Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Nem kell még elõször az az újoncnak 😊 Azért is volt elnézõ az inkvizició 😊 EGYSZER. <#vigyor3>

Na tiszta viz, ha már Pápánknak a mûvét nem olvastad el. Nem MS, az a mikrószoft 😊 Ez meg Microprose. Az õ mûvük a Falcon 4. Erre installáld az RV-t.

A Falcon 4 Allied Force a Lead Pursuit terméke.

Köszönöm! 😊
??? Na most aztán tényleg nem tudom,hogy melyik verzióm van.😊

Aszongya hogy a MS Falcon 4.0 az egy külön game.
A FAlcon 4.0 AF az megint egy külön game.

De akkor a FREE FALCON 4.0-át honnan tudom leszedni?
S az önkorbács joyzsinorral kimaradt!!!<#vigyor>
Elnézést tudatlanságomért Nagy Urak! 😄

Az erõ velem van....😊
Gundark
Na, páff 😊 Ez helybõl (és még elnézõ is voltam) 3 rampstart. Persze egér nélkül <#vigyor3> Semmi gond ha nagynak tartod a büntetést, ez esetben marad a 3, de monitor nélkül <#buck>

Molnibalage
Khöm. A magyar honlapon ott a kézikönyvem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Háhá. Megint van 1 kérdésem!

Nekem fagy néha a Red Viper. De én azt a Falcon 4.0 Allied Force-ra installáltam.

Szerintetek hogyan installáljam? A Microsoftos Falcon 4.0-ra tegyem fel vagy?
Mi a sorrend?

Köcci
polluxware
ez igaz... ördögi kör

Molnibalage
Csak Bután nem NATO tag akitõl arányos védelmi képességeket várnak el.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Errõl én is olvastam hogy biza az SF összeakad néhány író programmal...

Azért nem szeretem ezirányú véleményemet teljes mellszélességben hangoztatni mert megértem hogy sok ember megélhetése munkája, valamint "szerelme" ez a magyar légierõ, de valahol ez olyan felemás amikr annyi gond van az országban. És hááá nem ocsóó az a pár verda...

Bután-nak milyen légiereje van? ki tudja? hátha így jobban értitek mire akarok célozni...

L Viper
Ssszá-ááá-lll-janak-a-GRIPPPPPENNEK-jóóó-szeillel !

<#vigyor3>
Gundark
De van autójuk csak azt a köztársasági õrezred üzemelteti, de ha nem személyesen, akkor az adófizetõ állampolgárok adakozásából javitják és látják el üzemanyaggal 😊 De majd akkor virrad fel nekünk igazán ha Szekeres elvtársat elviszik a nátósok 😊 Kár hogy eddig onnan ezt senki nem erõsitette meg.. Pedig milyen szép lenne mikor a sanzelizén feszitene elõtte francia harckocsik dübörögnének, a feje felett meg mirázsok és ráfálok suhannának, õ meg jó szelet kivánna nekik 😊

Buren
Nekem van eredeti SF-s játékom (cossacks2...) és abszolút nem zavar be, túl vagy a cdcheck-en azt csá.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Hi!

Azt olvastam valahol,hogy nem legális az a védelmi rendszer(SF).
És fagy tõle a gép. 😄
Molnibalage
A szemlélet a rossz. Azt hiszik, ha meg van véve valami akkor ott kezdõdik a dolog. Egy faszt. Üzemeltetni is kell. Kurva jó, hogy okos politikusaink ezt nem látják be. Még autójuk sincs ezekenek a szerencsétlen barmoknak?

12 nekünk elég lenne csak tisztességes repórával és szemlélettel. 2% GDP és lopás nélkül príma kis Honvédség lehetne, de most az a baj hogy kis hazánkról van szó...

polluxware
Nkem az is elég ha elindul, és csak hetente egyszer kell 5mp-et dógozni vele... Amúgy nemvok benne biztos hogy nem veszem meg ha majd kiadják. SÕT!

Az hogy én ezzel a másolgatós dologgal szenvedek, nem féltem a játék készítõket hogy tudnak eladni eleget, ugyanis annó ide írtam ezt a másolgatós dolgot, de a kutyát se izgatta, annak ellenére hogy olcsó az FC de relatíve nehéz beszerezni.

Balázs ez a készültség dolog meg... ne haragudj, de ha van ha nincs... iszonyat hunvédség ellenes amit mondok, de ez a 12 gép max galamb hesegetsére jó, ha meg valaki igazán akar valamit, fél nap alatt átmennek a nagy alföldön, attól még ez a nehéz gépesített hadállomány se véd ezekkel a kreppapír btr-80-sokkal karöltve.
Sztem. még ezeket a grippeneket se kellett volna megvenni.. drága luxus

Nem nekem van igazam tudom elõre

<#zavart1>

Buren
Kezdjük ott, hogy az egy tömegjáték amiért ruszkiföldön százával álltak sorba.

Na szal az is fel lett rakva torrentre másnap, (az orosz ami ugye majd egy hónappal elõbb jött mint az int.)de így is egy hét kellett mire valaki feltudta törni.

Másodszor érdemes kiadni a DCS-re szerintem, mivelhogy csakis valami visszajött zsozsóért fognak belekezdeni mondjuk a viper-es modulba.

Ha nincs máni akkor mennek vissza a zueszerfórsz-hoz AC130-ast meg egyéb niche repülõgépet modellezgetni....

Harmadszor: No de hol az FC krekk. (nem a varázscédésmountolósmegoldás)

<#eplus2><#eljen>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Az, hogy a valós harckészültség és kiképzési repóra rovására megy az egész. A katonák imádkoztak, hogy jövõre ne legyen. Lesz. Puszta PR fogás az egész.

Molnibalage
Nem vagyok híve a bûvészkedésnek és türelmem sincs hozzá. Megveszem azt csá.

polluxware
"Vegyesek érzelmeim ezzel kapcsolatban. Nagy az ár érte..."

ezzel mire gondoltál?

Engem annyira nem nagyon izgat😊 Motorcsó versenyt 100x-or szivesebben néznék jövõ nyáron ha lesz, pedig szim fan vok😊

polluxware
Jó kérdés...

Ha ugynaz az SF védelem lesz benne mint ami az FC-ben akkor kb. 80% hogy menni fog😊

Amúgy pedig a Stalker Clearsky-t ahogy kiadták, európában még meg se jelent hivatalosan, neten már volt hozzá crack.exe (reloaded)
SF védelem volt benne..

kiderül... ,de aszonnyák még egy hónap az angol fáltozatig, amit nehezen hiszek mivel juroppa sokkal nagyobb piac nekik... Zoroszok úgyis lopnak mindent😊 felesleges fizetõs dolgot kitalálni nekik oda..

L Viper
Gondolom idehaza ezt sem vehetjük le az üzletek polcairól.
Scottt
MMM,nem😊
A FCért se tolonganak a torrenteken,szerintem megint kikapunk egy jókis SF-s védelmes gecit amit csak jófélévmulva törnek fel😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
úgy legyen!!! szetszedik majd egymást az emberek a torrent linkekért😊)

Buren
OFF/BS

Az orosz kiadó szerint már gold a gamma és október 17-én már örömrepkedhetnek keleti barátaink..

L Viper
Kipróbálom én is. :-)
DANIELE
Nekem megvan és nagyon látványos a Captain-Sim C-130 Hercules.

Molnibalage
Ja, ha minden jól megy akkor ma készen lesz az új videó. Méltó lesz a negy elõd WoFF4-hez. Hihetetlen hogy talán még mindig az a legjobb az én szememben.

Molnibalage
Vegyesek érzelmeim ezzel kapcsolatban. Nagy az ár érte...

Molnibalage
Egyes gépek esetén elég szélsõséges helyzetek sokszor elõfordulnak. Pl. szinte álló Su-27 gépet telibe kap AIM-9M vagy X és mégsem semmisül meg. Legalábbis a beta-ban. Az FF4-re jóformán már nem is emlékszem olyan rég repültem vele.

SA-2 találatot túlélni viszont lehetetlen. Ha kellõ távolságon belül van over. A valóságban is így van ez. 160 (!) kg-os robbanófeje viszonylag jól kompenzálta pontatlanságát. Az SA-5 is elég vicces a valóságban annak is hasonló mértû - vagy nagyobb - feje van és 37 ezer (!) körüli repesszámot produkál.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

L Viper
Annyira jó a C-130 az FS 2004-hez ?
JoeDestroy
Ez ebben a formában nem igaz. Ha a levegõben felrobbansz akkor NAGYON eltaláltak. Akár haza is lehet vinni egy gépet egy rakéta után, csak NE totál a gépedben robbanjon. Van erre példa nem is egy 😊. Asszem, de Balázs talán igazol vagy nem, a relatív helyzet (táv szög stb...) határozhatja meg a károkat. Nem egy multin jöttünk már vissza rakéták után, max nem tudtunk leszállni. (A te rakétád sem zúzza porrá az ellent mindig, van amikor csak füstölög). 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Nem nem lehet. Az üzemanyagnak sincs jelentõsége csak poénos repkedésnél, hogy tudj tankolni. Ha leteszed a géped akkor az AI leszáll és nem száll fel többet.

+1 kérdés!

Arra van lehetõség,hogy ha ellõttem az összes AA rakétát akkor leszállás után azt újra visszarakják a gépemre(újrafegyverzés)? Vagy ahhoz ki kell lépni a játékból? Mert üzemanyagot feltöltenek de fegyverzetet?
Molnibalage
Nincs. Letöröltem. Minek nekem OF-es cucc? <#ravasz1>

zsoltfireman
OK! Köszi!
De ha neked megvan,te is feltehetnéd!

Molnibalage
Én még le tudtam szedn. Írjál neki, hogy rakja fel újra. Egyénként ez még az elsõ volt. Cirka 1-2 hónapja ígérte a 2. újabbat, de nem került fel.

Molnibalage
Egyetlen esetben talán lehetséges a légitankolás eljátszása, ha be van kapcsolva a smart combat AP a config editorban és simplified van az autopilotnak a játékban beállítva, de ez nagyon halvány.

FF4-ben? Nem azonnal robban fel és x idõ után a gép felrobban, ha égõ hangott hallasz. Miért? Mert ez van a kódban. Az egyébként elég irreális lenne, hogy minden gép egydarabben elérja a földet.

Még egy kérdés!

AZ miért van,hogy ha lelövök valakit illetve ha lelõnek akkor állandóan felrobban a gép? Soha nem csapódik be a földbe hanem a levegõben szétrobban.
zsoltfireman
Ott nincs elérhetõ sound! <#szomoru2>

Értem!Megkaptam mindenre a választ! 😄

AI csinálja azt is ha autópilótára váltok igaz? Mert az autópilóta fel tudja húzni a far tankcsövet.......
Molnibalage
Mit?

Molnibalage
Nem, tévedés. A dolgot rossz oldalról közelíted meg. A kód két dolgot tud. Vagy csak F-16 egyes típusaival enged repkedni vagy mindennel. Tehát nem lehetõvé tették a tankerrel repülés elv van, hanem lehetõvé tették a mindennel való repülést. Rohadtul nem mindegy...

Ha az AI viszi a tehergépeket akkor generál resupply pontokat, ha te repülsz vele akkor nem. Ahogy már írtam, MINDEN AI tevékenységgel kapcsolatos dolog elveszik, ha te csinálod. Ez egy F-16 szimnek készült ezért értelemszerûen még most is csak úgymond a harci képességek mûködnek. Most is F-16 szim, minden más csak bónusz feature. Pl. olyan gépen ahol van faroklövész te vezetésed alatt nem lesz, mert az is AI feature. A nyomod a gépágyút akkor a farokrészen csak fixen tüzelsz hátra.

Molnibalage

De,hogy ebbe a Falcon-ba mért nem lehet? 😄
Köszi mindenkinek!!!
polluxware
a400m Wilco

C-130 Fs2004-hez

FSX-t nem próbáltam még... bár sztem nem is fogom jó ideig😊

Ezek hardcore "sim" kiegészítõk nem nagyon említhetõ az Arma repmodelljeivel egy napon😊

zsoltfireman
Na mégegyszer: ezt: