52965
  • polluxware
    látod? széév dö déy:)
  • polluxware
    ne is mond.. holnap itt szegeden lesz valmi forma1-es gyorsulósdi a rakparton

azt ugyan nemtom kinek jutott eszébe e eszébe hogy a kátyuk meg fekvőrendőrökön hogyan akar Palik lacsika átugratni...

megyek is a városbúú messzire
  • mcsaba
    Kösz a segítséget, valószinüleg a Catalyst AI lehetett a gond mert kikapcsoltam és most úgy tünik jól megy.
  • polluxware
    vitád... Vistád:)

hiába hétvége lesz..
  • polluxware
    gondolom vitád van neked is:)

tipp: kapcsold ki a catalyst AI-t.

problemót lényegében az oldja meg ha kikapcsolod az antianálializingot
  • zsoltfireman
    márt megint a motorosok...........
  • mcsaba
    Hello, feltettem a Freefalcon 5-öt de nekem nemlátszanak a menüelemek, néha villogva bejön, de általában nem látszik semmi. Ati 3870-es 512Mb videdeókártyám van, a legujabb driver van feltéve, és nem tudom elképzelni mi lehet a gond. Én csak a FF5-öt tettem fel a régi Falcon 4-et nem, esetleg ez lehet a gond?
  • Molnibalage
    100%-ig kizárt. Semmit nem tudok a kabinkészítésről. Még 2D-set sem. A 3D-s meg tényleg meredek lenne. Ott meg 8k körül van a poligon határ...

Magát a kabint még ha bárki is összerakja Falcon alá berakni iszonyatos meló. Minden folyamatra igaz, hogy munka igazi dandárja az. Egy gép elkészítésénél a 3D model az munka kb. 20%-a csak.
  • arrow19
    Értekezünk még ezzel kapcs.
    -3d modellek túl részletesek szerintem is megenné a gépeket ha 20 gép lenne egy légtérben
    -Kabin? Ketten megtudnánk csinálni szerinted? Én a dat filehoz nem értek de ha msnen leszel tudok mutatni pár tervet.
  • Molnibalage
    - A-10A 3D kabin alapból van és szerintem megfelelő. Ez nem A-10A szim.

- 2D kabin Ayesestől megvehető. Az elég jó, nagyfelbontású, színvonalas. Alapvetően az a gond, hogy az A-10A avionikailag nagyon messze van a 4. generációtól.

- Az A-10A-n nincs radar a játékban sem. Az FCR MFD oldal megvan, de nem kapcsolható fel a radar.

- A 3D modellek beimortálása nem egyszerű és semmit nem ér jó skin nélkül. Tehát a most és korábban belinkelt skinen nem érnek semmit, mert túl nagyfelbontásúak és kismillió darabból vannak. Az új koncepció szerint 1 max. 2 db 1024-es felbontású skin az elfogadott az FF szériában. Az F-16 perpillanat nem ilyen, de az kivétel, mert az a központi gép. Az új Tornado, F-22 és Il-28 asszem már ilyen. Másik gond a plogion szám. 15-18k a plafon a Falconban, efelett kezdődnek a bajok. Ezek a linkelt cuccok 50k-120k-sak. Butítani kellene őket. Elég sokáig eltartana.

- A-10C felmerült, de jelenleg asszem nincs egy kabinépítő sem aki meg tudná csinálni.

- Most az adatbázis és hadjáratokon van a hangsúly. Ha megnézitek a PMC-t és a helyszínek topikjait akkor még a publikus részen is kivehető, hogy a cél az, hogy Korea és egyéb helyszínek is jobb és reálisabb hadjáratokat kapjanak.
  • arrow19
    Kár hogy az A10es nincs részletezve a játékban...
    Cockpiton dolgozgatok bár nem tudom hogy kell importálni kéne segítség éppen az F5ös cockpitot nézegettem ami FF fórumon van.
    A model amit belinkeltél nagyon szép jólenne beimportálni a játékba.
    Viszont,nemtudom lehet-e olyat csinálni hogy a modelhez a radar módot kikapcsolni HSD WPN funkciók jók lennének ha az A-10C-t modelleznénk,viszonylag ua. a funkciókat használja már az upgrade után.
    Balázs ha lehetne hogy kellene kezdeményezni egy ilyen projectet? No offense elismerem hogy nem értek hozzá mindössze annyit kérdek hogy lehetne-e ilyet és mik a módjai?
  • Molnibalage
    Ez is szép modellek...
  • Molnibalage
    Azokat amik az FF4 realism MOD-ban vannak.
  • arrow19
    pl?
  • Molnibalage
    Végre elkezdték belerakni a módosításaimat az adatbázisba. Intenzív levelezés folyik. :)
  • arrow19
    Ma reggeli adag>

• Willenbrock
    Ehez az OFF FS kiegészíhöz tudnál linket adni privátba?Egyszer ugyan már megvolt de nem tudtam elindítani a szimet.Valami kódokat kért,-nem akart elindulni-már nem nagyon emlékszem felbosszantott aztán letöröltem az egészet.
  • L Viper #27031
    Sajna foglalt vagyok estig :-(
    Szombaton inkább jó, de az sem 100%
  • Molnibalage
    Meddig vagy otthon? Előtte esetleg egy rövid röppenés belefér. Ha nem lesz hazai srcáokkal akkor majd dersteffel. Már egy ideje rágja a fülem.
  • L Viper #27029
    A pénteki multira nem tudok jönni, este meló :-(

Egyébként mostanában teljesen a régi masinákra kattantam rá, nagyon várom a ROF-ot.

Addig az Over Flanders Fields-el töltöm az időt.
    Ritka jó kis cucc:

Sok repülhető gép, csodás időjárás, hangok :-)
  • polluxware
    fs9 inkább..

Köszi Vip!
  • Molnibalage
    Gyerekek, ez lassan átmegy FSX topikba.
  • L Viper #27026
    Bökj a Downloads szekcióra. Az 1.8 úgy látom már nem igényli a régi installokat.

Összeintegrálták szépen.
  • polluxware
    hümm...

link?
  • L Viper #27024
    Már nagyon régen emlegettem, ezt a kieget, de senki nem moccant rá.

Kedvcsináló 1.

Kedvcsináló 2. Ez már az 1.8-as :-)
  • polluxware
    köszi a tippet
  • L Viper #27022
    Nekem tökéletes az FS9-hez megjelent Vista Australis. Ez ingyenes és ugyanez a csapat készítette. Rendkívül jó kiegészítés.

Az 1.5-ös alap install 460 mega, erre kellenek még a patchek, de nem kötelező. 1.7-ig peccseltem, de asszem már van 1.8-as is.
  • polluxware
    lehet egyébként hogy itten néhányaknak ez az fsx mánia, a kicsit szaggatós grafixal, meg nem lőni tudással egyfajta menúdópausa korai kivetülése..

hmm
  • polluxware
    tök gyó, leszámítva hogy csak screenshúút készítésre alkalmas..

se repmodell, se kabin, se

még az se..

Olyan ügyesek ezek a modellerek, csak nem értem hogy mire jó ez így nekik?

Su-25A vagy új Su-33at még megérteném
  • polluxware
    csoro nemzedék vagyunk.. tudod
  • Scottt
    No offense,de:Nem bírom elhinni,hogy egy olyan játékkal játszotok ami nem fut normálisan és még lőni se lehet benne
  • repvez
    Elkészült a lockonhoz a Gripen modVan template is hozzá uj skint csinálni.
    Valami diszfestést kéne kitalálni rá ham ajd egyszer megengedik átfesteni repnapra hogy milyen legyen
  • polluxware
    fsx orbX Austrélia

link.. (7.42gb) Viper előnyben... :)
  • polluxware
    fsx nem is érdemes bonyolult nagyon részletes gépet felrakni sztem..

ilyen példul hogy c130 meg hasonlóak

Carenado kis VFR/IFR GA gépeket érdemes csak felrakni

ezt a kis rozzant bokorgépet várom..
  • zsoltfireman
    Hogy ezt a grafikát lássad erőmű kell!!!
    Az én gépem az,de sokszor az is kevés.....
    Nemtudom,hogy létezik e már olyan gép amin szaggatás nélkül fut az FSX kompromisszumok nélkül.....
    Az az Aerosoft-os PBY nagyon durva modell! Ajánlom a rajongóknak,a Svájci scenery meg egyenesen észveszejtő!!!
  • polluxware
    mennyire eszi a gépet?
  • Molnibalage
    Pénteken multi? Akár már kora estétől is!
  • polluxware
    Bocsánat!

Battle_over_Europe.rar

ez van benne... ez nem az angliai csata sorry
  • polluxware
    infók róla.. nem mind van meg, de a nagyja igen ha jól láttam..
  • polluxware
    Il2 addon tyiáterz + campányok (battle of britány)

3an seedelik.. de sztem megéri kivárni...