Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
MiG-21 indítási folyamatot? Ez komoly? Azt minek mikor nincs is nekünk már olyan?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Közbe egy helyzetjelentés:Eddig sikeresen vettem minden akadályt a zárovizsgáknál, ha jol számolom vagy 20 van még hátra és februárba lesz a szobelim ha eljutok odáig.uigyhogy addig csak read on leszek.A BS És falcon helyett most 21-es rampstartot kel majd magolnom.Balage arrol nincs valami anyagod faterodtól?
Amugy a oneclick installeres FF5-röl van már valami tapasztalat?Ebben már minden benne van aminek benne kell lenni és stabilabb meg bugmentesebb mint az eddigi béták?
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
www.smart-bus.hu
A hülyülés még belefér, de a politika nem ide való!
www.smart-bus.hu
Drukkolok neki! 😊
www.smart-bus.hu
ki szereti egyáltalán Bush-t?
Másrészrõl kiváncsi vagyok mennyire mer, vagy hagyják teljesen új irányba indulni amerikát.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez a film téma most arra jó, hogy összeszedjem milyen múvikat láttam már. <#eplus2>#eplus2>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Obamáról mi a véleményetek?
<#duma>#duma>
Szellemkutya
<#buck>#buck>
maga idejében jó filmnek számíthatott... maga módján az is
Csak ha vissza gondoltok a Ryan közlegényre az is amikor bemutatták szinte korszak alkotó volt a háborús filmek között, már ami a realitást jelenti.
Azelõtt a Kelly Hõsei-ben dúrva jelenetnek számított ha valkit lábon lõttek.. nagy változás volt
korszakalkotó
konfliktus óta gondlom ez nem egy népszerû filmje<#hehe>#hehe>
Acéllövedék? hümm.. nagyon sokan magasztalják, fan oldalak egyebek
akkor inkább már Apokalipszis most (dupla dvd-n😊
Das BOOt vágatlan rendezõi változat is übervízalatti!
Ízlések és pofonok, ízlések és pofonok...
<#vigyor1>#vigyor1><#eljen>#eljen>
Crimson tide (utolsó esély asszem)
Az a manus egy egyszemélyes profi színház
Trainspotting - Erõm nem volt végignézni olyan volt.
Szárnyas Fejvadász - Végignéztem. Bár ne tettem volna.
A Szarvasvadász - Tömény unalom és borzalom.
Taxisofõr - Lásd. eggyel fentebb.
www.smart-bus.hu
Nincsenek idióta paramilitary csoportok pl. 😊
A múvi amúgy foglalkozik filozófiai kérdésekkel és rendelkezik némi társadalomkritikával is.
Csakhogy még mondjak filmet (amirõl azt hiszem egyszer írtad, hogy láttad, de sebaj 😊
Acéllövedék
<#alien>#alien>
Nagymenõk vs. Kaszinó ? nekem a Kaszinó tetszett jobban, bár tény hogy nagyon hasonszõrûek
Utolsó szamuráj, Levelek Iwo Jimáról, Training day(szigorúan angolul)
Van pár film amit a magyar szinkron szó szerint agyon vág.. pl:black hawk dáwn
Mechanikus Narancs
Trainspotting
<#idiota>#idiota>
Stalker mint játék is tetszik, amit a könyvrõl meg olvastam attól mégjobban érdekel a story (az eredeti)
Háborús fenevad na azt láttam régen HBO-n.. Nagyon jó film, na ott aztán a film után szidták is az oroszokat Afganisztán miatt rendesen
Most ha valki megnézi a Generation Kill-t rájön hogy nem sok difi van a két hadsereg között.
www.smart-bus.hu
Denzel Washington-nak lehetne valmi új filmje, kedvenc színészem..
Al Pacino, Robert DeNiro-nak volt mostanság egy rendõrõs új filmje, de azt sztem már nem kellett volna nekik elvállalni..
Meg még egy oké film: "Háborús fenevad"
A Nagymenõk (ha még nem láttad) egy sokkal jobb Kaszinó. (ugyanazok a színészek, más sztori, hasonló rendezési stílus (tudom, hogy mindkettõ scorsese), de valahogy az elõbbi sokkal inkább nyújtja azt a "classic" feeling-et 😊 ) A két film a "füstölgõ puskacsõ" és a "blöff" közötti párhuzamhoz hasonlít. (de itt még egyszer mondom, számomra a Nagymenõk a jobb film)
Sztalker