Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szöveget mentsétek egy txt-be a bmsbalkan-ba a többi mellé.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A TE miatt meg senkinek ne fájjon a feje a másik hadszíntérre egyedül az AF-ben csinálták meg, semilyen más Falcon kombóban nem jó, ez külön ki is van emelve.
Alap Falcon 4.0 full install,
Utána SP42OCI install (raktár 2)
Config editor futtatás, FalconSP.exe kitallózás a felsõ sorba, apply change, exit.
F4-BMS1.03-Setup.exe telepítés (raktár 2) utána Sp4.2_BMS_DATA_v1.0.exe telepítés.
Config editor futtatása, F4-BMS.exe kitallózása a felsõ sorba.
Config beállítása, (Zsolti, a konfig képeit közkincsé tehetnéd, Balázs kielemzi, és mindenki egyformára tudja állítani 😄 )
Apply change, exit.
Alap HiTiles telepítése (itt is lehet)!(HiTiles.exe elõször, utána HiTiles2Falcon4+.exe) (raktár 2)
"F4-BMS.exe -hires" futtatása, SETUP a falconon belül.
GRAPHICS fülön 1280x960 fölé ne állítsd mert nincs hozzá kabin.
ugyanitt ADVANCED Linear Mipmap (ATI kártyánál), és Z-Buffer kikapcsolás,
DDS-textura kiválasztása a lenyílóból, és a Texture Compress gombot benyomni.
Ebben a pillanatban mindenki csinált magának egy 5-30 perces kávészünetet (sokáig tart)
Ha kész, APPLY, utána OK.
A többit be lehet állítani ízlés szerint.
NOS eddig tartott az elõzetes, az alap fel lett telepítve. Ez egy multi képes SP4.2+BMS1,03 install.
MINDENKI CSINÁLJON EGY MENTÉST ERRÕL!!!!!!!!!
(Mondom mindenki!!%!)
Falcon futtatás teszt, mûködik, örülünk 😊)))))
SP, BMS kompatibilis kabinok most telepítendõek (mûködik egy pár, nekem nincs most felrakva egy sem)
Balkan telepítési fázis.
Ezt kell most letölteni!!
1. Falcon4SP3BalkanTheater.exe telepítése. NEM KELL FOGLALKOZNI AZ XP HIBAÜZENETÉVEL! mégsem gomb, és mehet tovább.
2. SP3BalkansToSP4BMS.exe futtatása.
3. HiTilesUpdate_Balkans.exe futtatása, ez updatálja az eredetileg felrakott (nem a falconra) HiTiles-t Balkan kompatibilisre 😊
4. F4-BMS (falcon) futtatás, és Balkan terület kiválasztása. (Senki se próbálja a TE-t játszani, nem kompatibilis!)
5. Exit falcon
6. HiTiles2Falcon4Balkans.exe futtatása
7. Falcon indítás és GRAPHICS fülön 1280x960 fölé ne állítsd mert még mindig nincs hozzá kabin.
ugyanitt ADVANCED Linear Mipmap , és Z-Buffer kikapcsolás ha be lenne,
DDS-textura kiválasztása a lenyílóból, és a Texture Compress gombot benyomni ÚJRA!!!!!
Ebben a pillanatban megint mindenki csinált magának egy 5-30 perces kávészünetet. Ha kész Apply és OK.
Utána lehet repüni a Csizma körül kampányban!!!! 😊
A BOP-20030721.zip filet "Balance of Power update" még nem teszteltem, mindenki csináljon biztonsági mentést a két file-ról.
:-D Enjoy it!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A vörös oldalba nagyon durván belefolytam. Én csináltam a skin fixálását több vörös gépnek, a loadout, a modellezõ értékek és a rackek átkonfigurálása is az én munkám. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Apám.........Ez az!
Jaj de jó!!!!!!!!!!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A vonalsimítást egyébként nagyon szépen kezeli a BMS. Teljesen "recementes". Az RV-ben a gépek jók, de a kifutók szélei már nem annyira. Akárhogy állítom. Az OF-ben és az AF-ben jobb valamivel.
( NVidia Geforce 8600 / 512 MB )
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az RV-hez készült Balkánt felrakta már bárki is? FF fórumon van egy topik errõl.
Leírás készül😊) Nem lesz bonyolult.
😊))))
Multis LAN tesztet csinálok nemsokára!
Joe azt is fel kell rakni!!!!
Kis Öbölháború! <#violent>#violent> Biztos jó kis kampányokkal....
Nagy boldogság ezt a hírt olvasni!!!!
Már alig várom!!!!
<#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#wave>#wave>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Gyönyörûen felrakta,látszott is a progiban,de nem mûködött,még a Theater tdf fájlban is benne volt! <#nemtudom>#nemtudom>
Látod JanHas skin-jeit gyönyörûen hasznája!
De a BALKANS! na az kéne rá,de ODS is jó lenne!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#wave>#wave>
Egy csomó minden ( dds-ek ) átpakolható hozzá, csak idõ kellene és lehetne csinálni egy textúra update-et : kifutó, gépek, épületek skincsomagot. Egy csomó dds száma egyezik is.
Egy csomó kép eltûnt a fórumról. Ez van.
Remélem csak egy szerverkarbantartás és jó lesz.
Ha nem akkor a szokásos sorsra jutott, mint más régi kedvelt képfeltöltõ.
Azért privátban átküldheted Zsolti egy zipben. Én kíváncsi vagyok, mit alkottál.
Akkor elvileg lehetne rendes letöltös FF5 is, mint régen az FF3 a hivatalos FreeFalcon oldalról? Hoppá.