. Mondhatni ikonszerû.

találtam vhol,gondoltam nektek is látni kell

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

helokoptettel=helikopterrel
Olyanokat ütök el mostanában.....gyûjteni kellene

Ajjajj.....de a FS nem a polg.rep. megszállottainak épült?😊)
Naná hogy mikor beül egy õrült zsoké,egybõl töri a gépet......😄
Jelzem az idegesitõ is,elõsször azt hittem benyomtam a pause gombot
mikor megreccsent nekem is valamelyik katonai gép.
De azért szépen el lehet vele repkedni,bár helokoptettel nem nagyon sikerült soha.

Viper
El tudod nekem faxolni a Flankerhez a joy konfigodat amit egyszer már adtál?
Meghibbanok hogy nem tudom használni a joyt körbesuneszra......
GSYA

JoeDestroy
Csatlakozom, hasonló elfoglaltság miatt.
A szombat még kérdéses.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Nem szidom én annyira. Nem is annyira a grafikával van a bajom, hanam azzal AMIT kér érte. Az FF nagyobb bubble mellett nagyobb FPS-t ad. Az FF-ben a FOV szûkítésével nõ az FPS (és nem csak két fokozatú FOV van és lehet kifele és befele is jobban változtatni) az AF-ben zuhan...

A játék összképe az ami mindenféle újítások ellenére nem jó. A hadjáratok vagy túl nehezek vagy túl könnyûek. Csak modern hadjáratok vannak benne és hosszútávon csak Block 40 vagy felette repülni döguncsi, fõleg az atomszar modellezõ értékek miatt. Az AI viszont jobb benne egyes esetekben.

Molnibalage
Péntek kérdéses (sörözés idejltõl függ). Szombat egyelõre jónak tûnik.

JoeDestroy
Egyet értek!
Bár az FS-t legyalultam miután az F-14-esnek egy ~60°-ban döntött 4G!-s fordulóban nagy recsegések közepedte eltört valamije.
Kb. olyan volt, mintha a chesnára húzták volna rá az F-14 bõrt. Vagy én b.sztam el valamit a kieg telepítésben. Gyorsulás emelkedés, fordulás egy nagy nulla volt.
Viper, a BMS1, BMS2 és AF-el bezárólag nincs FOV támogatás a fejegérhez (egy kaszt).
Az RV és OF támogatja csak.

DANIELE
Hello VIPER AF-multizásról van szó, nem vagyok képbe, mert nem voltam itt egy párnapig.

L Viper
Errõl jut eszembe, ha ráértek, péntek, vagy szombat este lehetne folytatni az új Balkán hadjáratot. Majd egyeztessünk, ki jönne és mikor lenne jó?
polluxware
AF-et annyira tudod szídni😊) Nem azért tetszik nekem az AF mert olyan szépnek tartom, hanem mert úgy egybe van, ami nekem kell, azt úgy nyújtja.

Lock on is tetszik... de azután hogy végig toltam a su-25t-vel a benne lévõ kampányt, meg csináltam hozzá 2db skint.. azután totál nem érdekelt mert nem kötött le. BS-t is csak max a kéziköyv meg a sok tanulgatható gomb és rep tanulgatás miatt várom.. a kampány része szerintem ugyanolyan dög uncsi lesz mint az FC-nek. Olyan mint a Stalker😊 egyszer-kétszer végigtolja az ember aztán...
FreeFalcon-ban meg a hozzá kapcsolódó team-ben ezt becsülöm hogy képesek mindig valami új dolgot csempészni amitõl nem unja meg az ember, magát az alapjátékot.

L Viper
Nálam az EF 2000 volt sokáig az etalon. A kampányt végignyúztam jónéhányszor. Lehetett szerkesztgetni a bevetéseket, volt frankó lézeres bombázás. Nagyon jó volt a maga korában <#eljen>.
Molnibalage
Azt honnan tudod, hogy az én szememmel nézva mi csúnya? Rengeteg olyan repszim van amivel régen játszottam volna, csak soha nem jutottam hozzá. Ma már sajnos nem nyújtanának nagy élémnyt. '90-es évek közepén több A-10 szim is volt. A Jane's USAF és IAF sem jutott el hozzám soha. Az EF-2000 a TFX utódja viszont elég jó volt és annak is dinamikus volt a hadjárata. Persze akkor még ezt nem fogtam fel.

L Viper
A 10-Cuba az nagyon profi szim volt.
Meg A Flanker 1-es is :-) Király vektorgrafika, annak is a csúcsai.
Nem is csúnya. Múltkor fel akartam tenni az A-10 Cubát, de nem indult, a menü bejött. Kompatibilitás módban sem jó :-(
A Flanker 1 Viszont jóóóó a DosBox alatt :-P

FSX screen csalások ismert botrányos dolgok. Szeretik fényezni. Egyébként szép az polír nélkül is, nekem tetszik.

polluxware
F-18 Korea nekem is megvan, eredetiben😊 900ft-ért vettem annó a leértékelt cuccok között Tecskóban😊) Egyszer telepítettem fel... 😊 Annó a demója tetszett. A-10 Cuba!-t ismered? Na az volt az elsõ igazán sim Win-95-re meg a directx3-ra. Iszonyat csúnyácska Balázs szemével nézve, de engem az is megfogott.. Kemény 25-50mega lehet telepítve😊

Szóval én egy percig sem szenvedek az FSX-el, egy csomó screen meg kamu amik vannak a netem... imádják "kiszinezni" a képeket a micsroszoft házatáján.

L Viper
Amit Wampa kolléga belinkelt abban igencsak reális a "tizennyócas" avionikája. Jók a screenek nagyon.
Anno nagy kedvenc volt a Graphsimtõl az F/A 18 Hornet Korea. Baromi jó a kézikönyve eredeti lapozósban. "Nagydobozosban" vettem meg jó régen. A Flying Corps Golddal volt egy csomagban és csak egy 10-es volt :-)

Abban aztán részletesen le van írva az avionikája a 18-asnak.
L Viper
Hát ugyanezt modom én is vazze' :-) Jó nekem az FS9 ( FS2004 másképp )
Vaskos gyûjteményem van nekem is FS9 kiegekbõl.
polluxware
Falcon 4.0 AF után a gép-torony kommunikáció nem oly vészes... GPS-t kéne megtanulni bökködni, egyébként totál játszható.

Ha az ember unja már hogy leszedi az ellenséges légvédelem és csak gyönyörköni akar a repülõkben, kabinokban nemtok jobb megoldást..

Airsoft nemsokára ad ki F-16 kiegészítõt ami úgyfest reális, repmodell, gép, kabinbelsõ tekintetében.. azt sajna nemtom lesz e FS9 verzió.

Amúgy HA valaha kijön a BS addig legalább lehet heló repmodell-t tanulgatni benne😊

Sahogy mondottam csak civil gépek vannak sajna kidolgozva kívül-belül

polluxware
Viper.. Felejsd el az FSX-t!!! FS2004 ugyanolyan szép (kivéve a víz, füst, nap effekteket)

Az alap repülõgépek azok totál felejtõsek viszont ha !igazán! érdekel tudok torrent linkeket adni amik mûködnek. (captainsim c-130, airbus A400m, carenado Cessna 206G, Mooney j40m, Blackhawk UH-60B, Mig-15)

ezeket repülgettem eddig😊 CSak örömrepkedésre jók!!!

Szedtem le nagyon szép A-6E intrudert ,de sajna gagyi a 3d-s fülkéje...
Igazán csak civil gépket érdemes leszedni ugyanis a katonai repgépek csak szépen néznek ki de rettentõen irreálisok.

FS9 bõven szépen fut nálad is, és kevesebb helyet foglal! (hasonló gépünk van) ha nekem nem hiszel van FS9& FSX topity ott ugyanezt mondják..

Az FSX-t csak nagyon high-end gépekkel rendelkezõ v.pistikék nyúzzák...

Sztem..

L Viper
Ez sem csúnya. Kedvet is kaptam egy kis FS9-hez. FSX-el is szemezgetek, de majd csak akkor, ha gépem is lesz hozzá. Nem fájlalom a szívem, hogy milyen szép, de szaggat.