Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki néz ilyen apróságokat? Ha mindent tudsz, akkor visszavonulok...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Jelenleg az a problémám, hogy fekete színt nem nagyon tudok elérni. Minidg világosabb, mint kellene.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Tudom. Khöm. Aláírásom...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Balázs most megvan szeppenve, új élmények érték😊 Várjunk türelemmel, egy hetet, és nem gyõzzük hallgatni hogy milyen szép és jó😊

Tudod annó amikor az elsõ 'relatíve' elérhetõ árú TFT-k megjelentek, akkor egy csomóan áradoztak róla hogy milyen jó hogy vegyék mint a cukrot.
Annó rettentõen fontosnak tartottam hogy mikor vételre került a sor, a vásárló kapjon egy "tiszta" képet mibe is akar invesztálni.

+
helyigény
éles kép (optimális és korrekt beállítások mellett persze)
szemkímélõ

-
háttérvilágítás miatt az esti horrorfilmek
nem festõknek, fotósoknak készül (legalábbis nem az amit a korában, meg tecskóban bagóért adnak)
natív pixel méretszerinti felbontások (15'->1024x768, 17,19 '4:3'->1280x1024...)

hidd el meg fogod szeretni, és rájössz a pozitívumokra

egyrészt mert így van, másrészrõl NORMÁLIS új CRT már nem kapsz

CSAK 1280x1024! Az a natív felbontása... minden más felbontásban csúnyább a képe! Milyen VGA-d van?

www.smart-bus.hu

Gundark
Nem kel a tft vel semmit szenvedni. 2 perc beállitani, és sokkal jobb mint a crt. Nekem már 3 éve van, és teljesen hibátlan.

Molnibalage
Na az bassza el leginkább a dolgokat. Azért röhejes, hogy mennyit kell szenvedni, hogy azt a színt lássam amit alapból ad egy CRT. Azt kell, hogy mondjam kicsit nagy az árta a TFT-nek. Ez van..

polluxware
Monitor -> menu gomb -> színhöm.

Driver-> francnak, ha csak nem vagy photo-shop-hos ahhoz kell raw

de nem ragozom ha nem vagy rá vevõ<#zavart1>

L Viper
Amúgy is újabbat érdemes használni annál amit adnának.
Molnibalage
A videókarin egyelõre nem tudok színt állítani. NINCS driver hozzá, nekem kell letöltni. Röhej. A Falcon szépen néz ki, az asztal kevésbé.

polluxware
1.Ha DVI-os vagy ha nem akkor is -> AUTO gombot sûrûn nyomkodni!!! minden felbontás változtatás után

2. színek mind 80-90%-ra, fényerõt le!!!! (vidkari-n nyomasd a gamma-t+kontrasztot) -> gondlom nem 2hónapra vetted, ezért

3. 1280x1024, 800x600 mivel 4:3-as

4. 1024x768-at felejsd el (homályos akármit csinálsz)

5. röviden ennyi😊 Hev ö nice TFT ekszpíriensz

L Viper
Ha cserélek én is maradok a 4:3 -asnál. Maradi vagyok :-)
Molnibalage
Eddig õszíntén szólva nem vagyok elragadtatva tõle. A régi monitorm képe szebb volt. Nem tudom egyelõre rendesen beállíani.

Molnibalage
Egy túrót wide-os. 4:3. Rühellem a 16:10-es képarányt, a hátam közepére sem kívánom.

L Viper
Hoppá!
Remélem javul ez is :-)
polluxware
<#vigyor2>

Ha pedig Wide-os... akkor egy csomó új probléma fog felmerülni😊

Eszement olcsók a tft-k mostanság... Emlékszem az elsõ amit láttam közelrõl az egy 25ms Samsung 15' TFT volt potom 400e ft-ért...

ma meg... 39ért lehet kapni 19est

Ezért mennek tönkre a kis számtech cégek mindenütt.. agyonnyomják az árakat, és sokan vannak úgy hogy ami van az bõven elég nekik.

Molnibalage
Ott is látszott a képernyõ szélén a csík, de egyszerûen nem foglalkozom vele. Ezernyi más dolgora kell figyelni.

Ja, beta III bázis van! Csak így a semmibõl! Ma reggel jött a hír és ma már itt is van. Persze ez is manual install.

Gundark
De szemetek vagytok <#buck> Nekem a Nemzetbiztonság BT jut eszembe, mikor a tetõn figyelnek : :te figyumá ez olyan izgalmas, mindig zsaru akartam lenni, mindig néztem a vészhelyzetet... --De a vészhelyzet orvosi sorozat.-- Tényleg? Nemtom olyan szar csöves kábeltévénk volt, soha nem volt tiszta a kép-- <#vigyor3>

L Viper
De kis gonosz vagy a Pápával <#hehe>.
A 15 colos-on nem csodálom, hogy nem zavarták a kisebb grafikai hibák :-)
polluxware
Akkor lehet vadászni a kék csíkokat<#vigyor1>

Lehet gyúrni BS-re

Molnibalage
Gépfejlesztés elsõ fázisa ma megtörtént. 19 colos TFT. 😊 Baromi más a 15 colos színhibás, megtört kábeles CRT után.

ACE,ACE, ACEACEACEACEACEACEACE.

Fuuu mitrepültem ezzel annakidején a commodor+4 essel .

Szép emlékek 😊😊😊😊
polluxware
Háát Vip... FS 2004 überfasza..

L Viper
Azok nem kasztrált patkányok voltak? azok szürkék, nem az ürgék <#vigyor1>.
polluxware
Ez a náci ufó dolog nehogy azt hidd hogy valmi hülyeség... Nagyanyám mesélt valmi Folksbundista ürgérõl aki 43. környékén kis szürke nemiszerv nélküli ürgékrõl mesélt neki... riasztgatás képpen...

Avro Arrow-t meg jó lett volna megszerezni makett-ben😊)

Gundark
Jó terv.. VOLT. Mert a jóságos sziriusziak szerencsére seggbe rúgták a lantlényflottát, és szerintem nemsokára elkezdik kipiszkálni a lyukból a patkányokat és mikor azok majd a felszinen hemzsegnek majd jól elsugározzák õket a holdra.(és akkor majd kiderül hogy nem is volt ott senki sem) De akkor már a náci csészealjak, sõt az amerikai titkos ûrhajó sem tudja õket megmenteni. Egyedül az Avro Arrow lett volna képes rá de azt a lobbi leállíttatta.

polluxware
Közel jársz Gundark...

Valójában évezredekkel ezelõtt egy Réé nevezetû muki jött a földre akinek lantG'ould volt a hasában ,és egy rakat ködobáló humanoidot vitt el a földrõl. Õk valójában a lantetizált ÕS lantlények, akik benépesítik a galaxist hogy további utánpotlással szolgáljanak Réé gaz G'ould szolgáinak és hasas társainak (erszényesek törzse).

Namost mi a földön erre lassacskán rájöttünk (én is közte vagyok, meg talán néhányan közületek.. talán..), és a javarészt el lantetizált gerinctelen polituszokban hívõ baltos, és jobbtos elleni harc hívei közé sodrolhatjuk magunykat. Tehát uraim elõ a kutyabõrt, hamarosan szükség lesz rá!

Jó hétvégét😊

L Viper
Hát rendesek voltak vele és benne megbíztak. De itt ki is merülnek az ismereteim a témával kapcsolatban. Majd mélyebben beleásom magam az igazság feltárásában :-)

Na jó kis OFF má' megint...Há' mé' nincs FreeFalcon 5 ? Balázs tehet róla <#nyes>.
Gundark
De ez felvet még egy kérdést 😊 A lantlények akkor tulajdonképpen fõdiek voltak és elpályáztak a lantba, vagy lantlények akik tábort vertek itt a fõd lyukban, és ott királyságot csináltak? De ez a Byrd Barátai tetszik 😊

L Viper
Lehet a Lantlények is a földalatti városaikból jönnek, mint Byrd Barátai.
Lehet kicsit fázott, mikor a naplóját írta. A fagyás közeli helyzetben fura dolgokat lát ám az agy :-)
Gundark
Egy : Járjál könyvtárba. Kettõ : még nem sikerül az összeesküvésben elhelyeznem a lantlényeket. Biztos hogy a genyó oldalon vannak, de hogy egy az egyben a nácikkal, vagy be vannak szivárogva az amerikai oldalra és emiatt mûteremben vették fel a hódraszállást, még nem tiszta. Az a baja sz SGnek hogy a tisztánlátókat kizárják mert itt hangoztatják a zigasságot. <#vigyor3> És ez hátráltatja a leleplezést.

L Viper
Hogy ez is mekkora ökörség. A Lantlények is jönnek akkor.
Gundark
Ne izélkedjetek itten mert rátok küldöm Byrd admirálist meg a sereget, õk meg hozzák a náci úfókat is. Rend és fegyelem különben Scottt módszer lesz (az olyan mint a Kodály módszer 😊 Scott meséld már el hogy volt pontosan, mert én csak a lényegre emlékszem. Hadd tanuljon a világ 😊

L Viper
Az ACE az ász progi volt. Nekem C64-en volt meg, de most is fut a C64 emulátoron :-)

Be ne aluggyál holnap este <#vigyor>.
Ez nagyon állat!rengeteget játszottam vele C+4-en.Már nem merek semmit biztosra mondani,de jó volna holnap este csatlakozni hozzátok.
Molnibalage
Akkó majd kell hozzá realsim patch. Nagyon gyors lesz, csak a rakéták szenzorait buherálom meg. Mivel modern környezetben vagyunk a 3 Maverick az nem reális. 2000-ben a 3-as indító ki lett vona az USAF-ban.

DANIELE
Jó legyen AF, de az enyém a Lobbyn nem mindegyik szervere kapcsolódik.

L Viper
Ja 1.013 van fent, az utóbbi multikon azzal nyomtuk.
Molnibalage
Akkor AF. Az nekem egylõre kényelmesebb. 1.013?

L Viper
Ma nekem sem jó, inkább holnap.
DANIEL, ha AF-el tudtál Lobbyn multizni, akkor mostmár jó lesz a mi hálózatunkra is.
Nekem van fent RV is, felõlem mehet az is, viszon AF-ben meg alakul az új hadjárat, jó lenne folytatmi.
DANIELE
RV-re én is beszállnék, azzal lenne jó nyomni.

Molnibalage
Holnap lesz multi? 1.013-mal toljátok akkor? Ma nem bizos, hogy ráérek. Esetleg RV is mehet, mert újra fel kell raknom az FF5 beta II-õt. Addig akcióztam míg szécsesztem az installomat... <#zavart1>

L Viper
Tessék tanker :-)

DANIELE
Erre gondoltam! A másik önfényezés.

DANIELE
Ilyen mûveleteket szeretnél? Elég fárasztó, és végül mégsem sikerült.

L Viper
FSX a progi rövidítése : Flight Simulator X ( 10. rész ) a becsületes neve.
Sajnos nem létezik olyan PC konfiguráció jelenleg, ami minden max beállítást elbírna :-(
Molnibalage
A kép felett ott a felirat...

mi ez pontosan? csak mert tetszik,nagyon

L Viper
A munkahelyi gépemen ezt raktam be háttérnek. Olyan megnyugtató néha ránézni <#vigyor>.
Én is! Sehol egy TANKER a levegõben???? 😄