Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy már kárba vesszenek... <#vigyor3>#vigyor3>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
látod Balázs, kattingatsz itten össze vissza aztán csak baj van belõle...
<#rolleyes>#rolleyes>
Aztán nehogy félreértelmezd.... tudod én minig kapható vagyok a vitára<#worship>#worship>
?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Laska123 szted mennyit várhatott arra hogy Zsolti így szólja el magát, amire új halként ilyen gyorsan és frissen reagálhat..
Itt rejtõcködött és lecsapotttt!
ÉS PONT most ebben az amúgyis feszült álháborús helyzetben!
azis lehet hogy Laska egy kettõsügynök...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nagyon megnyugtató,hogy azért vannak még jólelkû emberek is!
Köszönöm mindenkinek!
Az az igazság,hogy 24/48,de ahoz,hogy megéljünk a feleségemmel muszály másodállást válalnom,ami megint egy 24!!! Tehát leadom a Tûzoltósági szolgállatot és már megyek is a következõ 24 órába!
Imádom,nem kell matek tanárnak lenni ahoz,hogy kiszámólja az ember,mennyi idõt is van otthon?
Ki lehet próbálni,már három éve így járok másodmelóba....elfáradtam...
Egyébként van felvétel, ha úgy érzed ez ilyen talált pénz dolog, akkor hajrá... gondolom jól jönne havi 100 ezer a semmiért...
www.smart-bus.hu
Lenne esze mielõtt ír!
Ja igaz is... a divathullám... meg az urbárium... (néhány kivétel)
Két gerenda felette aztán haverkodhat!
Asszem befejeztem. Kicsit felhergelt.
Annak azért örülök hogy még nem tudja mit is írt le.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
próbálj átnevelni egy fideszest, mszpéés-re <#vigyor2>#vigyor2>
hamarabb összejön
Én nem vagyok tûzoltó, de napi kapcsolat van velük. Nem csak akkor csinálnak valamit ha benne vannak a hírekben. TE ismered azt a szót, hogy HAVÁRIA? Én igen! Azt is tudom hogy mit csinál a tûzoltóság azért hogy NE LEGYEN! Sajnos azt is amikor havária van. Én akkor vagyok nyugodt, amikor csak a napi rutinnal vannak elfoglalva, és a "mi" kontónkra készenlétben vannak, amikor meg nem készenlétes, akkor "csak" gyakorlás képp végigmennek a HAVÁRIA teendõkön és utakon a körzetükben.
Talán tényleg meg kellene imerned egy tûzoltót teljes felszerelésében. 😞
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
de azéé akkor is.. tûzoltót, rendõrt, ápolónõt azé ne baszogassunk már................. minden szarért õket ugráltatják bagóért
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ettõl is égnek áll a hajam.
Ha az utcán az ilyennel találkoznék,kiverném a szart is belõle!
De ahogy mi mondjuk az ilyen köcsögöknek,mint amilyen te vagy,
"A Tûzoltó vágjon ki a kocsidból"
<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Nevetséges bérért teszik kockára az életüket. A te tyúkszaros életedet is õk mentik meg adott esetben. Olyan sérüléseket és haláleseteket látnak ami sokszor egy katonának is durva látvány. Erre te jössz és beszólsz. Inkább kussoltál volna, de nagyon. Az lehet, hogy ritkán vannak riasztva
(Én nem így tudom, minden szirszar ügyben kihívják õket és a sok hülye sofõr miatt rendszeresen vágnak ki halottakat autókból...)
Most kicsit morcos vagyok. Még egy ilyen beszólás és bannoltatlak, hogy töprengj el egy kicsit. Talán nézz szét a világban, hogy egy normális orszában milyen körülmények között dolgozik egy tûzoltó és itthon milyen. Ott nem kell mellé másodállás...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egész nap csak henyéltek,és biliárdoztok az adófizetõk pénzén.
Ha meg gáz van be vagytok szarva,és még sírsz is.
Szoba: Falcon
Pass: viper
kivétel talán az F-16... ,de az sincs totál leszimulálva
Még szaladgálok ide oda de hamarosan ráérek 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Én thepiratebay-rõl szedtem le mindent, amit utána meg is tartottam.
->
a36 bonanza, baron 58, pc-12 pilatus (flight1)
piper cheyenne
carenado mooney, cessna sorozat
c-130 (captainsim)
a400m airbus (wilco fleet)
+FS water (flight1)
van egyébként aerosoft-os Ka-50es a repmodellje igen hasonló a BS-hez (szép VC kabin)
Két kép összehasonlítani:
1. HiTiles
2. Alaptextúrák

<#confused>#confused>