Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Nem semmi <#eljen>
L Viper
Zsolti a rampstart milyen benne ? Elég jól kidolgozták ?
Molnibalage
Nofene.

A DCS meg igen érdekes. Hagytam a francbe leszedtem. Rakom fel a sima Loncit és a DCS kis inkoja van az állapotjelzõ csíkon. Mi a szösz???

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Skacok,engedjétek meg,hogy OFF-oljak egy kicsit még.....
Aki tudja próbálja ki az FSX F-16 sim-et,azt hiszem ilyen lehet 16-al ott fent!!!!!!
<#vigyor2>

zsoltfireman
Hát,ezt sajnos nem tudom....De engem is érdekelne,mivel megvan a dobozos
Aerosoft A-10 de FS2004,nem is kell ecsetelnem........

L Viper
Ez a warez Mekkája. Pfúúújjjj <#vigyor1>
regisztráljatok be ide is röviden:paradicsomvan minden:fs2004-fsx aircraft,scenery,repcsiszimulatorok tömkelege legfontosabb:a válasz emailban lesz egy link amivel aktiváljátok a regisztriciótokat,ellenkezõ esetben nem láttok majd semmit

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

aerosoft f-16

Regisztrálni kell ahhoz,hogy lásd a linket

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

polluxware
Azt hogy FS2004-re felrakjam az totál felejtõs??

Szívesen!

Hypo
jaja szep

L Viper
Hû de szépen elküldtél valakit a jó ... -ba <#nyes>
Hát erre tanít a sensei ? <#hehe> Vagy ezt a Badacsonyi senpaitól tanultad ? <#eplus2>
zsoltfireman
Érdemes kipróbálni!!!!!! No Coment!!!!!!!

Scottt
Eldurrant az agyam,szerencsére Shad jókedvében lehetett mert csak egyet adott-.-

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DonZorro
Adjon már valaki egy LINKET hozzá LÉCCI... <#worship><#rinya>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Hypo
😊 kulcsinyre nem lehet panasz fenyevekel a meglevo f16 os szimcsik elott, es itt vege is😊

zsoltfireman
#20432 <#nezze>

zsoltfireman
Én már repülöm is bõszen.......<#falbav>

Hypo
off topic
Fighting falcon

Gundark 1 1
Milyen mûszaki problémád lett Scott, hogy kirakták az elakadásjelzõt? 😊
Scottt
😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Kicsomagoltam, nagyon autentikus, mivel német nyelvû ( lengyel felirattal ).
Ha más nem, akkor angol feliratot biztos lehet hozzá találni, magyart eddig nem sikerült.
Iszonyat jó felvételek vannak benne, kevés idõm volt belenézni, de nagyon ígéretes.
Köszi mégegyszer haflac <#eljen>.
L Viper
Csak ez a Rapid ! ÁÁÁÁÁ !
Még jó, hogy dinamikus az IP-m és át tudom b*szni. Lassan fog így lejönni, de ez van, a lényeg a végeredmény :-)
L Viper
Köszönöm Gundi barátom nevében is.
<#nyes><#worship><#nyes>
LeonSilver
Szinténmuzsikus!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Amit a fekete album után csináltak, eddig az új albumig, az nekem nem tetszett. Ez most jó lett.

Amúgy ezt hallgatok mostanában:
Muzsika 1.

Muzsika 2.

Lehet úúúúúúúúútálni<#nyes>

Hogy ne kapjak ,egy kis Falcon is:
BMS-ben de szépen füstölnek :-)

Gundark 1 1
Azóta nem hallgatok Metallicát mióta hisztiztek a napster bulival. Az de szánalmas volt 😊
L Viper
Úgy okés. Végre ez olyan, mint a régiek. megint jó.
L Viper
Ez mi? Két album 2008-ban? Nemrég jelent meg a Death Magnetics. :-)
zsoltfireman
Küldtem privit! <#wave>

JoeDestroy
Death Magnetic

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Qff! aki még nem tudná!
Metallica
Death Of Masters
2008 😊)))

polluxware
Intel Core 2 Duo CPU (2x 2666Mhz) or equivalent (Core 2 Quad CPU recommended)
2 GB RAM
DX9 Graphic Card with at least 256 MB (512 MB strongly recommended)

asszem kihagyom..

zsoltfireman
<#nevetes1> <#wave>

polluxware
bakker azthittem hirtelen valmi zsolti által tupírozott BMS verzsön...

Zsolti... többet ne<#duma>

L Viper
Nézd meg, pillanat alatt fent is van.
zsoltfireman
BMS folyt.........<#idiota> <#eplus2>

L Viper
Stabil, szép, no ctd, multira tökéletes a kampány.
polluxware
Írok mán ide is.. lássátok mán a szép wangõõg festményemet😊

Balázs tök barátilag mondom, hogy ha elindul a BS neked akkor max a helid meg pár földi egység legyen a pályán ha gyártassz hozzá.

A hind szépen kivan dolgozva, láttam Edéék gyártanak kabint hozzá... totál sirályos az heli... csapattámagató+személyszállító "repülõ bmp-2-es"

Másik kérdés:

Vippi mondta már hogy atyaúristen fasza ez BMS 1.03, de mondjátok már meg hogy miben tud többet mint az FF4?? leszámítva a hálózati játék részt

4.30.1 lite nekem ezzel megy,elõsször ráfaragtam,mert 3.4.1 re emlékeztem😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Melyik a legutolsó deamon tools ami a DCS-hez kell? Vicc, hogy a anya honalp download része egy rakás szar.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Not at all!!!
A szöveget mentsétek egy txt-be a bmsbalkan-ba a többi mellé.

L Viper
Korrekt <#eljen> Köszönjük.

A TE miatt meg senkinek ne fájjon a feje a másik hadszíntérre egyedül az AF-ben csinálták meg, semilyen más Falcon kombóban nem jó, ez külön ki is van emelve.
JoeDestroy
Falcon 4 SP4.2+BMS1.03 Balkan Theater install 😊

Alap Falcon 4.0 full install,
Utána SP42OCI install (raktár 2)
Config editor futtatás, FalconSP.exe kitallózás a felsõ sorba, apply change, exit.
F4-BMS1.03-Setup.exe telepítés (raktár 2) utána Sp4.2_BMS_DATA_v1.0.exe telepítés.
Config editor futtatása, F4-BMS.exe kitallózása a felsõ sorba.
Config beállítása, (Zsolti, a konfig képeit közkincsé tehetnéd, Balázs kielemzi, és mindenki egyformára tudja állítani 😄 )
Apply change, exit.
Alap HiTiles telepítése (itt is lehet)!(HiTiles.exe elõször, utána HiTiles2Falcon4+.exe) (raktár 2)
"F4-BMS.exe -hires" futtatása, SETUP a falconon belül.
GRAPHICS fülön 1280x960 fölé ne állítsd mert nincs hozzá kabin.
ugyanitt ADVANCED Linear Mipmap (ATI kártyánál), és Z-Buffer kikapcsolás,
DDS-textura kiválasztása a lenyílóból, és a Texture Compress gombot benyomni.
Ebben a pillanatban mindenki csinált magának egy 5-30 perces kávészünetet (sokáig tart)
Ha kész, APPLY, utána OK.
A többit be lehet állítani ízlés szerint.

NOS eddig tartott az elõzetes, az alap fel lett telepítve. Ez egy multi képes SP4.2+BMS1,03 install.
MINDENKI CSINÁLJON EGY MENTÉST ERRÕL!!!!!!!!!
(Mondom mindenki!!%!)
Falcon futtatás teszt, mûködik, örülünk 😊)))))

SP, BMS kompatibilis kabinok most telepítendõek (mûködik egy pár, nekem nincs most felrakva egy sem)

Balkan telepítési fázis.

Ezt kell most letölteni!!

1. Falcon4SP3BalkanTheater.exe telepítése. NEM KELL FOGLALKOZNI AZ XP HIBAÜZENETÉVEL! mégsem gomb, és mehet tovább.
2. SP3BalkansToSP4BMS.exe futtatása.
3. HiTilesUpdate_Balkans.exe futtatása, ez updatálja az eredetileg felrakott (nem a falconra) HiTiles-t Balkan kompatibilisre 😊
4. F4-BMS (falcon) futtatás, és Balkan terület kiválasztása. (Senki se próbálja a TE-t játszani, nem kompatibilis!)
5. Exit falcon
6. HiTiles2Falcon4Balkans.exe futtatása
7. Falcon indítás és GRAPHICS fülön 1280x960 fölé ne állítsd mert még mindig nincs hozzá kabin.
ugyanitt ADVANCED Linear Mipmap , és Z-Buffer kikapcsolás ha be lenne,
DDS-textura kiválasztása a lenyílóból, és a Texture Compress gombot benyomni ÚJRA!!!!!
Ebben a pillanatban megint mindenki csinált magának egy 5-30 perces kávészünetet. Ha kész Apply és OK.

Utána lehet repüni a Csizma körül kampányban!!!! 😊
A BOP-20030721.zip filet "Balance of Power update" még nem teszteltem, mindenki csináljon biztonsági mentést a két file-ról.

:-D Enjoy it!

L Viper
<#hehe><#hehe><#hehe><#eljen>
Gundark 1 1
Hallod, Wampusek, az a bajod hogy mi Viperával komolyan vesszük a légiharc gyakorlást? Na akkor számoljál csak egy kicsit : Két f-15 logisztikája, üa igénye, stb stb, ezzel szemben mi a technikát gyakoroljuk, amivel le tudjuk gyõzni vagy a gonosz ellenségeket, vagy a terroristákat,attól függõen mire van szükség. <#hehe> S ha már itt tartunk, nem szép dolog fotózni az embert a saját kis kabinjában, mikor olvas. Vagy talán legyünk mûveletlenek?
LeonSilver
Széjjel röhögtem az agyamat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"