52965
  • Molnibalage
    Nekem ez is bőven elég, mert nagyon zavaró, hogy a Cyborg Evo gázkarja nem tartja a pozícióját mikor rángatom a botot és szépen leesik...

Viszont az fáj, hogy a profile editort még nem tudtam XP64 alatt működésre bírni...
  • LeonSilver
    Mért ne mehetne?A gázkaron van az USB ami a gépbe megy.A joy csatija a gázkarba csatlakozik.Szóval simán kell, hogy működjön.Ahogyan például egy pedál is működik a kormány nélkül.
  • arrow19
    Sajnos csak ez van,nekem X52PRO volt de eladtam most Thrustmaster FLCS-m van.Küldök képeket később.
  • Molnibalage
    Csak gázkar? Hogyan is működik ez? Tehát a Cyborg Evo joystic mellé csak a gázkar is mehet? Mert akkor én asszem lecsapok rá.
  • arrow19
    Valakinek esetleg kell egy X52 gázkar baráti áron? Most kaptam egyet szerintem tökéletesen működik,de hazaérek letesztelem
  • Molnibalage
    Azért dolgoznak ők is valamin.
  • Molnibalage
    Komlyan monodm nem értem i_hawk kötözködését. Már már szinte felpofoznám...
  • Molnibalage
    Itt is egy kép.

• Molnibalage
    Holnap feltöltöm a kézikönyvből két darabban ami megvan. Azt hiszem itt az ideje.
  • L Viper #27683

Ez nagyon jól hangzik Balázs !

• Molnibalage
    Vannak olyanok is amiről még én sem tudom, hogy mi a listában!

SA-2 Launcher Upgrade
    SA-5 Launcher Upgrade
    SA-6 Launcher Upgrade

Ezekre leszek nagyon kíváncso. Lesz A-7E új 3D modellel, két Mirage-2000 gép. (10k polygonszám feleatt asszem, konvertált francia loncis modell!)

Tonnányi adatábizs hiba javítás, új skinek, szebb reptér (erre várunk igazán). Stb.
  • Molnibalage
    Kezd összeállni az 5.1. Hát ez legalább akkora ugrás lesz, mint az FF4 és FF5.1 között vagy talán még nagyobb, mert a mostani exe elvileg stabil. Eddig összevissza volt 1-2 CTD post a kinti fórumon is. :)
  • Molnibalage
    Skacok, a radaros gyakorló küldetés videóhoz szükségem lenne majd egy emberre. A fuel management magyar verziója mindjárt kész.
  • Willenbrock
    Mégsem jó ez:közelebbről megnézve látható hogy egy gyenge modellekkel készült árkád modot hoztak össze.
  • Willenbrock
    Ezt kipróbálnám a Hellcateket szeretem.Viszont irányítható tengeralattjárókra nem kellett volna erőforrásokat pazarolniuk szerintem,inkább a légiharc szimuláció részét csiszolnák.
  • Molnibalage
    Célozgatás! ;)
  • L Viper #27676
    Olyan is van FSX-hez.

Ez a 2. világháborús Pacific térséggel foglalkozik.

Lehet lőni is :-)
  • Willenbrock
    Ezek szerint lehetséges lenne ha nem is bonyolult fegyverrendszerek készítése de annyi legalább hogy a 2. világháborús gépek gépfegyverei működőek legyenek.Geeforce 9800Gt-n már teljesen jól fut az FSX maximális beállításokkal is.A mai gépek már elbírnának egy WW2 modot talán(nincsenek rakéták és radarok csak gépfegyverek-esetleg bombák)Ráadásul új modellek sem kellenének mert már vannak kiegészítőben.Ha értenék a programokhoz talán meg is próbálnám.
  • polluxware
    útálom az fsx-et
  • Molnibalage
    OF-ben a "top gun" camera nézetek hogyan érhetőek el?
  • L Viper #27672
    Ne már, hogy nem tudod, hogy az FSX támogatja az ilyesmit is.

Leht lövöldözni pl. ebben az Abacus WWI Dogfightban is.

Rakat repülhető gép és misszió, sőt külön letölthető küldetések garmadája van a neten is.
  • LeonSilver
    A C=64-es verzióban volt ilyesmi fícsör ;)

WW 1 Ace mode
  • polluxware
    az alap légköri dolgok, meg repmodell és egyebek modellezése is sok erőforrást igényel... nem hogy még egymásra támadó gépeket is szimuláljon:)

maradjon az csak nyugis örömrepkedés

aztán ha belegondolsz egy csomó tréning helyzetet el lehet játszani FS-el, elvégre a valóságban sem bombáznak nyakra főre mindent a gépek.

békeidő van:)

• arrow19
    MFD-n katt a grey off gombra
  • Willenbrock
    Vajon lehetne az FSX-hez valami combat modot készíteni?Léteznek nagyon szép kiegészítő világháborús repülőmodellek mindkét oldalhoz(Bf 109,P-51 és még egy csomó),a térképek végül is adottak csak néhány dolgot kéne átszerkeszteni rajta.Gondolom a legnehezebb a ballisztikai és a sérülésmodellek elkészítése lenne.Lehetséges szerintetek hogy készüljön egyszer a FSX-re ilyen mod?
  • polluxware
    egy hete még eszem ágában sem volt boing 757-re ránézni.. most meg búzgón tanulgatom az FMS programozást:)

azért hangulatos tud ám az is lenni, még ha lövöldözni nem is tudsz benne
  • zsoltfireman
  • Molnibalage
    Csak a táj ronda nagy átlagban. Az elsővonalas gépek szebben néznek ki sok esetbem, mint bármelyik más harci szimben. Lehet, hogy szép gépek vannak az FS-ben, de kit érdekel, ha csak sétarepülésre alkalmas?

A BMS4 elvileg rendelkezik bizonyos szintű DX9 supporttal elvileg.
  • dextermorgan
    Hi!
    a videó jó,csak kár hogy a falcon ennyire ronda még mindíg.nemtudom ki hogy van vele,de nekem nem csak a nagyon pontos adatbázis számít,hanem az is,hogy hogy néz ki egy játék.sajna minden fejlesztői erőfeszítés ellenére a falconnak még mindíg a dinamikus hadjárat az egyetlen előnye.de hát majd egyszer csak meg lesz csinálva dx9-re.addig is jó játékot vele.
  • polluxware
    ezek a bokorgépek igen is nívóósak!
  • zsoltfireman
    Amúgy a belinkeld FS9 képeid láttán,inkább te szoktál repülőgépnek nevezett szutykokkal repkedni...de kinek a pap,kinek a paplan....
    szutykok:
  • zsoltfireman
    itt:
  • zsoltfireman
    Nemrég raktam újra....nem sok! De ez a Hawker elég komoly! Érdemes kipróbálnotok!
    Ingyenes!
    Most épp Thaiföldet frissítem,mind Int.,mind Mil. téren!
  • L Viper #27659
    Szerintem még nem sok, a minap rakta fel újra az FS-t
  • polluxware
    hány repgép van feltelepítve már az FS-re?
  • polluxware
    te hogy milyen szutykokkal vagy képes elröpködni..

• Palinko
    én sem hagyhatom szó nélkül ezt a fantasztikus videót, gratula!

sztem ha kedved van simán készíthetnél promóciós videókat a csapatnak, mert polluxwarenak igaza volt abban hogy ilyen videók után indulnak neki az emberek egy játéknak.
  • L Viper #27655
    Le a kalappal, remek, soha nem látott megoldások Falcon videóban
    Ügyes vagy!
  • zsoltfireman
    OFF:

ON:
  • sindelnet