Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
A kifutó textúrák és a guruló az nagyon durva. Elképesztõen tetszett azokon a képeken.
Molnibalage
i_hawk már nem dev tag tudtommal. Saját verzióval repked. Olyan dolgok vannak az õ verziójában ami még nekünk sincs. A kifutó textúrák, az új avinoka.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Tessék nézegetni i_hawk képeit !

Van az új Harm képernyõrõl is ( nyamm ) és az új kabin is tetszetõs. Nomeg a felhõk, füstök és robbanások is meggyõzõek.

FF5 gyere má' <#nyes> !
Több kérdésem nincs, mert ugrik az én fejem is... 😄

Köszi...

www.smart-bus.hu

zsoltfireman
A konfigem érdekell?

XP SP2
Inel(R)Core(TM)2Duo CPU
E6750 @ 2.55GHZ
2.67GHz,2GB RAM
NVIDIA GeForce 8800 GTS 512

Nem merek már scree-neket berakni,mert leharapják a fejem....
Most repültem Heathrow-Ferihegy útvonalat egy Norvég F-16AM-el....

No akkor nekifutunk! 😊

www.smart-bus.hu

Hypo
abszolut fps friendly mivel annyira azert nem osszetwett mint egy nagygepes addon szoval en nem tapasztaltam kulonbseget a default gep es e kozott

Milyen gépen néz így ki? Mennyire diavetítés? 😊

www.smart-bus.hu

repvez
Holnap jelenik meg az 1.02-es változatu demo a seven-g f/a-18-as játékbol 😊
Gundark 1 1
A bejövõ rakétákat már a sima F/A-18 is tudta kezelni. A TSHban csak csicsázták 😊 Igaz csak féldinamikus volt a kampány, de igen hangulatos. Pl amikor a Kuznyecovra vadásztunk, jó pár száz kilométerre a hordótól, összeakadtunk a Kuznyecov brigáddal, akik meg minket kerestek 😊 Jó kis pofozkodás volt. Igen sokszor jött az "any allied aircraft..." kezdetû szöveg 😊 No meg mikor a mocsok oszkár elinditotta a rakátáit és a köcsög 160asok meg másik irányból köszöntek be... De szép is volt a "vampires inbound" 😊 Aztán igen gyorsan közölték hogy húzzunk a csába 10 mérföldes körzetbõl ,mert aki él és mozog, a rombolók, a CIWSek ,mindenki lõni fog mindenre 😊
Molnibalage
Az az adatbázis mitõl is lenne bonyás? A bátyus elég sokáig tolta és nem volt más az egész, mint egy randomegenrátor és algoritmusok általt móködõ dolog. Ha elég sok lényt csaptál le kaphattál valami szépet, de egyes esetekben a körülményeknek megfelelõen sokszor jött ugyanaz vagy majdnem ugyanaz a cucc (akár zöld színû egyedi is!) A harcredszere sem az a fúúú de bonyás valami. Az egész nem is 3D-s az AI-t nem is kellett felkészíteni semmi ilyesmire...

Az meg, hogy x elemmel lehet kombinálni a kód bonyolultságáról semmit sem árul el...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hypo
😊

repvez
meglátszik hogy nem játszottál eleget a diabloval,mert ami abban van adatbázis és különféle változok sztem simán lehet bonyolultabb mint egy technikai rész leprogramozása.Mert ahány szörny, meg fegyver, páncél és ékszer volt a játékban az mindegyikkel lehetett kombinálni hogy éppen milyen képességet ad vagy javit.És soha nem dob 2x ugyan azt egy szörny sem, vannak bizonyos %-os értékek, de az inkább véletlen ha többször sikerül ugyan azt kifogni.Nem hiába van a szerepjátékoknak is 4-5 éves fejlesztési ideje (mármint a komolyabbaknak)
L Viper
Nézd meg a manualját, biztos benne van hogyan kell a HUD-ot aktiválni.
Azok a harcigép kiegek, amiket próbáltam FS9 alatt, több típusnál szintén nincs kivetítve a kép alaphelyzetben.
L Viper
Én személy szerint örülök, hogy átnéztél ide is. Mindenki véleménye fontos a számomra.
Sajnos az FSX-hez nem elég erõs a gépem, de az FS 2004-et nagyon szeretem.
Nomeg ez Falcon topic, ami Falcon téma bõven idefér, még ha nem is a harci Falcon szimben van.

Az nem lenne semmi élmény, ha egyszer egy olyan szimet kapnánk, ami FSX szintû grafikával és az általunk kedvelt Falcon 4 avionikával illetve ilyen hadjárattal menne. Ja igen, a gépigény az más kérdés <#vigyor>.
Molnibalage
A jelenleg rendelkezésre álló harci szimek jelenleg nagyon sok hiányossággal küzködnek modellezés terén. Az alábbiak nem stimmelnek vegyes(tehát nem ez nem mind egyben van és nem mindre jellemzõ, de ezek vannak).

- Az AI sasszemû. Éjszaka is pont olyan jól lát, mint nappal.

- Mintha a G'lock nem hatna rájuk sokszor...

- Az idõjárás (esõ, köp, pára, stb.) semmiféle hatással nincs sem az infravörös szenzorokra sem a lézeres célmegjelölésre.

- A felhõbe repüve is lát az AI (az Il-2 amennyire tudom ez már megoldott) vagy, ha az AI-nek szembesüt a Nap akkor is lát.

- A padlock nézet emberfeletti képességeket biztosít. Ugyanazon dolgokat csinálja, mint az AI. Este is mûködik, ködben is, Napba nézve is.

- A modern rendszerekkel simán lehet tüzelni nagy méretû föld-levegõ rakétákkal. A Tor is tud ilyet, de az F-14 ugyebár 3 Mach bejövõ sebességû raketták ellen lett tervezve. Az Lonciban az AI egyes egységek esetén képes bejövõ rakéták ellen küzdeni. Te még radaron sem látod a célokat tudtommal. ---> A naval ops. rész totálisan alulmodellezett. A régi repszimek közül érdekes módon ezt tudja asszem a TSH F/A-18 szim. és tudta az õsrégi Fleet Defender...

És ez csak pár a legsúlyosabbak közül. Tudnám még folytatni simán és ezek CSAK modellezésbeli kérdések. A 3D modellek hibái, adatbázis hiba, stb. hol vannak még... Nem hiába a játékfejlesztés csúcsa szerintem a harci repülõgép szim. fejlesztés. Ehhez képest az én szememben vicckategória összetettségû mondjuk egy Warcraft 3 vagy Diablo.

Hypo
ok ok tudom a kulcsiny nem minden sooot, csak erdekessek miatt raktam be,jo lenne ha egy ilyen latvany es egy olyan komplex system managment lenne mit a falconba, el tudnam viselni😊

zsoltfireman
Akkor ott elég nagy gebasz van mert van minden!!!
lásd:

Molnibalage
Valóban, szebb lesz a látottak alapján.

Hypo
jovan nem kell beszarni csak atneztunk, neha te is ronditasz mashol😊

Fihgter ops meg el kell hogy keseritslekek messze nem fog igy kinezni kulsoleg majd meglasd

DonZorro
Igen, kipróbáltam. Nagyon teccik!!! <#worship>
De nekem nem voltak sem MFD-k, sem HUD... <#nemtudom><#fejvakaras>
Be kell kapcsolni valahogy? Vagy a hiba a gépemben van? <#help><#conf>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

zsoltfireman
Nem néz ki elég harcasnak????? <#ravasz1>

Molnibalage
Mert legalább külsõleg nézzen ki harcasnak. Az esõs kép valami elképesztõ. A Fighter Ops lesz egyszer majd talán ilyen. Mire az megjelenik már az F-16 sem fog repülni... <#idiota>

Ja skacok, ne offoljuk már szét annyira a topikot. Van FS fórum nem?

zsoltfireman
De nem is értem a dolgot,igazából a 16-os harcigép,egy olyan szim-ben ami fõleg a örömrepkedésrõl szól,utasszállításról,rádióforgalmazásról!
Miért is kéne,bevetni a zavaró konténert,meg a többi fegyverrendszert???
Arra ott van a Falcon egész családja!
<#falbav>

Hypo
A rendszerek csak egy resze van lemodellezve, szoval nem egy PMDG737-es de azert nem rossz:

Features:

* A, AM and C models
* General Electric F110-GE-100 and Pratt & Whitney F100-P-220 engines
* F-16C Block 50/52 Current and A MLU cockpits
* 21 different external models
* 21 different flight models
* 61 different liveries
* External loads
o AIM-120 AAMRAAM
o AIM-9 Sidewinder
o Smokewinder
o AIM-2000 IRIS-T
o GBU-12 Paveway II
o AGM-88A HARM
o External wing 370 tank
o Conformal fuselage tank
o AN/ALQ-131 ECM pod
o AN/ALQ-184 ECM pod
o External fuselage tank 300
o AN/AAQ-33 Sniper
o AN/AAQ-28 Litening
o AN/ASQ-213 HTS
* Countries covered
o Belgium
o Chile
o Denmark
o Egypt
o Greece
o Italian
o Israel
o Netherlands
o Norway
o Poland
o Portugal
o Singapore
o Taiwan
o USA
o Venezuela
* Realistic (within FSX possibilities) Integrated Control Panel, Data Entry Display.
* Realistic (within FSX possibilities) Air target radar with tracking options
* Realistic (within FSX possibilities) Navigation display including terrain display
* Realistic Stores Management Screens
* Realistic Heads Up Display (actually sold for professional use)

zsoltfireman
UnVirtuall???? Bár ilyen lenne a Falcon-ban.....
Hud + gyönyörûen mûködik!
Nem válaszoltál....Kipróbáltad,vagy nem

DonZorro
Már hogy mit is? A HUD-ot vagy az "UnVirtuálist"? <#idiota>

zsoltfireman
A cockpit-be beletartozik az is! De ezekszerint te nem próbáltad!

DonZorro
Hali! Van HUD is benne, meg radar is?
Csak virtuális cockpit van ha jól láttam...
Über Állat képek! Nálam is ilyen! <#puszi>

zsoltfireman
Üdvözlet Aviano-ból! FSX....No Coment!
Kellett volna esernyõ,mindíg kifogom a szar idõt.....<#awink>

ON

Hypo
errol linkeltem be kepeket lejebb😊)

zsoltfireman
<#nevetes1> <#nevetes2> <#pias>

Ez nagyon überállat!

Csak "örömrepkedésre" vagy harci bevetésekre is használható az FSX-ben? Ha jól sejtem akkor csak az elsõ...
Molnibalage
Ez komoly? Ez nem fotó?

köztudott,hogy a pilóták kedvenc itala a sör és annak jótékony hatása

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

zsoltfireman
FSX

zsoltfireman
RAMP START??? Elég jó! Ha megy Falcon-on ott nem lesz gond!
De sok mûszer nem aktív,itt nem kell annyit tökölni....egyszóval KI KELL PRÓBÁLNI!!!!

zsoltfireman
Mai BMS Balkans Multi Teszt Joe-val!
Hát az idõ szar volt,a Mig-ek nemcsoda,hogy hullottak......<#eplus2>

Köszi Joe! <#eljen>

Gundark 1 1
Mi egyszerû átlag halandók vagyunk, nem olyan mûvészlelkek mint te 😊 Mi oly egyszerûek vagyunk ám hogy eszünkbe sem jutott ilyen. Még jó hogy vagy te 😊
Scottt
Ezt a postot nem láttam mikor az elõzõt elküldtem,az saját fejlesztés.Próbáltatok úgy aludni, hogy egy olyan izé van a kezeteken?Próbáljátok ki;😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
<#nyes><#eljen> Ehe
Scottt
Ennél udvariasabban nem tudtam elküldeni a picsába😊
Földim a Waking the demon,beszarás mi jó szám klippje még inkább😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
<#hehe><#eljen>
Hát a dobozos trükköt kitõl tanultad ?
Bocs, nem bírtam kihagyni :-D
JoeDestroy
😊 Úgy látom, Balkan terület a BMShez min 15 emberke fantáziáját megmozgatta.
Akinek a Falcon4SP3BalkanTheater.exe végén a terrianlevel (kisrepülõs dombos) nem futna végig,
az töltse le EZT!
Be kell másolni a Terrdata\Balkans\terrain könyvtárba, és utána mehet tovább a SP3BalkansToSP4BMS.exe futtatásával.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark 1 1
Csak egy dolgot ne feledj el ifjú Jedi : A stílus maga az ember
Scottt
Nem ezt Balla sempaitól tanultambár senseitõl is elég sok új káromkodást tanultam, jórészétõl még egy tengerész is pirulna^^

polluxware
háá akkó, akkó annyi

L Viper
A manual szerint FSX -hez jó csak.
polluxware
http://thepiratebay.org/torrent/4461226/FSX_Aerosoft_F-16

http://thepiratebay.org/torrent/4466531/FSX_Aerosoft_F-16_UPDATE_1.01

polluxware
valki próbálja már felrakni 2004-re... léccccíííííííííííííííííííííí