Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
RC= Realise candidate
Vagy valami ilyesmi 😊
Csak azért kérdezem,mert a tervezett lépések között volt ilyen is legalább is amit egyszer belinkelt ARA hogy mi után mi következik
Molnibalage
Nem tudom. Annyi beta fázis lesz amennyi kell. Ez nem tervezett, hogy lesz x db.. Mi az az RC? Amit ti kaptok az a végleges lesz. Nincs outsider teszt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
a SEVEN-G is fejlödik lassacskán:szép 3d kabin
Ahhoz képest hogy 1-2 ember csinálja.
Balage ha most beta3 van akkor ez után már következik a public RC részek?Tehát amikor még nem teljesen kész de ki lehet probálni mindenkinek és a legnagyobb bugokat kideritve és kijavitva jön a végleges?
zsoltfireman
Létezik használható Öbölháborús Campaign??? AF-re OF-hez......
Érdekelne

L Viper
Nem volt annyira veszélyes a környék már, mert a múltkor, amikor bealudtál ki lett takarítva Timat és Podgorica. Na majd megyünk beljebb és lehet megint iszkolni :-)
L Viper
Ja, remélem sikerül.
zsoltfireman
Ment reggel privi! Olvastad???

L Viper
Nem, a router beállítás az kellett a régi patch-eknél is.
zsoltfireman
Most megint Falconozok,De én a ru oldalról megvásároltam az FC-ét!

LeonSilver
Zsolti.Te szoktál repkedni Loncival??
Ha igen akkor a Flaming Cliff megvan neked ??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman
Igen,mintha mondtátok volna,hogy a multi 1.013--al nem jó!!!
Lehet,hogy ez a baj.......<#nemtudom>

Molnibalage
Ezt az 1.013 hozta elõ szerintem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Köszönöm a mai multit Urak,mégha nem is volt túl eseménydús....
L Viper
Várd meg Destroy papát, vagy Pollux mestert. Ebben õk vannak otthon, nekem nincs routerem :-)
zsoltfireman
Urak,
Routerem van! De szeretnék AF multizni,de emiatt nem sikerûl!
Mit kell tennem?
PLEASE HELP ME!!!!!!
Sürgõs!!!!

L Viper
Balázs, én még ilyen hibát nem láttam. Rakjál fel valami normális videókártya drivert :-)
L Viper
Én sem kövezlek meg. Ha eddig nm túnt volna fel, akkor a Falconosok nagy része tolja a Flaming Cliffset is. Ennyi.

Mai multi képek: Köszi Zsolti, Zaccos, Balázs DANIELE a részvételt, még ha gondotok is volt :-)
Jó volt folytatni a hadjáratot.

Molnibalage

Kb. 5 órája van kint a linkja az új videónak. Picit érezhetõ a forgalomnövekedés. 😊

Molnibalage
Átlátszódó földi egységek a felhõn...

Kissé hibás army base.

És egy jól ülõ Vipera.

zsoltfireman
Urak,
Routerem van! De szeretnék AF multizni,de emiatt nem sikerûl!
Mit kell tennem?
PLEASE HELP ME!!!!!!
Sürgõs!!!!<#duma>

LeonSilver
Miért kellene megkövezni??Nekem is fentvan és tényleg odabasz.Nincs ebben semmi kivetnivaló.Én a részemrõl teljes mértékben elutasítom a "két tábor" köpködését egymásra. ( akinek nem inge ... )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Nincs ebben semmi megkövezés. Tényleg szép. Krazyscotsman az FF csapat tagja (bár vagy 3 hónapja nem postolt semmit...)

Scottt
Megkövezéstõl tartva rettegve írom le, hogy a Sim Mod A-10es modellje a loncihoz odabasz😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Ts -en vagyok.

tss.thomi.hu - Falcon4 szoba - fireman

Hadjárat IP 78.131.91.223
L Viper
Mindjárt átküldöm privátban. Én az angolt használom. Csak az van nekem.
Molnibalage

zsoltfireman
Skacok van Hun TeamSpeak letõlthetõ???

Molnibalage
Akkó addig fel is kéne raknom.

Még ébren vagyok...<#vigyor>
L Viper
A mai multi a szokásos idõben kezdõdik, 21:30-kor találka a TeamSpeak-en lesz. Allied Force 1.013. Elérhetõséget beírom.

Gondolom van fent Neked is TeamSpeak Zsolti.
L Viper
Kétféle FOV van benne, az alap és egy nagyobb a Dogfight-hoz. Olyan folyamatos nincs, mint a Falconban, vagy a Lonck On-ban.
Valóban rendkívüli program még sok tekintetben mai szemmel is. Ebbõl még nem spórolták ki a normális oktató részt.
Molnibalage
Erõsen továbbfejlesztve a játék még ma is világbajnok lenne. Még adatkapcsolat is volt bene. Az FM az ami nagyon gyenge. Külsõ függesztményekkel utánégetõ nélkül 1,2 Mach. Nem real finoma szólva.

FOV állítás (nagyítás) van benne? Egyedül erre nem jöttem rá eddig.

zsoltfireman
Viper én is mennék mán végre repkedni veletek,csak mondjátok az instrukciókat!
Ja,meg hánykor? <#wave>

DANIELE
Viper mikor lesz a multi az AF-el?

L Viper
Ez a progi sajna nem jó az én 2,4-es Dual procimhoz. Örülök, hogy nálad jó lett.
DANIELE
BASSZUS elbarmoltam az egészet oÁÁÁÁ

Molnibalage
Kb 3-szoros. Az turbo cpu killer megoldotta a gondot.

L Viper
Nagyon gyors volt nálad is?
Kár, hogy erre nem kattant rá valami Graphics Update Team :-)
Molnibalage
Mrármint mi? Nem értem.

Viper, kipróbáltam az EF-2000-et. Hát elég decens kis szim volt a maga idejébe. Dinamikus hadjárat, atomjó LGB modellezés. Volt benne sisakcélzó, többfajta autópilóta, anti-radar fegyver és radaros hajó elleni rakéta. Ez 1995-ben nagyon ütõsnek számított.

polluxware
Az enyém pontosabb..

Molnibalage
Mi az ott eggyel lentebb?

polluxware
freefalcon fórumon vmelyik support topikban benne van hogy kell a kabinokat telepítgetni ha jól emlékszem..

Molnibalage

DANIELE
Nekem az EF 2000-es kabin telepítéshez kel tanács, mert ez nincs benne a kézikönyvben nem találtam.

Molnibalage
Tudom, hogy nem. Arról beszélek, hogy nem tudom kihasználni az új technikát, mert nincs alá vas.

LeonSilver
Nem azért a kétforintért de errõl a legkevésbé a monitor tehet.

Néhány helyen még lehet kapni crt monitort.Talán neked az lett volna a jó választás.

Molnibalage
Khöm.. Kézikönyvben le van írva az összes kabin telepítése. Azok még az FF3-hoz készült 2D-sek. Az új FF4-hez készültek meg one click installeresek.

Azt új monitor egyelõre szívás. 8x élsimítás mellett szólóban sincs meg a 24 FPS 1280x1024-ben. Vissza kell vennem 1024x768-ra. A két felbontás szépsége között ég és föld a difi.

DANIELE
Hello, tudna valaki tanácsot adni Aeyes cockpits telepítésével kapcsoltban a RedVipperre, szóban is lehet beléptem a Teamspeak2-be tss.thomi.hu-ra.

Gundark
Hallottál valamit? A Valhalla a lantlények felmentõ ûrcirkálójának a neve? 😊 Nem lehet kicsi ha le akarja gyõzni a sziriuszi flottát 😊 Bár igaz az egy titkos helyen leszállt Avro Arrow (vagy a hódon szállt leg vagy a náci csészealjak kisérték le az antarktiszon) és a náciufók a fõdrõl is támogatják.

polluxware
Tudom. Khöm.
-
háttérvilágítás miatt az esti horrorfilmek

és ne bánsd azt aki segítõ jobbot nyújt, mégha szándék is csak az amit ád😊

Hidd el barátom egyre kevesebb lesz belõlük ahogy közelít a Valhalla