Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Tudtommal rengeteg mûködõ hadszíntér készült ehhez is.
L Viper
Trójait jelez a Kaspersky. Egyébként iszonyat szép videó.
zsoltfireman
ÍÍÍgen! Holnap Joe-val nyomjuk!!!
Kár,hogy csak Korea van! Balkán??? De kiri......<#eljen>

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Én is.Viszont vannak ugye a véristvánkák akiknek mindegy, hogy mi az csak kattintani lehessen rá meg lelehessen tölteni ingyé ... Szerintem ez az a ~ +550 letöltés 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Én is 😊))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Én csak egyszer töltöttem le :-)
Molnibalage
Skacok a bop-on megnéztem egy régi dolgot. Több mint 600-szor töltötték le a kéziöknyvet. Ha mindenki kétszer töltötte le akkor is 300 falconos (vagy próbálkozó?) lenne itthon?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Szuper <#vigyor3><#eljen>.
L Viper
Zsolti, ha ez BMS 1.03 akkor kapcsold már ki a Graphics/Advanced-ben a Z-Buffering opciót. Akkor szépek lesznek a jelzõfények a kifutó mellett és a guruló bug is eltûnik.

Jó kis cucc ez a BMS <#eljen>.
Molnibalage

Na kiderült, hogy miért lógnak össze az RBK-k, ha 6 darab van fent. Mert rossz méretû a modell!! Hát ez atomdurva...

Viszont meg tudtam csinálni, hogy a 6-os rack estén a Su-24-nél az bombák pozíconálása jó, a féklap nem ver bele semmibe! Az elsõ két bomba vonalban van tehát a 6-os rackkel tudom szimulálni a kétzáras tartót! Nagyon durván reális lesz az orosz gépek fegyverkonfigja a régihez képest. Az összes rossz racket (TER és dual) küldöm a levesbe. 😊

zsoltfireman
BMS <#eljen><#taps>

Buren
A forgós kádba? <#nevetes1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Még ha ezt beépíti egy olyan mozgó hidrojulikás biszibasziba na az durci lenne😛

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Ááááá.....de nem vóna rossz!
<#nyes>

Molnibalage
Ez a tiéd? Ejha! Asszony mit szól hozzá? 😊

Molnibalage
Sok...

L Viper
Nem rossz :-D
zsoltfireman
VÉGRE!!!!!

<#idiota>

zsoltfireman
<#wow3><#zavart2><#falbav><#taps><#banplz><#vigyor2><#wow3><#schmoll2>

L Viper
ÁÁÁ az csak eltévelyedés, amit némi szöges USB kábeles combszorítós õnbüntivel levezeklünk, ha kijön végre. <#nyes>
Balázs,ha nem jön ki hamarosan az FF5,a pórnép elkárhozik az új BS tüzén...miabaj az exével???

L Viper
Egyébként ez jó a BMS-hez és az OpenFalconhoz is.
JoeDestroy
<#eplus2>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
Nincs meg sajnos! <#confused>

L Viper
De jók. <#eljen>
HiTilest nem rakod fel RV -re? Nálam sincs momentán fent, de elég jó.
L Viper
<#eljen><#worship><#eljen>
Molnibalage

zsoltfireman

zsoltfireman

Molnibalage
Ezeket postold külföldi fórumokra is!

zsoltfireman
RTAF F-16A
Készítette: Moto
RV-re szerkesztette: Zsoltfireman

download

Molnibalage
Ez fotó. Az alsó a játék. :9

Azt mondják csúnya a Falcon.....ránéztem a képre és nem tudtam eldönteni fotó vagy játék.
Mi kell még ?Lilu azt higyje róluk hogy Zsu rajongók?😊) <#wave>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

FSX AerosoftF16.
Fejlettebb avionikával,mint ami FS-re jellemzõ.
Rövid tesztelés után uninstall,mer nem eredeti...
KÖSZI REPVEZ AZ INFÓT!

Molnibalage
A LOD Editorrel látod az F-16 skin számait nem? Én nem mondok semmit, mert nekem FF 5.0 van és lehet, hogy változtak azok.

zsoltfireman
De most lemegyek közértbe utánna folyt.köv! Este + Multi!!!! Jó lenne!
Ja FSX????????? Bocs az OFF-ért!

zsoltfireman
Azért hangsúlyoztam ki a LodEdit-et mert nem írtam át a számokat az RV F-16A számjaira,de megoldom,így aki csak az OBJ-be másolja akkor is jó végeredményt kap! Tehát újra elkûldöm az Olasz színt a helyes számokkal!
<#email>
Igen,mert a klassz színek OF alá íródnak!
Most szerkesztem a következõt!
Na az is odaasz majd! <#nevetes1><#guluszem1><#nevetes1><#guluszem1><#nevetes1>

Molnibalage
Azért csekkold le a skinpackot. Zsolti teletömte hasonló szép skinekkel. 😊

Molnibalage
Miért is? A Su-33 skinem bemásolása vagy LOD Editorrav való berakása ugyanazt a végeredményt adja...

Scottt
Ez krva szép F-16os festés,eddigi legstílusosabb festés amit eddig láttam😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Igen!
De mindenképpen Lodeditorral!!!

Molnibalage
És valóban F-16A-ra mgy rá? Majd lesz egy skinpack firssítés akkor hamarosan (~ 1 hónap).

zsoltfireman
RV F-16A 23rd Fighter Squadron "Veltri" of Italian Air Force
Készítette: Luca "Sk1zz0" Gualdi
RV-re szerkesztette: zsoltfireman <#nevetes1>

download

zsoltfireman
Én is arra várok!!! <#falbav>

DonZorro
Tudtok LINKet is adni hozzá? <#worship><#help>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

L Viper
Passz.
Mivel nincs FSX-em, meg gépem se hozzá, ezért errõl a modról nem álmodozom egyelõre. Elõbb kéne egy jó proci, meg egy ütõsebb kártya.
zsoltfireman
Nagyon kéne!!! Hogy tudom megszerezni???