Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
nem tudom nem vagyok az FS-ben járatos,de ahogy az alapprogit ismerem már csak ahhoz kell egy elég izmos masina.
ezek a képek gyönyörûek.gondolom nem lehet harcolni velük,csak repkedni.mi a gépigénye?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

polluxware
Emberek....

Szép a menü...

szép a grafika....

szépen is fut...

le a kalappal...

NEKEM tetszik, ugyan 3perce fut csak

JA!!! fontos!! csak legújabb Daemon Tools-al megy, és ha nem sikerül elsõre, segít egy kikapcs vagy reset az SF-nél.

ALT-TAB-ra rettentõen stabilan reagál szóval könnyû így tanulgatni pdf-el.

ru mappát írjátok át RU1-re ésakkor angol menük lesznek. Totál játszható... a breafing szöveg úgysem érdekel.

repvez
megjelent az F-16-os kieg az FSX-hez:
linkek
képek

Hát nem aprozták el a dolgot, csak az a baj hogy az FS-ben nem lehet az avionikát nagyon realisztikusra késziteni és még csak löni sem lehet benne.
Molnibalage
Milyen gépen? PM-ben én is elfogadnék torrent linket és leírást. Természetesen megveszem amin lesz angol, de mivel nincs demo belõle éa nem is lesz a tervek szerint...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Ejnye tessék csak átállítani Sim mode-ra a játékot! <#ejnye1><#vigyor0>

Nem tudom, nekem a talaj tetszik, pont elég ahhoz amire kell.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

DonZorro
ÉS MÉGIS HOGYAN SIKERÜLT??? MESTEREM???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Mûködik,a menü már "angolosítható"
Az irányítást elég jól eltalálták,a talaj grafikája elég gagyi,semmi
bump mapping,de gondolom ez javítható,mint a loncin.
Az fps-tõl azért nem vok elbûvölve...

Molnibalage
Ha be tudod dugni a hangkártyába akkor igen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Szerinted az Ericsson headsettet tudom használni TS-en?
<#nemtudom>

L Viper
Az 1.013 sajátsága az lehet, hogy elõtte a main chatben kell gyülekezni.
Utána mindenki látta egymást campaignban. Ezt még ki kell tapasztalni.
1.012-ben bárki bármikor bemászhatott a kampányba. Legközelebb ezt is teszteljük.

Most nem tudok pár napig jönni.
Januárban jön ki az angol változat? Ez mennyire biztos?

zsoltfireman
Hát igen! Jó nektek! Remélem legközelebb menni fog!
Ma itt vagyok a melóhelyemen,fent van az AF! Már csak TS kell és mehet,nem túl erõs a gép,de azért megy,a NET olyan mint otthon!
Fejhalgatót otthon hagytam,de van nállam egy ericsson headszet,azzal mûködik a dolog????
Tehát,ha ma repülni akar AF-el benne vagyok!
<#wave>

LeonSilver
Nekem sem ment tegnap.Remélem ma sikerül életet lehelnem bele.
Szerintem MW megnyugodhat mert aki igazán szimrajongó az szarforsz ide - szarforsz oda úgyis megveszi a játékot.Megérdemlik a készítõk.Fõleg ha tényleg jó!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

várjuk a leírást az elindításhoz,akár privátban is!!köszi!!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Mai móka:

Zsolti mi még hárman nyomattunk egy missziót. A fõ cset találka után látta mindenki a másikat.
Így már világos! 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
Hirtelen írtam😊

fórumba beszólt (állítólag õ az) Matt Wagner=valmi fõmufti az eagle dynamicsnál

,hogy az SF védelem most nem jött be, de az internacionáléé változat tuti feltörhetetlen lesz..

amúgy sokan dicsérik a progit.. már akinek elindult

Molnibalage
Mi van az SF-fel? Nem vágom...

Ungarische is... szpászívá...

www.smart-bus.hu

polluxware
thepiratebay-en ahonnan töltöm a BS-t "M Wagner" irogat, be hogy ez az SF nem jött, de azért vegyétek meg a progit😊)

dúúrva

L Viper
Balázs, ha jössz TS-re ne a thomira gyere, hanem amit lentebb írtam.
L Viper
78.131.91.116
polluxware
kösz😊 úgyfest ugyanaz ,de itt többen seed-lik..

Na Viper... most jól jönne a neted.................

1megásommal várhatok holnapig😊

LeonSilver
Ja.Nekem lentvan, fel is tettem de mivel nemvagyok egy warezguru a sztárforsz izével nemboldogulok 😞(

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Buren
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Link. Crack nincs hozzá. Majd leírom hogyan kell felrakni. De aztán közösen megyünk bótba megvenni, ha tetszik, ha nem. <#eplus2>

A kampány hivatalosan hivatalosan. A kimenetel befolyásolja a következõ küldi körülményeit az elõzetes infók szerint. Nem tudom ezt bebizonyítani mivel csak egy kampány van alapból, és sajnálatos módon még fingom sincs hogy mûködik a Hokum, ezért nem nagyon erõltetem a repdesést. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
http://isohunt.com/torrent_details/52003280/black+shark?tab=summary

ez lenne az?? 4giga

polluxware
tudsz linket adni avagy sem? <#duma>

mivel "SF-el ügyködtél" gondlom honnan lehet..

Légyszíves..

Buren
Az 'áradat' sodorta felém az internet tengerén. 😊

Az a fordítás áll. csak egy google translate-n átesett szöveg, tehát nem minden kifejezés jó. (pl: ott röhögtek az angolul tudók hogy "slave"-nek (rabszolga) írta a wingmant... )

polluxware
BUREN linket!!!!!! léciiiiiiiii

polluxware
Amúgy a beszereztem alatt mit értessz? Megrendelted?? avagy torrent??

polluxware
ED fórumon láttam lefordított BS manualt.. csak az ABRIS nincs lefordítva angolra.

pontos linkre nem emlékszem.. megéri keresni

Nem csináld... lock-on fórumon várjuk a linket! 😄

www.smart-bus.hu

L Viper
tss.thomi.hu szoba: Falcon - lantlény

Még nem élek ott, de azért gyertek...

Buren ügyi vagy :-)

Gundark 1 1
Nézd meg a kampányt. Olyan mint a lokkonban?
Buren
Emberek!

"Beszereztem" a zorosz BS-t, és kibeba**ottul jó! (nna nem bírok várni Januárig<#vigyor>)

A teljesítmény jó, még földközelben is, minden high (kivéve a water <#nyes>) égõ roncsok és város fölött megüti a 30-50 fps-t egy menetoszloppal, 5 "dolgozó" baráti heloval és sok kis csöves légvédelemmel. Sajnos a tréning teljesen orosz (habár a menük és a fülkében lévõ tooltipeket átlehet alakítani angolra) így csak nézegetni ill. tesztelgetni tudtam, hogy mi micsoda. Jöhetne már az english manuel! <#zavart1> Kampányt nem teszteltem mert egyelõre quick missionben próbálgatom a gépet természetesen simulation módban (opcióknál lehet állítani a hardcore szim és árkád mód között... azokra az OFF napokra 😉

Egyetlen furcsaság számomra, hogy a menü és az engine "külön program" amivel az a gond, hogy a Start gomb megnyomása után kidob az asztalra és csak úgy 4-5 mp után vált a töltõképernyõre... (lehet hogy ez az sf-et kikerülõ intézkedésem következménye nem tudom...)

A gépem Nvidia 8600 GT 512 mb, AMD dual-core 4000+ és 2 gb mezei RAM-bó áll.

Gondolom a feljebb tapasztalt relatíve magas fps szám majd jócskány lejjebb megy mikor nagyobb eksönben fitogtatom még nem létezõ tudásom...

Mindenesetre az elsõ benyomás rendkívül kellemes, majd még elválik mi a végsõ benyomásom errõl a progiról, de még mindig úgy vagyok vele, hogy megveszem az angolt...

DANIELE

Szerintetek ez mit jelent ( your own slot, nothing to see )ezt írta ki
a lobby.???

L Viper
Mindjárt jövök, de még van egy kis dolgom.
zsoltfireman
Mondjatok TS elérhetõséget + IP-t <#nezze>

L Viper
Ne aggódj, jönnek :-)
21:30 ra megpróbálok mindenképp. Most tovább érek rá.
DANIELE
Én ráérek bármikor, ha tudok kapcsolódni.

zsoltfireman
Eddig senki nem jelzett,hogy jönne....Te mikor vagy???

L Viper
A szokott ideben leszek TS-en. Viszhangok nélkül, remélem. addig lõjétek be :-)
zsoltfireman
Multi???????

Molnibalage
Lehet, hogy a skinpackomban benne van csak elfelejtettem?

zsoltfireman
zsoltfireman
Hát persze,hogy RV!!!! <#vigyor2>

Egészségedre!

Molnibalage
Ez FF4? Honnan van a MiG-23 skin?

zsoltfireman
Szar ügy.........

Molnibalage