52965
  • Molnibalage
    Nincs időm bohóckodni. Felrak, fut, megy. Nekem így kell. Vagy még így se...
  • zsoltfireman
    Imádom a Görög F-16-okat.......

Ezt a svancot is én műveltem.....volt is öröm a görög oldalon!

• polluxware
    te addig nem is játszol vele amíg nincsen dobonzos verzsön? :)

már crack is van, futna a 64es windózodon is..
  • Molnibalage
    Mikó lesz már abból dobozos?
  • polluxware
    ó jaj.. akkor lehet megen kábé 100millát az áttervezésre fordítani..

ó jaj

mivan ha valki megépíti otthonra magának ezt a gépet "tervrajz má van alapon"

ó jaj
  • sindelnet
    GaryMoore nem tud ennyire tappingelni:)
  • L Viper #26317
    Olyan Gary Moor-osan nyomja Géza. Tapasztalt gitáros ez nagyon hallható.
  • sindelnet
    Sry,a FENDER csupa nagybetű.
  • L Viper #26315
    Ezt a Black Shark fórumon láttam, Leon linkelte.

Ha ez így igaz, akkor nagyon durva.
  • sindelnet
    Jól nyomja a srác,de pontatlanok a nyújtásai,1.40-nél egyenesen borzasztó...
    A FehérGéza sztem klasszisokkal jobb...,a soundja is....,a fendere is...
  • L Viper #26313
    Jók a srácok .

De azért az öreg Dave Mustaine is még mindig a toppon van.
    Sok mai ifjonc rocker azt, sem tudja, hogy Ő volt az egyik alapító tagja a Metallicának.

Aki nagyon ráér, számolja meg a gitárszólókat. Nekem még nem sikerült, mindig belegabalyodtam.

• JoeDestroy
    Is!
  • polluxware
    tehát itt azt kell pontozni hogy gitározik?

ez amúgy jónak számít
  • JoeDestroy
    Itt a másik link!
    Ő populárisabb rockzenével van :)
  • JoeDestroy
    Aki nem teszi, azt még FS multiban is szitává lövöm :)
  • JoeDestroy
    Aki még nem tette volna, tessék regelni és szavazni!!!!!

Regelni kell és szavazni!!! Mondhatni kötelező!!!
    Ez a srác esélyes nyerni, és magyar, pécsi az illető. Van még egy magyar srác, ő is jó. Rá is tessék mindenkinek szavazni!!!
  • Willenbrock
    Nektek könnyen ment a FSX-ben a 2. hordozós lezsállás?Az elsőnél nem volt gond de itt ha sikerül is nem sikeres a feladat-talán mert nem áll pontosan a sávban a gép.
  • Molnibalage
    Valaki ráért MOST egy gyors human. vs. human multitesztre?
  • zsoltfireman
    JANHAS válasza a 4.8-ra......

I have seen some screenshots and it looks nice, the models and skin do work, but there are some issues with the installer, but a new installer will be released when 4.8 is released!

• zsoltfireman
    Most kaptam az infót a Global Falcon fórumról,hogy készülőben a 4.8...
  • polluxware
    pontosan ezt ami a képen azt eltudod küldeni?
  • zsoltfireman
    Bizonyám!!!
  • polluxware
    ja igen

ezek tényleg szépek
  • L Viper #26300
    Nálam nem vakso OF-ben az éjszakai pit. Sem 2D-ben, sem 3D-ben.
    Nagyon korrekt.
    Az alap felhőket kukázd, szerintem küldtem neked is jókat.

Azonkívül Sindel is csinált jó felhőket, ami szintén ütős lett.
  • L Viper #26299
    Az Ultimate Water akkor nem kell, ha a World Environment vize jobban tetszik.
  • zsoltfireman
    Ami Viper barinak és nekem is bejött!!!

telepítési sorrend!!!

- FSElemental - NaturalPack
    - Zinertek Ultimate Water FX
    - Zinertek World Environment
    - Zinertek Ultimate Weather FX
    - Zinertek Ultimate Night
  • Willenbrock
    FS 2004-hez honnan szedhető le az új víztextúra?Le akarom repülni a Lindbergh utakat a Ryan géppel.
  • Molnibalage
    Írtam már, hogy Falcon + Vista = szenvedés. Miért nem raksz fel XP-t? Lehet dual install.
  • polluxware
    látod pont ez az...

nem azt mondom hogy az FF5 sokkal rosszabb mint az OF, sőT!

az OFes felhők szánalmasan szörnyűek sztem, ami az FF5hozhöz képest, plussz ott lehet este is repülni, OF ben meg totál vaksi az egész kabin még ha nvg-t viszel is...

ugyan eddig nem írtam ,de nekem sajna az FF5 alpha is valmiért ugyanolyan sűrűn CTD-zik Vista alatt - léci Viper ne morgizz

habár! az új exe-t még nem is prószáltam, (zsoltinak állítólag műkszik alatta)

FF4 ablakban 1152*864 felbontásban meg tökéj módon megy így Vista alatt.
    +moddolható

FF5ben jó lenne az a fránya tornado is, de a 2ds kabin is bugos meg repmodell is túl merész (utóbbi "önmérséklettel" repülhető:)

nameg az OF úgytom mai napig csak DX6

Eurowar theater nincs véletlen OF-hez? vagy áttehető verzsön, elmentés?

• Molnibalage
    Csak a Harrierre lehet (és talán a Tornadoóra) manuálisan. Az AG fegyverek között van a listában. Magyarán annyi a helyzet, hogy a realizmus önfegyelemmel érhető el mivel fegyverfelfüggesztés helyére rakja fel a dolgokat. Akkor lesz majd jó világ, ha a kód LGB hatására automatikusan levágja a HP-ről a fegyvert és felrakja a jó pod-ot.

Az OF tényleg stabil és jó is. Az új exe-vel eddig csak UI CTD-m volt és csak egy. A 3D világban szándékosan olyan dolgokat csinálok ami régen 100% fagyás volt. Semmi. Nem kell AVG-t, tűzfalat lelőni, stb. Berakom oszt megy. Ha emellé lesz új DB és nyílt akkor gyorsan fog emelkedni az FF5.0 csillag szerintem.

A rossz hír, hogy ranger822 két hét szabira megy. Ezt szerintem azt jeleni, hogy hotfix addig nem lesz, hacsak nem köldött el anyagot előtta ami berakható.
  • zsoltfireman
    Sajnos még nem sikerült RV/FF5-be pakolni cuccokat...Nemtom,hogy kell...
  • Molnibalage
    Az FF5.0 nagyon primitíven ilyen. Az, hogy mit raksz a gépre édemindegy, mert egy fajta TGP modellezés van. Csak grafikai upgrade semmi más.

Az FF5.0-ben a Harrierre kézileg tehető fel, de nem az horodozza a TGP meglétét hanem az, hogy pakolsz-e fel LGB-t vagy most már JDAM-et. Az F-18 esetén viszont az pod összeakad a törzsön levő AA rakétával még mindig. Én nem rakok fel oda, ha viszek LGB-t.
  • L Viper #26291
    Ez izgalmas.
    Remélem a készülő LP -s szimbe dolgoznak be :-), esetleg a BMS 4-be...

Látom új szmájlit találtál Zsolti
  • zsoltfireman
    JANHAS válasza FF5-el kapcsolatban....

No, no skins for FF5. I don't like FF5 and I work with Aeyes on other projects....

Ennyi......
  • L Viper #26289
    Ez érdekes, nekem meg az OF menüje tetszik nagyon.
    Tök jók az alap 4.0-ás Falcon kezelőgombjai.
  • zsoltfireman
    Az tényleg jó lenne!
    A Lantirnt megtalálod a Block 25,30,32,50+ verzióknál!!!
    Régi vágyam a Falcon-ban,hogy a célmegjelölők is pakolhatók legyenek!!!!
  • L Viper #26287
    Szerintem jelen állapotában az OF 4.7 a legjobb Falcon verzió, ha nem is a legszebb. Multiban és szólóban is.
    Stabil és játszható.
    Bár az FF5 lenne ilyen. ( Majd lesz, remélem. )

• polluxware
    másrészről tegnap egymás után vagy 3küldit nyomtam sürü kampányban, valamint utána még 2-t később CTD, vagy belassulás nélkül.

rettentően stabil

Open Falcon 4.7 hibák, nem tetsző dolgok:

-az UI nekem személyszerint nem tetszik még az FF4é is jobb nekem (bár használható gond nélkül) - ha valkinek nem DVI-os TFT-je van az biztos ismeri az "AUTO" gomb nyomkodási kényszert
    -adatbázisban a Block30/40/50 egy bejegyzés alatt szerepel (sokkal jobb lenne szeparálni őket)
    -próbálj meg este röpködni ezzel a játékkal... (setét kabin, semmi dx7 fény effekt)
    -nincs EUROWAR tyiáter pedig olyan szép MLU modellek vannak!!!!!!!!!
    -tény hogy a főbb gépek szépek, viszont a kiegészítő ellenséges nem túl populáris gépek kinézete néha kimondhatatlanul dobozszerű
    -NEM MEGY VISTA ALATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apropó.. ezt nem lehet valhogy az FF4-ből kiszedni? vagy az adatbázis mássága miatt tuti nemfog menni? példul ha csak egy elmentést rakok át az eurowarból?

ami tetszik:
    -Janhas skinek modellek, F-15C modell!!
    -sztem kultúráltabb Wingman AI (kevésbé hajlamos a fura érthetetlen manőverekre, lehet hogy az alap falcon 4.0 kódja van ebben de az legalább stabilan műkszik)
    -avionika megy ahogy kell
    -repmodellben kompromisszumos megoldásban van a realisztika, és a játszhatóság
    -az összes alap kampány ami van benne az olyan természetes amilyet én szeretek, másszóval nem olyan hemzsegős mint az FF kampányok (ez szubjektív)
    -az alap táj mintha dimbesebb, dombosabb lenne és a színe is élettel telibb
    -stabil, és moddolható (f4browse) - asszem a kampányt már nem lehet csak úgy tacedittel baszkurálni

• Molnibalage
    Nekem a LANTIRN pod hiányzik. Tudjátok én a '80-as '90-es években élek, nem hoznak lázba Sniper és egyéb dolgok. Jó lenne, ha ez manuálisan pakolható lenne, vagy a kód megkülönböztetné ezeket a dolgokat (DB-vel lehetséges!)
  • zsoltfireman