Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Te tényleg szeretsz kötekedni vagy csak poénkodsz? Nem szólok be agresszíven, de annyira tényleg nem hosszú, hogy ne lehessen elolvasni. Ha már megcsináltam akkor lehet venni a fáradságod, hogy végigolvasd. Rövidsége ellenére még ez is több infót ad, mint néha az angol... Az FF5.0 kézikönyv cirka 2-3-szor lesz hosszabb, de egyben logikusabb felépítésû is lesz. Új oktatóvideók is lesznek majd hozzá angol és magyar nyelven is. Csak ahhoz elõbb ki kell adni.
"ja és nehogy kipróbáld az AF-t! még a végén megtetszik oszt úgy jársz mint én...számkivetetten."
Azért ne essünk túlzásokba, nem kéne mártípózban tetszelegni. Mindenki azzal tolja amivel tetszik. Viper és Destroy most BMS+SP4-et is tolnak. Miért? Mert bizonyos területen az kiforrottabb és az tesztik nekik. Neked az AF. Szíved joga.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van gyönyörû magyar kézikönyv, bökjél a MAGYAR HONLAP feliratra, ott a segédleteken belül találsz RedViperhez és Allied Force-hoz is magyar nyelvû kézikönyvet.
Megvilágosodás: RedViper magyar kézikönyv 57. oldal.
<#nyes>#nyes>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
ajánlott elolvasni mert ha nem, itten a fórumban van egy agresszív dev tag aki dúúrván beszól ha nem olvasod el a könyvét!
ja és nehogy kipróbáld az AF-t! még a végén megtetszik oszt úgy jársz mint én...
számkivetetten..... <#rinya>#rinya>
Cirrus, a legjobb helyre jöttél. Ez itt a magyar falkonklub 😊 És ha jól emlékszem akkor jobb shift meg ami mellette van nekem a pont. De én már régen használtam, mert rája van téve a ziksz52re 😊
Amúgy ott van az :-) a keyhelpen is.
Kb. 10 éve szimulátor fun vagyok, de csak most kezdtem a Red Viperrel foglalkozni... Nem tartom teljesen lámának magam, és az angol is megy úgy ahogy, de egyszerüen nem találom a bill. kiosztásban, hogy mivel tudnám az orrkerék mûködtetõ mechanizmust életre kelteni...😊 Tudna valaki segíteni? 😊 Mégis láma lennék? 😊
ettõl még a horda mighuszonnyóócasok is hihetõbbek voltak<#idiota>#idiota>
dúúúrva ennyi év távlatából.........
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ha még nem említettem volna:
Generation kill megnézni!
isohunt.com fen van az összes rész + feliratok.hu
nem kihagyni!
ejjj <#rinya>#rinya>
Én csak azt tapasztalom hogy egy 20mérföldön belüli célpont ami egy magasságon van velem folyamatosan ledobja a lockot.. RWS-nél!
ja és szembe repül velem...
a rádió meg olyan hogy mindenki dumál mindenfelé és senki se hall semmi értelmes infót, csak amikor már késõ.. lehet csatornát szelektálni, de még ekkor is bele-bele dumálgat olyan package akinek nem kéne.
Tetszik az RV mert élmény vele örömrepkedni, csakhát az AF AF😊
Biztos az a gond hogy AF-el kezdtem el falconozni, és ahhoz szoktam hogy ott flottul mennek a dolgok.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A spanyol helyszíntelepítés elõtt egy másik nem hivatalos patch szükséges,pontosabban csak a SRTM_Ko_RV_04a.exe,ami a domborzatot fésüli át.IDE feltettem,de aki kipróbálja,az egész Falcon4 fõkönytárról csináljon backupot elõtte!!!
Egyébként amit találtak régebben a srácok az 1.005 amiben új kabinok voltak.Asszem valami nagyon régi-és nagyon zárt cucc volt,de semmi xtra nem volt benne.
Ha jól emlékszem abban volt integrálva SRTM domborzat.