Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Sajna nem jó. Közel sem tudja azt ami kell nekem. Még a 2003-as formátumban elmentett doksi is egy okádék valami benne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ha a mostani Falcon telepítés FF5_beta_III mappában van és ezt átnevezem mássá akkor az újat is ide kell felrakni nem? Ez volt az elsõ install, tehát ez a registry bejegyzés él.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Szép.
polluxware
Nem hallom hogy suttognál.. 😊

egyébként az XP-n gyogtiszta, tehát a válasz Igen

de hogy jön ez ide?? rólad volt most szó<#zavart1>

Molnibalage
Halkan kérdezem meg, hogy neked jogtiszta az XP-d vagy az Office?

polluxware
polluxware
"Ebben igazad van." - ezt elteszem emlékbe <#wilting>

Buren
Igen. Mindent tud amit az egész office család. És az egész gratis. Nincs se széria lopás, se krekkelés, se rémkoppantók és még a karmád is jó lesz tõle!

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
"kis lopás-nagy lopás /mi a különbség?"

Ebben igazad van.
---

"amúgy engem totál hidegen hagy, csak nem kéne másokat baszogatni állandóan mert nem adnak ki azért pénzt amit véletlenül pont a te haverjaid csináltak... ennyi"

Én kit baszogatok? Mellesleg nem az "én haverjaim" csinálták. Aeyes soha nem volt FF dev tag.

Molnibalage
Nem. Be tudja olvasi azt amit az új fajta formátumban mentettem el?

polluxware
kis lopás-nagy lopás /mi a különbség?

amúgy engem totál hidegen hagy, csak nem kéne másokat baszogatni állandóan mert nem adnak ki azért pénzt amit véletlenül pont a te haverjaid csináltak... ennyi

pííc<#worship>

Buren
OpenOffice-t próbáltad már?

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

repvez
Igen de nekem soha nem kért aktiválást amit én használok.

Ha még lehet egy kis kérés a manual készitéséhez,lehet ugy megoldani, hogy a különbözö fegyverfajták és egyéb menük használatának proceduráit a kapcsolás sorrendjének megfelelö kis táblázatba szedni és sima fekete fehér formába berakni, hogy elég legyen csak azokat kinyomtatni mankonak és ne keljen az egész 300oldalt vagy a szovegböl kibogarászni hogy mikor melyik gombot kell nyomni.
Molnibalage
Ezek csak serialok nem? Aztán kér aktívációs kódot is... Egyébként úgy tûnik a problema letudva. Bátyus barátjának van mûködõ verziója. Holnap áthozza. Addig kitart a 23 indítási alkalom. 😊

A kézikönyv már most 210 oldalas és hol van még a vége... 😊

Molnibalage
Azért van külnöbség egy 600-2200 forintos kabin és egy 100'000 forintos program között aminek a képességeinek 95%-át soha nem fogom kihasználni. Egyszer majd veszek eredeti office-t is csak nem most. Vagy abban az esetben 2011-ig nem lesz Falcon kéziköny. Melyiket választod?

repvez
nekem ezekkel müxik az enterprise verzio:
F3DJD-6FFQ4-XQTQF-PGK47-8MDQ8

CM9R7-9X4DV-F43J4-JVC67-GYDQ8
L Viper
Raktár 2-t akartam írni.
L Viper
Raktárk- PAtch szekcióból kellenek ezek:

1. SP42_OCI.zip
2. F4-BMS1.03.zip
3. Sp4.2_BMS_DATA.zip

Ennyi kell.
Destroy nemrég leírta hogy kell Balkánt tenni HiTilessel.

A graphics/setup/advancedben a Z-Buffering ne legyen bekapcsolva ! ( akkor nem bugos a guruló és a kifutó melletti jelzõfények )
Ha 1024x768-ban tolod, akkor a rendered 2D pit opció is maradjon kikapcsolva, mert olvashatóbbak a kabinban az apró feliratok.

DDS textúrák akkor lesznek, ha ugyanitt kiválasztod a dds compressedet és kivárod míg újra aktív lesz a menü. Joe ezt hívja kávészünetnek :-)
polluxware
Balázs annyira szorgalmazod a jogtiszta dolgokat ("vedd meg ezt, nem drága.." "készítõk is örülnének") <#eljen>

amúgy sajna passz

Office 2007 ügyében valki segíjen már Balázs komának!!!

Molnibalage
Ja, a BMS SP kmobó amit repültök az mi is pontosan? Mit raktok fel?

Molnibalage
Hát ez lényegesen egyszerûbb, mint a Falcon switcher.

zsoltfireman
BMS a másodmelóhelyemen ma

L Viper
Azt a progit, még nem próbáltam ki, egyszerûen lusta vagyok leszedni a jól mûködõ Falcon verzióimat. Még mindig a mappaátnevezgetõs módszert használom, amit már leírtam itt, de belinkelem újra:

Falcon verziók egyszerre:
-------------------------

Úgy szoktam csinálni, hogy mindig Falcon4 mappába rakom az alapfalcont.

Rárakom mondjuk a RedVipert, beállítom ahogy szeretem, stb.

Ha másik Falcon verziót akarok használni, pl. OpenFalcon, SuperPak4, stb, akkor átnevezem valamire a Falcon4 mappámat, jelen esetben ugye a RedViper volt rátéve:

Legyen ez a neve Falcon4_RV

Létrehozok újra egy Falcon4 mappát, ami ugye most teljesen üres. Ebbe újra feltelepítem a Falcon4 -et, majd a SuperPak 4.2-t, vagy az OpenFalcont, vagy amit akarok.

Indul frankón, bekonfigolom, játszok stb.

Ha újra RedViperezni akarok átnevezem megint, pl. Falcon4_OF -nek. Ebbõl tudom, hogy OpenFalcon van benne.

A Falcon4_RV mappát visszanevezem Falcon4-re és megy újra a RedViper. És így tovább.

A konfig editort újra elindítva elõfordulhat, hogy újra ki kell tallózni a hozzá tartozó játék indító .exe fájlt, de a cfg az ettõl jó marad. Ez csak akkor érdekes, ha esetleg megint állítgatni akarok valamit az editorral.

Mai napig hibátlan az összes fentlévõ Falcon verzióm.

Molnibalage
Ennnél kicsit többre kellen szükségem.

Buren
Mintha Ara' bácsi egyszer azt írta volna, hogy szívesen csinálna Lancer pitet ha már befejezte az addigi munkáit... <#nyes>

zsoltfireman
Falcon Switcher!!!!

zsoltfireman
<#eplus2> <#taps>

zsoltfireman
Sajnos a B-1B-t nem engették fotózni!
Alig fértem el a cockpit-ba,pedig nálam magasabb volt a személyzet
F-4,F-15E,F-16,C-17,C-130,KC-10 amik még voltak

Ráadásúl Golly Rogers-es Macskák voltak!

Molnibalage
Skacok, akkor hogyan is lehet megcsinálni a dual install Falconnal? Mivel az FF5.0 játszhatatlan hadjáratben, de én meg repülnék...

Molnibalage
Bazz, a B-1 cokcpit fótók ugye megvannak? Mert kellene! 😉

Sajnos soha nem láttam élõben F-14 kandúrt. 😞

Most nagyon irigy lettem. <#ravasz1>

LeonSilver
<#eljen><#eljen><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman
"Ebbõl menyi a vicc?"

Ez nem vicc! Fotóim is vannak! Nekem a repülés iránti szerelem nem ál meg a Falcon-ozásnál!
Rendszeresen járok a külföldi repnapokra,nagyon komoly gyülyteményem van (különbözõ dzsekik,overalok) ide tartoznak az F-16-os felvarrók is,nem egy közüllük limitált!
Folyamatosan kapcsolatba vagyok az ebay aukciós oldallal is!
-1995-ben láttam a Pozsonyi repnapon a Szu-35-öst (+ cobra man.)
-2000 környékén még a Taszári bázis amcsi fenhatóságú volt,rendszeresen jártak USAF,ANG,USN stb hadgyakorlatra,azidõtájt kapcsolatban voltam rep.újságíró barátaimmal (Zord Gábor,Kõvári László,Gál József,Szórád Tamás),nekik volt köszönhetõ,hogy repülhettem OHIO ANG KC-135-ös tankerrel,hogy láthattam,megérinthettem az F-14 Tomcat-et,hogy elmentünk az éles hadgyakorlatra Malacky-ba ahol az Avianó-i 510FS F-16CG gyakorlatoztak és még sorolhatnám.....
-1999-ben sikerült Fairforba egy B-1B cockpit-jét is kipróbálni
-2007 Leewarden Hollandia Open Dagen Blue Angels,ott voltam!
-B-2-est rengeteget láttam,idén Májusban láttam elõször repülni Me-262-est Berlinben

Ilyenekkel nem szoktam viccelni! <#eljen>

L Viper
Persze, igazad van, de a kabin csak az elsõ lépés és nem kis lépés.
Molnibalage
De ez amit csinálnak ez nem exe buherálás. Ez csak data. Ez exe kódolás az ettõl még sokkal messzebb van.

Office crack segítség? <#nemtudom>

L Viper
Egy komoly szintû programozónak ez nem fog gondot okozni. Ahogy annak idején a régi Falconnak teljesen más alapokra helyezzék a füs és idõjárásmodellezését, ezt itt is meg lehet oldani elõbb utóbb.
A kérdés az, hogy milyen lesz az FF5. Ha jó lesz minden téren, akkor nem fogják az AF-et bogarászni, mert minek is.
Így legyen.
Molnibalage
Furgalsra is? Hol?

Érdekes oldal.

L Viper
Valószínûleg ezért is merték bepostolni a Frugalsra is.
Ez csak felbátorítja a moddereket, hogy nem fog velük az LP is kekeckedni.
Molnibalage
A füst megváltoztatása az nem fog menni. Az már keményen exe kódolt + trail.txt-t használja. Az FF4 is ilyen, csak a txt fájlhoz más exe dolgozik alá. Az FF5.0-ben már a trail.txt file is megszûnik, pedig sajnos pár gép füsölése gyenge és ezt még Aragorn is elismerte.

Molnibalage
"Az nem RAVEN(EF-111) hanem AARDWARK(F-111),de még Austrália repüli!"

Én ne tudnám akinek kedvence a gép? Asszed eljönnek ide õ valaha? Miért tennék?
-----

"Én láttam a Blue Angels-t,láttam a B-2-est,Szu-35-öst,Lengyel F-16-ost is,sõt még USAF KC-135-el is repültem amikor itt voltak az OHIO ANG-tõl,akkor három F-16-ost tankoltunk a levegõben és ezt a mûveletet a BOOM Operator helyérõl sikerült végignéznem!"

Ebbõl menyi a vicc?

Molnibalage
AZ LP-nek asszem lejártak a jogai a kód felett. Õk már le sem szarják az AF-et.

zsoltfireman
Köszi,<#eljen><#wave>

L Viper
Arról, hogy végre megvan a lekódolt AF-ben a kabinokra vonatkozó rész. El fog kezdõdni a kabinbuzera, elõbb utóbb lesz más kabin is.
Eddig csak a validac.bin fájl átnevezésével repülhettél más típust AF-ben és csak kampányban, de a kabin az mindig maradt a 16-osé.
Szerintem sokan várunk más kabinokat AF-hez. Egyszer biztos lesz szebb füst is.
Így van esélye az AF-nek, mert ha nem piszkálnak bele az "okosok" akkor az FF5 megjelenése után, ha stabil is lesz ráadásul, akkor az AF-nek vége.
Ha az RV-nek olyan lenne a multikódja mint az AF-nek, szerintem már akkor is sokan hanyagolnák.
zsoltfireman
Igazából nem nagyon értem azt az anomáliát.......
Mirõl szól az a módolás????

zsoltfireman
Az nem RAVEN(EF-111) hanem AARDWARK(F-111),de még Austrália repüli!

Én láttam a Blue Angels-t,láttam a B-2-est,Szu-35-öst,Lengyel F-16-ost is,sõt még USAF KC-135-el is repültem amikor itt voltak az OHIO ANG-tõl,akkor három F-16-ost tankoltunk a levegõben és ezt a mûveletet a BOOM Operator helyérõl sikerült végignéznem!
Már nagyon sokmindent láttam,de azért jó lenne,ha ez nem csak igéret lenne és végre egyszer tanulnánk a külföldi szervezõktõl,és nem mindíg a pénzéhesség lenne a mérvadó!

L Viper
Néztem, bepostolva a frugalsra is. Kíváncsi vagyok, mi lesz.
L Viper
Ez olyan szinten jó hír, hogy már buherálják az AF-et egyes hozzáértõk.
El fog kezdõdni ennek is a moddolása, egyelõre ahogy látom a kabinok.

Remélem sokan felfigyeltek erre a hírre.

A végén az FF6-ot az AF-re fogjátok fejleszteni <#vigyor1>, bár az LP amíg létezõ cég, addig ezt nem fogja jó szemmel nézni, de lesznek próbálkozások. Meglesz abban a lekódolt AF-ben a füst, a felhõ egyebek. is, bár a kabin az igazán nagy lépés lesz, hisz ez volt a fõ bajunk az AF-el.
Gundark 1 1
Oroszországot akartam irni, de mindegy. Õk úgysem jönnek. SUE? Hmm. Na ezt sem hiszem könnyen 😊 NEm akarok vészmadárkodni, de ebbõl tök ugyan az lesz mint az idei.
Molnibalage
Egy csúnya kérdésem lenne. Használ valaki itt ultimate office 2007-et? Hogyan lehet rendesen megtörni? Serial nubber után aktivációs kódot is kér. Anélkül összesen csak 25-ször lehet elindítani...

Ey fajta törést már megpróbáltam, de valamiért 1 hét után nem mûködött. Ráadásul utána kiirthatatlan volt. Uninstall nem volt lehetséges, még a registrybõl sem lehetett kiszedni.

Molnibalage
+5 Az õ programja egy nagyon kis valami. Egy kis valamit könnyû programozni. A problémák erõssége nem lineárisan nõ.