52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#27048 látod? széév dö déy:) -
#27047 ne is mond.. holnap itt szegeden lesz valmi forma1-es gyorsulósdi a rakparton
azt ugyan nemtom kinek jutott eszébe e eszébe hogy a kátyuk meg fekvőrendőrökön hogyan akar Palik lacsika átugratni...
megyek is a városbúú messzire -
mcsaba #27046 Kösz a segítséget, valószinüleg a Catalyst AI lehetett a gond mert kikapcsoltam és most úgy tünik jól megy. -
#27045 vitád... Vistád:)
hiába hétvége lesz.. -
#27044 gondolom vitád van neked is:)
tipp: kapcsold ki a catalyst AI-t.
problemót lényegében az oldja meg ha kikapcsolod az antianálializingot -
#27043 márt megint a motorosok........... -
mcsaba #27042 Hello, feltettem a Freefalcon 5-öt de nekem nemlátszanak a menüelemek, néha villogva bejön, de általában nem látszik semmi. Ati 3870-es 512Mb videdeókártyám van, a legujabb driver van feltéve, és nem tudom elképzelni mi lehet a gond. Én csak a FF5-öt tettem fel a régi Falcon 4-et nem, esetleg ez lehet a gond? -
#27041 100%-ig kizárt. Semmit nem tudok a kabinkészítésről. Még 2D-set sem. A 3D-s meg tényleg meredek lenne. Ott meg 8k körül van a poligon határ...
Magát a kabint még ha bárki is összerakja Falcon alá berakni iszonyatos meló. Minden folyamatra igaz, hogy munka igazi dandárja az. Egy gép elkészítésénél a 3D model az munka kb. 20%-a csak. -
#27040 Értekezünk még ezzel kapcs.
-3d modellek túl részletesek szerintem is megenné a gépeket ha 20 gép lenne egy légtérben
-Kabin? Ketten megtudnánk csinálni szerinted? Én a dat filehoz nem értek de ha msnen leszel tudok mutatni pár tervet. -
#27039 - A-10A 3D kabin alapból van és szerintem megfelelő. Ez nem A-10A szim.
- 2D kabin Ayesestől megvehető. Az elég jó, nagyfelbontású, színvonalas. Alapvetően az a gond, hogy az A-10A avionikailag nagyon messze van a 4. generációtól.
- Az A-10A-n nincs radar a játékban sem. Az FCR MFD oldal megvan, de nem kapcsolható fel a radar.
- A 3D modellek beimortálása nem egyszerű és semmit nem ér jó skin nélkül. Tehát a most és korábban belinkelt skinen nem érnek semmit, mert túl nagyfelbontásúak és kismillió darabból vannak. Az új koncepció szerint 1 max. 2 db 1024-es felbontású skin az elfogadott az FF szériában. Az F-16 perpillanat nem ilyen, de az kivétel, mert az a központi gép. Az új Tornado, F-22 és Il-28 asszem már ilyen. Másik gond a plogion szám. 15-18k a plafon a Falconban, efelett kezdődnek a bajok. Ezek a linkelt cuccok 50k-120k-sak. Butítani kellene őket. Elég sokáig eltartana.
- A-10C felmerült, de jelenleg asszem nincs egy kabinépítő sem aki meg tudná csinálni.
- Most az adatbázis és hadjáratokon van a hangsúly. Ha megnézitek a PMC-t és a helyszínek topikjait akkor még a publikus részen is kivehető, hogy a cél az, hogy Korea és egyéb helyszínek is jobb és reálisabb hadjáratokat kapjanak. -
#27038 Kár hogy az A10es nincs részletezve a játékban...
Cockpiton dolgozgatok bár nem tudom hogy kell importálni kéne segítség éppen az F5ös cockpitot nézegettem ami FF fórumon van.
A model amit belinkeltél nagyon szép jólenne beimportálni a játékba.
Viszont,nemtudom lehet-e olyat csinálni hogy a modelhez a radar módot kikapcsolni HSD WPN funkciók jók lennének ha az A-10C-t modelleznénk,viszonylag ua. a funkciókat használja már az upgrade után.
Balázs ha lehetne hogy kellene kezdeményezni egy ilyen projectet? No offense elismerem hogy nem értek hozzá mindössze annyit kérdek hogy lehetne-e ilyet és mik a módjai? -
#27037 Ez is szép modellek... -
#27036 Azokat amik az FF4 realism MOD-ban vannak. -
#27035 pl? -
#27034 Végre elkezdték belerakni a módosításaimat az adatbázisba. Intenzív levelezés folyik. :) -
#27033 Ma reggeli adag>
-
#27032 Ehez az OFF FS kiegészíhöz tudnál linket adni privátba?Egyszer ugyan már megvolt de nem tudtam elindítani a szimet.Valami kódokat kért,-nem akart elindulni-már nem nagyon emlékszem felbosszantott aztán letöröltem az egészet. -
#27031 Sajna foglalt vagyok estig :-(
Szombaton inkább jó, de az sem 100% -
#27030 Meddig vagy otthon? Előtte esetleg egy rövid röppenés belefér. Ha nem lesz hazai srcáokkal akkor majd dersteffel. Már egy ideje rágja a fülem. -
#27029 A pénteki multira nem tudok jönni, este meló :-(
Egyébként mostanában teljesen a régi masinákra kattantam rá, nagyon várom a ROF-ot.
Addig az Over Flanders Fields-el töltöm az időt.
Ritka jó kis cucc:
Sok repülhető gép, csodás időjárás, hangok :-)
-
#27028 fs9 inkább..
Köszi Vip! -
#27027 Gyerekek, ez lassan átmegy FSX topikba. -
#27026 Bökj a Downloads szekcióra. Az 1.8 úgy látom már nem igényli a régi installokat.
Összeintegrálták szépen. -
#27025 hümm...
link? -
#27024 Már nagyon régen emlegettem, ezt a kieget, de senki nem moccant rá.
Kedvcsináló 1.
Kedvcsináló 2. Ez már az 1.8-as :-) -
#27023 köszi a tippet -
#27022 Nekem tökéletes az FS9-hez megjelent Vista Australis. Ez ingyenes és ugyanez a csapat készítette. Rendkívül jó kiegészítés.
Az 1.5-ös alap install 460 mega, erre kellenek még a patchek, de nem kötelező. 1.7-ig peccseltem, de asszem már van 1.8-as is. -
#27021 lehet egyébként hogy itten néhányaknak ez az fsx mánia, a kicsit szaggatós grafixal, meg nem lőni tudással egyfajta menúdópausa korai kivetülése..
hmm -
#27020 tök gyó, leszámítva hogy csak screenshúút készítésre alkalmas..
se repmodell, se kabin, se
még az se..
Olyan ügyesek ezek a modellerek, csak nem értem hogy mire jó ez így nekik?
Su-25A vagy új Su-33at még megérteném -
#27019 csoro nemzedék vagyunk.. tudod -
#27018 No offense,de:Nem bírom elhinni,hogy egy olyan játékkal játszotok ami nem fut normálisan és még lőni se lehet benne -
#27017 Elkészült a lockonhoz a Gripen modVan template is hozzá uj skint csinálni.
Valami diszfestést kéne kitalálni rá ham ajd egyszer megengedik átfesteni repnapra hogy milyen legyen -
#27016 fsx orbX Austrélia
link.. (7.42gb) Viper előnyben... :) -
#27015 fsx nem is érdemes bonyolult nagyon részletes gépet felrakni sztem..
ilyen példul hogy c130 meg hasonlóak
Carenado kis VFR/IFR GA gépeket érdemes csak felrakni
ezt a kis rozzant bokorgépet várom.. -
#27014 Hogy ezt a grafikát lássad erőmű kell!!!
Az én gépem az,de sokszor az is kevés.....
Nemtudom,hogy létezik e már olyan gép amin szaggatás nélkül fut az FSX kompromisszumok nélkül.....
Az az Aerosoft-os PBY nagyon durva modell! Ajánlom a rajongóknak,a Svájci scenery meg egyenesen észveszejtő!!! -
#27013 mennyire eszi a gépet? -
#27012 Pénteken multi? Akár már kora estétől is! -
#27011 Bocsánat!
Battle_over_Europe.rar
ez van benne... ez nem az angliai csata sorry -
#27010 infók róla.. nem mind van meg, de a nagyja igen ha jól láttam.. -
#27009 Il2 addon tyiáterz + campányok (battle of britány)
3an seedelik.. de sztem megéri kivárni...