Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

Benne lesz az évfordulós vidiben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Mindkettõnek a szürke-szürke 2milisec. Szerintem egyforma panelek vannak bennük (bár a panel típusát nem írják sehol).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
MS 2vagy5????

JoeDestroy
Szinte mindegy hogy C v. BF.
A speckó szerint a megjelenítõ színtartománya és vezérlése a C-nek újabb, a fényereje meg a BF-nek nagyobb. A többi kb egyforma.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
Ehez mit szolsz?
SAMSUNG 931BF vagy SAMSUNG 931C,melyik a jobb???????????

Az ki sem férne a gyárkapun! 😄

www.smart-bus.hu

Én az alap csomagot vettem! Tökéletes a sapka bizbasz is, nem kell a ledes! Ráadásul sokat játszom 5.1-ben, úgy meg szépen néznék ki, hogy még a füles is rajtam legyen a ledes megoldás miatt! 😊)

Joe, ez egyben neked is válasz volt! 😄

www.smart-bus.hu

Üdv Zsolti
Meg kellett volna kérdezni mennyi van raktáron......amugy azt is kérdezd meg,hány hibás pixelnél cserélik.
A T.-ban felmértem hogy csak kirakva annyi van ,hogy lesz még februárban is,
aztán megkérdeztem a pixelt.Azt mondta a csávó hogy 3 felett,de mivel rondán néztem,hozzátette 1 nél is .
Amugy tényleg bekaphatják a yetinek,hogy a gyikba válalják a pixelgaranciát ,amit
nekik kell cserélni,ha nincs is monitorjuk?
Ezt nekik:
<#boxer><#eplus2><#action><#gun><#zavart2>

Legalább egy 22 colos orosz CRT-t vettél volna ,amit a fejükhöz b...hatsz😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Mi az? Szokás szerint fostalicska a data és el sem indul...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Neked fülesre bizbasz van hozzá, vagy sapkaklipsz?

JoeDestroy
Nekem tõlük van.
VirtualTransport. A garanciát is intézték, igaz az idõbe telt, mivel a gyártóig ment. 45K.

zsoltfireman
zsoltfireman
Köszi,és melyiket érdemes????

Én innen rendeltem! Korrektek, jó az ár, tuti nincs vám, és végig követhetõ, hogy merre jár a drága! Nekem 3. napon a kezemben volt...

www.smart-bus.hu

zsoltfireman
Ok! Engem is érdekel TracIR!!!! De honnan????

SAMSUNG 931BF vagy SAMSUNG 931C,melyik a jobb???????????

Molnibalage

<#vigyor1>

Üdv a klubban! 😊 "Beöltözés" után csak óvatosan, tõlem a család elsõ látásra megijedt elég rendesen... azóta ez mérséklõdött... most már csak hülyének néznek a fejhallgató + baseball sityak + trackir + kesztyû láttán! 😄 (kesztyû vezetéshez van 😄)

www.smart-bus.hu

JoeDestroy
😊))))))))))))))
Megjött a mikulásom, megküldték kintrõl végre a garanciális fejegerem 😄
Hát csak precízebb mint a Freetrack... (bár az sem rossz, mig nem volt addig azt használtam megint.)

Molnibalage
Azután az eset után lett ingyenes (pontosabban annak hatására). Ne írj, mert lefutott dolog. Semmi értelme csámcsogni rajta.

zsoltfireman
Na ez igazán jó fej,lehet,hogy írok is nekik,mert akkora libiriót csaptak abból,hogy felraktam az elérhetõséget.....no coment!

Hja,Samsung monitor; most vittem vissza pixelhibával,ott meg közölték velem,hogy kifutó darab és nincs több belõle,ne is keressek ilyen monitort ebben a felbontásban mert csak wide-osat fogok mindenhol kapni!Akkor mi az a duma,hogy pixel hiba esetén 72óra és cserélik?????
Bekaphatják........<#mf2> Extreme Digital=<#mf2>

Scottt
Tudom épp ezért annyira meghökkentõ😊
Egyébként a legdurvább szvsz a Mig-29😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Félig off. Vannak repcsik is. Az An-2 kabinon Aragorn beszart. Újra megcsinálja 0-ról az An-2-õt. Szép karácsonyi ajándékot adtam neki.

Molnibalage
Valami nagy gáz lehet ott. TGP képén nincs is not timed out felirat. WPN page meg csak akkor aktív, ha van Maverciked.

Scottt
Tudod egyszer még postoltam képet is hozzá.Talán a gbu-12es?Lényeg, hogy akármit nyomkodok egyszerûen Not Timed Out-ot kapok,márpedig a kedvenc fegyverem az LGB..Ha rampstartból indulok akkor van ez egyébként mûködik(training missionok)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ok, köszönöm!

Joe: Vettem, Nadja cirkunveniálva! Szpászívá(s)! 😄

Scott: No igen, ezt szeretném elkerülni! 😊 Most próbálok összerakni egy frankó RV-t... Cirrus kollégával nekifekszünk a magolásnak, hogy mire az új RV kijön, addigra elsõ áldozók lehessünk! 😄

Balázs: A realism modot bármikor fel lehet tenni, vagy friss telepítésre érdemes? Utalsz rá a kézikönyvben, de (nekem) nem egyértelmû... köszi! ( Ne harapj! 😄)

www.smart-bus.hu

JoeDestroy

Molnibalage
Melyik LGB? Mert az bug is lehet ám fõleg, ha orosz..

Scottt
Nekem meg a 2D-s kabinok kutyulódtak össze annyira, hogy nem mûködik az LGB akármit csinálok azt írja ki, hogy Not Timed Out(mint a Mavericknél csak itt bármennyit vársz akkor sem fog át timeolni)
:S

L Viper
Biztos egy régebbi ingyenes Photo Filtre stúdióval csinálta :-)
Molnibalage
Skinpack-ben benne van. Nem szedem ki, mert Raider már ingyenessé nyilvánította, csak Track IR-re gyûjtött vele pénzt. (Megjegyzem ez kissé érdekes mert, ha jogtiszta PS-re telik akkor talán Track IR-re is...)

Molnibalage
Aragorn engedélyével.

Szerinte nem sokminden látszik, mert az SP3 is tudta ezt. Szerintem meg fontos. Azóta szar mindenhol akkor a G'lock. Nézzétek az idõt és a túlterhelést. Ha már elkezdõdött a 8-9G-s fordulók után akkor még 5G-nél is szürkülsz tovább! Azt is nézzétek meg, hogy a "realxációs idõ" is elég hosszú. Szerinem ez az egyik legfontosabb újítás / javítás. Nincs olyan, mint amit FF4 / AF dogfightban tapasztaltunl. Végtelen hosszú 9G-s fordulók 450-600 csomóval és utánégetõvel.

JoeDestroy
A mig-29 részen a config editorban Nadját kapcsold ki.

zsoltfireman
RV-hez Raider 3D cocpit a legjobb,ez F-16-hoz készült

Urak! Tudnátok kabin ügyben segíteni? Milyen nagy felbontású 3D-s kabinok vannak RV-hez? Fõleg F16 érdekelne...

Picit belekavarodtam már... most ott tartok, hogy a blk-30 már oroszul beszél hozzám! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Igen nekem is feltûnt, hogy sablonos mozgás van.
Pápa ha kielemzed,akkor sztem van egy helyed a NASAnál😊

Molnibalage
Csak azt nem írja a komment, hogy elsõ próbálkozásból is két perc? Mert van mintázat a mozgásban. Ki lehet elemezni és nagyon sokáig el lehet játszani, hogy meg esem kell mozdítani. Anno én 31 másodpercig jutottam asszem.

Scottt
http://kepfelto**ltes.hu/view/080116/49_www.kepfelto**ltes.hu_.jpg
CSillagot töröljétek ki

Scottt
Na kibõl lesz usák pilóta?csak screenshottal hitelesítjük

Köszi a segítségeket...😊 Megoldódott, mint PVC a nitrohigítóban. Természetesen megint én voltam balfék! Mégegyszer, köszi!

Molnibalage
Aztahétszentségit! Ez full 3D kabin lesz.

Péntekre meg lesz az új gépem és még aznak összerakom, ha minden jól megy. Hétvégén, ha lesz idõm és mûködik akkor talán fel is veszek vele.

Installnál voltak gondok, de most már mûködik! 😊 Tegnap éjszaka még belekezdtünk egy kampányba, meglátjuk mire jutunk! 😊

www.smart-bus.hu

Üdv Joe
Köszönöm és észbentartom.😊
Amugy azért itt irok,mert privátban eltûnik a kurzor😊,de ilyenen már meg se lepõdök.Isten kútjai kifürkészhetetlenek😊
<#circling>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Igen, Naldo bár nem olyan aktív, de viszik tovább a többiek és ezzel vége is a további infóknak róla.
Molnibalage
Az OF fejlesztése elvileg zajlik. Errõl nem sokat tudni...

L Viper
A legújabb hivatalos OpenFalcon a 4.5 egy klikkes install. Gondolom ez van meg. Van még az erre való javítás és a 4.6 grafikus fájlok, ami nem hivatalos.
Sajnos az OpenFalcon a mai befejezetlen formájában max gyakorlásra és örömrepkedésre alkalmas, mert rettenetesen bugos, sokat kivág az asztalra.
Hadjáratra szinte teljesen használhatatlan, mert abban méginstabilabb.

Privátban azért átküldöm a Falcon registry pucolót.
Molnibalage
Valamiért akkor nem lett rendesen unistallálva. Maradt valami bejegyzés. Asszem akkor van ilyen hiba, amikor az adatbázis hivatkozás rossz valamire.

start menü -> futtatás -> regeitd
Törölj ki minden bejegyzést ismételt unistall után ami a régi és új Falcon könyvtáraira hivtakozik. (vagy Viper fõeseperes majd segít valami registry pucoló prpogival)

Ennek nem szabadott volna megtörténnie...

error 177 \cpmanager.cpp

Szervusztok! Újabb problémába ütköztem...😊 Uninstalláltam a red vipert és felraktam az openfalcont... Ahogy indítanám a küldetést (mindegy mit) a töltõ képernyõ alá az xp bedob egy hibaüzenetet hogy unable to read bitmap... 177. error etc... Gõzöm sincs mi lehet a gyík...

zsoltfireman
OFF

ON

LeonSilver
Sesevót jó ... <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"