Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Azért.... na mindennek van határa. A Padret rájuk külden...
<#rinya>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
Arról nem is beszélve, hogy Lui Padre megátkozta õket uri geller meg titokban a víz alatt dörzsöli a kalózok hajóját.Hátha elgörbül ... <#idiota><#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Buren
Nyugalom emberek már a térségben van egy Oliver Hazard Perry lantfregatt. <#help>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark 1 1
Te ittend ne vádaskoggyá, Polluxlantlénykém 😊 Rám akarod terelni a gyanút miközben felveszed a pénzet és kaszinózol a Zegena bícsen. Én meg magyarázkodjak, mi? És a sziriuszt biztosan nem foglalták el. Rémihirterjesztõ! <#vigyor3> Esetleg, hangsúlyozom ESETLEG a fõdi háj tek hüllõk fõ parancsnokai a sárkányok lehettek. Mert más nem tudná. Mert aki 900 kiló repül és tüzet fúj, az nagygenyónak látszik<#beka2><#crazya>
L Viper
Este megyek dolgozni, most nekem sem jó :-(
polluxware
Hallottátok hogy elfoglalták a Szírius Star-t?? Gundark ehhez van valmi lantnyi közöd?

Gundark 1 1
Szorri Mester, de nincs stabil internetem. Esténként meg pláne 😊 Szóval igen hamar felrobbanna az agyam. Állitólag még a héten csinálják. Mondjuk ezt mondták a múlthétre is de akkor akadályoztatva voltak 😊
Molnibalage
Sakcok ráér ma valaki FF4-gyel multizni egy kicsit? Tesztelni kéne ezt-azt. Gundark? Viper? Ti ketten vagytok a legtapsztaltabbak szerintem. Nagyon jól jönnétek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Már nincs.Fentvan a falon ... <#zavart1>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
Remélem Wampa nincs semmilyen háziállatod...

Most mér?Most mér?
The deer butt is beautiful.....😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Esetleg a Lobbyt rakd fel újra, uninstall után. Ha nem jó akkor passz.
<#nemtudom>
polluxware
téged vonzanak a hibák.. vagy fordítva<#hehe>

sorry de nincs ötletem, ha full vacsi új telepítésnél is csinálja...

amúgy meg hyperlobby-n általában lézeng 4-5 ember, szóval nem egy nagy élmény hidd el. sztem

DANIELE
Hali. Tud, valaki tanácsot adni miért írja ki a LOCK ON lobbyn való csatlakozás indításakor ezt az üzenetet ""(Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert lua5.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. )"" Újra van Installálva a Windows elõtte mûködöt rendesen a LOCK-ON,
Minden gyári hivatalos és mégsem tudok szerverre kapcsolódni, pedig régen nem volt vele probléma. Amúgy a játék szépen gond nélkül fut.

L Viper
<#nyes>Beteg<#nyes>
Scottt
<#hehe><#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
OFF (ez kész...)

-Name?
-Abdul al-Rhazib.
-Sex?
-Three to five times a week.
-No, no...I mean male or female?
-Yes, male, female, sometimes camel.
-Holy cow!
-Yes, cow, sheep, animals in general
-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!
-Oh dear!
-No, no! Deer run too fast...

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Skacok, megszereztem a Végsõ Visszaszámlálást jó minõségben magyarul. Érdekel valakit?

Scottt
Gyakorlatilag 2 hete bújom a revieweket.Úgy látszik a második konfig lesz megrendelve^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
Most én is ezt teszem😊 és már élvezhetõ a DX10 (Stalker2 DX10.1!! patch után, magas részletezési beállítások 60FPS!) áldott, áldatlan de szebb hatása.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Nekem egy 64 bites, és egy 32 bites Vista is üzemelt párhuzamosan. A 32 bites helyett most tettem vissza az XP-t! Klasszisokkal stabilabb, jobb a 64 bites verzió! Ez már üti az XP-t!

www.smart-bus.hu

JoeDestroy
Nos. Idõm nem sok volt eddig, de egy futáseredményrõl beszámolok ami egy kicsit meglepett.
3Dmark Vantage:
Vista 32 bit: 6455GPU, 5160 CPU score
Vista 64 bit: 10450GPU, 6950 CPU score!!!
Minden beállítás ua. a vas ua. lényeges elõny van a 64 bitben, vagy Redmond leszarja a 32 bites verziót (irodai szinten van).
MSI P-45D3, E-8400, HD-3870X2D1G, 4GB DDR3-1066 alap beállításokkal.

JoeDestroy
A belinkelt NVidia szarabb DDR2 ram és csak 128bit interface van 1.4GHz-n.
Az ATI GDDR3 256bit mem illesztés, és 1.655 GHz mem órajel.
Nézz utána a gyártói specnek. Minden betû számít a típusjelzésben.

L Viper
Az szép, de nekem Asus Geforce 8600 GT 512 MB-s kártyám van.
Scottt
Apropó földim neked ugye EAH 3850-es vid karid van?^^
Mert így konfig vásárlás elõtt állok aztán ez és e között gondolkozok, hogy a 3850-es megér annyi plussz kiadást(többi az kbre megegyezik)

polluxware
jahát persze ugye ja<#dumcsi>

L Viper
Köszi a válaszokat, akkora hardverem nincsen. Marad az XP egyelõre, de lehet nálam ki is marad a Vista, majd a 7-es, akkor már biztos nem ez a konfigom lesz :-)

Pollux ezt a modot FC-hez csinálják ugye ?
Hypo
ott talan a driver-el lehet max gond. nem akarom szet off-olni a falcon topicot

polluxware
winxp 64-bit-el mi lehet a szitu?

Hypo
Vista 64 csak akkor eri meg fsx nel ha:
1. 4 giganal tobbed van
2. nincs olyan addonod ami nem fut vistan ( sok ilyen van)

Talan annyi kulonbseget latsz hogy kicsit smooth a progi futasa de nem latsz szamottevo kulonbseget, xp-s rendszer eleve kevesbe terheli a gepedet ugy hogy tobb marad fsx re.

zsoltfireman
<#kerdes>

polluxware

polluxware

Jobb az fps, de nem számottevõ!

www.smart-bus.hu

L Viper
+d
L Viper
Maj azt nézd már meg az FSX hogy muzsikál a 64 bites Vistán FPS szempontból?
Jobb -é az mint XP-n, avagy rosszabb? Sokféle választ hallottam többfelõl, kéne egy hiteles vélemény.
JoeDestroy
Online. Felépült egy másvilág 64bittel 😊
A tesztek folynak.....

polluxware
Most elõször repkedtem többet 5perc-nél a lonci féle F-15-el...

Totál nem értem mit szídnak a falconon ilyen tekintetben...

a radar egy szimuláció = 0
aim-120 rakéta realitás = árkád

Gundark 1 1
Nem lehetel offline mert a bunker védett az EMP ellen 😊 De lehet hogy rosszul fogalmaztam : nem a Te vinyódon kell atom hanem a készitõk székházán 😊 Ja hétfõn jártam arrafelé ahol a magyarországi mikró van. (Az appléhoz mentem 😊 Szép helyen van. Tavacska, hidacska meg minden. Mondjuk van mibõ 😊
Molnibalage

Scottt
Huhh bekéne fizetni egy ilyenre^^

JoeDestroy
Elrendeltem az atomcsapást!<#eplus2>
As.zem.. ... off. li.ne le.s..z..e.k........X<#ijedt>

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

L Viper
Meg túl sok a monitor is, sok a villanyszámla. <#nyes>
Gundark 1 1
Na akkor sorban mindenkinek 😊

Joe : Akkor atomot nekik 😊 Most úgyis csak az egyik mellék vinnyómonvan viszta, pusztán tesztelés céljából. De annyira még nincs idomitva, és fõleg hálózati illetve távfelügyeleti buzerára használom.

L_Viper : Nekem nem kéne 😊 Uncsi 😊 Kényelmetlen a szék is. Meg tele analóg mûszerrel. Én F-35öst épitek majd igy 😊

Balázs : Mehet az új banner. Valami szép, élménydús kép kell 😊
Molnibalage
Lassn kéne valami új banner nem? Tudok adni hozzá szép FF5.0 screeneket, ha kell. 😊

LeonSilver
szuper márijó? <#idiota>

zsoltfireman
Biztos nem a falcon-t nyomnám.........

Scottt
Sztem ennyibõl már egy használt Cessnára futná nem?^^

Lassan vehetne egy gépet..😊)
<#integet2><#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!