Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Van egy jó és egy rossz hírem. A data editálásaim már nem férnek bele az FF 5.0 kidásba. A jó hír az, hogy ez a dec 15. release erõltetése miatt van. Nagyon akarják a guyok. Hamarosan jön a beta III OCI installer új exe-vel. Az alapján majd okosabbak leszünk.

A vörös oldalba nagyon durván belefolytam. Én csináltam a skin fixálását több vörös gépnek, a loadout, a modellezõ értékek és a rackek átkonfigurálása is az én munkám. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

zsoltfireman
Elfogom!

L Viper
De mehet ám. Vannak ott jó dolgok.
zsoltfireman
AZTAQURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apám.........Ez az!
Jaj de jó!!!!!!!!!!!!
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

L Viper
Amíg nincs FF5 szépen felöltöztetjük a BMS-t. <#vigyor1>

A vonalsimítást egyébként nagyon szépen kezeli a BMS. Teljesen "recementes". Az RV-ben a gépek jók, de a kifutók szélei már nem annyira. Akárhogy állítom. Az OF-ben és az AF-ben jobb valamivel.
( NVidia Geforce 8600 / 512 MB )
Molnibalage
Ennek a main linkje mehet a raktár 3 néven a banner alá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ezt már elküldted nekem valaha?

JoeDestroy
Az a következõ a sorban 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Ha külön könyvtárait elmented a Balkánnak akkor elvileg RV alatt is megy, ha a theater.lst jó tdf fájlra hivatkozik és abban is jók a hivatkozások.

Az RV-hez készült Balkánt felrakta már bárki is? FF fórumon van egy topik errõl.

JoeDestroy
Preview BMS 1.03
Leírás készül😊) Nem lesz bonyolult.

😊))))

Multis LAN tesztet csinálok nemsokára!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
Szóval....

zsoltfireman
BMS-Alert!

zsoltfireman
És most látom a raktár 2-ben,hogy nem csak Balkans van,hanem ODS is!!!
Joe azt is fel kell rakni!!!!
Kis Öbölháború! <#violent> Biztos jó kis kampányokkal....

zsoltfireman
Szia Joe!

Nagy boldogság ezt a hírt olvasni!!!!
Már alig várom!!!!

<#taps><#worship><#taps><#worship><#taps><#eljen><#wave>

Scottt
Nekem mind 2x behozta a képeket^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DonZorro
Az fincsi lesz... Várjuk... <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

JoeDestroy
Balkan SP4 BMS telepítését összenézegettem, délután ha megy összefoglalom mi a teendõ. Már tudom hogy elõször mi volt a gond, ha más nem lesz, akkor leírom a menetrendet. <#ravasz1>

Molnibalage
Ha tetszik neki ez akkor az FF 5.0 maga alá piszkít a gyönyörtõl. 😊

L Viper
Látom nagyon tetszik ez a "takony" idõ. Egyébként ha belépsz a gyakorlásba, utána a graphics-ban válszthatsz idõjárást is, de gondolom ezt tudtad.
Molnibalage
A BMS azért olyan durván jó és atomstabil, mert az F4 UT öröksége még nagyrészt. Akkor 320 (!) betateszter volt és 60 fejlesztõ. Mi összesen jb. 20-25 viszonylag aktív tagot számlálunk most... Páran most hagyták el a csapatot, köztük számomra régi nagy nevek is. 😞

zsoltfireman
BMS-re készítettem egy új modellt!
A kétûléses F-16 rajongók örömére,F-16BM!

zsoltfireman
Mintha két napja Joedestroy-al kipróbáltuk volna....De,nem indúlt
Gyönyörûen felrakta,látszott is a progiban,de nem mûködött,még a Theater tdf fájlban is benne volt! <#nemtudom>

zsoltfireman
Én dolgozom ezen,már Joe is elõjegyzett az Update koreaobject-re
Látod JanHas skin-jeit gyönyörûen hasznája!
De a BALKANS! na az kéne rá,de ODS is jó lenne!
<#taps><#taps><#taps><#wave>

Molnibalage
Az SP3-as helyszín szerintem mûködik. De ezt is írtam már...

L Viper
Mondtam én, hogy Jó cucc ez a SuperPak 4.2+BMS 1.03. CTD teljesen ismeretlen fogalom, szép és gyors.
Egy csomó minden ( dds-ek ) átpakolható hozzá, csak idõ kellene és lehetne csinálni egy textúra update-et : kifutó, gépek, épületek skincsomagot. Egy csomó dds száma egyezik is.
zsoltfireman
Nagyon kéne a Balkans a BMS-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
zsoltfireman
Imádom!
Lehetne ma vele múltizni!

zsoltfireman
BMS+HiTiles <#eljen>

L Viper
Sajnos a Pirateclub képfeltöltõ oldala halott.
Egy csomó kép eltûnt a fórumról. Ez van.
Remélem csak egy szerverkarbantartás és jó lesz.
Ha nem akkor a szokásos sorsra jutott, mint más régi kedvelt képfeltöltõ.
Azért privátban átküldheted Zsolti egy zipben. Én kíváncsi vagyok, mit alkottál.
zsoltfireman
Ezt nem hiszem el...........<#falbav>

zsoltfireman
BMS+ HiTiles.....<#eljen>

zsoltfireman
Ez szép,mert amikor tegnap felraktam még látszott!
Na majd mindjárt! <#gonosz2>

Molnibalage
Semmit nem látok...

zsoltfireman
BMS+ HiTiles.....<#eljen>

Molnibalage
Lehet, hogy csak vicc. Majd megkérdem. Én amúgy is felraktam volna az extrára...

L Viper
Höööö, nem ugathat az LP?
Akkor elvileg lehetne rendes letöltös FF5 is, mint régen az FF3 a hivatalos FreeFalcon oldalról? Hoppá.
Molnibalage

L Viper
Gyere multira aztán meglátod milyen lüke tud lenni Balázs is pár sör után a komoly kampány alatt <#vigyor3>.
L Viper
Jól is néznénk ki ha Te is elkezdenél itt Lantlényezni vazze' !

Azért annak örülök, hogy a Falconmisés képem tetszett Aragornnak is <#hehe><#eljen>
Molnibalage
Tudom, hogy vicc csak nem bírtam megállni hogy minimális szakszerûséget visgyek bele. 😊

L Viper
Én is értem, de nem lenne Õ a Pápa, ha nem venné komolyan az FF5-öt. Ezé' lesz jó nekünk <#eplus2>.
Mindenki érti csak Balázs nem! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Itt csak én értem a viccet? Terjeszteném a hitet erre levan a fejem harapva<#szomoru2>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

LeonSilver
Na igen.Csak ugye az nem mindegy, hogy az a fény az alagút vége vagy a szembõl közeledõ vonat ... <#bee1><#awink>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage