52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#27652 némmmáá valaki tud:)
aztán dagadjon a májad ecsém.. :)
ott van nagyon
ha szabad alázattal megemlíteni pár dolgot:
javarészt az embernek azok a kamera állások jönnek be legjobban amik valóságérzetet keltenek példul: földön lévő szemlélő aki a völgybe vagy alacsonya átpasszoló gépet figyel, kötelékrepülés közben a wingman kiválása jobbra/balra ne legyen túl erőteljes (főleg megrakva fegyverrel) de azért legyen dinamikus.
flare effektek ha jól vannak elkapva akkor iszonyat jól mutatnak.
sztem sokan ott rontanak el jó videókat hogy néha túlhúzzák a gépet amitől olyan árkádos feelingje van. persze kellenek páraleválásos képsorok de azok is max nagylátószöggel rázúúmolva és ha lehet szemből.
ejjj ilyen vidijókért telepít fel az ember egy játékot
GRATULA +szer
-
#27651 -
#27650 Az lehet, mert kapott néhány új sort. Állítsd be újra. -
JohnTerry #27649 Hotfix után nektek is elmászott néhány CE beállítás? most hirtelen a "No RPM on HUD" meg a "No MFDs on 1 view" ami szembetűnő. Meg az UI helyenkén lassabb talán. -
Wampa #27648 -
#27647 Ez eszembe sem juttott. Zseniális! -
#27646 An-2 -es géppel repültem, kikapcsoltam az mfd-ket, meg kicsit rázoomoltam vegasban. -
#27645 Az elején levő kameramozgásokat hogyan csináltad? -
#27644 FreeFalcon 5 - Kontroll
Most ennyire tellett... Nem volt időm rá, úgyhogy ezért lett ilyen rövidke, de remélem azért tetszeni fog.
Have Fun!
ui.: Valamiért szarakszik a videókártyám, ezért tűnhet úgy néhol, hogy akad a videó... -
#27643 OFF:
ON: -
#27642 Engem inkább a performance görbék érdekeltek első körben. -
#27641 annyi vele csak a szépséghiba hogy pont az MFD-k, meg a radar rész nics benne:/
viszont van benne hivatalason RACK pilon kiosztás -
#27640 Ezek szerint egyszer lehet, hogy lesz Agean FF alá. -
#27639 OFF
Új Fighter Ops képek jelentek meg
ON -
#27638 Ja, az UI-s részt láttam, remélem jobb lesz. -
#27637 Le van írva, hogy pár apróbb UI fix és fejlesztés is van benne. Picit talán stabilabb is lesz az UI. -
#27636 A két nagy file mérete ugyanaz, de vannak benne mappák is, tehát más is van hozzá. -
#27635 Én is szívesen segitek, ingyen :) De a hétvégén ügyletben vagyok. -
#27634 F-16C dokumentum. -
#27633 Hotfix!
Az exe elvileg ugyanat amit megosztottam, de most már legalább mindenkinek elérhető. -
#27632 Új Logitech Force feedbackHOTAS Dual throttle-el.
Végre lesz értelme F-15-öt is repülni vagy Szuhoj-t Miget:) -
#27631 ATIhoz TEben igen hasznosak Viper cuccai Hadjaratban mikor 20-30gep van a bubbleben megeszi sajnos a motort -
#27630 A Janhas cuccot mindenképp tedd fel, meg nézd meg az én "vackaimat" is itten vannak.
-
#27629 Huh, nagyon sok jelenethez kellenétek. Sok szenvedés is lesz. Első körben meg kell ismerenem az OF-get, hogy milyen alapanyagom van. Hétvégén megpróbálom leírni a forgatókönyvet amit elképzeltem. -
#27628 Mikor kellene segíteni?
Ha lesz időm szívesen segítek és semmit nem várok el cserébe, mert örömmel teszem. -
#27627 janhas skineket el ne felejsd fel rakni! -
#27626 jaja en mondtam hogy segitek... -
#27625 Skacok, OF videó verseny kapcsán ráér segíteni valaki multis repkedésben? A gond az, hogy a segíség ellenére, ha netán (valami csoda folytán) győzők a Track IR5-öt nem tudom kettévágni és odaajándékozni a segítségért cserébe azt viszont fel tudom ajnálani, hogy nagyon jutányos áron adon neki oda, mint első jelentkezőnek.
Viszont kicsit szégyellem magam, mert ugyebár a Vegasom nem éppen, khöm... -
#27624 B-2 és Nellis. -
#27623 Szerintem soha nem lesz belőle semmi.
A Falcon alkalmatlan ennek a szimulálására élvezhetően. Nem volt full scale war, 100% hordozós hadművelet, gyakorlatilag 0 szárazföldi csapatmozgással. -
#27622 Halihó!
Réges - régen, a régi időkben (jóóó pár éve), láttam egy olyat hogy: FALKLAND THEATRE
Tud erről a theatre-ről valaki valamit?
Esetleg le lehet valahonnan tölteni?
Köszönöm!
Üdv! -
#27621 OFF
Tower: "Delta 351, you have traffic at 10 o'clock, 6 miles!"
Delta 351: "Give us another hint! We have digital watches!"
ON -
#27620 Ezt még én sem láttam. -
#27619 Most nézem, hogy a screenshot thread-ben NF csomó mindent kitett előznézetként. -
#27618 -
#27617 Jó hír, az FF5.1 előtt is lesz hotfix. Most lett kiadva tesztelésre. Mikor hazaértem majd meglesem.
We have decided to release a HotFix prior to FF5.1. Ranger is working on some new areas of our DB and NightHawk is finishing his air base edits. We do not want to deprive the community of what is possibly a much better .exe while this work continues. I'm not sure if you have the new UI fixes included in this .zip, but you do have the .exe. -
#27616 Bf 109G-2 repülése (a fülkében is volt kamera)
Az én repülésem Bf 109G-10-el.Kicsit elnéztem a magasságot a dugóhúzónál,majdnem sikerült becsapódni:-D -
#27615 Maximálisan -
#27614 Bizony nagy repülőlegenda a 109-es.Ezek szerint neked is bejött ez a kiegészítő? -
#27613 Nekem is megvan és nagyon szeretem.