Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Jaja, térhatású textúrák. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Elég jó a 3D

zsoltfireman
Keresem a következõ kneemap-okat: Europe,Taiwan

Molnibalage
Asszem én is becsatlakozok este.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Pedig részletes telepítési leírás van hozzá. Elsõ blikklre jónak tûnik. Zsolti, ugyanaz a játk a könyvtárakkal címû helyzet van, mint amit elamgyaráztam neked a Taiwan helyszínnél.

zsoltfireman
<#taps><#taps><#eljen>

Tiszteletem!Ha este AF-el repültök,valószínü hogy csatlakoznék én is.
Molnibalage

zsoltfireman
De jó! <#eljen>

Molnibalage
Ez fizetõs...

Buren
Akkor kénytelenek leszünk itten Bilderberges barátainkkal bevetni a harmadik legtikosabb fegyvert:

(szigorúan az M247 Sergeant York által nyújtott fedezettel...)

A Sergeant York amúgy azért nem került csapatszolgálatba, mert annyira eszméletlen teljesítményt nyújtott a valóságban, hogy azt halandókból álló sereg be nem vetheti.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

zsoltfireman
Ahogy a filmrendezõ mondaná.....ENNYI!
<#mf1>

zsoltfireman
L Viper
JoeDestroy
Ez is kell a Balkan-hoz.
Ez az alap hozzá.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Biztos van benne valami telepítési instrukció.
zsoltfireman
Ti sokkal ügyesebbek vagytok az ilyen mutyuzásban,én addig lefestem a gépeiteket.....<#whatever>

zsoltfireman
Nem,nem tudom,hogy kell felrakni........<#nemtudom>

L Viper
Kipróbáltad, megy frankón ?
zsoltfireman
RV alá próbáljátok ki!
Durva lenne ez is multiban!
RV Balkans

zsoltfireman
Kitartás Viper!
Mai repülés mindent kárpótol!
Csak legyen! Zuzzuk majd az ellent! <#violent>
Szerintem Joe jön,Daniele jön,én jön,te is!!!! <#pias>

Gundark 1 1
Addig egy idézet saintgermantól. És nem vicc.

"Csak addig meredek, amíg az ember meg nem emészti. Ez nekem is nagy gombóc volt, pedig nem voltam felkészületlen.

Springemeier részletesen ír a vérvonalról, de sz'tem Icke sokkal átfogóbb képet ad a valóságról. Leírja a hüllôk Földre érkezését, és hogy hatalmukat Babilon - Trója - Róma - Londonon keresztül hogyan terjesztették ki a Földre és továbbra is terjesztik Amerika=Virginia Company "leányvállalatukon" keresztül.
Szemtanúk megnevezésével ír a hüllôk alakváltó képességérôl, miközben testük átlag 1m-rel megnôl amikor újra hüllôkké változnak. Icke szerint rendszeresen ember vért kell igyanak, hogy emberi formájukat megtartsák és rituálékon gyermekeket "ádozni", hogy megegyék. Akik ebbe az egyenes vérvonalba tartoznak, kizárólag egymás között házasodnak, hogy megtertsák DNS-ük tisztaságát, ami számukra ezt lehetôvé teszi.
Ezek a tiszta vérvonalú dinasztiák a: Windsors, Rothschilds, Rockefellers, a Bush család, de még Hennry Kissinger is, akiket leggyakrabban láttak átváltozni.

egy érdekes link:
http://www.nibiruancouncil.com/html/reptiliancouflictartide.html"
Gundark 1 1
Bassz nem jó, a keresést nem teszi be. No mindegy, az nwo topikben keressetek rá a hüllõ szóra. És megdöbbentõ lesz 😊
Gundark 1 1
Tanuljatok barbárok 😊

Amig nincs ff5 eldõl ki az erõsebb a hüllõk vagy a lantlények 😊
Tényleg kár volt bezárni a lipótot. Ott kedvesebbek voltak velük mint a való világban 😊
DANIELE
Megnézettem a portokat nyitva vannak és megnyittattam a 2934-est is mind a két irányba ahogy Destroy mondta.

Gundark 1 1
Rossz válasz, Buren elvtárs 😊 Pont a moszaddal ? Ne feledd el a high tech hüllõk a világgazdaság ágyúval lõnek rátok. Ergo : nem lesz pénzetek. Pont a moszad fog nektek ingyé dolgozni? (nagy rohadtak ám ezek a high tech hüllõk. Nem is értem hogy hogy kaptak ki az atlantisziaktól. Ennek még utána kell néznem a mester könyveiben, de az nem könnyû mert igen tömény anyag, gyorsan leállitja az ember agyát ha sokat olvas 😊 A dzsorzs buss csillagrombolóra szintén nem lesz pénzetek. Se lõszer, se üa. Tehát a személyzet szépen folyosónként lebontva eladja hogy élni tudjanak. És ki veszi meg? Na ki? Vas... Esélyetek sincs. Most mondanám hogy hurrá, de hogy vagy a lantlények, vagy a high tech hüllõk. Szinte mindegy ki gyõz 😊
L Viper
Hasonlóan éreztem, én is mobilra ébredtem. Ráadásul leltár, egyebek a "4 napos" elõtt. Kõkeményen dolgozom most is. <#kuss>
L Viper
Ma este még talán belefér, de utána a hosszú hétvége totálisan kilõve.

Nézegettem a felderítést az AF-ben. Tivat repterét nagy suttyomban a mûszakiak "visszapofozták" 78%-ra, úgyhogy a következõ támadást oda kéne intézni és a mûszaki egységekre.
DANIELE
Pálinkás jó reggelt a korán kelõknek.

zsoltfireman
Ma is mehet a Campaign!

Neked is доброе утро! <#email>

JoeDestroy
Üdv a munkásoknak!
Reggel eszembe jutott Dózsa, amikor a telefon ébresztett.
"No paraszt felkelés van!" Kicsit nehezen is ment.😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Neked is Jó reggelt Lanttárs <#vigyor>.

Én már néha azon röhögtem, hogy Te jól szórakozol! Végletek embere, akinek minden azonnal kell <#hehe><#eljen>.
zsoltfireman
доброе утро!

Remélem tudtál valamit pihenni! <#sniffles>
Igen nagyon tetszett a multi,volt néhány perc amikor majd be..artam a röhögéstõl!
Amikor csak lehet ott leszek a köteléketekbe!

Legyen szép a mai napod!

Az FF5 legyen mindenkivel!

L Viper
<#vigyor1>

Tudod ez csak azért van, mármint ezek a gyönyörûen cifrázott "OFF-virágok" , mert mindenki várja ezt az FF5-öt és noha megjelent ( vagy nem? ) a BS Cirill betûs verziója, nem mindenkit elégített ki eme csodálatos dolog.

És ne álszentkedjél itt, mert Te is közéjük tartozol. Ha kijön az FF5 az egyház újra odavág kõkeményen és lesz büntetés. Az önkorbács csak a leglazább lesz.

Ja és köszi srácok az esti multit, ha nem kellett volna olyan rohadt korán kelnem szívesen maradtam volna még. Tényleg jó volt a hangulat.
Gundipapa
Valaki bejön és beleolvas miket beszéltek,fogja az agyát és födhözcsapja😊)
Addig követtem ,hogy Balage egy lantlény és Vipera betett egy képet róla😊meg hogy Tûzzsolti a Richy ködbõl érkezett és x-szárnyúakat skinel
a G.W Bush neonácionista szövetségnek......de hogy te miért tagadod le hogy ifju korodban Teen Oddie Lantos(!)Sebastian volt a neved.Különös

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Egy kis RV is volt:

Buren
Háh! Én a Moszad ügynökeimmel legyilkoltatom a hüllõk vezetõit mondván, hogy soviniszták és õk tehetnek Münchenrõl! Ezzel véget vetek nevetséges lázadásodnak!

Ne felejtsük el, hogy közben el fog készülni a V13-as Wunderwaffen, az interdimenzionális mezonágyú, amivel egy 100 Mt TNT-nek megfelelõ robbanófejet repítek a 7. dimenzió kapujába mikor a lantlények gyáván visszavonulnak azon. Aztán gyõzelmi ünnepséget tartok Párizsban, megnyerve az I. Interplanetáris háborút!

Háború nincs veszteség nélkül, de Izland nem túl nagy ár, ezért mehet a süllyesztõbe (csak nehogy felszínre hozza süllyedés közben az atlantisziakat mert arra tényleg nincs keret... a general dynamics-nak már így is több pénze van mint a zamerikai kormánynak!)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark 1 1
Na most végetek van Burenbérencek 😊 A high tech hüllõk elõjönnek a fõd közepébõl (mert csatát vesztettek az atlantisziakkal szemben és gyáván oda menekültek) és jók szétvilággazdaságozzák a hülye flottádat 😊 Már izlandra rálõttek 😊 És csak a szele kapta el 😊 A George Bush (W?) csillagrombolóra rálõnek akkor csak aprópénz marad utána 😊)
Gundark 1 1
Ja.. De mikor majd V-2Bkkel kezdik el lõni a lantlénybázist majd sikoltozva menekülnek a 7. dimenzióba. De majd mikor végre egysikban áll majd a galakszis akkor a hülye 7. dimenziósok visszaküldik õket (kicsit elmaradott lények, nem ismerik a messerscmittet, és a gázrezsót) mert akkor jönnek rá hogy genyók. És akkor majd a sziriusziak megtéritik õket.
Buren
Mivel az ODESSA velünk van, ebbõl kifolyólag nyilvánvaló, hogy a náciufók a lantlényekkel harcolnak antianyaghajtású messerschmitt 18/88-osaikkal az Alfa Centaurinál.

Hát hogyne lenne ismerõs az Orion mikor õk csinálták a teljesen színes MFD kijelzõket az Arrowba...

Nem kell félni az ufó fejektõl minnyá jön az X-COM és rendet rak.

<#circling>

Gundark 1 1
Hah. Lantlények elleni háború.. Mintha nem lantlénybérencek lennétek<#alien2> És a rejtett jeleket mindenki ismeri..<#kuss> És a náciufók? Lehet hogy igaza van némely tébolyodottnak és a náciufók a hold túloldaláról szembeszállnak a lantlényekkel és bérenceikkel, mint pl a álhõállófestékes álgerendákkal, amit ti csempésztetek az épülõ wtc-be. Ja és különös hogy éppen ma láthatóak az orionida meterorok. Orion.. ismerõs? Végre jönnek a sziriusziak lézerezni <#vigyor4> No meg.. Miért van itt ennyi ufó szmájli? És az is érdekes hogy a "lantlény" szót nem húzza alá pirossal a zellenõrzõ. Sok rohadt beszivárgó.. Lesz itt dolga a sziriuszi náciufóknak. <#buck>
L Viper
Négyen vagyunk eddig :-)
L Viper
Ennyi energiával jöhettetek volna multira is:

Buren
Hogy hatásosabb legyen a hatalomátvételkor elmondott beszéd, aminek egy külön oldala fog foglalkozni a rejtett jelek felfedésével. Nem nyilvánvaló? <#lookaround>

De ez még odébb van, mivel még be kell fejeznünk a lantlények elleni háborút. Mit gondolsz miért kisebb az ismert költségvetése az Armynak a '90-es eleje óta? Mert a titkos rohamosztagos dandárezredek felszerelésére költjük a lét. Nemzetközi ûrállomás? HAH! A valóságban egy George Bush osztályú Csillagrombolót építünk. Avro Arrow? Azért tettünk úgy mintha abbahagytuk volna a gyártását mert ez fogja alkotni az ûrcirkáló vadászszázadának nagy részét, a maradék pedig F-35-ös lesz amit még nem kaptak meg az európiaiak. Scott Speicher hadnagy pedig nem tûnt el, csak továbbképzést kap a feltámasztott Alexander Fedotovtól.
Egyelõre ennyi információ elegendõ tudatlan elméteknek.

<#nyes><#crazya>

zsoltfireman
Mai AF

Buren

Gundark 1 1
Na akkor magyarázzá meg egy dolgot Illuminátorkám 😊 Tik valami titkos összeesküvések vagytok amik átveszik a hatalmat. De akkor minek matricáztok tele mindent a reklámotokkal? Mert ez valahogy mindenhonnan kimarad. No meg.. Átveszitek a hatalmat... És sokkal tehetségtelenebbek nem lehettek a mostaniaknál 😊
Buren
Mivel én már tagja vagyok az Illuminátusoknak, a Szabadkõmûveseknek, az ODESSA-nak és a Bilderberg-csoportnak, ráadásul másodállasban meg MiB vagyok, magyarázatra nincs szükségem inkvizítor barátom, de azért köszönöm, hogy tönkreteszed a világ elleni összeesküvésünket azzal hogy a ki nem törölt utalások magyarázatát közkincsé teszed. <#zavart1> <#eplus2>

Scottt
Oldaluk nem jön be,nem találtam semmi kézzel foghatót róla.
Mesélj mi is ez?Jónak hangzik de így ..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"