52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#27331 FS9-ben a favorit.....
ON: -
#27330 Ja koszi viper mostmar igy okesan megy,mert en a particleefekteket nem hasznaltam az vagta haza amugy.Koszi,meg a janhas modelleket ha rarakom megnezem azzal is. -
#27329 Uraim nem kell túlreagálni.
Kettötök közt, tök mindegy mi a téma. -
#27328 igy is nézheted ,de ez a szöveg amit kiemeltél csak következmény volt és nem a kiindulo
megint arról beszélsz amiről nem tudsz sokat
Viszont kicsit idegesítő mikor felesleges dolgokat kértek...
Rémlik
ugyhogy nem én kezdtem -
#27327 Azért porovkatív, mert azt hozod fel ami már le lett tárgyalva és olyan az én nevemben teszel kijelentéseket.
Ja értem, hogy idegesitö ha valami olyan dologrol beszélünk ami esetleg számodra nem fontos, de másnak lehet.
Rémlik?
Részemröl szintén ennyni a téma, veled ugy látom nem lehet ilyen témákrol beszélni nyugodtan.
Érdekes módon mindig csak akkor akad ki a barométer mikor te posztolsz. Fura nem? -
#27326 amugy meg furcsa hogy csak te veszed provokativnak a válaszaimat a többiek nem.
Én csak megemlitettem hogy az amit a képen mutattál kevésbé fontos mint a lámpák és te rittyentettél egy hosszu monologot elléggé arogáns stilusban hozzá.
Részemröl szintén ennyni a téma, veled ugy látom nem lehet ilyen témákrol beszélni nyugodtan.
OFF:
Tegnap értem haza a 2 napos balatoni bringa körutrol 211km-es táv volt szerencsére a vihar csak akkor volt amikor éppen ettük a vacsorát az étterembe és pénteken még uszni is tudtunk a balcsiba, ilyen se volt mostanában hogy májusba ezt megtehedtem :D
-
#27325 Eredeti táj ennyire ronda. -
#27324 Az, Willenbrockal kipróbáltuk, de még az eredeti ratyi tájjal. Elég jó volt a dogfight része. -
#27323 CFS3 = Combat Flight Simulator 3? Ilyen környezetben lehet egymást gyakni? Az igen... -
#27322 Persze OF-nek is van hiányossága bőven, sajnos az általad említett dolgok is.
Viszont multira nagyon jó, stabil és aránylag szép is, legalábbis AF után.
Nagyon remélem, hogy az FF5 is eljut erre a szintre, mert szépségben ver minden eddigi Falcon verziót. -
#27321 Mostanában kevesebbet Falconoztam az Over Flanders Fields miatt, közben megtetszett a CFS3 is.
Most utőbbihoz rakok össze a neten fellelhető cuccokból egy egyben bemásolós modcsomagot, próbálom a legjobbakat összeintegrálni.
Képek:
Még keresgélek, nézegetem a leszedett cuccaim. Ha valakit érdekli a dolog, majd felteszem Mediafire-ra is. -
#27320 Az FF5.1-gyel jön elvileg. A multi kód kapcsán meg szerintem említettem, hogy ez nem új multi kód sajnos. Ez csak FF4 fixált. Ezért is szállt ki Seifer, mert szerinte reménytelen ezzel már kezdeni valamit. Szerinte 0-ról kéne újraírni. Az BMS csapat lehet, hogy ezt csinálta...
Az OF kapcsán amelett nem tudok elmenni, hogy a vörös gépek 3D modelljei valami iszonyatosan rondák. A 4. gen nyugati gépek tényleg szépek, de ott kb. meg is áll az élet. Micsoda rím. :)
Mai napig nem értem, hogy az F-15A miért nem kapta meg azt a modelt amit az F-15C.. Szu-24, MiG-23, és gyakorlatilag az összes MiG-21 ocsmány, még Falcon szinten is.
-
#27319 Van itt pár cucc az OF-hez !
Közte egy help.txt, magyarul írtam ,abban van pár okosság OF-hez.
ATI kártyásoknak hasznos a másik .bak kiterjesztésű exe használata, hidd el, helyrejön az FPS-ed. -
#27318 Igen, olvastam és szép a stáblista. Azok közül az emberek közül jónéhányan az OF-et hegesztgetik és elég szépen csinálják.
Akkora baromság ezekkel a fényforrásokkal példálóznod. Hidd el, nem egy bevetést repültem OF-ben éjszakai kampányt és annak a pár oszlopnak a fényfórrása lópikula az érkező és induló gépek MOZGÓ fényeihez képest.
Tömegével jönnek mennek és vígan fut a nem erőmű kategóriájú gépemen.
Sajnálom, hogy fogy az FF csapat, de ha nem jön ki egy normális javítás, ami a multi részt is megjavítja a virtuális századok maradni fognak az OF 4.7-nél és az AF-nél továbbra is.
Ami legutóbbi exét adtál, azzal bíztató volt a multi Willenbrockkal. De egyáltalán mikor lesz publik dolog?
-
#27317 Nem az oszlop. Az, hogy ahány oszlop az annyi fényforrás lesz. A fénysornál még a mozgatást is FPS-t visz. Azért nézd meg, hogy OF-ben, hogy van -e FPS különbség éjszaka és nappal között a reptéren. Nálam van.
Ha lenne egy konkrét ésszerü utemterv akkor mindenre lenne eröforrás.
Még ehhez egy kiegészítés. Ehhez még hozzájön, hogy a tagok jönnek mennek. Néha még a legöregebb tagok is kiszállnak.
Aragorn jaunár óta gyakorlatilag 5-ször, ha posztolt. Visszajön még, csak nem tudni, hogy mikor. T-Rex is figyelő üzemmóban van. Az utóbbi két hónapban én sem csináltam semmit... A Tornado 3D modellere is kiszállt sajnos. Qawa kabinépítő mester is kiszállt, és i_hawk PS mester és Seifer MP kód fixáló nagymester is elment ahogy Biker is. Így hogyan is tervezzen az ember?
Ők kisebb kódrészeket írtak bele a kódba, csak sajnos kicsit szétesett tőle az egész. Erről is volt szó. Baldeagle ezeket fixálja, de jóformán semmit nem tesz bele. Kb. 1 hónapja jött két új kóder, de 1 hónapja nem is posztoltak semmit. Gondolom ismerkednek vele. Tehát, van 1 azaz EGY szem kóder.
3D modellezéshez értő ember Hustler, Contact radicaldude1234, ddcog (ő csinálta az új F-16C 3D kabint), Aragorn, Ranger, NigthFalcon (Nimiztet ő ő csinálta) és asszem ki is fújtunk.
Hol is van a "mindenre erőforrás"? Ehhez kéne 8-9 kóder, meg 30 3D modeller, 20 skinner meg 100-200 teszter. Mi is volt az ami ekkora méretű volt. ÁÁÁÁ, igen. Úgy hívták, hogy F4 UT Team. Ezt is linkeltem már, de talán olvasd el az SP3 credits részét is. Hasznos lehet...
Most bunkó voltam, de leszarom. -
#27316 Masikkal annyi,mikor 86GTmvolt ment szepen :D -
#27315 Használd a másik .bakj kiterjesztésű exét. Nálam ezer éves konfigon, 8600 GT karival tökéletes az FPS OF-ben a hadjáratban is a reptéren. -
#27314 OF ATI HD3870el 20fps -
#27313 Ja értem, hogy idegesitö ha valami olyan dologrol beszélünk ami esetleg számodra nem fontos, de másnak lehet.
Kettőt találhatsz, hogy NF miért nem ezen dolgozik. Mert még a lámpa fényeit sem tudta eddig megoldani. Nem nekem nem fontosak, jelenleg nem lehet megcsinálni csak iszonyatos áron vagy még úgy sem. Nézd már meg az OF FPS értékeit reptéren. Alig 24. Nekem FF5.0 hadjáratban 16 géppel a betonon 80...
Egy kicsit az az érzésem, hogy ez a project olyan hogy mintha a fejlesztök maguknak fejlesztenék és csak ugy mellékesen kiadnák.
Komolyan mondom az őrületbe kergetsz. Figyelsz te arra amit írok? Volt már róla szó, hogy mindenki azon dolgozik amin tud. Tehát igen, magunknak fejlesztjük, ha a te észjárásoddal gondolkozunk. Konkértan az egyik alapelv, hogy nem teszünk bele olyan dolgokat amik hazavágják keményen az FPS-t. Ne kelljen hozzá atomerőmű, hogy elfusson a hadjárat egy zsúfolt esetben is.
Meg nincs fixen lefektetett irány hogy mikor mit csináljunk hanem mint a poráz nélküli kutyasétáltatás mindenki azt csinál amit akar és akinek a porázt kéne fogni az csak ott van.
Tévedés. Erről is volt már szó. Vannak alapelvek. Nem tudok más mondani, nem figyelsz. Pont. A játék modulszerű valamennyire amit az exe és a DB tart össze (+UI). Ezek integritásának megtartásához vannak alapvető elvek. Pl., hogy a DB-t egy ember tartja karban de az, hogy mi kerül bele az csapatmunka eredménye. Vagy, hogy 18k poligonszám feletti gépmodell nem készül és 8-9k feletti kabin sem. Textúraméretre is van megkötés. Lásd OF. Nem csinálunk több 2048-as méretből álló palettát. A Tornado 1 azaz, EGY darab 1024-es. Ja, hogy ilyen méretű szép skinez jó PS tudás és a textúradarabok jó pozícionálása kell? Persze lehet az OF mintát is követeni. --> Vicces FPS..
Ez is le volt írva nem egyszer. Akkor ezek után ne legyek kiakadva?
Ütemterv? Tudod elég nehéz úgy ütemtervről beszélni, hogy
1. Szabadidőben csináljuk. Ingyért. Ez nem cég... Távlati tervek vannak.
2. Namármost az vagy van, vagy nincs. Sok dolog közbejöhet. Pl. balesetet szenved az unokaöcséd és ápolni kell őt és a családját. Vagy csak szimplán elköltözöl az USA egyik feléből a másikba. Vagy Ranger elmeny két hét szabadságra és addig mi nem sokat tehetünk. Vagy gyomorrák diagnosztizálnak nálad. Ezek nem elvont példák...
És igen nekem hiányoznak a lámpasorok, mégha nem világitanának akkor is igy olyan lapos minden reptér, nincs semmi kiemelkedö objektum a közelébe, se uzatartályok. Egyszer már benne volt a játékban és müködött akkor miért olyan nehéz mégegyszer megcsinálni.
Üzemanyagtartályok vannak. Az lehet, hogy nem minden reptéren, de vannak. Megint csak ismételni tudom magam. Nem figyelsz.
Komolyan mondom mostanában szinte minden posztod félkötekedő jellegű... Gondolod viccből olyan az FF5.0 amilyen? Kicsit idegesítő - már elnézést - hogy pampogsz, mikor a megfelelő infót már többször megadtam, hogy miért nincs igazad. Nem tűnt fel, hogy miért nincs wishlist topik? -
#27312 Hát nekem is fontos a lámpaoszlop. Az OF-ben gyönyörűen meg van oldva és semmi fps esést nem látok.
Amikor kampányban dugig van egy reptér induló, érkező, parkoló gépekkel, nehogy már pár oszlop fektesse meg az fps. Ez hülyeség.
Én örülök a többi fejlesztés alatt álló résznek is, természetesen. -
#27311 Ja értem, hogy idegesitö ha valami olyan dologrol beszélünk ami esetleg számodra nem fontos, de másnak lehet.
Egy kicsit az az érzésem, hogy ez a project olyan hogy mintha a fejlesztök maguknak fejlesztenék és csak ugy mellékesen kiadnák.Meg nincs fixen lefektetett irány hogy mikor mit csináljunk hanem mint a poráz nélküli kutyasétáltatás mindenki azt csinál amit akar és akinek a porázt kéne fogni az csak ott van.
És igen nekem hiányoznak a lámpasorok, mégha nem világitanának akkor is igy olyan lapos minden reptér, nincs semmi kiemelkedö objektum a közelébe, se uzatartályok.egyszer már benne volt a játékban és müködött akkor miért olyan nehéz mégegyszer megcsinálni.
A kifuto nekem igy is megfelel. -
#27310 Viszont kicsit idegesítő mikor felesleges dolgokat kértek...
Most is vannak fények. Az, hogy nincs hozzá 3D-s lámpasor olyan nagy gond? Így legalább van a reptéren is normális FPS... Ha fény lenne akkor az valódi fényforrás lenne. Had ne ecseteljem, hogy annyi fényforrás, hány FPS-t eszik meg főleg, hogy mozog és mindenz x sor lámpával.
Reptéri lámák sincsenek minden reptéren és mindenhol szerintem és háborúban talán fel sem kapcsolják. A játékban is a nappal/éjszaka lekapcsolást valahogy meg kéne oldani. Stb.
A gond ott kezdődik, hogy nincs külön vörös és kék reptér. Mert ugyebár azért finoman szólva a valóságban nem igazán voltak azok egyformák... A szebb kifutó textúra az nem is tetszik? Szerintem fontsabb, mint a lámpasor, mert bizony sok repétr tényleg elég trágya kinézetű. -
#27309 Talán azért mert az minden reptéren megtalálhato de ezek a zajfogo és repeszfogo falak nem sok helyen.
Én meg csak azt tudom mondani, hogy mi nem látunk bele a dolgokba hogy mi készül ill. ,hogy mit milyen bonyolult megoldani attol még lehet véleményünk.
Attol meg hogy ötletelünk hogy mi hiányzik nekünk még mér probléma.
-
#27308 Akkor a lámposzlop miért is fontosabb? Egyébként azon is dolgozik NF...
A többi kapcsán meg megint csak azt tudom modani, hogy megint arról beszélsz amiről nem tudsz sokat... -
#27307 megint olyan fejlesztés ami nem kimondottan szügséges a reptéren.
Bezzeg a lámpaoszlopok, ATC radar, bevezetö fénysorok még mindig sehol. -
#27306 Reptéri fejlesztésekről egy kép. -
#27305 Az egyik barátom felesége egy csinor repülőmérnök. Jó neki. :) -
gsg16 #27304 az ilyen nők csak városi legendák. -
#27303 szerintem csak nevelés kérdése az egész
(sovinyiszta percek) -
#27302 Az gáz.
Nálink jól elvoltak egymással is, mi meg többször külön tekeregtünk. -
#27301 A nők csak nyafognak......bár biztos vannak kivételéek.....
Túl lajikusnak kell lenni ahoz,hogy ne legyen hiszti....
De akkor ti szerencsések vagytok,nekem egyszer angliában jött rá az akkori csajomra az unalom! Érted? Angliában egy RIAT-on......Jóóóó.... -
#27300 Detto, mindig vittük a lányokat is és ők is nagyon élvezték. Akkor szerencsés vagyok. -
moho #27299 Akkor én nagyon szerencsés vagyok. Menyaszonyommal mentem most Kecskemétre és nem nyafogott, nem hisztizett. Élvezte. :) -
gsg16 #27298 dogfigt kedvelőknek!!
LINK -
gsg16 #27297 ebben zsoltinak 100%-ban igaza van.én a második taszári repnapra vittem nőt.9-kor kezdődött,ha jól emlékszem,én meg már 9.45-kor keresgéltem az árnyékot neki,mert ugye hiába mondod el neki előtte,hogy ott tűz a nap folyamatosan,és unni fogja az egészet amúgy is,azért ő elmegy veled,mert "együtt akar lenni" veled,és az árnyék keresgélés után kb 10 percel meg már az autót keresgéltem,mert ő rosszúl volt,unta az egészet,nagy volt a zaj,és folyamatosan az ájulás kerülgette,a meleg miatt.épp hogy a harrier bemutatót meg tudtam nézni.úgyhogy ez bizony kőbe vésett szabály,amit aztán vérrel még ki is húztak,hogy repnapra,nőt sosem szabad kivinni!!!!!!!!!!!!!!!!!!(amelyik mégis szívesen megy ki veled,és élvezi a zajt,a kerozin szagát,a gépek látványát bemutató közben,este pedig győzködni kell,hogy indúljatok már haza,mert aznapra nincs több repülő program,meg úgy egyáltalán rá van kattanva az egész hangulatára,azt ott helyben el kell venni feleségül,anélkül,hogy megkóstólnád a főztjét!!) -
#27296 Miért tilos nővel? Még soha nem csináltam, de nem látom, hogy mi lehet a gond. -
#27295 Nekem is. Kicsit hülye vagyok, már a második multi marad el amit én hirdettem meg. Mire ezt begépeltem volt vagy 3 perc.... :)
-
#27294 Ma kihagyom, leesik a fejem, hosszú napom volt. -
#27293 Nehogymán egy László nap,vagy valami más fontosabb mint a ZELTWEG????
Lakenheath-i F-15C biztosan ott lesznek!!!! Addig kell megnézni amíg ki nem vonják őket......
Ott leszel!
Egy dolgot meg soha ne felejts el,repnapra NŐVEL elmenni szigorúan tilos!!!! -
#27292 Lehet, hogy csak 11 után érek ma multira.