Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel én is befejeztem!
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már itt tartunk, hogy amerika -igen eléggé nacionalisták és elvakultak, de nekik van egységes nemzettudatuk.
Az általunk útált franciák is azok és büszkék nemzeti érzéseikre.
Idéznem kell valamit és be is fejeztem a témát:
"Amikor 1805-ben Napóleon Bécs városához érkezett, a legenda szerint megkérdezte tanácsadóját, hogy mit tegyen a magyarokkal? Õ ezt válaszolta : Felség! A magyarok felnéznek nagyjaikra, és büszkék a múltjukra. Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz!"
Pontosan ezt csinálták 1945 után is, de már Habsburgok alatt elkezdték .
A +sáv, a szöveg és a csörgõkígyó a copyright infringement miatt került oda.<#alien>#alien>
<#bdead>#bdead>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Amerika elég érdekes példa.. ugyanis ott az ország javarésze elvakult sûlt nacionalista. Számukra aki nem amerikai, az olyan nemistom.. félig emberi lény.
2008at írunk még egy ideig, legyen már 3színû az a zászló ha ünnepek vannak... ennyi
Attól még õrízni és ápolni kell ezeket a jelképeket, mert a történelmünk részei.
Nézz át az USA-ba. Ott nem szégyen kitenni a nemzeti zászlót. A Fehérfejû sast is büszkén ábrázolják mindenhol. Hidd el, hogy valaki nem nyilas, vagy nacionalista azért, ha büszke a régi jelképeinkre.
de az életbe nem fogom megérteni az álláspontotokat az tuti...
k****-ra távol áll tõlem ez az egész
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szép újság volt, én a tudományos cikkeit szerettem úttörõ pajtás koromban <#vigyor3>#vigyor3>.
Ez a göbbzi volt abban a filmben is: Fõnix útja
csak más volt náázija a gépnek
2010-ben úgyis jön a Kánaán...
Meg amúgy is, nekem az a "kéz a kézben" rész nem nagyon tetszik.
<#vigyor3>#vigyor3>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nem Wide-os a Mónim! Nincs hires codja?
1280X1024-es!
Ok! Mehet az ÖRÖM repkedés!!! Rakjuk ki a várva várt Falcon-t!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A monitorod nem Wide, így csík lesz, mivel az AF nem nyújtja a 2D-s kabint.
Délután moziba megy a család (Madagaszkár 2 😊 ), utána repülhetünk egy kicsit.
Jelentkezem.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vagy itt is van hires indítás????
Megakartam nézni Aeyes CJ kabinomat, de az 1920x1200-as és "alul és felül széles csík látható"......
Nincs letöltõlink? Az is érdekes volt. Nagyon sok iskola kell hozzá, hogy megfejtsék a data.hu-n mire kell kattintani, hogy a letöltés elinduljon :-)
Ezt megelõzendõ a Frugalson én a Flankeres cuccaimnál oda írtam, hogy : Click "letöltés indítása" :-)
Vagy,ha felraktam egy képet,akkor meg hogy-hogy nincs hozzá letöltõ link....
Bezzeg amikor én érdeklõdtem az új 3D cockpit módolásról,akkor meg azt írták,hogy feletsem el....
Különben a Global Fórumon a skinek között meglehet számolni mennyi az én munkám....csak hüledeztek.....
Én mindíg ügyelek arra,ha valakinek írok,helyesen pontos név szerint szólítsam meg! Még a nevem sem tudták rendesen leírni....
Global Fórumon=<#mf2>#mf2>
Ráadásul ontottam az OF-es bandának a színeket,akkor is csak kötözködtek,de arra nem képesek,hogy alap BUG-okat javítsanak ki!!!
OF fórum=<#mf2>#mf2>
Elég sok ott is a hülye, nagyszájú.
Le kell õket szarni. Nem is játszanak kampányban az OF-el, hülye TE-ket multiznak és kifújt.
A komolyabb virtuális századok ezért AF-eznek.
Egyszer a Global fórumon emlékszem, Zsoltinak is beszólt valami dán okostojás, aztán Zsolti elmagyaráztad, hogy mi a helyzet, mi a munkád.
Tényleg messze itt vannak a legjobb emberek!!! <#eljen>#eljen>
Délután repülés!!!! <#vigyor2>#vigyor2>
"Now go and make a MP movie in FF5 where you do a mission.. not just fly around and drop flares"
Majd, ha csinál valha is videót akkor esetleg ezt figyelembe veszem.
Azt meg el nem tudom képezlni, hogy hogyan csinálják, hogy az én konfigomhoz hasonló gépen játszanak vele. Egyetlen FF dev tag sem tudta ezt megcsinálni és ti sem. Ezek szerint akkor mind hülyék vagyunk? Vagy csak szimplán huzdnak, hogy védjék ki kedvencüket?
Azán megkérdeznik, hogy miért fontos a nagyobb bubble. Az eszem megáll. Ennyire amatõr kérdést...
1. A valóságban nincs bubble. Tehát minél nagyobb annál jobb.
2. A többi leírtam ott.
És akkor ezek pofáznak, mikor az 2x2 = 4 szintû dolgot nem fognak fel? Röhej.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kis polidili?😊
Solt,ne hidd hogy valaki itt aki pozicióban van ,vágyik a visszarendezõdésre.Az egész sz.r mindig is a pénzrõl meg a hatalomról szólt.Szerinted Fletó mester vagy bárki más beáldozná?
Ugyan,vörös csillagot pár nyugdijas lobogtat,Che pólót meg pár buzi bölcsész hord.Árpádsávval helyzet dettó,az idõsebbek valami sosemvolt korra vágynak,a fiatalok meg balhéra,mert szar az élet,nincs meló,nincs p..a😊
Viszont arról,hogy kell e ugrasztani a mentákkal,arról tudnék mesélni.....Lehet hogy szitják is,de azok a f...ok aki Tonhausert a rendszervátáskor lekussolták,hogy mit beszél,olyan nincs hogy cigánybûnözés.
<#circling>#circling>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Semmi félni valód nincs az Árpád sávos zászlótól! Ha megkérdeznéd azokat akik lobogtatják, hogy miért teszik, akkor döntõ többségük azt válaszolná, hogy azért, mert támadják! Ez egy fricska, hogy csak azért is lobogtatom... ennyi! Pár száz elvetemültön kívül egy ilyen emberke sem tudna bántani másik magyar embert.
Félni valónk akkor lesz, majd, ha az eredményes uszításuk termékeny talajra hull, és összeugrunk a cigányokkal. Csak a vak nem látja, hogy erre megy ki a játék... majd lehet megint jönni "rendet rakni"!
www.smart-bus.hu
Egy dolog zavar:
Simán felvonulhatnák barna fekete ruciban a városban egy hatalmas nyilas zászlóval, a kutya nem foglalkozna vele..
ugyanezt tenném egy veres zászlóval meglincselnének érte....
érzed a különbséget? az ország 49% a rosszabbik oldal, igen is fél hogy mi lesz ha itt megint rendszerváltás lesz
félnek az emberek a fehér piros lobogótól, és nem csak a másik 49% emberi lény
2% az már rég elhúzott a francba és dubai-ban rendezgeti a lakosztályát..
www.smart-bus.hu
Regõs úr verse rólunk
Popper Péter, Horn Gyula személyi tanácsadója, jelenleg pszichológus! A csúsztatás, az uszítás iskola példája amit csinál...
Ez csak két példa, reggelig tudnám neked ezeket sorolni, amik persze a hangadó médiából kimaradnak... no persze, ha minden bokorban "nácit" kell látni, akkor nagyon aktívak lesznek! A cigányok uzsora kamatos hitelei miatti támadásokat is addig variálják, amíg rasszista támadást generálnak belõle... hányinger már ennek az országnak a lelki és morális állapota! Nincs még egy hely a világon, ahol sikk gyûlölni a saját hazát, és ahol állami szinten ennyi támadás érne mindent ami magyar! (Turul, Szent Korona, a nyelvünk, a múltunk, a vidék, az iskolák... stb)
Teljesen megértem, hogy sokaknak ebbõl már elege van! Hogy õszinte legyek nekem is! Egyre több embernél érik el azt a bizonyos inger küszöböt...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
tudod.. hüpp, hüpp <#rinya>#rinya>
engem is...
egyszer...
<#rinya>#rinya>
sikerült, majdnem
DE ÉN KEMÉNY VOK <#gun>#gun><#violent>#violent> ÉÉSS!!
szóval mi megtudjuk beszélni..
õk nem ,
END<#zavart1>#zavart1>
Aztán beszólnak, hogy lassú a gépem. Jó. Akkor ezennel várom az adományokat minden magyar Falconos számára arra "little extra Computer power"-ra amit Naldo említ. Ez, mi ha nem bicskanyitogató?
amúgy meg...
A faszér nem a piros-fehér-zöld mostanság a magyar zászló színei?? én kis lurkó ickolász koromban még ilyen szarokat lengettem a kedvenc nyilacosos érzelmû tanáraim kénye kedvére..
változik a világ
except one fellow heróóó
<#eplus2>#eplus2>
Balázs latinul: interkontinálisz-mindenkivel-képesz-veszekedusz
pííc <#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
Falcon4-5 amivel játszol annak elég.. szóval.. felesleges több
én példul a jelenlegi állapotában a BS-nek nem fogok gépet cserélni, mert azért annyira nem köt le