52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#26688 OFF, de valami tűrhetetlen miatt.
Na jó, most már kezd elegem lenni.
Lehet, hogy ideje éles lőfegyvert beszereznem...
ON -
#26687 Ez egyszerűen gyönyörű. Alig várom, hogy az én A-6E skinemet az enyészetnek adja át. :) -
#26686 Valóban. Már nem is számoltam hányan haltak meg ezalatt az összeállítás alatt :( Számomra az egyik legmegdöbbentőbb a tűzoltó herkules még mindig. Oly szépen összetapsoltak a szárnyai.. Persze érthető, de akkor is. Mondjuk a lángolva csúszó Boeing az kicsit hatásvadász, mert az egy kisérlet volt. Ezek mind jól bizonyitják hogy veszélyes üzem a repülés, akár Bird Dog akár 150 milliós vadászgép emelkedik a levegőbe. Szóval R.I.P. mindenkinek akinek nem sikerült. -
#26685 A repülés árnyoldala. -
#26684 FF5.0-höz hivtalosan nincs egyetlen más helyszín sem. A PMC helyszínek FF4 alá készültek amik FF3-ból és SP3/4 helyszínekből lettek konvertálva. Gyakorlatilag mind beta és befejezetlen. Fel lehet rakni FF5.0 alá is, csak anomálisák lehetnek és instabilits. TE szerkesztés egyáltalán nem fog működni. Stb..
Türelem. Az álláspont egyébként az, hogy szép és jó (lesz) az FF5.0 csak jó lenne már valami ami nem Korea... --> ITO2, dersef Taiwan helyszíne ez a vonal. A PMCn futó Europe hadjárat fejlesztés remélhetőleg visz majd valahova. Én azért még látok lehetőséget Koreaában is (és van Korea 128 is!) Ott Kína baromni nagy része benne van szóval ott lehet aztán meredek forgatókönyveket és helyzeteket összehozni kellő türelemmen és sok munkával. -
#26683 A FF5-höz nem csinálnak(tak) Irak térképet és iraki kampányokat? -
#26682 Hustlernek javasoltam, hogy jó lenne az utolsó exe-t kiadni. Nem látom be, hogy miért kéne visszatartani... -
#26681 Ezt én is meg akarom tanulni. Akkor én gyártanám a szép UI felszínt a helyszínemhez. :) -
#26680 Arra azért kíváncsi lettem volna hogy a szembe jövő sávban mit csinált a traktorral ami a videó végén állta el az útját. -
#26679 Én nem használok labelseket,igyekszem egész reálisan hagyni mindent-bár mostanában kevés időm volt rá-még csak a navigációt gyakorolgatom.Eddig én bugokat nem nagyon vettem észre. -
#26678 Heti két óra falconozni? Időmilliomos :) Egyébként, nincsenek hülye kérdések, csak hülye emberek akik nem kérdeznek :) -
#26677 Semmi gond. Viszontl lenne egy kérdésem. Azok akik az legutolsó exe-vel repülnek szoktak labels-t használni és abból is a far labels-t?
Egy fura és elég sőlyos buba botlottam az Eurowar hadjáratban. A 2D-s világ elemei a túloldalt egy ideig nem töltődtek be, de aztán a 3D-s vilgába átkonvertálódtak hamar, mert már a bubble-n belül voltak. 8-9 hónapja ez sokkal súlyosabb volt, de most újra felbikkant. Akkor konstans jelenség volt, most eddig egyszer láttad. A durva az volt, hogy a velem egy package-ban levő flight kb. 1 percre eltűnt (átment 2D-be ami viszont nem töltődött be...) és mikor minden visszajött akkor bukkant fel újra. Ha valaki ilyet lát akkor szóljon! -
JohnTerry #26676 Bocs a tegnapi hülye kérdésekért, sajnos tudatlanságom abból fakad, hogy kb. átlag heti 2 órám van falconozni manapság, fórumot olvasni sem sokkal több...ezért lemaradok erről-arról.. pl. a Szu-24-re és az aardvark-re se volt még időm, meg kb. a gépek 90%-ára.. -
#26675 akkor biztos így van -
#26674 Polli most szerintem is Balunak van igaza,és mintha kezdenél túl lőni a célon^^ -
#26673 Régesrégen láttam már őket. -
#26672 sztem totál elbeszélünk egymás mellett, úgyhogy hagyjuk
mindenesetre elég érdekes világnézeted van annyi szent:)
azért remélem amiket linkeltem vidijókat azokat végignézted és így alkotsz véleményt.. -
#26671 Szerintem ez nem sound pack. Egy valós repnap zaja van alávágva. Ha meg tényleg ilyen akkor grat. Falconban ez nem lehetséges a kezdetleges motor miatt. Semmi esély erre egyik Falconban sem. -
#26670 Az, hogy úy közlekedtek az konkrétan parancsba volt adva akkoriban, mert ha feltarja őket bármi az ideális lehet egy rajtaütéshez. Felfogod? Ha valaki ezt megszegi és mondjuk emiatt hal meg a bajtársa akkor az ilyet hadbírógás szokta tárgyalni.
Tényleg nehéz ezt felfogni. Szó nincs arról, hogy ez kafa lenne, de akkor ha ennyire rágni akarod akkor mr W. Bush és idióta sleppjét szidjad és ne Jimmy-t a mezei bokorugrót akiknek ez a parancs. Tudod a fegyveres testületek nem demokratikus intézmények. -
#26669 Remélem ez jobb....
FS9 real F-16 sound -
#26668 Szerintem már jó ideje megbeszéltük hogy nincs olyan hogy offtopic ezen a fórumon.. (ettől sirály:) ha amit linkelek vagy szólók nem válaszol senki rá, akkor az beszólás "elhal" ennyi.
ha meg a fórum "külalakja" zavar... mos mit mondjak erre? aki idejár az megszokta, az újjakat akik meg jönnének azokat meg te "útba igazítod"
"De ezért ne a bokorugród szidjad már. Ő jelentkezett a US ARMY-ba, vagy USMC-ba. Nem ő dönt arról, hogy hova küldik."
igazad van.. erre nem is gondoltam:) ez válasz a viselkedésükre
egyébként nem amerikai ellenességből linkelek ilyesmiket.. csak egyszerűen sztem fontos hogy mindenki annyi irányból informálódjon amennyi irányból tud.. ne csak az akció filmekből ahol minden olyan egyoldalúan és szépen van tálalva.
ez nem pacifista propaganda csak talán segít megérteni hogy az "ellenséget" mik motiválják azokra a tettekre amit elkövetnek (NEM PÁRTOLOM ŐKET!)
ha meg nem tetszik.. vagy idegesít, akkor kitörlöd
-
#26667 De ezért ne a bokorugród szidjad már. Ő jelentkezett a US ARMY-ba, vagy USMC-ba. Nem ő dönt arról, hogy hova küldik.
Kicsit kezd elegem lenni, hogy egyesek nem bírják ki hangulat szítása nélkül. Kis offtopik elmegy, de közel kelti és HT topikba illó és erős felhangot kapó posztokat jó lenne mellőzni. -
#26666 egymás után jöttek az ihletek a linkelésre:) utóbbiak már komolyan elszomorítóak voltak
figyumán.. köszi hogy mondod, de alapvetően annyi hozzászólást írok amennyi jólesik sztem
"Az Hummer közlekedési stílusa meg ki lett már tárgyalva. Nem jókedvükből mennek úgy..."
nemtom te mennyire örülnél neki hogy ha Balaton környékén az idetelepült amcsi alakulatok így közlekednének.. utána lenne e kedved neked is bombát gyártogatni otthon, mert ha ezeket a vidijókat megnézem, basszus igencsak megértem hogy megalázott helyzetben érzik magukat az ottlakók, mégha elmaradott népség is.
"Nem jókedvükből mennek úgy..."
Szerinted ez feljogosít ilyesmikre bárkit is egy idegen kultúrában országban????
-
#26665 Nem jön be semmi.. -
#26664 Na ez már sound.....
FS9
Qurva jó lenne FF5,OF-hez is lenne ilyen sound pack....
-
#26663 Hát akkor a fullos működő 3D kabinra még várni kell. Ezt sem értem. 3-4 lámpa világítását kéne csak megcsinálni... -
#26662 Pollux, mehettek volna egy hozzászólásban. Az Hummer közlekedési stílusa meg ki lett már tárgyalva. Nem jókedvükből mennek úgy... -
#26661 Kajak,hülye népség ez a Jenki,amikor hallanak egy nagyobb durranás mint ami az ő csövükből kijön egyből pavlovi reflexként felordítanak(ha az Abramesek is ordibálnak ha a 155mm-es tarackok lőni kezdenek,a Strykeresek ha az Abramesek,ha Dzsevlinesekm ha felugat egy Mark19,az M-16os akkor ujjong ha lő a minimi
Hülye népség^^ -
#26660 egy kis real arma -
#26659 warriors on the road -
#26658 egy kis rííl fúúútidzs -
#26657 Best of keptön ámerika:) -
#26656 ... tudjátok... megnézni .... rögtön:) -
#26655 ÁÁÁÁ, ez csak egy próbatétel volt, hogy jó Jedi legyen belőle ( is ).
-
#26654 gyóvan ne kattogjunk ezen.. utánpótlást sikerült elüldözni..
mosmegy majd a Lonci táborba.. gyarapítja a vörös (gonosz) oldal sorait..
mi pedig itten a falcon (ez a boldog oldal) majd kivizsgáljuk hogy repvez a hibás valójában -
#26653 "ne íSSS merj addig kérdezni" -
#26652 "Khöm... Kézikönyv?"
Aki benéz ide az honnan a bubánatbol tudná, hogy te csináltál egyet?
A banner alol nem derül ki még akkor sem ha a magyar honlapra rámegy ha nem lapozza végig.
Tedd be a banner alá egy direct linkkel egy olyan szöveg kiséretébe: "Mielött kérdeznél töltsd le a kézikönyvet" és a kézikönyv szo más szinnel és linkelhetö formába.
Akkor esetleg látok rá esélyt hogy rátalálnak. -
#26651 Semmi gond, ismerünk.
Néha ideges vagy, de a multikon teljesen normális vagy és humoros is.
Ilyen legyél a fórumon is :-) -
#26650 áhhh Balázs... hozzád a havinaptár is kevés lenne:)
neked percenként megtud jönni -
#26649 állítható táborifapina hogyne lenne?????
és te eddig így élted az életed??