Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Solikka! Miért nem húzol el innen a f....ba??????
Keress egy olyan fórumot,ahol gyógypedagógiás gyerekekkel is foglalkoznak....
Ez jó tanács!

zsoltfireman
Na,ez sem mûködik.......

polluxware
Nehari de nem én kötök bele minden szarrba..

de kötekedik a fene, csak elmondtam mi nem tetszik az RV-ben.. és hiába magyarázod meg, ezek számomra több esetben tapasztalt idegesítõ hibák

de ez szubjektív

Molnibalage
Mindhárom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
"most úgy õszintén.. te valamit elfogadtál valaha is ami nem a te kezed mûve volt?"

Igen. Hány százaléka az én munkám az egész Falconnak? 1%? Maximum...

"a radar módok közül a TWS-nek totál nincs értelme mert az ellenség csak úgy ficánkol jobbra balra, majd oldja a lock-ot. az egy dolog hogy érzi hogy befogták, de megfordulni 1miliszekundum alatt??"

Ezt nem vágom. Mirõl beszélsz? A sima TWS "befogást" nem érzékeli. Tudom, mert most hadjárat alatt teszteltem le Szu-25 gépek ellen. Lazán nem fordultak meg és fõleg nem 1 ms alatt..

"a rádió forgalmazás egy vicc AF-hez képest"

Miért is? Azért mert lassabb? Néha kicsit beragad a dolog, de viccnek nevezni elég sértõ.

"egyszerûen mindig oda jukadok ki hogy sokkal csúnyább az AF de akkor is jobban kézre áll, és használhatóbb."

Én meg mindig oda, hogy repülök vele egy bevetést és aztán elegem van belõle. Cirka egy hónapja belekezdtem egy hadjáratba. 3 bázis ellen hoztam létre támadó bevetést. A 3 legfontosabb repteret az elsõ hullámban simán leradíroztuk minimális veszteséggel. Aztán azt csináltam amit akartam. Az AI összevissza két MiG-29-et emelet fel ellenünk, pedig szándékosan a hadjárat elejétõl számítva 30 órával szálltunk fel és 20 perc volt az út oda. Eh...

"vagy példul a a külsõ kameranézetek amikor padlock-ol egy ellenségre, ami RV-nél úgy mûkszik hogy tutira a 30km-re lévõ riksa kocsira áll rá a hátam mögött bandukoló mig29 helyett."

1. A Padlock 8 mérföldig mûködik.

2. Talán olvasd el a priotitásokat.

3. Talán tedd realisticra és nem enhanedre.

Pollux az a baj, hogy úgy ítélsz, hogy nem ismered annyira õket, mint én. Meg mintha kicsit élveznéd, hogy kötekedhetsz velem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Hja,ez most AF,RV,OF-hez készült????

Molnibalage
A Tornado az késõbbi patchben lesz tudtommal, nem sokkal az FF5.0 kiadás után.

polluxware
Tornado IDF az benne lesz alapból az FF5-ben? azon csak A-G mód van😊

polluxware
ez aztán szén volt a kazánba <#gonosz2><#vigyor1>

polluxware
most úgy õszintén.. te valamit elfogadtál valaha is ami nem a te kezed mûve volt?

én alapból nem nyomok FF4-el kampányt soha mert ráuntam az idegesítõ hibákra, amik remélem az új verzióban orvosolva lesznek.

pl:

a radar módok közül a TWS-nek totál nincs értelme mert az ellenség csak úgy ficánkol jobbra balra, majd oldja a lock-ot. az egy dolog hogy érzi hogy befogták, de megfordulni 1miliszekundum alatt??

a rádió forgalmazás egy vicc AF-hez képest

egyszerûen mindig oda jukadok ki hogy sokkal csúnyább az AF de akkor is jobban kézre áll, és használhatóbb.

vagy példul a a külsõ kameranézetek amikor padlock-ol egy ellenségre, ami RV-nél úgy mûkszik hogy tutira a 30km-re lévõ riksa kocsira áll rá a hátam mögött bandukoló mig29 helyett.

nekem ez a két legfájób hibája az RV-nek... A-A radar mód, rádió forgalmazás

Molnibalage
Ennyi. Akkor valszeg túl sok bûvészkedés lehet a Falcon verzióban. Tedd fel újra az FF4-et szerintem.

Buren
Jópof, nekem Gandhit kitalálta.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

zsoltfireman
Ez meg is történt....és?????

Molnibalage
Ahogy a readmeben van. A theaters bemásol a fõkönytárba és a theater lst átírva. Ennyi.

Molnibalage
Én Charles Yeagerre gondoltam, de nem találta el. 😊

zsoltfireman
Ez érdekes...Neked,hogy ment????? Engem hiba üzenettek kidobott mind a három campaign-ból!!

repvez
ja szt. Istvánnál nálam is befürdött.De Pamela Andersont az egyböl tudta 😄
Gundark 1 1
Az enyémet nem találta el 😊 Még a listában sem volt 😊
repvez
Nagyon OFF, de marha jol el lehet vele lenni:
a dzsin kitalálja hogy kire gondoltál
Molnibalage
Megnéztem a Norhern Typhoon hadhjáratot. Khöm... Valóban nehezebb az átlagosnál, de sajnos a srácnak szerintem rossz elképzelése van arrl, hogy hogyan kell nehéz, de egyben normális hadjáratot csinálni.

1. Szimplán fogta és telinyomta aránytalanul sok fejlett géppel az északiakat. Sok MiG-29 és Szu-25. Van még H-6 is mikor az soha nem volt Észak-koreának...

2. A DMZ végig védve van SA-2-vel, de irrális sûrûsséggel és agyatlanul. Kb. 20 SA-2 van a DMZ mentén végig, de nincs összemixelve mással.

3. A kék oldalon levõ gépek pozícionálása és típusai finoman szólva is érdekesek. Olyan gépek vannak ott amik a valóságban soha nem is állomásoztak ott (erõsítésként viszont jöhetnének...). Viszont így érdekes alapból is a játék, mert pl. AMRAAM-os F-16C géppel kísértem F-111F gépeket.

4. Ha már rászánta megát és lettek külön helyszínek talán normális adatbázist is alá lehetett volna rakni.

Összegezve a szándék jó, csak kissé agyatlannak tûnik az egész... "Nyomjuk tele powerrel északot 'oszt jóvan" elvet követi. Ennél még az én nagyon-nagyon WIP hadjáratom is fényévekkel kifinomultabb... A számdék a fontos.

Gundark 1 1
Az enyémet nem tudnád ûberelni. Világitó neonzöld festés (gyöngy,természetesen) nonfigurativ tatook az oldalán, 3 db 20 mms gépágy, 2 csörgõ, és 12 Aamraam az alapfelszerelés, valamit két hajtómû, egymás felett, mint a lightntning-ben. Helybõl száll fel, és 3x hangsebesség az utazótempó. Természetesen kék és piros neonok világitanak rajta.
Molnibalage
Az a baj, hogy nekem gyakorlott játékosra lenne szükségem. A modellezés egyes részeit tesztelném.

DANIELE
Én ráérek!

Molnibalage
Multi tesztre ki ér rá most?

Az lehetne a cime:Need for Speedfalcon
<#integet2><#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Üdv Big G.

Nem is hülyeség,csináljunk tuningolós Falcont😊
Elõsször kapnál egy A-t a végén meg a Block-60 ast.
Minnél több pénzt gyûjtenél,annál jobb fegyvereid lennének,Zsolti
csinálna skineket,alaptól a csicsásig,Balázs átirná a cuccot,hogy lehessen
titán szárnyvégeket,karbonszálas féklapokat feltenni,tuning disztárcsákat a futókra......Egyre jobb helyen lehetne venni reptereket,egyre nehezebb pályák....Az utcsó szinten a fõboss lehetne egy nagy Godzilantlény,védené egy csomó náciufó.....
Néha ki lehetne szállni a pitbõl,ott meg nyomnánk FPS-ben.....
De f...a vóna!!!😊

JoeDestroy
Jaja! <#vigyor3>
Link volt? Kár hogy már nem láttam..

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

DANIELE
Hello, VIPER terveztek e mostanában multit RedViperrel, mostanában nem voltam jelen nem vagyok képben. De látom, mindig akad egy két kavaró kiscsávó, ahogy olvasom a hozzászólásokat.

L Viper
Szerintem nem tudta, hogy ez a topik vén hülyék gyülekezet, velem az élen, meg közepesen vén hülyék is vannak, illettve feltörekvõ ifjú titánok, hogy õket se hagyjuk ki :-)
Gundark 1 1
Na mostan Bácsi, maga lenni itten a kommunikációs S/S 😊 Maga érti hogy mit akart ez a Solikka gyerek? Mert ha azt gondolta hogy "kárt okoz" a számittógépemben, akkor kb 12 éves lehet. Vagy tényleg keresett valamit (?) és csak ennyire szerencsétlen? 😊
L Viper
<#vigyor3><#eljen> Az bizony ! Arra gondoltam.
Ja... a kedvenc kínai oldalunkon,de abban nem volt semmi új dolog,úgy emlékszem...

L Viper
Azt én sem értem.
Volt egy nem hivatalos dolog 1.0.0.5 néven, az kéne neki ?
BALÁZS, nem tudod bannoltatni ezt a barmot?

Sztem húzz a k. mamádba...

L Viper
Na mostmár húzzál a francba a trójais oldaladdal együtt !!!
Szóval igy sem értitek?

De mi ez a telepítési követelményeknél?
:Falcon 4.0 + FF4 RedViper + Fix 1.0.0.5
Csak fix 1.004-rõl tudok...

L Viper
L Viper
Hmmm jónak néz ki...
L Viper
Komolyan mondom nem tudom miben kéne segíteni. Eléggé nem világos, hogy pontosan mit szeretnél.
vagy kerozint 😊

polluxware
ne önts olajat a kihunyó tûzre<#eljen> (vagy benzinyt😊

Molnibalage
Szemeteled még egy ideig a topikot? Nem kéne...

Hát senki sem tud segiíteni 😞😞 😄

Molnibalage

L Viper
Enyhe ellentmondás-<#wilting><#csodalk>.
JoeDestroy
Kérdés jogos..
<#confused><#eplus2>
Jó az a reklám!<#nyes>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Papi,ezen betijtam..😊))))
Ez tizpontos poén😊)(Ugye poén?)
A másik nap poénja,az Index nyomja reklámban:Repülni jó könyvek :Légikatasztrófák😊
Mi jöhet még?Dugni jó könyvsorozat:Lerohadt farkak része😊