Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Lassan már nem érem õket utól. Korán elindultak.
Leülök a géphez, ott lebzsetelnek azonnal, ütik vágják a billentyûket, kattognak az egérrel, rángatják ki-be, amit csak elérnek <#vigyor1>
polluxware
hannyad mán.. Viper papót már nem engedik a géphez sem..

Molnibalage
Épp akartam kérdezni, hogy a lurkók hogy vannak? Lassan már tipegnek nem? <#vigyor2>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Vagy két éve kaptam egy F16-os makettet, azóta is a szekrény tetején pihen dobozban, mert még nem tudtam rá sort keríteni.
Majd a gyerekek összerakják egyszer, ha én nem <#nyes>
polluxware
én kb 100db-nál hagytam abba😊

azóta maradt kb 75 ami vitrinben vagyon

polluxware
rakj össze egyet...

zsoltfireman
Na ez engem is érdekelne! Ha van pontos readme szóljatok!!!

zsoltfireman
Na egy F-16 makett már 1000éve kéne!!!!
OF-hez van Sufa

Molnibalage
Az FF4 alá készült Izraeli helyszín asszem úgy mûködésre bírható, hogy felrakod FF3 alá, majd az összes file-t átmásolod az FF4 installban a megfelelõ helyre. Minta egyszer megcsináltam volna.

Más esetben marad a Tacedit és pakold bele abba a hadjáratba ami neked tetszik. Persze, hogy mit keresnek Koreában vagy máshol az elég érdekes. A Nevadai helyszíbe belefér...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Sufa makett

Van olyan kampány RV-hez amiben lehet az F-16i Sufát repülni?

JoeDestroy
Ja a régi verzióknál hivatalosan is seassonswitcher.exe volt a neve a TerrainTexCompress.exe-nek.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
Óóóóóó.....<#taps>

Molnibalage
Asszem igen, de ha az elsõ helyszínen HiTiles volt és utána telepíted a többi helyszínt akkor "öröklõdik" a textúra. A kézikönyvemben ez van. Mindent kipróbáltam ami abban van, szóval igaznak kéne lennie.

zsoltfireman
Ja,és mindíg az aktív theatersen végzi el a HiTilest????????

zsoltfireman
A \Falcon4\terrdata\korea\texture mappának üresnek kell lennie????

L Viper
\Falcon4\terrdata\korea\texture\texture.zip kell a BMS Falconodból, ha ott is van HiTiles rakva. Másold az RV-ben ugyanoda és utána ne a terrain mergert indítsd, hanem a TerrainTexCompress-t.
Ha így sem gyógyul meg, akkor túl sokat kísérleteztél :-)
zsoltfireman
Gondolom ami a texture mappában van,és nem a zip-eltet????

zsoltfireman
Ezt a hibaüzit dobja TerrainMerger01d.exe kezdésénél....

<#fejvakaras>

L Viper
Másold át a BMS-bõl a texture.zip-et, és utána csak a TerrainTexCompress.exe-t futtasd. Ha így sem jó, akkor a textúrák átkonvertálásánál bolondult meg valami.
zsoltfireman
Most lefuttatom a téli textúrákat,hátha akkor nyár lesz.....
Igazából HiTiles2Falcon4+.exe futtatás után nyomtam a TerrainMerger01d.exe-t,ott egy hiba üzit dobott,aztán jött a TerrainTexCompress.exe
Ezek után kurva nagy tél van alap Koreában.....<#falbav>

zsoltfireman
HiTiles-el akarom!!!!

Molnibalage
Sehol nem látok olyan szöveget ami FF4 alá installálást regélnél. Nem lehet szerintem. Ne veszõdj vele, mert az FF5.0-tel együtt vagy kicsit késõbb jön ki az ITO2. Az FF5.0 csapat által menedzselt egyetlen helyszín.

L Viper
<#hehe><#worship><#hehe>
Üdv
Ha valaki kimaradt és érdekli,szóljon.
De igy tényleg jobb,mint freemailen,igaza volt Vipelux...izé Vipera lantlé....topiktársnak.😊
Remélem a Gundkvizíció nem olvas most.....
Majd küldöm a többi cimet,(kb egy giga lesz a végén).Ha le nem tosznak onnan addig.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Ebben Destroy a szakértõ, még azt a hadszínteret én nem próbáltam.
Pár oldallal visszább az Öbölháborúsról volt szép leírása.
polluxware
Tündéri ez a Wampa gyerek <#puszi><#worship>

számomra nem új ez a könyv, eztetetet kerestem én már torrenten

Buren-el még filózunk azon a Lenin renden<#eljen>

L Viper
HiTilessel akarnád, vagy anélkül ?
Elvileg elég amit csinálsz. Nézz bele az rv-ben a texture.zipbe, ha abban nyári textúrák vannak akkor elég csak egy "terrain texcompress" indítanod és nullát választani.
Ha abban nem nyárik vannak, akkor egy másik Falconból, pl. BMS-bõl másold rá a texture.zip-et az RV-ére és utána próbáld megint a a terrain texcompress-t. ( Persze Hitiles esetében feltétel, hogy a BMS-en is HiTiles legyen )
L Viper
Hmmm, épp aktuális, most szombaton voltam tribute fesztiválon, az egyik banda Pantera számokat nyomott, egy másik meg Children of Bodommal taglózott. Rendesen oda*asztak <#vigyor1><#eljen>
42nd Intruder
Még annyit kérdeznék:

van az ITO2 nevezetû Izraeli terület. Namármost ez FF3 alá lett készítve, de fel lehet rakni RV alá is, de nem értem, hogy hogyan. Itt van az összes fájl hozzá és a ITO2 Readme.exe-ben van egy doc fájl amiben leírja mit is kéne csinálni, de nem igazán értem. Valaki tudna segíteni, aki jobban érti nálam?

42nd Intruder
<#eljen>
Örök hála köffe!

repvez
jelentem nekem lejött és nagyon jo igaz én csak a képeket néztem,de biztos hasznos az irás is.Párat én is gyujtottem már,de föleg olyant ami részletfotokkal van tele egy tipusrol és van benne 3 nézeti rajz méretarányosan.
Gundark 1 1
Köszi Wampaboy, leszedtem. Még csak átfutottam. De nincsenek benne náciufók, vagy a sorok között kell olvasni? 😊 Meg amit irtam is, menekited a vagyonodat, mert már közel járnak a fejvadászok 😊 Mindenki a mozaik egy darabját kapja meg, és csak amikor a maja naptár lejár akkor lehet összeilleszteni õket, hogy feltámasszák a földön a lantlénykultuszt 😊 Nagy ravasz vagy ám 😊
Tiszteletem Gentlemen
Amit küldtem a törzstagoknak,az egy repis könyvcsomag elsõ darabja,a cime Russian warriors....azért ilyen titokzatosan,hogy ne tiltsanak le a filemegosztóról,meg a lantlényeknek küldjn csomagot a Mikulás😊Viszont emilben nem nagyon megy az óriásfile.
Na most én ebben a pillanatban szedtem le,csomagoltam ki,olvastam......hogy-hogy senkinek se jött le?

Scottt
A Panterát elég késõ este felhangosítva kezdtem el nézni(arcüreggyulladás miatt bevan dugulva mind 2 fülem),szomszéd sztem igen összefosta magát😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Skacok,ha valakinek van RV-re Saitek X52-es (key) a config mappából calibrációja,legyen kedves küldje el nekem,mert ma megyek egy cimbihez akinek ilyen joy-ja van,én meg azt még nem tanulmányoztam,de így lenne egy kiindulási pont....
Köszönettel!
<#worship>

Molnibalage
Manuális install van hozzá asszem. FF forumon keress rá.

zsoltfireman
LÉtezik Aegean RV-re?????? Azonnal kell!

zsoltfireman
FSX....

Molnibalage
Mi ez? Aegan terep? Balkan?

zsoltfireman
RV...

<#eplus2>

zsoltfireman
Sajnos csak tél van! Nem tudom miért,rohadtúl idegesít!!!!

JoeDestroy
Nyár lett?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
A skinpack fissítése lassan idõszerû lesz...

Molnibalage
Koszoltad is a skint? Mintha más lenne a géptörzs és a panelvonalak egy része.

zsoltfireman
JoeDestroy

Üdv
Mindenkinek küldtem egy médiafire-os cimet,remélem sikerül letölteni a zipet.A sirius-i lantlény invázió terve...ráb..tak mert a macskám béta centaur-i ügynök.
A pdf. második fele Tropauer Hümér összese😊)
<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>

zsoltfireman
Köszi Viper!
Figyu,tegnap Joe-val összedobtunk a gépemre egy szûz RV-t,multizás céljából,de az istenért sem tudom a nyarat beállítani,állandóan telet kapok,pedig kétszer lement a DOS-os ablak "0" választás után...
Ez miért van?
<#fejvakaras><#nemtudom>

zsoltfireman
Egy kicsit fáradt voltam már,biztos,hogy szebb is lehetne....
Ráadásúl még egy Super Hornet tail template-t is összedobtam elötte...
Hogy csinálom ilyen gyorsan??? Imádok skinezni!
Mindjárt felrakom!

Molnibalage
Annyira furcsa nem kanfúron látni...

(Hogy csinálod ilyen gyorsan egyébként?)