Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#rinya>#rinya>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
The deer butt is beautiful.....😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
sorry de nincs ötletem, ha full vacsi új telepítésnél is csinálja...
amúgy meg hyperlobby-n általában lézeng 4-5 ember, szóval nem egy nagy élmény hidd el. sztem
Minden gyári hivatalos és mégsem tudok szerverre kapcsolódni, pedig régen nem volt vele probléma. Amúgy a játék szépen gond nélkül fut.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
-Name?
-Abdul al-Rhazib.
-Sex?
-Three to five times a week.
-No, no...I mean male or female?
-Yes, male, female, sometimes camel.
-Holy cow!
-Yes, cow, sheep, animals in general
-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!
-Oh dear!
-No, no! Deer run too fast...
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
www.smart-bus.hu
3Dmark Vantage:
Vista 32 bit: 6455GPU, 5160 CPU score
Vista 64 bit: 10450GPU, 6950 CPU score!!!
Minden beállítás ua. a vas ua. lényeges elõny van a 64 bitben, vagy Redmond leszarja a 32 bites verziót (irodai szinten van).
MSI P-45D3, E-8400, HD-3870X2D1G, 4GB DDR3-1066 alap beállításokkal.
Az ATI GDDR3 256bit mem illesztés, és 1.655 GHz mem órajel.
Nézz utána a gyártói specnek. Minden betû számít a típusjelzésben.
Mert így konfig vásárlás elõtt állok aztán ez és e között gondolkozok, hogy a 3850-es megér annyi plussz kiadást(többi az kbre megegyezik)
Pollux ezt a modot FC-hez csinálják ugye ?
1. 4 giganal tobbed van
2. nincs olyan addonod ami nem fut vistan ( sok ilyen van)
Talan annyi kulonbseget latsz hogy kicsit smooth a progi futasa de nem latsz szamottevo kulonbseget, xp-s rendszer eleve kevesbe terheli a gepedet ugy hogy tobb marad fsx re.
www.smart-bus.hu
Jobb -é az mint XP-n, avagy rosszabb? Sokféle választ hallottam többfelõl, kéne egy hiteles vélemény.
A tesztek folynak.....
Totál nem értem mit szídnak a falconon ilyen tekintetben...
a radar egy szimuláció = 0
aim-120 rakéta realitás = árkád
As.zem.. ... off. li.ne le.s..z..e.k........X<#ijedt>#ijedt>
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Joe : Akkor atomot nekik 😊 Most úgyis csak az egyik mellék vinnyómonvan viszta, pusztán tesztelés céljából. De annyira még nincs idomitva, és fõleg hálózati illetve távfelügyeleti buzerára használom.
L_Viper : Nekem nem kéne 😊 Uncsi 😊 Kényelmetlen a szék is. Meg tele analóg mûszerrel. Én F-35öst épitek majd igy 😊
Balázs : Mehet az új banner. Valami szép, élménydús kép kell 😊
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!