Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár engem a légi utántöltés érdekel! 😄
De egyébként imádom az F-16-osokat is! Csak inkább most ilyen légi támogatáshoz van kedvem!
Armed assault-ban is szerváltam egy BLACKHAWK-ot és azzal szállítottam az embereket a kijelölt célokhoz! 😄
És köszönet!
FS2004 + Captainsim C-130 + Wilco Airbus A400m
oszt lehet csomagokat szállítgatni ide-oda
SÕT!!!!!!!!! C-130as asszem K változatával még légitankolni is tudsz!
totál komolyan mondtam... ha érdekel adok mûködõ linkeket
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
De nem értem akkor miért volt jó a RED Viper-nek ezt beletenni,hogy lehet Tanker- AWACS- al repülni.Mert C-5 -el ha repülök akkor minden tökéletes mert ott csak csomagot kell szállítani a bázisra.
De azért köszönöm! 😊
Köszönöm a helyreigazítást
Ja,demofw-nek hol találom az OF sound pack-ját???
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gondolkozom,hogy megveszem az OF-hez ezt
Szeretném megtudni a tapasztalatokat....<#miaz>#miaz>
😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kb. 3 hete megjegyeztem, hogy isteni csoda lenne egy dec. 15-i kiadás. Baldeagle erre megnyugtatott, hogy gyorsan lehet egyes dolgokat fixálni. Úgy legyen. Én általában optimista vagyok, de most valahogy nem. Hosszú lenne leírni, hogy miért.
De nem értem,hogy ha autópilótán tudja mozgatni a csövet akkor én miért nem tudom? Melyik gomb stb...?
Az AWACS az más.Az nem rossz.De ezt az Istennek sem tudom mûködésre bírni,hogy tankoljanak mások a gépembõl! 😄
Multiba frankó lenne ha én lehetnék Tanker pilóta 😄
Szopatni akarod az AI-t az F-16-osban? <#eplus2>#eplus2>
innen letöltheted az AF-hez a soundpack -ot.
Óriási segítségre lenne szükségem!
Red Viper -el játszom.
Tanker-géppel repülök és fogalmam sincs melyik billentyûzet az utántöltõkosár és a csõ billentyûje! Amivel ki lehet engedni!
De ha autópilótára kapcsolok akkor autómatikusan felhúzódik a far részéhez.Ami nem gond csak leengedni nem tudom!!
Köszönet!!!
Érdeklõdnék,hogy létezik jobb Sound AF és OF-hez mint amilyen a meglévõ?
AF-nél csak suhogás van,nincs semmilyen F-16 dübörgés.....<#confused>#confused>
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!