52965
  • zsoltfireman
    Daniele,ezt meg neked küldöm!

• moho
    Srácok, egy bevetés nálatok, hogy megy le? Lehet hülye kérdésnek érziktek de nem az :) Teszem azt az ellenséges területek felett milyen magassan nyomultok be? Meg ilyenek. :)
  • DANIELE
    Zsolti, ezt szed le, AKI IGAZI MIRAGE- érzést akar FS9-re itt megtalálja.
    http://www.mirage4fs.com/mirage2k_all.html
  • JoeDestroy
    Adja az. Nekem is úgy megy.
  • Molnibalage
    Ha -hires kapcsolóra sem adja be akkor igen. (Parancsikonnál kell az exe elérési útvonala után írni.)
  • moho
    az 1680x1050-es felbontást felejtsem el az FF5 esetében is ugye? :)
  • zsoltfireman
    Demo színek közül lehet,bár láttam elég merész festéseket.....
    Szép az új Holland szín, a királyi színekre hajaz...
  • polluxware
  • polluxware
  • L Viper #26515
    Nem, volt egy txt file, abban leírtam.
    A setupban a játékon belül, Load.
    Az alap OF beállításai eltérnek az AF és régi Falconokhoz képest.
    Használd a BMS keyt.
  • Willenbrock
    Azt szerintem nem-akkor az a gond.Ezt a confog editorban kell ugye?
  • L Viper #26513
    Betöltötted a BMS key beállításokat? Úgy sem jó?
  • Willenbrock
    Nálam a Black Widowomon semmi nem volt rajta alapból(OF 4.7)No Function Assigned.Vagy a config editorban kellett volna valamit csinálni?Úgy telepítettem hogy alap 4.0,rá a 4.5 és 4.7,a confog editornak megadtam az exe útját és kész,az editorral semmit nem csináltam.
    Csak ezért kérdezem hogy a befogás-elvetés,fegyverváltás,rakétakilövés milyen néven van a listában?
  • Molnibalage
    Ne ez fura. Az OF-nél annyi a difi, hogy befogás gomb valamiért ninc rajta nálam a Saitek Cyborg evo-n arra alapból kell a num insert gomb. AF és FF alatt alapból használható konfig van.
  • Willenbrock
    Nekem 8 gombos van de ha lenyomok egy gombot a beállításokban mindnél azt írja ki hogy nincs hozzárendelve semmi,ezért kezdtem ráprogramozgatni.Az OF 4.7 van fent most.Vagy véletlen valahogy "lenulláztam" volna a beállításokat?
  • Molnibalage
    8 gomobos joynál alapból rajta vannak ezek, sőt a 8. gombom már nincs is értelmes.
  • Willenbrock
    A befogás-befogás elvetése,fegyverkiválasztó és a rakétaindító gomb milyen angol néven vannak a listában a beállításoknál?Ezeket ráprogramozom a joyra,a gépágyút még én is megtaláltam.
  • Molnibalage
    Minden idők talán legjobb F-16 festése az új holland demo team festést és pár tiger festést leszámítva.
  • JoeDestroy
    javítás:
    Kétoldalas :)
  • JoeDestroy
    Mi a probléma a hotassal? Tudod nekem is van, meg ért az elektronikához pár ember a családban. Annak egyébként is kéoldalas nyákja van nem négy v. több.
    Írd meg oszt majd meglátjuk.
  • zsoltfireman
    Mára ennyi....Jóéjt kedves barátaim!

• Molnibalage
    Az oroszlán éjjel nem alszik.

Jihááá... :)
  • Molnibalage
    Én meg mire beüzemeltem volna nem megy. XP64 alatt az istennek sem sikerül életet lehetni a kib*szott Saitek szoftverekbe. Őrület, hogy 4-5 éve van 64 bites oprszendszer és ilyen rakás szar a support. Vista is van vagy már 1-1,5 éve. WIN7 a láthatáron és is szarakodik az ember. Az eszem megáll...
  • Molnibalage
    Lehet, hogy mégsem érek rá. Gépész napok vannak a BME-n. Most is onnan jövök, elég tintásan.
  • Molnibalage
    Ja.
  • Molnibalage
    Jó. Akkkor sétáló jános osztás holnap este a lakásom előtt. Holnap leszek 26. Aki jön az kap. :)

Csak hogy nem érje szó a ház elejét.
  • zsoltfireman
    Remélem a házigazda alszik....
    Multi Daniellel...

• polluxware
    már megvan a turpisság:)

szöszmötölős dolog lesz...
  • polluxware
    csávó játszik az idegeimmel...
  • repvez
    Nálam egy cyborg 3d van, de fel se programoztam jo ugy ahogy van alapbol nekem.A legfontosabb amit használok a befogás gomb a befogás elvetése a rakéta indito és a géppuska.A többit egérrel kapcsolom vagy a billentyüzeten.
    Persze ez majd változni fog ha valahára találok egy hozzáértö egyént aki tud nyák panelt gyártani és be tudom üzemelni a HOTAS-omat.
    Amugy hasznos gombok még a "v" Nagyitás funkcio.Az "u" ledobja a kupakot a maverikrol hogy tudj célozni és a sidewinderhez.A kurzormozgato gombok.A CTRL+bal nyil az IFF-hez.
  • repvez
    JFK sim
    Google elsö találata a JFK simulator szavakra :)
  • L Viper #26493
    Ide kell: \terrdata\

Az eredetiekről csinálj biztonsági másolatot.
  • Willenbrock
    Joystick gombokra milyen funkciókat érdemes osztani-nálatok hogy van?
  • zsoltfireman
  • zsoltfireman
    Én nem linkeltem!!!!
  • Buren
    Látom Balázs hatalmadat hivatalosan is elismerték. :P Reméljük azért a szólásszabadság marad a régi.

Grat.
  • Willenbrock
    A joystick gombokra akarok funkciót osztani-4 gomb van a karon,4 a talpán.A beállításnál mit érdemes a gombokra tenni?A wp gun-t megértettem hogy a gépágyú lesz,ezt az 1-es gombhoz adtam.A weap. pickle az a fegyver kiválasztás?És a weap MAN reticle az mi?Valaki leírná hogy miket érdemes tehát a gombokhoz rendelni?(vagy vegyem elő a szótárat?:-))
  • VO101Papi
    Hali!
    Balázs, kérdezted mi a tapasztalat az új exe-vel, dettó ugyanaz mint Wampa kollégának. Igaz a régivel is többnyire ez volt a bibi.
  • JoeDestroy
    A csütörtök jó lesz :)
    Mehet a móka :D
  • Scottt
    Te linkelted asszem..Le kellett benne lőni az elnököt a kocsijából(A 63-as Kennedy gyilkosság szimulátora)volt benne visszajátszás meg ballisztikai elemzés is^^