52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#27852 Micsoda kép!
Régen bezárt ez az oldal, de most újra üzemel.
Ajánlom végignézni, isteni fotók vannak rajta. -
#27851 Én sajna nem. Ügyelet :) Szóval akkor nemsokára 5.1? Az jó. -
#27850 Hírek. Van FF5.1 alpha tesztverzió. Még nincs benne minden, de elég sokminden megvan. Majd csekkolom, hogy pontosan mi.
Ma multis repkedésre ki ér rá? OF-fel kéllenének felvételek, ha komolyan akarom venni az indulást. -
#27849 [URL=http://www.f4support.com/forums/showpost.php?p=65492&postcount=7]Block 60-as és a "Japó" Falcon kabinfotók.[/URL]
Az F-2-es képek oldalt is, jobbra húzni! -
#27848 Na szeva!
A hidak pedig nagyon várnak rád :-) -
zaccos1 #27847 Itt vagyunk a háttérben,csakhát a sok meló.Épp most indulok dolgozni,bár az is tény h a joyomon már vagy 3cm vastag por van.Egyedül a zsinórja tiszta.
Egyébként üdv mindenkinek!!! -
55manfred #27846 Szervusz Balázs ! Én szoktalak macerálni privát e-mailekben.... -
55manfred #27845 Hali ! Szép napot mindenkinek. Én még friss vagyok ezen a fronton...
-
#27844 Gabbar elfoglalt kommandós lett, Pzolikával szoktam MSN-en és e-mailban értekezni, Zaccossal rég beszéltem én is, de csendes tagként olvassák a fórumot, Hungaroról nincs infóm. -
#27843 Ma nézegettem videóimat és az alábbi kérdés fogalmazódott meg bennem? Hová tűntek olyan régi emberek, mint Tgabbar, Pzolika, Zaccos, HungaroJet? Jó volt velük multis klipeket csinálni. -
#27842 Nagyon szépen köszönöm pollux, ezekre vágyakoztam! -
#27841 -
#27840 Persze mikor drága a golyó, mi? Az kell az imperialistákok ellen. -
#27839 Szerintem megúsznám egy humánusabb tarkólövéssel -
#27838 Az utolsóért simán kötelet kapnál :) -
#27837 Rendben :-)
1.
2.
3.
4. -
#27836 Ne bántsd szegény napközist, nélküle nem lenne falcon :) Bár már majdnem átadta a hatalmat a másik kis gyök... öööö szép vezetőnek. Mert ha apuka volt a "nagy", ő a "kedves" már csak a szép marad :) -
-
#27834 Mátrix :-) -
#27833 -
#27832 ez olyan másik PF volt amiről te nemtudol.. -
#27831 Nem tudok másra gondolni a tesztelésen kívűl. A tűzgyorsaság miatt meg egyszerűen nehéz megmondani, hogy mennyit ereszt ki. A fater látott ilyet élőben és amit látsz az alatt kb. 4-5 skuló simán kimegy. -
#27830 vagy földi fegyver teszt és belövés vagy mivel ez a video a cseh 21-esek bucsurepülése körül készült az is lehet hogy a fegyvereseknek egy utolso "ajándék" hogy löhetnek vele.
Amugy eléggé meg lett vágva az a rész és nem tudjuk hogy a hevederből kihagytak-e löszert, hogy csak egyet löjön és utánna ujra fel kelljen huzni. amit csak 3x lehet megtenni a levegöben ha elakadna a löszer a felhuzást egy vaklöszerhez hasonlo pirolöszer teszi meg ennek a tompa puffanása és füstje hallatszik a lövések elött.
És itt lehet hogy 3 lövés után cseréltek helyet a müszakiak és ujra töltötték a gépágyut patronnal. -
#27829 A PF-fel biztos nem, mert abban nem volt gépágyú. -
#27828 Északi ász Mig-21-en repült és 2 phantom,2 thunderchief is van a győzelmi listáján ha jól látom.Összesen 9 gépet lőtt le(ebből 1 úgy tudom robotrepülő volt.)Azt írják ráadásul a PF sorozattal győzedelmeskedett.Ahoz még csak 2 AA rakáta volt pedig,biztos főleg a gépágyút használta.Ügyes pilóta lehetett ha az USAF fölénnyel szemben ilyen jó eredményt ért el. -
#27827 A gépágyúval lehet egyes lövéseket leadni vagy mit csinálnak vele a földön? -
#27826 Gyönyörű gépek!Már kivonták őket a cseheknél is úgy tudom.Európában talán már csak a románok üzemeltetik meg a bolgárok. -
#27825 Ja, hogy az oszlop elejét és végét megjelölöd. Így már tényleg adott az irány. Csak egyre kell figyelni, a haladási irányra. Azt meg nem szeded ki így. :)
( DBS módban tisztán látszik a radaron, hogy merre megy. Nekem az eddig elég volt, de akkor kipróbálom ezt is.) -
#27824 ugy ahogy leirtam a repteres résznél is.AG modban távolrol rákeresek a cél elejére és végére mindegyiket megjelölöm ez egy kis kerestet tesz a HSD-n is igy ha az utvonalam ugy választom meg hogy mindkét kel elöttem legyen egymás mögött akkor biztos hogy tengely irányba vagyok vele, de ha a két jel között megyek el akkor csak keresztezni fogom azt igy csökken a hatékonysága a bombázásnak. -
#27823 Nem értem. A markpointot használva honnan tudom, hogy merre halad? A radarbefogás által tudom, mert a HUD-on látszik a TD box mozgása. Markpoint esetén, ha folyamatosan nyomkodom akkor igen, de más esetben nem. Vagy félreértem a használat módját? -
#27822 Nem a mozgó célponthoz kell a markpont hanem hogy tudd hogy a konvoly milyen irányba halad, mert általában csak egy esélyed van rárepülni a célra és igy elöre tudod hogy pont hosszába végig tudod szorni a konvojt és nem csak keresztbe repüsz rá.
És igy látod a HSD-n is . -
#27821 dora:) -
#27820 -
#27819 Már túl vagyok rajta........ -
#27818 Ezt is érdemes végigrágni.
Annak ellenére amit ír szerintem nem igazán használható. Próbáltam, de egyszerűen nem jött ki a jobb hatótávolság azzal amit ír. -
#27817 Van új exe egyébként tesztelésre. Tegnap este jött ki.
Zsolt, most miért kell ennyire releagálni? Én csak megjegyeztem, hogy nem látok Tornado-t. -
#27816 Hát azért bőven lehetne mit fejleszteni 5.1 felül is. -
#27815 Egyszer régen, talán. Változatlanu nem értem, hogy mire kell mozgó cél ellen markpoint... CCRP esetén követi a rendszer. CCIP esetén meg vizuálisan kell célozni... -
#27814 na ezt kuksi (mig-21) -
#27813 pedig az ff5.1 ez adná az utolsó lökést a tökéletesség felé..
valahogy az OF ebből a szempontból nyerőbb nálam.