52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#27532 Esküszöm nem értem a srácot.
Ego probléma? Végig nem szólt egy szót sem. Én mindig megmondtam, hogy miről mi a véleményem és ez okozott némi súrlódást nem egyszer.
Miért most nagy a hangja? Lett volna akkor, mikor bent van... -
#27531 Akkor lelépek sörözni. Remélem nem baj. Majd legközelebb. -
#27530 AAA szetvag az ideg... Picsaba Molni ez a mai nem jon ossze -
#27529 Tudok egy inegyenes TS szervert? A thomi nem enged szobát nyitni.. -
#27528 De már mondtam.....vagy nő nélkül.....vagy nem asszonnyal..... -
#27527 aztasunyiszűzoltó eget -
#27526 Ő sosem jön........ -
Wampa #27525 -
#27524 hááát.. egészségedre:)
aszonyt is viszed? vagy hagyod hogy tapadjanak rád a helyi tévejgők? -
#27523 Mi bajod a flight suit-al?????? Nekem van egy CWU-27P-m sivatagi színben!
Lehet,ha megyek az Open Dagen-re felveszem! FAN vagyok......
Meg rövid az élet.... -
#27522 Hja.......
-
#27521 én speciel nem overálban nyomom itthon..:)
másrészről nemtom mér kéne másolni a valódi pilótákat.. Mikor lesz azoknak annyi légigyőzelme meg éles bevetése, megannyi reptipussal???
ászok vagyunk vazze hozzájuk képest..
nekik kéne inkább klót gatyában, papucsban, sőrrel a kézben nyomulni
áhhh
-
#27520 Szerintem ez már picit túlzás... ezek a rucik, meg ez az egész feeeling..
sokkkk:) sakkor még még szolíd voltam:)
Ezek a megmozdulások egy két hazai rádióamatőr gyülésekre emlékeztetnek ahol egy manus valmi 5m magas ruszki árbóc antennát szerkesztett a hátára hogy azon az 1km sugarú körben jó legyen a "vétel"
bogaras kategória -
#27519 Játszanak itt is :-) -
#27518 PM -
#27517 Reptér fejlesztésrők pm-ben küldhetek shtokat. Akinek kell írjon PM-et. Aztán csak pszt. :) -
#27516 mirőő beszész? totál semmi aktualitása a dolognak...
-
#27515 Spontan eszembejutott:
Olyan hadjarat mikor lesz hogy Korea 2009 -
#27514 De, időnként visszarakja a csatorna beállítást. Az egyik legidgesítőbb bug szerintem, mert a rádizóást én szinte mindig csak flightra rakom, hogy valami értelmeset is halljak. -
#27513 én szeretem a panírozott disznó (agy)velőt... -
#27512 Betegek, gyerekek -
#27511 Adtam nekik.....Normálisak?????? -
#27510 4850 ha nem akarsz tuningolni,és ha van benned annyi tuningtehetség, hogy kikapcsolod a gyerekzárat a CCC-ben és felhúzol 2 csúszkát és spórolsz 10k-t akkor 4770:) -
#27509 Nektek nem dobal vissza Package1re a comm? En atrakom hogy flight1 es visszadob... -
Caterpillar #27508 Nos igen én is a 4850GS felé hajlok erősen csak ugye a 4770 egy 10-el olcsóbb és kis ráncigálással akár a 4870 ére is fel lehetne húzni! :D Bár nem vagyok nagy tuning huszár ezért én is úgy gondolom a 36600Ft os ár az 1 hónappal ezelötti 50k hoz képest mindenképpen megéri az elkövetkező 2 hétben szerintem sort is kerítek rá.
Egyébként a fő irányvonal a BS, Open Falcon, CoD4, World in Conflict volna :) Csak hogy az ilyen hardware kíméló foschokról legyen szó! xD -
#27507 Nekem 4850-esem van igaz csak sima referenciahutos saphire gyártmány.
Nézzél roluk összehasonlito teszteket a prohardware oldalon és nézd meg hogy mik azok a paraméterek amik neked fontosak.Eddig nálam nem a VGA a szük keresztmetszet hanem a proci és a ram.
A 9800GTX-et én kizárnám,mert bár teljesitményre lehet jo, de egy generácioval le van maradva.
Ahogy néztem a 4850 és a 4770 hasonlo szinten vannak,itt talán az ár és a fogyasztás lehet a döntö, meg az hogy mennyit számit azoknál az alkalmazásoknál amit használsz az hogy fele a bus sávszélessége a 4770-esnek.
Ha rajtam mulna én 4850-est vennét föleg hogy Golden Sample.ÉS ha jol tudom azon nativ HDMI csati is van igy könnyu a csatlakozás LCD-tvhez hanggal egyutt is. -
Caterpillar #27506 Kicsit offolok és ezért sorry de itt is van pár okos aki jobban otthonvan jelenleg a témában remélhetőleg:
A probléma adott videókártyát szeretnék venni. 3 jelölt van:
1. Gainward HD4850 Golden Semple
2. Gainward Geforce 9800 GTX
3. Radeon HD4770
Ha valakinek van tapasztalata vagy jól értesült infói az plz ossza meg velem!
Előre is köszönöm Urak!
Üdv! -
#27505 Miért is? A Falconra igaz. A többire lehet, hogy nem teljesen, de én nagyon kevés új cuccal foglalkozom. Azoknak meg bizony az. Szenvedés. -
#27504 A második részére inkább nem mondok semmit -
moho #27503 Nem tudjátok, hogy van ez a cockpit dolog? Ugye megvan AF-hez a wide aeyes és próbálgatom átrakni a cockpitot de valami miatt tök szétesik a kép ha kicserélem. Hol tárol adatokat erre vonatkozolag? .dat? vagy hogy van ez? -
#27502 Még valam. Most már biztos, hogy a reptér csinosítások meg lesznek várva az 5.1-ben. Hustler szerint megéri. Egyetértek. -
#27501 OFF:
ON: -
#27500 Én aztán nagyon nem akarok. 6 hónapja vettem egy 19 colos displayt. Nekem ez bőven jó. Az előző monitorom 6,5 évig húzta, pedig csak ideigelenes megoldásnak volt szánva. :) -
moho #27499 ez van nekem AF alatt -
moho #27498 hogy miért szopatom magam wide-al? :) nekem grafikai alkalmazások miatt kényelmesebb, egyébként lehet, hogy a régi Falcon alapok nem alkalmasak erre a felbontásra de semmi más progival nincs problémám ez miatt. Minden progi támogatja és 1-2 év mulva sztem már nem is nagyon lehet 4:3-as kijelzőt kapni. Hidd el Te is áttérsz majd :) -
#27497 Szerintem ez a favorit! -
#27496 A raktár 2-ben a "w" mappában. -
#27495 Vannak ws kabinképek is már az FF-hez is. Az elenevezés alapján tudod őket használni. Távolítsd el a simát és tedd helyére a ws taggal bírókat az eltávolított nevén (csak ki kell törölni a ws-t asszem).
Egyébként fel nem fogom - már elnézést - mit szopatják sokan magukat a ws-sel. Annyi minden dolgog nem támogatja rendesen, hogy az kész szenvedés... Az Falcon alapjai egyszerűen túl régiek ezek. Isteni csoda, hogy a 3D kabinok babrálás nélkül jók... -
moho #27494 bár nemtom, hogy az AF-es kabin használható e FF5-höz
néztem hátha de más struktútája van FF5-nek -
moho #27493 az a baj, hogy wide-ban nyomom 1680x1050 -ben és pl az alap kabint is széthuzza. Ezt a stopworks-öt honnan lehet beszerezni?
sima AF-hez találtam aeyes kabint de FF5-höz nem lelem, csak a fizetőset.