Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nem igaz. Az OF-bõl sok dolgot nem veszünk át. Ilyen pl. a textured MAV / TGP. FF3 alatt még volt. A mostani gépemet is megfekteti nemhogy az akkorit... A kódból meg el is tûnt érdekes módón. Talán akkor lesz újra ilyen, ha a talaj mégre DX7 lesz és a többi is fentebb. A Lociban is csekkoljátok le, hogy mennyi FPS-t eszik meg még az 1.02-ben is a MAV képe. Az 1.12 alatt vagy a DCS-ben meg a TV képérõl nem is beszélve...

A rádiózás sem lesz olyam, mint OF-ben. Az FF5 az nem összegyúrása semminek. Az külön fejlesztés. Az HARM avionika új lesz. 9-10 oldal annak a leírása, szóval nem éppen egyszerû dolog lesz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Na arra kivi leszek........<#eplus2>

Scottt
Lesz összegyúrása,úgy hívják FF5

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Azokat is! <#action>

Molnibalage
A bugjaikat is? <#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Az szép lenne. <#zavart1>
zsoltfireman
<#vigyor>, de már mikó......

Remélem én meg holnap az FSX F-16-ot!!!!!!!
OF-ben mûködnek a legtökéletesebben a skinek! De a stabilitása nem tetszik,rengeteg BUG-ot tartalmaz,ennyi az RV-ben sincs!
Nekem most a következõ falcon sim-ek tetszenek:
- SP4
- BMS
- AF
- FF4/RV
- OF
- FSX F-16 <#zavart1>
Ezeket összegyúrni......ó anyám......

DANIELE

Felraktam az Open Falcont nagyon fasza választható színek vannak az
F-16-hoz. Te felraktad már?

zsoltfireman
Kielégítõ,Nagyon közeli kötelékezést nem tudtunk csinálni,de emelett nagyon jó volt!!!

L Viper
Milyen volt a kapcsolat? Ricegés, hibák ?
zsoltfireman
Nagyon köszi a mai egész napos multit! <#eljen><#wave>

Az az A-10 közel volt!!! <#idiota>

zsoltfireman
BMS Multi Joe-val....

JoeDestroy
Az FF5-ig hódító útjára indult a BMS1.03 😄
A következõ áldozata Zsoli!!

Bepofátlankodó A-10-es OSAN-on.

Egy textilgyár ostromának elõkészületei 😊))))

Ostrom végi záróbuli!!!!!!!!!!!!!!!!
(kicsit zsúfolt, de csak SÖR legyen!!!! 😄 )

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Jó az a TSH mod, de a D.I. Superhornetben azért jóval több élet volt a fedélzeten.
Buren
Ott van a Jane's F/A-18 + TSH mod. Szerintem abban van a 2. legjobb 3D-s fülke,(fránya Hokum letaszította az elsõ helyrõl <#eplus2>) és a mai napig legjobb carrier ops.

Remélem mind a kettõt letaszítja majd a trónról a készülõdõ FF5 kabin. <#circling>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Höhö,fully moddolható.
Szép is lenne

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Teljesen igazad van. <#hehe>
L Viper
Nagyon lapít az L.P.
Remélem tényleg alkotnak valamit nekünk :-) Jó lenne õk is a 10 éves Falcon jubíleumra kiadnák <#idiota><#nyes>
Valmi olyasmi jó lenne, hogy Feltupírozott Falcon egy jó F18-as szimulátorral összegyúrva, FSX grafikával és Doom 2 -es körüli gépigénnyel.
Szerintem mindenki örülne. <#idiota>
Ja, még egy Lantlényes kampány is kéne.
Gundark 1 1
Egyébként én nem kezdek bele ebbe az épitésbe. Konkrét oka van. Az ACES ülésnél az oxigéntartályhoz való szint nem találok. Más szinû nem nem kell. Vagy reális vagy nem <#buck> Nincs megalkuvás!
Scottt
Egyébként tényleg egy jó F-18as szim kéne.Azt hiányolja a communyti^^ Tudom-tudom 2 hét mulva megjelenik az AF kiadójánál egy F-18as szim demója

L Viper
Vagy MiG 28-assal, mint a Top Gun-ban a rosszfijúk.
Gundark 1 1
Ez egy gagyi 16-os kabin lesz. Igazi férfi 18assal repül <#vigyor3>
megnézem, köszi szépen a segítséget!
L Viper
Klikk ide. A 4. pontban van leírva a két port

Azt a két portot kell hozzáadni a routernél a kivételek közé.
Van ott egy link is a 6-os pontban, ott is van segítség.

ADSL van és van router.
Molnibalage
Milyen internet kapcsolat van? ADSL? Wireless? Van router?

Sziasztok!

Segítsetek lszi!! Multiban szeretnénk tesómmal egymással játszani, de valamiért nem tudunk a másikhoz csatlakozni, mindig connection timeout lesz.

Ezt csináljuk:
- mind a kettõnknek ugyan az a F4:AF van fent, a legújabb patch-el
- a játékban internet kapcsolat, majd ott az egyikünk csinál szervert
- a másik meg megpróbál ehhez csatlakozni
- mind a kettõnk gépén Vista van :S

Nem tudjátok mi lehet a gond?

Köszi,
zsoltfireman
Mit nem értesz??????
Annyit mondtam,hogy tetszik az oldal!!!!
Én kérdeztelek,hogy ezt: #20329 miért raktad be????
Pedig.......<#ejnye1>

Molnibalage
Még mindig nem értelek esküszöm...

zsoltfireman
Errõl beszéltem......

zsoltfireman
Így van ez mûvészet! Ezt hívom én hobby-nak!!!

L Viper
Ennek a bácsinak szólok, hogy segítsen :-)

L Viper
Apám, ezek nem normálisak. Ez az igazi fanatizmus. Mibe kerülhetnek azok a kabinok?
Szinte mind remekmû, ez már mûvészet <#eljen>.
Molnibalage
Még mindig nem értem miért? Azok a kabinfotók õsrégiek és más oldalon is meg vannak. Szerited a 2D kabin készítõk mibõl dolgoztak? 😊

zsoltfireman
NAGYON DURVA az az oldal!!!!

zsoltfireman
Ahogy én láttam....

zsoltfireman
Lépj tovább---> Original----> Dok....

JoeDestroy
Gyakorlás Zsoltival 😊)
Majdnem bekopogott az üvegen. 😄

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Mit kéne látni itt? Nekem csak egy banner szerû kép van azt csá...

zsoltfireman
zsoltfireman
<#ejnye1>

Molnibalage

A fõjellenség mék pája utány gyön?
Mer én mék csaka bosszal tanákoztam.....
Osztám nincsis sok mûszer mer küsõ nézetbe nincsis.csakviccesz.
Biztoste gitárlényvagyol te.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gundark 1 1
Én kétszer töltöttem le mert mikor kipukkant a zérelektronyika a régi vinyómon odalett. Sokan próbálnák szerintem a falcont, de elrémiszt õket a sok mûszer meg a fõellenség 😊
Molnibalage

Molnibalage
Szerintem valamelyik Flight Simulator lehet.

Nagyon jópofa videó, ez mijen szimmel készült?

Molnibalage
Bazz, letöröltem. Asszem még Snake Man-tõl kuncsorogtam ki anno.

L Viper
Úgy emlékszem SuperPak hadjáratok kellenek. Ha a Superpakra felrakja az ember a hadjáratokat, és utána a BMS 1.03-at akkor megy, ugyanis a BMS 1.03 grafikusan piszkálja meg a Falcont és a dinamikus idõjárást adja még hozzá.
Ha van idõd felrakhatod valahová, de kipróbálni mostanában nem lesz idõm az tuti.
Molnibalage
A BMS-es az még SP alapú úgyhogy az SP3 hadjáratok jók hozzá szerintem. Kell a Nordic? Nekem megvan és CSAK SP3 alatt megy!