Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább mint a veres csillag! <#hehe>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Na, most kicsit eldurrant az agyam.

Kicsit nagy pofája van onnan a kinti jólétbõl egyeseknek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem értem. Mire utal a bannerja?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mi az az Alfa?

Buren
Én is!
Na jó én nem vörös csillagosat, hanem fehérkékvöröset rakok ki!
És az nem is komcsi! Sõt! Fel lehet fogni jobbiknak! HÁ!

Meg is van! Mire jó a péjnt!<#eplus2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
Asszem elég idõt adtam minenkinek...

KI NEM LÁTTA MÉG A GENERATION KILL-t??????????? <#vigyor1>

polluxware
az baszod....

a JÕVÕ ..ahogy Hofi mondaná<#eplus2>

GYula bácsi!!! nézz le ránk!! (gömbös)

Gyönyörû a logója! Szívet melengetõ! <#eljen><#nyes>

www.smart-bus.hu

polluxware
jujjjjjjjjjjjj most látom mi van neved helyett a kis képben...

anyám............ ezt azért meg kellett élni

bakker azér is csinálok egy vörös csinnyagos vangõõg változatot.. <#eplus2>

Gundark 1 1
Ezt a képet még a nyolcvanas évek közepén láttam elõször egy Alfában 😊
Scottt
És az a legszebb, hogy így beleolvasva benne van.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Esküszöm, hogy idefosok én végig abban a (megjegyzem SZVSZ logikus)tudatban ringattam magam, hogy ha növelni akarom valaminek a prioritását akkor balra kell húzni<#falbav><#falbav><#falbav>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Nincs. Ott a torrentz.com, hajrá.

af nincs raktárba vagy csak én nem látom?

zsoltfireman
Ez is,az is.....

Molnibalage
Ilyen textúra van benne? Vagy ez HitTiles?

zsoltfireman
Mind a három azonos!!!! Balkans....durva!

zsoltfireman
Különben az igazi becenevem= QUACK

<#vigyor2>

Molnibalage
Milyen helyszín a legfelsõ?

zsoltfireman
Egy kis BMS....

zsoltfireman
Tietek vagyok! <#puszis>
Igyál helyettem is sõrt!
<#pias><#eljen>

JoeDestroy
Túl vagyunk egy IL-2 godfighton, most sör lesz sok😊
Holnap DU-tán hogy leszel Fireman? Írj PM-et!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
A holnap este (korábban 18-19 körül) nekem is jó 😊) FF4😊)))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Jobbra. Nincs benne a kézikönyvben ez? Kizártnak tartom.

Scottt
Srácok tudjátok vannak a kampány kezdéskor azok a prioritás csúszkák,és az egyik ablakban arra kíváncsi milyen céltípusokat(repülõ,légibázis,másodlagos pályák,gyárak,repülõk stb-stb)ott melyik a csökkentés és melyik a növelés(Pl ha növeni akarom azoknak a bevetéseknek a számát amelyben gyárakat támadok)akkor balra vagy jobbra húzzam?

Molnibalage
Akarom mondani...

Molnibalage

zsoltfireman
Nekem csak holnap jó!

LeonSilver
Az enyém még megvan 😛 Nagyon eltalálta azt a joyt az MS..

A dobozon látszik a Figter Ace.Qrva sokat nyomtam anno!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
FF4 tesztre ki ér rá?

L Viper
De fasza. Biztos jó érzés egy ilyenben bohóckodni.
Gundark 1 1
Háhá, a régi dzsojom van nála 😊) Szerettem a sidewindert. Jöhetne belõle egy új változat. Ha majd egyszer megfekszik az x52õm olyat veszek 😊
zsoltfireman
zsoltfireman
Mohawk

Scottt
Úristen ez mifajta gépmadár?😮

polluxware
mondom én.. <#dumcsi>

repvez
Azért elég öles léptekkel fejlesztik ezt a seven-G-t ha minden kiadás ilyen nagy fejlesztéseket tartalmaz:

Version 1.03 will feature much more in-depth availablility of the capabilities and effects that were added in the last version. Below is a brief list of what it will include:

Ground units (SAM/AAA, trucks, buildings, etc.).
Functional padlock.
Autopilot.
Air to Ground radar implementation.
AI air units (BFM).
Ejection implementation.
Black/Redout physiological effects.
Improved carrier (pitching/rolling deck, meatball, etc.).
Basic air dynamics (wind/turbulence).
Improved clouds & smoke effects.
External sounds.
Flyable missions.
Gundark 1 1
Akkor még egy kis off 😊 Örök szerelmem marad ez a jószág 😊 Állitólag és a rossznyelvek szerint teljesen rakétabiztos. Ugyanis mikor kilövik rá, a közelébe kerül annyira elcsodálkozik hogy hogy néz ki, mire észbe kap a zelektronika, már túl is repült rajta 😊
zsoltfireman
Hát a CG HUD már csak ilyen.........

Molnibalage
Van és nem is szeretem. Hülyén néz ki ez a keretes HUD.

zsoltfireman
Nem is emlékszem,hogy 3D-ben ilyen a CG pit.......

Molnibalage
Alap FF4 kabin. A FOV max. értéke lett 120-ra állítva és kizoomolt. Ennyi.

zsoltfireman
Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage

Gundark 1 1
Na most bizonyosodott be hogy az egész sziriusz elfoglalás hir a Lantlények (Luxion😊 propagandája. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni amikor ezekhez az eszközökhöz (nem nevesitem, ez nem játék) nyúlni. Egyszerûen ez a verébre termonukleáris eszközzel lenne. Ha viszont igaz... <#confused><#csodalk><#guluszem1> Akkor nem tudom mi a következõ fázis 😊
polluxware
na jóó. csak viccöltem<#vigyor5>

polluxware
basszuk föl egymás agyáát <#mf1>

polluxware
haldoklik megen a fórum..

politizáljunk<#zavart1>