52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#27612 Fejlesztett verzió.
A populárisabb 4. gen gépekre igyekszem majd megcsinálni, csak annyi minden tennivaló van, idő meg kevés. Holnap, angol nyelven felkerül elvileg egy új oktatófilm, a fuel management. Hétvégén jön magyarul is. Lassan csak eljutok a fegyverekig meg egyéb dolgokig... -
én ezzel vesződöm mostanság.. :)
kezdem érteni mit szeretnek az FSX/fs9 totyikban ezekben az "égi buszokban" -
#27610 kell? megvan az *.iso-ja (F/G/K)
realair spitfire is szép -
#27609 Itt is meg lehet nézni. -
#27608 Gyönyörű látni, ahogy repül és leszáll.
Igen színvonalas kieg FS9-hez
Csodás kabin és a repmodell is fantasztikus ! -
#27607 OF-ben sűrűbb a talajmesh. Az egyik FF5.0 betában is az volt. Lehet, hogy most is, nem vagyok benne biztos. -
#27606 Nekünk elég lenne Koreára kb^^ -
#27605 ennek lehet zöldkártyája? -
#27604 itt még tudtak motort gyártani a nyémcik -
#27603 Bizony. Gyakorlatilag én is csak az F-16/F-15/F-18 trimvirátussal repülöm le a hadjárat bevetések 80%-át. Néha F-4E/G és F-5E. Ez azért változni fog idővel. -
#27602 Mi az, hogy nyakrafőre? Waweydave őstag volt. Neki is van saját élete és cége. Azzal is törődnie kell, nem megy magától. Vagy csak beszólt az asszony. :)
Az RV team kilépett (együttesen minden előjel nélkül, és nem tudtam róla, hogy mi van), meg Wavey azt ennyi. Ez neked nyakra főre? Ezt leszámítva komoly tagmozgás nem volt 1,5 éve. Jött pár tiszavirág életű tag, de az nem számít. Ez összesen kb. 4 vagy 5 ember. Vagyunk még nagyok aktívak kb. 20-an és kevésbé aktívak még páran. Mióta ott vagyok a nagyon aktív tagok száma alig bővült.
Icebrain, Viking, toonces, derstef, jeager, Norwegian utánam jött, de nem túl aktív. Mindenki más aki utánam jött már nincs ott vagy csak pár tucat poszt óta hallgag (gyakorlatilag ők sem tagok). Vannak érdekes nevek ott akik ősfalconosoknak ismerősen csenghetnek.
A látványvilág mai vérpisike szemmel elavult, Falconos szemnek szép. A táj 10 éves. Ezen nicns mit szépíteni... A BMS4 tájtextúráját nem láttad? Akkor majd berakom. Az ismétlődést leszámítva elég durva, az FS cuccok kivételével mindent lever. A talajmesh meg a helyszínépítőkről függ. Igazából nem tudom, hogy miért nem használtak finomabb mesh-t, mert a 100 méteres felbonátsú már évek óta elérhető a Föld elég nagy részére nézve. -
#27601 Az OF némileg más útvonalat képvisel. Nem rakták teli extra kabinokkal, egyedül a Mirage lett még megcsinálva.
OF-hez van pár kimagasló szinvonalú kabin Aeyes régebbjei közül, messze megfelelnek nekem. Most is csak az F15C van fent.
Nekem fontosabb néhány szuper színvonalú kabin, mint rengeteg középszerű, vagy gyange. Jó kipróbálni egy Blackbird-et, de ennyi.
FF5-ben is csak F16-ossal repkedek, a plusz kabinok nagy részének csak a gif-jeit néztem meg. -
#27600 az hogy nyakrafőre lelép mindenki az utalhat valmire nem?
hogy őszinte legyek az is csoda hogy egy 98as alap koncepció a maga engine-jével idáig kihúzta..
2év múlva sztem már rettentően elavult lenne a látványvilág, maximum a realizmusra kéne inkább most már ráfeküdni a fícsörök helyett. -
#27599 i_hawk továbbra is csak ködösít. -
#27598 A terjedelme megegyezik a meglévővel! -
#27597 Asszem leszmire gyujteni ismet... -
#27596 Töltsd le és hasonlítsd össze azzal, ami neked megvan a cuccaid közt. Nem nagy méretű :-) -
#27595 Egy repcsis-szimes oldal. -
#27594 Viper,nem ez van nekünk meg??? -
#27593 ha esetleg valakit érdekel elég jonak tünik a cucc.Bár a 60k egy kicsit huzos de ezért megkapsz mindent ami kell egy jo hotashoz nem csak a joyt.És forcos.
-
#27592 Urak! Próbálta már valaki OF 4.7-hez a lasystone féle brightness mod-ot ?
Már akartam írni vele kapcsolatos kellemes tapasztalatomat.
Mivel én is azok közé tartozom, akik a régi .bak kiterjesztésű átnevezett exét használják a jobb fps érdekében, anno bosszankodtam, hogy nem lehet állítani az időjárást a gyakorlásban. Hát ez a mod ezt is megjavította. Szuper fps továbbra is és van időjárás állítgatás is :-)
Ha valakinek nem lenne meg, itt letöltés és infó is!
Ha nem indul el a telepítés után, akkor a: \Falcon4\config\display.dsp file törlendő és már fut is. Sajna a setup visszaáll alapra, de csak annak sajnos, akinek nincs elmentve a logbookja :-)
Ugyanebben a mappában vannak a fájljai. -
#27591 Egy lehetséges forma ahhoz,hogy becsülhessed a harci hatótávot. A forma adott, az összes gépre meg lehet csinálni jellemző felfüggesztésekkel.
Minden esetben legalább 9-10k lbs üzemanyag volt még a gépen. Ahogy csökken 7200-ig (pótos ledobásáig) addig javulnak a feltételek. Tehát ez egy pesszimista becsléshez jó. A módszer az, hogy 100 RPM-ig felmegyek és mikor állandósul a sebesség az az utazósebesség az adott magasságon. Ezután csökkentsd az RPM-et és várd meg amíg beáll az állanódsult állapot, az FPM végig maradjon 0 fokon. Így áll össze a fenti cucc. Lehet részletesebb is. Szép kis adatbázist lehet így összerakni. -
JohnTerry #27590 Ohhh..fuck..most nézem csak némelyik zene lenne egy SR-71 nevű bandától. -
JohnTerry #27589 Tiszteletem Urak!
Itten találtam pár érdekességet, Blackbird fanatikusoknak...meg mindenkinek aki szereti
-
#27588 Ja ez a zene akkor van amikor kijonnek a sivatagba nem?Mar regen lattam,amugy birom Jablonskyt szolidabb mint John Williams v Hans Zimmer de pont azert szeretem mert a zene nem nyomja el a film tartalma't -
#27587 A Moments of FF4 és FF5.0 zénje nem ismerős? :)
(Még kicsit bővítettem is!) -
#27586 Ah Jablonsky az jo o csinalta a Sziget zenejet is meg pl a Szuletett felesegek scorejat folytatta Alan Silvestri (Predator,Back to the Future) utan . -
#27585 Akkor már inkább a Steve Jablonsky féle score album. Köszönöm az ajánlásokat, de az a baj, hogy nekem is annyi zeném van, hogy nehéz választani. Viszont a zenétől függ a stílus is. Vagy komoly vagy valami Funfalcon jellegű mű jöhet szóba. -
#27584 xraydog/timeline -
#27583 Ha filmzenek/akusztikus akkor X-ray Dog.Nagyon sok filmtrailernek o" csinalta a zenejet. -
#27582 FS elemental
dölink
amit észrevettem:
-a víz nem zinertek féle de sztem bőven elmegy (nekem jobban tetszik)
-új lens flare effekt
-az összes egyszínű sík textúra kap egy alpha felületet ami rejagál a fényre (példul a carenado cessna-nál tükröződik a kabin üvegje mint FSX alatt)
-új fény effektek (leszálló, hjelző, kifutó egyebek..)
-szép felhők:)
14mega.. érdemes kiprószálni REX előtt
-
#27581 Nem az én műfajom. Akkor már inkább Foo Fighters-től a Learn to Fly.
Valszeg valami szokásos akusztikus - filmzenés videó lesz. Iszonyat sok jelöltem van. A határidő viszont szoros és kellene MP felvétel is. Sok... -
#27580 Javaslat a OF contest zenere -
#27579 Sikerült már ezzel bárkinek elindítani?
Nekem nem.
Itt van az akutális topikja. -
#27578 Az új kézikönyv első oldala. Kis bevezetés. -
#27577 FF5.0 itt.
Hozzá beta fix itt. Ezt csak nektek van, de beszélj róla nemzetközi fórumokon. Csak be kell másolni a gyökérbe.
OF 4.5 install. A 4.7-et megtalálod máshol is. -
#27576 innen
vélemények megoszlanak :D -
#27575 Véletlen valaki nem tudná elmondani, hogy honnan lehet megszerezni a Freefalcon 5-öt, vagy az OpenFalcon 4.7-et, és melyik a jobb vagyis melyiket ajánljátok? -
#27574 NATO AWACS. -
#27573 Csak a multikód részre értettem. Ennyit tudok róla, semmi mást. És nem értek a programozáshoz. Mindazt amit leírtam csak azért tudom, mert elmondták nekem.