Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Megvan nekem is. Nagyot ütött :-)

Tényleg szép ez az F16-os mod. Ettõl csak az FF5 lesz jobb. Csak jönne már. Akkor aztán kiirtjuk innen az OFF-ot tövestül <#vigyor1>
zsoltfireman
zsoltfireman
Mobilról ment,majd elkûldöm!
Holnap jó lenne multizni!

BELEZÚGTAM EBBE A MÓDBA!

Gundark,engem érdekelne az FSX az én gépem erõmû,menni fog rajta!

Karácsonyra ezt az F-16 Addont kérem a feleségemtõl!!!!!!!
Ááááááááááááá! Megõrülök! Rohadtúl tetszik! Azok a textúrák,micsoda feeling!!!

L Viper
Szerintem lesz FS 2004-es verziója is.
polluxware
Fs 2004-el ez nem menne??

Gundark 1 1
Szépek. A kék agresszor, meg az a kép tetszik amikor belátni hátulról a hajtómûszekcióba. De az elsõ képe olyan furi. Mintha rövidebb lenne 😊 Én nagynéha játszom az FSX-el, amikor olyan kedvem van, viszem a Beavert, meg a Caravant. Kár hogy nincs benne valami katonai hadjárat 😊
L Viper
Na mi van, még csak most nézted meg Repvez linkjét<#hehe>?
Már vártam mikor kattansz rá :-)
Sajna nálam FSX esélytelen, ahhoz az én vasam kevéske.

Ja, a tegnapi multin majd besz*rtam, mikor benyomtad TS-re a klasszikus Szia! Gyuri vagyok... -at. Mobiltelóról ment ?
zsoltfireman
Úristen!!! Azonnal kell az FSX + ez az addon!!!! PLEASE HELP ME!!!!!!!!

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#ijedt><#ijedt><#ijedt>

zsoltfireman
1.013!!!

Amúgy érdekelne az új FSX F-16! Esetleg valamilyen .......link?
De az FSX is érdekelne!

<#wave>

Gundark 1 1
Zsolti, ha már nagyon rákattantál az AFre, ráérõ idõdben csinálhatnál valami egységes fórumos skint, vagy farokjelzést. Ha már századunk nincs 😊 Akkor mi lesz majd a végleges az AFnél? A 12 vagy a 13as pecs? A héten meg a jövõhéten még valószinûleg nem de utána jövök én is.
Molnibalage
Õszintén? Nem tudom. Nagyon súlyos exe gondok vannak és annak javításába én nem látok bele.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Hú DCS topiknál nem vettem számításba hogy az elején jönni fog a vérpistike roham... <#lookaround>

Balázs, van rá esély, hogy idén kijön még az FF5?<#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Inkább FF 5.0-öt heggesztek, ha nem baj. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
AF multi???

Buren
Nyitottam topikot a DCS-nek. Lehet oda menni. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
egy két észrevétel:

flight model-t én levettem easy-re... nem fehér embernek meg 7e joynak való ez a repmodell.. még így is érdekes vezetni a madárkát, és legalább a cpu-t is kíméli némiképp.

1 bug: két gép egymás után taxizott és nav light-ra ha a másik gépnek a fényszórója rávilágított akkor "gömb" alakú fény jelent meg, de csak egy szögbõl. ezt még túlélem<#zavart1>

2 bug: kilépek a progiból, újrakell indítani gépet mert a Firefox bacik menni.... érthetetlen😊

adv haze-t nem lehet kikapcsolni a játékban, pedig állítom még jobban menne enélkül a progi.

lehet saját totyikot kéne nyitni a russian BS-nek. Sztem símán megunom mire kiadják az english verziót.. 😊 totál játszható így is

Valaki írja mán le, hogy lehet a linkrõl letölteni?... Valami Toolbar-t fel kell installálni, és utána?...

zsoltfireman
1.013!

zsoltfireman
Itt a melóhelyemen a gépen csak AF van 1.013 asszem....Úgyhogy,de sajnos nem lesz mikrofonom <#kuss>

Molnibalage
Ha igen, mivel? AF 1.013 vagy vissza a 1.012-höz?

zsoltfireman
Multi este?

DANIELE
uTorrent1.7.7-et hogyan lehet gyorsítani, tudja valaki !!!!

Scottt
Kösz-kösz,de mostmár húzzunk át a Lonci tápigba

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Buren

<#vigyor0><#eljen>

zsoltfireman
Addig is AF

L Viper
Ha lesz F16 klikkelhetõ fülke is az lesz a nyerõ, bár az nagyon a jövõ zenéje.
L Viper
Innen jól jött, aki még nem találta meg.

Egyébként ez ugyanaz, amit Pollux adott, utána jöttem rá. Még nem volt idõm felrakni, majd lehet kérek seítséget a profiktól.
Molnibalage
Ok, szép, de most már talán lehetne a Locni vagy egy új DCS topikban.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Scottt
Na úgynéz ki, hogy 1-2héthatáridõn belül én is Cápázhatok.Addig is könyörgök képet-képet-képet^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Buren
Én is csak azt tudom mondani hogy eszméletlen jó... Már csak a fülkében körbenézni egy élmény.

Imádom, bárcsak meglehetne már venni az angolt. (vagy legalább a rendes angol kézikönyvet letölteni) <#vigyor2>

Elfog tartani mire megtanulom kezelni... Nem vagyok egy nagy rotorfejû <#vigyor>

Egyedül azt nem tudom, hogy lehet sim módban a gázkart (cyborg EVO-m van) a kollektív növelésére/csökkentésére beállítani... (bezzeg árkádba alapból úgy mükszik és controlsban csak a gombok vannak felsorolva tengelyeket meg egyebeket nem lehet kiválasztani )
<#pardon1>

polluxware
sztem nagyon ott van... FANoknak való, oldalkormányos joy-al elõnyben.

bár.. a trimmel ezt is ki lehet váltani

pár órája repkedek már ,de az hogy lõni meg egyebek... totál felejtõs még jó ideig😊)

Van angol billenytû keycard map.. ed fórumon! az kötelezõ

repvez
ja hát a trim gombot elég sürün hallom én is csattogni az igaziban is nem hiába van a boton a huvelyk ujj közelébe.
polluxware
NOs...

Az UI - Game stabil - wmv videjón néztem mit hogy kell kapcsolgatni majd alt-tab vissza a játékba.

Próbáltam olyat hogy egy képernyõre raktam egy taxizó Su-25T, kamov ka50, +néhány miget amitõl 20 alá nem ment az fps, kabinban kifejezetten olajozott maradt a kép.

Ha ezt a RU mappát Ru1-re átnevezitek, akkor csak briefing szövegek, misszió nevek maradnak oroszon. A játékban minden tool-tip angol, az !!!ABRIS!!! full angol.

Egyedül akkor lassul meg a game hogy ha földközelben kavarja az ember a port...

gépem: core2 1,8->2,4GHZ ,2GB ram, x1950GT alap

beállításaim:
Scereny: medium (bõven szép így is)
textures: high
!!view distance!!: low (felesleges feljebb rakni..)
cockpit tex: 1024

kivül/belül az alap 50fps - 80ig ugrál

teljesen eltüntek az idegesítõ reccenések ami nálam az FC-ben volt

Nekem bejön😊

segítség -> T (trimm) gombot sûrûn nyomkodni, megkímél a joy tördeléstõl. Finom mozdulatok, ha gáz van keveset korigálni, és hagyni hogy magát hozza ki a gép.

lemezen van vidijó is!

én kb 2 órája beálítottam a torrent kliensemben,a netem típusát,mert eddig a program által alapértelmezett volt beálítva.azóta 150,és 200mbittel jön lefelé.még kb 45 perc,és lent van.mikrotorrentet használok

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Uram! Mit kék csinálni, hogy múkodjon? 😊 Az eddig közzétett dolgokkal nem sikerül életet lehelni beléje...

www.smart-bus.hu

repvez
tök mindegy ha ö 30mbittel szedi nekünk meg csak a töredéke van lehet akármilyen gyors szerver neki ugyis elöbb lennt lesz.Bár mondjuk nekem is csak a 1/3-ad sebességgel jön csak mint lehetne.Pedig egyberaktam az iso és kalozos trackereket.
az ilyen linkeket illik megosztani a néppel!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gundark 1 1
Látom befutottak a kalózhajók a kikötõbe. Akkor belépek a flottába én is, hadd lobogjon a Jolly Roger. Aztán ha jó, akkor majd megveszem az angolt.
Ahhh... rendszergazdaként kell indítani az install-t... :S

www.smart-bus.hu

L Viper
No találtam egy jó linket. 1,5 óra alatt lent is van.
repvez
Nem tudom hogy használhato-e a régebbi változathoz,de nem nagyon valoszinü, már énis néztem más alternativát,de még nem találtam.Mondjuk még az alapjáték sincs meg ugyhogy nem is tudnám kiprobálni sem.
Az FSX-topikjában meg kell kérdezni,hogy mit tudnak rola gépigény és más változat használhatosága terén.

Estére lehet hogy énis terelgetem majd a fekete cápát
Legújabb daemon, de el sem kezdi a telepítést... egybõl hibával indít! 😞

www.smart-bus.hu

Scottt
Pazzeg földim megyek hozzád jáccani<#vigyor2>

L Viper
Urak, nekem is jöhet privátban BS-hez link, olyan, ami mûködõképes verziót takar. Köszönöm. Amíg nincs angol addig megnézném én is.
L Viper
Elképesztõen szép <#eljen>.
zsoltfireman
zsoltfireman
Hát engem érdekelne ez az addon! FSX-re jó csak?
Fizetõsön kívûl nincs más megoldás? Esetleg egy.......<#ravasz1><#nyes>

Scottt
Énisénisénisénisénisénis.
Faszomba, hogy nem fut😞((((

Ment a privi...