Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Azzal is próbálkoztam. Az eredmény ugyanaz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
A word2007-es változatot majd legyél szíves visszamenteni 97-2003-asra is. Az emberek jó része nem váltott át Office 2k7-re.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Nem kell Track IR. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Normális.......?
<#schmoll2>

Molnibalage
Kettõt kérnék! 😊

JoeDestroy
Hát nem. 32bit vista, 8.10 cat, Falcon 1024x768 menûképernyõ nem frissíti magát. Az elõzõ kép ottmarad, az újnak csak a gombjai jönnek fel, így a beállítás szinte lehetetlen. (lehet h. csak drivergond, de bosszantó).
megnézem 64bit vistával is. Elvégre a jót is szokni kell! <#eplus2>
Nem?!!!<#bdead>
(a linux kellemes meglepetés volt.. Majd ott is kipróbálom a Falcont -kár hogy csak OGL támogatott- elvileg)<#ravasz1>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Gundark 1 1
Neked megy jól a Falcon vista alatt? No nem mintha lenne stabil netem de egyszer csak összeszedik magukat ezek a... Khmm szolgáltatók. Kipróbálnám üzemszerûen a visztát. De eddig még nem tudtam rászánni magam 😊 Persze az SP1-el
Molnibalage
Az FF! kézikönyv készült Powerpointtal.Az új Word 2007-tel készül. Próbáltam én minden állítani. Majd Aragorn megcsinája, ha készen lesz.

JoeDestroy
Nem nyomtatható tulajdonság. ? Akkor csak a PPS-ben marad benne.
Maga a powerpoint kinyomja papírra azt a valamit? Valami beállítás közt nincs egy háttér nyomtatása opció? (pipát neki!) gondolom én...

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Hát a Warhead engem sem 😄. Csernobil már majdnem 😊) Levezeti a feszkót😊
Szal 64 bit vista. Akkor azt is megnézem..

Molnibalage
Nem a formátum a baj. Egyszerûen az egyik tulajdonságot élbõl nem konvertálja át sem az Adobe professional 6.0, sem a Primo pdf és semmi egyéb más konverter. Bent a cégnél sem...

Scottt
Hát gondolom valahol van egy olyan menüpont, hogy save as(mentés másképp,mint a paintben)aztán ott gondolom lehet formátumot választani nem?
Mint a paintban(Ez is mutatja milyen bonyulult dolgokat használok^^)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Megnyitom a pds-et és aztán? Azán mi? Nem értem.

LeonSilver
Ilyet én is tudok mutatni. 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ezt meg kell,h nézzétek---->ITT

64 bit, ATI... 😊 Nyemá problemá... 😊)

Crysis? Jaj... ez rosszul esett! 😄 A legelvetemültebb ötletem a Far Cry2 volt, az maxon reccenés nélkül ketyeg, bár nem sokat. Elsõ 1-2 óra után valahogy nem köt le... Ehhez képest az új COD cirka 10 percet volt a gépemen! 😄 Rosszul lettem tõle... :S

www.smart-bus.hu

Scottt
Lehet, hogy a 3-nem kompatibilis egymással.Vagy olyat nem lehet, hogy a pdf-et megnyitod és save as aztán..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Skacok ért valaki a pdf konvertáláshoz? Mikor ppt-ben volt háttérszín beállításom akkor átkonvertálta az összes pdf konverter. A 2007 officeban beállított hátterekkel nem tudm mit kezdeni, csak fehér háttér marad. Ez miért lehet?

JoeDestroy
Valaki emlegette, hogy vista alatt jó neki a Falcon. 32 v. 64bit vista?
Ati v. NVidia?
Nekem a vista alatt mindegyik menüje ottfelejti magát bezárás helyett.
Még az AF 1.013-is! (32 bit vista ultimate, 8.10 catalyst (8.8 és 8.11 sem jó. A 8.11 egyébként sem jó mással sem))
Viszont a STALKER Clear Sky DX10.1-ben és a Crysis Warhead (mindkettõ szinkronizált 😄) nagyon jól fut. 25-60 FPS helyfüggõen, magas beállításokkal 1680x1050-ben.

zsoltfireman
Molnibalage
Ja, ma jött ki az OCI II nagy update. Amennyire látom sajnos még ebben sincs új exe. Az exe hibákat leszámítva szerintem már kiadható lenne a cucc. Viszont most lassú és az FF4-gyel összevetve borzalmasan instabil.

Molnibalage
Van rá esély, hogy alapból benne lesznek a skinek az FF5.0-ben.

zsoltfireman
Igenigen! Elég jó!!!!
<#eljen>

Molnibalage
JanHAS SA-2 skin. 😊

zsoltfireman
Nem tudom,toborozz embereket estére!!!!

SAM buster RV módra........<#vigyor2>

Molnibalage
Hányan lennénk?

zsoltfireman
Felõlem ma is lehet!!!!
<#eljen>

L Viper
Dogfightban ki lehet, TE-ben és kampányban neccesebb a liftezés miatt.
Molnibalage
Na, mikor lesz egy kis FF4 multi? Le kéne tesztelni a taxizás hatékonyságát, hogy ki tudjuk -e rakni a FALCON-t.

L Viper
Fel is raktam :-D
Köszi <#eljen>
Molnibalage
Ez nem Aeyes oldaláról van? Ott is vannak ilyen képek. Elvilegbármilyen kép berakható, mert egyszerû képformátumban vannak tárolva.

zsoltfireman
Molnibalage
Szerintem nem. Isteni csoda kéne hozzá. Nagyon komoly exe bugok vannak. Ha minden ki lesz javítva még akkor is két gyors tesz kör kell asszem...

A kisebb bugokból többet viszont én javítottam már. Gépek rossz rack használatát, hibás bombeffektek hivatkozását, stb. Minden ami kicsit is adatbázis jellegû. Hát ide is eljutottam. 😊

A jubileumi klippet akkor is meg kéne csinálni egy hónap múlva.

zsoltfireman
Hát ezek után kitudja,hogy lesz e ünneplés FF5-el a 10 éves évfordulón....

<#nemtudom>

Molnibalage
Tengnap reültem egyet az FF4-gyel. Felüdülés volt mit ne modjak az atombugos beta után. Minden idegesítõ gond nélkül repülhetõ volt a dolog.

Molnibalage
Ez az FF csapattól független dolog. Nem tudom, hogy az itt mutatott dolgok mekkora része lesz elérhetõ FF5.0-ben. Eddig ami tényleg szép, jó és ccc-tõl van az A-50 (az új A-6E EA-6B modellt még nem láttáok, ahhoz elvileg én csinálok skint).

Gondolom azért feltûnt, hogy a legtöbb screenshot antialiasing nélkül készült és a skinek primitívek. Az utóbbin meg lehet segíteni. Modell csinosítás meg nem megy. Ha jobb modellt akarsz akkor 0-ról kell kezdeni.

polluxware
bocsánat hogy ezt mondom, de sztem azt a pár gépet ami van azt kéne csinosítani nem pedig egy halom csúnya sz... bepakolni

polluxware
OFF

ivao.hu - magyar oldal FS oktató dolgok (IFR, VOR NDB navigáció egyebek..)

ON

Molnibalage

Molnibalage
Mûködik. Egy nagyon fontos bugra leltem az FF4-gyel való játszás során, ami az FF5.0-ra vonatkozik.

L Viper
Pontosan így van. Ha akarsz egy másik Falcon verziót, akkor a Te esetedben egy üres FF5_beta_III mappa az új kiindulási alap.
A registry miatt ez kell, igen.

Én mindig Falco4 mappát használok. :-)
Molnibalage
Sajna nem jó. Közel sem tudja azt ami kell nekem. Még a 2003-as formátumban elmentett doksi is egy okádék valami benne.

Molnibalage
Ha a mostani Falcon telepítés FF5_beta_III mappában van és ezt átnevezem mássá akkor az újat is ide kell felrakni nem? Ez volt az elsõ install, tehát ez a registry bejegyzés él.

L Viper
Szép.
polluxware
Nem hallom hogy suttognál.. 😊

egyébként az XP-n gyogtiszta, tehát a válasz Igen

de hogy jön ez ide?? rólad volt most szó<#zavart1>

Molnibalage
Halkan kérdezem meg, hogy neked jogtiszta az XP-d vagy az Office?

polluxware
polluxware
"Ebben igazad van." - ezt elteszem emlékbe <#wilting>