Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem emlékszem, de vagy ME kompatibilis módban, vagy simán is fut.
Bár LCD-n elég pixelesnek tûnt a maga felbontásában. CRT-n nem volt ennyire szar. Vagy az emlékek szépülnek 😊
A Falcon verziók mellett, most gyûjtöttem az OS verziókat is a gépemen.
Jelenleg XP Pro, Vista Ultimate és Ubuntu 8.10, 2.6.27-7 kernellel meg KDE4-el, vannak fent nálam. Szubjektív vélemény röviden.
XP SP3, minden fut, felhasználóbosszantás nincs, stabil, de a többihez képest lassú (Ez a registry elszemetelõdésébõl is fakad). Relatíve kis helyen elfér.
Vista Ultimate x86 sp1: Szép felület, gyors betöltõdés, gyorsabb ramkezelés, kompatibilitási problémák fõleg a DX miatt (pl. Autodesk Inventor 2008 Pro hardveres megjelenítésében bosszantó él és csúcspontelcsúszások), bosszantó hülyegyerekbiztos futtatási és ellenõrzõkérdõablakhegyek aminek egy részét kigyomlálni sem lehet. A bootmanaggere egy halom szar. különálló partíciók kezelése, bootolása nincs megoldva. Ettõl még az XP-é is jobb. Alapinstall után eltüntetett 12 GB helyet!!! DX10 gamek miatt próbálom.
Linux: kb 2 éve nem volt fent már ez az OS. Kezelésben, hardwertámogatásban kinõtte magát (azonnal felajánlotta a 8.9 catalyst telepítését). meglepõ módon az elsõ indulásra ismerte és használta az összes kütyüt ami a gépbe volt dugva, még a TM HOTAS-t is az összes tengelyével együtt. (van valami szimfejlesztés erre is, megnézem) Office alkalmazásokkal együtt (OpenOffice) is a 3GB méretben megállította. A KDE4 szebb és használhatóbb mint a Vista Aero felülete. A meghajtók, cd-k USB kulcsok használata teljesen automata lett.
A programok telepítése, uninstallja (csomagkezelése) az összes szükséges környezetet automatában kezeli (lásd java, macromedia, dotnetfx analógia winnél)
A linux a Grub miatt lett felrakva, meg merõ kíváncsiságból. Telepítés alatt és nem utólag, ha van netkapcsolat, leszedi a legfrissebb csomagokat, és eleve azt telepíti, valamint az utolsó stabil kernelt is felajánlja frissítésre, és automatikusan elvégzi az összes beállítását a hardwerhez. A Grub felismeri az összes gépre telepített OS-t, és bármelyik bootolható, legyen az akármelyik merevlemezen is.
Kedvet kaptam egy kollégánktól egy kis OS tesztelgetésre. A Vista így SP1 után sem igazán nyerte el a tetszésemet, ugyanakkor a Linux meglepõen felhasználóbarát lett.
OFFolást befejeztem.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
BS??Tényleg szar, hogy nagy a gépigénye és tényleg fos, hogy nincs dinamikus kampány meg okádék, hogy ennyit kellett várni rá.Ettõl függetlenül nekem tetszik és én szívesen játszok vele.Az is biztos, hogy ha megjelenkik a "nyugati" verzió rohanok és megveszem.Ez van.<#idiota>#idiota>
Nagyon remélem, hogy mihamarabb jön hozzá a ModMan és elkezdik gyártani a népek a cuccot hozzá.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Pld éjszakai fel/leszállások.Meg a 2D-s fülke.
SLAM használata.A FLIR.A HARM-nak az az üzemmódja mikor automatikusan rááll a befogóradarra és átvált HARM üzemmódba a fegyverrendszered,akármit is csináltál.
Ha arra kijött volna egy mod mint az RV a Falkonra.....
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A mai progik sajnos nélkülözik a 90-es évek remek ötleteit. Csak a grafika-grafika. :-( Megunhatóak nagyon hamar.
Régen ugye a grafika volt a korlát, próbálták a maximumot kihozni belõle. Inkább a remek játékmenettel, újításokkal szögezték le a monitor elé a játékost. Na ez mára szinte teljesen eltûnt sajnos.
másra kellett volna ráfeküdni jobban..
Jane's F-18E ??? na az még mekorra gammma.. ott aaztán volt izgulás amikor az ember berepült a kikötõbe hogy egy cirkálót lébombázzon.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pl: Katapultált pilóta kimentése ellenséges területrõl, kommandósok kirakása, stb, vagy a MiG 27-eseknek amikor lézeres célmegvilágítást kellett adni, meg az aknaszóró konténerbõl terület elaknásítása.
Annyira édesek voltak, amikor a kommandósok beszálltak a nyitott ajtón a Hindbe, és az ajtónyitás hangja is.
Az eligazítások szövege sem volt semmi, pl. ( erõsen tükörfordításban ):
Elvtárs, a te feladatod az, hogy jelöd ki a célpontot, egy az imperialisták csapatai által birtokolt hidat, nyújts segítséget, hogy erõteljes MiG 27-eseink elpusztítsák mindent elsöprõ lézer irányítású bombáikkal :-D
És a plencsnik, Lenin rend és miegymás :-)
viszont a gépigény az totál más dimenzió...
A másik pedig ha igazán kiismered a helit, és leveszed az a pár gombot amit ramp startnál kattingatsz be, meg egy rakat sohasehasználom teszt gombot, akkor biza ott is az a 8-10 gomb marad csak amit használ az ember. Falcon sokkal bonyibb az MFD miatt. (radar, A-G veponry😊
ez olyan megható <#whatever>#whatever><#rinya>#rinya>
ha a grafikát leszámítom, simán elbújhat a BS...
áhhh, francért nem tudnak ma ilyeneket gyártani?? totál hangulatos gamma
Nagyon jó küldetések, oktató rész, féldinamikus kampány, ahol nagyon számított, hogyan operáltál. Harcoló gyalogság, szép számmal.
Zseniális oroszos akcentus a rádióüzenetekkor. Elképesztõ hangeffektek és hangulat. Korrekt menük, eligazítás, felderítés, fegyverzet variálás.
Bezony a DosBox-al még elõveszem idõnként. Sajnos anno csak Voodoo 1-2 kártyákon volt 3DFX patch, igen gyönyörû volt a grafikája de pixelesen is tetszett.
Egy kis nosztalgia :-)
Meg még egy pici :-)
LeonSilver az Orosz Föderáció Hõse! <#zavart1>#zavart1><#nyes>#nyes>
Sajnos csak lesz... és nem is idén...
<#shakehead>#shakehead>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ami engem igazából megfogott az a realisztikus volta.Meg a fasza RAMP.Már nem is megyek sehova úgy, hogy ne a "parkolóból" indulnák.
Egyelõre ilyen a statom de majd lesz ez még jobb is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mi a........FSX-hez lesz,vagy már meg lehet venni????
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Nekem
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
pls help vki, kifan a tököm hogy nem jön boss
Meik páján aggya be bost ? help má vki léccike.
thx
gundi lantlény, neked magyaritva van fen a flakon?
<#idiota>#idiota>
Mostanában FS 2004-et és FSX-et nyomom, amíg nincs FF5. Ja meg a Superpak 4.2-BMS-t is. Az AF rég nem volt indítva.
Amikor úgy a 2. küldivel 100%-osan megegyezõ missiont harmadszorra dobta ki (pedig mindig миссия выполнена volt 😊 akkor meguntam. Ennyit a "phase-s" hadjáratról. De lehet hogy csak nekem volt ilyen tapasztalatom vele, ki tudja.
Az a helyzet, hogy ebben a formában sajnos a BS csak arra jó, hogy egy valós Kamov pilótaképzésre rákészülj. (arra viszont kiváló) 😊
Az *igazi* dájnamik kampány hiánya nagyon árt a proginak...
Mindegy, amíg nem jön ki az FF5 addig ráállok a Hearts of Iron 2-re. <#vigyor>#vigyor>
csak úgy érdekel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Ajánlom a kora esti mission-okat akkor a leglátványosabb nyomjelzõs skulók stb.,elég rendesen pusztítják a földi egységek egymást!
Ez kiegészitõ az FS2004- hez?
Melyik az a Raiders kabin?
Elvileg hasonlóan kell ahogy a BMS-hez csináltad, csak itt külsõ progi csinálja a textúra kompressziót. ( terrain merger )
A közeljövõben akkor bõvítam a skinpackot és eltávolítom belõle.