Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buren
Nekem átküldheted nyugodtan azokat a képeket. <#nyes>
Nehogy már kárba vesszenek... <#vigyor3>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Régen gyakrabban küldtem infócsomagot egyeseknek, de aztán leszokta róla. Ott a preview thread. Csak mostanában Aragorn lassú és atomszar képeket tesz be. Sokszor nem értem azt az ember. Olyan ótvar képeket rak be sokszor és olyat amin semmi új nincs. Raktam fel egy rakás olyan képen amin eddig be nem mutatott dolgok vannak 1028x1024-ben full AA-val azt mégsem azt rakja be. Érti a fene...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Titkos infók az ellenség kezében, úúú de izgi <#zavart1>

látod Balázs, kattingatsz itten össze vissza aztán csak baj van belõle...

<#rolleyes>

Aztán nehogy félreértelmezd.... tudod én minig kapható vagyok a vitára<#worship>

polluxware
Ha megmondod hogy kinek akartad küldeni, akkor csak annyi az egész hogy továbbküldöm, oszt nem kell mégegyszer bepötyögni.

?

Gundark 1 1
Én kaptam. megnéztem. Köszönöm 😊
Scottt
Énnem😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Ki kapott ma az itteni tagok közül privátot. Valakinek akartam, de nem biztos, hogy elment neki. Valaki kapott már egy ajándék PM-et amint nem neki szántam elsõ körbe, de most akkor õ kapta. Homályos mi? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark 1 1
Luxion, ismerõs nekem ez az adófizetõs duma. Szerintem a hód topic egyik észosztója. Legalábbis ott egy idõben nagy adófizetõzés volt 😊 Amúgy meg nem különös hogy minden ok nélkül bejön a topicba és mindjárt megtalálja Zsoltit? 😊 Mert eddig nem szólt itt hozzá semmihez. Persze lehet hogy csak olvasta, és vette a sugárzást ami lényünkbõl árad. (A tiédbõl nem mert te gonoszlantlény vagy, aki csak negativ hullámon tud sugározni mint csernobil 😊 És különös hogy a nevében van L betû- Egy újabb lantlény 😊 De még mindig jobb mintha szuperhüllõ lenne mert azok még genyábbak.
polluxware
marannyámmmá Zsándárklantlény, csak próbálom elejét venni az asszmetrikus háborúnak😊

Laska123 szted mennyit várhatott arra hogy Zsolti így szólja el magát, amire új halként ilyen gyorsan és frissen reagálhat..

Itt rejtõcködött és lecsapotttt!

ÉS PONT most ebben az amúgyis feszült álháborús helyzetben!

azis lehet hogy Laska egy kettõsügynök...

Gundark 1 1
Te itten ne véggyed a hüjjéket Luxilantlény 😊 Népnevelés van. 😊
polluxware
Sztem most már elég lesz😊

Zsolti amúgy is szabadidejében zuggyujtogató... <#zavart1>

DANIELE
Milyen fórumról jöttél ide te Laska gyerek? ÉN MÉG NEM VETTEM ÉSZRE, hogy EZEN A FÓRUMON VALAKIT GYALÁZTAK VOLNA ITT AZ ILYEN NEM DIVAT. ITT ÁLTALÁBAN SEGÍTÜNK EGYMÁSNAK VAGY ESZME CSERE FOLYIK, NORMÁL EMBERK MÓDJÁRA. EHEZ TARSD MAGAD.

sorry a szóismétlés miatt,fel is háborított

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

sajnos nem tudom szó nélkül hagyni Laska123 hozzászólását.Leesett az állam mikor olvastam a hozzászólását,nem kicsit meg is döbbentett.Hogy lehet valakinek ennyi esze?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Gundark 1 1
Ritkán nyilatkoztatok ki, de te egy fasz vagy. Lehet hogy kapok elakadásjelzõt de nem bánom. Akkor mesélek egy történetet. Sokáig akartam tûzoltó lenni. Aztán egyszer lent jártam egy rokonnál az egyik meg nem nevezett laktanyában. Ahol egy meg nem nevezett harckocsiból ami eloltottak, és a legénységet szedték ki. Na azóta nem akarok tûzoltó lenni. És kicsit vicces hogy õket baszogatják, és velük keménykednek túlórában, mikor az úgynevezett államapparátusban ezerszámra vannak exceltábla töltögetõk. De aranyos volt a ha meg gáz van akkor meg be vannak szarva is.. Remélem hogy 12 éves vagy, mert ha felnõtt akkor el kéne gondolkodnod az életen. És tudod mit? Én azt kivánom hogy az összes tûzoltó heverjen meg billiárdozzon a mûszakjában, mert akkor azt jelenti hogy éppen senkit nem kell megmenteni.
zsoltfireman
Igen srácok ez így van!
Nagyon megnyugtató,hogy azért vannak még jólelkû emberek is!
Köszönöm mindenkinek!

Az az igazság,hogy 24/48,de ahoz,hogy megéljünk a feleségemmel muszály másodállást válalnom,ami megint egy 24!!! Tehát leadom a Tûzoltósági szolgállatot és már megyek is a következõ 24 órába!
Imádom,nem kell matek tanárnak lenni ahoz,hogy kiszámólja az ember,mennyi idõt is van otthon?
Ki lehet próbálni,már három éve így járok másodmelóba....elfáradtam...

Jusson eszedbe eme elmefuttatásod, ha majd bajba kerülsz, és szükséged lesz tûzoltókra! Persze nem kívánom...

Egyébként van felvétel, ha úgy érzed ez ilyen talált pénz dolog, akkor hajrá... gondolom jól jönne havi 100 ezer a semmiért...

www.smart-bus.hu

Molnibalage

Hát gyerekek,csak most olvasom h mi van itt,és kissé kinyílt a bicska a zsebemben.Az egyik szomszédom aki mellesleg a barátom épp tûzoltó,és mesélt már 1-2 történetet,úgyhogy majd amikor vágóznak ki a kocsiból akkor add nekik elõ a meglátásodat te idióta.Egyébként meg ahelyett hogy ilyen baromságokat írsz,miért nem b.aszod szájba anyádat te majom???csak még azt azért megjegyezném,hogy egy román tûzoltó alapbére 250000-tõl kezdõdik.
JoeDestroy
F...sz a fülébe!!
Lenne esze mielõtt ír!
Ja igaz is... a divathullám... meg az urbárium... (néhány kivétel)
Két gerenda felette aztán haverkodhat!
Asszem befejeztem. Kicsit felhergelt.
Annak azért örülök hogy még nem tudja mit is írt le.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
õ már botot tört felletük (vagy pálcát )<#rolleyes>

próbálj átnevelni egy fideszest, mszpéés-re <#vigyor2>
hamarabb összejön

JoeDestroy
Ki is vagy te?
Én nem vagyok tûzoltó, de napi kapcsolat van velük. Nem csak akkor csinálnak valamit ha benne vannak a hírekben. TE ismered azt a szót, hogy HAVÁRIA? Én igen! Azt is tudom hogy mit csinál a tûzoltóság azért hogy NE LEGYEN! Sajnos azt is amikor havária van. Én akkor vagyok nyugodt, amikor csak a napi rutinnal vannak elfoglalva, és a "mi" kontónkra készenlétben vannak, amikor meg nem készenlétes, akkor "csak" gyakorlás képp végigmennek a HAVÁRIA teendõkön és utakon a körzetükben.
Talán tényleg meg kellene imerned egy tûzoltót teljes felszerelésében. 😞

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
Kicsit lelkifurdim van a Grippenek miatt most... az is hasonló beszólás volt tõlem :/ bááár olyan sokat nem háborúzunk..

de azéé akkor is.. tûzoltót, rendõrt, ápolónõt azé ne baszogassunk már................. minden szarért õket ugráltatják bagóért

Scottt
Úgy érzem nem 1-2kiló felszerelés nyomja a vállatokat szal inkább hallgatok mert féltem az irhám😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Arról nem is beszélve, hogy még a túlórákért is pereskedni kell! Kíváncsi lennék az USA-ban mekkora botrány lenne ebbõl.
Ettõl is égnek áll a hajam.
zsoltfireman
Köszömöm Balázs!

zsoltfireman
Kiváncsi lennék,hogy 95-100000Ft-ért kiszedné e a HÉV alól puszta kézzel az agyvelõ darabokat,vesét,májat szemgolyót stb.
Ha az utcán az ilyennel találkoznék,kiverném a szart is belõle!

zsoltfireman
Az ilyen ....szopók miatt tartunk ott ahol vagyunk!
De ahogy mi mondjuk az ilyen köcsögöknek,mint amilyen te vagy,
"A Tûzoltó vágjon ki a kocsidból"
<#mf2><#mf1><#mf2><#mf1>

Molnibalage
Azok a tûzoltók is biztos is "sírtak" akik lementek a BME pincébe, mert nem tudták lent van -e valaki. Lementek, ottmaradtak. Névadószüleimnek a fia is tûzoltó és csak éppen azért nem õ ment le, mert szabadságon volt. A barátai haltak meg.

Molnibalage
Nem tudom ki vagy, mert most jársz itt elõször de vedd úgy, hogy most kaptál tõlem egy nagy virtuális pofont. <#boxer>

Nevetséges bérért teszik kockára az életüket. A te tyúkszaros életedet is õk mentik meg adott esetben. Olyan sérüléseket és haláleseteket látnak ami sokszor egy katonának is durva látvány. Erre te jössz és beszólsz. Inkább kussoltál volna, de nagyon. Az lehet, hogy ritkán vannak riasztva

(Én nem így tudom, minden szirszar ügyben kihívják õket és a sok hülye sofõr miatt rendszeresen vágnak ki halottakat autókból...)

Most kicsit morcos vagyok. Még egy ilyen beszólás és bannoltatlak, hogy töprengj el egy kicsit. Talán nézz szét a világban, hogy egy normális orszában milyen körülmények között dolgozik egy tûzoltó és itthon milyen. Ott nem kell mellé másodállás...

L Viper
Meg adott esetben meghalnak és kihoznak téged az égõ házadból. <#csodalk>
LeonSilver
Ostoba.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ezt nem kellett volna.
Egész nap csak henyéltek,és biliárdoztok az adófizetõk pénzén.
Ha meg gáz van be vagytok szarva,és még sírsz is.
zsoltfireman
Köszi!
De inkább most ingyért,tudod a tûzoltós fizu..........

ha nem jó ingyért,pénzt is akarsz költeni akkor:
aerosoft
georender
flightsimstore

a 20464-es hozzászólásomban van egy link,na ott jó sok fsx scenery van,csak gyõzze a neted sávszélessége.

polluxware
simw, vagy avsim.com-on nézd ki mi az ami tetszik

-> thepiratebay-n meg keress rá névszerint

JoeDestroy
TS van. 😊
Szoba: Falcon
Pass: viper

zsoltfireman
OFF:
Honnan tudok free FSX-hez Scenery-ket letõlteni???
ON:

L Viper
Én is még nagyon szaladgálok, lehet nem is tudok jönni. Ha lesz valami, írjatok elérhetõséget.
zsoltfireman
Én belezúgtam az FSX F-16-ba! De KELL hozzá a TrackIr!!!!!!
Úgyhogy,Karácsony.......

polluxware
Nekem azért tetszik az FS2004 mert szépen fut, kompromisszumok nélkül a gépemen.. másrészrõl azok a szerintem übergépek, mai napig nincsenek FSX upgradelve, szóval hiába szép az FSX ha nincs hozzá jó göbbzi.

kivétel talán az F-16... ,de az sincs totál leszimulálva

JoeDestroy
Multi?
Még szaladgálok ide oda de hamarosan ráérek 😊

JoeDestroy
Néhány 3D pit BMS1.03-al.<#eplus2>

Scottt
Ezek kb nekem is megvannak ez 1 scenery lenne de hagyom a francba az MS2k4-et.Szvsz egy fos,még 1 rohadt törés modell sincs benne-.-

Buren
A C-130-as FSX-es változata fenn van az oldalon míg torremt oldalakon nincs.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Hogy õõõszinte legyek neked, nemnaon emlékszek már erre az oldalra, mégha én linkeltem is be annó<#confused>

Én thepiratebay-rõl szedtem le mindent, amit utána meg is tartottam.
->
a36 bonanza, baron 58, pc-12 pilatus (flight1)
piper cheyenne
carenado mooney, cessna sorozat
c-130 (captainsim)
a400m airbus (wilco fleet)

+FS water (flight1)

van egyébként aerosoft-os Ka-50es a repmodellje igen hasonló a BS-hez (szép VC kabin)

zsoltfireman
BMS 1.03 Aeyes F-16 kabinok.....

Download

Folyt köv.....

L Viper
Én kipróbáltam úgy is, hogy HiTiles nélkül is egy másik Falcon4 + BMS installra. Annyi, hogy csinál egy uninstallt, de az nem kavar be, mert az a Falcon verzió egy átnevezett mappában van akkor. Szerintem egész jó alaptextúrákkal is. Nekem jobban is tetszik, mindössze annyi a baj, hogy az alaptextúra készlet alacsonyan kicsit darabosabb, de élethûbb szerintem. De ez ízlés doga.

Két kép összehasonlítani:

1. HiTiles

2. Alaptextúrák
Scottt
Példának okáértezt akartam leszedni.A srác írj, hogy használjak valami RSD nevû cuccot(linknél olvasd el)letöltöttem de német aztán 1 kukkot nemértek mit kéne vele csinálni
<#confused>