52965
  • Molnibalage
    Komolyan nem hallottál még róla?
  • zsoltfireman
    Ez JETFLY
  • zsoltfireman
    Air Power blog?????
  • Molnibalage
    Nem olvasod az Air Power blogot? Majd három hetes bejegyzés. :)
  • zsoltfireman
    Nocsak.......

Akkor lesz itt GBU is........
  • Molnibalage
    Nem. Ezért is nem értem mit erőltetik, hogy legyen. A 3D modell benen van (nézd meg a Tacref rész), de skin finoman mondva puritán és a modell is...

Falcon motorral gyakorlatilag mos lehetetlen normális F-35-öt csinálni. Ott kezdődik, hogy abban már HUD és MFD sincs. Végülis csak ezekre alapul az F-16C kijelző rendszere. Azon felül 2014 előtt nem is lesz rendszerben. Ellene vagyok annak, hogy nemlétező gépek legyenek az adatbázisban. Fingom nincs, hogy F-16XL miért van benne. Akkor miért nincs F-20?
  • L Viper #26762

• Gundark 1 1
    Ebbűl kénytelen leszek lopni egyet logónak :) Főleg ha majd meglesz a férfiaknak való gép

Balázs... Lassan itt az ideje egy jó F-35ösnek :) Kivülről olyan amilyen, de rendes kabin lesz egyszer hozzá? A rendes alatt az üvegkabint értem a szép kijelzőjével :)
  • Molnibalage
    Nagyon tehetséges.
  • polluxware
    "Na ezzel egyetértek"

LÁTJÁTOK?????

KIÉÉÉ pont?????

ENYIMÉ!

úristen el sem hiszem

Hát

először is köszönöm a családomnak, a Pilisvörösi öntödének, a Magyar Fússzball klubnak, Rácz Pistikének

éssss

Köszönöm
  • Molnibalage
    Na ezzel egyetértek. A Falcomban ha lenne ilyen szinten részletes modell a többi géphez képes minimális rációt jelentene még ott is. Supply system modellezése miatt kell szállítógép. (Van rá esély, hogy hadjáratban sikerül az airmobile műveleteket összehozni.)
  • polluxware
    DCS-sek meg kapják be..

jó hogy nem egy 70.000k-s Trabant modelt raknak be......

Francér nem a SU-25öt, vagy 33at heggelik szebbre FC alá???? agyament banda, legalább olyanon dolgozna aminek értelme is van
  • polluxware
    ez valami olyasmi lehet ,mint mondjuk számítógéppel makettezni...

szépek

habár ha valki megnézi az F-16 modelljét, az picit sántít sztem..
    (hajtóműkiömlő, póttartály..)
  • Molnibalage
    Ez kőkemény pénzes cucc. Mit kezdjünk vele.

Kb. 1-2 éve már láttam. Asszem 1000 dolcsi környékén kezdődtek az árak asszem.
  • repvez
    nagyon szép modellek egy pár a falconba is elmenne mert csak 16k polygonbol áll.Egy probát megérne.Ezekhez lenne fullos 3D-s fulke is.

Ezt a DCS-hez készitik
  • Molnibalage
    DX6 supporttal te ennél nem tudsz szebben. Az új BMS4 (ha ez lesz a neve...) az már DX9 lesz elvileg. Talán ott.
  • L Viper #26752
    Hjaaa, ne is mondd ! Jó az a cucc nagyon.
    Nézd csak meg a galériámban az FS 2004 képeket.
    Legjobb, amikor naplemente, veres égbolt, felhők.

• Willenbrock
    Nekem még egy FS 9 Zinertek féle is.
  • L Viper #26750
    Elég lenne egy IL-2 szintű víz is ugye ?
  • Willenbrock
    Persze ne legyek már telhetetlen
  • Willenbrock
    A vízfelületekhez nem készül új textúra?Egy fényesebb víztükör jobban feldobná a látványt.
  • L Viper #26747
    Bődületesen nagy meló, főleg ha ideje sem nagyon van rá.
    Remélem azért be fogja fejezni.
  • Molnibalage
    Szerintem még 1 évig semmi. Azért megkérdezem Ripsaw-t. Pár hónapja Hustler 1 évet említett. Pedig tényleg nagyon kéne...
  • L Viper #26745
    Ez tényleg nem rossz, ennél csak az jobb, mint amikor mi óbégatunk multin egymásnak, hogy vigyázz, indítottak, rádfordul !!!

RepTilesről van valami hír? Abból lehet valami?
  • Molnibalage
    Nem akadok ki. Annyi fejlesztési lehetőség és ötlet felmerült már csak ti ezt nem tudjátok. :)

Soroljak fel párat?

Ugyebár a mai gépeken kezdenek elterjedni azok a rendszerek amik a rakéta infravörös höjét észlelve figyelmezetik a pilótát (már a Szu-24-en is volt ilyen!). Magyarán az IR rakétára is van már figyelmeztetés jó esetben. Falcon ma ezt nem tudja modellezni. Azt viszont gondolom észrevettétek, hogy ha a köteléktárs közel van és az eyeball-ra rálát az ellenre akkor berszól, hogy "SAM launch" meg "fox 2 inbound". Na az ötletem az volt, hogy kell egy virtuális köteléktárs aki veled együtt repül és ő lenne a szenzor.

Ez csak egy ötlet volt a sok közül...
  • L Viper #26743
    De jó nekem, hogy nem akadok ki minden baromságon, hogy mi nincs a Falconban, meg mi van.
    Olyan jókat játszom vele, hogy ehajj. Így sem tudod megunni.
  • Molnibalage
    A probléma az, hogy ha van ECM pod a kód 90-95%-ban rárakja a gépre. Tehát, ha ezt engedélyeznénk akkor minden gépen szinte mindig lenne. Kötve hiszem, hogy valaha annyit legyártottak, hogy minden gépre jusson és a játékban harci veszteségek is vannak...

Azt is írtam, hogy egyetlen harca küldött gépen sem volt soha, semmi bizonyíték nem volt erről. Az ilyennel azért gyakorloni is kéne, mert biztos máshogy repül vele a gép. Tudsz mutatni olyan fotót ami nem műzeumi?

Szép egy betonon álló gép, de nem az kell modellezni a Falconban ami egyedi, hanem a nagy átlagot. Erről is volt már szó szerintem.

Ilyen pl., hogy páran beszóltak, hogy perpillanat szegényes a Gripen és EF-2000 fegyverzete. Ja, hogy a valóságban is ennyire képes perpillanat? A legtöbb EF-2000 ennyire képes.

Az F-16-nál meg az van amit írtam. A MiG-21 az egy tömeggép. Erős túlzással még az ECM konténer is drága hozzá. Az F-16-nak van tolóerőfeleslege ilyen mutatványhoz a MiG-21 verziók közül max. a bisz-nél tudnék ilyet elképzelni.

Ha ennyire rossz volt a toloerö feleslege a 21-nek akkor ne is rakjanak rá semmit mert azis plusz suly?

Igen. Nem véletlenül nem rendszeresítet még a MiG-21bisz-hez sem mindenki APU-60-II dupla R-60 indítósínt, mert a légellenállás bizony azért egy MiG-21-nek az már decens. Inkább legyen csak 4 rakéta, de akkor repüljön jobban a gép. (Meg ugyebár hatótávolság probléma...)

Az elterjedést arra értem hogy sztem a rendszeresito országokban 1-2 példány biztos akadt.Ha emlékszel az aranysasban is volt egy cikk egy roncs kezelöpaneljárol amire azt mondták hogy atombombás kioldáshoz kell, pedig ennek a podnak volt a kezelöszerve.

Igen, volt. És ez a tipikus? Nem.

De akkor hadjuk a dolgot ismét csak, mert ugy látom megint az van amit nem tudsz az nem létezik.

Nem. Csak ahogy írtam már az átlagos és elterjedt variánsokat kell modellezni. Könyörgöm vegyéták már észre a játék korlátait. Nem viccből írom amit írok, nem kötekedni akarok. Csak talán elsőre is látom a problémákat amik adódhatnak, mert én ismerem a játékot jobban, mint ti. Nagyon sok gépnek léteznek kisszériás változatai. Nem lehet mindent betenni több okból sem.

Pl. azt is, hogy jelenleg nincs dispenser pod a játékban csak ECM. Kéne, de nincs...Magyarán akkor mindig rá kéne rakni a gépre, hogy reális legyen a szórás. Itt köszön vissza amit az elején írtam. Észak-Koreának vagy bárki másnak van ilyen azokban a hadjáratokban amik Falcon számára relevánsak? Nem.

Arról is írtam, hogy túl sok szeméttel van tele az adatbázis. Beleraknál még egyet amihez sem 3D modell (referencia hozzá?), se semmi, de még hely sem az adatbázisban?
  • polluxware
    ott pont

egyébként érdekes.. nem gondoltam volna hogy létezett ilyesmi 21-re..

su-25ön is van ilyen csak picit más formájú és ott mindkét oldalon
  • repvez
    kezelö panel
  • repvez
    1kép
    2 kép
    ezeket találtam csak rola egy tipusfuzetben.
    Amugy meg nem mondtam egy szoval sem hogy minden gépen rajta legyen, csak azt hogy használhat Flaret a 21-es ennek segitségével.
    Azt sem mondtam hogy állandoan rajta volt a gépen.Amugy az ALQ-131-es ECM pod mennyivel áramvonalasabb meg könnyebb ami gyakrabban ott figyel az F-16-os hasa alatt.ugyan azt a célt szolgálja.
    Azzal is tisztába vagyok hogy nem volt beépitett zavarotöltet a sorozatpéldányokon,de ez egy külön konténer.Az AN-26-oson se volt soha, de a magyar megoldotta külön rászerelt egyet.
    Ha ennyire rossz volt a toloerö feleslege a 21-nek akkor ne is rakjanak rá semmit mert azis plusz suly?
    Az elterjedést arra értem hogy sztem a rendszeresito országokban 1-2 példány biztos akadt.Ha emlékszel az aranysasban is volt egy cikk egy roncs kezelöpaneljárol amire azt mondták hogy atombombás kioldáshoz kell, pedig ennek a podnak volt a kezelöszerve.
    De akkor hadjuk a dolgot ismét csak, mert ugy látom megint az van amit nem tudsz az nem létezik.
  • Molnibalage
    Szériában gyárott MiG-21 gépben soha sehol nem volt zavartöltet indító. Méretét nézve elég decenes légellenállása van és a MiG-21 sohasem a tolóerőfeleslegéről volt híres. A tömegről meg megintcsak nincs szó.

Nem értem miért írod, hogy szerinted elterjedt volt. Semmi nem támasztja alá ezt.
  • repvez
    A torzse hátuljában alul van elhelyezve 2x 2 sorba zavaro toltet kiszoro is.
    Egyébként sztem elterjedt volt csak nem igazán olyan bevetéseket repült a gép ahol ajánlatos lenne és nem használták olyan sürün.A cseheknek is volt és a Szu-22-esen is használtak egy hasonlo változatot.
  • Molnibalage
    Ez még sosem láttam és szerintem ez csak ECM.

Szép, hogy van ilyen csak 0 elterjedtsége volt, harban egy gép sem hordozta (legalábbis soha nem volt említve). Ennek berakása kb. annyira lenne reális, mintha minden F-15 gépre ASAT rakétát tennél...
  • repvez
    Egy kis adalék a DB-hoz :
    Mig-21 ECM
    Egy ilyen konténer felfuggesztése a gépre és máris van Zavarása és Flare dobás 21-esen is igy nem lesz vicc kategoria hogy tud dobálni.
  • Molnibalage
    A hadjárat indításakor a jobb felső sarokban levő minimapen a repterekre klikkelve lehet a századok között váltogatni. Magyarán csak úgy tudsz, hogy mentesz, kilépsz és újra belépsz egy másik századba. A valódi multis hadjárathoz ezt meg kéne szüntetni, mert az nem állapot, hogy ki be ugrálnak az emberek. Váltáskor vagy mindenki kilép, vagy egy ember bent maradt, hogy aktív legyen a hadjárat és a többiek addig váltanak. Viszont véleményem szerint ez nagyon komoly instabilitási veszélyt rejt magában, mert a szerver egy ideig nincsen bent..
  • Molnibalage
    Mozgó 3D-s gázkar csak az új F-16C 3D kabinban van és a többi FF5.0 alá gyárottban asszem.
  • arrow19
    F-16CJ nek meg nincs uj 3d kabinja azert :)
  • Willenbrock
    Hát nem gyönyörű?
  • Willenbrock
    Az F-16 egyik alváltozatában ahol a HUD vastag keretű 3d fülkében mintha nem lenne gázkar,nem lehet látni.És kampányban nem lehet változtatni a típuson csak azzal lehet repülni amit bead a program?
  • polluxware
    halkan megjegyzem hogy az adótartalom amit rátesznek.. mindenen van:/

túlsokat nem filózok ezen ,mert hálisten kitalálták a torrent-et, az mp3 és wmv tömörítési szabványokat a minél könnyebb és hatékonyabb adattömörítés, tárolás miatt.. ergó akkor is lesz kalózkodás ha hetente fülelnek le szervereket.

ha meg túlságosan bekeményítenek, akkor a nép jön a személyes adatok és egyéb jogok megsértésével

másrészről..... rendörtől hallottam hogy náluk a központban sincsenek jogtiszta dolgok!!!

ott lop az ember ahol tud

példát kell csak venni a politikusokról, vagy a múlt rendszerről
    ott is csak azt nem lopták el ami nem volt lecsavarozva