52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
moho #27088 Pár száp kép erről a szép gépről :)
-
moho #27087 -
#27086 1996-óta működött az AVSIM világhírű volt nagyon sok jó dolog volt rajta,bárki feltölthettet,letölthetett,reklámok a fizetős dolgokról,riportok,AVSIM nem készített mentést az biztos!
Ha valamire szükségem volt,a profi Flight Sim-esek csak annyit mondtak:
Nézd meg az AVSIM-en,ott mindent megtalálsz!
Vannak olyan weboldalak amin olyan kiegészítők vannak amit csak az AVSIM-ről lehetett letőlteni,gondolok a MAIW munkáira!
Ahogy írták,nagyon nagy veszteség érte a Flight Simulator rajongókat!
-
#27085 Eh... :) -
#27084 Gondolom, mivel egy ingyenes cuccgyűjtemény volt, nem is gondolták, hogy valaki pont erre az oldalra megy rá. Nem hiszem, hogy Pentagon szintű védelemmel lett volna ellátva.
-
#27083 Voltak persze fórumok és blogok is.Bár én csak néhány gép modelljét töltöttem le de jó oldal volt a FS rajongóknak. -
#27082 Ki a fenének állhatott ez érdekében? Vagy csak valami " hacker automata" vágta haza. Vagy valami vérpistike ezen az oldalon tesztelte magát?
Azért annyira nem kell elkeseredni, mert nyilván sok cucc megvan sok embernél. Viszont újra felrakni az egészet...
(Fórum volt? Mert annak pusztulása a fájdalmasabb, azt nem lehet újraalkotni...) -
#27081 Sok jó scenery is oda lett. -
#27080 De ezek közt akadt azért néhány jó minőségű részletes modell mint pl. a TU-144 ugyebár...még jó hogy 2 nappal korábban sikerült lementenem.Durva hogy mennyi jó modell veszett oda egy pillanat alatt,mennyi munka.Tetves köcsögök,most ez miért volt jó nekik? -
#27079 Elég lassan jön lefelé sajnos 3 nap kell neki most úgy néz ki.Talán fegyorsul majd. -
#27078 Csak ingyenes cuccok voltak rajta. -
#27077 Tegnap írtam, hogy célegyenesbe fordul. Konkrét időpont nincs. Elkezdék egyberakni az anyagot.
Az Avsim-en soha nem jártam, de elég fájdalmasnak tűnik a dolog. Ez kinek jó? Vagy voltak ott pénzes cuccok is ingyen és ez fájhatott valakinek? -
#27076 Sajnos napok óta tudott dolog volt. -
#27075 VANNAK MÉG F.SZSZOPÓK.....BASSZA MEG EZÉRT NEM JÖN BE...........
-
#27074 Balázs az FF5.1 mikor várható? -
-
#27072 Ezek a MAIW package-k!
RAF Lakenheath
Sejmour Johnson AFB
Mountain Home AFB
Elmendorf AFB
Eglin AFB
Tyndall AFB
Plus Iris F-15C/D/E/SG/I/K/J kieg -
#27071 Ez a sok szép 15-ös melyik kiegből van? -
#27070 -
#27069 Zeltweg? Oda lehet, hogy én és a fater is megyünk! Ha ott leszek akkor remélem összefutok dersteffel. :) -
#27068 Köszi,Zeltweg mindíg jó volt idáig! Ez lesz a negyedik alkalom,hogy kimegyek....
F-15 lesz az biztos....
Gyönyörű helyen van! -
#27067 azt tudom hogy ingyenes lesz és a parkolás lesz 7 euro a kemping 25 euro 2 napra. -
#27066 Peontos programot nem tudok, a hivatalos forumon nem nagyon igazodok ki:
airpower09
én lehet hogy csak az egyik napon leszek kint attol függ hogy a kollégák hogy érnek rá.Majd ott letesztelem az uj foto gépemet Pentax K200D+2 obi -
#27065 Zeltweg-be én is kimegyek,mind a két helyre a Forgó travel-el!
Zeltweg-ről tudsz valami frisset??? -
#27064 szép felhozatal lesz pár különlegességgel
Én a Zeltweg-i repnapra megyek elöreláthatolag jun.26-27-én.
Jövö hétvégén meg a balatoni körtura lesz 2 nap alatt bringával :) sármellék közbeiktatásával. -
#27063 Na ez a Volkel nem Kecskemét lesz,megint hozzák a szinvonalat!
Én is ott leszek!
-
#27062 Egy kis OFF:
Jó kis oldal WWI szim témában!!!
Over Flander Fields Phase 3-ból pár szép képitt található. Ez már fizetős, DVD-n rendelhető a hivatalos oldalukról.
Nekem a Phase 1 és Phase 2 is megvan, eddig volt ingyenes. Ahogy a képeket nézem a 3-ban a felhők és a fák nagyon szépek lettek.
Ha valakit érdekel a téma, a Phase 2 és hozzá kiegek, extrák innen letölthető.
A hivatalos oldalukon már csak a fizetős cucc van, levették a régieket.
-
#27061 No ezt jó hallani -
#27060 Az FF5.1 kezd célegyenesbe fordulni. :) -
#27059 Nagyon nagy arc, toonces-sel együtt igazi páros. Snakeman-nal nagyon nyomatják a dolgot. A Tajvan IGAZI fixált helyszín lesz. Egyeti tiles fog kapni itt ott és maga a terep is fixálva lesz nem csak az egységek. + Sokkal jobban beszél nálam angolul élőben... -
#27058 Ez a Derstef sem semmi fanatikus. Nagyon ontja a postokat több fórumon is, csinálja a Tajvan helyszínt, stb. -
#27057 Én csak benéztem, mert későn értkeztem. Csak hallgattam a rádiózást. Fel kellett volna venni. Tisztára, mint az igazi bevetés. :) -
#27056 fonetikusan kommunikáltok? :) -
-
#27054 Hát a perfekt az erős túlzás... -
#27053 hangulatos lehet úgy repkedni multiban hogy mindenki perfektül nyomja az english-t, meg esetleg bevan rakva valmi cool realisztikus repülős zajzár ciripelés -
-
#27051 Látom Balázs emberedre akadtál a hold témában
kipontoznak, vigyázzzá -
#27050 Azta de jó screen Zsolti!
Nagyon tetszik !!!
-