52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#27932 Elvileg 2 GB. Ennyit rakott be a Falcon gyökerébe. Máshol így első blikkre nem találtam pluszt.
Nekem most az új exe, 5.1 első alfája van fent és még az ITO2-is. Még ilyen struktúrával is stabilnak tűnik. Még Derstef kísérleti Tajvan helyszíne is fent van. Egyikkel sincs időm repülni... :( -
#27931 mennyi helyet foglal? -
#27930 Jelentem, nálam megy az Agean mindne gond nélkül. Végigrepültem a félt térképen iszonyatos időgyorsításokkal és CTD sem volt. FPS az egekben és szép is a táj. -
#27929 És ilyen jó reflexe és mázlija volt a fotósnak? -
#27928 Itt nem dobták hanem leesett a bomba. -
#27927 Ez OK-és.... -
#27926 Nincs,de eddig működött az ilyen ezzel van valami.... -
#27925 Itt is fent van. -
#27924 Nincs valami letilva a böngésződben vagy tűzfal által? -
#27923 Visszaszámol......beírom a három számot és semmi,nem adja a linket! -
#27922 Melyik részénél akadsz el? -
#27921 Végigolvastam. A szövegben sehol egy szó sincs a heliről, ellenben általánosítva írtál. -
#27920 -
#27919 A Lonciban mikor lesz ilyen repmodell??
-
#27918 Yooooooooooooo.......Vazz.....Te nyertél!
-
#27917 Hazámat szolgálom Zsolti Bácsi! -
#27916 Itt az ismétlés F-1-el......
-
#27915 Már megint olyanba kötsz bele amit végig sem olvasol..
Az hogy alacsonyan repkednek az oké, meg kötelező is nekik valmilyen szinten. Viszont amikor a helikoffer mellett húztak át és állítom 2m sem volt a talajtól, vagy kevesebb na az már baromkodás szó szerint.
Tehát ne az egész vidijóra érsd a kijelentésem hanem arra pár másodpercnyi totál átgondolatlan halál kergetésre. -
#27914 No még egy. Ez nagyon tetszett.
Ez sem puha :) jól látszanak a parton állók -
#27913 Nekem NEM!!! -
#27912 Nekem működik. -
#27911 Felraktam működik! Köszi haver!!! -
#27910 Nono. A reptéren áthúzós az angol Jaguar még asszem a '90-es évek elejéről! :) -
#27909 Tipikus francia eszetlenkedős, mélyrepülős videó, teli van a Youtube ilyenekkel, de ki*aszott jó -
#27908 Egy apróságot kifelejtesz. Ez amit csinálnak az ő repült órájuk mellett nem kunsz meg vagánykodás. Egy csak a képességek szinten tartása. -
#27907 Rettentően jó vidijó, szupi zenével max annyit nem értek az ilyen repülősdi dolgokban hogy a francnak kell kisérteni a szerencsét ilyen végletegik? Persze tudom vannak erre gyakorlatok hogy alacsony repülési profillal lopakodjon be valhova, de az egyik gép néha túlságosan alacsonyan húzott át. Ott valmit a sistakon beszív a hajtómű még kényszerleszállni se tud.
Felesleges kockázat amit egy tapasztalt pilóta éppenhogy az ész érvek miatt nem tenne...
sztem:)
Asszem itt nálunk is volt valmi baleset mert valki túlképzelte magát
nem attól lesz valki belevaló pilóta hogy minden baromságba ész nélkül belemegy.. mostanában minden film ezt sugallja hogy legyél köménymag.
Így van ez az autovezetéssel, motorozással.
Szerintem pont ez a kategória a repülés ahol nincs helye az arcoskodásnak. -
#27906 THX!!!! -
#27905 De nem működik a link!!!! -
#27904 A cégnél? :)
Reggel vetten észre, hogy van ilyen. Otthon első dolgom lesz. -
#27903 hát valmi ezazaz -
#27902 Mi ez? -
#27901 Mirage F-1 video...................... -
#27900 FS-hez valmi ártisztikus szrííínshot mánjnyipulátorozovicská -
#27899 Hoppá hoppá.......felraktad már???? -
#27898 Durva az a rozsda valóban :-D -
#27897 Szépek. Ráadásul a kabinok is nagyon jók a Mirage-okhoz. -
#27896 Agean FF5.0-höz! -
#27895 Itt az új videó! -
#27894 Delták.
Csak kapcsolnák már be rendesen az élsimítást... -
#27893 Akkor még valami. Az új Mirage modellek új skint is kapnak majd Red-től. Namármost a Tornado és az új A-6E is az ő skinje. A végeredményt ismerve már most csorog a nyálam!