52965
  • arrow19
    stickworks chipek vannak benne,meg egy re'gi SB hangkarira van betolva,nem szorakoztam az usbvel.Ha erdekel tudok segiteni,de mondom nalam igymeg a falcon profilomat is atkuldhetem ha szeretne'd.
  • repvez
    milyen átalakitást végeztél az FLCS-n?Mert nekem is van egy ,de nem tudom használni mert nincs gameport a gépembe és állitolag az alaplapom se kezeli a hangkártyán lévö midiportot ha vennék bele.
    Már minden szügséges dolgot megvettem hozzá hogy muködjön USB-röl(betainnovations PlasmaMM2) de nem értek az elektronikához hogy nyákot készitsek, barbár munkát meg nem akarok végezni.
    Tudnál ebben segiteni?
  • polluxware
    én annó kábé 2éve vette az utolsó dolgot a gépembe:)
    előtte szinte 3havonta cseréltem a dolgokat - beleuntam

gyakorlatilag amivel érdemben játszok: FS2004 -> normális ifr gépek ez alatt futnak csak normálisan, kis lonci, BS teszt, meg Falcon, elvétve Shadow of chernyó dx9el

ergó bőven elég ezeknek a 2,4cora meg egy x1950

magát a gépet azért megprószáltam minőségi dolgokból összepakolni annó, és nem bántam meg (plextor px755, 750a Zalman ventik:)

windóz amit használok meg egy kiherélt 3,5giga méretű vista premium sp1hun+ !!!!! O&O clever cache6 !!!!! -> visztát használsz ez muszályos program

ennyi

egyébként tényleg nem rossz az xp64 annak aki szereti az xp alap felületét és egyáltalán nem használ 16bites progit.

win2003 stan 32-es meg idomítható hogy workstation legyen, sakkor az egyetlen hátrány annyi hogy nem mennek vele a vírusírtók

persze ez mind meló kipróbálgatni, de van akinek megéri

(vannak fórumok ahol istenítik a win2003-at, azok is szubjektív vélemények)

• Wampa
    Te Polli,akkor most mi is van fennt neked?
    Lehet leutánozlak....ideje lenne egy generálozásnak.
    Nekem is 2Giga ram van,meg x2 es mint Leonnak.
    Gépfejlesztésbe én is nagyot,bár lehet hogy fektetni kellene még 2giga ramba.....aztán meglátom mit tud a kánikulában a gyári hűtő:)
    Eleddig csak fagyott errefelé.
  • Wampa
    Ez nekem is szar,pedig Nvidia kártyám van meg 32 bites XP-m.
  • Solt
    Dehogy, ne viccelj... "ismerjük" egymást már pár fórumból... nem feltételeztem, hogy sértésnek szántad! :) Csak volt egy kis éle, és jeleztem, hogy ártatlan vagyok! :)))

• LeonSilver
    Nem és nem is szándékoztalak ledorongolni ;) csak az embert annyira feltudják ba*** egyesk ilyen fórumon, hogy az valami hihetetlen.Elnézést ha bántó lettem volna, nem volt szándékos!
  • Solt
    Én mást mondtam volna? Nem rémlik... egyszerűen leírtam, hogy mi az én személyes tapasztalatom... :)
  • LeonSilver
    Vista64;Athlon x2 , 4GB Ram ; ATi HD4850; stb ..

• polluxware
    fütyesz

ez új:) eddig csak olyat olvastam hogy maszop, szadlisz vagy szadesz (mifene)

mind1.. szóval a lényeg hogy valójában a sok riogatásban, meg ellenvéleményben valójában csak a saját tapasztalatok a mérvadóak.

én ezt bátorkodtam megosztani

nekem a 64bit-es visztában ami nem tetszik: még ha vlite-al ki is herélem akkor is majdnem 6-8giga csak az opi sallangok nélkül. 2giga ramom van és mivel "beleszartam egy időre a gépfejlesztésbe" így nem rakok fel olyat ami alapból 1gigát eszik cache nélkül.
    vannak olyan dolgok amik példul 64bit alatt nem mennek példul: reality XP műszerek.

persze ez szubjektív
  • LeonSilver
    De vannak.Egyébként meg tök fölösleges ezen vitatkozni.Mindenki olyan oprenccert használ ami neki tetszik és ehhez másnak qrvára semmi köze.
    Kezd ez is oylan lenni mint az intel v. amd, ati v. nVidia, fütyesz v. maszop.

Még azt tenném hozzá, hogy én nagyívben leszarom, hogy egy fórumon ki és mit ír.Számomra a tapasztalat többet ér és bár nem sok olyan gépet szerivelet mamin 64-es xp volt ezen kevés gépek egyike sem az oprenccer miatt került a boncasztalra.
  • Solt
    Nincsenek, de én is abbahagytam a győzködést! :D
  • polluxware
    ATI + Vista= menüben grafikai hibák vannak

de abbahagytam a győzködést:) próbáld ki

• Solt
    Na most ehhez képest nálam HD4870 + 4GB ram Vista 64 bit alatt és működik... az OF is... mit lehet erre mondani? :) Biztos véletlen... :)

Az XP64 bit meg össze sem hasonlítható a 64 bites Vistával... persze nem kell nekem hinni... tudod, tessék utánanézni! ;)
  • Molnibalage
    -=ASG=- a Vist guru elvileg, ő azon tolja az FF-et minden gond nélkül.
  • polluxware
    ATI videókártya

Vista

OF eleve nem megy így mert képi hibák adódnak

FF meg működne, csak ott a menüben lennének problemók

XP64 semmivel nem rosszabb mint a vista sztem
    annak idején eszem ágában sem lett volna vistát rakni a gépre most meg ezt használom. Viszont Balázs semmi előnyét nem látná a sok hiba miatt ami felmerülne miatta

de mivel te "többen vagy" neked legyen igazad:)
  • Molnibalage
    Akkor majd visszakeresem. Nem tudom, hogy az OF video contesre honnan fogok időt lopni...
  • L Viper #27715
    Füstökre ott a mod, amit feltettem a Mediara.
    Azzal jó lesz az fps és jobb is, mint az alap. Legalábbis nekem sokkal jobban tetszik. A gépek is ahogy szétesnek, meg füstpamacsokat húznak is látványos nagyon.
  • Solt
    Lehet, hogy szubjektív, de elég megalapozott, ráadásul nem vagyok vele egyedül! :) ( tössék benézni a topikjába )

Miért jobb neki a Falconozás miatt? Szerinted én min Falconozom? :) Mostanában mondjuk nem játszottam, de mind az OF, mind az FF5 ugyanúgy ment rajta mint a 2. vinyómon használt 32 bites ( 4GB ram mellett! ) XP-n... ;)
  • polluxware
    szubjektív vélemény...

Mivel Balázs Falconozik jobb választás neki az XP64

ha meg akarok egy kacifántosat mondani akkor Win2003 standard 32bit edition

az lenne a tuti neki sztem, csak azzal max nem megy a víruskereső progi

kompromisszum az élet:)
  • Solt
    Akarom mondani 4GB ram esetén... :S
  • Solt
    A 64 bites original Vista nálam egyszerűen hibátlanul fut! :) Jelenleg 64 bit esetén csak ez lehet a jó választás! Szerintem... :)
  • Molnibalage
    Nem olyan csúny az. Inkább csak az nem tetszik benne, hogy 16x af alatt mákostészta a legtöbb gép skinje nálam. Az FPS a füstök hatására még mindig borzalom. A MAV gyakorlóküldetésben 24 alá simán bemegy...
  • L Viper #27709
    Rég "vót" kép ! Bár az OF is ilyen szép lenne, mint az FF5:

• Molnibalage
    Nekem sajnos muszáj a 4GB RAM + 1 GB videó miatt.
  • Solt
    Na jó persze... :) Viszont 4GB mellett jelenleg csak a Vista jöhet számításba... majd a win7 übereli... de addig... a 64 bites XP rémálom... :)
  • LeonSilver
    Annyira nem mint teszem az a WinMe .. az az igazi önszopatás.
    Mennyit káromkodtam miatta.
  • Solt
    64 bites XP? Hmmm... az aztán a perverzió! :D
  • LeonSilver
    Verzió lehet, hogy több van de sajnos azt már nemtudom megomndani, hogy melyiket tettem fel.Nálam a 64-es XP csak vendég volt ;)
  • Molnibalage
    Ugye csak egy verzió van XP64-hez?
  • LeonSilver
    Semmi mást Balázs.Eskü!
  • Molnibalage
    És ezenkívűl tényleg nem csináltál semmi mást és ment? Bár érteném, hogy miért nem megy nálam.
  • LeonSilver
    Én elhiszem és feltételezem is, hogy nem vagy béna Balázs.
    Viszont nekem is volt fent ( kb. két hete szedtem le ) 64-es XP és simán ment az editor.
  • arrow19
    Akkó cink
  • Molnibalage
    #27697 + #27696 Igen, megcsináltam. Olvastam a FAQ-t...
    Ennyire nem vagyok béna.
  • LeonSilver
    Volt már róla szó ;) Egészen pontosan ezt --> software_loc_9.msi a fájlt kell elindítani.Akkor is a windows/temp mappában keresd ha esetleg más hely van megadva az ideiglenes fájloknak ( nekem például mindig a C:\Temp )
  • arrow19
    Temp könyvtárba kirakja önmagát és utánna elkell indítani mégegyszer,mert ha az exere kattintasz akkor simán kicsomizza magát a tempbe csak nem indul a telepítője...1 próbát megér csak nemtom már hogy a windows/temp vagy a documents and settings alatti...
  • Molnibalage
    Az, hogy egyszerűen elindítottam és utána nem történt semmi! A régi rendszerben csak editor volt és ott ki kellett választani a profilt és akkor a tray icon jelezte, hogy fut. Most a profil futtatása és szerkesztése emlékeim szerint szét lett szedve. Megcsinálom a profilt, de futtatni nem tudom.

Majd azért próbálkozok újra, de még a support sem tudott segíteni...
  • arrow19
    SSDnek kéne mennie x64en is...mivolt a baj? Énis szívtam vele elég rendesen anno.
  • arrow19
    Ma megnézem Balázs és ha működik akkor odaadom.