Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Gundark 1 1
A Lantlények és a náciufók, valamint a hõálló festékkel bevont acélgerendák nevében követeljük hogy jelenjen meg az FF5. <#alien>
Molnibalage

A feedback fórumról. Ara hozza a fa alá. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hali
Tartsd nyomva a gombokat......fog az menni.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Sziasztok. Egy gyors kérdés: az Allied Force-al tanulok játszani, de sehogy sem sikerül katapultálnom. Rendesen repülök, a "seat armed", lelõnek, de hiába nyomom a ctrl e-t csak kattan egyet és nem csinál semmit. Training-ben, Dogfight-ban is próbáltam. Be kellene még valamit kapcsolni? Vagy rosszul mûködik a játék?
Köszi.
<#wave>

Üdv
Megértõbb lennél Afghanisztánban......😊)
A 10 francia katona örült volna ,ha ott van egy ilyen és a mudzsik fejére sz..rik.SF alakulatoknak igen kasa támogatást nyujt,lényegében egy tüzér üteg,a szárazföldi minden hátránya nélkül.
Szerintem jó eséllyel ad támogatást UW nél is,meg vagyok gyõzõdve róla hogy hamar elmúlnának a gátlásaid is,a civilekkel kapcsolatban,ha egyszer beszoritana a bombát a seggedbe brigád egy katlanba vagy egy épületbe😊)

Molnibalage
1. Asszem arról szó sem volt, hogy a major release-ben benne lesz.

2. Már említve volt, hogy sûrûbben lesz frissítés. Elvileg így jön a RipTiles, az új F-16 3D kabin és asszem ez is.

3. A bugoknak is vannak fajtái. Az új Tornado csak lecseréli a régit. Ez mitõl okozna átfogó bugot? Sehogy. A készítõi már nagyon régóta repülnek. Az, hogy egy gép új 3D modellel bekerül max. grafikai hibát okozhat. Grafikai hiba nem késlelteti a kiadást. Ennél SOKKAL súlyosabb bajok vannak.

4. Van beta és devteszt is.

5. Ki mondta, hogy a beta III az utolsó fázis?

Az a baj, hogy mivel nem láttok be a fejlesztésbe nem is értetek sokmindent.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Akkor ezt most nem teljesen értem.Én azt gondoltam, hogy ebben a béta állapotban már minden benne van aminek benne kell lennie.Az hogy lehet hogy hiányzik belöle a tornádo meg lehet hogy más is.Azt honnan tudjátok, hogy nem pont ezek fognak bugokat okozni egyes gépeken ha nem tudják még a tesztelök sem kiprobálni kiadás elött.
Buren
Egy kis érdekesség;

Ezeket a fegyvereket használta pályafutása alatt a különbözõ variánsok (jelenleg az uccsó három fegyver van szolgálatban, de kifogják áll. cserélni a két gépágyút a Bushmasterekre)

GAU-2 Minigun, M61 Vulcan, GAU-12 Equalizer, L70 Bofors, M102 tarack ágyú
7.62x51mm, 20x102mm, 25x137mm, 40x311mm, 105x371mm

Egy kis kép hozzá:

Én asszondom, hogy Bofors forever. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Menjd fel a youtubra és keresgess vidiket róla. A barlangokban bújkálással nehéz lenne ellenséget irtani, hacsak az nem megy oda... Városi harcban is képes simán tûztámogatást adni. Már a Vietnámi háborúban is ment...

polluxware
Ezt én értem... De példul ez a sok tenor szeret inkább odukban, meg falvakban megbújni, nem nyílt terepen hadd süsse a nap. Sakkor hameg egy falut szórnak meg ottan tuti lesz nem odavaló járulékos veszteség, amitõl nõ a CNN nézettsége.. ezért nem fogom, miért mi értelme a mai hadviselésben ennek a repülõ "Aurórának".

Molnibalage
Pl. Irak és Afganisztán. Asszimetrikus hadviselésben nagyon brutális fegyver. Iszonyatos tûrezerõ pillanatok alatt ott lehet bárhol egy szárazföldi jármûhöz képest.

polluxware
nyugíííí, csak nyúzlak

mit bánom én ha kövekekkel hajigálom a betonyt csak Tornado legyen!

Amúgy az AC130 mire jó?? úgyértem a mai világban, hol vetik azt be?

Molnibalage
Mi lett volna elég? Nem értem. Nem MolniFalcon fejlesztése zajlik hanem a FreeFalcon 5.0-é. Szerintem elég nyilvánvaló, hogy ilyesfajta húzások nem léteznek...

"durandal -> JP-233"

Márminthogy akkor ez a terv? "Apró" gond, hogy a JP-233 nincs jól modellezve sajnos teljesen szar, de erre van egy ötletem.

polluxware
Egyem a szíved, elég lett volna ennyi:

2. Nincs is még benne a betában. Minden kép a két készítõtõl van.

Vigyázzá mee megmondalak Vityának oszt ha Páli fordulás leszen, deportálnak Sándor Palotáliába...

durandal -> JP-233

DANIELE
Hello, skacok akar valaki multizni RedViperrel !!!

Molnibalage
Durandalt azt nem. Irakban JP-233-at használtak.

1. Ha tudnám, hogy hogyan kell kiszedni akkor sem tenném meg.

2. Nincs is még benne a betátban. Minden kép a két készítõtõl van.

polluxware
És szórjuk a durandalokat az iraki kifutókra, mélyen alacsonyan berepülve, heves fáklya dobálásokkal <#zavart1><#eljen>

Gundark 1 1
Ezek szerint szép kötelék tornádókok leszünk Balázs filmjében Luxionlantlény 😊
polluxware
Baksi ez Tornado modell+kabinja önmagában egy játék...

Ezt nem tudnád kiszedni vhogy??? Totál nem érdekel a többi cafrang, nekem csak a TORNADO kell!!

Molnibalage
Aragorn kommentje fontos, beszél errõl-arról. AZ a lényeg - ha még nem mondta volna - hogy vége a monstre kiadásoknak az FF 5.0. Gyakrabban lesznek frissítések és hibajavítások.

DOR meg egy szimpla paraszt..

Molnibalage
Új képek.Aragorn F-15C kabinjával.

Molnibalage
Erre nincsenek szavak. <#worship>

zsoltfireman
Ú anyám....<#wow2> <#wilting> elég ilyesztõ,odaasz!

L Viper
zsoltfireman
Van kép errõl a lantlényrõl??? <#wow3> <#alien>

Gundark 1 1
Na Wampa, látod ezt csinálják a Lantlények. Mikor az igazságról kezdünk beszélni, FF5 hiányában, akkor megpróbálnak elnyomni, és a büntetésekkel sakkban tartani<#vigyor3> De mink bátran vállaljuk a zigasságot.. Ugye L Viper<#buck>
L Viper
A sok Off-ért mindenkinek 25 önkorbi a szögekkel kivert joy zsinórral és a szokásos rampstartok bekötött szemmel, billentyûzetrõl <#ejnye1><#vigyor>
L Viper
<#hehe> Úristen, ezt nem tudom túlspirázni! <#hehe>
Gundark 1 1
Háhá csak gondolod Buren barátom! A sziriusziak, már a gráf ceppelin néggyel is végeztek. Csak nem mondják be a hirekben mert pánik törne ki. ÉS a náciufók a legújabb Avro Arrowja simán lenyomná a 31esedet. Mert az még a náciufókat is majdnem, de az F15öst simán lemanõverezi. Wampa meg most elõadja hogy nem tud a lantlényekrõl. De megint csak átlátok rajtad lantlénykém 😊 Olyan topikokba járok hogy a lantlények létezése teljesen hétköznapi 😊
Lantlények????
Kirõl beszéltek,a piranha ûzõ,naturista B.Dánielrõl,aki a himbilimbivel
riogatja Ezüstországban a mamagésákat?

Buren
Nem hinném, mivel a lantlények egy renegát csecseni sejtje a náciktól elcsent okkult fogásokkal feltámasztják Alexander Fedotov-ot, és egy ebay-en megvásárolt orosz Mig-31-essel párosítva még a kisbolygó-övben lelövik a náciufók anyahajóját a Graf Zeppelin II-t.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Gyerekek Elvis nem halt meg csak hazament(Mi😎
Szal a wétécét is csak hazaküldték Lantlényiába osztá a sziriuszi csodanácizûrhajóból kilóg 2 torony

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark 1 1
Ja, de két hét múlva a náciufók (akik a hold sötét oldalán laknak) a nagy sikerre tekintettel újból lerombolják a wtc-t (a lantlények távirányiccsák az agyukat egyébként)
L Viper
Addig Pio Atya ( Szent Pio )ránk vonatkozó jóslata is beteljesedik, no nem a frankó, hanem a szenvedõs része. <#vigyor> Bár jobban örülnék az elõbbinek.
Buren
Két hét múlva. <#vigyor>

Molnibalage
ALARM most is van, de nem lehet úgy modellezni ahogy a valóságban. Nincs LOAL képesség.

L Viper
Elõbb az orosz verzió fog megjelenni :-)
Gundark 1 1
Lehet már mondtad, ALARM lesz? HARM avionika? Olyan lesz mint az igazi? Kéne már ide is egy jó kis flém 😊 Szerintem nincs is Falcon 4 😊 De ha meg van akkor a kormány meg a náciufók letagadják.
L Viper
Egy rakat új kabin lesz, elképesztõ szép 3D-s felhõk, dinamikus idõjárás, robbanások, füstök, szóval sok-sok új dolog.
most akkor összeségében miben is fog különbözni az ff5?
lehet hozok új playert

Molnibalage
Sakcok, láttam az új HARM avionika kézikönyv részét. Ammenyire meg tudom ítélni nagyon be lesz turbózva ez a része. NAGYON komplex lesz.

Molnibalage
Ennyi kell ez manual készítéséhez. Aragorn Word-del csinálja tudommal.

Buren
1. És? A buildek naponta változtak, valószinüleg nem nagyon volt egy "WIP" pdf, hogy majd ezt kiadjuk amint gold a játék (max nagyon kezdetleges volt de akkor is nagyobb munka lett volna átírni mintha frissiben újat kezdeni). Meg hát valamilyen formája kell, hogy legyen a fájlnak, ezek annál profibbak hogy word dokumentumot színes háttérrel meg bevágott képekkel átkonvertáljanak, nem? Na meg valahogy meg kell fogalmazni, el kell rendezni, a helyesírásra, a technikai kifejezésekre ügyelni kell... Ne felejtsük el, hogy ha megnyerõ a külalak (+kényelmes a sorok, a bekezdések elrendezése) az ember szívesebben olvasgatja még a TFT elõtt ülve is, pláne még ha ki tudja nyomtatni/megveszi a rendes kapcsosat.

2. ???

3. De gondolom annyira venni fogják, ha már megéri a fejlesztõknek
csinálni...

Azt se tudom, hogy jön ide az MS Word meg a PDF converter...

<#smile><#eljen>

Molnibalage
Azért egy fejlesztõcsapatnak nehogy már ne legyen pénze Ms Word-re.. PSF konverter meg ingyenes...

A FreeShark elv meg hogyan jön ide?

polluxware
1. nem egy ember írja a manualt

2. úgytom nem FreeShark a hivatalos neve a proginak

3. nemtom ki mennyire ismeri az orosz szoftvare helyzetet, de nem hinném hogy toppon vannak a jogtiszta progik terén😊

Jó lenne kiprószálni... 😊

Molnibalage
Én csak magyarul írtam és még ez sem volt kis meló...

Buren
Mivel oroszoknak jön elõször természetes hogy nekik dobják oda a kézikönyvet. Próbáltad már lefordítani az eredeti Falcon 4-es manualt? Nem egy kétperces meló, fõleg ha azt akarod, hogy helyesek legyenek a technikai kifejezések... Sõt szerintem kész se volt a végleges manual mikor bejelentették hogy gold a gamma...

Scott, a spanyol a 3. legtöbb ember által beszélt nyelv a világon.....

L Viper
Á, ennyi idõm nincs inkább megvárom az angolt :-)

Pollux, egyértelmû, hogy az orosz felhasználókkal tesztelik a bugokat, nem akarnak Nyugaton beégni :-D