52965
  • Solt
    Már ideje vóóót! Grat! :)
  • Gundark 1 1
    Leszedem köszi. Házigazda? Aztán majd jól törölgetsz mikor a RoFról meg az FSXről beszélgetünk :) Népelnyomó :) Háttérhatalom! Ugye hogy Okkultistnak igaza van! :)
  • zsoltfireman

• arrow19

Iszunk!
  • Willenbrock
    Dogfight biztos Track IR-t használt a pilóta,elég jól lehet vele nézelődni ahogy látom.
  • Willenbrock
    Vidámra sikerült landolás.
  • Wampa
    "Házigazda lettem. :)"
    Akkor töltsél valamit....:)
  • arrow19
    ezert szeretek idejarni...
  • polluxware
    Tindér ez a Balázs
  • Molnibalage
    Itt van. És síri csend, ahogy eddig is. A feedback jöhet privátban vagy mailben.

Házigazda lettem. :)
  • polluxware
  • Molnibalage
    Holnap este.
  • polluxware
    nem tudnád elküldeni?
  • Scottt
    Ezret fizetek annak aki egésznap ezt hallgatja felváltva eztezzel
  • Molnibalage
    Nem tudom. Azt írja, hogy mit próbál javítani. Két bevetés alapján a stabilitás megvan. FPS jó volt 1983 alatt mindig és mindenhol. Az ACMI sajnos még mindig nem jó.
  • polluxware
    milyen az új exe?

miket javít?
  • arrow19
    Borzasztoan zavart a recsego flare ezert kiszedtem OFbol javitott flarem.
  • Molnibalage
    Még egy érdekesség. Tegyétek át magatokat AG vagy AGM módba és változtassátok a magassáot 100-tól 10000 lábig dimbesdombos vidéken. Az elevation data-ból szépen kirendereli a domborzat képét és az objektumok kitakarását.

Vagy DBS2 nagyításon álljatok rá egy reptérre 20 mérföldről. Aztán ahogy mentek közel és csökkented a pásztázás szélességét úgy lesz nagyobb felbontású a kép. Durva mi?
  • arrow19
    Koszonom!!!
    Bocsi nem talaltam (vagy nem volt kristalytiszta) megegyszer nagyon koszonom!
  • Molnibalage
    Mert STP módban van és akkor csak az STP köreztében rajzolja ki a radarképet és alaból azon áll a kurzor is. (CZ lenyomása is oda rakja vissza). Tedd át SP módba és akkor a befogás gomb lenyomása után oda pásztázol vele ahova akarsz. A CZ lenyomása ez esteben az FCR közepére rakja vissza a kurzort.

(Ez is benne van a régi kézikönyvben emlékeim szerint.)
  • arrow19
    Bocsesz szoval ez nekem ures>
  • Molnibalage
    Nem változott pedig az F-16 repmodellje semmit tudtommal. Nézd meg az FF4 és FF5.0 dat fájlait a simdatában. Totál ugyanazok. Új repmodellt a Szu-27, F-15C, F-22, F/A-18C és még pár gép kapott, de főleg Európaiak asszem.
  • Molnibalage
    Szerintem meg eltúlzott a MiG-29 repmodellje. Igen tapasztalt Falcon dogos vagyok, de hogy mikor ő full tankon van én meg félen sem én nem tudom leszedni az egy vicc. Az FF5.0-ben alacsonyabb sebességtartományban jobb a 29-es, de máshol erős pari van.
  • L Viper #26421
    Ha valakinek kellenek azok a dolgok, amiket szoktam variálni OF 4.7-ben Katt ide !

Van ott egy videó is, az a normál exe-vel készült, a .bak-ossal sokkal jobb az fps nálam is.

A felhőből a Lee félék tetszenek nekem.
  • Molnibalage
    Van újabb exe. :)
  • Molnibalage
    Ez nem tudom értelmezni sajnos. Kérlek írd le másképp.
  • Molnibalage
    Totál káosz az egész olyankor, és az már tutira nem valóságos. Főleg akkor amikor a kimondott légifölény nincs meg a légvédelem sincs kiírtva az ATO meg küldi a hátországba a védtelen kis támadó gépeket hogy leszedjék őket rajokban. nekem ez a vicc

Na pont ettől valóságos! Egy igazi háború is ilyen lenne. A zavarosban halászva azért még az elavult technikával is lehet elérni valamit. A kocsmai bunyóban is addig van előnyben a képzett és józan harcos amíg a részeg hordát távol tudja tartani. Közelről már vicces a helyzet...

Azt meg meg lehet oldani, hogy az ATO ne generáljon öngyilkos beveseket. Az add pakacge tényleg jó lenne azért néha. Az első berepülő hullámot nagyon meg kell tervezi, ahogy ODS-ben csinálták. A titka az, hogy nagy erővel kell odacsapni. Ha bezavarsz 20 gépet egy 20 mérföldes zónába a légvédelem tehetetlen. Párat lelő, de aztán kifogynak a rakétákból is. Ráadásul nem mindig ugyanazt támadja az AI szóval még jobb a túlélési esély. Ezt kis kézi szöszmötöléssel meg lehet oldani.

és viszont itt aztán jól jön az hogy kevés gép van a légtérben

Még ez sem igaz. Volt olyan hadjárat mikor szinte full kézileg vezényeltem le az egészet. Mikor kína belépett kicsit elbammultam és a 160 J-11 kicsit meglepett és kinyírta a 4 repterem közül 2-őt. Az Iron Fortress hadjáratban ez "vicces" volt. A túlzott supply miatt a gépek meg csak jöttek, jöttek, jöttek... Viszont addigra a földi erők le voltak darálva. kézileg gyorsan felzavartam őket és győztem. :)
  • L Viper #26417
    Elküldöm később.

Ami kell: OF 4.5 OCI, erre a 4.7-es patch. Meg amiket küldök.
    Esetleg egy data cardridge config is jó még. Adok azt is.
  • L Viper #26416
    Nagyon jól érzed.
    AF-ben hihetően jó a 29-es. Dogban a valóságban is megizzasztják a nyugati gépek pilótáit.
    Én elég sokat dogoztam, AF-ben sem gond az ACE 29-es, ha odafigyelek, de ha pillanatnyi kihagyás van, máris zuhanok :-)
  • JohnTerry
    Hali!
    No, kicsit utánajártam ennek a realizmusnak, repültem jó pár dogfight-ot, és azt vettem észre elég erőteljesen belenyúltak a gépek modellezésébe a fejlesztők az FF4-hez képest....mármint nekem úgy tűnik, lehet tévedek.
    Dogfight-ban, az F-16-os bármelyik változatával repülve, pillanatok alatt levertem az égről az összes vörös gépet, beleértve Fulcrumot, Flankert...nah, sztem itt van a bibi..Úgy érzem eléggé le lettek butítva ezek a gépek, teljesen irreálisan repkednek...Jah,és persze mindezt úgy, hogy az ellen pilot skill-je Ace, on van(vagy ez bugos esetleg?) ..A fegyverzet természetesen guns only.
    Ahogy AF-ben, van az se normális...de ez sem.
    (Az egyetlen gép ami komolyan megizzasztott az a J-10-es meg az össze többi kacsaszárnyas!)
    Más is tapasztalt ilyesmiket?
  • Willenbrock
    És azt a felhő patch-et el tudná valaki küldeni privátba,vagy linket hozzá-ami az OF 4.7-hez van.Korábban volt róla kép is belinkelve.
  • polluxware
    magyar honlapon vannak mádzsár gyorstalpaló kézikönyvek

meg videók is.. bár azokat nem néztem
  • polluxware
    ezt a realism paccsot csak találtam mint érdekesség -> nem próbáltam

méretéből itélve a készítő az egész objects mappát textúrástul becsomagolta és felrakta
  • Willenbrock
    OF 4.7 a raktár2-ből is letölthető nem?Vagy a realizmus Patch az más és arra kell rátelepíteni?És oktató videókat honnan lehet még letölteni?Ahol a radar és fegyverhasználat,légiharc is látható lenne?Az eddigiek jók-remélem meg fogom tanulni ezek alapján a kezelést.Most töltöm a 4.0-át aztán majd elkezdem az okulást:-)
  • polluxware
    Szerintem Moho teljes képet kapott a verzsönökről most már
  • L Viper #26409
    Ne lantlénykeggyé' má :-)

Az AF valamiben nagyon király ( hadjárat vezérlés ) , az kéne a többi Falconba.
  • polluxware
    tehát ergó az FF sorozat inkább árkád játék mint full realisztikus szim

Ergó az AF a király

• polluxware
    Ja ám hogy van ám! Jajaja
  • L Viper #26406
    Visszatérve a realizmusra és a MiG 29-esre.

FF4-ben és FF5-ben szerintem sokkal könnyebb lelőni dogban, mint az AF-ben OF-ben, vagy a SuperPak 4 alapú kombókban.
    Utóbbi három alapja ugye a SuperPak 4, amiben rendesen jobb az AI. Ezt vette át az AF és az OF is.

Ezekben ha nem figyel az ember, bizony egyhamar seggbelövi a 29-es. Teli tankkal esélytelen lefordulózni is. Ebben szerintem ez a reális és jó is.
  • arrow19
    Jelentem az új exevel megszüntek az állandó CTDk,mostmár 1-2 van amit kielégítőnek vélek,más:
    Nemtudom miért lehet,ha GM/GMTben van a radarom az 1,3a nem látszik ez normális vagy csak nálam hiba? OFben szépen dobálja a pontokat de FFben valamiért nem úgy működik,lehet én vagyok a láma....