Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked is használt van???
Érdemes megvenni?
Nem láttam képet róla,kép illusztráció?????
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
F-14 veszteségek '94 végéig.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Apám most vett egy Yefim Gordon MiG-21 könyvet. Tényleg soha nem láttott fótokkal és ifókkal. Cirka 700 oldal és 4 kiló a könyv. 😊
A szeparált adatbázis a kulcs. Tudod, amit a Balkán telepítésénél magyarazátam TS-en. Az objectben van az összes HP és a gépek HP kiosztása amitt F4Browse-szel lehet babrálni. Fel nem fogom, hogy az új helyszínek miért nem rendelkezenek szeparált adatbázissal nagyrészt. Nem egy nagy tudomány megcsinálni... Az Europe helyszínen van ilyen.
ODS,nem látok F-16A,F-16C+ mission-okat,mindíg csak Block 52......
Két oldal elõnézet a kéziknyövbõl. 😊
A képeken 0, azaz 0 PS editálás van. Ezt látod játék közben.
Hétvégén az egészet áttettem az új wordbe (tömény izgalom volt...) és már itt-ott írtam hozzá ezt-azt. Most olyan cirka 200 oldalas (bár ennek 40% típusismertetõ), de még NAGYON sok tényleges leírás hiányzik belõle.
Persze azért javítsák ki.
A skin szép. Karácsony elõtt újra összerakok egy nagyobb skinpack-et. Hihetetlen, hogy az elõzõt egy éve raktam majd össze. Az is karácsonyi ajándék volt. 😊
Egy éve vagyok FF tag. Hogy repül az idõ...
Viszont a TE-ben nem lehet egyetlen F-16 típust választani....<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Biztos valami anomália........
Ilyenkor,új Theater esetében újra kell futtatni valamelyik segéd progit a HiTiles miatt???????
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Csak azt hogy nagyon rá kell hangolódni azokra a 10percig nézem hogy nem vált a kép és csöpög a csap jelenetekre😊
értem én a lényeget, mondanivalót is... csak egy 10évvel ezelõtt jobban tetszett volna.. asszem<#whatever>#whatever>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
most már értem miért kiskatonákkal tömték tele a mozikat annó😊
Népszerû témák
1. Modellautók
2. Call of Duty World at War
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. Fallout 3
5. Radeon HD Series
6. Real Madrid Fan Club
7. Euro Truck Simulator
8. KONAMI Soccer kiegészítõk
9. A nagy szavazó topik
10. Falcon 4.0 - Generation
Lantlény kartársak,népszerûek vagyunk^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Majdnem ugyanabban az ezredben,az eredeti feloszlott,1961 ben.
Szerintem az meg alap, hogy könyvben minden jobb... ott a Te fantáziádra van bízva sok minden, és jóval alaposabb is mint egy max 2 órás film! 😊 Próbálj meg egy több száz oldalas könyvet 2 óra alatt elolvasni... garantáltan a film fog jobban tetszeni! 😄
www.smart-bus.hu
Érdekesség,ugyanugy tetszett egy ismerõs srácnak,pedig a szakmája az ami a regény fõhõsének,ugyanabban az ezredben szolgált.....😊
Neki is ezt tudtam mondani,remélem azóta elolvasta a könyvet😊
A szutykot arra értettem hogy:
A fehér zsoldosból echte politikailag korrekt fekete CIA man lett.
Az olasz kislányból akit megerõszakolnak és megfullad a hányadékában,tündibündi mexicói ,aki persze életben marad és szüzen.
A túlélõ fõhõsbõl hõsi halott.A többit meg,a 70-80 as évek elég mély
olasz politikai,meg maffia természetrajzát,a zsoldos társasalom és az idegenlégió történetének igen jó ábrázolását kidobták,nehogy már átlag Joe agya szétrobbanjon......
Tehát neked tetszett Washingtn,ok ,jó szinész.Tetszett a a sztori,na ja,a fõ motivum maradt valamennyire.A többi meg a szokásos kopizás.
Megfigyelted már pl. ,hány francia forgatókönyvet remakelnek az amcsik?
Denzel is, és a kislány is nagyot játszott, ráadásul nem volt nyálas a vége... lehet, hogy a könyv jobb, de az "amerikai szutyok" kategóriába nem hiszem, hogy ez a film tartozik! Arra ott a Titanic 😄
www.smart-bus.hu
Volt egy régebbi feldolgozás,az is rossz volt.....
<#wave>#wave>
Jelzem Balázs,azt mondta egy srác aki ismeri az életben maradt tagok egyikét,hogy McNab könyve nem mindenben hiteles(gondolom vannak kötöttségei neki is),több kulcsmomentum másképpen történt....pld nem a kecskepásztor gyerek buktatta le õket.