52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Solt #26928 Ebben az esetben tényleg hülyeség... majd möglátjuk... csak vigyék tovább a vonalat... következő lehet a II.VH. :) -
#26927 Pzolika, jelentkezz be, csatoltam privátban... -
#26926 Már aznap fel lesz törve. -
Solt #26925 Jogos amit írsz, de a kiadó álláspontja is érthető valahol... elképesztő méreteket ölt a warez... ahhoz, hogy ilyen programok még a jövőben is megjelenhessenek, muszáj, hogy megérje nekik anyagilag... én nagyon más megoldást nem tudok a warez kivédésére, bár gyanítom ez is fel lesz törve, csak idő kérdése...
Mondjuk a hardver kulcsot én jobb megoldásnak tartanám... -
#26924 Valóban nekem ritka a kimaradás, de vannak barátaim, akik olyan helyen, helyeken laknak ahol nem ilyen jó a helyzet.
Az egyik ismerősöm már megrendelte a netet, de örülhet, ha 2 hónap múlva bekötik. ( Kistelepülés, új rész. )
Addig egy ilyen progit dobhat a fiók mélyére, hiába lenne a kedvence. Szerintem ez abszurd. -
#26923 vidijó:) -
#26922 Beszarok az oroszokon csodálkoztok, hogy nem oroszos megoldással dolgoznak?:)
Földim te meg a 30megás neteddel ne sírjá itten^^ -
Solt #26921 Én megértelek, de őszintén, az elmúlt 1 évben hányszor nem volt neted? :) Nekem fibernet előfizetésem van, amiről mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jó, és így is éves szinten max pár nap, ez is inkább napközbeni időpont, amikor nem volt net...
A többi meg tényleg oroszos... :) -
#26920 Szerintem döbbenetes köcsögség ez a net kapcsolat dolog. Ha két típus lesz csak repülhető, és utána a többi megint fizetős, az meg az ígéretek megszegése. Tipikus oroszos dolog. Nagyon olyan az egész, mint a Black Shark.
Remélem nem így lesz.
Mindenesetre a cikk alapján is komoly szim. lesz, de a lelkesedésem most kicsit alábbhagyott.
-
#26919 Azért tényleg meredek. Oszt, ha kimegy a net valamiért akkor meg csak lesel ki a fejedből. -
#26918 Érdekes cikk. Engem kicsit zavar az hogy nincs teljesen offline mód. Ez egy baromság szerintem. Jó hogy nincs sztárforsz, (ami egyébként annyira nem is vált be) de ennyi. Az is kicsit izé hogy nincs más gíp egyelőre csak ez a kettő, de hát ne válogassunk :) -
#26917 Szerintem én hamarabb láttam mint te :) -
#26916 ha már a megemlékezés.. el is felejtettem belinkelni az nagy hősz szovjetickájá vicstory vidijót..
van rá igény?
-
#26915 ROF hírek itthonról. -
#26914 Egy magyar vonatkozású érdekesség a hőskorból. -
#26913 Legközelebb multin 15-öst viszek :-)
(Bár mostanában otthon nem igazán ülök gép előtt, de egyszer lesz rossz idő is) -
#26912 A japán gépen beszarok, olyan zsír! -
#26911 -
#26910 Zsolti látom belendültél. Szépek nagyon.
-
#26909 -
#26908 Az F15 3D-s kabin nem tartozéka az alap OF-nek. -
#26907 Te nem tudom,de az F-15C-nek a 3D-je még durvább,mint a 2D
F-15E-nek a 2D-je nagyon jó,a 3D az F-15C-é -
#26906 A 3D kabin az beépített az F-15C-hez? A 2D-s az Aeyes. -
#26905 Egy kis RED FLAG.....
-
#26904 Jöhet a link privátban.
Szép madár a 144-es :-) -
Ismeritek ezt a kiegészítőt a FS-hoz?Ingyenes és jól ki van dolgozva. -
-
#26901 AGRS F-15 színek OF-hez
Annyira friss,hogy még az OF-es csapat sem kapta meg....még -
#26900 Néha szoktam. Mióta az teszt exe-val jó az FF5.0 azóta nem. -
#26899 Lesz még ma!
De te nem is nyomod az OF-et!
Pedig az F-15C/E modellje durva!!!! -
#26898 Szép, szép. És link hozzá? -
-
#26896 A lefegyverző fegyverzetis? -
#26895 De ezeket az izéket ismered nem????
-
#26894 AGRS gépekre függesztett zavaró konténer
-
#26893 Mi az az izé ráaggatva? -
#26892 Lehet menekülni....
-
#26891 úgyám! FF5-re ha valki felrakja a Balkán tyiátert, és megvan neki az AF-hez való hitiles.. azt át lehet rakni könnyen.
ha felvan rakva az AF a gépre +a hozzávaló balkános hitiles az úgy még könnyebb.
texture.zip-et (100mega kb.) kell csak átmásolni, és lefuttatni két utilt rajta
+
kikapcsolni a config-ban a FARTILES-t ésakkor eltünnek a piros, meg a szineződő texek.
ergó játszható lesz:) -
#26890 Olvasnivaló. -
#26889 Ez nem FF5,ez OF és az ODS theatre van felrakva!
De az FF5 alá is van ODS,Balkans,theatres is!!!