52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#26808 -
#26807 Mi reppkedtünk azóta OF-el párszor. -
#26806 Olegék mondogatják mindig, hogy 2hét múlva...(sztem sose jelenik meg)
29 az a 33 Gundi:) -
#26805 Ez a BOB szerintem a SOW. :) Imádom a szlengünket :) És hajrá ROF :) -
#26804 MEHET!!!
-
#26803 Eszembe jutott egy irás, a Hordócskáról, meg a Curtiss P-36osról. Az összes Hawk pilóta mondogatta, hogy a felszálláskor derül ki hogy mennyire "elegáns" egy gép. A P-36 felszáll emelkedik egyenletesen, és suhan. Az F-4 felemelkedik rángatódzik, csúszkál és billeg. Hogy mi az oka? :) Az F-4 ben 33x kellett körbetekerni a kurblit hogy behúzza a futót, mig a Hawkon ez egy gombnyomás volt :)
-
#26802 Az Ubisoft-os BOB???????
Ez biztos????
Az a BOB amit a második Bonus DVD-n reklámoznak???? -
#26801 Pénteken Falcon multi új exe-vel? A FunFalcon forgatása óta nem volt repkedés. :(
Ennek 2 (!!) hónapja... -
#26800 Hát igen, az 1946 már kissé "Vérpistikésítve" lett.
Biztos sok amcsi kisfiú vinnyogott, hogy nem tudja letenni a Corsairt a hordozóra :-)
Nem véletlenül raktam fel én is inkább a régi dupla CD-s Pacific-et.
-
#26799 Lényegtelen mert 2 hét múlva úgyis jön a BOB:)
Egyébként a 46moddolhatóságát kéne összeházasítani a 4.0rep. modelljével:) -
#26798 4.09b..... -
#26797 Én benne vagyok, mútizhatunk ezzel is meg a röffel is :) Szépen tudnánk vele falkába verődni :) Messzer enyim :) A Fairley Battle-kat is szeretem. Igaz lőni gépágyúval :) Én már régen az 1946ot használom. Bár realizmus szempontjából a 4.00-ás pecs volt a legjobb. Amit soha nem adtak ki hivatalosan. (mert Oleg megsértődött :) Gondolom tilantlények feltettétek a 4.09et is nem? Én a 8 nál leragadtam :) És várom a két hét múlva megjelenő SoW-ot :) -
#26796 Marha jó hozzászólások vannak! :) -
#26795 Volt már????? -
#26794 -
#26793 Zsoltinak mindegy az ha balta is :)) csak repüljön, és lehessen moddolni :D
Egyébként tényleg jó kis dogmultit lehet nyomni vele.. -
#26792 Szép. Van már sok jó kieg, az biztos.
Én még egyet sem próbáltam, de rá lehet kattanni erre is. -
#26791 Fairey Battle a neve....
Szoktunk IL2 multizni is..... -
#26790 Lépcső. :) -
#26789 Aztahétszentségit. Ez gyönyörű! Ez milyen gép egyébként?
Jó lenne ezzel is multizni (itt van igazi dogfight!), de talán már csak a FB van meg a későbbi kiegek nem. Egyszer megvoltak, de akkro sem volt rá időm. Hát még most..
-
#26788 Én is nyomom.....
-
#26787 Talán egyszer elkészül ez a Project Galba-koreai szimulátor is.Esetleg 2 hét múlva... -
#26786 Ez honnan tölthető le?AAA oldalról? -
#26785 Szép lenne ilyen felszín felett suhanni
-
#26784 Jetsimben kéne ilyen. -
#26783 Gondolom ezt említetted.
Van ott még sok jó vidi.
No ezért várjuk Gunlanttal :-) -
#26782 Megnéztem a fizikai motor demóját. K*rva jó! :) -
#26781 RoF -
#26780 Mi az a RoF? -
#26779 Moszkvai idő szerint már 20perce megjelent(ha 00:00 kiadás ideje)Nem kell a pokolmacska,a vadmacska sokkal jobb,valahogy jobban tetszik vele a repkedés.4.0über realizmus repmodelles patch[Il-2 szintjén über real]aztá' kergethetem egész este a Bettyket:) -
#26778 Hmm. Holnap lehet megjelenik a RoF. Addig Zil2 :) Bár örök kedvencem marad a messzer (igen náci vagyok) azért a rephordókat is kedvelem. De nekem valamiért nem jön be a Hellcat. A Hordócskát szeretem , no meg ott a Sivító Halál. Főleg a 4 ágyús változat. Az bontja az ellenséget :)
De már várom hogy feldübörögjön a DVa motorja, és kattogjanak a Spandauk :) Vagy ahogy az filmje végén van : 500 lövedék, 2 géppuska, 1 győztes :) -
#26777 Hamarosan.
Az 1942 meg tényleg jó kis cucc volt. Az Aces Over Pacific sem volt rossz meg a társa az Aces Over Europe. -
#26776 Néha rámjön, ilyesmi.
Nagyon sokat játszottunk anno vele, modemen is.
A graf. akkori szinten kiemelkedő volt ( 486-osok korában! ).
A játékmenet, a hangok, zenék, videóklészítés, vágás, és a a patch utáni rádiózás felejthetetlen.
Megnéztem egykori szerkesztett videóimat :-) Ejj de szépen füstölve pörögve potyogott az ellen :-D
Akkor nem lovagoltunk a poligonszámon, a DX-en, hanem beleéltük magunkat a jobbnál jobb történetekbe. Kár, hogy a mai szimekből ez szinte teljesen eltűnt.
Remélem a ROF-ban lesz. -
#26775 1942 paw??????
veszedelmes vagy:)
annak már rettentően ósdi a grafix-ja -
#26774 Ismerem, de nem nagyon olvasgatom. A Csatorna modot ki akarom majd próbálni, de most az a rész nem érdekel annyira. Rámjött a Pacifikolhatnék.
Elkezdtem Dosbox-al tolni az 1942 Pacific Air Wart, aztán kedvet kaptam megint IL-2 PF-hez is :-) -
#26773 Akkor ezt az oldalt gondolom be sem kell mutatnom!
AAA -
#26772 IL-2-vel játszogatok mostanában, bár a Pacific térségre mentem rá.
Régi Pacific Fighterst raktam fel, nem az 1946-ot. A repmodel nekem jobban tetszett a régi verziókban. -
#26771 új IL-2 kampány -
#26770 Hát akkor lesz mit olvasnod. :) -
#26769 Mostanáig.......