52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#27772 Valakinek fontos lehet. -
#27771 Zsolti, küld át légyszíves újra az új holland F-16 demo skint. Valahova elkevertem én barom...
A Satieket meg leszarom. Úgy tűnik, hogy használható a belső módja a Falconnak.
(Azért mindenesetre ez nekem mélyütés a javából, hogy nem lehet egy Saitek cucott belőni.) -
#27770 -
#27769 Viccből lefutattam a software_loc_9.msi helyett a 10-est. Feltette a cuccot és van editor is. Viszont hiába aktíbv a profil nem működik egyetlen kombináció sem. Ha aktíválom a profilt a Falconban azok a gombok amire nem tettem semmit működnek. Amire programzok valamit nem csinál semmit.
Ötlet? -
#27768 Próbálkoztam a Saitekkel. Semmi. Most már a profile editort sem rakja fel. Istall esetén csak dll fájlokat tesz fel, de semmi mást. A tempben is futattam, semmi. Hát ez kurva jó... -
#27767 poseidon fs2004 link
nem prószáltam, ne is kérdezd !!!!!!! -
#27766 Boing P-8 Poseidon
(Boing 737NG) -
#27765 -
#27764 Szép :-)
A gurulóra milyen kieget használsz? Szépen látszanak a kavicsok a betonban. -
#27763 Ezen van????
-
#27762 holnap Cessna-ra rakol rakétyát? -
#27761 -
#27760 Igazolást kérnek, hogy nem jogvédett. Nem tudok adni. Leszedem. Az fáj, hogy sokáig tart felrakni az MF-re és újabban szarakszik...
Még a magyar fuel videó sincs feltöltve mikor két napja le van rederelve... -
#27759 Az Art of Kill mióta jogvédett mikor a Microprose már 1000éve megszünt...utánnalett Hasbro meg Atari,mostmeg Microprose systems,de valahogy úgytudom úgyvan hogy 10év után már nem jogvédett egy szoftver.Utánnakéne járni,amúgy meg faszság amiről beszélnek. -
#27758 Erre meg azt regalták, hogy szerzői jogvédelem alatt álló anyag van rajta. Az Art of kill videón kívűl csak az én általam készített cuccok vannak rajta. Akkor vajon arra gondolnak? Az ami 3 hónapja nem volt szerintük jogvédett, most már az?
Tekintettel arra, hogy a youtubon is fent van csak szarul (2007 óta...) és nincs leszedve, akkor miről is van szó? Esküszöm nem értem. -
#27757 Csak ez éppen hibás, mert az optikai rávezetéshez a valóságban kell a radar, mert azon vannak a hozzá való cuccok.
A Falcon jelenleg ezt tudja... -
#27756 Régebben nem értettem hogy ha kilövöm a LOWBLOW lokátort akkor miért indulnak továbbrais a SA-3as rakéták,aztán hála a kézikönyvnek rájöttem hogy az optikai rávezetés miatt. -
#27755 Az extra.hu üzemeltetőiről nem tudom, hogy mit gondoljak. Blokkolták a redviper accountot már megint. Igyekeztem visszafogottan írni nekik, de mit tegyen az ember, ha hülyékkel beszél?
[/i]Tisztelt extra support!
Kérem közöljék velem a tényt, hogy miért lett blokkolva a redviper.extra.hu elérése.
1. Az oldal nyitólapján közölve van, hogy minden tartalom meg van osztva a molnibalage.extra.hu felületen. Ellenőrizhetik.
2. Ezt már alsó hangon kétszer lejátszottuk pár hónapja és akkor ki volt javítva a hiba.
3. Ezek után már csak arra lennék kíváncsi, hogy miért blokkolnak egy oldalt ami hónapkokkal ezelőtt MAGUK rábólintottak, hogy ez rendben van és azóta semmi nem változott rajta, és szerintem már soha nem is fog.
Most akkor árulják el, hogy ezek után mit tegyek?[/i]
Kíváncsian várom a fejleményeket.
A gond az, hogy az MF is az őrületbe kerget. Kérném, hogy teszteljétek le ezt.
Ki tujátok csomagolni? Valakinek megy, valakinek nem. Nem értem miért. Nekem otthon feltöltés előtt ki lehetett tömöríteni. Akkor az MF kúr el most valamit? -
#27754 -
#27753 "Since the stickworks upgrade makes it possible to use a FLCS of F22 as any digital controller in Windows, the gameport problem was the worst. The Stickworks FLCS does not work with a USB-Gameport converter, apparently."
Valahol láttam egy USB-s modot hozzá. -
#27752 Ez még messze nincsen készen... -
#27751 Széplett az új kézikönyv, néha viszont sok a kép szerintem. -
#27750 hűha...
ez vicc ám
brühaha -
#27749 Gondolom sokan ismerik, de hátha mégsem.
SR-71:"Radar, good day, Airforce Blackbird, request FL 600."
Controller (ignorant of the ceiling of the aircraft): "Hehe, if you can reach flight level 600, then cleared FL 600."
SR-71: "Roger, descending to FL 600. -
#27748 ~ 2500Ft.Nemtudom, hogy miben különbözik a többitől mert nekem más még nem volt ;)
-
#27747 Gyerekek ha tenyleg kell akkor keressetek meg egy probat meger. -
#27746 -
#27745 Elnézést a sok bénázásért. Most jó a cucc. Egyben az összes, eddig ez van meg. Elég sok nagy része még csak egy feltupírozott / javított FF4 szöveg, de legalább kulturáltabban néz ki. -
#27744 Na, most már korrekt a link. Ez még egy nagyon átmeneti és félkész cucc.
A haditechnikai ismertető később jön, mert a Cute PDF konverter valamiért egy adott oldalál elszáll és a másik ami megvan az 5-ször akkora méretet csinál. Fele olyan jó minőség mellett.. -
#27743 ez így igaz
csakhát nem minden írható, meg olvasható ilyennel aminek sok lába van tudtommal... -
#27742 mint irtam nem értek az elektronikához,de léteznek pic microkontroller programozo panelek amibe a nyers chipet fel lehet programozni. -
#27741 Most látom, hogy el lett tolva a pdf konvertálás. Hogy az szakadna rá az ég... -
#27740 Na, a banner alatti rész frissült. :) -
#27739 hát megnézem azt hogy rakod be a bios sütőbe azt a célproszessszort
-
#27738 En nemtudom de szivesen odaadom lemasolni,probaljmeg utannajarni. -
#27737 azzal tisztába vagyok vele ha nézed az oldalt akkor probáltam érdeklödni felöle pár helyen,de ami elfogadhato árba lett volna azt nem postázták MO-ba vagy többszöröse lett volna a posta.Ugyhogy ez az én gondom ha nincs chip akkor nem tudom használni csak ha ujra vezetékelem az usb-s panellal.
Esetleg nem lehet valahogy azt a chipet lemásolni?mármint kideriteni hogy milyen IC és arra rámásolni a firmwaret? -
#27736 Fillereker van szerintem ma'r ilyen, azert kell mert ugye ez a cucc xpn nem mukodik csak ezzel a chippel.Az a baj hogy mar nem gyartjak es itt-ott lehet csak talalni pl>
frugalsworld
btw en nagyon szeretem az FLCS-t sajnos a Cougar nekem draga,vagy sokallom erte,FLCS elott volt egy X52Prom de nem igazan jott be. -
#27735 stickword chipet honnan sikerült szerezned?Vagy felül lehet irni az eredetieket azzal a firmwarel?Mert nekem még az eredeti csipek vannak benne.
Ilyen Gameport2USB-s cuccal már probálkoztam, de nem sok eredménnyel igaz az egy logitech joyhoz adták hogy lehessen használni mindkét rendszeren.
Amugy ennek a manhattenes cuccnak mi a lényege miben különbözik a többitöl?És mennyit kostál egy ilyen? -
#27734 jaja,nekem is xpn megy. -
#27733 "állitolag az alaplapom se kezeli a hangkártyán lévö midiportot ha vennék bele."
Ez nemigaz.Olyan, hogy az alaplap nem támogatja a midi ( game ) portot nincs.
Ami van az az, hogy a vista / win7 nem támogatja a midi ( game ) portot.
A 32 bitesekkel lehet trükközni / működésre bírni de a 64-es oprendszereknél ellehet felejteni.Én egy ilyen kütyüvel ( game2usb ) oldottam meg a pedálomat.