Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
De király! Ez a $4.00-os használt,az új az $83.00!
Neked is használt van???
Érdemes megvenni?
Nem láttam képet róla,kép illusztráció?????

Molnibalage
3:38-tól a gépen szolgáló és balesetben meghalt pilóták. Kara Hultgreen 94 végén zuhant le. Ahhoz képest, hogy fokozatosan építették le a kandúr állományt elég sok pilótát rántott a gép magával.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Egy kis érdekesség:
F-14 veszteségek '94 végéig.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Akkor értem <#wink>

Molnibalage
Nem is kicsit. A MiG-21-est ráadásul cirka 23 évig szerelte élõben is. Szívszerelme a gép.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Faterod makettezik? Ált. azok gyûjtik ennyire ezeket a kiadásokat..

Molnibalage
Stan Morse a szerzõ. Közvetlenül a balhé után adták ki. Csak kintrõl rendelheted meg. Már 4 dollártól is..

Apám most vett egy Yefim Gordon MiG-21 könyvet. Tényleg soha nem láttott fótokkal és ifókkal. Cirka 700 oldal és 4 kiló a könyv. 😊

zsoltfireman
Ez engem is nagyon érdekelne!!!!
Hogy lehetne megszerezni???

Molnibalage
Megnézhetem a Gulf Air War Debrief-ben, de én nem emlékszem ilyesmire.

zsoltfireman
Énszerintem voltak F-16A is <#fejvakaras>

Molnibalage
ODS idjén már nem volt F-16A. F-16C volt, de persze AMRAAM nélkül és LGB bevetése is csak elméleti szinten volt lehetségs. LANTIRN-t lehetett volna függeszteni, de még az F-15E gépek közül is csak minden negyediknek jutott...

A szeparált adatbázis a kulcs. Tudod, amit a Balkán telepítésénél magyarazátam TS-en. Az objectben van az összes HP és a gépek HP kiosztása amitt F4Browse-szel lehet babrálni. Fel nem fogom, hogy az új helyszínek miért nem rendelkezenek szeparált adatbázissal nagyrészt. Nem egy nagy tudomány megcsinálni... Az Europe helyszínen van ilyen.

zsoltfireman
Jó,de vannak olyan hadjáratok melyek némi pontosításra szorulnak!
ODS,nem látok F-16A,F-16C+ mission-okat,mindíg csak Block 52......

Molnibalage
http://www.mediafire.com/?4lmzykyqz5z

Két oldal elõnézet a kéziknyövbõl. 😊
A képeken 0, azaz 0 PS editálás van. Ezt látod játék közben.

Hétvégén az egészet áttettem az új wordbe (tömény izgalom volt...) és már itt-ott írtam hozzá ezt-azt. Most olyan cirka 200 oldalas (bár ennek 40% típusismertetõ), de még NAGYON sok tényleges leírás hiányzik belõle.

Molnibalage
Kit érdekel a TE? A Falcon a hadjáratról szól. 😊

Persze azért javítsák ki.

zsoltfireman
TE-ben ha a NEW-ra klikkelsz,hogy te készíts küldetést.....

zsoltfireman
RV-Balkans-TE

Nincs F-16 típus! Minden más van! Azt írták a PMC oldalon,hogy BUG!

L Viper
Ezt hogy érted, hogy nem lehet választani F16-ost? Ez akkor van, amikor Te akarsz új TE-t csinálni? Vagy alapból nem látsz a TE-ben missziókat? Mert utóbbi az eddig megjelent területeknél ilyen. Gyakorlás csak Koreánál van.
zsoltfireman
Igen!
Segítek majd Skin pack ügyben!

Molnibalage
Hmm... Írjál Snakeman-nek. Fura, mert a TE-ben válaszható gépek listája az egy merõben más helyen tárolódik alapvetõen attól amit a helyszínek piszkálnak. Már amennyire tudom. A gond az lehet, hogy SP3 óta változott néhány bejegyzés (CT record).

A skin szép. Karácsony elõtt újra összerakok egy nagyobb skinpack-et. Hihetetlen, hogy az elõzõt egy éve raktam majd össze. Az is karácsonyi ajándék volt. 😊

Egy éve vagyok FF tag. Hogy repül az idõ...

zsoltfireman

zsoltfireman
Kipróbáltam a Campaign-t
Viszont a TE-ben nem lehet egyetlen F-16 típust választani....<#shakehead><#sir>
Biztos valami anomália........
Ilyenkor,új Theater esetében újra kell futtatni valamelyik segéd progit a HiTiles miatt???????

zsoltfireman
Már nyomom is! Köszi az infót!!!!

<#taps><#taps><#taps><#eljen><#vigyor2>

polluxware
polluxware
L Viper
Okkkéééé :-)
L Viper
Köszi.
polluxware
Viper... Generation kill-t szedd már le, az film!

polluxware
Nem azt mondtam hogy rossszzzzzz +z +s

Csak azt hogy nagyon rá kell hangolódni azokra a 10percig nézem hogy nem vált a kép és csöpög a csap jelenetekre😊

értem én a lényeget, mondanivalót is... csak egy 10évvel ezelõtt jobban tetszett volna.. asszem<#whatever>

Buren
Pedig nekem kifejezetten tetszett az a film... <#vigyor5>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark 1 1
A Stalker könyvben jó. Sztrugackijék túl elvontak ahhoz hogy rendes filmet lehessen belõlük csinálni. Lásd Elátkozott város.
L Viper
Akkor nem szedem le, nincs idõm amúgy sem nagyon filmeket nézni mostanság.
polluxware
Hááát ez a Stalker film ez... hogyismondjam

most már értem miért kiskatonákkal tömték tele a mozikat annó😊

Molnibalage
Pedig most ez még elég latymatag volt. Mikor kijött az FF4 asszem 800 poszt volt 2,5 nap alatt. Asszem, ha kijön az FF5.0 akkor az élen leszünk.

Scottt

Népszerû témák
1. Modellautók
2. Call of Duty World at War
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. Fallout 3
5. Radeon HD Series
6. Real Madrid Fan Club
7. Euro Truck Simulator
8. KONAMI Soccer kiegészítõk
9. A nagy szavazó topik
10. Falcon 4.0 - Generation

Lantlény kartársak,népszerûek vagyunk^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

<#worship>

www.smart-bus.hu

<#wave>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Javitok,és igérem Balage ez az utolsó off.....😊)
Majdnem ugyanabban az ezredben,az eredeti feloszlott,1961 ben.

Persze... sajnos ez tendencia! A leírt csúsztatások meg nem meglepõek sajnos! 😊 A könyv ismerete nélkül jó film... nekem fõleg az tetszett, hogy egy életunt "kõszívû" férfit, hogy olvaszt meg egy gyermek...

Szerintem az meg alap, hogy könyvben minden jobb... ott a Te fantáziádra van bízva sok minden, és jóval alaposabb is mint egy max 2 órás film! 😊 Próbálj meg egy több száz oldalas könyvet 2 óra alatt elolvasni... garantáltan a film fog jobban tetszeni! 😄

www.smart-bus.hu

Lehet kicsit sarkosan fogalmaztam,sokaknak tetszett a film.
Érdekesség,ugyanugy tetszett egy ismerõs srácnak,pedig a szakmája az ami a regény fõhõsének,ugyanabban az ezredben szolgált.....😊
Neki is ezt tudtam mondani,remélem azóta elolvasta a könyvet😊

No problemo.....😊
A szutykot arra értettem hogy:
A fehér zsoldosból echte politikailag korrekt fekete CIA man lett.
Az olasz kislányból akit megerõszakolnak és megfullad a hányadékában,tündibündi mexicói ,aki persze életben marad és szüzen.
A túlélõ fõhõsbõl hõsi halott.A többit meg,a 70-80 as évek elég mély
olasz politikai,meg maffia természetrajzát,a zsoldos társasalom és az idegenlégió történetének igen jó ábrázolását kidobták,nehogy már átlag Joe agya szétrobbanjon......
Tehát neked tetszett Washingtn,ok ,jó szinész.Tetszett a a sztori,na ja,a fõ motivum maradt valamennyire.A többi meg a szokásos kopizás.
Megfigyelted már pl. ,hány francia forgatókönyvet remakelnek az amcsik?

polluxware
no offence, nekem is tetszett ettõl függetlenül nem kétlem egy pillanatig sem hogy az a verzsön a maga módján esetleg nem jobb..

Ugye nem baj, ha azért nekem tetszett? 😊

Denzel is, és a kislány is nagyot játszott, ráadásul nem volt nyálas a vége... lehet, hogy a könyv jobb, de az "amerikai szutyok" kategóriába nem hiszem, hogy ez a film tartozik! Arra ott a Titanic 😄

www.smart-bus.hu

Semmi bajom a szinésszel.a kis csaj aranyos volt ...olvasd el(ha kell elküldöm)az eredetit,meglátod majd mire gondolok.
Volt egy régebbi feldolgozás,az is rossz volt.....
<#wave>

polluxware
Lehet hogy neked annyira nem jött be, de sztem Denzel mellett zseniálisan játszott az a kislány (Pitá)..

Ned Kelly?

A Szemtõl szemben c.filmben Balage nagy barátja,az Andy McNab néven ismert volt SAS operátor volt a katonai szakértõ😊
Jelzem Balázs,azt mondta egy srác aki ismeri az életben maradt tagok egyikét,hogy McNab könyve nem mindenben hiteles(gondolom vannak kötöttségei neki is),több kulcsmomentum másképpen történt....pld nem a kecskepásztor gyerek buktatta le õket.

A Tûzben edzett férfi egy amerikai szutyok,az eredeti regény (A.J.Quinnel A zsoldos)megcsúfolása........

Gundark 1 1
Errõl mindig eszembe jut a Hart háborúja. Nem volt egy nagy film de két jelenet miatt jó volt. A németek futattják meg izélik az orosz hadifoglyokat, az amik meg állnak és fújolnak, rohadt nácik meg minden (amikor a hõs átdobja a kenyeret nekik😊 Brúsz meg megmondja a tutit, a német parancsnoknak, hogy szégyelljék magukat amiért alacsonyabbrendûnek tartják az oroszokat, és igy bánnak velük. Erre az átteszi hozzájuk a két lelõtt pilótát, mire elkezdenek pusmogni a háta mögött "de hát ezek négerek" 😊 A másik meg amikor a mustang elkapja a messzert, a foglyok éljeneznek, mire a néger srác bedobja hogy örüljenek csak nyugodtan mert az az õ alakulatuk, és a mustang pilótája is néger. Erre elcsendesednek és vállvonogatva visszamennek a helyükre 😊