Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem mindegy mivel toljuk, de szerintem elsõ kanyarban logikus lenne a Balkán hadjárat folytatása AF-ben.
tss.thomi.hu - neworder
AF-hez IP: 78.131.91.6 a részleteket TS-en megbeszéljük.
4 kor kelek, így 1 nél tovább nem maradok. .... de addig!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
T34vT egyetlen mentõöve az hogy õõõ ... ja, az hogy vezethetõ a Tigra (meg a múti)<#zavart1>#zavart1>. Viszont aztat nem értem, hogy mér '44-ben játszódó szimbe csinálják meg mikor már voltak ennél sokkal fejlettebb harckocsik... így még az az über érzés is valamelyest elillan.
Eredeti kérdésedre visszatérve: az angol? hát lila gõzöm sincs 😊
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezt lehetõleg az eredeti ('98-as) falcon4-re rakd rá.
Elsõ javaslata? Ez.
Ez nagy zsír. Asszem megadom neki a teljes editálási jogot a weblaphoz. Õ ért hozzá én nem. Úgysincs olyan adat ott ami nem publikus.
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>
Hála Viper!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az elõzõt én is próbáltam. Olyan vihart csináltam, hogy leszállás közben az FPM kiesett a HUD-ból 😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Csinálj az AF mappádban egy tetszõleges nevû mappát, másold be oda a weatheraf_b6.zip tartalmát.
Indítsd el a WeatherAF.exe-t. Ha "pofázna" a NET Framework miatt, telepítsd fel az XP-re.
Felraktam ide, nekem ez van, ezzel jó.
Ha elindult a Weather AF akkor bal felül válaszd ki a Select menüben azt a gyakorló missziót, amelyikben akarod az idõjárást állítani.
Érdemes a Korea-ban a 09. Landing Final Approach-t, mert ott alapból szép tiszta az idõ.
A Choose Weather-nél vannak az idõjárás sémák, a két csúszkával meg lehet buherálni a ködöt és a látótávolságot, majd Apply. Rakd le a tálcára és indíthatod az AF-et, belépsz a gyakorlásnál a Landing Final Approach-ba értelem szerûen és csodálod a mûvedet :-)
Ha nem tetszik lehet próbálgatni, AF-bõl kilépés után. Lehet Alt+Tab is elég, ezt nem próbáltam.
A régebbi verziót használtam, nagyon jó volt az is, de ebben dinamikusabb lett a felhõkezelés. Van olyan, hogy zárt felhõzet, aztán egy "tisztás", majd bárányfelhõk stb. Szerintem jó kis progi.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Persze viccesen elsõ körbe azt mondtuk biztos a felesége tette. 😊
nincs kedvem várni ff5-ig 😊

Mûködik ez a szimuláció?
Azért kérdezem mert a Pinky az mindig az adott AA v. AG radar nagyítást, Maverick nagyítást, TGP nagyítást megcsinál helyzetfüggõen.
<#nemtudom>#nemtudom>
Tom készíti, akinek a HiTilest köszönhetjük. A régi verziót nagyon szerettem.
A Beta 6 letölthetõ, a #157 -es hozzászólásban van a link.