Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark 1 1
Az igérgetés eddig is megvolt. De tulajdonképpen egyszerû. Ha nem jön az indiai 27es én nem megyek.
Vasmadarak - Lángoló égbolt VHSRIP
(Iron Eagle)

http://rapidshare.com/files/163319905/Vasmadarak.part1.rar
http://rapidshare.com/files/163336672/Vasmadarak.part2.rar
http://rapidshare.com/files/163355904/Vasmadarak.part3.rar
http://rapidshare.com/files/163375852/Vasmadarak.part4.rar
http://rapidshare.com/files/163397564/Vasmadarak.part5.rar
http://rapidshare.com/files/163443167/Vasmadarak.part6.rar
http://rapidshare.com/files/163459584/Vasmadarak.part7.rar
http://rapidshare.com/files/163463906/Vasmadarak.part8.rar

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
<#zavart1><#idiota>

zsoltfireman
<#wow1><#vigyor2><#guluszem1>
Srácok,ha ez mind igaz,akkor az eddigi legdurvább repnap lesz!
Na ott összejöhetnénk egy pár sörre!!!
Lengyel F-16.....+ a többi persze!

polluxware
Ja! kutyákat nem bántani, azér harapok<#gun>

polluxware
Sztem. majd kiderül mint lesz hogy lesz, és hidd el Balázs hogy a galaxisban az a sok csillag tudja merre menjen, mégha te nem is értessz velük egyet <#hehe>

píííc <#worship>

Molnibalage
Tök mindegy ilyenkor mit írnak bele. Amúgy sem fognak eljönni csak pénzért. Azt meg sosem adtunk nekik. Idén nem túl szerencsés megrendezni csak PR az egész a repidõ kárára. Minden évben lehet találni egy alkalmat amiért meg lehet ezt rendezni. Nagyon nyomoós ok kell arra, hogy kimenjek. Már az is vicces, hogy egyszerre van benne Mirage-2000 és Rafale. Vagy egyik vagy másik jön, de eggyütt biztosan nem. Már ebbõl is látszik, hogy ez csak egy vágyálom lista.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repcsinap meghívottak
katt

csak az orosz jöjjön végre

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JoeDestroy
Nem az..
De majdnem.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Nem, õ más volt. Egykutya mindkettõ.

zsoltfireman
Ez az a köcsög,aki a Tûzoltókat szidta!
De meg lesz találva,és meglesz baszva a kutyájával együtt!

polluxware
Köszi! ,de onnan próbáltam leszedni, minden más lejön viszont ez a 574megás dolog mindig leáll..

ezen még túl is tenném magam, alapból is elmegy nekem a táj modok nélkül viszont a gond az hogy ha a joy-t engedélyezem akkor felfelé néz a kabinban az ürge oszt ennyi

nincs valami panel ahol belõhetném a joyomat? (logitech extreme 3d)

apache kabint felraktam, ennek ellenére nem tudtam kiválasztani ezt a helót repülés közben

L Viper
Mindenképp az Allmodot próbáld meg rárakni, nagyon szépen össze van rakva és az iniben azt kapcsolsz ki-be, amit akarsz.
JoeDestroy
Itt az allmod is innen lejött.
meg ha feljebb mész a könyvtárakban, van ott minden "EECH Raktár" 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

42nd Intruder
Hát ismerem eléggé. All Mods kell, mivel az tartalmazza az 1.10.2 elõtti összes frissítést, majd erre rá az 1.10.2.

Esetleg probáld meg az Apache kabint innen leszedni, hátha. Bár ha ninc smeg az Apache vs Hokum akkor felesleges. Probáld meg úgy telepíteni, hogy EECH -> All Mods -> 1.10.2 patch, hátha így megy... Ha nem akkor írj PÜ-t, hogy mit csinál hátha kiokoskodom mi a baj.

Gundark 1 1
Sokat nyomtam még anno. Az alaszkai hadjárat volt az utolsó amit csináltam. Ha sok infó kell róla akkor L_Viper benne van a témában. (mivel nem lehet pejorativan nyilatkozni a másságról, igy úgy fogalmazom meg : Helikoptermeleg 😊)
polluxware
te mennyire vágod az EECH-t?

Gundark 1 1
Báze téged még nem bannoltak ki emiatt? Ideje lenne pedig. Mert igen unalmas.
polluxware
NE NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!!

T
T
T T T
T T T
T

polluxware
EECH-t mennyire ismered? csak azért mert az allmod nem jön le, (annyira nem is baj) nekem csak az apache fülke kéne meg a legutolsó jó patch a játékhoz.

gyári lemezem van.. de nemtom melyiket lenne érdemes felrakni.

ez a 10.2 akkor is megy ha az allmodot nem rakom fel?

polluxware
azaz! 😊 ránéztem a screenekre... hááát, régen szebbnek tünt😊

42nd Intruder
Gunship! esetleg?

polluxware
EECH topik eléggé kihalt.. Keresek egy játékot! Apache longbow (brit)/ Eurocpter-el lehetett benne repkedni ,csak nem vágom a címét..

kábé olyan volt a grafikja mint az EECH-nak csak olyan FS2004 beütése is volt..

polluxware
akkor jól van.. egészségükre<#eljen>

Scottt
Romper Stomper😊Egyébként szinte minden Rock/Metál/Punk stb koncerten pogoznak.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
Russel Crowe is játszott mint kezdõ színész ilyen filmben.. Ausztrál emberkék összefogtak a beözönlõ koreai vendégmunkások ellen hogy lezuzzák õket mert elveszítették a munkájukat az olcsó munkaerõ miatt.
címét ne kérdezd...

Vagy!
Amerikai história X is jó film ebben a témában -> "Derek fogadó bulija"

hirtelen ez a kettõ jut eszembe, ha már kérded

JoeDestroy
Bizony bizony teljesen jól összeállított Guide Ed-tõl 😊))

Scottt
Mint például?^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
Ez a POGÓ dolog én azt hittem a neó n*ci szervezetek bulijain az amikor egymást lökdösik a szarabbnál szarabb ordibálós zenére és egymás shévelt kobakját tapicskolják...

<#rolleyes> csomó filmben láttam ilyet..

L Viper
Kellõképpen beteg <#nyes><#eljen> Emlékszem.
Molnibalage

L Viper
Voltaképp a hangár, a kerítés, a tereptárgyakaz és az épületek nem a BMS része. Azok a SuperPak 4.2 részei.
A BMS csak az új idõjárásmodellt, napeffektet, szebb felhõket és füstöket stb. adja hozzá.
A SuperPak 3-ra is telepíthetõa BMS, akkor nincs kerítés, mert az még nem tartalmazta akkor.
Sok textúra átpakolható az OF-bõl, ahogy Zsolti mondja és az RV-bõl is, de az elnevezésekre figyelni kell, mert nem minden esetben egyezik meg.
zsoltfireman
Használja az OF dds texturáit! Ott vannak különbözõ frissítések!
De rohadt jó nem????
<#guluszem1><#nevetes1>

Molnibalage
A BMS kerítés és hangár szebb??? Ez hogy a túróba lehet?

Molnibalage
Mindegyik az. Szép nagy hegyek vannak a Grúziai helyszínen, de a felhõ-talaj textúra talákozásnál nekem villódzik a cucc, bár én FF 5.0 beta alá raktam fel. Elvileg ez tökmindegy.

JoeDestroy
Ahogy olvastam, itt is ugyanaz a helyzet mint az RV-s balkánnál.
A menü és beállítóképernyõk szövegei hiányosak, nem jelennek meg.
Valamint a Balkán textúrázásánál nagy négyszög kék vízet nagy négyszög zöld vizek vettek körül. Az RV balkán terület erõsen béta behatású még.

Molnibalage

Molnibalage
Jé, van már ez is telepíthetõ? Érdemes lenne kipróbálni. Jó nagy hegyek között lehet bújkálni elvileg.

zsoltfireman
BMS <#eljen>

zsoltfireman
Ja,BMS volt!
Köszi Joe!
<#eljen><#wave>

zsoltfireman
Mai multi Joe-val, Iraq fölött

Molnibalage
Ez nem így mûködik. Mint láthatod az exe nem ilyen. Problémás. Megpróbálok engedélyt kérni, hogy a beta I fájlokkal (ha megvan még egyáltalán) csinálhassunk felvételt csak mi. Szerintem 0 esély van rá, hogy Aragorn belemegy.

Közzé tettem a 1,5 éves sztorit. 😊

L Viper
Csak Dogfightban lehet jól felvenni klipet.
L Viper
Komolyan mondom kiadhatna az FF5 team egy 1.0.0.5-ös nevû peccset RV-hez, amibe semmi más nem lenne, csak az új multikód. Szerintem már ez is lenyugtatná a várakozó Falconosokat.
Ha 3-nál többen RV-zünk elkezdõdik a liftezgetés, meg egyéb marhaságok.
Molnibalage
Ja, mivel az új beta már one click installeres bepróbálkozhatok FF4 multival is! A 10 éves évfordulós FALCON betû kirakását FF4-gyel kéne akkor megcsinálni. ( Az AF ocsmány az OF meg ellenkezne elveimmel. 😊 )

Molnibalage
Jelenleg nem idegesítõ dolgokkal van a baj, hanem olyanok vannak amik játszhatatlanná teszik a játékot.

- Az AI emberi játékos ellen rosszul használha az SARH rakétákat.

- A hadjáratban az FPS el van cseszõdve valamitõl. Ahol eddig volt 60 ott most 1/3-a ha van.

- Több küldetés repülése után mikor megint beülsz a gépbe semminek nem töltõdik be a textúrája.

- Tök véletlenül derült ki (nem vette észre senki), hogy a rakéták dinamikus fényei eltûntek. (A vicc az volt, hogy Dewdog gépén eddig soha nem is látszottak. Õ azt hitte, hogy nincs is ilyen feature. Tökk vicces, mert több képes szerepelt a preview threadben is ahol ez látszott. Ott a beta fórumon postolt képek cirka 3-4%-a van felrakva...

- UI képernyõn nem látszanak egyes gépek ikonjai.

Stb. Ezek mind olyanok, hogy önmagukban is megakadályozzák a kiadást, nemhogy együtt...

Viszont a kisebb bugok kezdenek elfogyni. Beta I,II,III (most OCI III van) alatt nagyon sok kis apróbb bug is gyûlt gyorsan. Most két hét alatt szedtünk össze annyit, mint akkor 3 nap alatt. Ez azért jelent valamit. A felsorol hibák javításáról semmit nem tudok, nem az én asztalom egyik sem.

Molnibalage
Már posztolva volt, hogy bugos lett ez a beta. Azért beta. Snakeman majd javítja.