52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#26484 -
#26483 beállitod a gázkarodon azt a poziciot ahonnan szeretnéd hogy utánégetön legyen és megnyomod a set AB gombot. ekkor odaugrik a piros vonal és mehet a játék. -
#26482 Az utánégetőnél a piros vonalat hogy kell beállítani? -
sindelnet #26481 #23121 -
#26480 Az új exe-vel jó már a FF5?Mert akkor arra állok rá.
Az utánégető határát hogy kell kijelölni a beállításoknál,és az tetszőleges? -
#26479 Mi az???????
Nem ismerem........ -
#26478 Megvan még a JFK-s játékod linkje? -
#26477 Igen,de téged úgysem érdekel mert az OF-et nyomod.....
Ja és NEM publikus!!!
-
#26476 Kösz a linkeket!
Telepítettem a patcheket 1 kivétellel,abban nem volt readme és nem vagyok bitos benne hova másoljam:A New Trails & explosions mappában 1 ini fájl van és 1 txt,ezeket a gyökérmappába kéne másolni? -
#26475 Zsolti gyerek.. miben mesterkedsz?
Janhas skineket rakod át ff5re?
-
#26474 Akkor lekapom a publikus FF5-t,rárakom az exédet,meg a másik fájlt és szevasz tavasz? -
#26473 -
Wampa #26472 Amúgy mi az a házigazda?
Azonkivül hogy a sóher Balázs maga akarja meginni az üveg Jancsit. -
Wampa #26471 Akkor ezek szerint én is az újjal tolom,kipróbáltam én is az európai kampányt,nekem is bejött ami Polluxnak.....kép megáll,hang tovább.
Hazafelé nyomultam egyedül és előzőleg 5-10x annyi gép volt körülöttem,még a gyagyákat is hazaküldtem,mert vinnyogtak hogy nincs nafta.Éppen egy cowboyosabb ereszkedésbe kezdtem volna.
Én mondjuk ki se tudtam lépni az eszközkezelőbe se,nekem reset lett a vége.
Mondjuk én 1440x900 ban nyomom,8x élsimitással.Lehet hogy ez is játszik?
Annyira szép igy,hogy nem vagyok hajlandó lejebb venni.Nem nativon amugy is rondább.
-
#26470 Falcon 4.0-nak része lantlényizmus! Egy igen fontos izmusa ám -
#26469 Én is grat. Balázsnak a házigazdasághoz!
Azért a Lantlénykedés még fog menni :-) -
#26468 Ráérek! -
#26467 Multiban csütörtökön ki ér rá kipróbálni az új exe-vel? -
#26466 Nem kicsit.....!
-
#26465 Írd felül vele a Falcon gyökerében levő két fájlt és mehet a móka. -
moho #26464 Az exevel kapcsolatban, van valami amit tudni kell róla? Ez egy sima exe? Ezzel inditsam a játékot? -
#26463 Igen. Ez már kezd olyan lenni amilyennek kell. Az UI amennyire látom csak nálam instabilabb az átlagnál. Mondjuk az új exe-vel ez is javult.
Még egy apró megjegyzés. Ha mentett hadjáratot nyitsz meg akkor úgy tűnhet, hogy kifagy a játék. Várjál fél-egy percet és el fog indulni. (Az egérkurzor ilyenkor még mozog.) -
#26462 még a postásnak sem szólhatsz róla!!!
vess keresztet is! -
#26461 Természetesen,stabilabb televan hibamegoldással.De egy szót se róla! -
moho #26460 Srácok akkor most érdemes kipróbálnom az FF5-t az uj exével amit nagybecsű Balage felrakott az imént? :) -
#26459 feladom
tehát az hogy odafelé műkszik... az csak azért van mert a visszafele útra már elfelejtettem hogy kell beállítani
mind1... -
#26458 Azért, mert már ősidők óta az "a" lenyomása nem elég. Az csak a két kapcsoló közül az egyiket állítgatja. 3 tengelyes módban van waypoint követés, de csak adott kombinációban. Lehet a HSI-vel összehangolni, vagy bólintási szögtartásra utasítani (ehhez nincs tolóerő összehangolás!) vagy magasságtartásra és lehet az orozó tengelyt letiltani. -
#26457 Működik a CHAFF-FLARE,működik a CCIP mód!!!
-
#26456 Ez inkább adatbázis hibára utal. A Tornado maga a probléma. Nagyon WIP... Ennyitől még nem kellene megfeküdnie. Milyen gépen futtatod? Az egyik Eurowar hajárat kegyetlenül sűrű az egyik reptér környékén.
*2,4es Cora, 2giga mem, x1950ati valójában nem lassult le, vagy esett az fps csak egyszeren megált a kép
Ez már csak akkor van amikor "be advised" stb. üzenettel figyelmeztet, hogy gépek itt és ott. A request picutre és nearest threar kérésre már nem mutat ilyen szellem gépeket elvileg.
*request picture-re is bemondja a szellem gépeket.. nekem legalábbis
-az autopilóta csak az odaútig műkszik, utána ha harci cselekményre kerül a sor, az istennek se lehet újra bekapcsolni
Na ezt kérném pontosítani. Én csak a 3 tengelyes nehezéségen szoktam kipróbálni, de használni nem szoktam szinte soha...
*3tengelyes nehézségen berakom ATT vagy route Hold-ba és amint kiharcolom magam, majd mennék haza az A gombra csak kattogást hallok ,de nincs reakció (MASTER ARM SAFE, vagy armed pozitúrában is)
-az üzemanyag feed pumpáinak a gombjai (alapból ALT+F5; ALT+F6) nem működnek tökéletesen / vagyis az ALT+F6 gombra nem jobbra felé mozog hanem csak a kikapcs állapotra -> ALT+F5 el lehet csak visszafelé léptetgetni
Érdekes. Használd az egeret. Csak ramp startnál érdekes.
*ettől még lehet élni tudom, csak FF4 alatt ez működött normálisan
mind1 -
#26455 lapvetően a CFT is csak egy függesztett üzemanyag tartály, így gondlom el is távolítható... ergó a koszolódás mértéke is a használattol, illetve a nem használattol lehetne ilyen a valóságban is.
Én is erre gondoltam, de a valós fotókon sem az görög sem izraeli gépeken nem láttam még ilyet, mert tudtommal úgy használják, hogy egyes gépeken állandóan rajta van gyakorlatilag, a többin meg soha. Viszont jópofa modellezési kérdés. :)
az új exe-vel tegnap lerepültem két missziót az alap Korea kampányban és tökéletesen szaggatás és hiba nélkül lefutott. +1
Helyes.
eurowar kampányban viszont a Tornado ADV-vel az első bevetésnél olyan sürü lett a helyzet hogy kábé 8-12 gép esett egymásnak és aktív raketták repkedtek nagy számban mindkét oldalról. nos itt az történt hogy megált a kép (lefagyott) viszont a hang a kommunikáció nem ismétlődött vagy merevedett ki hanem ment tovább.. még majdnem fél percig hallgattam az eseményeket, utána léptem csak a feladatkezelőbe ahol nem a VViper.exe "fut" állapotot mutatott! Vagyis nem a szokványos "nem válaszol" üzit..
Ez inkább adatbázis hibára utal. A Tornado maga a probléma. Nagyon WIP... Ennyitől még nem kellene megfeküdnie. Milyen gépen futtatod? Az egyik Eurowar hajárat kegyetlenül sűrű az egyik reptér környékén.
-tyiáter váltás műkszik
-chaff/flare gondok úgytűnik megszüntek
-kampányban (több helyen is próbáltam) műkszik a RECON és STATUS infók!!!
-beállításoknál a joy deadzone beállítások elmentődnek végre
Fura, a recon nekem mindig ment hiba nélkül. Az ACMI hiánya viszont idegesítő. Az egyik leghasznosabb eszköz ki van nyírva. Mondjuk a Loncihoz kreált Tacwivew elvileg működik. Ki kéne próbálni.
-az awacs még most is szeret ejtőernyőn csüngő pilótákra rá küldeni
Ez már csak akkor van amikor "be advised" stb. üzenettel figyelmeztet, hogy gépek itt és ott. A request picutre és nearest threar kérésre már nem mutat ilyen szellem gépeket elvileg.
-több helyen nézve az F-16+ (block30/32) helyzet/strobe fényei lassan villognak /szó szerint vontatottan
Mármint C+? Nem a KF-16C/D gépeknél? A Strobe lights-ok végre nem sziknronban levők, de a villogási idő majd javítva lesz.
-CCIP módban a pipper elé kell célózni (ez végülis szokható, ellenben pontos az oldás)
A CCIP-val vannak problémák. Viszont szerintem ez félig meddig reális is, mert a valóságban is van szórás. Magyarán jobban átjön az, hogy miért is kell precíziós fegyver és CBU mozgó jármű ellen.
-az autopilóta csak az odaútig műkszik, utána ha harci cselekményre kerül a sor, az istennek se lehet újra bekapcsolni
Na ezt kérném pontosítani. Én csak a 3 tengelyes nehezéségen szoktam kipróbálni, de használni nem szoktam szinte soha...
-az üzemanyag feed pumpáinak a gombjai (alapból ALT+F5; ALT+F6) nem működnek tökéletesen / vagyis az ALT+F6 gombra nem jobbra felé mozog hanem csak a kikapcs állapotra -> ALT+F5 el lehet csak visszafelé léptetgetni
Érdekes. Használd az egeret. Csak ramp startnál érdekes.
eddig ennyi ami úgy szemetszúrt
Ok. Továbbítom. -
Solt #26454 Ááá... egy fehéret nem bántanék... csak a vörös pusztuljon! -
#26453 azthittem neked csak a fehér megy le a torkodon.. -
#26452 Általában csak azért megyek fel, hogy hölgyekkel társalogjak, de akkor most kivételt teszek. Este 9 felé érek haza szokás szerint... -
#26451 Alapvetően a CFT is csak egy függesztett üzemanyag tartály, így gondlom el is távolítható... ergó a koszolódás mértéke is a használattol, illetve a nem használattol lehetne ilyen a valóságban is.
más..
az új exe-vel tegnap lerepültem két missziót az alap Korea kampányban és tökéletesen szaggatás és hiba nélkül lefutott. +1
eurowar kampányban viszont a Tornado ADV-vel az első bevetésnél olyan sürü lett a helyzet hogy kábé 8-12 gép esett egymásnak és aktív raketták repkedtek nagy számban mindkét oldalról. nos itt az történt hogy megált a kép (lefagyott) viszont a hang a kommunikáció nem ismétlődött vagy merevedett ki hanem ment tovább.. még majdnem fél percig hallgattam az eseményeket, utána léptem csak a feladatkezelőbe ahol nem a VViper.exe "fut" állapotot mutatott! Vagyis nem a szokványos "nem válaszol" üzit..
érdekes jelenség volt:)
-tyiáter váltás műkszik
-chaff/flare gondok úgytűnik megszüntek
-kampányban (több helyen is próbáltam) műkszik a RECON és STATUS infók!!!
-beállításoknál a joy deadzone beállítások elmentődnek végre
ami nem tökély:
-az awacs még most is szeret ejtőernyőn csüngő pilótákra rá küldeni
-több helyen nézve az F-16+ (block30/32) helyzet/strobe fényei lassan villognak /szó szerint vontatottan
-CCIP módban a pipper elé kell célózni (ez végülis szokható, ellenben pontos az oldás)
eddig ennyi ami úgy szemetszúrt -
Solt #26450 Ifjúság... az én bélésem már csak a finom vörösbort bírja! :))) -
#26449 Black Label?
Nekem is kéne egy még szerencse hogy az asszony a Diageoban dolgozik, beszereztetek vele egy ilyet énis,btw lesz időm énis átszabok psben pár cuccot,Balázs lenne pár dolog amit akarok mutatni mikor leszel msnen? -
Wampa #26448 Csak nehogy leperegjen előtted életed filmje:)
Te Balázs,nem lehetne feltenni a honlapra a manuálokhoz egy áttekintést ,hogy melyik falcon változatot,mit- mivel érdemes feltenni és ezt frissitgetni?Vipera ráadásul abszolút Kenny Wider a témában....ő tudna irni beállitásokról meg driverekről is.Időnként úgyis leirja,ha megkérnénk,szerintem ő összefoglalná.
-
#26447 Bátyustól ezt kaptam karácsonyra. Ha sikerül a nyelvvizsga asszem kicsit kortyolok belőle. :) -
#26446 Kicsit fura, hogy a CFT-k teljesen más felületűek, mint a gép más részei. -
#26445 átraktad a janhas skint ff5 alá?
szabászkodtál photoshopban?