Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
URL=http://www.alphasim.co.uk/index2.html]Ezt[/url] ismered?

zsoltfireman
Ez OF!
Durva,ott is mennek a finomítások!
itt:

Érdekel persze!!!! De FSX-em van.Azzal is megy?
Bár engem a légi utántöltés érdekel! 😄

De egyébként imádom az F-16-osokat is! Csak inkább most ilyen légi támogatáshoz van kedvem!
Armed assault-ban is szerváltam egy BLACKHAWK-ot és azzal szállítottam az embereket a kijelölt célokhoz! 😄

És köszönet!
polluxware
Yamato1 látom te elég érdekes részét fogod meg a Falconnak😊

FS2004 + Captainsim C-130 + Wilco Airbus A400m

oszt lehet csomagokat szállítgatni ide-oda

SÕT!!!!!!!!! C-130as asszem K változatával még légitankolni is tudsz!

totál komolyan mondtam... ha érdekel adok mûködõ linkeket

L Viper
Már a legõsibb Falcon modokban is lehetett minden típust vezetni, amit a Tactical Engagement-ben látsz. Ez csak hab a tortán. Persze a vadászokhoz csinálnak kabinokat is leginkább. Legalábis eddig.
JoeDestroy
Ez melyik???

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Most egy világ omlott össze bennem!😞

De nem értem akkor miért volt jó a RED Viper-nek ezt beletenni,hogy lehet Tanker- AWACS- al repülni.Mert C-5 -el ha repülök akkor minden tökéletes mert ott csak csomagot kell szállítani a bázisra.

De azért köszönöm! 😊
zsoltfireman
Nem rossz.....

zsoltfireman

zsoltfireman
Igazad van,<#zavart2> <#idiota> <#integet2>
Köszönöm a helyreigazítást
Ja,demofw-nek hol találom az OF sound pack-ját???

Molnibalage
Még most sem értelek. Oda van írva, hogy KONVERTÁLT! Szerinted HONNAN jött? Nem OF, FF4.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
De ez AF-hez készült! <#falbav>

zsoltfireman
[/img]
[/img]
[/img]

Molnibalage
Rv-ben? De, benne van. Még ASG is csinált róla screen-t az "õsidõkben".

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman

zsoltfireman
Benne van az a Aeyes 1.07 CJ cockpit is?

zsoltfireman
Ez a skin nincs benne,ill.ami benne van az SZ.R!!!! Jan,skin-je elég jó lett!!!

Molnibalage
Az új FF kompatibilis 3D-s F-14A, F-15C és F-15E nincs benne szóval szerintem nagy újdonságokat nem találtok benne. Sakoc, ne legyetek már skótok. Vegyétek meg õket, ha annyira kellenek. 10-12 ajró nem sok értük.

Molnibalage
Miért kéne? AF skin és alapból benne van FF4-ben. Sajnos a 3D modellje a gépnek kicsit hibás amennyire emlékszem. (szivócsatorna szembõl)

polluxware
zsoltfireman
Ez megvan már? Balázs neked biztos tetszik....

zsoltfireman
Azért jön be nagyon az Aeyes cockpit,mert a pilóta jobb lábán ott van a ramp start procedura,gyönyörûen + lehet tanulni.....

zsoltfireman
Igen,de azt írják róla,hogy RV/OF kompatib....<#nemtudom>

Molnibalage
??? Vazz ez tisza AF 2D-s kabin..

zsoltfireman
Valaki vásárolt már az Aeyes-tõl kabint?
Gondolkozom,hogy megveszem az OF-hez ezt
Szeretném megtudni a tapasztalatokat....<#miaz>

zsoltfireman
Fel a fejjel!
Köszönöm az infót! <#lookaround>

LeonSilver

😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Mi van vele? Már sokkal nyugisabb a posztok mennyisége, új erõs hiba már nem merült fel 1 hete. Sajnos egy-két újdonság finoman szólva teljesen szét*baszta az egészet. Jelen állapotában - már bocsánat - szinte szarkupac a játék.

Kb. 3 hete megjegyeztem, hogy isteni csoda lenne egy dec. 15-i kiadás. Baldeagle erre megnyugtatott, hogy gyorsan lehet egyes dolgokat fixálni. Úgy legyen. Én általában optimista vagyok, de most valahogy nem. Hosszú lenne leírni, hogy miért.

zsoltfireman
Urak!

Köszönöm a sound pack segítséget!

Üdv!

Ja,FF5??????? :-)

Molnibalage
Tehát te repülsz a takerral és te akarod eljátszani a szerepét? Ezt nem lehet tudtommal. A felesleges kérdések megelõzése érdekében minden olyan speckó dolog amit az AI csinál az humánként nem lehetséges. Tehát, ha AWACS vagy akkor sem látsz 360 fokban (csak, ha leveszed az avionikai szintet), nem lehetsz tanker és nem tudsz stand-off jamminget sem csinálni, stb.

Erre gondoltam én is!
De nem értem,hogy ha autópilótán tudja mozgatni a csövet akkor én miért nem tudom? Melyik gomb stb...?
L Viper
Nem is hülyeség, akár videó készítéshez is jó ötlet. Valaki viszi a Tankert multiban <#hehe><#eljen>.
Köszönöm!!
Neeem! Én szeretnék utántölteni más gépeket de sehogyan sem megy!
Az AWACS az más.Az nem rossz.De ezt az Istennek sem tudom mûködésre bírni,hogy tankoljanak mások a gépembõl! 😄
Multiba frankó lenne ha én lehetnék Tanker pilóta 😄
polluxware
Ez valami payback a sok sikertelen tankolás után?

Szopatni akarod az AI-t az F-16-osban? <#eplus2>

L Viper
Majd Balázs hátha tudja, vagy ha nem megkérdi Aragornt :-)
😞 Ahh de szomorú vagyok 😊
L Viper
Fuúúú elég régi Falconos vagyok, de bevallom, ezt még én sem próbáltam soha. <#fejvakaras>
L Viper
Zsolti,
innen letöltheted az AF-hez a soundpack -ot.
Sziasztok!

Óriási segítségre lenne szükségem!
Red Viper -el játszom.
Tanker-géppel repülök és fogalmam sincs melyik billentyûzet az utántöltõkosár és a csõ billentyûje! Amivel ki lehet engedni!
De ha autópilótára kapcsolok akkor autómatikusan felhúzódik a far részéhez.Ami nem gond csak leengedni nem tudom!!

Köszönet!!!
Molnibalage
demofw-nek van egy oldala és ott van OF soundpack.

L Viper
AF-hez van, használom is. Most a melóhelyen vagyok, de volt link itt is már. Ha nem találod, akkor felrakom Neked egy tárhelyre.
zsoltfireman
Sziasztok,
Érdeklõdnék,hogy létezik jobb Sound AF és OF-hez mint amilyen a meglévõ?
AF-nél csak suhogás van,nincs semmilyen F-16 dübörgés.....<#confused>

nekem simán elindúlt rajta.minden gond nélkül fut

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Az XP elboldogul vele ?
szívesen.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Köszi.
Molnibalage
Készülget a World of FreeFalcon 5 videó. Méltó lesz a nagy elõdhöz ezért elég sokáig tart megcsinálni. Eddig nem látott látványos kameraállások lesznek benne.