Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Te aztán egy termelékeny, jómunkásember vagy <#vigyor1><#eljen>
zsoltfireman

JoeDestroy
Figyelni holnap a postokat!
kb 4-tõl ráérünk, és repkedünk😊 (ez a terv 😄 )
Nekem már a péntek ? és a szombat (Katalinbál!) nem jó..

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Érdemes egy 'amatõr' elõadótol is meghallgatni. Mostnában fura módon sok kedvenc számomat hallgatom meg kicsit másképpen.

Például ezt és így.

Vagy így.

Mai zenei rovatunk végéhez értünk. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ez volt a földi karmeseterek poénkodása elején. 😊

Ne tudd meg hány zene vár videólkippre. Olyan cirka 14-15!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Eddig Pápánknak elég sok problémája volt(hardweres)az én asszme most 6 éves gépem 1 hardweres problémát sem produkált eddig.
Pápá kárpótlásul az elmaradt multiért.Te szereted a klippek alá a zilyen zenét nem?😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
Nincs mit.
Holnap 😊
Nálam nyár volt, napsütés (helyett vihar) 😄

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman

zsoltfireman
Mai RV multi Joe-val....

Köszi Joe! <#eljen>

zsoltfireman
Köszi mindenkinek,Pénteken körülnézek móni ügyben,itthon nekem is "19-es Samsung-om van azt favorizálom!!!

A Super Hornet Jolly Rogers-t elkészítem!

JoeDestroy
Most végeztünk 😞.

polluxware
Az elsõ tft-m egy 15ös accser volt😊

ma is használja tesóm...

mindig az elsõ szériás dolgok a legidõtállóbbbak

Scottt
Elbújhattok én még egy sima nagy böszme 17collos monitorban tengetem virtuális életem,és hiába lesz új gép csak 1024ben tudok játszani az a nativ felbontása az ilyen kütyüknek.
HD tv-t meg csaknem kötöm rá😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
nos igen... érdemes néha megnézni az ilyen médiamárkokban egyes monitorok képeit😊

a vicc az hogy néha a legdrágább messze nem a legjobb, és ez a miliszekundum hisztéria meg totál felesleges rongyrázás.

mai napig egy 17es acer 25milis moncsit használok, és volt alkalmam látni azóta néhány újabb monitor képét...

ez még abból az idõbõl származik amikor még 1pixel hibánál cserélték a cuccost😊

Buren

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Nekem nem jó most. Talán szombat este legközelebb.
Gundark 1 1
Én végülis ráérnék, de most az ötperces szünetek vannak a netben 😊
L Viper
Látom alkotgatsz megint <#eljen>
Gundark 1 1
Nekem samsungom van. Bennt is az volt. Kiválóak. A többi sehol nincs hozzájuk képest 😊 Ezt onnan tudom , hogy volt egy fal tele monitorokkal, és mindet beállitottam ugyan azokra a beállitásokra. És megnéztem 😊 Közben jött egy hülyegyerek hogy állitgatja. Na azt elvitettem a lantlényekkel. 😊 Neállitgassáhülyegyerek tesztelek 😊 Szóval én a samsungokat ajánlom
42nd Intruder
Zsolti!

Olyan kérdésem lenne, hogy ebbõl a WO* sorozathoz készült skin csomagból tudnál a Falconba az F/A-18F-re csinálni Jolly Rogers-es skint? Igazából a low festés kellene fekete vezérsíkkal festésre gondoltam. Ha a pakot nem tudod letölteni, hogy megnézd akkor el tudom küldeni, mert azt hiszem regelni kell 😊

Molnibalage
Na FF4 tesztre ki ér rá? Kb. fél óra lenne az egész.

zsoltfireman
Köszi skacok....<#eljen>

Scottt
ipon.hu,aztán ott van valahol a bolt címe,vagy az aquások.

polluxware
Itt Szegeden vagy nyóc ilyen hiperbiszbasz üzlet van (tecskó, koráá, lidilllilii, megmittoménmég)

zsoltfireman
OK! De kell egy pontos cím ahol tudok venni Bp!!!!

polluxware
meg ne próbáld!

29ért kapsz LG-t, vagy acer 19-est

pixel hibát borítékolom ha xerox-ot veszel

zsoltfireman

repvez
nem tudom a 17" nekem kicsinek tünik egy kicsit többért már boltba is kapsz 19" vagy 39-ért már 22"wide monitort jobb késleltetéssel és ismertebb márkát.
zsoltfireman
Skacok,lenne lehetõségem egy Xerox "17-es 8MS TFT monitorra dobozban,garanciával 24e-ért..
Érdemes megvenni? A melóhelyre szeretném,de nem ismerem a Xerox-márkát....
Segítsetek....
<#nemtudom>

JoeDestroy
TS thomi
Szoba: Falcon
Pass: falcon
Lehet gyûlni. kb negyedórás távollétben leszek.

JoeDestroy
Megteszi majd egy levágott darab seprûnyél is 😄 ..

Molnibalage
Ehhez hasonlót már crika 1,5 éve postoltam itt is. Akkor egy katonai rendszeren mutatták be, hogy mit tud. Még ennél is látványosabb volt. Sajna nem emlékszem, hogy hol találtam.

Hypo
es a szimulatorban majd a levegot markolaszod a joy helyett?😊))))

Buren

^^^^
sziriuszi fejvadász ( venator de serius )

Végül is tök szimpatikusak... nem?

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark 1 1
Majd átutalom azt a pénzt amit a sziriuszi fejvadászoktól kaptam azért amiért megmondtam hogy hol vagy. Ja vagy várjál annak már nem sok hasznát veszed 😊 De végülis a szándék a lényeg 😊 De csak beszélni akarnak veled. Semmi komoly.
<#eljen>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Üdv
Most már mindegy,légy férfi,benne vagy a sz..ban!
Egy dolgot tehetsz,az összes lovettát utald át a Viper meg az én bankszámlámra.....😊)

Scottt
Olyat nem akarsz amin a mátrixos csávó beint a kép nézõjének?<#zavart1>
Földim:böktem(írtál privit)

Gundark 1 1
Mibe kevertek engem már megint gonosz Lantlények?! <#hehe> Mindig a trükközés, meg a bûvészkedés.. De majd elszámoltatnak titeket a náciufók!(vannak náluk még keményebbek, a komcsináciufók, de azok csak akkor jönnek ha tényleg gebasz van. )
zsoltfireman

Molnibalage
Ilyen tényleg van?

zsoltfireman

Molnibalage
Skacok, dec 15. közeleg. Ki ér rá dec 10 környékén segíteni. Legalább 4 ember kéne még rajtam kívûl a FALCON szó kirakásához.

Molnibalage
Skacok van egy rossz hírem. Amennyire meg tudom ítélni, 100%, hogy nem lesz idei kiadása sem az FF5.0-nek, de talán még jövõ január végén sem. Egyszerûen iszonyúan bugos. Sajnos várni kell. Viszont megéri.

Megpróbálom elérni, hogy akkor a data editálásaim kerüljenek bele mégis, ha már ennyire csúszik a dolog. Azok nem okoznak bugot (max. a rack bombák pakolási sorrendjének megváltoztatása a 6 bombás orosz rackeken, szénné vannak tesztelve és nagyon egyszerû a berakásuk. Addig is gyártom a szép skineket. 😊

Csináltam már többet is a Su-33-on kívûl, de Aragorn sajna nem rakta bele a preview threadbe egyiket sem.

Meg amugy is jövök vele Gundarknak.😊

L Viper
Fú *azdmeg :-)
Viper
Amit priviben irtam,kb 1Giga.....

Gundark 1 1
hihihi 😊 Nem repülõ.. <#vigyor3> De annak a 24 literes motorja van benne. Talán nem árulok el nagy titkot.. Megy mint a rosseb <#hehe>

Molnibalage
Este 7 után jó nekem elõreláthatólag.

zsoltfireman
Sziasztok,szia Joe!

A Holnap jó! Mindenképp jelezzd,hogy mikor....
<#wave>