52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#26608 Mert nem OF-es. Csak szürke. Ugyanúgy textúrázatlan és a WHOT és BHOT sem működik. Zöldre játék közben is vissza lehet váltani. A cfg-be meg be kell írni egy sort. Keresd vissza, nemrég volt. -
#26607 Még nem próbáltam ki. Most megteszem. -
#26606 mert a CFG-be kell beírni egy sort, azt már nemtom mit pontosan ,de Balázs valmit linkelgetett itten annó erről..
-
#26605 lantlény leszel te is -
#26604 Én a második exe után sem vettem észre OF-es TGP-ét....... -
#26603 Nem egyszerű, de ha rákattansz és meg is tanulod, véged :-)
Elkap a Falcon feeling -
#26602 FF5-ben az egyik F-16 verziónak nincs gázkarja a 3d-s fülkében.A nézet beállításoknál egérkerékre állítottam a zoom nézetet(view zoom) de a játékban nem működik.Hol lehet azt beállítani?G-fordulóknál nem szürkül be a kép,negatív g-nél nem pirosodik pedig realisztikusan hagytam a beállításokat.Amúgy nagyon szép lett a grafika és jó ahogy az áramlás látható a géptest körül a fordulókban.A 8 gombos joystickron alapból csak az 1-es gombon van program-gépágyú,úgy látom a többin nincs.Még sok mindenre rá kell jönnöm,nem egyszerű játék. -
#26601 Én TGP-hibámra nincs megoldás(kedvenc fegyvereim,szivem megszakad ha nem lehetne velük rampstartolni) -
#26600 téged nem szeret az új exe -
#26599 Ez nem bug és nem is 90%. Gyanítom, hogy a damage és HP értékekből kalkulál valamit. Az is számít, hogy a te géped hol van mikor kilépsz. -
#26598 Új exe telepítésekor dll hiányt jelez a telepítő.2X-is letöltöttem,úgy is.Lehet hogy a FF5 alá kellett volna 4.0-át is telepítenem-vagy mi lehet a baj? -
#26597 ahhoz képest hogy az alapötlet 98as attól még a mai napig párját ritkítja ilyen hibákkal is:)
egyébként a hiba megerősítve:
autopilótát nem engedi használni a gém miután átrepültél az ellenséges területre, még a kapcsoló sem kattog ha nyomkodom a gombot.
más:
Falcon-nak egy igen régi bugja az hogyha megsérül egy AI wingman gép de még repülhető, akkor ált. 90%ban leteszi azt a sérült gépet valhova.
viszont ha kilépsz a játékból.. az a gép KIA leszen már csak.. ergó automatice katapultál a manus, sajna ez akkor is fenn áll ha picit sérült csak az a gép, SŐT! néha a saját gépre is igaz -
#26596 Hatalmas off, de az első olvasása után én könnyesre rögöhtem a szemem. -
#26595 Nem. Ahogy mondod, megszakad. Bárhol teszed le a gépek csak elkönyveli az kód, hogy ez túlélte. A supply, és squadron szisztéma miatt nem szakadhatnak szét a dolgok. A játék egyik legnagyobb hiányossága ez. Ahhoz, hogy működjön a szétszakadás gyakorlatilag az egész játékot újra kell írni. Mert mit is jelent ez?
- A squadron store-szal mi legyen? Most a repszázadokhoz van linkelve. Át kelle írni, hogy a reptéren legyen az adat kezelve és az ottani állományból nyúlja le.
- Ugyanez fuel értékre is.
- A bázis épületeinek szétkapása után csökkennie kéne a mennyiségnek.
stb.
A Falcon viszont nem stratégiai játék. Az dinamikius hadjárat egy eszköz a jó környezethez, de nem maga a startégiai játék a cél. -
#26594 Fúúú, a legújab patch 1.013, próbáld azt rárakni inkább. -
moho #26593 sziasztok
AF-et felraktam és vele együtt az 1.06-os javítást.
Viszon ugy vettem észre a radar-t nem tudom jobbra-balra mozgatni csak fel le. Ez normális? -
#26592 Csak azt hittem hogyha mission közben lövik szét a repteremet mint ahogy történt és másik reptérre szállitanak le akkor a következö bevetést arrol a reptérröl kapom és egy olyan reptérre kéne visszaszálnom ahol hasonlo gépek uzemelnek.
De akkor igy lesz folytatbva hogy a mentés betoltésekor uj repteret választok.
Csak igy a tér ido kontinum megszakad, mert hogy kerülök hirtelen oda . -
#26591 A hadjárat indításakor választar repteret és minden betöltéskor. Manuálisan áttelepíteni nem lehet századokat sehogy. Mellesleg hogyan is történne, ha szét vad kapva a beton? Akkor mi értelme lenne szétkapni őket.
A CE-ben az auto áttelepítést a csapat ajánlása szerint ajánlatos kikapcsolni pont emiatt, mert akkor előfordulhat az unreal eset. A másik gond, hogy a relocatipon time az 3 óra. Vicc. Valóságban ennél több kell.
Mondjuk, ha nem lövöd le akkor sem sűrűn pakolgatja az AI a szádadokat. Az SP széira (vagy talán még az alap F4.0) óta jó, ha 3-4-szer láttam ilyet.. -
#26590 Inkább bxszá valamit az Armáddal aztán vhogy menjünk COOPolni;) -
#26589 kérdezném a tudorokat, hogy olyankor mit lehet tenni ha kinyirták a repteremet vagy legalábbis nem tervez uj bevetéseket akkor hogyan lehet áttelepülni más reptérre hogy folytatni tudjam a kampányt?
Nem értek én az ATO meg miegymás lelki világához. -
Wampa #26588 Balázsnak volt valami vitája az amcsi röviditésekről,most én is élnék egy
amerikanizmussal,cool az Index fórum,motorostól,mindenestől.Cool shit:)
Semmi dolgom,csak várom a röfi flu-t:)erre egy topik se üzemel.
Balázs,szóbeli is van az angol vizsgádon és ott elfogadják az amerikai nyelvet is? -
Wampa #26587 Zsoltit akartam kérdezni,nem tudna-e csinálni egy Máriás skint Polluxnak?:))
Azt a gépet aminek a vezérsikján Geronazzo asszony vicsorog sose lőnék le -
Wampa #26586 Na b+ Gundi,tényleg válság van,ha annyi kerozin sincsen,hogy átrepüljenek a bemutatókra:) -
#26585 Így jobb látni:
-
#26584 Szomorú látni egykori csapásmérőinket, talán utolsó útjukon. -
#26583 Az amcsik igy csinálják a magyarok igy
És nincs fennakadás a forgalomba. -
#26582 Milyen gépekkel repkednének? a lantlények? -
#26581 Ilyen full beállításokkal nálad nem döcög az FSX ?
-
#26580 Ez jó kampány lenne -
#26579 Az embernek már sehol sincs nyugta. Mindig ezek a rohadt dugók. -
#26578 Track IR 5. -
#26577 Lantlény invázió megállítása? DPRK + ROK + USA + Kína + Orosz + EU + XY koalíció? -
#26576 Az új exevel kapcsolatban nem nagyon posztolgattok. Ennyire jó? A nagy kérdés, hogy az új adtabázissal is ilyen jó lesz -e. Kiadás óta csak exefirssítéseket teszteltünk. Viszont, ha Nf munkája is benne lesz az bizony elég kemény DB munka is és még számtalan elég kemény DB változás lesz. Pl. elvileg a két új hiperdurva Mirage-2000-5 (vagy C?) és kétüléses Mirage-2000 3D modell. Meg végre az én adatbázisbuherálásom. Nem mind, de a legylényegesebb gépek elvileg megvannak (kivéve J-5 és J-6).
MiG-21PF/MF/bisz, MiG-23ML/BN, MiG-25, MiG-29 összes verziója, Szu-27, Szu-33, Su-30, Su-17, Szu-24. Az orosz Kab bombák is lehet, hogy fixálva lesznek. Most alig működik bármi is. Lesz optikai KAB is MAV seekerrel ahogy az A-6E gépnek van a rakéta póthajtásos bomábja, meg az F-15E egyik AGM fegyvere. (Mondjuk ez kicsit tápossá teszi őket, mert a Mav-val sokkal könyebb célozni, mint a TGP-vel...) -
#26575 Durva.
Lehetne csinálni egy elképzelt konfliktushoz hadjáratot és oda berakni minden ilyen durva fikcionális dolgot.
:-) -
#26574 Reménykedem -
#26573 Fikcionális, de attól még veszett jól néz ki. -
#26572 Na, itt a válasz is.
Hopefully yes, if I finish they will be. The flickering light still will happen, that has nothing to do with the tiles. Its z-fighting.
A válasz egyik fele arra vonatkozott, hogy néha van texúravillogás. -
#26571 Tegnap esete megkérdeztem Nightfalcon-t. Várom a választ. -
#26570 Jó képek srácok
Akkor most én is rakok. A két felső amit nagyon várok és nem tudom hogyan áll a project: A guruló és kifutó javítás.
Nekem ez hiányzik nagyon, várom.
A legalsó kép egy kis nosztalgia, AF-es multi :-)
Balázs most gyomlálhatod az elszúrt képillesztéseket, van ott vagy 3 db. -