Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Te valami valláskutató vagy vazze' ? Ez a kép, meg Milton elveszett paradicsoma <#vigyor>.
L Viper
Vagyok már, vagyok.

Nekem mindegy mivel toljuk, de szerintem elsõ kanyarban logikus lenne a Balkán hadjárat folytatása AF-ben.

tss.thomi.hu - neworder

AF-hez IP: 78.131.91.6 a részleteket TS-en megbeszéljük.
zsoltfireman
Hellló!
Nos mikó????? AF or RV????
<#vigyor2>

JoeDestroy
Multi jöhet Balkáni a hangulat 😊))))))
4 kor kelek, így 1 nél tovább nem maradok. .... de addig!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Akkor hogyan akarsz Falconozni. Ez a kézikönyv még minig egy rövid kézikönyv. Az FF 5.0 lesz vagy 250 oldal, ha nem több..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Éljen a NOVUS ORDO SECLORUM! <#alien>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Buren
Steel Fury sooookkal jobb... jobban néz ki (ráadásul jobban is fut), gyalogság nem csak díszítõ elem, látszanak a crew memberek, 3 igen eltérõ harckocsi (Matilda II, Panzer IVF2 és a korai T-34-es) a hangulata is jobbra sikeredett ráadásul nincs árkádos érzete a játéknak...

T34vT egyetlen mentõöve az hogy õõõ ... ja, az hogy vezethetõ a Tigra (meg a múti)<#zavart1>. Viszont aztat nem értem, hogy mér '44-ben játszódó szimbe csinálják meg mikor már voltak ennél sokkal fejlettebb harckocsik... így még az az über érzés is valamelyest elillan.

Eredeti kérdésedre visszatérve: az angol? hát lila gõzöm sincs 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

zsoltfireman
Multi???? <#nevetes1>

majd elmondom mért nincs rá idõm

Gundark 1 1
Szép kis forradalom lesz az. Új Világ Rend. Már készitem a guillotine-t😊
polluxware
Ne könyörögjéé, imádkozzááá, készülédjééé, FORRRRADALOM!!!

La Libertéééééééééééééééééé

Molnibalage
Könyörgöm, kézikönyv..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
T-34 vs Tiger kijött már?

Buren
redviper = freefalcon4

Ezt lehetõleg az eredeti ('98-as) falcon4-re rakd rá.

ugye jól gondolom hogy a redviperhez kell az ff4

Molnibalage
Új képek. Az elõzõ oldalon is vannak!

Jópofa a hangar deck.

zsoltfireman
<#eljen><#eljen><#taps>

L Viper
Na ez jó hír. Jó lesz.
L Viper
Rendben, este jövök. Olyan fél tíz körül, remélem picit elõbb.
Ha más is ráér mégjobb lesz.
DonZorro
Szép lesz! GRAT... <#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Molnibalage
Rougeblade felajánlotta, hogy segít a weblapom karbantarátásban.

Elsõ javaslata? Ez.

Ez nagy zsír. Asszem megadom neki a teljes editálási jogot a weblaphoz. Õ ért hozzá én nem. Úgysincs olyan adat ott ami nem publikus.

zsoltfireman
OK! Nagyszerû! Benne vagyok! Csak jelezd és megyek!
<#vigyor2><#vigyor2><#wave>

L Viper
A hosszú hétvégén egyik estém sem szabad, esetleg ma este tolhatjuk tovább a Balkánt, de nem túl sokáig, mert holnap meg korán kelek.
L Viper
<#vigyor3><#eljen>
zsoltfireman
OK! Megoldódott! Viper NET Framework-je segített!

Hála Viper!
<#worship><#worship><#taps>

zsoltfireman
Mondom! Mi a szar ez???????

zsoltfireman
Mir gondolsz? Idõjárás???? most akarom felrakni! Remélem nem ba..ok el v.mit! <#wow3>

DonZorro
Én már most is repülök... Jó ez a szer... <#wow3><#circling><#buck>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

zsoltfireman
Hi ALL!!!

Mikor repülünk? <#vigyor2>

LeonSilver
Ezt nem a meghajtó teszi.Illetve csak annyiban, hogy a lemezen keletkezõ mikrorepedések nembírják tovább a pörgetést ( 8*-os dvd olvasó ~1600rpm-et podukál ).Abban nincs semmi meglepõ, hogy az eszköz használható maradt.Nem egyet puceráltam már ki és eddig még mind mûködött tovább.Persze elég szörnyü látvány és amikor szétmegy a hangja sem semmi.Nálam egyszer egy guru cd ment így szét.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Szép kis oldalszél lehetett <#hehe>
JoeDestroy
😊
Az elõzõt én is próbáltam. Olyan vihart csináltam, hogy leszállás közben az FPM kiesett a HUD-ból 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
No egy kis segítség ehhez az idõjárás buzeráló progihoz, mielõtt még túl sok privátot kapok. :-)

Csinálj az AF mappádban egy tetszõleges nevû mappát, másold be oda a weatheraf_b6.zip tartalmát.

Indítsd el a WeatherAF.exe-t. Ha "pofázna" a NET Framework miatt, telepítsd fel az XP-re.
Felraktam ide, nekem ez van, ezzel jó.

Ha elindult a Weather AF akkor bal felül válaszd ki a Select menüben azt a gyakorló missziót, amelyikben akarod az idõjárást állítani.
Érdemes a Korea-ban a 09. Landing Final Approach-t, mert ott alapból szép tiszta az idõ.
A Choose Weather-nél vannak az idõjárás sémák, a két csúszkával meg lehet buherálni a ködöt és a látótávolságot, majd Apply. Rakd le a tálcára és indíthatod az AF-et, belépsz a gyakorlásnál a Landing Final Approach-ba értelem szerûen és csodálod a mûvedet :-)
Ha nem tetszik lehet próbálgatni, AF-bõl kilépés után. Lehet Alt+Tab is elég, ezt nem próbáltam.

A régebbi verziót használtam, nagyon jó volt az is, de ebben dinamikusabb lett a felhõkezelés. Van olyan, hogy zárt felhõzet, aztán egy "tisztás", majd bárányfelhõk stb. Szerintem jó kis progi.
Buren
Oda a történelem egy darabja.

A lemez akkor már nem használható?😊)<#wave>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Snail volt CD-je. Ezt tette a meghajtója. Kapaszkodj meg mûködõképes maradt! Mármint a meghajtó...<#zavart1>

Persze viccesen elsõ körbe azt mondtuk biztos a felesége tette. 😊

hát hossszú szünet után lessz mit meggyónni

ha anyám fél óráig nem szól rám úgy néz ki még ma meg lesz

L Viper
Atya Úristen !!! Mi a fene ez <#rinya><#oooo><#rinya> ?
Molnibalage
Irgumburgum. A kézikönyv 4. oldalát talán olvasd el. AS két raktár odafent nem szúrja ki a szemed?

L Viper
Egy szervízcsomag féle az XP-hez. Nekem a Driver Cleaner miatt fent van, mert az is csak azzal megy. A netrõl letölthetó de ha úgy jobb felrakom neked valahová, ha nem találsz linket.
tud nekem valaki adni linket redvipert honnan tudom leszedni?
nincs kedvem várni ff5-ig 😊

Molnibalage
Szentségtörés. Szó szerint. 😊

DANIELE
Srácok ez mit jelent, net framework v2.0.5.727 ezt hiányolja a
Weather AF. exe

JoeDestroy
A HOTAS Cursor Enabled gomb. Elvileg adott helyzetben a missile Bore/Slave v. spot/scan stb.. között kellene váltania (asszem). De nem vettem észre változást.
Mûködik ez a szimuláció?

Azért kérdezem mert a Pinky az mindig az adott AA v. AG radar nagyítást, Maverick nagyítást, TGP nagyítást megcsinál helyzetfüggõen.
<#nemtudom>

L Viper
Készül az új idõjárás buhera AF-hez: Képek

Tom készíti, akinek a HiTilest köszönhetjük. A régi verziót nagyon szerettem.

A Beta 6 letölthetõ, a #157 -es hozzászólásban van a link.
Molnibalage
Hol? Kicsit specifikusabb leírás kéne...

L Viper
Úgy legyen :-)
JoeDestroy
Írok már egy game kérdésrt is.
Rég kíváncsi vagyok rá: mit kellene csinálnia a RDR Cursor enable gombnak?
Úgy érdekelne, mert nem csinál semmit.
THX.