52965
  • arrow19
    Ez nem újdonság,valamiért őis berágott.
  • polluxware
    szűzmaris.. asszem itt az ideje hogy magázzalak:)

Zsolti bácsi
  • polluxware
    janhas.net

"No more FreeFalcon..

I have decided not to convert the Open Falcon LaunchVipers skins for FreeFalcon 5. I don't fly FF5 and my time for creating skins and models is limited."

• zsoltfireman
    Már neharagudj Balázs,de hol van az a listában,hogy WWII??????
    De 37 évesen már lehet,hogy nem látok????
    Ebből nem lehet sokat kivenni........
  • Razor18
    Valakinek van sejtése, mit takar a célpont kategorizálásnál a "spades" kategória? Angolul "pikk"-et jelent (kártya), de ebből még fingom nincs, mit jelent, ha az AWACS mondja...

Innen vettem...

Red Flag 2007-2
    "The targets are declared friendly, bogey, bandit, spades, or hostile."
  • Razor18
    Ezek szerint még nem jártál ezen az oldalon...
  • polluxware
    su25
    su25-39
  • polluxware
    töltöm felfelé:)
  • Buren
    Most jutottam el odáig letöltsem és megnézzem de sajna nem ez az amit Wampa küldött anno...

És nem is ez a legnagyobb baj hanem az hogy csehül van a szöveg... :(

De azért köszönöm.
  • Molnibalage
    Ezek hol vannak a listában? Én esküszöm nem látom. Az elején levők azok II.Vh-s német századokról szólnak. A többi címe elég árulkodó.
    (A Vulcanról szóló sérült, nem olvasható sajnos.)
  • zsoltfireman
    Engem Brit,Olasz,Német Tornado-s dolog érdekelne!
  • Molnibalage
    Ehhez nem kell markpoint, ez megy sima DBS2 + lockal. Ha visszamész alacsonyra akkor is megtartka a lockot a rendszer. (A magasság számít AG módban is a radarnak és a távolságtól függ a felbontás is!)

Kipróbáltam az Öböl-háborús leírás alapján támadást. Alacsonyan mentem a célhoz. Olyan 8-10 mérföldre egy falpattanás és STP mód + DBS2-vel befogtam a kifutópálya melletti leszállófény jelzést (mert sajnos a kifutónak nincs befogható radar jele...). Visza alacsonyra és 2 mérfödnél kis emelkedés és bombaoldás. Esélyük nincs rám bármit is indítani. Egyetlen gond,hogy szinte párhuzamosan kell rámenni a pályára, mert a rendszer CCRP-ban valamért mindig túldobja a pályán a BLU-107-et...
  • arrow19
    <object width="660" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pw5k2wGHYqY&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pw5k2wGHYqY&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525"></embed></object>
  • polluxware
    köszi:)

engem ez az US f-16 falcon dolog érdekelne.. (17mega)
  • polluxware
    su25a kép link
  • polluxware
  • polluxware
    valahol van még anyagom Su-25/Su-25T-ről de hogy hun....

nemtom jó e ez amit küldtem link.

Lehet téged érdekel hogy az új Bs patch-be állítólag belekerül az új Su-25A modell is. (su-25T-nek levágták az orrát és átszerkesztették)

azt sztem tutira át lehet majd lonci alá is rakni

• repvez
    ez miért ujdonság én mindig igy használom ha egy repteret támadok, hogy AG modban ráviszem a pálya egyik végére a kurzort és mark majd ugyan ez a másik végénél igy a HSD-n látom milyen helyzetbe van a pálya igy tengelybe tudok ráfordulni a bonbázáshoz.
  • Molnibalage
    Gyerekek, még ennyi év után is tanultam újat a Falconban. A markpoint nem csak a gépet helyzetére rakható ki. Ha a radar AG üzemmódban van akkor a radarkurzor pozíciója alá teszi. Ez így már nem is olyan rossz! :)
  • Buren
    Szpasziba!
  • Molnibalage
    Kicsit művészibb lesz az első oldal. :)
  • Molnibalage
  • Molnibalage
    Fent van az új oktatófilm a link alatt.
  • polluxware
    magáról a fájlnevekről nem tudnál berakni egy listát?

pl:
    dir C:\xy lista.txt
  • Molnibalage
    Sok sok elektronikus könyv. A többség valamelyik jenki gép szereplése a 2003-as Iraki hadműveletben. Van Apache és MiG könyv is közte!

Sok fotó is van, de azok nagyrészt már értéktelenek, mert régiek. 2,5 GB az összes.
  • polluxware
    su-25utg - mig23
  • polluxware
    link
  • polluxware
    és ez úgy nagyvonalakban mit takar?
  • Molnibalage
    Gyerekek, apám munkatársa iszonyatos mennyiségű repcsis cuccot adott kb. 4 CD-n. Ha van rá idény akkor elküldöm annak aki igényli. Esetleg Viper a villámgyors uploadjával tömörítve felrakhatja valahova.
  • L Viper #27783
    Gondolom ezért ez a neve "Ideiglenes FF5.0 kézikönyv".
  • Molnibalage
    Még komplett részek hiányoznak belőle.
  • L Viper #27781
    Balázs, most volt érkezésem belenézni az FF5 magyar kézikönyvbe.
    Remek munka, tetszetős és nekem nem sok a kép sem benne. Kell az oda :-)

Gratula a türelmedhez és a munkához! Mit nem adtam volna egy ilyen anyagért sok éve, mikor elkezdtem Falconozni.
  • Buren
    Hello mindenkinek!
    Anno lett küldve privátban egy e-book ami a Szu-25-össel foglalkozik, de már a mediafire link sajna nem él. :(
    Ha valaki megtudna dobni egy linkkel vagy netán újra fel is töltetné nekem azt a bizonyos pdf fájlt azért rendkívül hálás lennék.
    Köszönöm. :)
  • L Viper #27779
    Félelmetesen jó a repmodellje, meg a konfig rész is.
  • zsoltfireman
    Nagyon klassz modell,most Daniellel épp ezzel multizunk,félelmetes milyen effektek vannak benne!
  • polluxware
    látom megtaláltad a pilátust:)

amikor először röppentem vele azt hittem valami helikopternek a repmodelljét rakták be.

utána néztem neten youtúúbon egy céges reklám vidijón az ürge 50m után rántotta fel:) félelmetes volt

leszállni meg kábé ugyanazen a féktávon..
  • zsoltfireman
    Qurva jó a gép,de sajnos nincs VC-je,így nem használom!
  • zsoltfireman

• polluxware
    lehet hogy ez visnya alatti problemókat is orvosolja!
  • repvez
    Én i néztem már ilyen átalakitásokat csak az a ba hogy ez engem nem visz elöre ha nem tudom utánuk csinálni tudás és felszerelés hiányában.
    Végul is nekem mindenem meglenne ami az átalakitáshoz kell, csak olyyna nincs aki kivitelezné a dolgot
    Ez már megvan a hozzá valao szoftverrel is .
    És valami hasonlo átvezetékelést kéne csinálni a boton és a gázkaron, ug hogy minen gomb elé még be kéne egy diodát kötni és hogy átvinni egyik helyröl a másikba a vezetéket hogy a plasma panelba legyen mindegyik vége
    Ehez meg szügség lenne még pár egyszerübb panelra.