52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#27171 Elvileg Hustler átküldi az alapján már fogok tudni dolgozni a skinekkel. -
#27170 Kösz -
#27169 -
#27168 Valaki A-7 PSD fájlt kért tőlem.
Az nincs, de a wireframe-t megkaphatja Hustlertől és lehet skin csinálni az új A-7-hez. -
#27167 Írtam JanHas-nak,várom válaszát...... -
#27166 Van egy rossz hírem. A RiTiles egy ideig nem lesz. Gondok vannak vele sajnos... -
#27165 Na végre! Látni fogom! -
#27164 Nekem nincs elég nagy mintám ehhez, de Jojo és TOPOLO tagok franciák. Vérprofik és atom szerények. (TOPOLO az FM mester.) -
#27163 A franciák általában nagyarcúak-ez a közhely egy régi osztálykiránduláson megerősítést is nyert nálam. -
#27162 Nem Falcon, Flanker téma régebbről... -
#27161 Ötletem sincs, hogy kire gondolhatsz. Falconról van szó? -
#27160 Hát igen, mi ilyenek vagyunk, minket nem érdekel, ha más használja.
De van pár nagyarcú is, akkor az ilyen ember inkább ne csináljon semmit, ha ezért beszólogat.
( Nem akarom nevén nevezni a francia illetőt.) -
#27159 Az én Falcon cuccaim sorsa sem érdekel. Aki használja tegye. Azért free és azért csináltam.
Őszintén ki tudja rajtatok kívűl (vagy még ti sem), hogy én csináltam az új Szu-24 skint, meg a Szu-33-at és Kuznyecovot is..?
Mellesleg egy skin átkonvertálása nem kis feladat... -
#27158 Érdekes ez az egész dolog az ingyenes dolgokkal kapcsolatban.
Eleve jogi következménye nem lehet, ha nem jogvédett fizetős a cucc.
Feltette, hogy ingyen letölthető? Akkor innentől kezdve bárki azt csinál vele amit akar, de azért illik megemlíteni az alkotó nevét, hogy kitől van az eredeti. Ez így etikus. A fizetős, jogvédett cuccoknál természetesen érthető.
Egyébként azt sem értem, egyesek miért hepciáskodnak, ha mások használják az eleve ingyenes dolgaikat.
A Fuhquake nagyfelbontású textúráinak 1/3-át megcsináltam anno, mégsem érdekelt soha, ha valaki felhasználta alapnak, esetleg szebbé varázsolta.
A Flankerhez is csináltam anno elég sok dolgot, használja bárki, egészségére, bár már mindkét progi lecsengett. Egyébként a Flankeres cuccaimat még mindig töltögetik, ha nem is minden napi szinten, de azért hetente van jópár letöltés. A Fene gondolná, hogy még ennyien is Flankereznek :-)
( Ejj de sok időm volt akkoriban. )
-
#27157 Majd írok neki!
Én is ezen a véleményen vagyok mint te!
Ráadásúl ő készített az RV-hez is skin csomagokat! -
#27156 Akkor meg meg kell kérni JanHas-t, hogy az ő neve alatt a te közreműködéseddel jelenjen meg. Nem értem miér kell egy jó skint egyik verzióra korlátozni? Mi ez az ellenségeskedés? Falcon, Falcon. Nagyon azt higyjétek, hogy én nem várom a BMS4-et! -
#27155 Elején közölni???????
Egy szóval sem mondtam,hogy az én munkám! Én csak átkonvertáltam FF5 alá!
Amikor megjelent JANHAS 2-es pack-ja,akkor linkeltem a fotót az új Demo Viper-ről!
-
#27154 Bazz, akkor törölhetem. Az hittem ez a te munkád... Ez jobb lett volna az elején közölni. A videóimban akkor ezt nem is használhatom, mert lebukunk? -
#27153 TILOS! Csak nekünk! JanHas nem foglalkozik az FF5 csapattal! -
#27152 Örök hála! Kintre is kitetted már? -
#27150 google ship
kiváncsi vagyok mikor kezdenek fantáziát látni benne a fejlesztök hogy felhasználják a játékaikban a google eartöt mint tájat vagy helyszint, ugy mint FS-ben a tileproxy nevü progival.
Igy tényleg lenne egy valos helyszin, folyamatosan lehetne fejleszteni az épületeket és a képek is folyamatosan frissülnek nagyobb felbontásra.
Ha ennek az lenne az ára hogy egy központi szerverhez kéne kapcsolodni ám legyen. -
moho #27149 Full airshow kabinból -
moho #27148 Nekem bejött -
#27147 Nem jön be semmi. Törlöm. -
#27145 Az összes blog egy reggel megy (indapass). Magyarán, ha egy loginnal az összes blogba lehet kommentálni. Szerintem nem nagy fáradtság regelni. Én gyakorlatilag csak az Air Powert, Konteót, Lemilt és Katpolt olvasom rendszeresen. A többit hébe/hóba... -
#27144 Balu te látom regelve vagy lemilre.Az utolsó cikk az a svéd különlegeses.Valami macskanátha írta, hogy a Huey lazán kiszúrná őket a hóban infrakamerával.Nekem most nincs kedvem szarozni a regeléssel szóval megkérnélek, hogy válaszolj helyettem is(másold be vagy sződd bele az egyik posztodba ahogy akarod)
A 2003-as Iraki háborúban az irakiakat nem nagyon szúrták ki a hőkamerák mert bevoltak takarózva ilyen ponyva szerűséggel.Szóval ha 15-20centis hóba lazán beássák magukat,meg betakarják magukat speciális hófogó takaróval szerintem tuti nem mondják meg, hogy ez egy alvó rénszarvas vagy egy vérszomjas Olaf:)Hiszen szerintem ti is ismeritek azokat a szürkés színű kihülés elleni takarókat,ami benntartja a meleget,azaz nem tud kiszökni, hogy kilátszódjon..Meg gondolom vannak spec erre a célra kitalált eszközök^^ -
#27143 Unfortunately I got a message from the museum that the canopy of the F15 is leaky and will only be opened twice a year for cleaning purposes. Next time is in September. So that one will have to wait Sad . The F16A is no problem: I can take the pictures on june 2.
Snail írta. Kár. Elnézegettem volna a fotókat. A türelem a fejlesztő fontos erénye. :) -
#27142 További tervek. -
#27141 Benne lesz a következő eresztésben.
Remélem, hogy a szép M2k gépek is. A data edit táján tényleg iszonyatos mennyiségű levelezés zajlik. :) -
#27140 'Shift + V', még nem fogtad be az optikával a cél és 'v, ha már igen. -
moho #27139 maverick használata esetén rá lehet valahogy zoomolni a képre amit ad? -
#27138 Phoenix711 válasza az Új OF Aegean megjelenésre:
Hi Zsolt. I'm waiting the ONC map from Red Dog. After that, it will be released. I think in a week, or two at max. -
#27137 Mostanáben elég sokat OFF-oltam én is.
Egy kis vezeklés Balázsnak :-)
-
#27136 Magyarhonban ez megszokott. Vannak a főokosok, meg a többi hülye "kezdő".
Igazi szabadság, jó hangulat csak itten van a Falcon fórumon.
-
#27135 Üdv Urak, látom megy a termelés :)
Lesz mit behoznom 5 hét múlva. Sajna csak akkor érek rá előreláthatóan.
Addig is néha benézek :)).
Zsolti addig is irkáld a feljegyzéseket, hogy mit honnan hogyan kell mezgerelni (FS OF FF) :D.
Oszt valami 10 fős multit összehozhatnánk, meg valami repnapra is kéne menni már akkor :D.
Polli, az FS(X) totyik az téleg oan izé. Sajna.
-
#27134 Csinálok jó kis TE-t azt probléma megoldva. :) -
#27133 Ráadásúl az amcsi Vipereket a törökök upgradelik! -
#27132 OF aegen egy bajom van... csak török oldalon enged harcolni..
megaztán ugyanúgy F-16 ellen menni, hasonló fegyverzettel:)
Érdekes gondolat ám ez a konfliktus is
Görög repülő rendelések jól jönnek ám az amcsiknak, törökök ugyanúgy tápolják magukat ugyanazokkal a gépekkel:) Usa meg csak vidul ha új rendelést ad le az egyik oldal után a másik is
jó üzlet ám a háborús erőfitoktatás -
#27131 mindig is rühheltem azokat az embereket akik elfelejtették magukról hogy valaha ők is kezdők voltak.. meg ez fölényes hangnem, közben meg életében nem ült valódi gépben, vagy ha igen akkor is max utasként.
Sokan fel sem fogják hogy mennyire meg tudják a másikat bántani azzal, hogy segítség helyett leszólják az első próbálkozásukat.
-
#27130 Nemtom. PMC oldalt nézegessed, én is onnan szedtem. Vagy Frugalsról.