52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#27492 De, le lehet, én sem szeretem, az ócska monitoromon olvashatatlanok az apró betűi.
Ha 1024x768-ban tolod, akkor nevezd át a lecserélendő kabin mappáját. Az art/ckptart mappában találod.
Ez lesz az eredmény, három nézetet lehet állítani:
Ha nagyobb felbontásban tolod, akkor meg használj Stopworks kabint.
A fájlokat bemásolod abba a kabinba, amit nem szeretsz. Ebből van 3 féle, CG-CJ-AM.
A CG kabin ilyen:
Van ahol nem jó a 3D-s nézetben az MFD kivetítés, azt is meg lehet javítani.
-
moho #27491 FF5-ben nem lehet ezt az alap F16C kabint lecserélni? Af után nagyon idegesítő. A felosztása, kinézete szintén. -
#27490 Fogalmam sincs. Igazság szerint nem is érdekel. -
#27489 Te Balázs, nem tudod Mowert miért bannolták frugalsról? Jó régóta figyel a neve mellett a "Banned" státusz.
Vajon kinek mondott megint valami szépet ? -
#27488 -
#27487 -
#27486 Szerintem direkt húzza az agyad már megint -
#27485 Néha az az érzésem, hogy nem olvassátok a fórumot. Nem olyan rég volt róla szó és nem is először...
Karácsony után ment el pihenni. Azóta Hustler igazgatta az FF csapatot. Erről is volt szó a kiadás körüli hercehurca idején.. -
#27484 mér, elment? -
#27483 Aragorn visszatért. -
#27482 Carenado C172N !Float!
ha valakit érdekel:) egyenlőre csak fsx
-
#27481 Molni ajánlom hogy megnyerd :D:D:D -
#27480 "tehát nagyobb mozdulatokat tehetsz elötte"
Ez viszont nem rossz. -
#27479 csak a külcsin más meg hogy nagyobb az érzékenysége és az érzékelési terület , tehát nagyobb mozdulatokat tehetsz elötte nem fogsz kilogni belöle.
Remélem lenyomja a 4-es árait.De elötte még egyszer nekifutok a freetracknek majd. -
#27478 Ne add fel, olvasgasd át ezt:
Freetrack fórum !
Kezdésnek csinálj egy fényforrásost és próbáld ki. -
#27477 Kb. 1 hónapja jött ki. -
#27476 A 4-es elvileg mindent tud, ami egy szimesnek kell.
Kicsit meg is lepődtem, hogy van 5-ös.
-
#27475 Az FW topikjában már megkérdeztem. Ott a válasz. Szerintem semmit sem ér, mert a szoftver oldal a szűk keresztmetszet. Persze azért elfogadom. :) -
#27474 Tényleg, miben is másabb az 5-ös technológia? Mi benne a plusz? -
#27473 Ha győzök, akkor igen baráti áron eladom az enyimet. :) -
#27472 Ja már próbálkoztam vele.wiimoteom is van de nem tudom megcsinálni sajnos. -
#27471 les=led :-D -
#27470 Ha van egy kis kézügyességed csinálhatsz freetracket is :-)
Pár les, egy sapka, vezeték... -
#27469 Télleg nincs valakinek eladó régebbi? -
#27468 Ez már asszem egy feltupírozott reptér. -
#27467 Asszen indulok rajta. Kell a Track IR5. :) -
#27466 OF videókészítő verseny. -
#27465 Mert te "NEM" efeskedsz........ -
#27464 Ez igazán kedves tőled!
-
#27463 Egy rossz hír és egy jó. A rossz az, hogy elképzelhető, hogy tovább kell várni az 5.1-re. A jó az, hogy ez NightFalcon reptér upgradeje miatt van. Egyszerűen megéri rá várni, hogy legalább egy bekerüljön!
This is going to be worth the wait - finally some decent airbases we can really enjoy.
Ranger mondta, az adatbázis kezelő főisten. :) -
#27462 pár hete én is nyitottam egy motorcsónakosat:) asszem már le is lett törölve..
ájjj...
Talma is befejezte.... áhhhhh.......
szarok a magyar sport életbe -
#27461 Hát akkor sajnos ez is baj. Ez is viszi le egy picit talán a színvonalat és viszi fel az árakat...
A SAAFOPS-ért tényleg kár, bár ha lesz BMS4 és még FF akkor talán ez elviselhető. -
#27460 Zsolti topikja. -
#27459 nehogy azt hidd hogy nincs jövője... Aerosoft ebben a témában szinte a legnagyobb kiadó. Ha népek képesek 10-15 dollárt adni egy autobrake progira ami annyit csinál hogy helyetted fékez leszálláskor...
bízd ide hogy nem invesztálnának olyan dologba ami nem kifizetődő
sokan játszanak lonci, bs, falkon jellegű harci szimekkel de ez az FS érához képest morzsa. abban van a nagy lové..
ezért is nem avul el a Falcon még sokáig... egyszerűen nem lesz utánpótlás ilyen téren
hawx meg társait azt hagyjuk:) azok amolyan légi doom játékok -
#27458 Nagy szívfájdalmam a SAAFOPS is :-( -
#27457 Ha nem harci szim akkor nem mozgat. Inkább be kéne társulni valahova. Felesleges elindítani egy n+1-dik shoa be nem fejeződő valamit. Mikor lesz bármi is a Seven-G féle F/A-18C szimből? Vagy a Fighter Ops-ból? Jet Thunder? -
#27456 Jahh, én is olvastam. Látom naprakész vagy az FS fórumokon is. -
#27455 jut eszembe most olvastam az aerosoft fórumon hogy megprószálják összetrompitálni a népeket a golyóbisról, hogy készítsenek együtt valmi FSX alternatíva szimet.
tetemes pénz összeget hajlandóak áldozni a project-re...
-
#27454 Tévedés, mert Falconozok is, bár kevesebbet. Ez igaz.
Van fent AF, OF a Janhas cuccokkal és FF5 is -
#27453 Még a végén kiderül hogy Balázs az egyetlen itt aki falconozik még..
viper felhőket kerget, zsolti efeskedik...