Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Régóta szar^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
PM ment.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Na ez nem tudom, hogy sikerült! A keresõt használtam alul! 😞(

www.smart-bus.hu

RV OF

www.smart-bus.hu

zsoltfireman
OFF

ON

Hú,Papi
A külsõ-belsõ sötétség 😊kihozza belõlem Lõrincze professzort😊
Tehát:akkor és egyelõre....sorry.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gundark 1 1
Ám legyen. Mi bevállaljuk 😊
Scottt
Kép címének másolása új ablakba ott frissít egyet tádámm😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Ha kijön van egy tippem mi lesz a top10-es lista elsõ helyén. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark 1 1
Véletlenül ránéztem a számlálóra 😊 Höhö : ez a 21.711. hozzászólás . És még kis sem jött az FF5 😊
Molnibalage
Egy kis szépség. Asszem fel fogom még használni máshol is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Üdv
Ammor lehet hogy letépem a netrõl ezt a Kubuntu jószágot.....
Mert igy elég khaki😊a Linux alatt a kép.
Windows alatt elég jól be fogom tudni állitani,bár a Falcon sehogy se akar oké lenni,elképesztõ rondák lettek a 2D fülkék,van amelyik nem is jön be nativ felbontáson.Egyenlõre nem verem a falba az örömtõl,hogy lecseréltem a crt-met😞

Buren
OFF
Ha mást nem a képekhez írt szöveget olvassátok el. Nekem a film maga is kaki volt mikor megnéztem, de ezekkel a bakikkal már egyenesen röhej ...
ON

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

JoeDestroy
Ja aha.. az 😊)
Sorry!
Linux alatt a KDE v. a Gnome Xwind. nálad a favorit (nem emlékszem mit favorizál az UHU). Az Ubuntu Gnome, a Kubuntu KDE4 felületet ad alapnak, és minden támogatása megvan mind hardwaresen, mind soft ügyletben. Felajánlja az ATI telepítést, valamint a játék csomagban benne van a FlightGear (FS klón OGL alatt, és a joyok minden kütyüje támogatott)
Ha érdekel, ez újabb és támogatottabb mint az UHU. Egy CD-nyi telepítés után a csomagkezelõbõl elérhetõ minden. Én is jókat szórakozok (és még többet tapasztalok) vele 😄!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Köszönöm.....<#integet2>

RV parancsikon tulajdonságai/Cél/RedViper.exe után teszel egy szünetet,és beírod,hogy -hires
Okézod,és a játék a felbontások teljes skáláját felkínálja
a Setup/Graphics menüben.

JoeDestroy
THX! 😊
A simeket én is 32bit XP-n nyomom 😊)
A Vista még nem lett haverom...

Bucser
FCC-2-t használok.

Érzékeny a kóboráramra meg a feszkó ingadozásra szóval kell neki egy jó táp. ellenben rettenetesen pontos, nincs mozgó alkatrésze és úgy mûködik mint a valódi F-16 stick (azaz az eltérítési erõ nagyságát méri és nem a mértékét. Teljesen testre szabható.)

Az egyetlen gondom, hogy nincs idõm játszani (mióta beköltöztem szegedre (cirka 14 hó) bent van a dobozban és várja a helyét és a sorsát.)

Ja és nagyon helyem sincs rá.😞

Jahh másik dolog 64 bites driver csak vistaára van XP-rte nincs. ezért midnen simem 32 bites xp alatt van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az oké,a Samsung nagyon oké!
Eddig mindig crt-m volt,kivéve miukor laptopot használtam,eddig nem dobtam el az agyam tõle....szemkimélés céljából szereztem,de eddig csak gúvadok😊)
Azon gondolkodtam,ez a pixelesség végig ilyen marad?
<#integet2>

Üdv Joe
Windows alatt oké,fent van az Lg drivere is.
Csak az RV van fennt,ATI1600 PRO van,marad is amég ez az AGP s alaplapom van(
A Linux Uhu2.0 de Linuxot csak szeretem,hót hülye vagyok hozzá,igazából azért csipem az Uhu-t,mert jó nagy csomagból választhatok progikat,meg
a netrõl is egyszerûen beépülnek.....banyek,drivert feltenni nem tudok(igazából semmit se)
Most olyat kérdezek,hogy kiveszed az agyad és földhöz vágod😊
Mi a gömörci túró az a hires?

zsoltfireman
Megvan már a monitorom egy 19-es SAMSUNG 1280X1024 5ms 33ért....
Csütörtökön megyek érte......

JoeDestroy
Én is kérdezek.
TM HOTAS tulajok, kinek van mod-olt joy-a.
FSSB vagy Über II nxt, vagy valami; és mik a tapasztalások velük. (mûködés, érzékenység, beszerzés stb.)
A 4mm-es torziós rugókat erõsen ki fogom cserélni valami alternatív megoldásra. Sem a DCS-nél sem az IL-2-nél nem haverom mikor állandó irányítás kell. (Állandóan jobbkézre edzeni sem egészséges 😊)) )
PM jöhet ezerrel!!! 😊
A CH Pro Pedál integrálását a HOTAS-ra megoldottam, nagyon prímán megy és a régi progiknál, ahol még nem volt több eszköz kezelés (pl. BMS1.03) így már minden funkció a megfelelõ helyre tehetõ!

Molnibalage
Igazából a -hire kapcsolót defaultba beírhatná az install. Bajt nem okoz, ha be van lõve, de hiánya igen.

JoeDestroy
Milyen a vid kártya? Windows alatt megy a felbontás?
Falcon: RV, BMS, OF
RedViper.exe -hires -> 1440x900 max lesz.
F4-BMS.exe -hires
AF-ben alapból kiválasztható a windowsos max felbontásig

Linux: Ha fent van a kártya meghajtó, akkor annak is ismernie kellene.
Nekem az ATI-t 1680x1050x32 re belõtte. Elõtte meg 1280x960 volt.
Kubuntu 8.10

Tiszteletem uraim
Lecseréltem a hûséges crt-met egy tft-re.
Zsoltinak:Lg,wide,19 colos,30k alatt az Electronicsban,meg a Tescóban,adtak 72 óra pixel garanciát,én a Tescoban martam fel,elõtte kivertenm a gyerekbõl,hogy egy pixelhibánál is kicseréli.5milis,1000:1 kontraszt,1440x900 max res.,van benne pár beállitott profil,jó a menûje(olyan LG-s)ki lehet kapcsolni a power gomb ledjét,ami nem hátrány.
Szerintem Windows alatt jól beállitható,Linux alatt egyenlõre hányás,mert
nem tudok nagyobb felbontást állitani,mint 1024x768,igy pixeles.De lehet hogy csak crt-hez képest?
Viszont a Falcont széthuzza (ott is a legnagyobb 1024x768),elég szar.
Ha vannak jó tanácsok,hogy tökéletesithetem,ne tartsátok vissza😊!

Molnibalage
Ok, majd akkor intézkedek az ügyben. Hála istennek itt nem kell moderálgatni csak elrontott posztokat kell eltüntetni. 😊

Más. Megdupláztam a sávszélt és most már 8Mb/512 kbps. A vicc az, hogy most olcsóbb mint eddig, mert idõközben árat csökkentett az Inivitel, csak ez visszamenõlegesen nem vonatkozik rám. Kedves...

zsoltfireman
<#taps><#taps><#taps>

Bucser
Akkor kérj házigazda jogot.

1000 HSZ-t megélt a topic és szerintem megszavazzuk ha kell.

[email protected] címre küldheted. (meg szerintem elég sokat le is tettél az itteni Falcon community érdekében, még ha sok mindenben nem is értek egyet veled.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Nem, tüzes rókát. Törölni nem tudok, kérd meg a moderátorokat. Nem vagyok házigizda.

Na jó, feladtam... 😞(((

Töröld Balázs, köszi... 😞

www.smart-bus.hu

Gondolom IE-t használtok! 😊 Berakom azzal is...

www.smart-bus.hu

L Viper
Egyik sem látszik nálam sem.

www.smart-bus.hu

Pedig nekem látszik, nem hibás a link... egyébként egy SU-27-s...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Nem látjuk...

zsoltfireman
Egyetértek, kifejezetten ronda! Az én szívem csücske Õ

www.smart-bus.hu

zsoltfireman
Cobra,cobra......
Láttatok már igazi Demo F-22-est repülni?????
Youtube.....no coment,hja ilyen tolóerõvel......
Pedig akkor sem tetszik a gép......<#eplus2>

Neeem... sokan vagyunk, de csak az én szám jár! 😊 A többiek bölcsebbek! 😉

www.smart-bus.hu

Scottt
Nem csak tudtam, hogy csak te vagy "hasonló érzelmû" a topicklakók közül😊

Neeee... nem akarok billogot! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Rá se néztem, hogy ki írta egybõl tudtam, hogy csak te lehettél😊

Gundark 1 1
Ja. Kérdés hogy egy egy ilyen bemutató után mennyit kellett selejtezni 😊 Illetve... bocsánat, került a "gazdaságosan nem javitható" kategóriába 😊
42nd Intruder
Állítólag kobrát elõször egy F-14-es csinált, csak az amerikaiak féltek, hogy az amcsi fólia nem nagyon tudja elviselni az ilyen manõvert így nem erõltették tovább. Lehet rosszúl tudom... De az orosz vas aért bírja nah 😄

Az alsó képen vési bele a Fico nevét? <#kuss><#hehe>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Az MH 59-es oldalról.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Bezzeg mikor ezt leírtam az index repnap topikban, ej de lehurrogtak engem, hogy hogyan merek ilyet mondani...

Scottt
Még én sem olvastam/hallottam sehol, hogy csak Orosz gép tudna kobrát/harangot csinálni.Kecsón sok hülyeséget mondanak az nem mérvadó

Molnibalage

Molnibalage
Ó, csak sok önjelölt szakértõ mondta ezt. Legalább egy kecsói repnapon is elhangzott... Eu pont olyan beszólás, mint hogy kobrát csak orosz gép tud csinálni. A jenkiknél elõször egy F-14 csinálta meg tudtommal, de elsõnek amennyire halottam egy Draken (!).

Légiharc manõvernek sem volt jó igazán soha max. 1 vs. 1 esetben. Az meg elég ritka...