Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb 78 mega
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Képfeltöltést ott tolod el, hogy amikor a képfeltöltõrõl megfogod a szögletes zárójeles linket, azt az URL beszúrásához rakod.
Ne oda rakd, hanem simán ide a szövegmezõbe, mint üzenet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tat részre a repfedélzet alatt.
Úgy kezdõdött hogy elindultam teherótókra lõdözni.
Kilõttem két infrás Mavericket,az mÉg ok.Kiment két HARM,mondjuk siker.
Na aztán nekiláttam raketyázni,mire befejeztem,egy magából kikelt szuka egyfolytában vonyitott a fülembe:APU fire,Left engine fire,All the world fire....😊)
Na,mondom ez nem lesz könnyû szülés,elótottam a fire-t,elindultam vissza az elnök úrra(tényleg van amugy USS Bob Hope?)
A nehézség itt kezdõdött,bekapcsoltam az ILS-t,nemhogy nem szálkeresztet láttam,nem is érintkezett a két vonal.
A lelkes call the ball,roger ball párbeszéd is felesleges volt,még a hordozót se láttam😊)
A faszikám is orditozott a fülembe,too high,too fast,too big.Ez utóbbi igaz.
Ugyhogy a comeback-em kb igy végzõdött,135 csomós sebességgel beköszöntem a hajóseggben bámuló matrózokhoz..😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az összes benne van amit kézzel kiszedtem (orosz raksik skinje hiányzik csak, de azt úgyse sokat nézi az ember miközben felé repül😊
skin.txt -ben vannak a link számok amiket a lodeditorban hozzá kell rendelni. (lodeditor61 kell hozzá)
janhas skin (bmp)
Na ha valaki jönni akar, olyan 21:30-kor lesz TS szoba. Ott leszek.
Majd elõtte pontosítok.
<#eplus2>#eplus2>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Egyébként olyan profilt csinálsz, amilyet akarsz, érdemes rászánni az idõt.
találtam vhol,gondoltam nektek is látni kell
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Olyanokat ütök el mostanában.....gyûjteni kellene
Naná hogy mikor beül egy õrült zsoké,egybõl töri a gépet......😄
Jelzem az idegesitõ is,elõsször azt hittem benyomtam a pause gombot
mikor megreccsent nekem is valamelyik katonai gép.
De azért szépen el lehet vele repkedni,bár helokoptettel nem nagyon sikerült soha.
Viper
El tudod nekem faxolni a Flankerhez a joy konfigodat amit egyszer már adtál?
Meghibbanok hogy nem tudom használni a joyt körbesuneszra......
GSYA
A szombat még kérdéses.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A játék összképe az ami mindenféle újítások ellenére nem jó. A hadjáratok vagy túl nehezek vagy túl könnyûek. Csak modern hadjáratok vannak benne és hosszútávon csak Block 40 vagy felette repülni döguncsi, fõleg az atomszar modellezõ értékek miatt. Az AI viszont jobb benne egyes esetekben.
Bár az FS-t legyalultam miután az F-14-esnek egy ~60°-ban döntött 4G!-s fordulóban nagy recsegések közepedte eltört valamije.
Kb. olyan volt, mintha a chesnára húzták volna rá az F-14 bõrt. Vagy én b.sztam el valamit a kieg telepítésben. Gyorsulás emelkedés, fordulás egy nagy nulla volt.
Viper, a BMS1, BMS2 és AF-el bezárólag nincs FOV támogatás a fejegérhez (egy kaszt).
Az RV és OF támogatja csak.
Lock on is tetszik... de azután hogy végig toltam a su-25t-vel a benne lévõ kampányt, meg csináltam hozzá 2db skint.. azután totál nem érdekelt mert nem kötött le. BS-t is csak max a kéziköyv meg a sok tanulgatható gomb és rep tanulgatás miatt várom.. a kampány része szerintem ugyanolyan dög uncsi lesz mint az FC-nek. Olyan mint a Stalker😊 egyszer-kétszer végigtolja az ember aztán...
FreeFalcon-ban meg a hozzá kapcsolódó team-ben ezt becsülöm hogy képesek mindig valami új dolgot csempészni amitõl nem unja meg az ember, magát az alapjátékot.
Meg A Flanker 1-es is :-) Király vektorgrafika, annak is a csúcsai.
Nem is csúnya. Múltkor fel akartam tenni az A-10 Cubát, de nem indult, a menü bejött. Kompatibilitás módban sem jó :-(
A Flanker 1 Viszont jóóóó a DosBox alatt :-P
FSX screen csalások ismert botrányos dolgok. Szeretik fényezni. Egyébként szép az polír nélkül is, nekem tetszik.
Szóval én egy percig sem szenvedek az FSX-el, egy csomó screen meg kamu amik vannak a netem... imádják "kiszinezni" a képeket a micsroszoft házatáján.
Anno nagy kedvenc volt a Graphsimtõl az F/A 18 Hornet Korea. Baromi jó a kézikönyve eredeti lapozósban. "Nagydobozosban" vettem meg jó régen. A Flying Corps Golddal volt egy csomagban és csak egy 10-es volt :-)
Abban aztán részletesen le van írva az avionikája a 18-asnak.
Vaskos gyûjteményem van nekem is FS9 kiegekbõl.
Ha az ember unja már hogy leszedi az ellenséges légvédelem és csak gyönyörköni akar a repülõkben, kabinokban nemtok jobb megoldást..
Airsoft nemsokára ad ki F-16 kiegészítõt ami úgyfest reális, repmodell, gép, kabinbelsõ tekintetében.. azt sajna nemtom lesz e FS9 verzió.
Amúgy HA valaha kijön a BS addig legalább lehet heló repmodell-t tanulgatni benne😊
Sahogy mondottam csak civil gépek vannak sajna kidolgozva kívül-belül
Az alap repülõgépek azok totál felejtõsek viszont ha !igazán! érdekel tudok torrent linkeket adni amik mûködnek. (captainsim c-130, airbus A400m, carenado Cessna 206G, Mooney j40m, Blackhawk UH-60B, Mig-15)
ezeket repülgettem eddig😊 CSak örömrepkedésre jók!!!
Szedtem le nagyon szép A-6E intrudert ,de sajna gagyi a 3d-s fülkéje...
Igazán csak civil gépket érdemes leszedni ugyanis a katonai repgépek csak szépen néznek ki de rettentõen irreálisok.
FS9 bõven szépen fut nálad is, és kevesebb helyet foglal! (hasonló gépünk van) ha nekem nem hiszel van FS9& FSX topity ott ugyanezt mondják..
Az FSX-t csak nagyon high-end gépekkel rendelkezõ v.pistikék nyúzzák...
Sztem..