Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Holnap lenne jó délután. Szerintem Zsoltinak is.😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Ejj de kis gonos vagyé 😊
Molnibalage
Vagy movies mappa töröl, örül. Esetleg AF töröl, örül. <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Movies mappa átnevez - játszik - örül...
az af nem megy. indítás után fekete képernyõ, légvédelmi sziréna

Molnibalage
Szerintem is csak PS. Aragornák tervezik, hogy õk is össze PS-elnek egy ilyet. Értjük ám a tréfát. 😊

FF4 teszt még mindig senki? Sebaj. Van más dolgom is. Szép skinek gyártása. Csak Aragorn tenne már be a preview thredbe párat. Eddig az összes nagyon bejött neki és a többieknek is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Ahogy nézem PS-ben sikerült az árnyékot rátenni, ha nem akkor elég jo csak kár hogy önárnyék nincs és dinamikus se.
Molnibalage

Molnibalage
FF4 multiplayer tesztre ki ér rá ma egy fél-egy órára? Az IR keresõk érzékenységét tesztelném egyes esetekben dogfightban. Fontos lenne.

JoeDestroy
Minority. Bocs.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Minotiry Report...
Új játékvezérlés a láthatáron..
Home page.
3D(esetleg 2D) click pitben a billentyûzetet egeret el is lehetne felejteni 😊

Molnibalage

L Viper
Ne sírjál Luxion, lesz nemsoká angol eredeti verziód :-D
polluxware
hát tényleg nem megy az AntiSF 64-bit alatt <#rinya>

próbáltam egy újabb verziót amit 64-bit-re írnak ugyan,de azzal sem megy a dolog..

állítólag az FS megy alatta szépen amit mondjuk lehet hogy érdemes kiprószálnom

L Viper
Az jó, az AF-ben sem lehet ráncigálni :-)
L Viper
Igen, szép nagy F16-os. Lelóg a szárnya a koksani kifutóról is!<#vigyor1><#eljen>

Maxra azt a csúszkát!
Molnibalage
Ez a jövõben elvileg meg fog oldódni. Bubble slider már rég nincs a betában és szóltam, hogy a másikat is ki lehetne nyírni...

JoeDestroy
Csak hogy minden NAGY legyen? 😊)))

L Viper
Akarom mondani Magnification.
L Viper
Ne csodálkozz, az ilyenek húzgálják észnélkül a csúszkákat maxra, pl: Vehicle Manification <#hehe>.
Molnibalage
Ja.

Hát ez érdekes. Az elmúlt pár napban több ember is kérdezte, hogy mi az a 2D/3D világ. Ez mélyütés a javából. Ezek el sem olvasták semmilyen szinten a kézikönyvet? Azt hittem, hogy köztudott ez és, hogy mindenki ismeri ezt a tényt...

Buren
A korai daraboknak még a védelmük is elképesztõ volt... 16 db 20 mm-es (!) gépágyú...

Aztán úgye késõbb irreveláns lett az ekkora mennyiségû önvédelmi ágyú hordozása, dehát papíron akkoris jól mutat. <#nyes>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Hát igen... A dugattyúmotor repülõgép fejlesztés csúcsa volt. Egyben meg is mutatta, hogym miért nem járható út a jövõben.

Gundark 1 1
Igen 😊 Az aluminium felhõ mérete a brutális 😊 Szerintem azóta sincs olyan gép amire a hangárt tolják rá 😊 A szárnyban menet közben lehet szerelni a motorokat.. 😊
polluxware
ez biza így van.. de azér trükközök rajta még

JoeDestroy
A kis játékos 😊
Polluxion!
Nem próbáltam 64 biten az antif*st. De szerintem nem lesz jó a driver.

Scottt
Nem ez túl ronda, hogy szép legyen😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Annyira ronda, hogy már szép. <#eljen>
Molnibalage
Goblin és az Alumíniumfelhõ. 😊

polluxware
Gundark 1 1
Te ne gyanusiccsá megint Lantlénykém 😊 Nekem sp3as ikszpém van. Gondolkodtam a visztán de lebeszéltem magam róla. No meg az én gépemre mivel 3 giggás egymagos nem is kell igazán. Ez a sima ittend hasiccsa 😊 Igaz van benne 4 giga ram. Én vindóz 7 hivõ vagyok. 😊 Mert az jó lesz nekünk, mert az jó. Már most, csak elég sokat kell mondogatni 😊 De ha már pápai áldás van a dolgon. Korán elpuffogattam a "örök szerelem" szót. Most inkább ez a szerelmem 😊 Mindig is tetszett, a koncepció is meg a gép is.

Molnibalage
Falcon szempontjából hogyan viszonyul a 64-bit? Számít az? Szerintem nem, hacsak nincs 2GB RAM-nél többed. Mennyit bír kezelni a sima XP? A videókari + RAM számít együtt?

Bár nem vagyok házigazda, de az FS offolást légyszíves az FS topikban ezentúl jó? Úgyis megismertjük egymást ott is, csak legyen valami egységes képe a topiknak. Persze érdekes videók ás képek repcsikrõl továbbra isjöhetnek.

polluxware
hát nem megy az SF akkor lehet bûvészkedni...

Nékem is 64 bites Vista van fent... az eddigi legjobb op rendszer szerintem!

De, BS-hez nincs 64 bites SF driver...

Egyébként érezd magad lehordva... van topikja a cápának! 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
elvtársak.. és nem elvtársak

zsír a winxp 64-bit edition.. ha valki nem akar 32-bites drivert kezelõ progival szuttyogni, akkor csak ajánlani tudom..

egy kérdés:

BS-t még nem próbáltam de az antiSF az felmegy 64-bit-es OS-re?
Mintha Gundark, vagy Joe Meklovszki említette volna hogy 64-bites Vistája van...
<#dumcsi>

zsoltfireman
Köszönöm!
De akkor is a legjobb addon a Microsoft F-16!!!
Én is küldök nemsokára egy pár linket FSX-hez......

JoeDestroy
Néhány apróság az FSX/2004-hez!
PL A-10, Typhoon, Spit, Mitchu F-2, C-17 és egyebek.
Zsolti, Ez az a link amit már említettem 😊

L Viper
Hát nálam nincs Vista. XP SP3, okosan beállítva ilyen az FSX. Ejj, ha a Falconban egyszer ilyen lesz a víz :-)

L Viper
Hát a DX 10-et nem ûzöm. Ahhoz vas is kéne. A jelenlegi kevés lenne hozzá.
Én is 25-re lockoltam az FSX-ben az FPS-t.
JoeDestroy
Viper!
Régebbi kérdésedre is adtam a választ (FSX)!
Értsd jól 😊

JoeDestroy
Nem. UA. De ha nem ûzöd a DX-10-et nem érdemes váltani, hacsak nem az xp mellé izoláltan rakod fel. Így marad mindkettõ és lehet szokni. A Falconban továbbra is hibás maradt az UI megjelenítése, bár ez lehet videó driver hiba is. 8.11 catalyst. Az FSX az szebb lett ...sokkal. Az fps meg mindig a beállításban megadott küszöbszám körül lesz, mivel a progi annyi objektumot rak fel, hogy az kb meglegyen. Nálam ez 25 fps-re van téve és a vista alatt részletesebb. Néhány kép

Itt is lehet a hidak alatt is repkedni 😊

Meg zörgetni a Spitet 😊

polluxware
kb. egy órája van fent, és eddig nem volt gondo a progik futtatásával telepítgetéséval..

gyorsabb mint a 32bites xp sztem.

picivel több ramot eszik alapjáraton, de a vistához képest ígyse vészes

tetszik...

és ami a lényeg!!

a cpu affinity ablaka ugyanaz mint a vistának így reménykedek benne hogy a Black Shark-ban mûködik ez a cpu control trükk😊

ha igen, én maradok ennél...😊

amúgy nem lesz több fps játékokban vagy iesmi csak példul firefox közben is észreveszem hogy gyorsabban dobálgatja a képeket egyebeket

eddig ez a tapasznyalat sima SP1 corporate verzióval

JoeDestroy
Scott! A logód teljes mértékben illeszkedik a topicba.
A Turul az ugye (még az õsi mondabeli is) a nagytestû vadászsólyom õsi magyar megnevezése, ami meg angolul Fighting Falcon, kedvenc topikunk tárgya.
A Red/White jelzést meg sokan használják.
Tehát ez a jelentése is lehetne ha nem a politika kerülne elõtérbe. 😊

Scottt
Pollux kezdte Balázs báci Pollux kezdte,õ akarta õ hibája😊

Ja és Polli a nyilas zászló 9ezüst csík van.Az Árpád-sávon pedig 8 fehér,szóval van különbség.
És topik on

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
A hardverigénye más, mint a 32 bitesé volt ?
polluxware
xp sp2 32bit után<#zavart1>

polluxware
Kiváncsiságból felraktam a WinXP 64-bit editiont...

olyan kis kackiásan fürge, olyan érzés mint WinME után a 2000 volt egy jó gépen futtatva.

Üdv Gundark
Nekem se ugrott volna be az ujság,ha nem emlited a képregényt😊
"Áve Cézár!Asterix:Mit csinálnak a rómaiak?Valami vécézárat emlegetnek"😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
Balázs te is túl részrehajló vagy.. <#zavart1>

Molnibalage
Akkor itt egy szép szimbólum. 😊