52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#26888 Ez a térkép a FF5-ben van,ez valami új hadszíntér vagy mi? -
#26887 Alakul....
-
#26886 Jön ma valaki akkor repkedni? -
#26885 mi? -
#26884 Mi érdekel? -
#26883 te mire gondolsz? -
#26882 Mire gondolsz??? -
#26881 próbáltam én is de vannak részletek amik nem passzolnak.. más a modell.. :(
ezért rá is hagytam -
#26880 Nem örülök a válaszának! Megkérdeztem,és azt mondta,hogy nem foglalkozik
az FF5-el!
Háááát......van valaki aki meg tudja oldani.....
Ha jól tudom egy-kettő el is készült....... -
#26879 félre ment.. látod Balázs önkéntelenül is neked akarok írni
megáll az eszem -
#26878 Zsolti bácsi, mit teccik tudni arról hogy jánhás konvertálja éé az új skineket ff5 alá?
-
#26877 Én olvastam félre. Ez tényleg AF-hez készült és alá akarja rakni egyes elemeti FF-hez. Rakd külön könyvtárba és másold be ami neked tetszik. Az isntall szerintem nem lesz jó. -
#26876 A readme-jében is az AF-et emlegeti....
Quick installos,mehet az FF5-re???????? -
#26875 Csak éppen FF5.0 alá editálni kellet. Jeager ezt mondta. -
#26874 Biztos valami félreértés van mert az OF fórumról már jó ideje megszereztem,de ez csak AF-hez
ÉS EZ PUBLIKUS!!!!!
-
#26873 Imádom a jó hangokat!
Mihez????? -
#26872 BRU-33+BDU-33
-
#26871 Igazad van csak a JanHas jegyezte be rosszul!
A 10-est a NAVY használja!
A képen jól látszik a BRU-33-as függesztmény! Már a BDU-33-okat is ezekről dobálják!
Ilyen A-2-es dzsekim nekem is van...be-be-be, a többi mellett....
Köszi arrow19!
-
Na erre gondoltam Zsolti es a LAU-68asok :D:D:D
amugy a LAU-10 az csak 4dbos kontener
LAU-68
-
#26869 http://www.mediafire.com/download.php?ngztytiugw5
http://www.mediafire.com/download.php?nn1mzjzm4mz
Teszt sound pack. Egylőre ne terjesszétek. -
#26868 Már értem, rossz képet néztem.
Nincs olyan egyéként, hogy dual Mav. indítósín. Az F4Browse-ban látható adatbázis úgy múködik, hogy a 3D modellen a Hardpointoknak van helye. Azokra a helyekre felrakható cuccokat lehet átírni. Az, hogy milyen rack kerül fel, a fegyverek száma és az engedélyezett rack-ek döntik el. Ez máshol van, de ezt most nem részletezem.
Az FF5.0-ben is a RokAF gépek vihetnek triplát emlékeim szerint. Csak az USAF vonta ki a tripla indítót. -
#26867 Mivel Balázs alapból nincs fent a LAU-10,pláne kettes rack-ban....
F4 Browse segéd progival még mást is fel tudsz rakni és ott a darabszámot is meghatározhatod!
Ráadásúl én az OF-ben az ÚJ JANHAS pack-ot használom,amiben a GBU-38,LAU-10,AGM-65-sök,IRIS-T,AIM-9X,AIM-120-asok is új szebb modellt kaptak és csak a fegyvereket említettem!
Az USAF már főleg a BRU-33-as pod-ot használja,mint amit a képen látsz! -
#26866 Nem értem a kérdést. Van szimplta és tripla. Ha kettő Mavercik van a gépen az is a tripe sínen van. -
#26865 Zsolti hogy raktal fel 2es LAU sint? -
#26864 Ez irgalmatlan szép, múltkor már én is linkeltem egyszer.
-
#26863 grsabb=gyorsabb........
Csak elfelejtette megosztani,szeretem a mézesmadzag huszárokat..... -
#26862 Van ak grsabb vót nállam.....
-
#26861 OF..........
Sorry!
Nekem a repülés üt mindent....repülés aztán a többi......
Lassan 37 fele ez már csak ilyen.....
Ma repülhetünk!
Vagy festek,
Vagy mind a 2
-
#26860 De lehet Sindelé is. -
#26859 Ez OF. A háttérben Lazystone felhői :-) -
#26858 Fogalmam sincs. Van aki Vista-val és Win7-tel is használja minden gond nélkül. Enegm őszintén szólva nem nagyon izgat a kérdés. -
#26857 OF vagy FF? -
#26856 Elnézést. Ahova mentük sörözni nagy buli volt és inkább buliztam, mint repültem. Ma 100%, hogy ráérek. Nem megyek shova. Még most is félig kómás vagyok... -
#26855 Én is bekukkantottam 22:30-kor, meg 23 őra körül, láttam én is, hogy nincs mozgás, mentem másfelé.
-
#26854 Shift + Num.Enter -
#26853 A következö patchekben Tervezik a jobb kompatibilitást a Vista vagy Win7-es rendszerrel?Mert most hogy 1 évig ingyen lehet használni a Win7-es RC-jét szerintem egyre többen fognak majd áttérni rá föleg hogy nem is lett olyan rossz mint a vista.Jövöre meg föleg igaz lesz ez.
-
#26852 OFF
Végezetül íme egy ausztrál illemtankönyv néhány érdekes részlete:
ÁLTALÁNOS:
1. Soha ne jelenj meg állásinterjún sörrel a kezedben.
2. Mindig nézd meg ki lép az udvarodba, mielőtt lelövöd.
3. Illetlen dolog hűtőtáskát vinni a templomba.
4. Ha porszívózni kell az ágyadat, akkor ideje kicserélni a lepedőt.
5. Még akkor is, ha biztosan tudod, hogy szerepelsz a végrendeletben, durva sértés utánfutóval érkezni a halottas házhoz.
VACSORA HÁZON KÍVÜL:
1. Mikor a dobozból kiöntöd a bort, döntsd meg a papírcsészét és lassan öntsd, nem kell "összetörnöd" a bort.
2. Ha palackból iszol, tartsd két kézzel.
OTTHONI SZÓRAKOZÁS:
1. Az asztaldísz soha ne legyen olyasvalami, amit egy preparátor készített.
2. Akármilyen illemtudó a kutya, ne engedd, hogy az asztalnál egyen..
SZEMÉLYES HIGIÉNIA:
1. Ha a füled rendszeres tisztításra szorul, ez mindenképp személyes ügy, használd a saját kulcsaidat.
2. Ha egyedül élsz, a dezodor akkor sem számít pénzkidobásnak.
3. Testápolószerek használatával csak néhány nappal tudod elhalasztani a fürdést.
4. A körmök alatti zsír és kosz nem nyerő, mert sokat levesz egy nő értékéből és megváltoztatja a kézzel fogyasztott ételek ízét.
RANDEVÚ:
1. Mindig ajánld fel, hogy felfűzöd a csalit párod horgára, különösen az első randevún.
2. Legyél magabiztos. Add a lány tudtára, hogy érdekel: "azóta veled akartam járni, mióta elolvastam azt a feliratot a mosdó falán két évvel ezelőtt."
3. Tisztázd a lány szüleivel, mikorra kell hazavinned. Néhányan este 10 órát mondanak, mások hétfőt. A második esetben a férfi kötelessége arról gondoskodni, hogy a lány időben beérjen az iskolába.
FILMSZÍNHÁZI ETIKETT:
1. Az üvöltő kisbabát hagyd a ruhatárban és szedd fel az előadás végén.
2. Tartózkodj a mozivásznon látható szereplőkkel való társalgástól. Tesztek bizonyítják, hogy nem hallanak téged.
ESKÜVŐK:
1. A haszonállat esküvői ajándékként elég szegényes választás.
2. Egy öt másodpercnél hosszabb menyasszonyi csók a lelövetésedhez vezethet.
3. A vőlegénynek minimálisan szmokingot kell bérelni. A tréningruha és a tiszta futballcipő elég giccses megjelenést ad.
4. Annak ellenére, hogy kényelmetlen, mondj igent a zoknira és cipőre az alkalom kedvéért.
VEZETÉSI ILLEMSZABÁLYOK:
1. Kapcsold vissza a reflektort közeledő jármű esetén. Akkor ha töltve van a fegyver és a malac látótávolságon belül van.
2. A körforgalomban nincs szükségszerűen elsőbbsége a nagyobb kerekekkel rendelkező járműnek.
3. Soha ne vontass más autót harisnyanadrággal és ragasztószalaggal.
4. Temetési menetben ne égesd a gumikat.
5. Ha üzemanyagért küldöd az asszonyt egy benzineskannával, ne kérd tőle, hogy még sört is hozzon.
-
#26851 Készítem.....
-
#26850 "C"-vel,vagy AA mód klikk...... -
moho #26849 sziasztok
hogy a framncba lehet vissza,enni navigációs módba? :)