Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
egyébként az XP-n gyogtiszta, tehát a válasz Igen
de hogy jön ez ide?? rólad volt most szó<#zavart1>#zavart1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ebben igazad van.
---
"amúgy engem totál hidegen hagy, csak nem kéne másokat baszogatni állandóan mert nem adnak ki azért pénzt amit véletlenül pont a te haverjaid csináltak... ennyi"
Én kit baszogatok? Mellesleg nem az "én haverjaim" csinálták. Aeyes soha nem volt FF dev tag.
amúgy engem totál hidegen hagy, csak nem kéne másokat baszogatni állandóan mert nem adnak ki azért pénzt amit véletlenül pont a te haverjaid csináltak... ennyi
pííc<#worship>#worship>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ha még lehet egy kis kérés a manual készitéséhez,lehet ugy megoldani, hogy a különbözö fegyverfajták és egyéb menük használatának proceduráit a kapcsolás sorrendjének megfelelö kis táblázatba szedni és sima fekete fehér formába berakni, hogy elég legyen csak azokat kinyomtatni mankonak és ne keljen az egész 300oldalt vagy a szovegböl kibogarászni hogy mikor melyik gombot kell nyomni.
A kézikönyv már most 210 oldalas és hol van még a vége... 😊
F3DJD-6FFQ4-XQTQF-PGK47-8MDQ8
CM9R7-9X4DV-F43J4-JVC67-GYDQ8
1. SP42_OCI.zip
2. F4-BMS1.03.zip
3. Sp4.2_BMS_DATA.zip
Ennyi kell.
Destroy nemrég leírta hogy kell Balkánt tenni HiTilessel.
A graphics/setup/advancedben a Z-Buffering ne legyen bekapcsolva ! ( akkor nem bugos a guruló és a kifutó melletti jelzõfények )
Ha 1024x768-ban tolod, akkor a rendered 2D pit opció is maradjon kikapcsolva, mert olvashatóbbak a kabinban az apró feliratok.
DDS textúrák akkor lesznek, ha ugyanitt kiválasztod a dds compressedet és kivárod míg újra aktív lesz a menü. Joe ezt hívja kávészünetnek :-)
amúgy sajna passz
Office 2007 ügyében valki segíjen már Balázs komának!!!
Falcon verziók egyszerre:
-------------------------
Úgy szoktam csinálni, hogy mindig Falcon4 mappába rakom az alapfalcont.
Rárakom mondjuk a RedVipert, beállítom ahogy szeretem, stb.
Ha másik Falcon verziót akarok használni, pl. OpenFalcon, SuperPak4, stb, akkor átnevezem valamire a Falcon4 mappámat, jelen esetben ugye a RedViper volt rátéve:
Legyen ez a neve Falcon4_RV
Létrehozok újra egy Falcon4 mappát, ami ugye most teljesen üres. Ebbe újra feltelepítem a Falcon4 -et, majd a SuperPak 4.2-t, vagy az OpenFalcont, vagy amit akarok.
Indul frankón, bekonfigolom, játszok stb.
Ha újra RedViperezni akarok átnevezem megint, pl. Falcon4_OF -nek. Ebbõl tudom, hogy OpenFalcon van benne.
A Falcon4_RV mappát visszanevezem Falcon4-re és megy újra a RedViper. És így tovább.
A konfig editort újra elindítva elõfordulhat, hogy újra ki kell tallózni a hozzá tartozó játék indító .exe fájlt, de a cfg az ettõl jó marad. Ez csak akkor érdekes, ha esetleg megint állítgatni akarok valamit az editorral.
Mai napig hibátlan az összes fentlévõ Falcon verzióm.
Alig fértem el a cockpit-ba,pedig nálam magasabb volt a személyzet
F-4,F-15E,F-16,C-17,C-130,KC-10 amik még voltak
Ráadásúl Golly Rogers-es Macskák voltak!
Sajnos soha nem láttam élõben F-14 kandúrt. 😞
Most nagyon irigy lettem. <#ravasz1>#ravasz1>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez nem vicc! Fotóim is vannak! Nekem a repülés iránti szerelem nem ál meg a Falcon-ozásnál!
Rendszeresen járok a külföldi repnapokra,nagyon komoly gyülyteményem van (különbözõ dzsekik,overalok) ide tartoznak az F-16-os felvarrók is,nem egy közüllük limitált!
Folyamatosan kapcsolatba vagyok az ebay aukciós oldallal is!
-1995-ben láttam a Pozsonyi repnapon a Szu-35-öst (+ cobra man.)
-2000 környékén még a Taszári bázis amcsi fenhatóságú volt,rendszeresen jártak USAF,ANG,USN stb hadgyakorlatra,azidõtájt kapcsolatban voltam rep.újságíró barátaimmal (Zord Gábor,Kõvári László,Gál József,Szórád Tamás),nekik volt köszönhetõ,hogy repülhettem OHIO ANG KC-135-ös tankerrel,hogy láthattam,megérinthettem az F-14 Tomcat-et,hogy elmentünk az éles hadgyakorlatra Malacky-ba ahol az Avianó-i 510FS F-16CG gyakorlatoztak és még sorolhatnám.....
-1999-ben sikerült Fairforba egy B-1B cockpit-jét is kipróbálni
-2007 Leewarden Hollandia Open Dagen Blue Angels,ott voltam!
-B-2-est rengeteget láttam,idén Májusban láttam elõször repülni Me-262-est Berlinben
Ilyenekkel nem szoktam viccelni! <#eljen>#eljen>
Office crack segítség? <#nemtudom>#nemtudom>
A kérdés az, hogy milyen lesz az FF5. Ha jó lesz minden téren, akkor nem fogják az AF-et bogarászni, mert minek is.
Így legyen.
Ez csak felbátorítja a moddereket, hogy nem fog velük az LP is kekeckedni.
Én ne tudnám akinek kedvence a gép? Asszed eljönnek ide õ valaha? Miért tennék?
-----
"Én láttam a Blue Angels-t,láttam a B-2-est,Szu-35-öst,Lengyel F-16-ost is,sõt még USAF KC-135-el is repültem amikor itt voltak az OHIO ANG-tõl,akkor három F-16-ost tankoltunk a levegõben és ezt a mûveletet a BOOM Operator helyérõl sikerült végignéznem!"
Ebbõl menyi a vicc?
Eddig csak a validac.bin fájl átnevezésével repülhettél más típust AF-ben és csak kampányban, de a kabin az mindig maradt a 16-osé.
Szerintem sokan várunk más kabinokat AF-hez. Egyszer biztos lesz szebb füst is.
Így van esélye az AF-nek, mert ha nem piszkálnak bele az "okosok" akkor az FF5 megjelenése után, ha stabil is lesz ráadásul, akkor az AF-nek vége.
Ha az RV-nek olyan lenne a multikódja mint az AF-nek, szerintem már akkor is sokan hanyagolnák.
Én láttam a Blue Angels-t,láttam a B-2-est,Szu-35-öst,Lengyel F-16-ost is,sõt még USAF KC-135-el is repültem amikor itt voltak az OHIO ANG-tõl,akkor három F-16-ost tankoltunk a levegõben és ezt a mûveletet a BOOM Operator helyérõl sikerült végignéznem!
Már nagyon sokmindent láttam,de azért jó lenne,ha ez nem csak igéret lenne és végre egyszer tanulnánk a külföldi szervezõktõl,és nem mindíg a pénzéhesség lenne a mérvadó!
El fog kezdõdni ennek is a moddolása, egyelõre ahogy látom a kabinok.
Remélem sokan felfigyeltek erre a hírre.
A végén az FF6-ot az AF-re fogjátok fejleszteni <#vigyor1>#vigyor1>, bár az LP amíg létezõ cég, addig ezt nem fogja jó szemmel nézni, de lesznek próbálkozások. Meglesz abban a lekódolt AF-ben a füst, a felhõ egyebek. is, bár a kabin az igazán nagy lépés lesz, hisz ez volt a fõ bajunk az AF-el.
Ey fajta törést már megpróbáltam, de valamiért 1 hét után nem mûködött. Ráadásul utána kiirthatatlan volt. Uninstall nem volt lehetséges, még a registrybõl sem lehetett kiszedni.