Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leülök a géphez, ott lebzsetelnek azonnal, ütik vágják a billentyûket, kattognak az egérrel, rángatják ki-be, amit csak elérnek <#vigyor1>#vigyor1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Majd a gyerekek összerakják egyszer, ha én nem <#nyes>#nyes>
Más esetben marad a Tacedit és pakold bele abba a hadjáratba ami neked tetszik. Persze, hogy mit keresnek Koreában vagy máshol az elég érdekes. A Nevadai helyszíbe belefér...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ha így sem gyógyul meg, akkor túl sokat kísérleteztél :-)
Igazából HiTiles2Falcon4+.exe futtatás után nyomtam a TerrainMerger01d.exe-t,ott egy hiba üzit dobott,aztán jött a TerrainTexCompress.exe
Ezek után kurva nagy tél van alap Koreában.....<#falbav>#falbav>
Ha valaki kimaradt és érdekli,szóljon.
De igy tényleg jobb,mint freemailen,igaza volt Vipelux...izé Vipera lantlé....topiktársnak.😊
Remélem a Gundkvizíció nem olvas most.....
Majd küldöm a többi cimet,(kb egy giga lesz a végén).Ha le nem tosznak onnan addig.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Pár oldallal visszább az Öbölháborúsról volt szép leírása.
számomra nem új ez a könyv, eztetetet kerestem én már torrenten
Buren-el még filózunk azon a Lenin renden<#eljen>#eljen>
Elvileg elég amit csinálsz. Nézz bele az rv-ben a texture.zipbe, ha abban nyári textúrák vannak akkor elég csak egy "terrain texcompress" indítanod és nullát választani.
Ha abban nem nyárik vannak, akkor egy másik Falconból, pl. BMS-bõl másold rá a texture.zip-et az RV-ére és utána próbáld megint a a terrain texcompress-t. ( Persze Hitiles esetében feltétel, hogy a BMS-en is HiTiles legyen )
van az ITO2 nevezetû Izraeli terület. Namármost ez FF3 alá lett készítve, de fel lehet rakni RV alá is, de nem értem, hogy hogyan. Itt van az összes fájl hozzá és a ITO2 Readme.exe-ben van egy doc fájl amiben leírja mit is kéne csinálni, de nem igazán értem. Valaki tudna segíteni, aki jobban érti nálam?
Amit küldtem a törzstagoknak,az egy repis könyvcsomag elsõ darabja,a cime Russian warriors....azért ilyen titokzatosan,hogy ne tiltsanak le a filemegosztóról,meg a lantlényeknek küldjn csomagot a Mikulás😊Viszont emilben nem nagyon megy az óriásfile.
Na most én ebben a pillanatban szedtem le,csomagoltam ki,olvastam......hogy-hogy senkinek se jött le?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Köszönettel!
<#worship>#worship>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Viper ajánlom figyelmedbe!
Igen. Lelkes zenerajongók sokmindenre képesek 😊
Ez is ütõs összhatás 😊)
Mindenkinek küldtem egy médiafire-os cimet,remélem sikerül letölteni a zipet.A sirius-i lantlény invázió terve...ráb..tak mert a macskám béta centaur-i ügynök.
A pdf. második fele Tropauer Hümér összese😊)
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Figyu,tegnap Joe-val összedobtunk a gépemre egy szûz RV-t,multizás céljából,de az istenért sem tudom a nyarat beállítani,állandóan telet kapok,pedig kétszer lement a DOS-os ablak "0" választás után...
Ez miért van?
<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Ráadásúl még egy Super Hornet tail template-t is összedobtam elötte...
Hogy csinálom ilyen gyorsan??? Imádok skinezni!
Mindjárt felrakom!