Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Vagy arra tudok gondolni hogy k****ra nincs még kész, de ezt elég ha egyenlõre csak náluk otthon derül ki😊
Kijött a Black Shark kézikönyve!
Innen letölthetõ. (25 mb)
373 oldal és gyors áttekerés után úgy tûnik, hogy a 90%-a magával a géppel és annak renszereivel foglalkozik.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
simw.com -> itt is van leírás + megrendelhetõ
"thepiratebay.org/com" ha beírod a gépek neveit ált. ez az a site ahol meg is vannak a keresett dolgok
CaptainSim C-130 1.1 +crack
Wilco Fleet: Airbus A400M (hasonló mint a c130 csak airbus kivitel😊
civil gépek:
Carenado: Mooney M20J, Cessna 206G, 172Q/RGII, Piper Cherokee
Flight1: A36 Bonanza (cd verzió), Pilatus PC-12, Piper Archer III
ha katonai gépek érdekelnek, azok csak kívülrõl szépek... amúgy arcade nagyon
jó keresgélést!
A Hercules nagyon oda*asz. <#eljen>#eljen>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De fogsz. Ha a hadjáratban szétkapják az összes repteret ahol van F-16 vagy F-4 akkor marad az F-5... 😊
---
"új flare effekt + plusz egyéb néhány új textúra"
Hát ennél azért lényegsen több az újítás.
---
"Viszont a régi hibákat ugyanúgy nem fogják javítani ami az FF4-ben van, szóval sztem. csak nõ a buglista a featurásokkal együtt."
Nem éppen. Pl. az FF4-ben van a Maverick bug. Az már a múlté. Az AI shoa nem fog weapons hold-dal válaszolni mikor van fegyvere.
Van pár apróbb AI korrekció is. Amennyire tudom az AI a B-52-vel repülve végre nem párosával szórja az Mk-82-õt hanem szépen sorozatban. Ezt teszteltem és 10-bõl tízszer jól csinálta.
A helikopterek végre nem ragadnak be a hegybe és viszonylag korrektül repülnek. Tettem R-60-at Mi-24-re és használta is ellenem (WoFF 5.0 -ban is benne van!) Egyszer le is szedett még 2 mérföldön kívürõl indítva.
A bugok egy része ismert
"FF4-en csak pár dolgot kéne javítani, plussz vegyíteni az AF-el.. sirály progi lenne úgy, akár eladható módon is."
Eu mint opció szóba sem jön. FreeFalcon az nem véletlenül free...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
FF5 = csomó új repülõ jobban kidolgozva, +kabin -> felével tuti nem repülök soha
új flare effekt + plusz egyéb néhány új textúra
Viszont a régi hibákat ugyanúgy nem fogják javítani ami az FF4-ben van, szóval sztem. csak nõ a buglista a featurásokkal együtt.
NE legyen igazam!
FF4-en csak pár dolgot kéne javítani, plussz vegyíteni az AF-el.. sirály progi lenne úgy, akár eladható módon is.
A Falcon finoman szólva nem bugmentes. A beta III jelen állapotában egy szarkupac.
Azért kissé felemás érzéseim vannak ezzel a cuccal.
Mikor lehet több típust repülni ? Évek múlva ?
Gépigény biztos nagyobb lesz sokkal, mint az FC-é és mindent felhúzva egy bazi erõs vason az is bedöccen. Sajna nem lesz olyan dinamikus kampány, mint az õsöreg EECH-ban, ami feljavítva szép és gyönyörûek a kabinok.
Mindezek ellenére kíváncsian várom.
Ilyen nyomjelzõket jó lenne látni egyszer FF-ben (vidi végefele). <#eljen>#eljen>
(Tudom, ez egy nagyon csekély kis dolgocska, tucatszámmal vannak fontosabb dolgok, de azért szerintem segítene ez az "immerzsönben", fõleg egy éjszakai bevetésen csomó AAA-val)
Vista 64bit-en nem akar elindulni a Allied Force. Az intro hangját hallom és annyi. Korábban is volt ilyen problémám akkor azt javasoltátok, hogy nevezzem át a movies könyvtárat. Ez egyszer mûködött azóta már nem, mindig újra telepíti a könyvárat rögtön indulás elött és nem megy a játék 😞(((((
Segítsetek légy szíves.
Köszi
M
Kérdezd meg a csákót aki feltörte 😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Jó lett. (Az AF-es problémát is megoldjuk majd.)
A többi folyamatában...
Ime!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ha meg valakit érdekelnek a harckocsi szimulátorok és nincs pénze a Steel Beasts-re/nem ínye a modern hadviselés akkor November 7-én fog megjelenni a Steel Fury nevezetû dolog, ami igen ígéretesnek tûnik...
(a ruszki verzsönt meg lehet innen onnan szerezni de az angolban áll. lesznek nagy javítások...)
Ja meg a repülõs 2. vh-s "Storm of War" Olex bácsitól de szerintem jobban illene rá a "Sturmovik Forever" cím <#eplus2>#eplus2> (+ennek az oldalbordája valamilyen Koreás cucc)
Van még egy Jet Thunder nevezetû dolog, kiadási ideje: majd valamikó..
Fog mostanában megjelenni valami új szimulátor??!! Van egyáltalán valami feljesztés alatt ami meg is fog jelenni várhatóan?
Köszi
AF repülés:
RV beállítás után némi hálózati anomália volt, én mindenkit láttam
mint az a képeken is van, de a többiek csak engem. ?(van még mit megfejteni! -talán Danielle többszöri CTD-je és belépkedése lehetett, de összejött 😄 )

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A Nagytudású Hálózati Kommunikációért Felelõs Atya ( NHKFA röviden <#vigyor3>#vigyor3> ) mennyire segítõkész <#eljen>#eljen>.
Csak az a durva hogy néhol jobb szinten csinálják mint akinek az lenne a munkája, hogy ilyeneket programozzon.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A router beállítás után volt akinél a gépet újra kellett indítani.
A fenti linken kiválasztod a router típusát, (pl. D-link DI-824VUP -ez van nekem,)
azután kiválasztod a Gamet (jó soknak megvan a beállítása. Az FC-hez is kell)
és a feljövõ következõ oldalon le van írva mit kell a routeren beállítani.
A virtual server részena saját belsõ 192.168.0.X IP-re kell a 2934 és 2935 TCP és UDP (4 féle port) portokat mind privát, mind public (külsõ) oldalon átengedni.
Így a belsõ és a külsõ IP címek között fordít.