Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rádiózás sem lesz olyam, mint OF-ben. Az FF5 az nem összegyúrása semminek. Az külön fejlesztés. Az HARM avionika új lesz. 9-10 oldal annak a leírása, szóval nem éppen egyszerû dolog lesz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Remélem én meg holnap az FSX F-16-ot!!!!!!!
OF-ben mûködnek a legtökéletesebben a skinek! De a stabilitása nem tetszik,rengeteg BUG-ot tartalmaz,ennyi az RV-ben sincs!
Nekem most a következõ falcon sim-ek tetszenek:
- SP4
- BMS
- AF
- FF4/RV
- OF
- FSX F-16 <#zavart1>#zavart1>
Ezeket összegyúrni......ó anyám......
Felraktam az Open Falcont nagyon fasza választható színek vannak az
F-16-hoz. Te felraktad már?
Az az A-10 közel volt!!! <#idiota>#idiota>
A következõ áldozata Zsoli!!
Bepofátlankodó A-10-es OSAN-on.
Egy textilgyár ostromának elõkészületei 😊))))
Ostrom végi záróbuli!!!!!!!!!!!!!!!!
(kicsit zsúfolt, de csak SÖR legyen!!!! 😄 )

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Remélem mind a kettõt letaszítja majd a trónról a készülõdõ FF5 kabin. <#circling>#circling>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Szép is lenne
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Remélem tényleg alkotnak valamit nekünk :-) Jó lenne õk is a 10 éves Falcon jubíleumra kiadnák <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
Valmi olyasmi jó lenne, hogy Feltupírozott Falcon egy jó F18-as szimulátorral összegyúrva, FSX grafikával és Doom 2 -es körüli gépigénnyel.
Szerintem mindenki örülne. <#idiota>#idiota>
Ja, még egy Lantlényes kampány is kéne.
Azt a két portot kell hozzáadni a routernél a kivételek közé.
Van ott egy link is a 6-os pontban, ott is van segítség.
Segítsetek lszi!! Multiban szeretnénk tesómmal egymással játszani, de valamiért nem tudunk a másikhoz csatlakozni, mindig connection timeout lesz.
Ezt csináljuk:
- mind a kettõnknek ugyan az a F4:AF van fent, a legújabb patch-el
- a játékban internet kapcsolat, majd ott az egyikünk csinál szervert
- a másik meg megpróbál ehhez csatlakozni
- mind a kettõnk gépén Vista van :S
Nem tudjátok mi lehet a gond?
Köszi,
Annyit mondtam,hogy tetszik az oldal!!!!
Én kérdeztelek,hogy ezt: #20329 miért raktad be????
Pedig.......<#ejnye1>#ejnye1>
Szinte mind remekmû, ez már mûvészet <#eljen>#eljen>.
Majdnem bekopogott az üvegen. 😄

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Mer én mék csaka bosszal tanákoztam.....
Osztám nincsis sok mûszer mer küsõ nézetbe nincsis.csakviccesz.
Biztoste gitárlényvagyol te.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ha van idõd felrakhatod valahová, de kipróbálni mostanában nem lesz idõm az tuti.