52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #26728 A pilóta 1:52-nél jön ki a gépből, székestül, még olyan 10 m magasan. Ami a földön csúszó, égő roncsot megelőzi 1:59-nél, már csak a levált szék -
#26727 Felszállás után a radar üzemmód választást is műkködik. F1 és életre kel. -
#26726 Gépágyú még NAV mastermode-ban is megy emlékeim szerint. Ha nem megy akkor a gombprogramozásban van a hiba. -
#26725 Halkan hozzáteszem, hogy minden szaros adathordozón büntetés fizetnek velem. Akkor ezek után felmerül a kérdés, ha élből bűnözőnek tekintenek akkor miért is ne bűnözzek? Azt is hozzáteszem, hogy szökőévenként töltök le más sorozatokon kívűl bármit is... -
#26724 A kedvenc gépem is repülhető a FF5-ben látom.Ezt csak multiban lehet használni?És külön le kell telepíteni vagy hogy működik? -
#26723 Most látszik hogy mennyire élethű az egész indítás a játékban,nagyon ismerős volt az egész fülke. -
#26722 És az milyen durva mikor a földön csúszó égő gépből katapultált a pilóta,szaltózott vagy 100 métert,biztos nem élte túl. -
#26721 nincs bekapcsolva a radar.
Vagy megnyomod a CTRL+R gombot vagy megnyomod a Baloldali MFD-n a stand by gombot.
Ha egyik se müködne akkor fel kell szállni mert földön némelyik gépnél nem lehet radart kapcsolni a valoságban az emberek védelmébe, mivel nem hiába van rajta a sugárzás jel az orkupon . -
moho #26720 Egyébként miért van az, hogy végigcsinalom a ramp startot és a hud felső részén ki van irva hogy NO RAD, ez mi, miért irja ki? -
moho #26719 ok ok, de azon tök sötét van :) -
#26718 nyomol egy D betüt, és dogfight módban kéne neki köpködni a skólókat, na meg /Master ARM/: on. -
#26717 Kösz és a gépágyúval való tüzelés előtt valamit be kéne kapcsolni?Mert így most nem lő hiába nyomom a gombot. -
#26716 F-16nál ez automata.. max ha az FLCS compúúter megsérül vagy hiányos akkor lehet manuálice vezérelni -
#26715 Flappal kapcsolatban:ha a Ctrl f11-et nyomom le úgy sem tapasztalom hogy működne.
-
#26714 Flap nyitást-zárást joy gombra programoztam-ki is írja a beállításban,de a játék közben nem működik.A csűrők kicsit mindíg lelógnak ha megnézem külső nézetben az miért van úgy?Ctrl f11 és f12 a flap és ezt programoztam rá pedig.A gépágyú-tudom alapból az egyes gombon van-de még korábban szintén az egyesre ráprogramoztam de nem tüzel ha lenyomom.Esetleg valamit be kell előtte kapcsolni hogy működjön a gépágyú?(a dogfight videót még nem néztem meg,a Tacant és a helyes leszállást gyakorlom még.) -
#26713 nehéz okosnak lenni ezügyben.. természetesen megértem hogy lopás meg minden, de valahogy a nagytöbbség úgy van vele hogy próbál takarékoskodni..
ergó azért fizetni amiért muszály, a többi meg kiskapu - >
politikusok is ezt csinálják, meg a vállalkozók..
bűűűűűnös vagyok áúúúúúúú
jut eszembe.. semmi politikai felhang! (bocsi Bálázs)
kérdés újabban hogy a politikusok számoljanak el számlával mindenért..
Egyem a szivét annak a néninek aki ezért lázasan tolong
csak arra nem gondol hogy ma már a vállalkozók 99,9%-a ott tolong egymás boltjában és vásárolgatják a számlát egymástól.
biztos van itt is akinek ismerős miről beszélek..
ezzel nem akarok őket bántani, csak sztem ez úgy hallott ötlet ahogy van
-
#26712 Álszent Lantlény :-) ( Én is, mi is, ők is. )
Fujj szoftverkalózkodás, fujj !!! -
#26711 bezárják őket... aztán két hét múlva lesz valami más
vagy már másnap -
#26710 legalább a nevem ne emlegesd mááán!
úgy hangozhat mintha bármi közöm is lenne ehhez a csúnya kalózosdisáshoz...
amúgy én nem félek attól hogy hirtelen megszűnik magyarországon az ezirányú tevékenység.
természetesen ha én is softvare fejlesztő lennék, igenis is bántana a dolog
de nem vagyok, és úgytom te sem
-
#26709 [URL=http://index.hu/tech/jog/2009/05/04/mi_lesz_most_a_magyar_torrentezokkel/]Pollux sírjál, zárnak be a "nagyok" ![/URL] -
#26708 Tudom,azt meg láttam! -
de asszem eztet már linkeltem annó..
azthittem másikra gondolsz -
#26706 A hosszat illetően tévedtem. -
#26705 ha megkeresed, azt mindenki megköszöni neked sztem..
addig is amit Moho linkelt, az "kézzelfogható" és nagy pirospont neki -
#26704 -
#26703 Ez nem valódi rampstart, csak az elektromos rendszer tesztelése. Ott a leírásban. Egy görög (?) gépnek van / volt fent a félig fullos rampstartja. Azt érdemes megkeresni. Kb. 8-9 perc hosszú. -
#26702 NAGYON JÓÓÓÓÓÓ!!!!
Imádom a RAMP START-ot 16-al!!!!
Köszi!!!!!
-
moho #26701 Shutdown -
moho #26700 Láttátok már? :)
F16 Start -
#26699 Tömör gyönyör! -
#26698 Más. TOPOLO már az új Tornado FM-en dolgozik. -
#26697 Ja persze...faszság az egész kiengedtek mindenkit a mai napon. -
#26696 A köcsöhg indexen is kussolnak, csak verik magukat, hogy már az FBI is segít a magyarországi roma gyilkosságok felderítésében.
Ez röhej. -
#26695 Énszerintem, a megoldás kulcsa a ki védi a bodzaszedőket a szomszédjába kel költőztetni egy párat és előbb utóbb mindenki egy véleményre jut a probléma megoldásában. -
-
#26693 Kolompár úrnak ha eltöröm a kezét akkor jót nevetünk egymás szemébe nézünk,és elmosolyodunk jaj te úgy megvicceltél... -
#26692 Off Off :)
Ne gondoljuk hogy cigányellenes vagyok. Nem vagyok az. De a gazembereket utálom, és ezek a rohadékok visszaélnek azzal hogy ők cigányok, és szegény kisebbség. És igenis elvárom azt bármilyen közösségtől (cigány fehér zsidó komcsi náci bárki) hogy az ilyen embereket vessék ki maguk közül és itéljék el őket.
Gondoljunk csak az ETA-ra. Valamit robbantgattak erre kiment fél Spanyolország és elküldte őket az anyjukba. Azóta csak próbálkoznak kicsit mutogatni magukat. Ha mi itt kimennénk azzal hogy itéljék el ezeket, akkor másnap jönne a fél EU hogy rasszistanácifasiszták vagyunk. Akkor ezt igy hogy? Már csak a klasszikus kérdésem maradt meg : Hány halál még az élet? Hány ember halála kell ahhoz hogy normálisan kezdjünk el foglalkozni a témával? És nem a "rohadt magyarok báncsák szegény cigányokat és a rohadt cigók késelik a magyarokat" szinten? De jó ez a falcon topic :)
On On -
#26691 Off megint
"Visszautasítom! A kiskorú cigánybűnözés fogalma a kollektív bűnösséget vetíti a cigányságra – háborodott fel Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke a polgármester szavai hallatán. Kolompár szerint csak gyerekes csínytevés történt."
Ha három (nem nyóc) kopasz, két és félszeres életnagyságban lévő, egyenruhás fiatalember rátérdel Kolompár úr mellkasára miközben kérdeznek ezt azt, akkor mivel az elkövetők 17-18 évesek, szerintem az igy gyerekes csínytevés. A molotov koktél az nem gyerekes, csak csínytevés. Ha ki is gyullad valami az nem csínytevés, hanem huncutság. Vagy nem?
De most komolyan, ez az ember aki a vezetőjük normális? b+ neki kéne először megkövezni ezeket a tetveket, ez meg gyerekcsínyezik. Ja és csodálkozik utána... Most kiakadtam, de komolyan. És ezeknek kéne valamit tenni hogy normális legyen köztünk a viszony.
Ennyi. 4 csövű 20-30mms légvédelmi jellegű Oerlikon mintájú gépágyúval ellátott szmájli nincs? :) Mert akkor kezdjünk kicsavarozni egy Avengert.
On -
#26690 Azé jó hogy itt lakom mi? -
#26689 Off
És tudod mi a legszebb? Hogy "szerencséje" volt. Nem erőszakolták meg csak viccből "hamán ottvan", és nem is késelték meg. Noha megtehették volna... És persze előkerültek volna a jogvédők hogy a kislány megtámadta (nyilvántartott rasszista) a 8 fiatalt nuncsakuval, és ők csak védekeztek. Ilyenkor egyébként hol van a felvonulás a roma izéktől hogy elítéljük az erőszakot? És kivetjük magunk közül ezeket? Mert a mi értékrendünkbe nem fér bele ez? Ja az akkor van amikor a kisebbséget elnyomják? De még jó hogy nincs cigánybűnözés.
On