Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Asszem lelesz még fordítva spanyolra is-.-

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
Még egy ilyen idióta bandát ,hogy nem egyszerre csinálják az angol meg az orosz verziót... Mennyibõl tartott volna mindkét nyelvre megcsinálni a cuccot, elvégre olyan sok párbeszéd nem lehet benne mint a stalker-ben.

Vagy arra tudok gondolni hogy k****ra nincs még kész, de ezt elég ha egyenlõre csak náluk otthon derül ki😊

Buren
Emberek! Elõ az orosz-magyar kéziszótárral!

Kijött a Black Shark kézikönyve!

Innen letölthetõ. (25 mb)

373 oldal és gyors áttekerés után úgy tûnik, hogy a 90%-a magával a géppel és annak renszereivel foglalkozik.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
avsim.com -> leírások (review) gépekrõl..
simw.com -> itt is van leírás + megrendelhetõ

"thepiratebay.org/com" ha beírod a gépek neveit ált. ez az a site ahol meg is vannak a keresett dolgok

CaptainSim C-130 1.1 +crack
Wilco Fleet: Airbus A400M (hasonló mint a c130 csak airbus kivitel😊

civil gépek:

Carenado: Mooney M20J, Cessna 206G, 172Q/RGII, Piper Cherokee
Flight1: A36 Bonanza (cd verzió), Pilatus PC-12, Piper Archer III

ha katonai gépek érdekelnek, azok csak kívülrõl szépek... amúgy arcade nagyon

jó keresgélést!

Buren
Minden ami Captain Sim-es!

A Hercules nagyon oda*asz. <#eljen>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ gyerekek most telepítem az FS 2k4-et valaki megtenné és összegyûjtené azokat a kiegeket amiket khmr balkéz alól is belehet szerezni?(Fignom sincs mi micsoda sajnos az FS 2k4ben)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Még sosem láttad? 1000 éves õslelet felvétel pedig. Hihetetlen, de a személyzet túlélte.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Majd külsõ nézetben jácccccuuuunk 😛

Ohhh shit ..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gundark 1 1
Höhö, kiccsávó ezek szép tervek 😊 Feltéve ha kilátsz majd a mûszerektõl <#buck>
Buren
Ahogy a végigjátszás tanácsolta. <#wink>

L Viper
Ha szar lesz maradok a jól bevált EECH-nál <#vigyor1>, vagy leszek én is "Vérpistike" és megyek hentelni, végigjátszani magyarítva és Bosst gyilkolni a végén <#vigyor>.
Molnibalage
"FF5 = csomó új repülõ jobban kidolgozva, +kabin -> felével tuti nem repülök soha"

De fogsz. Ha a hadjáratban szétkapják az összes repteret ahol van F-16 vagy F-4 akkor marad az F-5... 😊
---

"új flare effekt + plusz egyéb néhány új textúra"

Hát ennél azért lényegsen több az újítás.
---

"Viszont a régi hibákat ugyanúgy nem fogják javítani ami az FF4-ben van, szóval sztem. csak nõ a buglista a featurásokkal együtt."

Nem éppen. Pl. az FF4-ben van a Maverick bug. Az már a múlté. Az AI shoa nem fog weapons hold-dal válaszolni mikor van fegyvere.

Van pár apróbb AI korrekció is. Amennyire tudom az AI a B-52-vel repülve végre nem párosával szórja az Mk-82-õt hanem szépen sorozatban. Ezt teszteltem és 10-bõl tízszer jól csinálta.

A helikopterek végre nem ragadnak be a hegybe és viszonylag korrektül repülnek. Tettem R-60-at Mi-24-re és használta is ellenem (WoFF 5.0 -ban is benne van!) Egyszer le is szedett még 2 mérföldön kívürõl indítva.

A bugok egy része ismert

"FF4-en csak pár dolgot kéne javítani, plussz vegyíteni az AF-el.. sirály progi lenne úgy, akár eladható módon is."

Eu mint opció szóba sem jön. FreeFalcon az nem véletlenül free...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark 1 1
Tudod, ezt hívják álmodik a nyomornak <#vigyor3> HA szerencséd van akkor nem számolja a vizet a föld alatt. És milyen kampány lesz benne? A szokásos EDes, windows 3.1es menüben kiválasztós? Vagy legalább egy féldinamikust sikerül beletenni? Az már az EAWban is volt, hátha nem nagy kihivás nekik igy 2008ban.
polluxware
Pont ez az ami engem bánt benne...

FF5 = csomó új repülõ jobban kidolgozva, +kabin -> felével tuti nem repülök soha

új flare effekt + plusz egyéb néhány új textúra

Viszont a régi hibákat ugyanúgy nem fogják javítani ami az FF4-ben van, szóval sztem. csak nõ a buglista a featurásokkal együtt.

NE legyen igazam!

FF4-en csak pár dolgot kéne javítani, plussz vegyíteni az AF-el.. sirály progi lenne úgy, akár eladható módon is.

Molnibalage
Ha nem tetszik ne vedd meg. Ennyi.

A Falcon finoman szólva nem bugmentes. A beta III jelen állapotában egy szarkupac.

Boconadi
hát ennyi készítés után szerintem elvárható lenne hogy ne legyen tele hibákkal. szvsz.
L Viper
Remélem az oroszok rommá tesztelik és a nyugati verzió már javítva lesz. Tudom, hogy nem lesz bugmentes, de reménykedem.
Azért kissé felemás érzéseim vannak ezzel a cuccal.

Mikor lehet több típust repülni ? Évek múlva ?
Gépigény biztos nagyobb lesz sokkal, mint az FC-é és mindent felhúzva egy bazi erõs vason az is bedöccen. Sajna nem lesz olyan dinamikus kampány, mint az õsöreg EECH-ban, ami feljavítva szép és gyönyörûek a kabinok.

Mindezek ellenére kíváncsian várom.
polluxware
Gundark 1 1
Éjjen Éjjen <#taps><#taps><#taps>
L Viper
De sokat pofázunk, már több, mint:

20000

<#vigyor1><#eljen>
L Viper
Szép kis sáv.
Gundark
Mindig is kedveltem a gatlingokat 😊 Szépen slagolja a tüzet az égre. De a hangja.. Az vicces 😊 Egy Mk-103 vagy 108 az férfias. Ez meg ugyan úgy mint a gau-8nak-- Prrr prrrr <#buck><#awink>

Buren
C-RAM

Ilyen nyomjelzõket jó lenne látni egyszer FF-ben (vidi végefele). <#eljen>

(Tudom, ez egy nagyon csekély kis dolgocska, tucatszámmal vannak fontosabb dolgok, de azért szerintem segítene ez az "immerzsönben", fõleg egy éjszakai bevetésen csomó AAA-val)

L Viper
Az 1.013 igazából a Vistásoknak készült, persze van benne még pár módosítás is.
Köszi, rájöttem. Volt egy ötletem, hogy -nomovie parancsal indítom el és így megy 😊)))
Molnibalage
Mert csak 1.013-mal megy. Vagy még azzal sem. Vista + Falcon nagyon nem jó ötlet.

Sziasztok!

Vista 64bit-en nem akar elindulni a Allied Force. Az intro hangját hallom és annyi. Korábban is volt ilyen problémám akkor azt javasoltátok, hogy nevezzem át a movies könyvtárat. Ez egyszer mûködött azóta már nem, mindig újra telepíti a könyvárat rögtön indulás elött és nem megy a játék 😞(((((

Segítsetek légy szíves.

Köszi
M
Molnibalage

Hello
Kérdezd meg a csákót aki feltörte 😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
A soros install HiTiles + EF2000 kabin Daniellenek 😊
Jó lett. (Az AF-es problémát is megoldjuk majd.)
A többi folyamatában...
Ime!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Scottt
Gyerekek nem tudjátok, hogy a faszba lehet feltörni a msnt? Mert vki átbuherálta a saját címemet ezért felkéne törni, hogy birtokba vehessem újra😞

Köszönöm szépen a visszajelzéseket! Hát nagyon kíváncsi vagyok, mert mind1ik nagyon igéretesnek tûnik!
Molnibalage
Sajnos én nem vagyok optimista az F-18 szimet illetõen. 5 éve csinálják asszem és még gyakorlatilag sehol nem vannak. Se AI, se környezet, se semmi. Ebbõl ebben a tempóban 10 év alatt sem lesz játszható gamma. Addigra meg már régen elavul.

Gundark
A SoW, megjelenik. Két hét múlva <#vigyor3> A koreás buli érdekes lehet, erõltetni kellene a hivatalos sturmoviknak is. Nagyon kevés szim játszódik akkor. Az Il2-nél meg csak egy lépés lenne, hiszen abban már az alapmodellek jó része benne van. No meg szívesen döngetnék egy MiG-15össel 😊 De hamarosan itt van a helyi kis csodánk a BS. Igaz péntekig még sok minden történhet. Nem akarok vészmadár lenni, de én emlékszem még olyanra hogy a lokkont a megjelenés elõtt egy nappal, hirtelen fél évre tolták, persze a mi érdekünk miatt. 😊

Buren
Szerintem azt a házi kotyvasztott F-18 központú "Seven-G"-t is érdemes nyomon követni, hátha még valami jó dolog sül ki belõle az elkövetkezendõ években... valami Jane's F-18 utód jopof lenne (még ha 'csak' az alaptípust modellezik is le)

Ha meg valakit érdekelnek a harckocsi szimulátorok és nincs pénze a Steel Beasts-re/nem ínye a modern hadviselés akkor November 7-én fog megjelenni a Steel Fury nevezetû dolog, ami igen ígéretesnek tûnik...
(a ruszki verzsönt meg lehet innen onnan szerezni de az angolban áll. lesznek nagy javítások...)

Ja meg a repülõs 2. vh-s "Storm of War" Olex bácsitól de szerintem jobban illene rá a "Sturmovik Forever" cím <#eplus2> (+ennek az oldalbordája valamilyen Koreás cucc)

Molnibalage
Nem. Ez velünk is elõfordul akkor mikor egyeseknek "furcsa" netje volt. Mobilos vagy mikrós.

Molnibalage
Az FreeFalcon 5 hónapokon belül várható (dec. 15 a terv), de azért az nem új "csak" egy nagy lépés elõre. Elvileg ehét pénteken oroszoknál jön a Digaital Combat Simulator (DCS) és fejlesztenek még egy Figter Ops nevezetû dolgot. Ez utóbbi kiadása sajnos még fényévekre van. Van saját topikja itt neki, csekkold.

Van még egy Jet Thunder nevezetû dolog, kiadási ideje: majd valamikó..

L Viper
Az RV valakinél nem jól van telepítve.
L Viper
Én ezt várom már nagyon:

Video 1.

Video 2.

Video 3.
Sziasztok!

Fog mostanában megjelenni valami új szimulátor??!! Van egyáltalán valami feljesztés alatt ami meg is fog jelenni várhatóan?

Köszi
JoeDestroy
Multi beállítás eredményei.
AF repülés:

RV beállítás után némi hálózati anomália volt, én mindenkit láttam
mint az a képeken is van, de a többiek csak engem. ?(van még mit megfejteni! -talán Danielle többszöri CTD-je és belépkedése lehetett, de összejött 😄 )

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
Igen! Na és az RV!

<#taps>

L Viper
Na látod :-)
A Nagytudású Hálózati Kommunikációért Felelõs Atya ( NHKFA röviden <#vigyor3> ) mennyire segítõkész <#eljen>.
zsoltfireman
Na végre!!!!

Plus RV is!!! Köszi Joe! <#worship>
Viper most már RV-én is mehet!

Scottt
Pl nincse víz a fõd alatt

repvez
nem ez egy külön álló szimulátor amit csak ugy fejleszget pár emberke.
Csak az a durva hogy néhol jobb szinten csinálják mint akinek az lenne a munkája, hogy ilyeneket programozzon.
LeonSilver
Ez miez?Valami addon valamihez ?? <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman
Ment a privi! <#wave><#wave> <#worship>

JoeDestroy
Az AF-hez és az OF-hez is van Dessert Storm. 260-300MB telepítõméretûek.
A router beállítás után volt akinél a gépet újra kellett indítani.

JoeDestroy
Portforward!!!
A fenti linken kiválasztod a router típusát, (pl. D-link DI-824VUP -ez van nekem,)
azután kiválasztod a Gamet (jó soknak megvan a beállítása. Az FC-hez is kell)
és a feljövõ következõ oldalon le van írva mit kell a routeren beállítani.
A virtual server részena saját belsõ 192.168.0.X IP-re kell a 2934 és 2935 TCP és UDP (4 féle port) portokat mind privát, mind public (külsõ) oldalon átengedni.
Így a belsõ és a külsõ IP címek között fordít.