52965
  • moho
    Pár száp kép erről a szép gépről :)

• moho
  • zsoltfireman
    1996-óta működött az AVSIM világhírű volt nagyon sok jó dolog volt rajta,bárki feltölthettet,letölthetett,reklámok a fizetős dolgokról,riportok,AVSIM nem készített mentést az biztos!
    Ha valamire szükségem volt,a profi Flight Sim-esek csak annyit mondtak:
    Nézd meg az AVSIM-en,ott mindent megtalálsz!
    Vannak olyan weboldalak amin olyan kiegészítők vannak amit csak az AVSIM-ről lehetett letőlteni,gondolok a MAIW munkáira!
    Ahogy írták,nagyon nagy veszteség érte a Flight Simulator rajongókat!
  • Molnibalage
    Eh... :)
  • L Viper #27084
    Gondolom, mivel egy ingyenes cuccgyűjtemény volt, nem is gondolták, hogy valaki pont erre az oldalra megy rá. Nem hiszem, hogy Pentagon szintű védelemmel lett volna ellátva.
  • Willenbrock
    Voltak persze fórumok és blogok is.Bár én csak néhány gép modelljét töltöttem le de jó oldal volt a FS rajongóknak.
  • Molnibalage
    Ki a fenének állhatott ez érdekében? Vagy csak valami " hacker automata" vágta haza. Vagy valami vérpistike ezen az oldalon tesztelte magát?

Azért annyira nem kell elkeseredni, mert nyilván sok cucc megvan sok embernél. Viszont újra felrakni az egészet...

(Fórum volt? Mert annak pusztulása a fájdalmasabb, azt nem lehet újraalkotni...)
  • Willenbrock
    Sok jó scenery is oda lett.
  • Willenbrock
    De ezek közt akadt azért néhány jó minőségű részletes modell mint pl. a TU-144 ugyebár...még jó hogy 2 nappal korábban sikerült lementenem.Durva hogy mennyi jó modell veszett oda egy pillanat alatt,mennyi munka.Tetves köcsögök,most ez miért volt jó nekik?
  • Willenbrock
    Elég lassan jön lefelé sajnos 3 nap kell neki most úgy néz ki.Talán fegyorsul majd.
  • L Viper #27078
    Csak ingyenes cuccok voltak rajta.
  • Molnibalage
    Tegnap írtam, hogy célegyenesbe fordul. Konkrét időpont nincs. Elkezdék egyberakni az anyagot.

Az Avsim-en soha nem jártam, de elég fájdalmasnak tűnik a dolog. Ez kinek jó? Vagy voltak ott pénzes cuccok is ingyen és ez fájhatott valakinek?
  • L Viper #27076
    Sajnos napok óta tudott dolog volt.
  • zsoltfireman
    VANNAK MÉG F.SZSZOPÓK.....BASSZA MEG EZÉRT NEM JÖN BE...........
  • Gundark 1 1
    Balázs az FF5.1 mikor várható?
  • zsoltfireman

• zsoltfireman
    Ezek a MAIW package-k!
    RAF Lakenheath
    Sejmour Johnson AFB
    Mountain Home AFB
    Elmendorf AFB
    Eglin AFB
    Tyndall AFB
    Plus Iris F-15C/D/E/SG/I/K/J kieg
  • L Viper #27071
    Ez a sok szép 15-ös melyik kiegből van?
  • zsoltfireman
  • Molnibalage
    Zeltweg? Oda lehet, hogy én és a fater is megyünk! Ha ott leszek akkor remélem összefutok dersteffel. :)
  • zsoltfireman
    Köszi,Zeltweg mindíg jó volt idáig! Ez lesz a negyedik alkalom,hogy kimegyek....
    F-15 lesz az biztos....
    Gyönyörű helyen van!
  • repvez
    azt tudom hogy ingyenes lesz és a parkolás lesz 7 euro a kemping 25 euro 2 napra.
  • repvez
    Peontos programot nem tudok, a hivatalos forumon nem nagyon igazodok ki:
    airpower09
    én lehet hogy csak az egyik napon leszek kint attol függ hogy a kollégák hogy érnek rá.Majd ott letesztelem az uj foto gépemet Pentax K200D+2 obi
  • zsoltfireman
    Zeltweg-be én is kimegyek,mind a két helyre a Forgó travel-el!
    Zeltweg-ről tudsz valami frisset???
  • repvez
    szép felhozatal lesz pár különlegességgel

Én a Zeltweg-i repnapra megyek elöreláthatolag jun.26-27-én.

Jövö hétvégén meg a balatoni körtura lesz 2 nap alatt bringával :) sármellék közbeiktatásával.
  • zsoltfireman
    Na ez a Volkel nem Kecskemét lesz,megint hozzák a szinvonalat!
    Én is ott leszek!

• L Viper #27062
    Egy kis OFF:

Jó kis oldal WWI szim témában!!!

Over Flander Fields Phase 3-ból pár szép képitt található. Ez már fizetős, DVD-n rendelhető a hivatalos oldalukról.

Nekem a Phase 1 és Phase 2 is megvan, eddig volt ingyenes. Ahogy a képeket nézem a 3-ban a felhők és a fák nagyon szépek lettek.

Ha valakit érdekel a téma, a Phase 2 és hozzá kiegek, extrák innen letölthető.
    A hivatalos oldalukon már csak a fizetős cucc van, levették a régieket.
  • L Viper #27061
    No ezt jó hallani
  • Molnibalage
    Az FF5.1 kezd célegyenesbe fordulni. :)
  • Molnibalage
    Nagyon nagy arc, toonces-sel együtt igazi páros. Snakeman-nal nagyon nyomatják a dolgot. A Tajvan IGAZI fixált helyszín lesz. Egyeti tiles fog kapni itt ott és maga a terep is fixálva lesz nem csak az egységek. + Sokkal jobban beszél nálam angolul élőben...
  • L Viper #27058
    Ez a Derstef sem semmi fanatikus. Nagyon ontja a postokat több fórumon is, csinálja a Tajvan helyszínt, stb.
  • Molnibalage
    Én csak benéztem, mert későn értkeztem. Csak hallgattam a rádiózást. Fel kellett volna venni. Tisztára, mint az igazi bevetés. :)
  • polluxware
    fonetikusan kommunikáltok? :)
  • zsoltfireman

• Molnibalage
    Hát a perfekt az erős túlzás...
  • polluxware
    hangulatos lehet úgy repkedni multiban hogy mindenki perfektül nyomja az english-t, meg esetleg bevan rakva valmi cool realisztikus repülős zajzár ciripelés
  • Molnibalage

• polluxware
    Látom Balázs emberedre akadtál a hold témában

kipontoznak, vigyázzzá
  • L Viper #27050
    Azta de jó screen Zsolti!
    Nagyon tetszik !!!

• zsoltfireman