Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman

<#worship>

Molnibalage
Nem lehet, biztos. Mivel egy garast sem adnak arra, hogy normálisan repüljön.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Szegény ember vizzel föz esete.Ez van azt kell tanulni.Annyira jol nem állunk hogy olyan gép legyen leállitva oktatási célra amit még rendszerbe tartunk.Amugy tök mindegy mert jövöre már lehet hogy 29 se lesz .
Molnibalage
Õszintén? Eddig alig 30 percet repültem vele. Sajnos az eddigi exe gondog benne vannak amik az elõzõben is. Ez még mindig játszhatatlan AI bug és egy másik súlyos porbléma miatt. A stabilitása az viszont egyre jobb, de még messze van az FF4-tõl. A kisebb-nagyobb adatbázis hibák CTD-t csinálnak.

MiG-21 indítási folyamatot? Ez komoly? Azt minek mikor nincs is nekünk már olyan?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Azt a filmet már én is kerestem mindenhol, de nem leltem rá még eddig.Ha valakinek meglenne az szoljon.

Közbe egy helyzetjelentés:Eddig sikeresen vettem minden akadályt a zárovizsgáknál, ha jol számolom vagy 20 van még hátra és februárba lesz a szobelim ha eljutok odáig.uigyhogy addig csak read on leszek.A BS És falcon helyett most 21-es rampstartot kel majd magolnom.Balage arrol nincs valami anyagod faterodtól?

Amugy a oneclick installeres FF5-röl van már valami tapasztalat?Ebben már minden benne van aminek benne kell lenni és stabilabb meg bugmentesebb mint az eddigi béták?
zsoltfireman
"Van egy álmom" Martin Luther King

zsoltfireman
TUSKEGEE AIRMEN
Sajnos nincs meg!
Pedig elég durva!!!!

L Viper
Köszi <#eljen>
Buren
<#whatever>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Na jó... igazatok van! Ha nem, hát nem... többség dönt! Mea culpa! <#worship><#kuss>

www.smart-bus.hu

L Viper
Basszameg, bocs Buren, Polluxot akartam írni!!!!
( Lantlény megzavart <#rolleyes>)
L Viper
Solt vs Buren ! Figyelek <#ejnye1>
A hülyülés még belefér, de a politika nem ide való!
Tudod ez nem off ám... há nem mindegy, hogy tudnak e tankolni a Falconba, meg, hogy mennyibe kerül a a madárka! 😄 Fontos, hogy ki az a gazdija... 😄

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Legyen vége az offnak. Grrrrrrrrrr... 😊 Néha úgy érzem kéne egy saját Falcon honlap saját fórumokkal.

Szerintem mindenki érdeke, hogy Amerika észbe kapjon! Ha túl lõnek a célon, akkor belerokkannak... minden birodalomnak akkor kezdõdik a haláltusája, amikor túlterjeszkedik azokon a határokon, amiket még felügyelni bír, mind katonailag, mind gazdaságilag! Ha belerokkannak ebbe, akkor jön helyettük Kína... az meg a másik fele! Kell az egyensúly... az egypólusú világ senkinek nem jó!

Drukkolok neki! 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
érdekes😊

ki szereti egyáltalán Bush-t?

Másrészrõl kiváncsi vagyok mennyire mer, vagy hagyják teljesen új irányba indulni amerikát.

Majomember = Bush, még mielõtt félreértené valaki! 😊

www.smart-bus.hu

Tömören? 😊 Egy Indiánokat szinte kiirtó, négereket rabszolgaként tartó és gyilkoló, arabokat tulajdonképpen az olajért megtámadó, Európa szemetébõl létrejött országnak adott a sors egy néger-arab elnököt! Ez vicces! 😄 Remélem rendbe rakja a sok neo-konzervatív hiénát! 😄 Sokkal szimpatikusabb mint a majomember! 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
nyugííííííí, ez külpolitika

semmi sarlókalapácsosdi<#wow3>

L Viper
No politika !
Buren
A "Szellemkutyáról" viszont "Leon, a profi" jut az eszembe.

Ez a film téma most arra jó, hogy összeszedjem milyen múvikat láttam már. <#eplus2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
egy csöppet más kérdés.. ha már sikerült felrázni a totyikot egy jó csalival😊

Obamáról mi a véleményetek?

L Viper
Majd reggel talán...Bent dekkolok szokás szerint :-)
L Viper
polluxware
Baksi Viper neked a stalker ha elindítanád egy rövid pessentés közben lejönne, én meg még 1órát várhatok...

<#duma>

Buren
Áhh, Forest Whitaker-rõl egy újabb film villant be;

Szellemkutya

<#buck>

polluxware
"A Szarvasvadász - Tömény unalom és borzalom." ,hogy végre egyszer egyet is értsek veled <#zavart1>

maga idejében jó filmnek számíthatott... maga módján az is

Csak ha vissza gondoltok a Ryan közlegényre az is amikor bemutatták szinte korszak alkotó volt a háborús filmek között, már ami a realitást jelenti.
Azelõtt a Kelly Hõsei-ben dúrva jelenetnek számított ha valkit lábon lõttek.. nagy változás volt

korszakalkotó

L Viper
Forest Whitaker nagyot alakított benne, de nem csak õ persze.
L Viper
Mindjárt benéz ide Réz András és megdícséri a Falcon közösséget, hogy filmesztéták is vagyunk <#nyes>
polluxware
The Crying Game 😊 Ez egy jó film csak számomra olyan, mint a Rambo 1 vagy kettõ amikor az afgánokkal harcol az oroszok ellen..

konfliktus óta gondlom ez nem egy népszerû filmje<#hehe>

Acéllövedék? hümm.. nagyon sokan magasztalják, fan oldalak egyebek

akkor inkább már Apokalipszis most (dupla dvd-n😊

Das BOOt vágatlan rendezõi változat is übervízalatti!

L Viper
A zene az elképestõ valóban <#worship>. Zseniális.
Buren
Ezen csak mosolyogni tudok. 😊

Ízlések és pofonok, ízlések és pofonok...

L Viper
A mechanikus narancs ultrabeteg és kurvajó :-D, akárcsak az Élet értelme a Monty Pythontól :-)
<#vigyor1><#eljen>
polluxware
Tûzben edzett Férfi megvan eredetiben😊 De javûûû is nagyon ott van..

Crimson tide (utolsó esély asszem)

Az a manus egy egyszemélyes profi színház

Molnibalage
Na ezzel egyetértek. A film zenéje már önmagában egy élmény.

Molnibalage
Na tök vicces, mert a felsoroltak közül láttam többet is amik olyan atomaszarok voltak, hogy ehaj.

Trainspotting - Erõm nem volt végignézni olyan volt.
Szárnyas Fejvadász - Végignéztem. Bár ne tettem volna.
A Szarvasvadász - Tömény unalom és borzalom.
Taxisofõr - Lásd. eggyel fentebb.

Trainspotting alap mû, de az már az elvontabb kategória! 😊 Akkor már ott A Holló, a Ponyvaregény, Jackie Brown, Csapd le csacsi, Alkonyattól pirkadatig, Utolsó Belövés, Született gyilkosok, Macskajaj, A tanú, Egészséges erotika... és soha nincs vége a sornak! 😄

www.smart-bus.hu

Buren
Hát a film sokkal jobb mint a játék (természetesen)
Nincsenek idióta paramilitary csoportok pl. 😊

A múvi amúgy foglalkozik filozófiai kérdésekkel és rendelkezik némi társadalomkritikával is.

Csakhogy még mondjak filmet (amirõl azt hiszem egyszer írtad, hogy láttad, de sebaj 😊
Acéllövedék

<#alien>

polluxware
Nagymenõk, Kétszázéves ember, K-Pax maguk kategóriáikban alapmûvek.

Nagymenõk vs. Kaszinó ? nekem a Kaszinó tetszett jobban, bár tény hogy nagyon hasonszõrûek

Utolsó szamuráj, Levelek Iwo Jimáról, Training day(szigorúan angolul)

Van pár film amit a magyar szinkron szó szerint agyon vág.. pl:black hawk dáwn

Buren
Vazze megint eszembe jutott két jó film:
Mechanikus Narancs
Trainspotting

<#idiota>

L Viper
Egy régebbit is írok : The Crying Game
Gundark 1 1
Na még abba is beleszáradhatott volna a folyadék, amelyik a Blade Runner-bõl szárnyas fejvadászt csinált. Errõl jut eszembe. Alien filmek. Mármint az elsõ kettõ 😊 A nyócadik utas a halál, meg a bolygó neve halál. Ezekben az a közös hogy mindegyikben halálnak halálával halnak a halálok. 😊 De ezen a nyolcadik utason mit gondolkodhattak 😊
polluxware
Buren gáválllér vagy😊 már szedem is!

Stalker mint játék is tetszik, amit a könyvrõl meg olvastam attól mégjobban érdekel a story (az eredeti)

Háborús fenevad na azt láttam régen HBO-n.. Nagyon jó film, na ott aztán a film után szidták is az oroszokat Afganisztán miatt rendesen

Most ha valki megnézi a Generation Kill-t rájön hogy nem sok difi van a két hadsereg között.

Imádom Denzelt... ha a Tûzben edzett Férfit nem láttad, akkor alap mû szerintem! A Letaszítva is Denzel film... az is nagyon jó!

www.smart-bus.hu

polluxware
Köszi😊 Látom van itt topplista rendesen

Denzel Washington-nak lehetne valmi új filmje, kedvenc színészem..

Al Pacino, Robert DeNiro-nak volt mostanság egy rendõrõs új filmje, de azt sztem már nem kellett volna nekik elvállalni..

Buren
Még egy ISZONYAT jó film jutott eszembe: "Szárnyas Fejvadász"
Meg még egy oké film: "Háborús fenevad"

A Nagymenõk (ha még nem láttad) egy sokkal jobb Kaszinó. (ugyanazok a színészek, más sztori, hasonló rendezési stílus (tudom, hogy mindkettõ scorsese), de valahogy az elõbbi sokkal inkább nyújtja azt a "classic" feeling-et 😊 ) A két film a "füstölgõ puskacsõ" és a "blöff" közötti párhuzamhoz hasonlít. (de itt még egyszer mondom, számomra a Nagymenõk a jobb film)

Sztalker

L Viper
K-Pax
Aki még nem látta, ezt pótolja be sürgõsen!
Gundark 1 1
Children of Men. Iron Man. És még 22es is van benne 😊
Molnibalage
Úttalan út, Nagy Hal, Kétszázéves ember.

Scottt
HD tv-n egész tûrhetõ minõséget produkált tegnap elõtt(videóról ment)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"