Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(szigorúan az M247 Sergeant York által nyújtott fedezettel...)
A Sergeant York amúgy azért nem került csapatszolgálatba, mert annyira eszméletlen teljesítményt nyújtott a valóságban, hogy azt halandókból álló sereg be nem vetheti.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
<#taps>#taps>
Ez az alap hozzá.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Mai repülés mindent kárpótol!
Csak legyen! Zuzzuk majd az ellent! <#violent>#violent>
Szerintem Joe jön,Daniele jön,én jön,te is!!!! <#pias>#pias>
"Csak addig meredek, amíg az ember meg nem emészti. Ez nekem is nagy gombóc volt, pedig nem voltam felkészületlen.
Springemeier részletesen ír a vérvonalról, de sz'tem Icke sokkal átfogóbb képet ad a valóságról. Leírja a hüllôk Földre érkezését, és hogy hatalmukat Babilon - Trója - Róma - Londonon keresztül hogyan terjesztették ki a Földre és továbbra is terjesztik Amerika=Virginia Company "leányvállalatukon" keresztül.
Szemtanúk megnevezésével ír a hüllôk alakváltó képességérôl, miközben testük átlag 1m-rel megnôl amikor újra hüllôkké változnak. Icke szerint rendszeresen ember vért kell igyanak, hogy emberi formájukat megtartsák és rituálékon gyermekeket "ádozni", hogy megegyék. Akik ebbe az egyenes vérvonalba tartoznak, kizárólag egymás között házasodnak, hogy megtertsák DNS-ük tisztaságát, ami számukra ezt lehetôvé teszi.
Ezek a tiszta vérvonalú dinasztiák a: Windsors, Rothschilds, Rockefellers, a Bush család, de még Hennry Kissinger is, akiket leggyakrabban láttak átváltozni.
egy érdekes link:
http://www.nibiruancouncil.com/html/reptiliancouflictartide.html"
Amig nincs ff5 eldõl ki az erõsebb a hüllõk vagy a lantlények 😊
Tényleg kár volt bezárni a lipótot. Ott kedvesebbek voltak velük mint a való világban 😊
Nézegettem a felderítést az AF-ben. Tivat repterét nagy suttyomban a mûszakiak "visszapofozták" 78%-ra, úgyhogy a következõ támadást oda kéne intézni és a mûszaki egységekre.
Reggel eszembe jutott Dózsa, amikor a telefon ébresztett.
"No paraszt felkelés van!" Kicsit nehezen is ment.😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Én már néha azon röhögtem, hogy Te jól szórakozol! Végletek embere, akinek minden azonnal kell <#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>.
Remélem tudtál valamit pihenni! <#sniffles>#sniffles>
Igen nagyon tetszett a multi,volt néhány perc amikor majd be..artam a röhögéstõl!
Amikor csak lehet ott leszek a köteléketekbe!
Legyen szép a mai napod!
Az FF5 legyen mindenkivel!
Tudod ez csak azért van, mármint ezek a gyönyörûen cifrázott "OFF-virágok" , mert mindenki várja ezt az FF5-öt és noha megjelent ( vagy nem? ) a BS Cirill betûs verziója, nem mindenkit elégített ki eme csodálatos dolog.
És ne álszentkedjél itt, mert Te is közéjük tartozol. Ha kijön az FF5 az egyház újra odavág kõkeményen és lesz büntetés. Az önkorbács csak a leglazább lesz.
Ja és köszi srácok az esti multit, ha nem kellett volna olyan rohadt korán kelnem szívesen maradtam volna még. Tényleg jó volt a hangulat.
Valaki bejön és beleolvas miket beszéltek,fogja az agyát és födhözcsapja😊)
Addig követtem ,hogy Balage egy lantlény és Vipera betett egy képet róla😊meg hogy Tûzzsolti a Richy ködbõl érkezett és x-szárnyúakat skinel
a G.W Bush neonácionista szövetségnek......de hogy te miért tagadod le hogy ifju korodban Teen Oddie Lantos(!)Sebastian volt a neved.Különös
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ne felejtsük el, hogy közben el fog készülni a V13-as Wunderwaffen, az interdimenzionális mezonágyú, amivel egy 100 Mt TNT-nek megfelelõ robbanófejet repítek a 7. dimenzió kapujába mikor a lantlények gyáván visszavonulnak azon. Aztán gyõzelmi ünnepséget tartok Párizsban, megnyerve az I. Interplanetáris háborút!
Háború nincs veszteség nélkül, de Izland nem túl nagy ár, ezért mehet a süllyesztõbe (csak nehogy felszínre hozza süllyedés közben az atlantisziakat mert arra tényleg nincs keret... a general dynamics-nak már így is több pénze van mint a zamerikai kormánynak!)
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Hát hogyne lenne ismerõs az Orion mikor õk csinálták a teljesen színes MFD kijelzõket az Arrowba...
Nem kell félni az ufó fejektõl minnyá jön az X-COM és rendet rak.
<#circling>#circling>
De ez még odébb van, mivel még be kell fejeznünk a lantlények elleni háborút. Mit gondolsz miért kisebb az ismert költségvetése az Armynak a '90-es eleje óta? Mert a titkos rohamosztagos dandárezredek felszerelésére költjük a lét. Nemzetközi ûrállomás? HAH! A valóságban egy George Bush osztályú Csillagrombolót építünk. Avro Arrow? Azért tettünk úgy mintha abbahagytuk volna a gyártását mert ez fogja alkotni az ûrcirkáló vadászszázadának nagy részét, a maradék pedig F-35-ös lesz amit még nem kaptak meg az európiaiak. Scott Speicher hadnagy pedig nem tûnt el, csak továbbképzést kap a feltámasztott Alexander Fedotovtól.
Egyelõre ennyi információ elegendõ tudatlan elméteknek.
<#nyes>#nyes><#crazya>#crazya>
Mesélj mi is ez?Jónak hangzik de így ..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"