Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon várom. Azért nem sértõdök meg, ha Karácsonykor már egy tökéletes FF5-el szimezhetek <#hehe>#hehe>.
Balkán hadszintér témában......én TE -et nyomok,nem szeretem a kampányt.
Szeretek csak ugy felszállni,szétlõni ezt azt,sikeresen,boldogan visszatérni.
Na de,hová tûntek nekem a Balkánról az F16 osok?
Van A10,F117,F22,F4,F14-15,DE ELTÛNT A FALCON SZIMULÁTOROMBÓL A FALCON......hú,ezt most orditottam volna?
<#law>#law>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mert valóban értelmet nyer az a sok dolog amit leírtam a kézikönyvbe. Az AI félelmetesen ostoba hozzám képest és a vizuális szenzorai atomtápak. A '80-as évek végi környezetben eszméletlen durva dolgokat lehet maj nyomni AWACS nélküli játék esetén. Bujkálás egymás, elõl. Radarral való játszadozás stb. Ja és padlock kikapcsolása esetén meg aztán tényleg überfasza lesz a dolog.
Az AF AI kódja valóban kicsit jobb és letisztult. Kevesebbszer zakkan meg az AI. Harci tudása viszont nem sokkal jobb. Az AI alapvetõ hibája, hogy szinte mindig max. erõvel fordul. Pillanatik alatt elveszti így a sebességét. Totálisan figyelmen kívûl hagyja a corner speed-et...
Az FF4-ben is nagyon jó támad földi célokat az AI csapásmérõ küldetésekben.
Még annyi az AF védelmére, hogy a wingmanek szépen támadják a reptereket, a gurulókat, lehet õket vezetgetni jól.
Csak annyit mondottam hogy az RV-re feltelepített Balkan v1.0 hadszintér, repkedés közben piros elmosódott kockás textúrákat rak be néhol, valamint a partvonal eléggé szedett-vedett.
BMS-rõl szó nem volt, hitiles-rõl meg fõleg..
Csak annyi hogy jelen állapotában egy ladikus szemnek az AF tája valahogy olyan egyben van értést kelt, az RV-s változatéhoz képest.
Egy észrevétel... amikor zajlott ez a csetepaté volt a jogóknál SA-10es??? Sa-2, Sa-6 még okés, de errõl a sa-10rõl nemtok
Az általad kifogásolt hibák egyike sem található meg benne, ezt elhiheted.
A hadjáratok adatbázisa és forgatókönyve meg vicc. Pár nap melóval jobbat raknék össze.
A Balkán RV az egy beta, de sebaj. Majd lesz belõle javítás. Ne csak siránkozz, hanem postold a bugokat a PMC fórumon. Azért van.
Nekem példul tele van grafikai hibákkal... erre értettem
Az meg hogy vicc ami AF-ben van, ez azért erõs.
Legyen neked igazad.. máma semmi hangulatom veszekedni<#schmoll2>#schmoll2>
<#csodalk>#csodalk><#vigyor2>#vigyor2>
<#guluszem1>#guluszem1>
A PSZH nem légvédelemre specializált harcjármû,van rajta egy gépágyú,de az földi erõ ellen,ha a menetoszlopban van csöves légvédelem,na az majd válaszól a kérdésedre!
Azért írtam,hogy szürkületbe csak úgy jönnek feléd a nyomjelzõs skulók,
elég nagy kárt tudnak tenni benned!
Lõnek azok.....<#nyes>#nyes>
Azért nehogymán egy 6csövû gépágyúból leadok egy szar PSZH-ra egy rövid sorozatot és még porfelhõ sincsen......(OF)
A másik,milyen gyönyörûen,fémesen csillog a fúvócsõ! <#nyes>#nyes>
Na pont errõl beszélek. Nem midegy, hogy milyen steerpoint aktív..
mostani red alert3 jellegû gamék nagyon elmentem az atomcsuvadurrbele sugáráGYÚÚ irányokba.. meg a megabigaganaj atomrobbbantyús csuvacseve röppetyûûs ürgolyhós idióta szétkapok mindent 2perc alatt vonalvezetésbe
az MFD terén)"
A-G master mode-ban a jobb MFD jobb oldali oszlopnál kiválasztod a SQL vagy a PAIR-t és a jobb alsó gombbal bemész a "kioldási programozási részhez" (majd a fõnök megmondja mi a rendes neve) ahol beírod hány bombát illetve hány párt dobjon le oszt enter. 😊
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ja,a radaron kijelölöd?Az tényleg megy,én freeweapont szóltam,azok meg röhögtek😊)
Nekem amugy van két gondom....az egyik hogy a befogott földi célt
nem tudom ugy lõni gépágyuval mint a légit,hogy közben a "gunsight marker"(nem tudom hogy hivják amugy)mutassa nekem a lõtávolságot mint pld a lockonnál az A10?
A másik meg hogy csak kettesével tudom dobni a bombát....hogy kell beállitani hogy leoldja az összeset?(ok,tudom vannak még hiányosságaim
az MFD terén)
<#wave>#wave>
Azt meg utálom,ha én loholok a vezér után mert pl. SA-2 csipet-csapat már alig várta,hogy célkörzetbe érjük és lõhessenek,a vezír meg csak emelkedett,emelkedett a célig,én inkább a kúszást választottam,elég cumi amikor egyszerre három rakéta indul el,tiszta Jedi volt,csak úgy hajolgattam el a rakéták elöl.....
Rohadt árulók,csoda hogy s...be lõttem õket?
Tegnap csak egy w.man volt,az nagynehezen ledobott két CBU-t aztán skerázott haza a többivel.Utálom õket mind.
Pollux.....én életemben nem stratégiai játékoztam,talán a Dûne kivételével.Nem szeretem.Most is csak a Falcon van fennt,az EECH meg a SWAT4.
----
"SÕT! egy ötlet... ha már nem lehet olyan szerkesztgetõsre megoldani a kampányt mint AF-ben, akkor nem lehetne olyat csinálni hogy mission editorban bepakolok egy rakat repteret ott állomásozó gépekkel földi csapatokat plusszba, ezt elmenteni és kampány szerûen lerepkedni."
Neveti fogsz, asszem lehet. Valami bug folytán régen a TE futása alatt is létrehozhattál küldetést. Csekkolom, hogy ez áll -e még. Ez esetben huma playerek játszhatnak mini hadjáratot egymás ellen. Adott földi csapatok vannak és te hozod létre a küldetéseket a meglevõ századokkal.
"Kangnung" reptér az elsõ kampányban, rögtön az elsõ missziónál (F-16CJ-k állomásoznak ottan)
Az elég vicces. Hogyan? Nem váltottál véletlenül üzemmódod közben?
---
nem😊 akkor meg is reccent egy pillanatra a progi, lehet ez is közrejátszott
SÕT! egy ötlet... ha már nem lehet olyan szerkesztgetõsre megoldani a kampányt mint AF-ben, akkor nem lehetne olyat csinálni hogy mission editorban bepakolok egy rakat repteret ott állomásozó gépekkel földi csapatokat plusszba, ezt elmenteni és kampány szerûen lerepkedni.
Tudom kézzel is lehet, csak így egyszerûbb lenne, mindenki számára elérhetõ.
Melyik reptéren? Adj több infót. Reprodukálható? Ezek fontos dolgok.
---
"Helik elõszeretettel túrják a földet, mint valmi mezõgazdasági tíím😊"
Ez már javítva van a beta verzióban.
----
"ez a hosszan nyomom a leoldó gombot picit zavar, mert jártam úgy hogy egyszerre 2 amramot leoldott egyszerre"
Az elég vicces. Hogyan? Nem váltottál véletlenül üzemmódod közben?
---
"a kampányok jók csak néha túl zsufisak, és durván néz ki amikor mig-19ek fegyvertelen F-16 kötelékeket szednek le mert az istenverte AI képes totál üres gépet is fullos mig kötelékek ellen küldeni, csak azért mert támadós hangulatban vannak"
Túl zsúfolt?
1. Az available AC percentage mennyin van? 25-re állítva kevesebb bevetés lesz. A valóságban ennél sokkal zsúfoltabb lenen a helyzet..
2. Az új hadjárataimban még ennél is zsúfoltabb lesz.
3. Az AI az nem fog változni, de J-6 nem nagyon szed le semmit általában. Miért is? Mert a bevetések nag részén nincs rajtuk PL-5 sem... J-6A az elvileg vadászfeldadatokat repülne, de egy hadjáratban sincs benne. (ezen a térn én dolgozom).
ettõl függetlenül tetszik így is az RV, csak AF-ben nem voltak ilyen problemók ilyn sûrûn.. NEKEM legalábbis
a bugot meg nem CTD-re értem ,mert az max 1x fordult elõ az RV-ben mióta megismertem a progit.. Az OF az OF...😊
Ha ezeket a dolgokat kijavítják az FF5-ben.. akkor kánaán + Tornado😊
Dettó AF, csak sokkal-sokkal szebb. Van jó Balkán is.
Két mirage a betony mellett a homokban próbált felszállni... kedves volt tõlük hogy elõre engedtek de akkor is..
Helik elõszeretettel túrják a földet, mint valmi mezõgazdasági tíím😊
ez a hosszan nyomom a leoldó gombot picit zavar, mert jártam úgy hogy egyszerre 2 amramot leoldott egyszerre
a kampányok jók csak néha túl zsufisak, és durván néz ki amikor mig-19ek fegyvertelen F-16 kötelékeket szednek le mert az istenverte AI képes totál üres gépet is fullos mig kötelékek ellen küldeni, csak azért mert támadós hangulatban vannak
ettõl függetlenül tetszik így is az RV, csak AF-ben nem voltak ilyen problemók ilyn sûrûn.. NEKEM legalábbis
a bugot meg nem CTD-re értem ,mert az max 1x fordult elõ az RV-ben mióta megismertem a progit.. Az OF az OF...😊
Ha ezeket a dolgokat kijavítják az FF5-ben.. akkor kánaán + Tornado😊
Tegnap FF4 (RV) Iraq,szokásos 9óra,2 F-16C+,vezér én,nem volt nagy õrület,csak egy SA-2-es brigádot raktam le.....hmmmmm,volt kergetõzés
csak kazettás bomba,na az odaaszott! Imádom a robbanási effekteket!!!
Az OF egyenesen szar,ott ledobok egy WCMD-t van egy pici porfelhõ aztán
semmi,pedig rengeteg F-16-ról szoló video dok. anyagom van,még a kazettás bombákról is,az RV adja vissza a legjobban a hatását!
<#vigyor2>#vigyor2>
Tegnap este nyomtam pár repkedést FF4-el... ennyi AF kihagyás után, pláne a BS után azért megmondom kerek-perec úgy jó ahogy van😊 leszámítva pár bosszantó buggsit.
SZENTATYÁM!!!!! MEGTÉRTEM!!!!!!! <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Elysium!
Amugy nekem csak az a két szám tetszik,pedig en block itt a soundtrack music.
Még ma is emlékszem hogy annyira rábambultam moziban a Top Gunra mikor elõsször láttam,hogy még a ribancot is lekoptattam aki tett-vette magát közben mellettem.Jelzem ,nemrég láttam ,nem volt rossz döntés😊)hogy nem volt döntés😊
Mióta Merle-t olvasom megint annyira megy a "jeux des mots"😊Ezt olaszul kellett volna,de elfeledtem,bocsáss meg Nemesúr.
Akkor bevetem nagybátyámat a öreg Posszeidont(nem az elsüllyedtet!)
Oszt akkor lesz nagy kapálódzás,meg rézburkolat.....
<#wave>#wave>