52965
  • Molnibalage
    Mert nem OF-es. Csak szürke. Ugyanúgy textúrázatlan és a WHOT és BHOT sem működik. Zöldre játék közben is vissza lehet váltani. A cfg-be meg be kell írni egy sort. Keresd vissza, nemrég volt.
  • Molnibalage
    Még nem próbáltam ki. Most megteszem.
  • polluxware
    mert a CFG-be kell beírni egy sort, azt már nemtom mit pontosan ,de Balázs valmit linkelgetett itten annó erről..

• polluxware
    lantlény leszel te is
  • zsoltfireman
    Én a második exe után sem vettem észre OF-es TGP-ét.......
  • L Viper #26603
    Nem egyszerű, de ha rákattansz és meg is tanulod, véged :-)
    Elkap a Falcon feeling
  • Willenbrock
    FF5-ben az egyik F-16 verziónak nincs gázkarja a 3d-s fülkében.A nézet beállításoknál egérkerékre állítottam a zoom nézetet(view zoom) de a játékban nem működik.Hol lehet azt beállítani?G-fordulóknál nem szürkül be a kép,negatív g-nél nem pirosodik pedig realisztikusan hagytam a beállításokat.Amúgy nagyon szép lett a grafika és jó ahogy az áramlás látható a géptest körül a fordulókban.A 8 gombos joystickron alapból csak az 1-es gombon van program-gépágyú,úgy látom a többin nincs.Még sok mindenre rá kell jönnöm,nem egyszerű játék.
  • Scottt
    Én TGP-hibámra nincs megoldás(kedvenc fegyvereim,szivem megszakad ha nem lehetne velük rampstartolni)
  • polluxware
    téged nem szeret az új exe
  • Molnibalage
    Ez nem bug és nem is 90%. Gyanítom, hogy a damage és HP értékekből kalkulál valamit. Az is számít, hogy a te géped hol van mikor kilépsz.
  • Willenbrock
    Új exe telepítésekor dll hiányt jelez a telepítő.2X-is letöltöttem,úgy is.Lehet hogy a FF5 alá kellett volna 4.0-át is telepítenem-vagy mi lehet a baj?
  • polluxware
    ahhoz képest hogy az alapötlet 98as attól még a mai napig párját ritkítja ilyen hibákkal is:)

egyébként a hiba megerősítve:

autopilótát nem engedi használni a gém miután átrepültél az ellenséges területre, még a kapcsoló sem kattog ha nyomkodom a gombot.

más:

Falcon-nak egy igen régi bugja az hogyha megsérül egy AI wingman gép de még repülhető, akkor ált. 90%ban leteszi azt a sérült gépet valhova.

viszont ha kilépsz a játékból.. az a gép KIA leszen már csak.. ergó automatice katapultál a manus, sajna ez akkor is fenn áll ha picit sérült csak az a gép, SŐT! néha a saját gépre is igaz
  • Molnibalage
    Hatalmas off, de az első olvasása után én könnyesre rögöhtem a szemem.
  • Molnibalage
    Nem. Ahogy mondod, megszakad. Bárhol teszed le a gépek csak elkönyveli az kód, hogy ez túlélte. A supply, és squadron szisztéma miatt nem szakadhatnak szét a dolgok. A játék egyik legnagyobb hiányossága ez. Ahhoz, hogy működjön a szétszakadás gyakorlatilag az egész játékot újra kell írni. Mert mit is jelent ez?

- A squadron store-szal mi legyen? Most a repszázadokhoz van linkelve. Át kelle írni, hogy a reptéren legyen az adat kezelve és az ottani állományból nyúlja le.

- Ugyanez fuel értékre is.

- A bázis épületeinek szétkapása után csökkennie kéne a mennyiségnek.

stb.

A Falcon viszont nem stratégiai játék. Az dinamikius hadjárat egy eszköz a jó környezethez, de nem maga a startégiai játék a cél.
  • L Viper #26594
    Fúúú, a legújab patch 1.013, próbáld azt rárakni inkább.
  • moho
    sziasztok

AF-et felraktam és vele együtt az 1.06-os javítást.
    Viszon ugy vettem észre a radar-t nem tudom jobbra-balra mozgatni csak fel le. Ez normális?
  • repvez
    Csak azt hittem hogyha mission közben lövik szét a repteremet mint ahogy történt és másik reptérre szállitanak le akkor a következö bevetést arrol a reptérröl kapom és egy olyan reptérre kéne visszaszálnom ahol hasonlo gépek uzemelnek.
    De akkor igy lesz folytatbva hogy a mentés betoltésekor uj repteret választok.
    Csak igy a tér ido kontinum megszakad, mert hogy kerülök hirtelen oda .
  • Molnibalage
    A hadjárat indításakor választar repteret és minden betöltéskor. Manuálisan áttelepíteni nem lehet századokat sehogy. Mellesleg hogyan is történne, ha szét vad kapva a beton? Akkor mi értelme lenne szétkapni őket.

A CE-ben az auto áttelepítést a csapat ajánlása szerint ajánlatos kikapcsolni pont emiatt, mert akkor előfordulhat az unreal eset. A másik gond, hogy a relocatipon time az 3 óra. Vicc. Valóságban ennél több kell.

Mondjuk, ha nem lövöd le akkor sem sűrűn pakolgatja az AI a szádadokat. Az SP széira (vagy talán még az alap F4.0) óta jó, ha 3-4-szer láttam ilyet..
  • Scottt
    Inkább bxszá valamit az Armáddal aztán vhogy menjünk COOPolni;)
  • repvez
    kérdezném a tudorokat, hogy olyankor mit lehet tenni ha kinyirták a repteremet vagy legalábbis nem tervez uj bevetéseket akkor hogyan lehet áttelepülni más reptérre hogy folytatni tudjam a kampányt?
    Nem értek én az ATO meg miegymás lelki világához.
  • Wampa
    Balázsnak volt valami vitája az amcsi röviditésekről,most én is élnék egy
    amerikanizmussal,cool az Index fórum,motorostól,mindenestől.Cool shit:)
    Semmi dolgom,csak várom a röfi flu-t:)erre egy topik se üzemel.

Balázs,szóbeli is van az angol vizsgádon és ott elfogadják az amerikai nyelvet is?
  • Wampa
    Zsoltit akartam kérdezni,nem tudna-e csinálni egy Máriás skint Polluxnak?:))
    Azt a gépet aminek a vezérsikján Geronazzo asszony vicsorog sose lőnék le
  • Wampa
    Na b+ Gundi,tényleg válság van,ha annyi kerozin sincsen,hogy átrepüljenek a bemutatókra:)
  • L Viper #26585
    Így jobb látni:

• L Viper #26584
    Szomorú látni egykori csapásmérőinket, talán utolsó útjukon.
  • repvez
    Az amcsik igy csinálják a magyarok igy
    És nincs fennakadás a forgalomba.
  • Buren
    Milyen gépekkel repkednének? a lantlények?
  • L Viper #26581
    Ilyen full beállításokkal nálad nem döcög az FSX ?
  • L Viper #26580
    Ez jó kampány lenne
  • Gundark 1 1
    Az embernek már sehol sincs nyugta. Mindig ezek a rohadt dugók.
  • Molnibalage
    Track IR 5.
  • Molnibalage
    Lantlény invázió megállítása? DPRK + ROK + USA + Kína + Orosz + EU + XY koalíció?
  • Molnibalage
    Az új exevel kapcsolatban nem nagyon posztolgattok. Ennyire jó? A nagy kérdés, hogy az új adtabázissal is ilyen jó lesz -e. Kiadás óta csak exefirssítéseket teszteltünk. Viszont, ha Nf munkája is benne lesz az bizony elég kemény DB munka is és még számtalan elég kemény DB változás lesz. Pl. elvileg a két új hiperdurva Mirage-2000-5 (vagy C?) és kétüléses Mirage-2000 3D modell. Meg végre az én adatbázisbuherálásom. Nem mind, de a legylényegesebb gépek elvileg megvannak (kivéve J-5 és J-6).

MiG-21PF/MF/bisz, MiG-23ML/BN, MiG-25, MiG-29 összes verziója, Szu-27, Szu-33, Su-30, Su-17, Szu-24. Az orosz Kab bombák is lehet, hogy fixálva lesznek. Most alig működik bármi is. Lesz optikai KAB is MAV seekerrel ahogy az A-6E gépnek van a rakéta póthajtásos bomábja, meg az F-15E egyik AGM fegyvere. (Mondjuk ez kicsit tápossá teszi őket, mert a Mav-val sokkal könyebb célozni, mint a TGP-vel...)
  • L Viper #26575
    Durva.
    Lehetne csinálni egy elképzelt konfliktushoz hadjáratot és oda berakni minden ilyen durva fikcionális dolgot.
    :-)
  • L Viper #26574
    Reménykedem
  • Molnibalage
    Fikcionális, de attól még veszett jól néz ki.
  • Molnibalage
    Na, itt a válasz is.

Hopefully yes, if I finish they will be. The flickering light still will happen, that has nothing to do with the tiles. Its z-fighting.

A válasz egyik fele arra vonatkozott, hogy néha van texúravillogás.
  • Molnibalage
    Tegnap esete megkérdeztem Nightfalcon-t. Várom a választ.
  • L Viper #26570
    Jó képek srácok

Akkor most én is rakok. A két felső amit nagyon várok és nem tudom hogyan áll a project: A guruló és kifutó javítás.
    Nekem ez hiányzik nagyon, várom.
    A legalsó kép egy kis nosztalgia, AF-es multi :-)

Balázs most gyomlálhatod az elszúrt képillesztéseket, van ott vagy 3 db.
  • zsoltfireman