Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van az új Harm képernyõrõl is ( nyamm ) és az új kabin is tetszetõs. Nomeg a felhõk, füstök és robbanások is meggyõzõek.
FF5 gyere má' <#nyes>#nyes> !
Köszi...
www.smart-bus.hu
XP SP2
Inel(R)Core(TM)2Duo CPU
E6750 @ 2.55GHZ
2.67GHz,2GB RAM
NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
Nem merek már scree-neket berakni,mert leharapják a fejem....
Most repültem Heathrow-Ferihegy útvonalat egy Norvég F-16AM-el....
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az meg, hogy x elemmel lehet kombinálni a kód bonyolultságáról semmit sem árul el...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azok a harcigép kiegek, amiket próbáltam FS9 alatt, több típusnál szintén nincs kivetítve a kép alaphelyzetben.
Sajnos az FSX-hez nem elég erõs a gépem, de az FS 2004-et nagyon szeretem.
Nomeg ez Falcon topic, ami Falcon téma bõven idefér, még ha nem is a harci Falcon szimben van.
Az nem lenne semmi élmény, ha egyszer egy olyan szimet kapnánk, ami FSX szintû grafikával és az általunk kedvelt Falcon 4 avionikával illetve ilyen hadjárattal menne. Ja igen, a gépigény az más kérdés <#vigyor>#vigyor>.
- Az AI sasszemû. Éjszaka is pont olyan jól lát, mint nappal.
- Mintha a G'lock nem hatna rájuk sokszor...
- Az idõjárás (esõ, köp, pára, stb.) semmiféle hatással nincs sem az infravörös szenzorokra sem a lézeres célmegjelölésre.
- A felhõbe repüve is lát az AI (az Il-2 amennyire tudom ez már megoldott) vagy, ha az AI-nek szembesüt a Nap akkor is lát.
- A padlock nézet emberfeletti képességeket biztosít. Ugyanazon dolgokat csinálja, mint az AI. Este is mûködik, ködben is, Napba nézve is.
- A modern rendszerekkel simán lehet tüzelni nagy méretû föld-levegõ rakétákkal. A Tor is tud ilyet, de az F-14 ugyebár 3 Mach bejövõ sebességû raketták ellen lett tervezve. Az Lonciban az AI egyes egységek esetén képes bejövõ rakéták ellen küzdeni. Te még radaron sem látod a célokat tudtommal. ---> A naval ops. rész totálisan alulmodellezett. A régi repszimek közül érdekes módon ezt tudja asszem a TSH F/A-18 szim. és tudta az õsrégi Fleet Defender...
És ez csak pár a legsúlyosabbak közül. Tudnám még folytatni simán és ezek CSAK modellezésbeli kérdések. A 3D modellek hibái, adatbázis hiba, stb. hol vannak még... Nem hiába a játékfejlesztés csúcsa szerintem a harci repülõgép szim. fejlesztés. Ehhez képest az én szememben vicckategória összetettségû mondjuk egy Warcraft 3 vagy Diablo.
lásd:
Fihgter ops meg el kell hogy keseritslekek messze nem fog igy kinezni kulsoleg majd meglasd
De nekem nem voltak sem MFD-k, sem HUD... <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Be kell kapcsolni valahogy? Vagy a hiba a gépemben van? <#help>#help><#conf>#conf>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ja skacok, ne offoljuk már szét annyira a topikot. Van FS fórum nem?
Miért is kéne,bevetni a zavaró konténert,meg a többi fegyverrendszert???
Arra ott van a Falcon egész családja!
<#falbav>#falbav>
Features:
* A, AM and C models
* General Electric F110-GE-100 and Pratt & Whitney F100-P-220 engines
* F-16C Block 50/52 Current and A MLU cockpits
* 21 different external models
* 21 different flight models
* 61 different liveries
* External loads
o AIM-120 AAMRAAM
o AIM-9 Sidewinder
o Smokewinder
o AIM-2000 IRIS-T
o GBU-12 Paveway II
o AGM-88A HARM
o External wing 370 tank
o Conformal fuselage tank
o AN/ALQ-131 ECM pod
o AN/ALQ-184 ECM pod
o External fuselage tank 300
o AN/AAQ-33 Sniper
o AN/AAQ-28 Litening
o AN/ASQ-213 HTS
* Countries covered
o Belgium
o Chile
o Denmark
o Egypt
o Greece
o Italian
o Israel
o Netherlands
o Norway
o Poland
o Portugal
o Singapore
o Taiwan
o USA
o Venezuela
* Realistic (within FSX possibilities) Integrated Control Panel, Data Entry Display.
* Realistic (within FSX possibilities) Air target radar with tracking options
* Realistic (within FSX possibilities) Navigation display including terrain display
* Realistic Stores Management Screens
* Realistic Heads Up Display (actually sold for professional use)
Hud + gyönyörûen mûködik!
Nem válaszoltál....Kipróbáltad,vagy nem
Csak virtuális cockpit van ha jól láttam...
Über Állat képek! Nálam is ilyen! <#puszi>#puszi>
Kellett volna esernyõ,mindíg kifogom a szar idõt.....<#awink>#awink>
ON
Csak "örömrepkedésre" vagy harci bevetésekre is használható az FSX-ben? Ha jól sejtem akkor csak az elsõ...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De sok mûszer nem aktív,itt nem kell annyit tökölni....egyszóval KI KELL PRÓBÁLNI!!!!
Hát az idõ szar volt,a Mig-ek nemcsoda,hogy hullottak......<#eplus2>#eplus2>
Köszi Joe! <#eljen>#eljen>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Földim a Waking the demon,beszarás mi jó szám klippje még inkább😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Hát a dobozos trükköt kitõl tanultad ?
Bocs, nem bírtam kihagyni :-D
Akinek a Falcon4SP3BalkanTheater.exe végén a terrianlevel (kisrepülõs dombos) nem futna végig,
az töltse le EZT!
Be kell másolni a Terrdata\Balkans\terrain könyvtárba, és utána mehet tovább a SP3BalkansToSP4BMS.exe futtatásával.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
http://thepiratebay.org/torrent/4466531/FSX_Aerosoft_F-16_UPDATE_1.01