Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na tiszta viz, ha már Pápánknak a mûvét nem olvastad el. Nem MS, az a mikrószoft 😊 Ez meg Microprose. Az õ mûvük a Falcon 4. Erre installáld az RV-t.
A Falcon 4 Allied Force a Lead Pursuit terméke.
Aszongya hogy a MS Falcon 4.0 az egy külön game.
A FAlcon 4.0 AF az megint egy külön game.
De akkor a FREE FALCON 4.0-át honnan tudom leszedni?
Az erõ velem van....😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem fagy néha a Red Viper. De én azt a Falcon 4.0 Allied Force-ra installáltam.
Szerintetek hogyan installáljam? A Microsoftos Falcon 4.0-ra tegyem fel vagy?
Mi a sorrend?
Köcci
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért nem szeretem ezirányú véleményemet teljes mellszélességben hangoztatni mert megértem hogy sok ember megélhetése munkája, valamint "szerelme" ez a magyar légierõ, de valahol ez olyan felemás amikr annyi gond van az országban. És hááá nem ocsóó az a pár verda...
Bután-nak milyen légiereje van? ki tudja? hátha így jobban értitek mire akarok célozni...
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Azt olvastam valahol,hogy nem legális az a védelmi rendszer(SF).
És fagy tõle a gép. 😄
12 nekünk elég lenne csak tisztességes repórával és szemlélettel. 2% GDP és lopás nélkül príma kis Honvédség lehetne, de most az a baj hogy kis hazánkról van szó...
Az hogy én ezzel a másolgatós dologgal szenvedek, nem féltem a játék készítõket hogy tudnak eladni eleget, ugyanis annó ide írtam ezt a másolgatós dolgot, de a kutyát se izgatta, annak ellenére hogy olcsó az FC de relatíve nehéz beszerezni.
Balázs ez a készültség dolog meg... ne haragudj, de ha van ha nincs... iszonyat hunvédség ellenes amit mondok, de ez a 12 gép max galamb hesegetsére jó, ha meg valaki igazán akar valamit, fél nap alatt átmennek a nagy alföldön, attól még ez a nehéz gépesített hadállomány se véd ezekkel a kreppapír btr-80-sokkal karöltve.
Sztem. még ezeket a grippeneket se kellett volna megvenni.. drága luxus
Nem nekem van igazam tudom elõre
<#zavart1>#zavart1>
Na szal az is fel lett rakva torrentre másnap, (az orosz ami ugye majd egy hónappal elõbb jött mint az int.)de így is egy hét kellett mire valaki feltudta törni.
Másodszor érdemes kiadni a DCS-re szerintem, mivelhogy csakis valami visszajött zsozsóért fognak belekezdeni mondjuk a viper-es modulba.
Ha nincs máni akkor mennek vissza a zueszerfórsz-hoz AC130-ast meg egyéb niche repülõgépet modellezgetni....
Harmadszor: No de hol az FC krekk. (nem a varázscédésmountolósmegoldás)
<#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
ezzel mire gondoltál?
Engem annyira nem nagyon izgat😊 Motorcsó versenyt 100x-or szivesebben néznék jövõ nyáron ha lesz, pedig szim fan vok😊
Ha ugynaz az SF védelem lesz benne mint ami az FC-ben akkor kb. 80% hogy menni fog😊
Amúgy pedig a Stalker Clearsky-t ahogy kiadták, európában még meg se jelent hivatalosan, neten már volt hozzá crack.exe (reloaded)
SF védelem volt benne..
kiderül... ,de aszonnyák még egy hónap az angol fáltozatig, amit nehezen hiszek mivel juroppa sokkal nagyobb piac nekik... Zoroszok úgyis lopnak mindent😊 felesleges fizetõs dolgot kitalálni nekik oda..
A FCért se tolonganak a torrenteken,szerintem megint kikapunk egy jókis SF-s védelmes gecit amit csak jófélévmulva törnek fel😞
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az orosz kiadó szerint már gold a gamma és október 17-én már örömrepkedhetnek keleti barátaink..
SA-2 találatot túlélni viszont lehetetlen. Ha kellõ távolságon belül van over. A valóságban is így van ez. 160 (!) kg-os robbanófeje viszonylag jól kompenzálta pontatlanságát. Az SA-5 is elég vicces a valóságban annak is hasonló mértû - vagy nagyobb - feje van és 37 ezer (!) körüli repesszámot produkál.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Arra van lehetõség,hogy ha ellõttem az összes AA rakétát akkor leszállás után azt újra visszarakják a gépemre(újrafegyverzés)? Vagy ahhoz ki kell lépni a játékból? Mert üzemanyagot feltöltenek de fegyverzetet?
FF4-ben? Nem azonnal robban fel és x idõ után a gép felrobban, ha égõ hangott hallasz. Miért? Mert ez van a kódban. Az egyébként elég irreális lenne, hogy minden gép egydarabben elérja a földet.
AZ miért van,hogy ha lelövök valakit illetve ha lelõnek akkor állandóan felrobban a gép? Soha nem csapódik be a földbe hanem a levegõben szétrobban.
AI csinálja azt is ha autópilótára váltok igaz? Mert az autópilóta fel tudja húzni a far tankcsövet.......
Ha az AI viszi a tehergépeket akkor generál resupply pontokat, ha te repülsz vele akkor nem. Ahogy már írtam, MINDEN AI tevékenységgel kapcsolatos dolog elveszik, ha te csinálod. Ez egy F-16 szimnek készült ezért értelemszerûen még most is csak úgymond a harci képességek mûködnek. Most is F-16 szim, minden más csak bónusz feature. Pl. olyan gépen ahol van faroklövész te vezetésed alatt nem lesz, mert az is AI feature. A nyomod a gépágyút akkor a farokrészen csak fixen tüzelsz hátra.
C-130 Fs2004-hez
FSX-t nem próbáltam még... bár sztem nem is fogom jó ideig😊
Ezek hardcore "sim" kiegészítõk nem nagyon említhetõ az Arma repmodelljeivel egy napon😊