Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Szép a menü...
szép a grafika....
szépen is fut...
le a kalappal...
NEKEM tetszik, ugyan 3perce fut csak
JA!!! fontos!! csak legújabb Daemon Tools-al megy, és ha nem sikerül elsõre, segít egy kikapcs vagy reset az SF-nél.
ALT-TAB-ra rettentõen stabilan reagál szóval könnyû így tanulgatni pdf-el.
ru mappát írjátok át RU1-re ésakkor angol menük lesznek. Totál játszható... a breafing szöveg úgysem érdekel.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem tudom, nekem a talaj tetszik, pont elég ahhoz amire kell.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Az irányítást elég jól eltalálták,a talaj grafikája elég gagyi,semmi
bump mapping,de gondolom ez javítható,mint a loncin.
Az fps-tõl azért nem vok elbûvölve...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utána mindenki látta egymást campaignban. Ezt még ki kell tapasztalni.
1.012-ben bárki bármikor bemászhatott a kampányba. Legközelebb ezt is teszteljük.
Most nem tudok pár napig jönni.
Ma itt vagyok a melóhelyemen,fent van az AF! Már csak TS kell és mehet,nem túl erõs a gép,de azért megy,a NET olyan mint otthon!
Fejhalgatót otthon hagytam,de van nállam egy ericsson headszet,azzal mûködik a dolog????
Tehát,ha ma repülni akar AF-el benne vagyok!
<#wave>#wave>
Szerintem MW megnyugodhat mert aki igazán szimrajongó az szarforsz ide - szarforsz oda úgyis megveszi a játékot.Megérdemlik a készítõk.Fõleg ha tényleg jó!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Zsolti mi még hárman nyomattunk egy missziót. A fõ cset találka után látta mindenki a másikat.
www.smart-bus.hu
fórumba beszólt (állítólag õ az) Matt Wagner=valmi fõmufti az eagle dynamicsnál
,hogy az SF védelem most nem jött be, de az internacionáléé változat tuti feltörhetetlen lesz..
amúgy sokan dicsérik a progit.. már akinek elindult
www.smart-bus.hu
dúúrva
Na Viper... most jól jönne a neted.................
1megásommal várhatok holnapig😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kampány hivatalosan hivatalosan. A kimenetel befolyásolja a következõ küldi körülményeit az elõzetes infók szerint. Nem tudom ezt bebizonyítani mivel csak egy kampány van alapból, és sajnálatos módon még fingom sincs hogy mûködik a Hokum, ezért nem nagyon erõltetem a repdesést. 😊
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
mivel "SF-el ügyködtél" gondlom honnan lehet..
Légyszíves..
Az a fordítás áll. csak egy google translate-n átesett szöveg, tehát nem minden kifejezés jó. (pl: ott röhögtek az angolul tudók hogy "slave"-nek (rabszolga) írta a wingmant... )
pontos linkre nem emlékszem.. megéri keresni
www.smart-bus.hu
Még nem élek ott, de azért gyertek...
Buren ügyi vagy :-)
"Beszereztem" a zorosz BS-t, és kibeba**ottul jó! (nna nem bírok várni Januárig<#vigyor>#vigyor>)
A teljesítmény jó, még földközelben is, minden high (kivéve a water <#nyes>#nyes>) égõ roncsok és város fölött megüti a 30-50 fps-t egy menetoszloppal, 5 "dolgozó" baráti heloval és sok kis csöves légvédelemmel. Sajnos a tréning teljesen orosz (habár a menük és a fülkében lévõ tooltipeket átlehet alakítani angolra) így csak nézegetni ill. tesztelgetni tudtam, hogy mi micsoda. Jöhetne már az english manuel! <#zavart1>#zavart1> Kampányt nem teszteltem mert egyelõre quick missionben próbálgatom a gépet természetesen simulation módban (opcióknál lehet állítani a hardcore szim és árkád mód között... azokra az OFF napokra 😉
Egyetlen furcsaság számomra, hogy a menü és az engine "külön program" amivel az a gond, hogy a Start gomb megnyomása után kidob az asztalra és csak úgy 4-5 mp után vált a töltõképernyõre... (lehet hogy ez az sf-et kikerülõ intézkedésem következménye nem tudom...)
A gépem Nvidia 8600 GT 512 mb, AMD dual-core 4000+ és 2 gb mezei RAM-bó áll.
Gondolom a feljebb tapasztalt relatíve magas fps szám majd jócskány lejjebb megy mikor nagyobb eksönben fitogtatom még nem létezõ tudásom...
Mindenesetre az elsõ benyomás rendkívül kellemes, majd még elválik mi a végsõ benyomásom errõl a progiról, de még mindig úgy vagyok vele, hogy megveszem az angolt...